- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Danecay
addikt
válasz
Tothgera30 #14140 üzenetére
Azért 5e Km-enként cserélni a rosszabb minőségű olajat, drágábban jön ki min10e km-enként a normálisát, még ha a 10e Km-es cserénél minden esetben szúrőt is cserél az ember, mert ha jól értettem Te nem minden 5-8e ft-os cserélnél cseréltél olajszűrőt is. Még inkább rontja a gazdaságosságát a többszöri olajcserének ha mondjuk nem magának csinálja az ember, hanem pénzért csináltatja.
Egyébként végül én is maradtam inkább a Motul 8100 X-Clean EFE-nél, mint pár hsz-al írtam fentebb, 14eFt-ért van az Allegro-nál, amennyiben aktibálja az ember, akkor SMART ingyenes házhozszállítással. Még jó, hogy tegnap nem vacilláltam tovább és megrendeltem, mert kiderült, hogy volt egy 20e Ft-os vásárlás felett felhasználható 4000Ft-os kuponom, aminek a beváltására tegnap volt az utolsó lehetőség, így 24e ft-ért rendeltem 2x5L-t -
válasz
Danecay #14133 üzenetére
"Gyári GM olajat" tudomásom szerint a Total gyártja. "Mannol kategóriát" is több részre lehet bontani. Felső kat. abból is nyugodtan vehető. Energy Formula PD 5W40-et használtam már több autóban (Z14XEP, A16XER), több töltet erejéig Mann-Filter szűrőkkel, egyszer sem volt gond, vagy probléma vele. Tény hogy 5-8 ezer km után mindegyikben cseréltem. Barátom 1.6 CR-be tölti évek óta, neki sem volt vele gond. Jelenleg 8100 X-Clean EFE-t rendeltem én is Hengst szűrőkkel, ezzel nem lősz mellé.
-
Danecay
addikt
Köszönöm!
Én is ebbe az irányba hajlok, csak az ár egy kicsit elbizonytalanított. Total és Shell lehet, hogy lenne picivel kedvezőbb áron is 1-2e Ft, de akkor inkább maradok a Motul-nál. 14e-ért az 5L szerintem teljesen jó. Na meg persze ott lenne a gyári GM (Opel) 5W-30 dexos2 motorolaj, 5lit 11e Ft körül, de továbbra sem tudom eldönteni, hogy tényleg nem olyan jó olaj, vagy csak városi legenda, mert szerintem legalább már 20 évvel ez előtt is hallottam emberektől, hogy nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
Ok értelek, csak akkor inkább azt mondanám nem kellett annyi feltételnek megfelelni és ezért "jobb" minőségű volt az olaj.
A szigorúbb környezetvédelem és egyebek miatt több varázsszer kel az olajba ami nem jó az alkatrészeknek és azok élettartamának felhasználói oldalról.Akkor már egy kérdés is
Amikor cseréltem a Nissan Note 2008 1,4B 88Le CR14DE az olajat A3/B4 került bele. Akkor hiába gugliztam Motul ajánló stb. vagy ezt vagy a C3 olajat dobta. Előző cserekor C3 került bele nem mondom, hogy fogyasztotta mert 300e futott motornál a 0,5L/7000eKm az nem fogyasztás, de gondoltam felesleges a C3.
Viszont a Láng C3 ír Európában belevalónak. Maradhat 10eKm-re benne vagy inkább cseréljem le.
Európán kívül A3/B4 5w-30 az ajánlott A3/B4 5W40 is alternatíva. Ez miért van? -
Danecay
addikt
Köszi a választ!
10.000 Km-enként szoktam cserélni, de lehet, hogy belem megy +1000-2000Km ha nem figyelek oda rá, szerintem még ez sem tragikus.
Szóval Mannol kategória, úgy mint ahogy az ára is mutatja. Közben találtam alig 9e Ft felett is 5L-es kiszerelést az olaj.hu-n
14e Ft-ért viszont már MOTUL-t is tudnék venni, ingyen szállítással, az meg mégiscsak magasabb kategória, eddig is ezt használtam.Mondjuk két autóhoz is kellene, az meg már 10e Ft difi
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz
bnorci71 #14128 üzenetére
A Lubrizol összehasonlító azért csak támpont, valóság azért más.
Régebben nem volt dpf, nem volt ennyire téma a hatékonyság, fogyasztás, lerakódás. Gazdagabban jobban lehet adalékolni egy olyan olajat. Nagyobb TBN szám, nagyobb szulfáthamu tartalom. Jobban bírja az olaj, cserébe több lerakódás, nem annyira üzemanyag takarékos.
Pl egy Castrol Edge 0w-30 (502.00), jobban adalékolt, nagyobb lúg értékkel rendelkezik, Mint egy Helix Ultra 0w-30 (504.00). Tovább bírja az olaj, jobb a semlegesítő, tisztító hatása. Cserébe nem jó a dpf-nek, egr-nek, olyanra tervezett gyűrűknek stb. És még at alapolaj is kiváló, PAO+ VHVI. De sokszor egy 2000-es évek eleki 5w-40 ről is elmondható ez. Valamit valamiért. Ott már a viszkozitás sem jó sokszor. Ezért nem ennyire egyszerű az ahogy a fórumtárs fogalmazott.
Csalóka ez a longlife dolog. De szerencsére ott is egyre többen állnak át a bór + calcium legmodernebb adalékcsomagokra és még jobban bírják. Ezért is favoritom a Total Quartz Ineo LL[ Szerkesztve ]
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Hallott már valaki a Fanfaro-ról, mint olajmárkáról? A topikkereső valamiért nem hozott rá semmilyen találatotA H Astara-mhoz kerestem volna olajat és az egyik lengyel autós nagyker kínálatában találkoztam vele. Némi google keresgetés után, hamar szembe jött a szintén lengyel Allegro webáruház kínálatában is és volt konkrétan Opelekhet való Dexos2-s típus is.
Azt nem lehet mondani, hogy rossz áron lenne, na de vajon milyen minőséget képvisel? -
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Asbee
mit jelent ez, mi az hogy jobban van adalékolva?
"Sőt egy 502.00 sokszor jobban van adalékolva mint egy 504.00."
-
edari
őstag
Sziasztok
Golf mk6 1.4 mpi motorba milyen olajat raknátok? Bárhol nézelődök a neten, mindenhol mást írnak. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #14122 üzenetére
Nekem is lett mérve, meglepően lassan vizesednek fel ezek (ATE SL.6). Azért idén már cserés lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #14120 üzenetére
Kár, hogy nem mért rá a folyadék forráspontjára. Kíváncsi lettem volna rá.
-
grizlisandor
veterán
Nem számoltam be, hogy :
UFI üzemanyagszűrő, kínai gyártmány.
Filtron légszűrő, lengyel gyártmány volt ráírva, az autószerelő szerint szutyok kínai.Megvolt az kisszervíz, a régi üzemanyagszűrőből kiöntötte a benzint, semmi különleges nem volt benne, pedig megszűrt egy doboz VIF-et, szóval ennyit arról, hogy az üzemanyag adalék megeszi, a normális adalék nem okoz problémát.
2 éves levegőszűrőn poros volt, a kevés kilométer ellenére.
Szép volt a fékfolyadék, ahhoz képest, hogy 4 éves ATE SL DOT4, amit az ATE szerint évente, VAG szerint 2 évente kell cserélni.
