- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt a "nedvesség az USB-ben" c. vaklármát nem lehet kiiktatni valahogy? S21-nél kb. 5 év használat után kezdett előjönni ez a gond, most vettem egy S25U-t, de nem egészen 2 hónap után felbukkant, holott egészen biztos nincs se nedvesség, se idegen tárgy, kosz az USB-nél.
Eddig úgy tudtam orvosolni a gondot, hogy kikapcsoltam, majd 10-15 perc múlva be, ez eddig bevált, de eret vágok, hogy ez a baromság egy vadi új telón is előjön.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Technoman
üzenetére
De te ezt írtad: Túra befejeztével átküldjük egymásnak, majd én ebből egy összesített -megszerkesztett- mappát csinálok (azaz ömlesztve szerkesztem)
+1 lépés kell
: Túra befejeztével átküldjük egymásnak, átnevezem a kapott fájlokat, majd én ebből egy összesített -megszerkesztett- mappát csinálok (azaz ömlesztve szerkesztem) -
válasz
Technoman
üzenetére
Feltételezem nem akartok külön Google Fotók accountot használni és ott megosztani? Ott küldeni sem kellene, csak egymással megosztani és automatikusan szinkronizálódna is, ha beállítjátok a telefonon.
Amúgy meg igen, a külön mappa a legegyszerűbb és vagy Total Commander tömeges átnevezés (CTRL+M) vagy Microsoft Powertoys - PowerRename.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Technoman
üzenetére
Megnézném EXIF-ben szoftververzió egyezik-e. Ha szerencséd van nem, és ezen el lehet indulni csoportosan átnevezni utólag:
De ha átkülditek egymásnak, nem értem miért nem teszed külön mappába az övét, amin csoportos átnevezéssel azt csinálsz amit akarsz, majd utána ömlesztheted egybe.
-
Technoman
őstag
Köszi srácok a segítséget -lehet, hogy nem voltam elég pontos- de nekem a fotó készítés pillanatába kéne, a fenti lehetőség.
Túrázásaim képeit mindig szerkesztem, s így tudnám, hogy melyikünk, melyik képet követte el. -
Technoman
őstag
Gyári fotóval kapcsolatban a kérdésem:
Lehet-e a beállításokban (vagy máshol) a fotó fájlnevét (vagy annak előtagját) esetleg valahogy én általamra átnevezni (ne a szokásos 20260327_230123 fájlnévvel legyen ellátva)
A páromnak is S25U telója van és szeretném tudni, hogy egy túrázás során melyikünk, melyik képet csinálta.
thx -
gerner1
nagyúr
válasz
Rob Rob
üzenetére
A témában, olyan nemhivatalos (legyen addig: pletyka) infók keringenek, hogy az UI.8.5 -tel & től, a cache partíció automatikusan törlésre kerül minden OTA frissítéskor, és Google Play Services frissítésekor a seamless (A & B partíciós konstrukció előnyei) típusokon.
Amennyiben ez helytálló, akkor az annyit biztosan tesz, hogy havonta minimum 2 alkalommal akkor ez megtörténik biztosan, amíg a gyártói fw.frissítések érkeznek. Azt követően pedig, mindaddig, amíg Google P.S. frissítések érkeznek.Szóval, mivel az S25U is egy seamless típus, így nagy a valószínűsége, hogy az UI8.5 -tel itt is így lesz. Azzal pedig, talán van esélye annak is, hogy esetleg valamilyen formában mégiscsak ~meglehet (majd) csinálni, még ha a Recovery -be nem is kerül vissza.
Hogy a régebbi (nem seamless) típusokon, ez miként lesz megoldva, arról tényleg semmi infó, gyenge kapaszkodónak sem. De, majd idővel úgyis kiderül ..
Az UI8.5 -tel, egy másik nyalánkság is érkezni fog (S26 szérián már az is bevezetve), amellyel a korábbról ismert/megszokott módon már nem lehet majd elérni az ODIN (Download) MODE -ot .
-
csubííí
őstag
válasz
gerner1
üzenetére
Nagyon csípem ezeket a különböző tisztító/gyorsító appokat.
Számomra hasznavehetetlen, semmit nemérő appok.
