Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
Nem én mondom hogy annak volt a következménye, ezt elég sok fórumon írták. Akinél nem működött, használta a költözéshez az appot. Az persze simán lehet, hogy volt más közös akármi is.
Mindenesetre a szűz telepítés óta működik rendesen - ha a Smart Switch volt az oka, ha nem..
"Valami opció" (én sem emlékszem hogy mi volt az, de rémlik valami) nálam is be volt kapcsolva, de miután a Google csak telefonon tette elérhetővé a helyelőzményeket, ezt a kétszeri telepítéssel nagyjából fújhattam
-
LimaBravo69
tag
Olvastam anno az emailt, sajnos én vagyok a hibás abban, hogy miután átköltöztem az S20+-ról, legyalultam azt is.
Az S25+ szűz telepítés után persze már nem voltak előzmények egyik telefonon sem, szóval tulajdonképpen én magam töröltem.
Amíg volt PC-n is előzmény, ez nem lett volna probléma - hát így jártam :/A problémát magát több fórumon is a Smart Switch-hez kötötték. Amúgy ezt leszámítva nem volt semmi gondom a költözéssel, de az nagyon zavart, hogy egyetlen napon sem mentette hogy merre jártam.
-
fishme
tag
válasz
wong kok wah #2493 üzenetére
Ennyi pénzért ez elég gáz azért. Remélem lesz valami megoldás rá.
-
balintka
addikt
Van szoftveresen olyan lehetőség, hogy beleteszek egy fizikai sim-et az Ultrába (az e-sim mellé), és ezt a fizikai kártyát úgymond "letiltom"? Tehát mintha csak az e-sim lenne benne.
Van egy alkalmilag használt, feltöltőkártyás számom, nincs szükségem arra, h naponta kérje a PIN kódot, meg hálózaton lógjon és merítse a telót. Csak néha kapcsolnám be, amikor éppen telefonálnék róla.
Köszi a segítséget!
-
Moritz
csendes tag
Sziasztok,
mi lehet a különbség a két telefon között:
Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Titanium Black
Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Titanium Black EU
vagySamsung Galaxy S25+ 256GB Silver Shadow
Samsung Galaxy S25+ 256GB Silver Shadow EU?Mennyivel kevesebb, vagy több az EU végű?
köszönöm
-
tms+
aktív tag
válasz
LimaBravo69 #2488 üzenetére
A Google Helyelőzmények az nem a SmartSwitch költözés miatt volt, az a Google részéről volt probléma, számos felhasználót érintett, köztük engem is, de nekem vissza lehetett állítani, mert be volt kapcsoltva a fiókban nálam valami opció.
-
fishme
tag
Üdv!
S21 ultráról váltottam és ez az nfc fizetés nagyon idegesítő, szerintetek javulni fog esetleg valami frissítéssel vagy ez valami hardveres gond lehet?
Szinte mindig csak második érintésre működik a fizetés és ugyanott vásárolok ahol az S21 el is vásároltam minden gond nélkül. -
Taci
addikt
válasz
LimaBravo69 #2488 üzenetére
Nem lehet, hogy lekéstél erről a beállításról?
Korábban bekapcsolta az Idővonal beállítást – korábbi nevén a Helyelőzményeket –, amelynek segítségével visszaléphet az időben, és felidézheti, hogy merre járt. Az Idővonal automatikusan egy térképre menti az Ön által felkeresett helyeket és útvonalakat minden egyes eszközén.
Az Idővonal változik, és mostantól az egyes eszközökön jön létre. Ennek részeként, ha el szeretné kerülni a látogatásai és az útvonalai elvesztését, ki kell választania az adatai beállításait 2025. május 18. előtt.
-
LimaBravo69
tag
válasz
seneca07 #2470 üzenetére
S20+-ról váltottam S25+-ra. Smart Switch-el költöztem, utána nem működött a Google helyelőzmények.
Minden fórumot végigtúrtam, többen is jelezték ugyanezt a problémát.
Nem sikerült megoldani, maradt a gyalu, és szűz beköltözés.
Közben elveszett a teljes előzménylistám, Google szerint nem lehet visszaállítani sehogy.
Ez volt sz utolsó alkalom, hogy használtam a Smart Switch-et. -
bordi10
senior tag
-
TODI1111
veterán
A gmail szégyenszemre a legproblémásabb alkalmazás az androidos mobilok körében. Szinte minden telefonos topikban panaszkodnak rá. Van akiknél rendesen működik és vannak akiknél állandóan rossz. Igazi magyarázat nincs rá. Én a [FairEmail] alkalmazást használom a gmail helyett. Tökéletesen teszi a dolgát.