Most megkapta az ATE DOT4 TYP 200, amire az ATE 3 évet ír. -
bul07
nagyúr
válasz
grizlisandor #14115 üzenetére
Egy Duster, gyári RENAULT 152089599R, mondjuk még van is a kauffer-nél [link]
Na akkor ez is bekerül és akkor már 4közzül választhat#14116 AIex
Alapból nincs bajom a postával, az összes alzás rendelés postán maradóként kérem. De szokott látszódni a dobozon hogy nem bánnak vele kesztyűs kézzel. És megint nem lenne jó megint utólag reklamálni.Amúgy már írtam nekik emailt
Köszi a felajánlást de nekem egy foxpost átvétel kb 55Km autózás, egyéb más ilyen automaták is
-
AIex
tag
Az a baj, hogy nem tudom, a webshopos rendelést, a budai, vagy a sz.sz.miklósi üzlet késziti össze, de rápróbálhatsz a "google-s telefonszámra", és ott elmondod az aggályod,
Sajna már a foxpost sem olcsó, de ha nagyon félsz a magyar postától, akkor budán áttudom venni, becsomagolni, és feladni egy foxpost-al mondjuk.
-
bul07
nagyúr
Az a gond hogy külön webshop résznek nincs telefonszáma
ÁSZF-be eldugva találtam egy számot de az panaszkezeléshez írja.
Régen rengeteg telefonszám email cím ki volt rakva az oldalukra, de mostanra
Még a info@kauffer.hu email címet is levették a kapcsolatok részből és csak a ÁSZF-be találni megDe lehet teszek egy próbát és küldök egy emailt
Még nem rendeltem mert öcsémnek dönteni kell hogy milyen olajszűrőt akar, csak telefonon nem akarom ezt vele megbeszélni
MEYLE [link] 3131Ft
BOSCH [link] 3324Ft
MANN [link] 4081 Ft[ Szerkesztve ]
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Soma01 #14110 üzenetére
Nálam csak postán maradó és a posta pont ami ingyenes lesz, 40e Ft megvan és nincs 20Kg felett, még úgyse hogy az egyik olajszűrő 5Kg súllyal szerepel
Kép róla [kép]Amúgy végignéztem minden házhoz szállítást is nem lesz ingyenes hiába előre fizetés van
Amúgy nem semmi ez a ~3000Ft-os szállítási díj
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ha már Kauffer
40e Ft felett tényleg csak a postán maradó az ingyenes szállítási forma?
Nálam csak azt jelzi ingyenesnekMost szedtem össze három kocsira a szűrőket, és tartok tőle hogy a két 5literes olaj a postai szállítás következményeként összetöri a szűrőket.
Azt már nem is kérdezem hogy továbbra sincs hírleveles kupon ugye, bár mostanában még hírlevelet se kaptam
[ Szerkesztve ]
-
KillerATi
tag
Sziasztok!
Olajcsere előtt állok, és gondolkozom mit vegyek. 2003 Mercedes E220CDi, OM646-os motor, Euro3 DPF nélküli. A mostani Merci szabványok közül az MB229.51-es olajak jók bele, azt írják. Nyilván kézenfekvő lenne, van gyári Merci olaj, 5W30, de 6,5 liter kell bele, azért így már szabad szemmel is jól látható összeg az ára
Illetve, valamiért nekem szimpatikusabb lenne az 5W40-es olaj bele. Ezt a szabványt tudják 0W30, 0W40, 5W30, 5W40 olajak is. Most 5W40 LiquiMoly van benne, ezzel vettem, szóval nem tudok semmi tapasztalatot róla.
Fuchs Titan GT1 Flex3-at gondoltam bele, szerintetek? Van más ajánlás?
Szűrőkből mann megy majd bele szerintem.
(Amúgy szerintem többek között ezért is ilyen tartósak ezek a motorok, mert 6,5 liter az olaj töltet, szemben a hasonló méretű más gyártók motorjaival, amikben meg simán csak 4-4,5 liter, es azokra is ra mondjak a 30ezres cserét) -
F_Zolee
veterán
válasz
pepucs #14101 üzenetére
Gondolom csak egy kis marketing, hogy rendeljenek az emberek aztán valami csak csurran, mert mást választ úgyis javarészt akkor helyette. Gondolkodtam, hogy lemondom az egészet, mert szűrőket is rendeltem de mondom úgyis kell majd akkor már maradjon de bele gondolva vissza kellett volna utaltatni aztán pár hét múlva újra leadni.
-
-
F_Zolee
veterán
Nem összeöntésre gondoltam.
Csak már annyi félét kipróbáltam. Sokáig mobil volt de talán romlott annak a minőség. Mintha hangosabb lenne a motor tőle. Bár sose volt halk.
Most a motulnál próbálnák maradni de ez nem lenne rossz ár alapján és mégse mannol szint.
Közben csekkoltam. 10k periódus mindjárt lejár...akkor lehetne is rendelni kb.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #14087 üzenetére
Jah és dupla szívás, mert a Jazz is most volt olajcserén.
Mondjuk ahogy nézem ez egy szép vastag 40-es olaj... Én meg vmi hígat akartam eleve.
[ Szerkesztve ]
-
AIex
tag
Sziasztok !
BestBuy topik-ból átemelnék egy akciót,SHELL 550070319 Motorolaj 5W-40 4L SHELL HELIX HX7 5W40 4L 5590Ft Zsu-nál,
Nem tudom mennyire jó olaj, de Shell olajok anno nem számitottak szitok szónak a topikban, bár azok többynire GTL olajok voltak, ha jól emlékszem.
-
K Norbi
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #14081 üzenetére
Léteznek csodák csak hinni kell bennük.
Oké, majd lehet bepróbálom a Jazz-be egyszer. Azzal már merek kísérletezni.
-
-
K Norbi
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #14078 üzenetére
Xado olajat vettel onszantadbol? Bator.
Nekem most ZSU-nal vt minden ami kellett.
-
grizlisandor
veterán
Persze, hogy 1 helyről nem sikerül Piroshoz összevadászni mindent.
Unix(meglepő, de ezek vannak készleten itt falun) :
Azmt pollenszűrő, 30% olcsóbb, mint a Lao5.
ATE Dot4 Type 200 - fékfolyadék, amit 3 évente elég lecserélni a gyártó szerint, DOT4 SL6-ra írja a 2 évet, a Dot4 és Dot3 meg 1 év. Más webshophoz képest ugyanazon az áron adják.Kauffer:
Xado 26269 5W-40 SN Red Boost
Gyári olajszűrő
Filtron légszűrő
UFI üzemanyagszűrő
Saját meg belföldi készleten vannak, a jövőhét elejére jó lenne, mert a második felére van tervezve az olajcsere.Akármennyire is ZSU-tól akartam rendelni, Kauffer áraival nem tud versenyezni.
-
grizlisandor
veterán
Bimmer Experts Christopher mesél egy érdekes történetet a BMW garancia és a motorolaj vonalon. Megemlíti, hogy a BMW is listázza mit engedélyez beletölteni.
Itt a listában nincs az 5w30 ESP, gondolom én ezt találták meg a csomagtartóban.Kár, hogy nem tekerte lejjebb, pedig kíváncsi lettem volna mi van a listában.
-
Asbee
veterán
válasz
MasterMark #14072 üzenetére
2 hete havernak rendeltem cuccokat, fék stb, 201 ezer utánvét. Megjött 2 csomagban, 0-0 Ft utánvét. Felhívtam őket, hogy köszönöm az ajándékot, de azért rendezzük.
-
tboldi
nagyúr
válasz
tibbike01 #14070 üzenetére
Nekem vegyesek a tapasztalataim a Kaufferrel, volt már, hogy nem azt kaptam, amit rendeltem, sőt olyan is előfordult, hogy egyszerűen hiányzott a csomagból ez-az, bár mindig megoldódott a szitu, nem kellett összeveszni.
Nekem a Fékmester az, amiben még sosem kellett csalódnom, olajat viszont leggyakrabban ebben a győri boltban veszek, gyári szűrőket meg rendszerint a Fiat-Alfa alkatrészcentrumnál.[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Csak a gyári.
Kauffert egyre jobban szeretem, gyári alkatrészeket cuccokat, nagyon jó áron be lehet szerezni. Márkaszervizes ismerős kedvezményhez képest is 6 liter olaj, szűrő, tömítésen 38 ezret spóroltam.
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz
MasterMark #14067 üzenetére
Pedig a Coltos fb csoportban is írta vki, hogy most cserélt olajat a felesége autójában és abban is is egy 45mm hosszú csavar volt, mondjuk ő kicserélte ilyen rövidre.
-
gg72
veterán
Megvolt a Colt olajcsere, viszont az olajleeresztő csavar nem lett kicserélve, mert amit rendeltem, az közel 1cm-el rövidebb volt, mint ami benne volt és mivel nem tudtuk, hogy most akkor melyik a gyári méret, csak az alátétet lett cserélve.
Ez lett berendelve [link] , elvileg Mitsubishi, a csomagoláson is szerepel. Lehet, hogy az előzőleg benne lévő volt a rossz méret, de most már mindegy, gondolom nincs nagy jelentősége. -
K Norbi
addikt
válasz
grizlisandor #14054 üzenetére
Pontosan
22 éves lesz, nem most kell már hősnek lenni.
Lehet zabálni fogja az olajat.
Majd kiderül.Én is veszem az Opelnak a puccos Motul olajat.
Hengst szűrőket.
Kint Németországban meg évekig 30 ezrenként volt az olaj cserélve.
Van benne 194 ezer km
Sajnos eszi is az olajat 9 ezer km alatt 1L bever..
5W30 ból[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #14054 üzenetére
Igen, azota vt nem fejlodes.
Az, hogy a gyari mernok mit szamolt meg a valosagban mit kapott az sokszor meroben elter sajnos. Itt a Honda Jazz gyari olaja 0W20 a markaker meg ontotte bele az 5W40-et.Toyota markaker szinten...
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz
grizlisandor #14047 üzenetére
Köszönöm
Igen, mindent írnak rá.
Akkor jó lesz az 5W-30 -
grizlisandor
veterán
válasz
K Norbi #14042 üzenetére
Itt remélhetőleg nem hazudnak, Nissan Fully Synthetic 5W-40 A3/B4 írják, ami API SN/CF.
Találtam infót, hogy 10w30 általános használatra, vagy 5w30 üzemanyag-fogyasztás javítása érdekében; API SG, SH vagy SJ.
De találtam olyat is, hogy 0w20.
Láncos vezérlésű, így 5w30 motorolajjal próbálkoznék, valami klasszikus benzines olajjal.
Meg jó olvasom, hogy ez egy szelephézagos motor?! Lehet azt sem ártana beállítani. -
K Norbi
addikt
Most vette egyik ismerősöm.
Megnézem akkor a szervizfüzetét.Pedig próbáltam rábeszélni egy VW Polora.
VAG hoz mindenem van, abban jobban tudok pedig segíteni ha szerelni is kéne.
Fullos Pro csomagos OBD 11.
Etka, Elsa, szerelési könyv, nyomatékok.
Minden szir, szar.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Szaisztok.
2003
Nissan micra K12
CR14DE motorSzerintetek Motul 8100 X-cess 5W-40 mehet bele?
Liqui moly olajálasztó szerint kb bármi beleönthető
0W-30 tól 15W-40 ig
Motul kereső 5W-30 10W-40 et hoz.Castrol olajkereső meg 10W-40 A3/B4
Szerintetek mi legyen akkor? -
chopin42
őstag
Üdvözletem!
Éves szerviz előtt áll a paripa
Motorolaj, fékfolyadék, pollen, olaj és légszűrőhöz kérnék tanácsot.
Skoda Oktáv 1u2 1.4 BCA, 2006. 290k km. Szinte csak városban használom
Motorolaj Total Quartz Ineo LL 5w30 van most benne, nem eszi, szépen jár. Maradhat, vagy van "bestbuyabb"?
Fékfolyadékról ötletem sincs, azt szerelő cserélte '23 augusztusban.
Pollenből "sima" mann lett (mert benéztem rendelésnél az FP-t...). Van most bestbuy szűrő? Minőség>ár.
Légszűrő és olaj is mann volt, maradhat? Vagy lett jobb?
Köszönöm -
gg72
veterán
Kösz, hát akkor majd időben fogom cserélni. 🙂
-
gg72
veterán
Beszerzés pipa. 🙂 A Kamoka szűrők így első blikkre nagyon ígéretesek, a csomagolásuk is igényes, a Hengst török gyártmány.
-
janakbacsi
őstag
válasz
grizlisandor #14028 üzenetére
köszönöm
-
grizlisandor
veterán
válasz
janakbacsi #14027 üzenetére
Előírás szerint 5w-30 B71 2290 olaj való bele és igen, gyárt a Motul is ilyen szabvány teljesítő motorolajakat:
MOTUL SPECIFIC 2290 5W30
MOTUL 8100 X-Clean FE 5W-30
Motul 8100 Eco-Clean C2 5W-30 -
janakbacsi
őstag
1.6 HDI Xsara Picassoba Motul olaj rakható? Ha igen, akkor melyik fajta? A szervíz ezzel az olajjal dolgozik. Eddig Total Quartz Ineo ECS 5W-30 volt benne.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #14025 üzenetére
A gyári ajánlás szerint 30 havonta kell cserélni (ettől rövidebb cserét csak erősen párás környezetre ír, pl tengerpart mellett). Múltkor ránézett a szerelő mérővel és még jó volt, így eltoltam a cserét idénre.
Sima ATE SL.6 ESP van benne.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #14023 üzenetére
Azért az évenkénti csere kicsit sűrűnek hat. Majd akkor 3 évente dobom a fékfolyadékkal együtt, azzal nagyot nem hibázhatok.
-
grizlisandor
veterán
Átnéztem a BMW, meg az Opel topikot, utóbbiból a kézikönyveket is, de nem találtam rá gyári intervallumot.
Én 5 évente, vagy 50-60.000 kilométerenként a váltóolajjal ledobálnám.
Itt az Olajdoki a Lageszba 20 000 kilométerenként, vagy évente ajánlotta.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #14021 üzenetére
Jaj ne már, ez a csávó még tőlem is kevésbé ért ehhez.
Ezek szerint váltó olajat is felesleges volt cserélnem, mert az is élettartam olajos...
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
A szervófolyadék és kuplungfolyadék cserét illetően van vmi ökölszabály, hogy mennyi időnként érdemes cserélni? A manualom egy sort sem ír erről...
-
K Norbi
addikt
-
tboldi
nagyúr
Nekem mindenhogy 5W40 az előírás. De ami érdekes, hogy az Abarth Grande Puntóhoz, amiben teljesen azonos kódú motor van, ez az olaj való.
Továbbá az Alfámhoz ez a gyári olaj, ami csak egy átcímkézett verziója ennek, de a részecskeszűrő nélküli dízel Ypsilonhoz, aminél ugyanazt a Fiat 9.55535-S2 szabványt követelik meg, már ez a javasolt, ami nem is felel meg neki.#justitaliancarthings🤷♂️
szerk.: Rájöttem, a magyar fordítás hibás, angolul már 9.55535-N2 szabvány szerepel a könyvében, aminek máris megfelel a Selénia WR olaj. Tehát ez azt is jelenti, hogy a mi Ypsilonunkba nem is a megfelelő olajat töltöttem (Motul 8100 X-Clean 5W40).
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboldi #14007 üzenetére
5W30 a preferalt a gyarto reszerol de az 5W40 is engedelyezett (elso sorban forroegov alatt). Nyilvan a higabb lenne a jo de az a tapasztalat, hogy az 5W40-el hasznaltak kevesbe lesznek hengerfejesek (foleg a tuzfelnal levo utolso henger tud elmelegedni). Na emiatt keresnek egy higabb 5W40-et az olyan kozeputas megoldas...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...