Pillanatnyilag csinálnak valamit, de a rendszer pár másodperc után szépen visszapakol mindent, a megfelelő működéshez.
Ezekkel az appokkal a felhasználók, csak magukat akarják megnyugtatni, hogy milyen jót tesznek velük.🙂Alapból van gyárilag a telefonon erre a célra lehetőség, az bőven elég. Arra is igaz amit fentebb írtam.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Rob Rob
üzenetére
Két előnyt csinál:
- Kód optimalizálásával, az alkalmazások kódját úgy készíti elő, hogy a processzor közvetlenül, plusz számítási igény nélkül tudja azokat végrehajtani.
- A másik, az indítási idő csökkentése. A mérések és tapasztalatok szerint az APP -ok megnyitása akár 5-15%-kal gyorsabbá válhat a futtatás után.@ Rendszerfrissítések után:
Kifejezetten ajánlott volt eddig is egy nagyobb Android vagy One UI verziófrissítés után lefuttatni, mivel ilyenkor a rendszernek újra kellene indexelnie az összes alkalmazást, amit ez a progi felgyorsít. -
csubííí
őstag
-
Üdv! 2018 óta, mióta Samsungom van, a saját böngészőjüket használom és nagyon szeretem. Elég sok reklámblokkolót kipróbáltam már a weboldalakon megjelenő hitványságok miatt. Nektek melyik vált be legjobban? Nálam időről időre azért befigyelnek a reklámok, még a fizetőseknél is (talán a Unicorn-t vettem meg). VPN elég szépen kiszedi amúgy őket. Másnak mi a tapasztalata? Csak Samsung Internet megoldás érdekel, nem szeretnék másik böngészőt használni. Köszi!
-
Tomi881
tag
Aki hiányolja a Wipe Cache opciót a recoveryből, annak nyugodt szívvel ajánlom a Good Guardians appot, és azon belül a Galaxy App Booster-t. Végigfuttat egy optimalizálást, és pl. nekem az akkumat helyrehozta szépen frissítés után!
-
Scarabeus
aktív tag
Sziasztok! Először is a keresőt használtam, de hátha vannak azóta új tapasztalatok. Fólia javaslatokat szeretnék kérni akár hazai akár külföldi beszerzéssel. Inkább hydrogel, mint üveg, fontos, hogy privacy legyen és az ujjlenyomat olvasó működjön. Kezdetben egy nem olcsó 3MK Matt fóliát használtam [link] , ami konkrétan 1 nap után elkezdett felválni, bűn rossz volt (akkor még nem voltak meg az 1,2-es átlagú értékelései
) Utána probáltam Aliexpressről alsópolcost, ezzel az a gond, hogy apró csíkossá tette a kijelzőt (ujjlenyomat 10/10) [link]Kereső alapján eddig az ESR-t próbálnám meg. [link]
Használ valaki ilyet, megéri az árát?Köszönettel

-
Chamoro
tag
Mit csinált pontosan ez a wipe chace menü? (Amit most kivettek)
-
Megérkezett a márciusi update!
Recovery vajon visszakerült? -
N.otorious
senior tag
válasz
cicaslany86
üzenetére
Nincs egyeb effekt
-
válasz
cicaslany86
üzenetére
"érdemes átgondolni?" Mármint a használatot? Aktív felhasználó erre mit mondhat?!
Nálam az akku nagyon rendben van még hétvégi nyúzáson is, a dolgos hétköznapokról nem is beszélve (néhány napja azt hittem beba**ott a Google Play frissítés, de betanult valószínűleg és most nagyon jó). A térerővel sem volt gondom eddig. A portré videót nem tudom hol van. -
waszabi07
senior tag
válasz
cicaslany86
üzenetére
Akksi nekem nem az igazi pár hete, kifejezetten gyenge az üzemidőm pedig sok mindennel próbálkoztam hogy javuljon…
-
cicaslany86
aktív tag
Sziasztok! Egy ideje a fiókban pihent az S25U és még 2025.szept.1-i szoftveren van. Kérdésem, hogy aki aktivan frissitgeti, tapasztalt bármi olyat az elmúlt fél évben, ami miatt érdemes átgondolni? pl. akku, térerő
Illetve megnézné nekem valaki, hogy a portré videó módnál vannak e végre választható effektek, vagy beletojtak és maradt úgy, ahogy megjelent az alap 1db blur effekt-tel? köszönöm 😊 -
Technoman
őstag
Érdekes a szitú. Amikor megyek haza a "gyárból" a kapuban kiírja a BudapestGo-nál, hogy nincs Internetem. Ez már csak azért is röhejes, mert a plázába 600 Fre-Wifi van + ott a jóistentudjahányGB mobilnetem.
