Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
Sziasztok! Van aki iPhone 16 Pro-ról váltott? Ha igen privátban jöhet egy kis tapasztalat
köszönöm
-
N.otorious
senior tag
Megvettem az ESR privacy tempered kijelzővédőt, tenyleg működik az ujjlenyomatolvasó, megeri az arat.
-
gerner1
nagyúr
Amennyiben lesz, akkor szerintem : igen.
A korábbi típusoknál, a hivatalosan EE -re gyártott verziók sem kaptak többet OTA -n, mint a többi. Az EE -hez szükséges APP -ok -az OTA után- frissültek a samsung, vagy a g.store -ból , és ennyi a "FOR" .
Mivel, eladhatnak utólag EE -alá vont készüléket is, amely esetben marad az eredeti aktív-CSC ( a gyárilag EE verziók régiókódja mind: EVR , ami többnyire szintén az OXM firmware -ben volt eddig is, akárcsak plö az EUX, stb ..) .Amúgy, én jelenleg nem látok S25U -hoz EVR régiókódot. De, ez, időközben megváltozhat .
-
cirx
senior tag
Erre mondjuk kíváncsi leszek. Ha a hardver ugyanaz, akkor Odinnal talán fel lehet szenvedni a 8. Android verziót is!
-
stewe780
őstag
válasz
polonic #2091 üzenetére
Fotózásra jó a gyári is, csak most hirtelen elkattintottam a képet és utólag nem tudom hogy lehet automatikusan dokumentummá alakítani. Nem pdf kell, csak vágja meg meg a torzításokat korrigálja automatikusan, nekem az elég lenne, de a sok AI lehetőség között ilyet nem találtam.
-
Ateszpapa
addikt
Most megint frissült a language core, de magyar ebben sincsen.
-
stewe780
őstag
Ha a kamerával csak simán lefotóztam egy dokumentumot, akkor a galériában már nem tudok dokumentum fotót csinálni belőle? Mármint automatikusan, nem úgy, hogy én állítgatom kézzel a trapéz meg a többi torzulását. Eltüntetni el tudom, meg olyat is, hogy az legyen a kép, de az, hogy torzítás mentes legyen, az sehogy nem jön össze automatikusan. Valaki tudja, hogy ha lehet ilyet, hogyan kell?
-
tms+
aktív tag
válasz
Lajmund #2085 üzenetére
szerintem is gáz, hogy így oldották meg a fordítót a magyar nyelv esetében, amíg nincs az AI-ban maradhatott volna úgy, ahogy eddig volt
de ezt az ígérték dolgot engedjük már el, ezt csak az MA állította egy belső forrásukra hivatkozva, onnan vette át mindenki. de a Samsung nem erősítette meg közleményben, mint ahogy tette ezt több más nyelv esetén, amiket teljesítettek is
-
Lajmund
őstag
válasz
RockCNC #2082 üzenetére
Még 23 ultránál jól működött aztán jött a szuper samsung ai és elcseszte az egészet. Na azóta nincs. Ha lehetne beszállnék pénzzel mint ahogy a youtubereket támogatják patreonon azért hogy a felelősöket valahogy megbüntizzék
Nagy kiigés már egy éve is késő lenne amikorra igérték hogy majd újra jó lesz. Na azóta is szar az egész. Szép volt samsung!
-
RockCNC
őstag
Facom kivan a samsung böngészőben hová tűnt a magyar fordítás? Minden nyelven van de magyar az már nincs.
-
mhydas99
aktív tag
Megnyitod a Chrome bongeszot.
Jobb felso sarok 3 potty, ranyomsz, azran a beallitasokra.
Ott megnyitod a Google jelszokezelot
Jobb also sarokban ranyomsz a beallitasokra, ott a legelso menut, a jelszo mentesenek felajanlasat kikapcsolod.
Ennyi, lehet nem szo szerint igy talalod a menuben, en angolul hasznalom. -
coccolino
aktív tag
válasz
TODI1111 #2068 üzenetére
Meg fogom próbálni, de elsődlegesen az a cél, hogy minden szart eltüntessek a képernyőről, ami utal buttonra/gesturera, egyelőre nem sikerült
Értem én, hogy elvileg jobb, de ez szerintem relativ, én a teljesen eltüntetett gombokkal ezerszer gyorsabban és kényelmesebben kezeltem az s20-at, de még az S24U-t is Android 14-el
Ez jelenleg számomra nem előrelépés, főleg nem az Apple fullba majmolása, de majd 3 nap múlva talán más lesz a vélemény
Köszönöm a segítséget
-
TODI1111
veterán
válasz
coccolino #2065 üzenetére
Szerintem használj gesztus vezérlést. Én nem a "gyárit" használom, de mégis.
