Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Pontosan. Az, hogy van garazs, meg nem jelent semmit. Lehet mas celra hasznositani, lehet atalakitani, lehet berbeadni. De meg uresen is allhat. A garazst az ember maganak epiti egy szoba helyett, nem a szomszedoknak, hogy tobb helyuk legyen. Majd ha a szomszedok beszallnak az epitesi koltsegbe es persze az epitmenyadoba(ami kulon szokott lenni), akkor beleszolhatnak abba, hogy miert nem ott tarolja az autot.
-
Emunem
őstag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Szerintem nála az verte ki a biztosítékot (ahogy láttam az évek alatt) hogy sokszor volt sok kretén a környékén, akiről tudta, hogy nem véletlenül parkolt úgy, (volt hogy nekem is bemutattak, mikor szóltam, hogy ki szeretnék menni a garázsból
) aztán már tartósan mindenki kretén a szemében. Valahol meg lehet érteni, örüljön a környezete, hogy nem a kulcsos ember, aki bele rajzolja a gondolatait a fényezésbe…
Én megértem mind a 2 oldalt, de van egy réteg, akit én is zsigeri alapon rühellek, cetli a szélvédőn még nagyon is gáláns, az hogy mi van ráírva, az már más tészta.
Látni a parkolás pozíciójából is, hogy leszarom, vagy csak stressz volt, aztán így adta ki, na olyankor kijön a lopótök autó, 15 perc alatt volt nincs gond… -
ParmaBoy
aktív tag
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Persze.
-
válasz
Steve_Brown
üzenetére
[Ugyanilyet] vettem a padlófűtés [nyomáspróbázására] (gyorsan kellett, mínusz fokok és nyílászárók hiánya miatt a vízzel feltöltés nem játszott). Vasárnap, OBI vagy Praktiker már nem is tudom, de a leggyorsabban elérhető kellett. Sajnos csak vasárnap értem rá lerakni is a dolgokat, a szomszéd pedig pont elment rokonokhoz akivel megbeszéltem, hogy kölcsönadja majd az ő kompresszorát
Ha akkor lett volna ez az akció bakker... 
Szerk.: most látom, OFF-ban vagyunk, úgyhogy ez itt akkor mégis ON

-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Jó az ajró.
Mondjuk ne szokjuk meg, választások után el fog szállni (mindegy, hogy ki nyer). -
Reggie0
félisten
válasz
MrSealRD
üzenetére
Miert ne nyulhatna hozza az autohoz? Te meg hozzanyultal a fuhoz, ami nem a tied, az nem zavar?
"Még az is akinek garázsa van, előtte beállóval és 2 autója van, mégis foglalja a többiek elől a helyet..."
Az, hogy valakinek van garazsa meg nem jelenti azt, hogy kevesebb joga van a kozterulethez. Igazabol semmi kozod sincs hozza, hogy milyen tulajdona van es azzal mit csinal. -
válasz
Alusky
üzenetére
Igyekszem mindig körültekintően és udvariasan parkolni. Egyrészt mert senkinek sem akarok szándékosan bosszúságot okozni. Másrészt mert tartok a hozzád hasonló kreténektől.
Az emberek, sokszor egyszerűen csak emberek. És nem azért tesznek, vagy nem tesznek valamit, hogy neked rossz legyen.
A legnagyobb körültekintés ellenére is néha van ami megzavarja az ember figyelmét..fáradtság, egy nyűgös gyerek, vagy egy migrénes fejfájás... bármi lehet. Így fordulhatott elő, hogy bár többször is jártunk már Szentendrén a Bazslikom pékség előtti parkolóban, most mégis elfelejtettem elindítani a parkolást. Soha ilyen még nem fordult elő. A feleségem születésnapját mentünk ünnepelni. Benéztem. Megbüntettek. 7k huf. Drága reggeli volt. De nem voltam dühös, nem szidtam a rendszert meg senkit. Befizettem. Jogos volt.
Következő alkalommal éppen az inverze sikerült. Nem állítottam le a parkolást. Így egész nap ketyegett. Sajnos a körülmények összejátszottak. Bankkártya cserém is volt, és a Simple app is frissült. Valamiért nem mutatta a folyamatban lévő parkolást az értesítési sávon... Ez van. Az élet megy tovább.
A saját címünk előtt hiába van parkoló...mert a környező épületekből is meg a Marslakók is oda-oda parkolgatnak. Még az is akinek garázsa van, előtte beállóval és 2 autója van, mégis foglalja a többiek elől a helyet...
De ettől még nem kezdem el b.szogatni a verdáját...
2 éve volt itt rendezvény a helyi lakóközösség szervezésében. Kérték, hogy tegyük szabaddá egy adott parkoló területét, mert csak úgy fér el a gyerekeknek szánt tűzoltó autó. Kiálltam a fűre a parkoló mellé, mert nem volt hely. Másnap szólt a szomszéd, hogy valaki üzenetet hagyott... Valami félkegyelmű szintén itt lakó nem realizálta, hogy miért álltam oda, csak ment a házmester tempó, és hajtogatta az ablaktörlőt...ráadásul kölcsön verda volt nálam.
Leoltottam a p.csába az FB csoportban mikor kirakta a képet... 24 órán belül voltunk az eseményhez képest. Kb mindenki képben kellett, hogy legyen mi miért van. Ez meg hozzányúl az autóhoz? Egyébként ott senkit nem zavart, és senkinek a tyúkszemére nem léptem mert közterület...csak bántotta a lelkét, hogy fű...Az, hogy számodra mindenki ellenség kicsit olyan mint az autópályás vicc... de nem akartam általánosítani ezért kértem, hogy mutasd meg légyszíves miért is gondolod, hogy igazad van.
Őszintén remélem, hogy megtalálod egyszer a párod, és kicsit kiegyenesíti a gerinced helyét itt-ott...
-
tboldi
nagyúr
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Nem ismerem ezeket, se a fényezéshez szükséges minimumokat, sorry.

-
tboldi
nagyúr
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Én jóformán csak kerekeket fújok fel vele, meg szennyeződéseket ki különböző helyekről.

-
tboldi
nagyúr
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Pont tavaly vettem, szerintem remek kompi, gyorsan töltődik fel, jó ereje van, de füldugó ajánlott hozzá, főleg zárt térben. Plusz érdemes valami komolyabb tömlőt venni hozzá.
Egyébként sok más néven is megtalálhatod. Ugyanaz a szitu, mint az emelőknél, csak a dizájn változik, de a termék azonos.

-
Steve_Brown
senior tag
Holnaptól van a lidl-ben, 9000 forinttal olcsóbb mint tavaly.
Ki mit gondol róla?
-
Reggie0
félisten
-
-
Alusky
senior tag
-
tboldi
nagyúr
Más: Nagymamám tegnap riadóztatott, hogy vegyek neki ilyen porszívót, mert látta a reklámot a tévében. Vettem, elvittem neki, összeraktam, kipróbáltam, és közben arra gondoltam, hogy autót porszívózni nekem is jó lenne, úgyhogy visszamentem a boltba és vettem még egyet.

Az imént próbáltam ki a Hondában, kicsit ugyan lehetne erősebb, de érzésre semmivel nem szív rosszabbul, mint a másik két itthoni porszívó, a hagyományos porzsákos, hosszú csöves és a porzsák nélküli, vezetékes 2-in-1. Viszont az mindenképp pozitív az újban, hogy a vízszintes tartállyal könnyebben el lehet férni az ülések körüli szűk réseknél, valamint se csövet, se vezetéket nem kell végigcibálnom az autón. -
válasz
tboldi
üzenetére
Steam Link és bármikor, bárhol nyomhatsz bármit ha megy a géped otthon. Egy kontroller ajánlott mellé
Nem tudnék én sem telefonon játszani bonyolultabb játékokkal (egyébként is PC párti vagyok, a coop játékokat játszuk néha feleségemmel a TV-n szintén Steam Linken keresztül), időm sincs igazából semmire, de egyszer kipróbáltam és tök jól működött.
-
tboldi
nagyúr
Tudom, tizenéves játék ez is, de akkor is tök jó, hogy a zsebemben elfér, és bárhol bármikor nyomhatom.

A kőkorszaki iPhone 14 Pro Maxon stabil 60 fps performance módban, a Feral Interactive csinálja a legeslegjobb portokat.

-
Emunem
őstag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Nekünk nem volt gond. Szerencsére Ausztriában annyira én (személyes tapasztalat) nem tapasztaltam. Csak 1 hitelem van, az is házra (másra soha, de erre is kevés kellett), lassan az is lejár, de gond nem volt. Tolmács sem volt jelen, mindent 3x mondtak el, mondjuk feleslegesen, mert volt 1-2 terület, ahol már tudtam mi a dörgés. De nagyon atyás/anyáskodó stílusban, példákkal hogy miért jó, miért nem, stb.
De attól még simán lehet, hogy csak szerencsém volt, mástól is hallottam hasonló storyt, hogy megszólalt magyarul a tag, és egyből megváltozott a “beráter” arca, ott azután már nem volt Deal….
-
Hát, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem váltunk el napi kétszer az elmúlt fél évben, de a január már túlságosan is nyugodt volt ebből a szempontból
Most már a bank is elkezdett végre utalni (miután már a vállalt és számlával igazolt önerőn felül 6m-t beletoltunk és a küszöböt ettük lassan...), úgyhogy végre kezd lekerülni a stressz.
A legnagyobb szívás és idegeskedés egyébként a bank miatt volt, a kivitelező nagyon rugalmas és korrekt, illetve szépen és jól is dolgozik, de a bank bakker....mindenbe is belekötöttek, húzták az időt, legutóbb pl az értékbecslés megrendelése után 3 napjuk lett volna kiküldeni az embert és kerek 20 nap után sikerült is nekik. És ez csak a jéghegy csúcsa, nem megyek bele jobban mégha offtopik is ez
Plusz be nem gyógyult sebeimet tépném újra fel 
-
válasz
cappa72
üzenetére
Igen arra gondoltam, meg a megfelelő minőségre is...
Ma megcsináltam a gyereknek furóját amit földhöz kúrt párszor. Ilyen játék Parkside cucc amit a munkapad mellé adtak... És hát hiába nyomkodta a gombot meg sem mozdult.
Hát...konkrétan az egész fogaskerék rendszer összeomlott benne az ütésektől, meg szétugrott a kezemben. 0-ról puzzle össze... egy kb 8 fogaskerekes rendszer és olyan pici is volt benne, hogy alig tudtam megfogni.
Én konkrétan a vak szerencsének tulajdonítom, hogy sikerült megcsinálni... és nem azért mert kétbalkezes vagyok, hanem mert befonom a szemöldököm és a végén már átkot szórtam azokra akik gyerekjátéknak ilyet adnak el...
De legalább a gyerek boldog volt.
-
-
kelly416
veterán
válasz
MrSealRD
üzenetére
Én ennek a nagy részét "magad uram, ha szolgád nincs" módon kiviteleztem, hogy ne kelljen mestereket hajkurászni, hallgatni a hazudozásukat és kifizetni a kifogásolható munkájukat.
Az eredmény így is kifogásolható, és nem vagyok benne biztos, hogy így jártam jobban akár idegileg akár családdal, haverokkal töltött idő tekintetében, de legalább anyagilag ezt tudtam finanszírozni. A másik módszer felének a negyedére sem lett volna pénzem.
-
Nem hozzátok meg a kedvem egy vásárlás + felújítás kombóhoz... És még öcsém is tetézi... 24-ben vásárolták az ingatlant, és még nem tudta elkezdeni az első kapavágást. Most is 3 hetes csúszást jelentett a kivitelező brigád akiknek el kellene kezdeni a bontást... Így kivesz 1 hét szabit februárban és elkezdi...
Annyi szarakodás van folyton minden aprósággal, hogy még a hallgatásától is PTSD-m van. Nem ám a közepén állni egy ilyen tornádónak. Minden elismerésem annak aki ezt bírja ideggel, idővel...mindennel. -
FeRRaR1
őstag
Figyelj en ugy vagyok vele mar ahogy a telefonnal voltam. Note 9 meg volt tobb mint 7 evig. Mert nem hatraltatott semmiben, ezert nem csereltem. Meg egyatalan nem tetszettek az uj kevesebbet tudo lyuggatott kijelzos sz@rok.
PC most kb 2.5 eves de "nem akartam" ujat epiteni mert az elozo is bika meg mindig. Ryzen 5950X + Radeon 6900XT. Csak es kizarolag ezert epitettem mert kellett a csajoknak egy PC, asszony is mondta hogy egy regi laptop mar keves a 2 lanynak. Igy epitettem egyet magamnak (7800X3D 2x32Gb DDR5 6000, 7900XT Nitro+ ami most lett cserelve garba 9070XT-re) es letoltam a lancon, asszony kapta a fentebb emlitettet, nekem lett amit fotoztam, csajok meg megkaptak a Ryzen 3800 + radeon 6600-ot. Az az asszony korabbi, nekem meg 3-al ezelotti gepemet.
De egyebkent nem cserelgettem volna mar. Illetve nagyon ramentem 2 dologra: Jol nezzen ki es nagyon csendes legyen. Ami ugy erzem sikerult is.
FunFact: A 4-el ezelotti gepem is vidaman megy egyik baratom vette meg meg joval korabban. Tavaly neztem at neki es kapott uj alaplapot + SSD-t.
-
tboldi
nagyúr
Én 1070-nel.