Elhúzom és már müxik is. Uez a helyzet otthon, amikor a Tapo appnál azt írja ki, hogy hibás/gyenge a netem (cirka 3,-re vagyok a Gigás routertől)
Megjegyzés, amíg nem tettem át adguard-ra , addig ezek elő sem jöttek.
Probléma nincs, mert egy elhúzás és minden müxik, inkább csak zavaró. -
Tegnap megnéztem a tech2-es S26U tesztet, hogy mit mond rá a Laci. Abszolút nem hatott meg, tudatosan vettem meg január közepén az S25U-t, mert már ránézésre is felesleges lett volna a 26. Viszont azon kiakadtam, hogy annyira le van kerekítve a sarka a telónak, hogy a toll gombját is le kellett kerekíteniük, hogy kövesse az oldalvonalat.
Be lehet fordítva is dugni, csak akkor olyan kis sarkos lesz. Ez szerintem elég gatya, nem lenne kedvem azt figyelgetni, hogy jól teszem-e vissza. [kép] -
gyu84
tag
válasz
bordi10
üzenetére
Aki beállította a privát DNS-hez a dns.adguard-dns.com kiszolgálót, működik?
Nekem tegnap eldobta a mobilnetet, aztán azt vettem észre, hogy hibaként írja, hogy nem tud csatlakozni a privát DNS szerverhez. Kikapcsolva jó a mobilnet.
Az Adguard regisztrációhoz, előfizetéshez kötött? -
válasz
N.otorious
üzenetére
A generatív AI-ra gondolsz? Az nem mindig tud a törölt objektumok helyére mit rakni.
-
Nem kifejezetten az S25U-s kérdés, inkább Samsungos. Hogy lehet olyat csinálni, hogy lefotózok valamit és a hátteret elhomályosítom, ha ott olyan személyek, tárgyak vannak, akiket nem akarok láttatni? Tahát úgy izomból, nem ilyen portréeffektre gondolok, hanem ahol a kitakarás a cél. A tollal lehet átfesteni a hátteret homályosra, de az eléggé amatőr megoldásnak tűnik. Köszi!
-
anti1966
tag
Tényleg az lesz, hogy egyesével kell majd visszaraknom FR után az appokat:
Mindenkinek köszönöm a segítséget! -
válasz
anti1966
üzenetére
Akkor sajnos akármennyire is macerás, manuálisan kell megcsinálni az egészet. Nyilván a kontaktok meg bármi, ami fiókhoz kötve van, az meglesz, amikor belépsz ezekbe, de az app-eket és a rendszer egyéb beállításait kézzel tedd fel. Ha szerencséd van, már lehet, hogy ott látszani fog valami app kompatibilitási probléma! A gyári launcher-t használod (Nova Launcher vagy hasonló van-e feltéve)? Az, hogy nem kér PIN-t, szintén érdekes, ha egyébkénti manuális újraindításnál igen. Lehet nem is újraindulás.
-
csubííí
őstag
válasz
anti1966
üzenetére
Valószínű valamelyik alkalmazás okozza.
Gyári beállítás visszaállítása, beüzemelése, majd egyesével felrakni a használt alkalmazást. Felrakás után, ha nem jelentkezik a hiba, mehet a következő app.
Vagy az is lehet, hogy ha átköltözés volt másik készülékről közben lépett fel valami hiba.
Amennyiben biztonsági mentésböl lett visszaállítva minden, akkor ott is lehet hiba.