Az [One Hand Operation +] alkalmazással teljesen a saját igényeidre tudod állítani a gesztus navigációt. Jobb és bal oldal. Rövid és hosszú húzás. Oldalanként 6 beállítási lehetőség. Az érintés szélessége, mérete, poziciója is testreszabható. A lehetőségek tárháza szinta határtalan. Mindenképp megér egy próbát. -
jksx
senior tag
Sziasztok!
S23 Ultrát váltanék. Érdemes váltani?
Az ujjlenyomat olvasója jobb lett-e? -
coccolino
aktív tag
Sziasztok,
Hogy lehet a nyamvadt navigation bart elhideolni teljesen?
NavStar nekem nem megy
-
Jadro
veterán
válasz
Fabii1987 #2047 üzenetére
Túl könnyű és vékony a plus?
Viccet félretéve, ezen kívúl nem kapsz sokkal nagyobb telefont az ultra esetén sem. Mondjuk kicsit sarkosabb, de magasságban és szélességben marginális a méretnövekedés. Csak a méret szerintem nem éri meg a felárat, de a Te pénzed, a Te döntésed.
Nem mellékesen, kapsz még pár hasznos dolgot mellé. (Kamera, ceruza hogy csak a legfontosabbakat említsem.)
-
Fabii1987
csendes tag
Sziasztok
S25+ról váltanék ultra-ra....érdemesigazából csak a méret miatt váltanék.
-
ppancser
csendes tag
Ezek a szinek vannak: [Ringke szilikon tok]
-
stewe780
őstag
Fóliás táborba is beléptem, sestore-ban kapható panzerglass eco matrix került rá. Feláras, de benne van a felrakás és az nekem nagyon nem megy.
-
marquuard
veterán
Üdv, csatlakozok egy Ultrával.
-
tms+
aktív tag
válasz
ppancser #2026 üzenetére
Nekem S25 Ultrán a Samsung visszatükröződést gátló fólia van rajta, az egész jól megtartja a tükröződésmentességet, nem feltűnő, hogy elsötétíti a képernyőt. A Pixelemen Spigen üveg van, tükröződik is rendesen. Az ujjlenyomat mindkettővel teljesen jól működik nekem.
Páromnak S25+ van, neki is a Samsung fólia van rajta, ott sem tapasztalható jelentős elsőtétedés. Igen, billeg a telefon asztalon, ha nem olyan tok van rajta.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
takcslajos1 #2033 üzenetére
Én az Alzáról rendeltem, UAG tokkal együtt.Szerintem tükröződés szempontjából sokkal jobb, mint az S24 Ultrán.
-
takcslajos1
tag
válasz
Leslie1966 #2031 üzenetére
Nekem is ez van, nekem is jó az ujjlenyomatolvasó..nekem még gyorsan megjött, de amint kifizettem már a "rendelhető, nincs készleten" szöveg jelent meg az oldalon.
Őszintén szólva nem tudom, hogy csupaszon mennyire tükröződne, leszedtem a fekete "védőt" és 5 másodperccel később már a Spigen felhelyezőkeret volt a telefonon. Nem akartam fólia nélkül használni, mert elméletileg ez eléggé karcolódik, és az oleofób réteg se örök életű a képernyőn, elrettentettek az S24 Ultra topikban látható képek. -
PeteePeti
őstag
válasz
ppancser #2030 üzenetére
Nekem Ringke üveg volt rajta, szintén max két napig! A tükröződés mentesség gyakorlatilag megszűnt vele, és az ujjlenyomatolvasó is gyalázatos volt, pedig minden trükköt kipróbáltam! Nem az volt a baj, hogy nem oldott fel, hanem, hogy nagyon rá kellett nyomnom az ujjamat! Egyszerűen nem volt komfortos! Ezekután a Samsung gyári fóliáját raktam rá! Ott a tükröződésmentesség is megvan és az ujjlenyomatolvasó is patent! Alig érek hozzá és már fel is old! Hátránya, hogy nem üveg!
-
ppancser
csendes tag
Sziasztok.
S20FE-ről vàltottam S25plus-ra. Saját topikot nemtaláltam igy ide raknám a gondomat 😊 Persze egy review-ban sem emlitették h mennyire "csúszósra" sikeredet a telónak a burkolata de ezt leszámítva nagyon bejövős 😀
Volna pàr kèrdèsem amire keresem a válaszokat:
Fòlia: voltam a SES storban ès az ottani fóliára - tökrözödés gátló - az eladó azt mondta h kicsit sötétiti a kijelzőt, akinek ez van megtudná erősíteni milyen mértékű a sötétedés ha van és az ujjlenyomatokat mennyitre gyüjti a fólia.
Róluk olvastam még jókat.
[Spigen]
[Ringke]
[Benks]
Jólenne ha a fólia/üveg nem tükröződne mert a jelenlegi kijelzőben, fólia nélkül akár borotválkozni tudnék 🤣Tok: na itt van több jelölt is a lényeg az lenne hogy ne legyen tőle bumszli a teló és amiről szinte semmi infot nemtalálok hogy billeg-e a telefon ha kijelzővel felfele van lerakva. Az összes review-ban kijelzővel lefelé tesztelik
Az S20FE-n Ringke Onyx van 3sarkában kicsi "lábakkal" igy nembilleg, imádtam de szeretnék változtani és az ehez a telóhoz tarozó Onyxnak nincsenek "lábai" 😭
Ezeket néztem:
[Spigen - Liquid air]
[Nillkin - super frosted pro]
[ESR]
[Torras]
[Casekoo]
[Benks - Lucid Armor]
[Benks - Armor pro] Ő az ami az első helyen van a listámon de szeretném tudni ha van vkinek hogy csuszik-e a kézben és lerakva billeg-e a telefon.
Néztem a Pitaka tokokat is de azoknak a merev oldalsó perem kikészítene.Válaszokat előre is köszönöm
P -
takcslajos1
tag
S23 Ultrán beállítottam, hogy felül az állapotsoron csak egy szám jelenjen meg, ami az értesítések számát mutatja. Itt nem látok rá lehetőséget, csak pötty, semmi, vagy 3 legfrissebb értesítés. Good Lock-ban valahol be lehet állítani?
-
Arcfelismeréses feloldás van ebben? Nem találtam róla anyagot eddig...
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Mit tudhat ez a frissítés, hogy 3GB?
-
gerner1
nagyúr
válasz
takcslajos1 #2016 üzenetére
" Teljes FR kéne? "- A kérdéses APP adatainak törlését is próbáltad már (azzal, olyan, mintha most teleült volna..) ?
@ #2017 ... - szerk.
Akkor, ez rendezve ... -
takcslajos1
tag
válasz
takcslajos1 #2016 üzenetére
Csodás, közlemények fül alatt most találtam meg a "megoldást", mégpedig, hogy viszlát van Európában.
-
takcslajos1
tag
Sziasztok!
Milyen sorrendben csináljam a dolgokat, hogyha azt szeretném, hogy a Samsung News a magyarországi híreket hozza be, de közben ILO-n legyek? S23 Ultrán működött, most a News viszont rossz régión van, még úgy is, hogy visszaváltottam most EUX-ra. Teljes FR kéne?
-
stewe780
őstag
Köszönöm mindenkinek a lézeres autofókusz választ.
Akku: azt tudja valaki, hogy hogy van az, hogy 60%-on van a telefon, de ha az Eszközkarbantartó/akku/részletek alatt megnézem, hogy melyik alkalmazás mennyit használt és összeadom, akkor kijön vagy 20% akkuhasználat. Ez másnál is ilyen?
-
zsizsef
senior tag
válasz
Dave Crank #2001 üzenetére
Mi a csc?
-
mhydas99
aktív tag
Eloszor is csatlakoztass egy olyan BT fulest a telohoz, ami tamogatja valamilyen formaban a Hi-Fit (LDAC, APTX HD) Ha ez megvan, akkor latod a devs menuben nem szurken, mivel aktivan fut. Amugy csatlakozas utan menj be a BT menube, ott nyomj ra a fulesed beallitasaira es aktivald a Hi-Fi modok egyiket, mert alapvetoen nem aktiv.
-
gerner1
nagyúr
válasz
boogiemano #2005 üzenetére
Kering néhány leírás erről. Most itt van ez : LINK
-
boogiemano
tag
hívás rogzites? uj vagyok samuban sorry es nem neztem meg utana meg most massal is vagyok elfoglalva
valaki adna egy tampontot hogy majd hol nezzek utana hol allitsam be? este rakukkantok
-
Sziasztok!
Nem teljesen ide tartozik viszont mivel augusztus óta összesen 600 hozzászolas van a saját topicjaban ezért gondoltam itt több sikerrel járok. Adott egy Fold6 amire tegnap váltottam (újra) viszont lenne egy pár kérdésem amire nem igazán találtam választ.
Az első a hívás rögzítés lenne. Ezt ugyan úgy kell megcsinálni, mint az Ultrak esetén? A másik pedig a codecekkel kapcsolatos. Dev optionson belül minden szürke az SBC-n kívül és HD audio sem érhető el. Ez azt jelenti nem támogatja és semmi módon nem tudok váltani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Külső innováció helyett szoftverfókusszal hódít a Samsung legjobbja.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- War Thunder - MMO Combat Game
- Óvodások homokozója
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- RAID
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest