Új hozzászólás Aktív témák
-
MzperX07
tag
Sikerült feltenni. A Balena Etcher ki tudta írni bootolhatóvá.
-
MzperX07
tag
-
MzperX07
tag
válasz
NightLord
üzenetére
A hivatalos steam oldalról szedtem le. Időközben olvastam, hogy másoknak sem bootolt be és visszatértek Bazzite-ra, vagy pedig egy szintén módosított telepítőt használtak, de a hivatalos nem akar indulni.
steamdeck-image.steamos.cloud-ról próbátam még meg, de biztos rosszat szedtem le, mert azok sem bootoltak. Holnap jobban megnézem.
-
MzperX07
tag
válasz
NightLord
üzenetére
Köszi. Próbálkozom a telepítéssel, de sajnos sehogy sem akar bebootolni a telepítő image.
Próbáltam: Ventoy, Rufus (.img vagy .img.bz2, tehát ki vagy becsomagolt állapotában kiírni rufussal), mindig csak fekete képernyő fogad. Az SSD-n most a Bazzite van.
A secure boot ki van kapcsolva. -
MzperX07
tag
válasz
NightLord
üzenetére
Ezt én is észrevettem.
Xbox Ally X: AC Shadows. 1080p low FSR (+frame gen)
Win11: 35-40 FPS
Bazzite: 55-60 FPSEgyelőre a Crew Motorfest-et nem tudom működésre bírni (vulcan error, hang van kép nincs jelenség).
Azt olvastam, hogy konkrétan SteamOS alatt megy.
A linux terén teljesen új vagyok, de nem lehet, hogy az az oka, hogy a Bazzite Fedora alapú, a SteamOS pedig Arch linux? Biztos emiatt is van különbség.Ki fogom próbáni a SteamOS-t, a beta állítólag már egész jól fut nem SteamDeck eszközökön. Igaz, kell még a DeckyTDP, hogy teljesen kontrollálható legyen a teljesítmény.
Ha ti konkrétan a SteamOS-t nyüstölitek, szívesen olvasnék pár véleményt (pl.: desktop módban lehet valahogy mozgatni az egeret a joystick-al? Ugye nem SteamDeck eszközökön - egyelőre - nincs track pad, illetve a non-steam launcherek (Ubi, Rockstar) elég nehezen reagálnak az érintésre, de nincs vezérelhető egér).
-
kissbill
tag
válasz
kissbill
üzenetére
1 konkret peldat is irjak .
Diablo 4:
Win -> Jatek betoltes lassu. A jatekban vilagterkepre nyomok, akkor kb 5-7 sec mire betolt.... de meg akkor is szagatt, mindegy milyen uzemmodban van az Ally. Sok micro stuttering .
SteamOS -> Gyors loading. Azonnali (!!) vilagterkep betoltes, teljesen fluid gameplay . -
kissbill
tag
válasz
NightLord
üzenetére
Egeszen elkepeszto mennyivel jobb es felhasznalo baratabb a SteamOS...
1.Imadom, hogy csak lerakom alvoba es amikor kedvem tartja felkapom, es ez kb 3 sec alatt megcsinalja. Mintha csak PSP vagy PS Vita lenne.
2. Megszuntek micro shuttering .... WIN-ban mindig volt valami hatter szerviz ami kicsit mindig szagatta a jatekot, nem nagyon latszik de pont annyira azert igen, h zavaro legyen HA mar kiprobaltad a teljesen fluid SteamOS gameplay-t !!
3. emuDeck is jobban fut , PS2 jatekok mennek low energy profilal, mig a win-en kellet a 15W -t
4. ez lehet szubjektiv, de csendesebb is szerintem.Nekem is dual boot, de miota megcsinaltam a rendszereket, azota csak SteamOS-re megyek.
-
NightLord
tag
SteamOS-t csak ajánlani tudom Ally-ra, most már bőven olyan szinten van, hogy daily drivernek használható. Dualboottal raktam rá, de mióta fenn vann (kb két hónapja), azóta egy kezemen meg tudom számolni, hányszor nyúltam a windows-hoz. Ég és föld. Kár, hogy két évet kellett várni rá.
-
NightLord
tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Abban igazad van, hogy az elméleti maximum teljesítményt vettem az Ally-nál, természetesen 15W TDP-n jóval kisebb a különbség, 10-20% talán.
Viszont tény, hogy Ally-al nem kell megállni 15W-on, 20-25W is elérhető, még handheld módban is, és ott már óriási a különbség (már 20W on is jelentős).
-
válasz
NightLord
üzenetére
In theory, igen. Gyakorlatban? Háát, árnyaltabb a kép.
15W-ból a Deck 100%-on tud pörögni. Értsd, a GPU és a CPU is mehet max órajelen, mert nem lépi túl a TDP keretet és nem melegszik el.
A Z1 Extreme viszont asztali CPU teljesítményt tud (9900K és felette), cserébe ha kifut a fPPT-ből (short burst power (53W)) és a SPPT -bő (Slow Package Power Tracking Limit (43W)) akkor 30W-on kell osztoznia a GPU-nak és a CPU-nak. És ez még csak a vezetékes Turbo mód, handheld módban 25W a limit.Régebben csináltam tesztet, hogy mi éri meg jobban, 4-6 vagy 8 mag. Ahogy csökkken az aktív magok száma, növekszik a keret ami egy egységre jut.
#585 és #597.Szóval ha így nézzük, akkor lehet ekézni a Decket az obsolete hardver miatt, de azért még sem lehet az olyan nagyon rossz, ha:
1. nem sokkal lassabb mint a Z1 Extreme gépek
2. az Xbox Ally-ba is ugyan az az SoC került átnevezve (Z2 A CPU: Zen2 4/8, iGPU:Van Gogh 512/32/16).
TL;DR:
Workload függő, hogy az erőt ki lehet-e szedni a gépből, mert elméletben erősebb. Használtam eGPU-val az AllyX-et PC helyett. Tök oké tudott lenni. De akkor csak a CPU-é volt a teljes TDP keret és folyamatosan tápról ment. -
peet05
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Steam Deck-hez mérve a Z1 Extreme gyorsabb, de ott elsősorban a SteamOS miatt remekel még mindig a régi vas.
Itt Win alatt kell dolgozni a Z1E-nek, és úgy mindjárt más a történet (itt is elég a teljesítmény, félre ne érts, de amit elsőnek is írtam, a 16GB RAM bizonyos esetekben már szűkös lehet - ezen osztozik a 780M iGPU).
Persze, ott a Bazzite, vagy a beta SteamOS a nem Steam Deck handheld-re. Van bőven lehetőség.Grafikus teljesítményben, kb. laptop 1650 szinten van.
-
NightLord
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Steam Deckhez kepest kb 2x a teljesitmeny.
-
-
peet05
aktív tag
Xbox Full Screen Experience rolls out to third-party handhelds: [link]
-