-
Olyat tud ez a telefon, hogy a Gmail értesítéseket megjelenítse? Akku optimalizáció kikapcsolva, de egyetlen szerencsétlen emilről nem küld értesítést
-
Pythoncobra
tag
válasz
seneca07 #2478 üzenetére
Nemrég költöztem 23U-ról smart switch-el.
Az egyetlen dolog, amit nem másolt át, az a kontaktoknál annak jelölése, melyik kártyával hívjam őket, a preferálttal hívná mindig, nem azzal, amelyik be volt rájuk állítva a korábbinál.
Na ezt a beállítást kellett újra elvégezni.
Nem egy tragédia. -
Bilux
veterán
válasz
polonic #2471 üzenetére
Én azt értem, de akkor vegye le az alkalmazást ha már kész az alternatíva.
Mindenesetre szerintem Google keze lehet benne nagy áruházi takarításba ez is beleesett valószínűleg.
Tunai Firefly LDAC alkalmazást is levette (itt érem el a beállításokat) mikor iOS-en az is fent van mint a foxpost.
Legjobb az egészben, hogy mindez úgy derült ki, hogy újra kellett raknom mindent, mert az átköltözés nem volt zökkenőmentes.
Samsung s24 ultrán minden működik mert régebben telepítettem őket. Ha csinálnék egy factory resetet ott is szívnám a fogamat -
csubííí
senior tag
válasz
seneca07 #2470 üzenetére
Én mindig "tisztán" telepítem a készüléket.
A kontaktok Google felhőben vannak mindig mentve (telefonon, SIM kártyán soha nincs semmi), így azzal semmit nem kell foglalkozni. Ha a kártyával gond lenne, akkor sincs semmi gond. Felhőben vannak mentve, bejelentkezve bármely készülékről elérhető.
Samsung beállítások és fiókok szinkronizálása felhőbe tárolva, onnan állítom vissza. Az általad említett hívásnaplót is beleértve. -
seneca07
tag
Sziasztok! A fórumot A-Z-ig végigolvasva többször említésre került, hogy telefon váltáskor, jobb a tiszta telepítés, mint a Smart Switch-el történö másolás. Èn most is,(S24+-ról S25 U-ra) mint mindig az egyszerübb utat választva így csináltam. Kérdésem: a tapasztalatok alapján milyen hátrányokkal járhat ez a módszer, azaz miért jobb, biztosabb a tiszta telepítés? Igazából nekem csak a kontaktok, hívásnapló lenne a fontosabb átmásolni, mert a többi appot le lehet tölteni. Gondolom a másoláskor ki lehet választani, hogy csak a kontaktok jöjjenek át. Elöre is köszönöm a választ.
-
cirx
senior tag
-
Bilux
veterán
Most csak én nem találom a foxpost applikációt a play áruházban vagy tényleg levették? Az baj, mert most hol kövessem a csomagot?
-
Chrys_
addikt
Nálam ugyanez, S22 Ultra volt az előző telefon. Nagyon látványos a különbség, pedig az sem volt egy rossz készülék.
Egy problémám van az S25U-val, kint napsütésben nagyon hamar elveszi a max. fényerőt, alig látható a kijelző. Adaptív fényerő kikapcsolása sem segít. Pedig még nem is meleg a telefon. Most megcsinálom az adaptív fényerő resetet, és várok a jó időre, hogy ismét lehessen tesztelni.
-
balintka
addikt
válasz
pistutm #2458 üzenetére
Én is S23+ról és Ultra-ról váltok (már csak a + van meg, eladom 1-2 hét múlva, az átállás után). Nem is kérdés, mennyivel jobb a 25U. Szinte duplája a sebessége, érezni a mindennapokban. És nekem fontos, h kiírja az aksi állapotot, töltésciklust. Ezt azért jó tudni. Kamerát még nem teszteltem, mert belakás alatt áll a telefon.
Szvsz a 25U mellett már elavultnak tűnik a 23, mindamellett, h az is egy nagyon jól összerakott, igényes telefon.
-
pistutm
csendes tag
En is S23U-rol valtottam. Azota masodlagos telefon lett, tovabbra is napi hasznalatban. Igy jol erezheto a kulonbseg. Raadasul nekem nagyon bejott az uj design es minimalis kava. Szerintem kameraban is sokkal jobb, foleg videoban es este. Raadasul 7 OS update jar hozza, a s23hoz meg 2 lesz. Ha jo aron jutsz hozza akkor no brainer!!!
En is azt tapasztaltam, hogy hatalmasat javult a teljesitmeny az uj rendszerrel. De ez igaz a felesegem 21U-jara is.