De nagyon nem érdekel már a PC téma, a gaming igényeimet bőven kielégíti a Nintendo Switch OLED. Esetleg majd akkor lecserélem 2-esre, ha az is megkapja az OLED-et.•••••••••••••••••••••
Megvolt a próbakör. Hát… Jóval hangosabb a Bonalume, mint amilyen a gyári szelep volt. Van egy sanda gyanúm, hogy műszakira vissza kell szerelnem. De az úton végig vigyorogtam.

-
Emunem
őstag
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Kb valid amit írsz… Engem se, pedig napom elment nekem is management-re… igényes vagyok értelmes kereteken belül. De annyira rövid kábelek vannak mindenhez gyárilag, + pénzt meg a “tökéletesre” ezen a területen nem fogok kiadni, van hová önteni így is.
Dancsó után szabadon: az irigyek…
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Emunem
üzenetére
Ott latok vagy 5-10 kabelt amit lehetne szebben / jobban.
Masreszt tudod mennyire erdekel kotekedo kocsogok velemenye itt a legtobb topikban...
Harmadreszt mi mas valasztasom / opciom van? Ott van a 3 tapnak a helye, nem tudom elvarazsolni a hatuljara.
Egyebkent kb ez az egy topik van amit neha nezek. De voltak klasszikusok. Hang cucc topikban "1 millio alatt nincs mely lada, AZ NEM MELY LADA"
Vagy a tapos topikban, nincs minden kabeled harisnyazva? Mekkora szar az a tap mar.De alapvetoen a HDD, NAS, VGA topikban te csak rossz dontest hozhatsz amiert hulye vagy.
Mar megszoktam itt
-
Emunem
őstag
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Nem szedtek még szét téged a PC-s topikban? Engem 1 kábelért már megszóltak.
(Mert belógott az üveg elé.) -
2ozzmexy
senior tag
válasz
kelly416
üzenetére
Csúszka lesz szerintem vagy a kábel szorul, de ha az időjárás meg a takonykór megengedi akkor felemelem a hátulját, aládobok két bakot és megnézem hogy kiengedve a kézit mennyire forog könnyen a kerék. Ha végképp elgurul a gyógyszerem, akkor lekapom azt az 5 csavart és kipucolom a csúszkákat meg újrazsírzom a vezetőcsapokat meg a kábelt. Diagnosztika nélkül ennyi a lehetőség, csak abban reménykedem hogy nem égett szét a betét meg a tárcsa.
-
FeRRaR1
őstag
Ilyen esos idoben csak hasznalom a verdakat es a PC-t szerelem. No azt is csak azert mert kellett. (7900XT Nitro+ beszart, kaptam helyette 9070XT Red Devilt meg valamennyi penzt vissza meg friss 3 ev gart)
Egyenlore ennyire tudtam letisztulta varazsolni. Megorjit hogy miert igy es miert a kulso tetejere rakjak a tap csatikat....Lehet futok vele meg egy kort, de nagy csodat nem tudok mar tenni vele. Gondolom.
-
tboldi
nagyúr

-
2ozzmexy
senior tag
válasz
kelly416
üzenetére
Nincs használatban, nálam nincsen garázs, de mióta megvettem a szobor funkciót tölti be az utcán.
elgurultam vele ebédért, aztán vissza álltam majdnem ugyanoda, akkor gondoltam viccből megfogom már a felnit... hát langyos/kéz meleg (de mivel falusi gyerek vagy úgy mondom "tőgymeleg"
), úgyhogy bontás lesz az utcán, de most a latyakos sáros hidegben nincs kedvem. Tavaszig nem terveztem használni, addigra helyre akarom rakni mire jön a nyárigumis idő, ha már az van rajta.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
kelly416
üzenetére
Tippre a TT alap állapotban tudja azt a köridőt vagy mosoly faktort mint a mini kiherélve, maxra tuningolva.
Egyébként épp mentek edző terembe a csajok, asszony ment egy kört a TTRS-el csak beugrott ruhákért, mosolyog mint akit dugni visznek. Pedig az csak este lesz majd
-
-
kelly416
veterán
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Azért az a mini elég mérges lett. Ez Cooper S-ből készült, amit tudtommal pont azért szeretnek, mert nem a hirhedt prince-motor lapul benne hanem valami megbízhatóbb technika.
És ezzel lenne pont egy bevásárlókocsid, amivel az asszony is vigyorogva ugrana el húsért a piacra.
Annyi egyéb mellé már nem elférne? Persze, érzelek, a TT az nagyobb mosoly, csak vicceltem a minivel.De tényleg engem is max. az mozgatna meg, a többi valahogy hidegen hagy. A Ford is ... ha csak olvasom a nevét, teljesen más kép jelenik meg a szemem előtt, mint ez az autó. Ez olyan kis esetlen, buta, bugyuta kinézetű valami.
-
kelly416
veterán
Jobbkormányosokhoz szokottal figyeljenek.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Igazából egy F1-es motor mivel a Toyota megszűnt F1 motor gyárában készítették.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Alusky
üzenetére
Én is utálom a folyamatosan beszélő és bimbammoló dolgokat, anno ezért vágtam ki a 70mai dashcamet a Hondából is (szerencsére a Viofo az Alfában kussban van), de a Renault-ban azért tetszik mégis, mert retro tech, és mert olyan vagyok, mint Doug DeMuro, mániám a quirks & features.

És amúgy is csak gombnyomásra beszél.••••••••••••••
Hétvégén nincs MPL/Posta kiszállítás, mi? Most már kevesebb, mint 40 km-re van tőlem a csomag.

-
Alusky
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
Borzalmas. Nekem már a kínai hangszórókban a BT mode, radio, stb. beszéd is borzalmas, minek mondogatja egyáltalán, inkább rakjanak ledet a gomb alá és akkor látom melyik módban van a cucc.
Meg a Vadalarm amit gyárt ultrahangos vadriasztókat. Minden bekapcsolásnál elmondja a robotnő, hogy mennyi az akkumulátor töltöttsége és megköszöni, hogy azt a terméket választottam. Borzalmas és másodlagos szégyenérzet
, miért nem lehet ledekkel jelezni az akku töltöttségét.
-
tboldi
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
A 25-tel kezdődött.

[link]szerk.: És ha minden igaz, az 1-es Lagunában is benne volt még.
-
tboldi
nagyúr
válasz
2ozzmexy
üzenetére
Én pont a ritkaságokat szeretem. Meg a Safrane beszédszintetizátorát.

