Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
Nem megy sajnos régebbi telóval megy ezzel már nem . Volt valami mókolás kipróbáltam nem müködik csak random elengedtem. Itt az AA és olyan fapados szar hogy sír az ember. Tényleg örülünk ha müködik. De hát ez van. Ez jobb nem lesz, és sajnos új telóval már opció sincs jobbá tenni.
-
$atirka
őstag
Amikor kicsöng és felveszik, akkor szoktam bedugni a fülembe és akkor tuti a fülembe fog szólni.
De amúgy ha beszélsz és ott a tárcsázóban nyomva tartod a BT gombot, akkor felugranak az eszköz lehetőségek (jelen esetben nálam watch-buds-vw car-stb...).
Ha viszont a carlinkit-et használom, akkor telefonon olyan, mintha nem is lennék hívásban...[ Szerkesztve ]
-
tgeri
tag
válasz
Fecogame #1445 üzenetére
Ez nekem is folyamatos problémám. És nem jegyzi meg: tehát bejön autózás közben egy hívás, átszenvedem BT fülesre, leteszem. Jön a következő hívás, felveszem füles gombjával és MEGINT az autó hangszóróin épül ki a hívás.
A legjobb, hogy ha én indítok hívást, akkor a fülesben hallom, hogy kicseng, de amikor felveszi a hívott, megint csak az autó hangszóróin épül ki... -
Hogyan lehet beállítani, hogy Android Auto használata közben a telefonhívások ne az autó hangszóróján, hanem a telefonon menjenek?
Jelenleg, ha az autó és a telefon Bluetooth-on keresztül csatlakozik, a hívások automatikusan az autó rendszerén keresztül zajlanak. Én viszont azt szeretném, hogy a hívás ugyanúgy a telefonon történjen (kicsörögjön és lehessen használni), mintha nem lenne csatlakoztatva az autóhoz.
Az autóban nincs normális mikrofon, és kifejezetten idegesítő, amikor a beszélgetést 20 méteres körzetben mindenki hallja.
[ Szerkesztve ]
-
petir
senior tag
Sziasztok
Erre tud valaki megoldást esetleg alternatíva is érdekel ha van más app ami Android 14 alatt megy.
-
nfsu17
veterán
válasz
baitsee23 #1437 üzenetére
Ha ez az app fent volt korábbi telefonodon (de most mást használsz), akkor áttehető a korábbi telóról az újabb telóra is, ha ugyan azzal a fiókkal vagy bejelentkezve.
Példa:
Az anysoft keyboard ékezetes magyar nyelvű billentyűzete anno 2019-ben legálisan fent volt play-en. Leszedtem az akkori mobilomra.
Majd levették a playről...de a telómról nem töröltem. Mutatja is a telepített appok között.
Közben lett új telóm.
De ugye nincs fent a playen az említett app (ennek az ékezetes verziója), tehát az új telómra nem tudom innen telepíteni.
De a régi telómon, ha a playben rámegyek az appra, kiadja, hogy telepítsem másik eszközre, azaz az új telómra. Rákatt > puff > már fent is a bill. az új telómon. Működik is szépen (igen, tudom, apk-ból is tudnám telepíteni, de nekem így biztonságosabb volt).
Persze ez a fenti szöveg semmit sem ér, ha nincs teló amiről át tudnád lőni. -
pitiless
senior tag
válasz
alex devil #1435 üzenetére
Mert akkor kábelen sem lehet használni. Vezeték nélkül használhatatlan, ha a wifi be van kapcsolva, akkor azzal kapcsolódik, hiába dugom rá kábelre. Ha meg letiltom, minden egyes indításnál jön a kisablak, hogy kapcsoljam be a wifit.
-
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani vezeték nélküli Android Auto "adaptert", amivel tükrözni tudom a telefont az autó képernyőjére?
Szóval az adapter be lenne dugva a kocsi USB portjára, majd vezeték nélkül csatlakoztatnám hozzá a telót. -
petir
senior tag
Sziasztok,
S2A-t sikerült valakinek működésre bírni Android 14 alatt?
Telepítés sikeres , de nem jelenik meg az ikon az autó kijelzőn.
Korábbi telefonomon hibátlanul megy csak azt le kell adjam... -
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is vezetékes Android Aauto gondom lett.
Mazda 6, 2019-es, a régi telefonommal a Xiaomi Mi 11 Lite -val simán és rendben ment az AA.
Most telefont cseréltem, egy Xiaomi 14T vel próbálom, és az a gondom, hogy azt írja a telefon, hogy Android Autó csatlakoztatva, Bluetooth -on is összekapcsolva az autóval, de maga az AA alkalmazás nem jeleníthető meg az autó képernyőjén, ha az autó képernyőjén az alkalmazásokhoz bemegyek persze ott is szürke, nem futtatható az "Android Auto" alkalmazás.
Mi lehet a gond? -
pitiless
senior tag
Ha esetleg van valakinek S-CROSS az új 9"-os infotainmenttel vagy VITARA 2. facelift (szintén 9"-os infotainment) elmondhatná, hogy mennyire stabil. Nekem S23 Ultrával hát nem a stabilitás mintaképe. Amikor rájön, akkor 5 perc alatt 10x dobja el az Android Autot, ami azért főleg városban rohadt idegesítő. Mellette próbálom tesztelni egy A54-el, hogy az is csinálja vagy a telefonnak van valami baja a fejegységgel.
-
doongoo
addikt
Megérkezett nekem is egy ilyen kínai kis csoda. A kisebb helyigény miatt ruháztam be rá, de azért az AA wireless 2 is megmatad. Sikerült is beüzemelni simán. Frossítést androidos telón nekem sem keres/talál (nincs upgrade menüpont) Az AA wireless 2-vel összehasonlítva ez kb. 15 másodperccel később csatlakozik a kocsiban és az eddigi használat alapján 6-ból 5-ször csatlakozott. Ez utóbbi mondjuk még javulhat idővel. Az AA wireless 2 az mondjuk atombiztosan mindig. Ami jobban zavar, hogy ennél a kínainál a lecsatlakozás nem megy rendesen. Kocsit leállítom, kiszállok, stb. de a teló még 5 perccel később is keresi az Android autót (fut az értesítés és hiába törlöm, újra bedobja). Csak az Android autó kényszerített leállításával vagy a teló újraindításával tűnik el.
-
nfsu17
veterán
válasz
energomatt #1418 üzenetére
Mert az jóóóó*...mobilnál sem terméket veszel már, hanem xy év frissítési támogatást...mivel már újat úgysem tudnak kitalálni a gyártók.
*mondom ezt úgy, hogy két éves a mobilom sw-e és a kocsié soha nem is volt frissítve[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz
Sgt. Chris #1416 üzenetére
Nekem is van ilyen, nemrég jött ali-ról.
A leírás alapján azt írja, hogy dugjam be mondjuk telefontöltőbe, majd az Iphone wifijén csatlakozzak hozzá. Kódot (wifi jelszó) is ír hozzá. Utána egy weblapot (IP) cím nyissak meg és akkor ott tudom frissíteni az eszközt.
Na most nekem két gondom van.
Nincs Iphone-om és lehet emiatt, de semmi sem sikerült a fenti folyamatból.
Mikor beírtam a wifije jelszavát, egy pillanatra mintha csatlakozott volna, majd le is dobott.
Bár a mentett wifik között ott maradt.
Szóval ezt tényleg nem lehet androidos mobilról elérni/frissíteni?
Az autómban még nem próbáltam ki a kütyüt, mert felbosszantott már a szobában.
Igazából valszeg úgyse lett volna értelme frissíteni, tuti nem talált volna semmit, de mondom akkor ezt inkább előre megcsinálom...hát nem.
Na mindegy, másik bánatomban kábellel csatlakoztattam a kocsihoz a telómat.
Működik is faxán minden.
Viszont lehet én vagyok béna (tuti), de egyszerűen nem tudok bemondani egy címet sem ennek a guglinak.
Bemondom, hogy "navigate"
Akkor visszakérdez, hogy hova.
Majd mondom Győr, xy utca
De szerintem képtelen megérteni, hogy Győr. Én meg nem tudom angolul kimondani, hogy Győr.
Ebben maradtunk a tessssókával...benyomtam ujjbeggyel, hova megyek.
Amúgy én nem fogom használni ezt a kütyüt kb szerintem sose, de legalábbis állandó jelleggel biztos nem fogom a kocsiban tartani (még a tárolóban sem).
Nyáron a fekete kocsi van vagy 70fokos belül, még az kéne, hogy szépen meggyulladjon ez a kínai csoda. Egy perc nyugtom nem lenne.
Amúgy is csak mobilról hallgatok zenét (+telefonálás), az meg megy BT-on is gond nélkül, (régi) térkép meg van a kocsimban (mármint nem papír alapú), ha nagyon muszáj.
Szóval én sok előnyét még nem látom az AA-nak, de ha vezeték nélkül menne (gyárilag), akkor azért biztos használnám.
Amúgy én egy ilyen talán 25cm-es kábelt használok a kocsiban, szerintem működik, nincs gond vele...mondjuk sokat nem használtam. De az előző telómmal is működött.
Ford Focus 2018 + Poco F5 -
fPApi
őstag
Látom, hogy többen használnak Carlinkit Ai Box-ot. Azoktól kérdezem, hogy próbálta valaki, hogy a hozzá adott helyett másik (hosszabb) usb kábellel működik-e?
-
Skynet258
veterán
válasz
Logitech #1413 üzenetére
Az AA speech to text APK file-ja leszedhető github-ról is.
-
rjg
őstag
válasz
bajnokpityu #1411 üzenetére
Nekem az S24U + AAWireless kombináció jól, AA-hoz képest stabilan működik.
-
$atirka
őstag
válasz
bajnokpityu #1408 üzenetére
Akkor vagy a kábeled rossz, vagy a fejegységed túl szenzitív, nekem baromura stabil ezen a téren az s24u.
-
hrabanc
tag
válasz
energomatt #1407 üzenetére
"Minden tippet, javaslatot már kipróbáltam, sajnos még mindig nem megy. Van valakinek még valami javaslata??"
Végülis ez a stick megoldja a problémát...
-
bajnokpityu
félisten
S24ultranak ezer éve problémái vannak az aa val. Általában már működik, de vettem Motorra egy kis tabletet, és ezzel 8bol 1 x működik rendesen. Szegény tablet ki ki fagy valamiért. Már aa updated eltavolitasokkal próbálkozom, hátha regebbivel jobban megy. De utálom h minden indutasnal frissíteni akar...
-
doongoo
addikt
válasz
BütyökLiza #1404 üzenetére
android auto és google play services teljes adattörlés (utóbbi minden egyéb google alkalmazás működésére kihat, pl. lehet újra be kell jelentkezgetni mindenhová) után újra próbálkozás.
-
hrabanc
tag
válasz
BütyökLiza #1396 üzenetére
Én is most váltottam 14T-re, és azt az usb-s sticket használom, amit egy-két hónapja ajánlottam itt.
(#1402-es hsz-ban is megerősítette Mony78)
Vezetékkel nem is próbáltam csatlakozni, mert ez a vezeték nélküli megoldás hibátlanul működik.
Ráadásul most szállítással együtt sincs 5 eFt. -
Monya78
veterán
Köszönöm a tippeket
Én is vezeték mentessé alakítottam az AA-t ezzel az olcsó (6eFt) pendrive alakú adapterrel [link]
Nálam (dacia jogger) műszerfalon fent a "tablet" mellett van az egyetlen USB, így sokkal jobb ez a pendrive forma, mint a konkurensek rövid kábeles dobozos adaptere.
Eddig bevált...stabil, olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google bemutatta a frissített autós felületét, ami még egyszerűbb és látványosabb lesz, várhatóan nyáron érkezik.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Politika
- Trollok komolyan
- További aktív témák...