Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
visszaterve a helyzetjelzore.
kineztem ezt. [link]
ezert megvagnak???
viszem magammal a gyarit is, 1 perc es kicserelem -
Kornel
veterán
-
nagyúr
én csak a saját főnökeimből indulok ki, egy hétvégén 4-5× teszik csak meg a ház nyaraló útvonalat egy autóval, de a főnők haverjának horvátban van nyaralója, és Ő minden héten legalább 2× lemegy
a többi utat nem is számoltam
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Dr.Zoo
őstag
válasz !Overdose! #63580 üzenetére
Köszönöm!
Hobizoli: genyó vagy..
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Zewa
senior tag
Kár hogy ennyiért adnak már autót is.
Ha már sportosabb járgány 7 gurigáért..
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
giigz
veterán
Nem kellene kétszer mondani, hogy fogadjam el: [link]
-
TaaT
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz Dr.Zoo #63570 üzenetére
..a füst gumiból jön, nem a kipufogóból.
Ez egy benzines 240-es Volvo motorja, csigabigával.mod.
Jaja, ilyenkor tartják Martonvásáron a hagyományos mezőgazdasági kis és nagygép kiállítást - vásárt, megjegyzem ugyanaezen napon szoktak tartani az őszi mélyszántó versenyt is.
Valószínű onnan jöttek ők is.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Dr.Zoo
őstag
Egyéb: ma volt valami Hondás találkozó?? Martonvásáron jött szembe velem egy csomó
agregátorizé Honda, vagy 20-30 ótó..."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Ck.
addikt
válasz DeFranco #63552 üzenetére
Csont hidegen az első indításkor kb. 10 mp.-ig hangosan nyiszorog, aztán elhalkul, melegen alig hallatszik már vmi, csak kicsi cincogás.
Nem tudom mikor lett cserélve a generatorszij, a motor egyébként láncos, a cég autószerelőjetöl vettem, aki cirka 8 évig használta, azt mondta tip top, idén már csak tankolni kell bele, az olaj és szűrők cseréjével ráérek jövőre, mindent megcsinált rajta. Ennyit tudok. Látszólag egyébként nagyon jó állapotban van a gép.Dare2Live:
Jaja, én is attól tartok, hogy a wd40 többet ártana, mint használna. Egyelőre keresek vhol egy szilikonsprayt asszem, utána meglátjuk.Köszi mindenkinek a segítséget.
Bitpork:
Egyelőre még kint, most épp egy Primera-rol folyt a diskurzus.[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz runner 125 #63569 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
Ma megcsináltuk fateral a 105e km szervizt a kocsin (99.069 km). Olaj, szűrők, hosszbordás szíj és feszítőgörgő csere. A szíj eléggé viseltes volt már, a görgőnek pedig hangja volt. Most valamivel kúltúrált hangja van a mocinak.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz runner 125 #63565 üzenetére
A pedo-t csak úgy hozzáképzelte...
-
zolikaDB
veterán
TaaT: ezt hogy csinálják? Szétszedhető barock.
-
Dare2Live
félisten
sztem a generátorszíj az vmi gumis, anyagos akármi amit gyorsan és csúnyán kifog kezdeni a WD40.
akkor már sokkal inkább szlikonspray. vszeg 2-3* is be kell fujnod, hogy teljesen megszünjön a cicorgás.
amúgy szíjt könyv szerint illik cserélni változó de 60-120.000kmenként.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Balupapa
senior tag
-
Bati0501
őstag
Amikor ~100-nál visszavált 2-esbe és onnan elkezdi nyomna vagy 380-ig szépen látszik,h a benzinszint milyen szépen csökkent kb. egy pillanat alatt és a videó végére mennyivel kevesebb lett:[link]
-
TaaT
nagyúr
Golf IV Variant használt teszt ha vkit érdekel
Give them hell Ukraine!
-
DeFranco
nagyúr
nekem is cincog, nem kell vele foglalkozni... most nyúltak hozzá más miatt a feszítőhöz, majd kihallgatom, hogy csinálja-e még, de szerintem fogja...
nem kell vele foglalkoznod, ha én ilyet mondok, azt elhiheted... hallgatózz más kocsiknál séta közben, kívülről van hogy sokkal jobban hallani ezt a cincogást kb. normális, nem fogja elrágni a szíjat
azt tudod, hogy milkor csinálja jobban? hidegben, megelgben, hideg motornál, meleg motornál, stb?
a szíj mikor volt cserélve? vezérlés, görgők?
a feszítőt megnézetném a helyedben az indításkori csúszás miatt, mert az nem tudom, hogy a generátort megkínozza-e, de ennyi. amíg nem változik, addig tényleg ignoráld, és az isten szerelmére kapcsold be a rádiőt ami azon nem hallatszik át az nem probléma. na jó vicceltem, de ez most történetesen tényleg olyan
-
Ck.
addikt
válasz DeFranco #63549 üzenetére
Igen, valahol arra lesz a gond. Az a baj, hogy hiába melegszik be, nagyon halkan ugyan, de állandóan cincog, nem tom ebből lehet-e vmi baj, ha most nem állok neki szetbontani...igazából abszolút nem vészes, nem az a fajta cincogas, amit még a város másik feléről is hallani...csak szimplán idegesít.
TaaT:
Az a gáz h nem csak hideginditaskor csinálja...csak akkor a hangos, aztán elcsondesedik, de halkan továbbra is cincog. De ha ez nem probléma, akkor most emiatt nem nyúlnak bele ismét a nem túl mely zsebembe.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
szíjfeszítő szerintem, ha indításkor hangosan hallod, azt kellene megnézetned
nálam induláskor nincs hangos cincogás, de egy kilométer után előjön a halk cinci egészen a motor bemelegedésééig. több szerelő szerint sem kell vele foglalkozni.
esetleg még lehet nyelestengely is, de ezt a vonalat még nem tudtam körbejárni
én WD40-et nem tennék rá, csak jobban fog csúszni amíg tart a kenés, utána meg ugyanolyan lesz mint most vagy rosszabb
-
Ck.
addikt
Kaphat a generatorszij és a görgők egy kis wd40-et?
Hallok egy monoton halk ciripelést, hátha megoldaná. Illetve első hideginditaskor egy 10 mp-ig elég hangosan cincog, aztán abbahagyja. Hol lehet a bibi, ilyenkor a szij vagy a görgők a ludasak?[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Ezeket az ülésfűtéseket mire kell kötni, vagy hova?? -> [link]
-
runner 125
nagyúr
válasz lorcsi #63524 üzenetére
Ha, megnézed a hátulról fotózott képet a jobb sarkában látszik a rendszámon egy kis 3-as, ilyen meg a normál rendszámokon nincs, úgyhogy P rendszámról lesz szó.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
hobizoli
nagyúr
Ez a log-bol egy screenshot:
nagyobban:
[link]
a MAP jel az itt az abszolut vakuumtol merve 284kPa, az a normal legkori nyomastol merve 184kPa mi ~1.83bartöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Dr.Zoo #63539 üzenetére
ennyit lattam a kijelzon, amikor elment a ero
a frissitese lehetne gyorsabb is, de a ECU firmware-e erre kepes...ki lehet utni a tomitest 0.8-1bar-nal is, ha tul bator az elogyujtasi szog melle
enyem ment 2.1-n is ugy, hogy nem lett baja
de mert olyan buta elogyujtassal ment melle, hogy annyi ero sem volt belole, mint egy gyari 1.2bar-n fujt autovalbenzinmotornak kell az AFR terhelve, a forgatonyomatek meg az elogyujtasbol jon
a loero az meg a forgatonyomatek es a fordulatszam szorzata ugyebar
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Dr.Zoo #63537 üzenetére
turbosokban hidegebb a termosztat, elobb nyit mar, meg a hutoventi is alacsonyabb fokon indul eleve, ez gyarilag igy van
270-280lojj kb
12.8-t megy 1/4-n, street* allapotban, gyari belu motor*a szabalyok szerint nem lehet kiszedni semmit, teljes gyari (bőr)belso benne van, street legal E jelu gumikon futhat csak
nyilvan volt, hogy vmit tulallitottunk, aztan feladta kuzdelmet vmi, multkor a nyomasszabylzo megrottyant, aztan 2.37bar-nal mar kirugta a hengerfejtomitest eleg jol...de az 2.5-3 ora alatt ki van cserelve
több drón kell ;P
-
Dr.Zoo
őstag
válasz hobizoli #63536 üzenetére
Te sem szarral gurigázol....
De miez! PGT?
Letiltás vezérlés kikapcsolva? Ott gondolom már van egy igen tisztessêges IC-is. De hogyhogy nem megy 90 fölé a hűtővíz? Plusz hűtő? Megnövelt hűtőfelület? Sacc hány paci? Tartós terhelésen is leadja?[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Dr.Zoo #63534 üzenetére
Na elrakom magam
holnapraizé, mára, mert nekem még ma le kell nyírnom Gárdonyban egy 32x65m nyaraló füvét....
(Csabi: leugrassz?? Reggel nem bizti hogy olvasom, csörögj meg... Viszek sört! Számom a lapomon)"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
Dr.Zoo
őstag
válasz lorcsi #63529 üzenetére
Mondtam hogy ne engem kérdezz....
Lehet hogy csak nekem sikerült egy trágyadombot kifogni, (sőt valószínű) de érdemes pár aktívan ilyen ótót használóval elbeszélgetni.
Szvsz ha ismert a motorkocsi előélete, az többet ér bármilyen állapotfelmérés, okosat író népítéletnél....( ezért mit fogok kapni... )
-
-
Dr.Zoo
őstag
válasz lorcsi #63526 üzenetére
Nem biztos hogy jót kérdezel, mert én inkább azt tudom elmondani, hogy milyen hibája nem volt....
A motorja viszonylag bírta, (1.2i volt, már az energy motoros) meg a váltó. Ezen kívűl mindent szép apránként kicseréltem rajta cirka 1.5 év alatt."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz lorcsi #63524 üzenetére
Szerintem: a héja (nepper) rárakott egy forgalomban lévő akármilyen clió rendszámát, és furikázik vele.. Ideális városi válságautó. (csak ne romoljon el rajta semmi.... Ilyenem volt, csak egyel régebbi kasztnis., '94-es.)
-
lorcsi
veterán
szerintetek ez mi a rfász ?
le van satírozva a rendszám, de anyni látszik hogy 'H'
az árnál meg "magyarországi forgalomba helyezés esetén"eladó: vadi új soundcore motion+
-
Bati0501
őstag
Csonti-car face oldaláról: [link]
Nem is tudtam,h van nekik,csak úgy feljött...am tele van "bölcsességekkel". -
Bati0501
őstag
válasz runner 125 #63517 üzenetére
Pedig ez tipikus S segg.
-
runner 125
nagyúr
válasz Laraxior #63504 üzenetére
Igen, és? Mit kell nézni? Egy Mercedes segg a sok közül. Semmi egyedi nincs benne, típusmegjelölés nélkül meg nem mondanám melyiké.
Mondjuk 2005-ös évjáratban lehetne C, E, S, CLK, de akár SLK is.
-
TaaT
nagyúr
Ezt ma lőttem, roppant bizalomgerjesztő [link]
Give them hell Ukraine!
-
Laraxior
titán
Nem tudom, nekem az erőt jelképezi a "sok" kipufogó
(#63507) bitpork: Nem vagyok gyűjtögetős fajta, ennyit sikerült kivárni, pedig ha még gyűjtöttem volna...
(#63506) MunezXBK: Inkább ezt választanám az E60 helyett
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
popsi
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
nagyúr
Autó akkumulátorokról van vélemény?
Melyik gyártó, melyik típusa, indításhoz?"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest