- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bib
addikt
Pár hónap után Asus TUF Rx9070xt-ről most nem hw info képet teszek, hanem egy tipikus használat közbeni képet. -20 PL és -70mv -al használom. Számomra ez most álom kártya, mindig ezeket a hőfokokat látom maxban játék közben,inkább ez alatt van.A venti még 4-500-ra is le szokott menni. Elképesztően semmi hangja, imádom.
-
HaZsolt
őstag
RX 9070 XT esetében, ha még szeretnék extra teljesítményt, mi a legjobb opció?
Az alábbi lehetőségek közül:
1,Kitolom az áramfelvételt +10%-al és undervoltot nyomok.
2, csökkentem az áramfelvételt 10%-al és undervoltot nyomok
3, ugyanezeket alkalmazom és mellék még plusz frekvenciát is adok a GPU-nak?Köszi.
Sajnos +10%-os áramfelvételt adva neki hiába csökkentek bármennyi fesszel azt már nem bírja.
-
arnoldito
senior tag
válasz
Johny26
üzenetére
Egy PTM paddal 20-25 fok körül kell lennie a deltának ha jól össze van rakva. Ezen a kártyán valami nem jó, szerintem rossz pasztázás, esetleg görbe hűtő, de arra kicsi az esély. Ha lehet vidd vissza és állj el, de ha nem akkor gari vagy amit írtam már kérdezd meg lehet e bontani és 10 perc alatt valószínűleg helyre lehet pofozni, hogy jó is legyen.
-
Johny26
tag
Letöröltem a Gigabyte saját programját ami sokat segített.Nem tekert maxon a hűtés,talán 50% volt a legtöbb ahogy kavart,kizárólag az adrenalint használltam.Tegnap este volt időm futtatni a furmarkot 1,5 órát. Gpu 56c max,hotspot 102c max.Játék alatt ma fogom tesztelni.(Stalker2,Crimson Desert)
-
Szpisti
addikt
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Nincs az a 5800X nagyon letekerve? 11-12ezer között kellene kapjon a CPU...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Jahogy,, sry.
Kicsit félreérthető volt. 
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dark KillerX
üzenetére
~20.000 helyett 26.000? Komolyan kérdezem.. az +30% lenne.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Megjött a 9070 Pulse

Alapon kb itt 10-15%-al gyorsabbU.V eddig 5+ PL / -0,5V / 2700VRam / Ram időzítés FT
Itt a TimeSpy kb 26000 pont lett, picit több
Doom alatt PT miatt lassabb, így azt kikapcsoltam, ott kb 65 vs 45 az RTX 5070 javára
-
AxBattler
félisten
Sapphire expands RX 9000 lineup with RX 9070 16GB GRE PULSE PRO and RX 9060 XT 8GB PULSE S
Sapphire has rolled out two China-specific Radeon graphics cards: Radeon RX 9070 GRE P12GB ulse Pro and the Radeon RX 9060 XT 8GB Pulse SRX 9060 XT 8GB PULSE S a méreteivel meggyőzött (200 × 122 × 40.6 mm), sajnáltam hogy csájnaonli, de aztán rájöttem, hogy ugyanakkora, mint a nálunk is kapható 11350-05-20G modell.

-
jimpo
senior tag
-
tray86
tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
egyetértek, itt egyáltalán nem arról van szó, hogy visszaél valaki az elállási joggal (mert azért vannak ilyenek páran), egész egyszerűen sz*r a termék, gondolom a jogalkotók részben (!) erre a célra is találták ki ezt az opciót, nem csak arra, hogy mégse tetszik és akkor visszaküldöm (amúgy azzal sincs probléma sztem).
-
Asbee
veterán
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Tudom hogy nem kell, de így korrekt, ne más kapja meg. Nem fogják vissza dobni, és garanciális ügynek sem tekinteni, csak figyelni kell nem hibás termékre kell menni, hanem mezei elállás.
-
Asbee
veterán
válasz
Broken heart
üzenetére
Vissza kell küldeni és beleírni, mi baja. Én is küldtem vissza egy kerregő ventis 5080-at beleírtam mi a baja, ugyanúgy visszaadták a pénzt 2 nap alatt és nem is került ki felbontottként. Szereti Alza a 30 napot kivárni majd utalni vagy cserélni.... Ha belefér 30 napba vissza.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Broken heart
üzenetére
Persze maxi ventivel nekem is lehet hűvösebb lenne, de így még alap venti profillal is néma a kártya.
-
tray86
tag
válasz
Broken heart
üzenetére
ja ilyenkor simán mondhatja a bolt, hogy akkor elküldi bevizsgálásra, ami hetekig eltarthat. Vagy visszaküldik azzal az üzenettel, hogy ők nem észleltek semmi hibát.
Kösz, de kösz nem, jófejségből odaírom az elállási nyilatkozat mellé az indokot (mert amúgy nem vagyok köteles). -
-
arnoldito
senior tag
válasz
Johny26
üzenetére
Sajnos paszta bajos lesz. Mivel garanciás és alzás két opció van. 1. Vissza viszed és kicserélik ha nézik a HotSpotot és elfogadják, hogy az a 110C káros határ ami egyébként az is hosszú távon. 2. Megkérdezed, hogy lehet e vizezni, ezért bontani szeretnéd a hűtést, de persze csak egy Honeywell PTM7950 raksz a gpura és kész is a kártya.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Johny26
üzenetére
110 fok szerintem throttling érték teteje. Csak azért nem megy fentebb mert leszabályoz.
És ez csak játék, nem is stresz teszt.
Nézd meg a kártya fogyasztását valami stresz teszt alatt, hogy visszaesik-e. Meg az órajelét.
Adrenalinban a venti vezérlés 100 fokig van skálázva. -
79 fokos volt a hot spot ami Elit nalam volt, kuld vissza azonnal.
Kapcsolgatod a biost valtozik esetleg, gondolom poweren van elvileg asilent a melegebb de kiderulne hogy esetleg ott van anomalia.
-
kzkz
őstag
válasz
Johny26
üzenetére
Nálam volt egy 4080, aminél szintén a 110-nél kiakadt a hotspot, miközben a sima 70 fok környékén járt. Én visszaküldtem az Alzának, visszaadták a pénzt. Persze ez rögtön kiderült, nem hónapok múlva...
Egy 10 perces döntési teszt, amivel nagyjából el lehet különíteni, hogy házszellőzés, ventiprofil, vagy pasztázás/kontakt a gond. Az AMD Adrenalinban van külön ventilátor- és teljesítményhangolás, ezért ezt ott érdemes mérni, nem csak érzésre.
1. Alapmérés
Indíts el egy fix, ismételhető terhelést, például egy játék benchmarkot vagy 3D tesztet, és nézd meg egyszerre a GPU tempet, a hotspotot és a ventilátorfordulatot. Az első cél nem a javítás, hanem az, hogy legyen egy kiinduló értéked ugyanazzal a terheléssel.2. Ventiprofil-teszt
Emeld meg a GPU ventilátor görbéjét kézzel, és futtasd újra ugyanazt a tesztet. Ha a hotspot látványosan esik, például 5–10°C-ot vagy többet, akkor a gond inkább ventiprofil vagy házszellőzés oldalán van; ha alig változik, akkor valószínűbb a kontakt/pasztázás.3. Házszellőzés-teszt
Nyisd le az oldallapot, vagy ideiglenesen javíts a levegőáramláson, majd nézd meg ugyanazt a terhelést. Ha az oldallap levétele vagy plusz légáram érzékelhetően csökkenti a hotspotot, akkor a házszellőzés a fő bűnös.4. Kontakt gyanú
Ha a hotspot továbbra is nagyon magas marad, és a GPU temp és hotspot között kb. 25–30°C vagy nagyobb delta van, akkor már inkább paszta vagy hűtőkontakt a gyanús. Ilyenkor nem a fan curve a fő megoldás, mert a hő nem jut át elég jól a hűtőre.5. Mit várj eredményként
Ha a ventik felpörgetése sokat segít, akkor ventiprofil.
Ha az oldallap levétele segít, akkor házszellőzés.
Ha egyik sem segít érdemben, és a delta nagy marad, akkor paszta/kontakt.6. Mit állíts be elsőnek
AMD Adrenalinban először egy enyhébb, de agresszívebb fan curve-öt érdemes kipróbálni, és mellé egy kis undervoltot vagy power limit csökkentést. Az AMD szoftverében ezt támogatja a fan curve és a power tuning is, tehát ez a leggyorsabb és legbiztonságosabb első lépés.7. Egyszerű döntési szabály
Ha 10 perc teszt után a hotspot marad 110°C körül, én már nem tekinteném normálisnak. Ilyenkor a kártya még lehet működőképes, de a hűtés biztosan nincs ideális állapotban -
Johny26
tag
Sziasztok. Lenne egy gigabyte 9070xt aorus elit kártyám. Szerintem a hotspot-ja nagyon meleg 110c. Mennyi lenne ennek a normális értéke? Olvasok mindent is a fórumokon hogy ez jó-e vagy nem...Illetve alza garanciáztatással milyen a tapasztalat
-
tray86
tag
Sziasztok!
Asrock Challenger 9070 XT-ről van esetleg vkinek személyes tapasztalata (hűtés, hang)? Milyen egy Steel Legendhez képest?
Cimborám cserélné az RTX 3060 Ti 8GB -ját erre és most br262k-ért beszerezhető.Másik kérdés, hogy i7 11700F elég lehet a 9070XT-hez, ha 2k-ban tervezi használni? (jelenlegi RAM árak mellett még nem váltana DDR5-re)
Köszi
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Szerintem nem igazán lesz nagy változás ilyen téren, mert a gpu+vram esetében nem hiszem, hogy nagy árkülönbség lenne a kettő közt.
-
-
bozont
veterán
válasz
Zergi0
üzenetére
Az a táp vagy hibás lehetett, vagy valami gyenge széria. Egy jó 850w-os tápnak bírnia kellene, ha csak nincs egekbe tolva a feszültség tuning (mind gpu és cpu) miatt.
Én az 5700x és 6900XT kombót egy 550w-os táppal hajtottam, bár az is igaz hogy kiemelkedően jó táp volt (Superflower Leadex Platinum).
Sajnáltam is mikor cserélnem kellett, de már nem volt elég csatlakozó az új laphoz és idén szeptemberben lett volna 10 éves.
-
emiki6
veterán
Ha valaki támogatná az optiscaler fejlesztőit:
BMAC
Github Sponsors -
Dragon3000
nagyúr
Platinum esetében 20% amit megszoktad adni és alatta eléggé esik a hatásfok, titanium esetében meg a 10% is megvan határozva.
Platinum minősítés esetében simán leesik 10% terhelésnél 80% körülire a hatásfok, minél nagyobb a tápod, idle-ben annál inkább beesel a 10% körüli terhelésre vagy akár bőven alá. Neten lehet találni hatásfok görbéket táp teszteléseknél, sőt régen a seasonic minden tápja esetében ezt közzétette az oldalán, de egy jó ideje ezek már nincsenek fent. -
válasz
Dragon3000
üzenetére
Platinium "csak" ezt irja hogy ennyi.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Jelen, de pl az is tetszik hogy 9850+5070Ti mellett meg nem kapcsolt be a venti a tapban, HX1200i.
Idle 89-90% a hatasfok terhelve 93-94%. -
Zergi0
csendes tag
9070xt-m a 850es gold+ cooler mastert folyamat leoldotta 1000w seasonic focus megoldotta a hibát. Hw van hogy 650es spikokat mért
. -
heavygrip
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
de utána néztem és rengeteg ilyen gond volt azzal a táp szériával, nem véletlen adott ki frissített verziót a márka,
Anno nekem is inkább FSP Hexa 85+ ajánlottak tápos topikban a Raider 2 helyett, hiába ez utóbbi Silver minősítést kapott ellenben a Hexa meg bronzot jobb cuccost pakoltak bele. Akkor nagyon dicsérték és tényleg jó táp, még most is megy gond nélkül,pedig már 7 éves.. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Valószínűleg nálam is hasonló lehetett a probléma, mert a 1070 Strix 200W-on semmi gondot nem okozott, de a 3070 még 200W-on is sok volt a tápnak.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
CJ4567
üzenetére
Én a 3080 oc-t levittem 180W-ra, akkor is ugyanúgy lekapcsolt az a 650W-os táp, mert nem a fogyasztási értékkel volt a gond, hanem a hirtelen fogyasztás kiugrással, amire reagált a védelem, de utána néztem és rengeteg ilyen gond volt azzal a táp szériával, nem véletlen adott ki frissített verziót a márka, illetve a prime szériás ugyanakkora táppal gond nélkül ment a gép, persze az egy magasabb minőségi kategória a seasonic-nál.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Tápcsere után (RM750x) elmúlt minden gond, ahogy az 550-es Raider is elvitte a gépet, ha ~170W-ra lekorlátoztam a kártyát.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dragon3000
üzenetére
Azért az tény és való, h <=50% körüli terhelés mellett a legjobb a hatásfok, és sokan terhelt állapotot néznek, bár az új atx 3.x-es tápoknál ez már nem annyira számít már.
Illetve terhelt állapot mellett sem feltétlen biztos h 50% körül megy, mert másképp terheled a cpu-t, és a vga-t is.
Én is valami hasonló, vagy cserélek, ha kell.. Ha annó nem adtam volna el a 860-as fractal-t, akkor máig meglenne.

-
Dragon3000
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Persze, mert vannak akik szerint akkor jó, ha terhelés közben 50%-on megy a táp, szerintem meg használat függő, mert ha többségében idle megy a gép, akkor ott meg elég rossz lesz a fogyasztás, így nem sokat ér, hogy 50%-os terhelés esetében a legjobb a hatásfok... Én általában úgy választom meg a tápot, hogy valahol 70-80% közt legyen a kihasználtsága, ha terhelve van a gép, persze idővel ez feljebb megy, mert a táp több gépet is kiszolgál nálam.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
CJ4567
üzenetére
Ott valami más lehetett, legalábbis nekem eddig ha a táp védelme közbe szólt, akkor nem újra indult a gép, hanem lekapcsolt és amíg nem lett áramtalanítva, addig nem is engedte az újra bekapcsolást. Volt nekem is volt védelem miatti lekapcsolás seasonic focus 650W-os táppal a 3080 mellett, de ezen széria esetében tele volt a net, hogy nem viselte el a peak terheléseket és a védelme aktiválódott, jött is egy frissítés a szériából, cseréltem egy seasonic prime 650W-os tápra, ami gond nélkül vitte. Amúgy nem a vga fogyasztása volt a gond, mert az előző táppal volt nézve egyszerre 3060+2080 super, ami nagyobb fogyasztással járt, mint amit a 3080 okozott, illetve ha a limitáltam a 3080 fogyasztását, akkor is lekapcsolt a védelem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dragon3000
üzenetére
Hát, nekem volt egy fractal SFX-l tápom, talán 500 vagy 550, de lehet 650-es volt, nem emlékszem már, de elvolt a 3080Ti-vel vígan..
emlékeim szerint akkor 5900x mellett, de erre már nem emlékszem, mert lehet már Intel-em volt.De a toplista a 860-as Fractal platinum, 4090+13900k meg a sallang.. szóval, amúgy néha kicsit túl van misztifikálva ez a táp mizéria.
Néha jó a kisebb, csak jó minőségű legyen..Sőt, amúgy ugyan ez 860-as fractal vitte a porig hajtott 6900XT-t szintén 13900K-val..
Szóval amúgy a viccet félretéve, mondjuk egy 560W platinummal sztem simán elvan a 9070xt mondjuk egy 9800x3d mellett, ha nincs mellette 20 HDD és stb stb..
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nekem meg cserélnem kellett az 550W-os FSP Raider II-t, mert az R5 3600 + 3070 megfektette, power limitelnem kellett + alulfesz, hogy ne induljon újra pár perc után játékok alatt a gép.
Ismerősnek meg az i5-10500 + 3080 elment egy VS550-ről gond nélkül, amíg nem jött meg az új táp. -
Szerintem meg kellene probalni 400w tappal
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Mert simán előfordul, hogy két kategóriában is ugyanazt a hűtést használják bizonyos típusok esetében, mert olcsóbb 1 féléből x mennyiséget gyártani, mint két féléből feleannyit, de láthattuk már ennek a fordítottját is, hogy a gyengébb kategóriás kártya hűtése került az eggyel erősebbre is és ott már nem teljesített jól a hűtés, illetve gondolom az is közrejátszik, hogy már szinte minden vga félpasszív megoldású, amihez azért nem árt egy bizonyos borda méret, különben ki be kapcsolgatna a hűtés.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Nekem ez az elso kartyam 3 ev alatt ami most mar fel eve huzza es nem is jut eszembe h csereljem, pedig most valtottam 4kra, ott mar azert erolkodik.
Mondjuk a mostani arak segitenek is abban h maradjak a seggemen
Vegre normalis meret, nem egy ipari feltegla, ptm meg jo hatassal van a hofokokra. Igazabol mindig felmerul bennem h ha ezt igy is meglehet oldani akkor minek ezek a 2,5 slotos 3 ventis kartyak 250w alatt?Mert a tobbet fogyasztokra meg csak-csak megertem..
-
Dark KillerX
addikt
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Szerdán jön meg, a többit akkor tudom megírni
De én is úgy gondolom, hogy nem fogom megbánni
A Sapphire-t mint márkát meg szeretem nagyon
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Nem fogod..Az enyem samu ramos, a tied? Nalam se a hs se a mem nem megy 75c fole 1600rpmre lemaxolva. Cserebe meg csendes is mint a dog.
-
Dark KillerX
addikt
Csatlakozom a topichoz egy Sapphire Pulse 9070-el ! Egy Gigabyte RTX 5070-et vált.
Legfőbb indokom a 12 pin , nem egyszer szerelés után nem állt fel a gép, vagy jobb esetben indult a gép, de a monitor nem kapott jelet. Egyszerű kontakt hiba volt nyilván, de elegem van belőle
Teljesítmény meglesz, még több is picivel, driver gondokkal sosem találkoztam egyik oldalon sem, max kisebb bugokkal
Szóval remélem nem bánom meg
-
Veiled Bride
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Köszi!
Akkor elméletileg így jól van beállítva. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
CptAdamica
üzenetére
Bocsesz
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Fos a kiírás, azt hiszem az alsó "FSR 3.1" a frame gen.
-
heavygrip
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nem olyan régi táp ez amúgy, ATX 3.0-s egyébként.
Néztem én is TPU spike tesztet.
Ha nem tudom megoldani a táp cserét akkor mindenképpen vissza veszem 9070 teljesítményre amíg nem lesz új táp.Vagy veszek sima Pulse 9070-et, -15% teljesítmény és boldogság van
-
Veiled Bride
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Hát én a steel legend-emnél láttam 500w felett is. Viszont megnéztem pontosan azt a tápot és elméletileg Atx3.0. Szóval akár még jó is lehet.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ennél durvább spike-ok voltak még az atx3 előtt is és akkor is megoldották a tápok, pl a 6900xt 600W fölé is ment tesztek alapján, a 9070xt pulse meg 400 alatt marad techpowerup szerint.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
heavygrip
üzenetére
Nekem 650W-os tápom van és a 380W tdp-s 3080 oc mellett sem volt gondja, ehhez társult az 5800x3d fogyasztása, akkor még 6 hdd is volt a gépben, amik használatban is voltak, konnektoros mérővel a legnagyobb fogyasztás 560W volt, a táp hatásfokát is nézve 510W körül kért a gép, hdd-k nélkül 500W körül volt a konnektoros mérés, akkor 470 körüli a hatásfokot is nézve. 9070xt nitro+ kártyám van, ez azért jóval kevesebbet fogyaszt, mint a korábbi 3080-am.
-
heavygrip
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére

Most néztem én is, ehhez a hagyományos csati kell ,nem kell átalakító, a Nitro viszont már kéri az újat. Na meg az 340W.Akkor ki próbálom vele. Össze vissza enne max 400W -ot a rendszer kb.
deathcrow42 Köszi, akkor lehet nézek egy nagyobb teljesítményű tápot, ez meg menni fog apróra. Az a biztos,akkor nem centizgetek.
-
válasz
heavygrip
üzenetére
Bevállalhatod, menni fog UV nélkül is, de szerintem jó érzéssel ezt senki se fogja javasolni neked hosszabb távon. A PCIe 6+2 pines csatlakozóból kell majd kettő.
Alsó hangon egy modernebb 650W, de picivel többért 850W lenne az optimális.
A kábel egy 12VHPWR kábel, 4xxx/5xxx nvidiák és egyes 9070XT kártyákhoz lesz jó, de a 300W miatt 5070Ti szintig jó csak, azon 9070XT kártyák amik ilyen csatlakozóval rendelkeznek 330-350w körül kérnek
-
heavygrip
senior tag
Halihó
Egy Sapphire 9070XT Pulse menne a 7500X3D mellé majd a nem túl távoli jövőben.
Mennyit zabál ez a típusú kártya?
A tápom egy bequiet! 550W Pure Power 12 M elég lenne hozzá?
Mindenképp uv lenne a kártyán, vagy ha esetleg cserélni kéne a tápot akkor vissza venném a teljesítményt és úgy használnám addig amíg nem kap nagyobb teljesítményű tápot.
Kaptam anno ilyen kábelt a táphoz,az jó lenne a kártyához?Előre is köszi
-
jimpo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- CNC topik
- Fogyjunk le!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Suzuki topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valószínű garanciáztatás lesz belőle.
Ma még elszórakozok 1-2 játékkal de már csak kiváncsiság miatt.

.
Néha jó a kisebb, csak jó minőségű legyen..