peet05
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szia!
Ally-nál, bizonyos esetekben a 16GB RAM is szűkös lehet.
Tárhely kérdésre, még ha nem is olyan kényelmes - handheld-nél -, de én ezt használom, mint kiegészítő, Ally-X-en (is): [link]
-
Sziasztok!
Elgondolkoztam asztali gépem Rog Ally Z1 Extreme-re cserélésén.
Munkatársamtól kaptam egy ajánlatot, tokkal dokkolóval töltővel, talán még gari is van rá nagyon szép állapotú gép 150-ért.
Jelenlegi gépem (12400 proci, 2x16 ddr5, GTX980) eladása szerintem bőven fedezné, hordozható lenne, dokkolóm van amúgy is céges laptophoz, egyedül a tárhely lenne érdemi visszalpés mert az most 2TB m.2.
Láttam valami adaptert amivel át lehetne tenni derékszögben a 2280-as SSD-t is, de valamiket le kell csipkedni szóval gondolom gari ugrik. -
cserélt már valaki ventillátort a rog-ban?
Hol geiger müller számláló, hol drón hangja van, ami nem túl jó az idegrendszernek
-
NightLord
tag
megéri hát, egeszen mas lesz a portable hasznalhatosaga, mint a gyari 40wh-val (ami nalam mar csak 36wh volt amugy is, elhasznalodas miatt - emiatt nekem megvolt a duplazodo uzemido is).
A haz szetvagdosasa miatt ugyanakkor a garancia ervenyesitese innentol trukkos lehet, szoval ezt bele kell kalkulalni.
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Ne vedd sértésnem, de azért nem tudod feltenni, mert ami neked van csak és kizárólag konozolon fut, PC-n nem! Ahogy a rog ally-k, úgy az xbox rog ally-k is PC-nek,azaz számítógépnek számítanak, nem konzolnak!működésben hiába hasonlóak,de platform szempontból nem egy és ugyan az. Sokan gondolták azt, hogy ha bekerül a névbe az XBOX, akkor futni fog rajta a konzolos játék is, márpedig nem! A név csak egy ámítás volt, ami abból áll, hogy xbox teljesképernyős felület, dedikált xbox gomb ami lényegében egy gyorsgomb az xbox game barhoz és ennyi. Ez az új széria egy hardveres ráncfelvarrás az elődökhöz képest.
Én mondjuk pont erre számítottam, de ettől függetlenül nem tervezem lecserélni a 1.gen ally-m
Tech adatok szerint a Scarlettben(XsX lelkében) 3328 grafikus mag található, míg a z2extreme-ben csak 1024 tehát messze elmarad a konzolod grafikus teljesítményétől, ráadásul az xsx 320bites, a z2e 128bites..
A texture mapping is igen csak elmarad, xsx 208, z2e 64... Mondhatni, még ráncfelvarrva is több mint 60-66% alul marad egy xsx mellett az új xbox rog ally-k teljesítménye,vagy ha szebben mutat a stat, az xsx szinte 300%al erősebb mint az új ally sorozat...
Nos, véleményem szerint a játékfejlesztők nem fognak azzal erőlködni, hogy egyes konzolos játékokat lebutítsanak a handhald gépek szintjére. De ez az én véleményem, majd a nagy megmondók úgyis ellent mondanak arra amit írtam. -
zedok
őstag
Sziasztok!
Rog Allynal valaki cserelt mar akksit? Vagy upgradelte a 80Wh-ra?
-
axlfsi
veterán
válasz
apollo12
üzenetére
Lehet nem voltam elég egyértelmű, de akkor rövidebben:
NEM PC-re vettem meg (pl. Steam áruház vagy egyenesen az EA app), hanem MS Xbox storeban, ... nagyon sok játék így is fut, telepíthető, de sajnos a BF6 nem...Mindegy, előbb vagy utóbb úgyis jön a sima EA Playben (ez jár az Xboxos GPU-val), aztán majd lesz Ally-n is, addig maradok csak XSX-en.
-
axlfsi
veterán
... azert van itt egy brutalis nagy kulonbseg a korabbi ROG Ally-k es a most kijott MS fele ROG XBOX Ally X kozott azon a par fps-en kivul is; nevezetesen, hogy ez utobbi probal ugy mukodni mint egy Xbox es a korabbiak pedig asztali PC-kent mutatjak magukat, ami nem elhanyagolhato teny egy olyan jatekosnal, akinek a jatekai 20 eve konzolra kerulnek megvasarolasra...
Jo pelda most erre a frissen vasarolt BF6, melyet a Rog Ally Z1 Extrememre nem tudok feltelepiteni (talan gondolhattam is volna, de megsem gondoltam bele... igy jartam).
... mellesleg tenyleg nincs semmilyen csít, hogy feltegyem ra?
-
VincentVG
senior tag
nezegettem mar en is, de valahogy nem erzem h valtanom kellene Ally X -rol. ( szubjektiv, de nekem a design nem jon be ez az ives kontroller vs szogletes forma hibrid - ha jol latom nagyobb is lett meretben ezert. - aztan lehet h brutal kenyelmes, ki kellene probalni )
hasznaltpiacra en is kivancsi leszek, de sztem az X egy nagyon jo handheld gadget lett, a mai napig meg vagyok vele elegedve. - ezt a WIn11 box egyszerustitett op rendszert azert majd tuti tesztelem.
-
sirarcheer
senior tag
Volt arról info, hogy ezt az új Xbox felületet fel lehet majd tenni a régi Ally-okra is mókolás nélkül? Ott is jól jönne, de csak olyat találtam ahol registry módosítással lehet.
-
axlfsi
veterán
... egyelőre azt látni, hogy sokat számít az optimalizált felület (Windows); ami X-en 40-50 fps volt, itt lazán 60 felett, 80 körül is akár...
(de továbbra is tartom, hogy inkább hozzáteszek és 500k körül egy nagyságrendekkel erősebb notit veszek, ... de tudom, két külön kávéház... csak megemlítettem). -
Semin
őstag
Nem mondom, hogy nem fordult meg a fejemben, hogy kipróbálok egy ROG XBOX ALLY X-et
A régi ally X-nek vajon mekkorát eshet majd az ára a használt piacon?
(tekintve, hogy az új ugyanazon az áron jön)Tech 2 teszt : Az első XBOX kézikonzol! | ROG XBOX ALLY X teszt
Minden esetre szimpatikus ez a csomag
-
axlfsi
veterán
En is-is, ... sot, jatekra alig hasznalom, mert nincs idom ra, viszont mivel a laptopom joval gyengebb (cserere szorul es addig is,...) igy dokkolorol, plusz 2 monitorral (igen, pl. a JSAUX tud egy HDMI es egy DISPLAY portot is egyszerre) es nagyon meg vagyok vele elegedve

-
peet05
aktív tag
válasz
kissbill
üzenetére
Nincs baj a teljesítménnyel (szerintem - Ally-X), sőt, anno többet kaptam, mint amire számítottam.
Jó, de ott egy 8060S dübörög, ami kb. laptop 4060-4070-nek felel meg, persze, hogy viszi, úgy, ahogy azt kell.
Én inkább arra lennék majd kíváncsi, hogy ha "lefojtod" 17-20-25W-ra, akkor mi lesz a helyzet - persze, akkor is viszi majd szépen, de nah.
Ha elengeded a lovakat, ott nem sokáig fogod élvezni a handheld lényegét, hamar szükség lesz a töltőre - nem véletlenül van ott egy external battery opció (egyelőre a hűtés is kérdőjeles).Ettől függetlenül persze megsüvegelendő a teljesítmény, no meg, hogy egy Z13-nál kisebb házba beleszuszakolták.
-
kissbill
tag
Bocs ha esetleg nagyon OFF topik. De tobbszor feljott mar itt, hogy keveslitek a teljesitmenyt a rog ally/ x / xbox-bol is ....
En most nem reg lattam, egy review-t ahol egy GPD WIN 5 tesztelnek.... es kb minden megy rajta HIGH / 1080p / NO frame gen -el olyan 60 FPS -120 FPS kozott kb minden. Cyberpunk ment 78 FPS-sel.
Az volt nekem a furcsa es ultimate erv a gep erejere nezve, hogy meg a videon is visszaadta a sokkal szebb grafot a konzol a kijelzojen
.
Mindig nezegettem, hogy egy adott jatek, hogy fut es nez ki rog ally-n ,es haaat na , mindig kicsit gagyi/ csunyacska volt a felvett kivulrol kamerazott gameplay . GPD WIN 5 viszont latvanyosan szep a grafika
itt a link hozza , majd novemberben kaphato , tobb mint fel millas aron
gpdstore.net/product/gpd-win-5/?srsltid=AfmBOop0eXjPJe4ukeToT9pUgwb5UPNSGVoOKoeMlct29sP0wjqWVlso -
zedok
őstag
Sziasztok!
Tapasztaltatok olyat, hogy win11 frissítés során sokáig tölt 100%-nál? Már vagy 40-50 perce tölt és áll 100%-nál de nem történik semmi.

Esetleg kell valami hard reset? Vagy csak türelmesebbnek kéne lennem? -
VincentVG
senior tag
válasz
eldiablo
üzenetére
erre gondolsz? ez erkezik majd a "sima" Ally-kra is elvileg iden.
-
kissbill
tag
Jon az uj Armory Crate update , uj UI :
https://rogallylife.com/2025/10/01/armoury-crate-se-update-2-1-9-0/
-
VincentVG
senior tag
szia, mi az Asus Ally X -rol beszelunk, es ami most jon az az Asus Xbox Ally X.
-
axlfsi
veterán
... Én csak nagyon óvatosan bátorkodom kérdezni a heves viták közepette; X már elérhető, kapható? ... Nem csak előrendelés fázisában van?
Biztos én vagyok a tudatlan, de mintha azt olvastam volna, hogy kettőtöknek is már megvan (és nagy elégedettséggel használjátok).Ha így van, én szívesen olvasok tapasztalatokat, eskü nem fáj, hogy (ha valóban így van) Ti már megvettétek én pedig nem

-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
"TE imádod a kötekedést... Pont!"
Nem, cserébe a dezinformálás triggerel. Erről már beszélgettünk régebben is.
"Aki a hülyeségeid ellenére váltani akar tegye,nyugodt szívvel, én senkinek se javaslom, mert nincs értelme, hogy fényezze magát itt, hogy neki az újabb van, mert attól úgy érzi, hogy Ő a valaki"
"ha fényezni akarod magad, hogy neked az Ally X-el +10-15fps-el több van, hogy azt hidd te vagy a valaki, mert neked jobb kézi konzolod van, tedd nyugodtan :) "
Csak kibújt a szög a zsákból.

Soha nem vertem rá magam, csak leírtam a tapasztalataimat tényszerűen, ha ez zavar, őszintén sajnálom. Én mindenkinek azt kívánom, olyan cuccokra legyen pénze amilyet megkíván. Nekem nem rossz attól, hogy másnak jó.

-
VincentVG
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Probaltad mar az X-et?
En Ally-rol valtottam, nekem eg es fold hasznalhatosagban a ketto,
mint handheld az akksi miatt plane, es preformance mod -ban is sokkal de sokkal meggyozobb. Asztali hasznalatban talan lehet vitatni a valtast, csak hat ezt sztem nem arra veszi az ember
Minden fillert megert a felar, pedig nem szivesen fizettem ki en sem - hidd el.
Arrol nem is beszelve h sokkal de sokkal jobban bejott az alap feher szinnel

-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
eldiablo
üzenetére
Inkább nem írom le a gondolataim, mert a végén a moderátorok személyeskedésnek veszik, de látom az technikai és technológiai tény, hogy TE imádod a kötekedést... Pont!
Nem lesz számottevő teljesítmény javulás, fogd fel és fogadd el végre! A tesztek 90%-a is ezt bizonyítja, hiába fújod a mániád, hogy márpedig lesz! Nem lesz, kedves fórumtárs!
Pont ahogy írva szemléltetted is, területi méret hiányában nem lesz számmottevő, de ha kell betűzve is leírom hogy megértsd amit írtam eddig is, SEHOL NEM ÍRTAM,HOGY NEM MÉRHETŐ, és ne akard elferdíteni amit írtam, én se tettem veled sosem,de TE állandóan, ha nem azt írja valaki, amit tei gondolnál, nem te sem mindent tudó!Aki a hülyeségeid ellenére váltani akar tegye,nyugodt szívvel, én senkinek se javaslom, mert nincs értelme, hogy fényezze magát itt, hogy neki az újabb van, mert attól úgy érzi, hogy Ő a valaki, tegye, mindenkinek szíve joga egoistának,nagymenőnek lenni, ha ettől jobban érzi magát, bár ettől ugyan úgy nem lesz az!
Technikailag nem indokolt a váltás, a szoftveres részre úgy is lesz portolt rendszer idővel, így csak a rendszer miatt, sem éri meg váltani,de ha fényezni akarod magad, hogy neked az Ally X-el +10-15fps-el több van, hogy azt hidd te vagy a valaki, mert neked jobb kézi konzolod van, tedd nyugodtan :)Téma itt és most lezárva!
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Háttal a mozniak szokás szerint.
RTX 4050: 159 mm²
RTX 4070: 294 mm²Z1 Extreme: 178 mm²
A Z1 Extreme 178 mm²-ben tartalmaz 8 magos processzort, GPU-t és IO-kat is és ezt mind bele kell zsúfolni max. 30W-ba.
Képzeld el, hogy dupla teljesítményhez legalább 50%-al nagyobb szilíciumra lenne szükség. Ezzel növekedne a hőtermelés és a fogyasztás. Komolyabb tápellátás, hűtés és akkumulátor is kéne. Az ezekkel járó súly növekedést meg sem említve ugye. Mindjárt nem handheld a neve, hanem laptop.
Szóval irreális az elvárás....
#2199: "Vicces amúgy, mert itt állítják páran, hogy a Ally X jobb grafikai téren, holott ugyan az a 780m-et használja mint az előd Ally... "
#2203: "az a nem meg a szöveg értelmezés...a 10% nem számottevő..."Na mos semmi vagy nem számottevő? Folyamatosan ellent mondasz saját magadnak.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
eldiablo
üzenetére
az a nem meg a szöveg értelmezés...a 10% nem számottevő...
a mérhetetlen és a nem számottevő nem ugyan azt jelenti

nem írtam olyat, hogy nem mérhető a difi
ne ferdíts és ne csak részeltet ragadj ki a kontextusból,mert más lesz az ertelme
akkor szerinted is mondjuk egy rtx4050 és rtx 4070 a 137% teljesítmény difi irreális, míg a 2 között a 4060 a 4050hez képest meg csak alig ~30%?

Ez egy olyan dolog, hogy 1000 felhasználoból 900 reklamál a neten, 900ból 10 ír a supportnak, abból mi lesz a semmin kívül? Hát pont az

Nem mellesleg én is mindig frissítem a hivatalos, eszközhöz tartozó meghajtókat, de az iGPU meghajtó így is elavult(32.0.21013.11001) ami egyes driver gyűjtő oldalakon már 2025.júliusában fent volt, de az Asus csak 2025.Augusztusában tette ki a hardverre specializált változatot, és azóta sincs újabb. Pl. a TLoU2 VirtualRAM és VideoRAM hibáját a mai napig nem voltak képesek javítani
többek között. -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
#2199: "Vicces amúgy, mert itt állítják páran, hogy a Ally X jobb grafikai téren, holott ugyan az a 780m-et használja mint az előd Ally... "
#2201:"Nézegettem több tesztet az Ally és Ally X között, és hát amiket leírtál dolgokat, lényegében alig érik el a 10% teljesítmény difit..."
Hmm... akkor mégis van mérhető növekedés ugyan azzal az IGP-vel?
"Tudod mi számít drasztikus javulásnak, ami legalább 50% felett van, de ezt az új Xbox család se éri el
"Igen az drasztikus, csak irreális.
"De azok támogatása is az egyedi Ryzen Z család miatt is eléggé kérdéses lesz, mert az előd modellekkel se nagyon foglalkoznak, a gyári iGPU driver is nagyon el van hanyagolva..."
Írd az Asus szar supportjának a számlájára.
Mióta meg van az AllyX, mindig a legfrissebb AMD driverrel használom. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
eldiablo
üzenetére
Ezen leírtak se okoznak drasztiksan nagy teljesítmény növekedést

Nézegettem több tesztet az Ally és Ally X között, és hát amiket leírtál dolgokat, lényegében alig érik el a 10% teljesítmény difit...
Az Xbox család esetén se várható nagyon nagy, drasztikusnak mondható javulás teljesítmény terén, jobban mondva csak ráncfelvart kiadás lesz...
Tudod mi számít drasztikus javulásnak, ami legalább 50% felett van, de ezt az új Xbox család se éri el

És winfos rendszer lévén, tuti lesz portolva idővel az Xbox Ally család winfos rendszere a korábbi modellekre

De azok támogatása is az egyedi Ryzen Z család miatt is eléggé kérdéses lesz, mert az előd modellekkel se nagyon foglalkoznak, a gyári iGPU driver is nagyon el van hanyagolva...
végszóként, az Xbox Ally 16 és az Xbox Ally X 24gb rammal fog érkezni, mint az előd modellek...
Ram mizéria...az 5600 és 6400 között sincs nagyon szignifikáns teljesítmény javulás,egyes játékoknál max 3-5fps-el produkál csak többet, kisebb grafikai igenyű játékoknál akár 9-15fps...Néha nem csak a saját tapasztalatokra kell hivatkozni, hanem olvasgatni is kéne, hogy mások mit tapasztalnak ezzel kapcsolatban. Én 3-7cikket azért elolvasok, nyilván nem minden esetben van a tesztelők között egyetértés, de ez a tech világ már csak ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 G1 i7-10610U 32GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- MacBook Pro M1 16 32/512, 100% Akkumulátor, 2 Ciklus!
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Esetleg nálad megoldódott azóta?
.