Lehet érdemes lenne a visszaállítás, és minden beállítást újra megcsinálni, és utána telepíteni az appokat egyesével ahogy már az elején írtam. -
válasz
anti1966
üzenetére
Az új készülékeket hogy laktad be anno és most? Átvitted esetleg az S23U biztonsági mentését rájuk vagy fullra belaktad manuálisan? Annak szerintem nagyon kicsi a valószínűsége, hogy két készülék is fagyjon, hibás legyen. Ezt vagy valamelyik app, talán mókolt beállítás csinálja vagy a korábbi mentés kavar be, amit használtál.
-
anti1966
tag
Sziasztok
Volt egy Ultrám, eladtam, mert random lefagyott, hol hetente, hol naponta.
A fagyás teljesen váratlanul, bármilyen program használatakor történt.
Semmire nem reagált akkor, egy idő elteltével újraindult, de nem kért pin kódot, csak a zárolt képernyőét. Azt gondoltam, hogy a telefon rossz, vettem egy másikat, az ugyanezt csinálja.
Előtte volt egy S23 U-m, ugyanezeket a programokat használtam, annál nem volt semmi ilyen problémám.
Már kezd dühítő lenni.
Volt már valaki hasonló esetben, esetleg hogyan lehet azt kideríteni, hogy mi okozhatja ezt a fagyást?
Köszönöm -
marceeh
tag
sziasztok!
Elég first world problem lesz.. a legfrisebb SW fut a telon, instagram is a legfrisebb, de úgy laggol az instagram pörgetés közben mint a céges A15. Csak érdeklődni szeretnék, hogy más is tapasztal-e hasonlót? Gemini féle megoldásokon már túl vagyok egyik se vált be. Ez korábban nem volt probléma, kb a legújabb februári frissítés óta szarakszik. Más alkalmazással természetesen nincs gond

Köszi,
Marci -
jilian
addikt
-
jilian
addikt
...azért...ez elég para amikor ránézek...f@szomat....most be akarja nekem magyarázni....hogy szarul vagyok vagy mi?
-
waszabi07
senior tag
Nem tudom miért de én ugyanúgy vagyok most mint 24 ultrával, amikor megjelent a 25 u akkor a 24 üzemideje rosszab lett. Most megjelent a 26 és jött ez a 2-3 google play rendszerfrissítés és azóta ezen is lecsökkent az akku időm. Legalább 20-30%-al kevesebb marad estére mint előtte és semmi nem segít rajta eddig... majd talán a one ui 8.5.
-
válasz
waszabi07
üzenetére
Nekem két SIM van a telefonban (Telekomos mindkettő) és a cégesen munkanapokon sok a hívás, a priváton inkább csak hétvégén több, meg sokat netezek minden nap, de jól bírja.
Pont a jó akkumulátoros üzemidő miatt is kell mindkét gyártó legfelső/-nagyobb telefonja.
Igaz, az irodában és otthon is tölthetem szinte bármikor, meg az autóban is, ha épp úton vagyunk, de attól még megnyugtat a tudat, hogy nem kell mindig a töltési lehetőségre gondolni. -
waszabi07
senior tag
Igen ez így van ahogy írod amúgy, mindkét oldalban van ugyanúgy hiba, csak ez az app része itt zavaró hogy facebook kb 2 éve ilyem rossz. Az ujjlenyomat nekem melegben kb 10-ből 6x letilt az izzadás miatt, így ez is zavar.
Kár hogy nem lehet összekeverni a 2 rendszert.
ios-en a billentyűzet ami nagyon rossz, viszont az apple watch, a sokkal részletesebb rezgő motor meg az appok amik vissza húznak 
Szóval most ott tartok megint, hogy cégesnek használom a 15 pro-t sajátnak meg a 25u-t, mert 2 kártyával a google szolgáltatások miatt ha húzósabb a nap nem bírja ki estig.
Na mindegy, csak a szokásos dilemma nálam minden évben amit kiírtam magamból.
-
válasz
waszabi07
üzenetére
A alkalmazásban tapasztalt hibákat jelezni kell a fejlesztőknek. Elvétve reagálnak rá és esetenként javítják is.
Az ujjlenyomat-olvasó szerintem jó, nekem legalábbis sosem volt még azzal problémám - melegben sem. (Nem használok semmilyen fóliát.)
Amikor átváltok iPhone-ra, ott is vannak korlátok alkalmazások kapcsán az Androidos verzióhoz képest, de kerülővel megoldom, mert a feleségemnek akkor is Androidos telefonja van. (Például Huawei órákat használunk és az iOS verzióban hiányzik funkció az alkalmazásban).
Én megbékéltem ezzel amennyire csak lehet, hogy egyik oldal sem jobb mindenben a másiknál... -
waszabi07
senior tag
Androidra amúgy miért nem képesek a fejlesztők normálisan meg csinálni sok alkalmazást?
Csak egy példa, mert facebook a legalja kb: s24 u óta meg van az a hiba hogy ha elindítok az appban egy videót, el akarom fordítani fekvő módba akkor összeakad az egész és nem is látszik a videó akit néznék, katasztrófa...sok ilyen apróságot találtam de ez az egyik legidegesítőbb.
Megcsinálják ezeket a jó telefonokat, jobban szeretem használni már mint az iphone-t, de ez gáz hogy egy csomó app meg tele van hibával.
Az ujjlenyomat olvasót meg nem is említem, egyszerűen munkában nálam használhatatlan ha meleg van, ilyenkor jut eszembe, mindig a nyár elején szoktam ezek miatt telefont cserélni újra iphone-ra, télen meg vissza samsungra.
-
válasz
Technoman
üzenetére
Hmm, érdekes. Kijelzőbe épített ujjlenyomatos készülékem ez és az S23U voltak, de egyiknél sem volt gond az ujjlenyomattal. Az S23U-n mindig Dome Glass volt, S25U-t január óta használom, de ezzel a Spigennel is gyakorlatilag 99%, ha nagyon száraz az ujjam, max. akkor nem old fel. És nem azért írom ezt, hogy önigazoljak. Simán leba**nám róla, ha nem oldana fel rendszeresen.
Van egy optikai olvasós A34 is a családban, azon is Spigen van, az is hibátlan.
-
Rob Rob
aktív tag
-
Technoman
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Elárulod, hogy hol tudom ezt a "váltott ujjas" változatot megnézni? (rákerestem itt a fórumon, de nem találtam róla semmit)
Nekem az általad is használt Spigen fóliám volt, de nem jött be (10-böl 6x nem oldott fel), most egy UV-s MM-es fólia van rajta. Az sem tökéletes. -
gerner1
nagyúr
válasz
KenBlock43
üzenetére
A minőségi fóliákhoz mellékelt tisztító kendőcskék (kijelző előkészítéshez..) eleve nem is alkoholosak (se isopropyl, se más..) például .
-
KenBlock43
tag
válasz
gerner1
üzenetére
Akkor még azt az üvegfóliát is megnézem, köszönöm!
Korábbi telefonjaimnál nem volt vagy nem hinném, hogy volt ilyen bevonat és azokat mindig így tisztítottam, szerencsére nem volt gond sose. Viszont ha ennél véletlen lekerülne a fólia, akkor csak vizessel fogom áttörölni inkább, köszönöm ezt az infót is!
-
gerner1
nagyúr
válasz
KenBlock43
üzenetére
Én pedig, közben javítom magam, mert a kollégák közt van, aki Flolab -ot használ, és azon nincs kivágás. Viszont, az nem kék fény szűrős (is), de az ujjlenyomat és tükröződésmentesség azzal is patent (S25) .
"..csak amikor tisztítanám (ablaktisztítóval, mikroszálassal és szemüvegtörlővel) bennem van a para, hogy karcolódni a legnagyobb elővigyázatosságom ellenére is fog. "
- Vegyszerekkel is vigyázni kell, mert azok helytelen alkalmazása az egyik ok, ami kinyírja az oleophobe réteget (ami egyébként javítható, de ~5-7e Ft .. ) . -
KenBlock43
tag
válasz
N.otorious
üzenetére
Utánanézek az ESR-nek és a Spigen-nek is akkor. Viszont ez érdekes, hogy valakinek működik és a valakinek meg nem.
tylerddd: Az, hogy ugrik a tükröződésmentesség az engem nem zavar. A lényeg, hogy védje a kijelzőmet. A váltott ujjasat viszont akkor tőled olvastam korábban, mert amíg nem volt üvegfólia már akkor kipróbáltam és sokkal stabilabban vette az ujjlenyomatot
gerner: a kivágás nekem a halálom, akkor inkább nem teszek rá. Viszont nekem tényleg az lenne a lényeg, hogy az ujjlenyomat működjön rendesen. Szivárványosságot pedig eddig még sose tapasztaltam.
Egyébként ha nem rakok rá üvegfóliát úgy mennyire sérülékeny a kijelző? Hozzá kell tennem, hogy én egy kicsit túlvigyázom a telefont és tokban tartom így is, csak amikor tisztítanám (ablaktisztítóval, mikroszálassal és szemüvegtörlővel) bennem van a para, hogy karcolódni a legnagyobb elővigyázatosságom ellenére is fog.
-
gerner1
nagyúr
válasz
KenBlock43
üzenetére
Kamera kivágás mentest: sajna nem. Olyat, amellyel garantáltan tükröződésmentes & patent az ujjlenyomat-olvasás is, nincs szivárványosság sem (& stb)... - olyat igen.
-
válasz
KenBlock43
üzenetére
Nekem ez a Spigen van, beválni látszik, bár a tükröződésgátló felület ugrik vele, mint a legtöbb kijelzővédőnél [link] Az ujjlenyomat rögzítésnél írtam itt a váltott ujjas megoldásról, amit videóban láttam. Volt, aki kipróbálta rajtam kívül is, szerinte is jó megoldás.
Az akku nálam is gyengébbnek tűnt a két Google Play frissítés után, de napokban megint parádésakat nyom, lehet csak beképzeltem.
-
N.otorious
senior tag
válasz
KenBlock43
üzenetére
Nekem esr van, tökéletesen működik, a kamer lyuk is fedett, DE van akinek nem működött megfelelően az ujjlenyomat, ugyan ez igaz a spigen re is.
-
KenBlock43
tag
Sziasztok!
Olvasgattam korábban a fórumot és tudom, hogy volt téma az üvegfólia, de nem találtam azt a részt. Így meg szeretném kérdezni, hogy milyen üvegfóliát érdemes venni, amivel működik az ujjlenyomatolvasó? Illetve amin nincs az előlapi kameránál bevágás, hanem lefedi a kamerát is.
Előre is köszi!
-
waszabi07
senior tag
Akkor nem csak nálam van ez ahogy olvasom. Feltettem igen a legújabbat is és utána kezdődött igazából.
S24 ultrával is volt ilyen bajom tavaly kb ilyenkor, de azt eladtam így nem lett rá megoldás.
Eddig 50-60%-on szoktam lenni du 4-5 órakor, most ez inkább 40%. Nyáron ez pont kevés lesz hogy kibírja nekem estig, de nem tudok vele mit kezdeni egyenlőre. Cache törlés meg volt, sok újraindítás is, minden friss...Ha nem javul átrakom a céges kártyám a 15 pro-ba, hátha 1 simmel javul a helyzet...
Ez így normális? Eddig soha nem néztem
-
-
-
Rob Rob
aktív tag
válasz
waszabi07
üzenetére
Igen, nálam is. Persze használok is google szolgáltatást gazdagon de talán az utóbbi időben mintha többet enne.
Ezen kívül a Play áruházban az alkalmazások frissítése után marad egy sárga háromszög ami arra utal hogy vmit nem tudott frissíteni de nem jövök rá, hogy mit.
Bónuszprobléma:
Tegnap a Galerija Beograd Mall-ban bementem egy Samsung üzletbe és azt kellett látnom hogy szemtelen módon klónozták a telefonom és átfestve kitették az eladó telefonok közé.
Szerencsére a kameraszigetet egy kicsit megváltoztatták és más néven árulják de azért na.
Asszem az álneve S26 ultra volt. Botrány
-
gerner1
nagyúr
válasz
waszabi07
üzenetére
Nem. Semmi hasonló. A miénken nem változott .
Bár, korábban sem volt gondunk ezzel ... - január végén (akkor még én használtam) végigcsináltam egy javaslatot, amit az S24U topikban olvastam, de azzal sem vettem észre jelentős változást (valszeg a f.szokásaim addig sem indikáltak nagyobb g.p. & sallangjai használatot a háttérben...) .
Nem használunk g.wallet -et, nincs okosított DNS beállítás, ahogy ad-blokkolót sem, és 0.0 a gaming is (ez is használhat g.p. services -t ) . -
Laraxior
titán
-
waszabi07
senior tag
Google play szolgáltatások nektek is sokat fogyaszt? Google play rendszerfrissítés mióta a legújabb azóta nagyon merül bármit csinálok...
-
bordi10
senior tag
Hát gyerekek, besétáltam egy Samsung store-ba, kézbevettem egy S26U-t, mondom megfogdosom már. Olyan 1 perc elég is volt belőle. Ilyen jellegtelen Ultra sosem volt még. Nulla "Ultra-érzés". Baromi könnyű, mintha műanyag lenne az egész, pedig papíron nem az
Ha az lenne rá kiírva, hogy pl A72, simán elhinném. Csak azért oldottam fel, hogy megnézzem az akku% ikonja állítható-e, el lehet-e tényleg tüntetni a kapszulát a ONE UI 8.5-ben, de nem találtam rá opciót, pedig rémlik, hogy írtak róla anno. Lehet, hogy a GoodLock/Quickstar-ba pakolják a lehetőséget. No mindegy, visszatettem a display stand-be és egy cöh-t elmormogva a nemlétező bajszom alatt kisétáltam. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Talán fóliát keres.
-
kat10
tag
Sziasztok, tud valaki olyan át amin jól lehet látni az üzeneteket stb a napfényben?
-
HaZsolt
őstag
S25on es S25 edge telefonon neztem az alabbit.
S26 ultra eseteben amint csinaltam egy fotot szabadon beirhatok az ai-nak barmit szovegesen, hogy csinaljon a keppel. S25 es S25 edge eseteben ezt a funkciot nem talalom. Ez csak az S26 seria kivaltsaga lesz? S25 szerias telefonok mar nem tudjak?Kerlek segitsetek ez fontos a vetelnel.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nincs mit.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Nincs mit.
MaxxDamage: nem igazán értem, hogy mi a kérdés.
Be lehet állítani háttérképet és lock screen háttérképet.
Ha arra gondolsz, hogy miért színes az óra, azt be lehet állítani, hogy harmonizáljon a wp színeivel.
A bal oldali az:
-
csubííí
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Igen, emlékszem 🙂
-
-
válasz
Laraxior
üzenetére
De, lehet, meg azt is mondják mindenhol, hogy nem elejtés ellen van
Rengeteg típusú tok létezik, amiknek megvan a maguk funkciója, akár egy kitámasztó, extra akku, elhúzható kameravédő, beépített MagSafe funkció, extra gombok a Pitaka pin buttonnál stb. A vékony tok is ilyen, ha a felhasználó szeretné a készüléket eredeti méretében élvezni, ugyanakkor szeretne jobb fogást (szerintem rohadtul csúszik a telefon pucéran) és nem akarja minden alkalommal hímes tojásként letenni bárhová. Ennek a toknak az anyaga azért olyan, amilyen, mert egy hasonló vékonyságú TPU tokon lazán elpattannának a vékonyabb részek, pl. a tollkivágásnál. Tehát amikor megvásároltam, tudatában voltam annak, hogy mit veszek. -
csubííí
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem tudom, hogy mindkettőn (kezdő vagy zárolt képernyőn) használja vagy csak zárolt képernyőn, ezt sixpak*-tól kérdezd meg.
Egyébként mindkettőre különböző állítható be.
Viszont, továbbra sem értem, hogy én értelmezem rosszul amit szeretnél vagy sem. -
A kép:
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Az engem is érdekelne, köszi sixpak !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független megkímélt
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Grafit - 77% akku, dobozában, független
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB hibátlan, több mint fél év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: Túra befejeztével átküldjük egymásnak, átnevezem a kapott fájlokat, majd én ebből egy összesített -megszerkesztett- mappát csinálok (azaz ömlesztve szerkesztem)

nem értelek... lehet már este van és suli után már nem fog az agyam...de hol látsz te ott "többesszámot"...
...azért...ez elég para amikor ránézek...f@szomat....most be akarja nekem magyarázni....hogy szarul vagyok vagy mi?

gyuri81