Családinak meg ott a Jazz.
••••••••••••••
Tegnap beérkezett az országba a lefújószelep, innentől már csak a királyi postán múlik.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
A Safrane nem tetszik és ritka, ha akad akkor meg drága. Thesis is volt műsoron, de nem volt belső küszöbje már szegénynek, sőt 159 is befigyelt, az meg nem kombi volt, de élted volna.
Ez ha kap 4 új alufelnit 4 új vredivel akkor megdupláztam az árát, annyi pénzért egyikőtök se hagyta volna ott.
Most kell egy kicsit és a skodán kívül a többit sajnálnám lakásfelújítós költözős autónak.
Majd egyszer jön egy szexi kislány és beköti a fejed, akkor majd kelleni fog a nagy tepsi, főleg ha jönnek a "kisboldik"... -
2ozzmexy
senior tag
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Szerinted én miért vettem egy 2.0T automata laguna mk2 kombit 250k km-el?
fater annyit mondott, "fiam, ebben nincs élvezet", pedig 90 éves már. 
Célszerszám lesz belőle, a fényezésén az ötös létra már csak javítani fog meg a zsákos glett a csomagtartóban.
Merivába még Astra meg Agila is jutott, talán az egyik motort a zafirától kapta... mintha valami diáksrác garázsprojektje lenne aki a szakmai gyakorlatot az opelnél töltötte és nem tudtak rendes munkát adni neki... de meglepően jók lettek és baromi praktikusak, mint a multipla. -
2ozzmexy
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
Mennyit is eszik az alfád? 8-at? Télen városban a Suzuki kosztol majdnem 9et 100asból, e10-ből 9,3 volt legutóbb. A laguna gyári adata 12l/100km városban, a 320d-t nem érdekli semmi, az 7,6-nál beakadt és nem tudom se alá se fölé vinni. A skodát említésre se méltatom, az olajból eszik 6ot és még nem tankoltam, a villanyból meg mindet hogy áldassék a VAG csoport...
-
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
kelly416
üzenetére
Én úszónyereg csapantyú zsírmérgezésre gyanakszom vagy szoruló kerékcsapágyra. Veszek bele új csavart és meglátom, ahhoz úgyis le kell vennem, de nyaff, nem akarom leszedni se a kerekét.
nincsen rajta horog, tudtommal nem is volt soha, el akartam kerülni az emelő, bak, le a kerékkel és jól megnézzük kezdetű szopórollert, de úgy látom nem úszom meg.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
kelly416
üzenetére
Szivo parti vagyok. Egy jo szivo motornak nincsen parja. (Hang, karakter, egyszeruseg, linearis teljesitmeny leadas... GT3 es GT3 RS se veletlenul maradt szivo akarmilyen nehez is meglepni manapsag. Uj Bugatti is szivo V16, egyre tobb a kulonleges szuper / hiper auto projekt szivo motorral...) Persze minden motor lehet jo ha egyedi es kulonleges. Most en egeszen boldog vagyok. TTRS vasarlas ota EGYSZERSEM neztem uj / hasznalt autokat. Egyetlen egyszer se.
Szoval megtalaltam az auto buzi ember boldogsaganak a kulcsat:
4.4 szivo V8
5.0 supercharged V8
2.5 turbo sor 5
-
tboldi
nagyúr
válasz
kelly416
üzenetére
Yep.

De ezt a 2-t megkaptam a helyi barkácsboltban 18k Ft-ért, az LTT meg ~250 CAD lenne, átszámolva majdnem 60k Ft. Persze nem olyan precízen kerreg meg mittomén, de alapvetően pont ugyanazt a két fő funkciót nyújtja, racsnis és bittartós.
-
tboldi
nagyúr
válasz
kelly416
üzenetére
Én imádom a turbót, nem vennék már nélküle autót, csak legyen inkább benzines, ami még a töltőnyomás előtt sem érződik annyira döglöttnek, és az ahhoz kapcsolt váltókban többnyire rövidebbek az áttételek is.

A Lancia először csak véletlenül lett dízel, (szívó)benzinest akartunk elsősorban, de szép állapotban volt, kár lett volna otthagyni. Miután összetörték, a második Ypsilon már azért lett dízel, mert találtunk egy olyat, ami a színét leszámítva teljesen azonos az előzővel.

De a MiTo 1.4-es turbóbenzinje - ha eltekintünk a fogyasztástól - sokkal jobban, univerzálisabban használható. Na, meg 5 helyett 6 gang, a Lanciával sosem tudom, hogy 2-es vagy 3-as legyen, amikor 40-nel vánszorgunk a városban, az Alfával tudom, hogy az fixen 3-as.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- DJI topic
- Alkoholista nevelde
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy a körbe telefon.
) aztán már tartósan mindenki kretén a szemében. Valahol meg lehet érteni, örüljön a környezete, hogy nem a kulcsos ember, aki bele rajzolja a gondolatait a fényezésbe…

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

fater annyit mondott, "fiam, ebben nincs élvezet", pedig 90 éves már.