-
válasz
mediumgecso #2414 üzenetére
Meg kellett volna tartani a S23U-t, Android 15-tel nagyon szépen hasít és az akksiidő is helyreállt, legalábbis nálam. Szeretem olvasgatni ezt a topicot, de nem találok számomra jelentős érveket a vàltásra.
-
Rob Rob
tag
Nnna, lett megoldás arra a problémámra, hogy időszakosan kikapcsol az adaptív fényerő. Hátha másnak is segít.
link -
hematoma1
aktív tag
Nem elég hogy az értesitéseknél beállitom hogy jelezzen. Kell még valahol állitani?Már több telefonon ilyen problémám volt.
-
hematoma1
aktív tag
Tényleg ilyen szar a messenger hogy hol meg kapom az üzenetet,hol nem.
-
Hali,
A felső státusz sor ikon méretét hol lehet állítani légyszi? Ahol a szolgáltató, wifi, térerő, akku, stb. látható? -
Rob Rob
tag
válasz
RockCNC #2432 üzenetére
Korábban én is ezt mondtam de be kellet látnom, ha aramid/kevlar tokot szeretnék használni(márpedig igen) akkor szükségem lesz üvegre .
Az utolsó esés egy s23u-val végzetes volt, a kijelző gatya lett, ha lett volna üveg akkor megúsztam volna.
A tok védett mindenhol, de üveg nem volt. -
cirx
senior tag
válasz
N.otorious #2430 üzenetére
+1 az ESR-nek. Nagyon jó minőségű termék!
-
hematoma1
aktív tag
Hát ez a Spigen üvegfólia sem az igazi. Állandóan nyálazom az újam hogy működjön.
-
balintka
addikt
Párom S25-én a zárolt képernyő egy pöttyintésre halványabban villan fel, további nyomásra (még feloldás előtt) kivilágosodik. Szerintem ez roppant idegesítő. Van erre valami megoldás, kikapcsolható valahogy?
-
hematoma1
aktív tag
aZ Always On Display remélem nem ég bele a képernyőbe?
-
Rob Rob
tag
G. Play szolg frissítés érkezett (13Mb) de maradt április 1
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok. Nektek is szarul komunikál a smart switsel?Próbálok másolatot csinálni de állandóan sikertelen.
-
-
szkorhetz
őstag
válasz
Én.
Hiányzik a Pixel UI, de már nem olyan szar a ONEUI, egészen használható.
Akksi idő kicsit jobb, egész nap után 20-30% maradt a pixelben, itt 35-45.
Kamera rosszabb, kijelző fakóbb, hangszóró is jobb. Nem bántam meg, de a mindennapokban alig gyorsabb, így nem tudom, főleg miért váltanál.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Ugyanaz, mint az S23U, csak jobb aksi ido, lapos kijelzo es gyorsabb minden.
-
Chris500
csendes újonc
vagy a régi jelszóval ki tudok egyáltalán jelentkezni ?
-
Chris500
csendes újonc
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni volna egy régebbi telefonom egy samsung s7 azt akarom kérdezni hogy hová kell lépni pontosan hogy ki tudjak jelentkezni a samsung account bol ? meg az hogy közbe meg lett változtatva a jelszavam az új jelszót el kéne hogy fogadja ?
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Van aki Pixel 9 pro XL-ről váltott S25 ultrára?
Kérhetnék egy rövid leírást, megérte-e a váltás?
Volt S23 ultrám, szerettem is, de most újra kacsingatok errefelé. -
válasz
ForRedGlory #2400 üzenetére
"csak S255+ kérhető" - Az S255+ a 2255-ös év elejére várható, de ha kapsz egyet a cégtől, dobd be ide légyszi, kíváncsiak vagyunk
-
Skynet258
veterán
válasz
ForRedGlory #2404 üzenetére
Szerintem jól járt azzal is, persze más a rendszer, de maga a teló hardveresen meg kamerában tök ok.
Na meg most is iPhone-t használ, illetve a nők ha választani kell általában iPhone-t választanak (nálunk is ez van).
-
ForRedGlory
félisten
Megfogtatok, a sok piától megremegett a kezem.
(Amúgy végül az iPhone 16 Prot kérte... nem tudtam lebeszélni róla, pedig mennyivel jobb lett volna a Samsung, de hát ez van.)
-
Skynet258
veterán
válasz
"Sajna csak S255+ kérhető a munkahelyemen".
-
Mr X
veterán
válasz
"Sajna csak S255+ kérhető a munkahelyemen céges mobilként"
Erre gondolhatott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest