Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz
ridiculous #17823 üzenetére
Oneplus buds 3 a kettőből.
Samsung Galaxy Buds FE a nem pálcâs.
-
-
szaki58
aktív tag
válasz
Janaboy #17820 üzenetére
Webshopból vettem, de nem szokásom a visszaküldés. Elvi okokból. Én sem szeretném, ha már bontottat kapnék. Van, aki (itt a fórumon is!) ebből sportot űz. Én irtózom ettől. Inkább eladom 15 ezeres veszteséggel a néhány órás cuccot. Biztos vagyok benne, hogy más örül majd neki.
-
szaki58
aktív tag
Ma megérkezett a Nothing Ear (Open) füles. Öt perc használat nekem elég volt belátni azt, hogy nem teljesen ezt kerestem.
Ha valakit érdekel - mielőtt feltenném - privátban jelentkezzen. Igen jelentős árengedmény öt perc használat után!!!
Marad a Grado. -
ginola
addikt
Sziasztok
Maximum 20 000 ft értékben keresnék olyan fülhallgatót, ami kiváló hangminőségű, fekvés közben is kényelmes és viszonylag jól szűri a külső zajokat. -
Janaboy
veterán
válasz
csakany2001 #17815 üzenetére
Hátránya hogy iPhoneal nem ideális, sok funkciót elveszit.
Mondjuk a Huaweit se tudja kihasználni teljesen, de legalább a multipoint fog menni. -
csakany2001
senior tag
válasz
bszilvagyi #17814 üzenetére
Samsung-ról, a sima Buds3 természetesen.(Pro-t nem is dícsérik annyira, meg az In-Ear kialakítású)
-
bszilvagyi
csendes tag
válasz
csakany2001 #17801 üzenetére
Buds 3 a Samsungtól vagy a Oneplustól?
-
mcs
veterán
válasz
bostone #17811 üzenetére
Az AZ60 és AZ80 folyamatos piros villogással jelzi a bajt 10 másodperccel a dugaszok behelyezése után, de az is előfordulhat, hogy későbbi rázkódással kimozdul a helyéről valamelyik, és akkor kezd el villogni.
Viszont az AZ100 tokja nálam egyszerűen nem jelzett vissza kék fényt a jobb dugasz berakása után, és ezt a dugaszok is memorizálták magukban, mert azt követő használatkor az app is jelezte, hogy nem kapott megfelelő töltést a jobb. Néztem ki a fejemből, mint Rozi a moziban. -
mcs
veterán
válasz
tylerddd #17809 üzenetére
Technicsnél néha érzékeny pont az érintkezés, így szerintem a balnál lehetett valami töltési gebaszod. Rendszeresen pucolni kell minden részét, mert bárhol besűrűsödhet a fülzsírmaradék. Fülpiszkával nyomogasd le finoman a tok összes érintkezőjét egyenként, hogy visszállnak-e nyomás után az eredeti kiálló állapotukba, vagy leapad valamelyik. Ha leapadást észlelsz valamelyiknél, ott törölgesd át alaposan a fülpiszkával, és az érintkező körül is finoman futtass át egy fogpiszkát is. Csak akkor lehet károsodás, ha durván nyomod, de finoman semmi baja nem lesz.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Technics AZ60M2-m van. A minap a bal oldalinál azt mutatta a szoftver, hogy 20%-on van, míg a másik 90% körül és ráaadásul a tokból vettem ki, aminél 40% töltöttséget mutatott az app. Azóta úgy tűnik jó a cucc. Ez valami pillanatnyi anomália lehetett, esetleg nem jól érintkezett a tokban vagy ... ?! Május 6-án lesz 1 éves és eléggé kikímélt eszköz, sztereó rendszerrel hallgatok zenét. A garancia azt hiszem 1 év rá. Mit javasoltok? Használjam, figyeljem, aztán majd látom?! Köszönöm!
-
emiki6
veterán
Novának már írtam pü-t, de bekérdezek ide is.
S25-re váltok és kéne egy tws. Eddig nova phoenix-ét használtam, olyasmi hangot keresek. Jó térélmény, kiegyensúlyozott hangzás. Nem legyen szúrós, ne legyen erős mélykiemelése, közepekre ne masszon rá a mély.
Térélmény alatt azt értem, hogy nem kell nagy legyen a tér, inkább jó. 3d élmény, szeparáció stb. Máramennyire ez egy tws-től kitelik.Tömegközlekedésre, néha kocsiban hosszabb útra, (házi)munka közben és néha erőedzés közben lesz hasznalva (nem izzadok btw). Nem telefonálok sokat, inkább zene meg podcast.
Keret nincs, mert nem ismerem hogy vannak ezek árazva, bestbuyt keresek, ami jól szól, jó az anc-je stb. Gondolom ez 100k körül lesz.
Jó cucc a technics?
-
Lali-213
senior tag
válasz
ridiculous #17805 üzenetére
Megvan már egy pár hete, ha kiváncsi lennél bármire.
-
Janaboy
veterán
válasz
ridiculous #17802 üzenetére
Oneplus Buds 3
Huawei Freebuds 6i -
Lali-213
senior tag
válasz
ridiculous #17802 üzenetére
Szia,
Nekem a legutóbbi van (Liberty 4 NC). A Soundcore signature hangszín igen mélyre van hangolva. Ha azt keresed, talán jó lehet.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
ridiculous #17799 üzenetére
Bővült még a kinézettek listája az alábiakkal:
- Soundpeats Engine4
- Nothing Ear (a)
- Anker SoundCore Liberty 4 NC..annyiféle füles van már a piacon hogy konkrétan elveszek a választékban.
-
csakany2001
senior tag
válasz
bszilvagyi #17800 üzenetére
Nem akarom reklámozni egyik gyártót sem. De most lett teljesen eladva az Airpods 4 ANC-m, a Buds 3-ért. Én azt nézném meg.(írtam összefoglalót, pro-kontra összehasonlítást)
Freebuds 5-el nincs tapasztalatom, de annak hosszú a szára és elég szokatlan kialakítása van. Érdemes mindenképpen kipróbálni valahol.
De igazából vedd olyan helyről, ahol visszaveszik. Rendeld meg mind kettőt(vagy hármat) és próbálgasd. Másképpen nem lehet dönteni, én sem úsztam meg ezt a tesztelést.Airpods-n nincs hangerőszabályzó, ha nem csak Apple terméked van nehezebb párosítani. Kevés Codec-t támogat(AAC-t csak kb.) és való igaz szépen szól de nem ér annyi pénzt a konkurenciához mérten. ANC része kimagasló, de mivel nem próbáltam a Freebuds 5-t, nem tudom ahhoz hogy viszonyul. Buds 3 is bőven jó a mindennapokra, ha ennél több kell akkor nem a klasszikus earbuds irányban keresgélünk amúgy sem...
-
bszilvagyi
csendes tag
Még mindig keresem a tökéletest..
100-150€ környékén mit ajánlanátok? Kis Plusz mínusz eltérés oké.
Egy Huawei Freebuds SE2-m van, annak idején egy Watch Fit 3 mellé kaptam. Jó cucc, de egy kicsit több mély és illeszkedés nem lenne rossz
iPhone-al használnám.Semmiképpen nem akarok szilikon/gumidugósat.
Tiszta magas és közép hangzás, ütős, sok mély amit szeretek.Airpods 4, Freebuds 5, az eddigi kiszemeltek.
Bármi egyéb ötlet? -
ridiculous
aktív tag
Realme Buds Air 2 Neo utódját keresem, ebben lenne szükségem segítségre.
Kialakításban valami hasonlót szeretnék.
Fő szempont zenehallgatás, lényeg lenne az hogy a Realme - nél Bass Boost+ funkcióval használtam és hogy az újnál is legyen ilyen/hasonló funkció vagy alapból jó tolakodó mélyekkel rendelkezzen.
Mikrofon egyáltalán nem lényeg h legyen/jó legyen.
~30.000FT - ig várnék ajánlásokat.
Amit eddig néztem:
- Realme Buds Air 3 Neo (itt a kialakítás kicsit már más mint a 2 - nél ami visszatart)
- JBL Tune Buds -
stellaz
veterán
válasz
Öcsielvtárs #17797 üzenetére
Nekem belül tört meg (ami nem törés egyébként), jártam a fülsebészetre is vele. Nem látszik, de belül meg van vastagodva a fülkagylóm.
-
stellaz
veterán
válasz
Öcsielvtárs #17794 üzenetére
Az én fülemmel az a probléma, hogy nem bár kívülről nem látszik, de a judo miatt belül meg van törve a mind a kettő (és talán gyárilag sem egyformák) és emiatt elég random, hogy melyik füles illeszkedik bele és melyik nem. Van amelyikkel semmi gond, de van amelyik kiesik (Sony Linkbuds, Linkbuds Fit, Samsung Buds Live) illetve most már kezdem megérteni, hogy az esik ki leginkább, amin felül is van valami fülbe akadó cucc, mert az egyik fülemben egyszerűen nem tud úgy beülni, hogy a kampó vagy csöcs beakadjon rendesen a fülembe.
A Sony és a Lypertek füles is nagyon jó áron volt bontantan csomagolásban az aprón és jók is lennének, aztán mégis úgy jártam, hogy a kettőre végül sok pénzt költöttem és mégsincs most igazán mit hallgatnom.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
stellaz #17793 üzenetére
A Samsung Buds 3 Pro-t 90%-ban áteresztő módban használom, nekem tökéletes. Pont annyit hallok a zene mellett a környezetemből hogy tudom mi zajlik körülöttem. Hosszabb úton, BKV-n meg jöhet az ANC. Tudom, hogy itt a fórumon nem számít ár/értek arányban jónak, nekem tökéletes. Másfél órás városi rohangálás alatt meg sem kell igazítani, nem hogy kiesne. A telefonálási minősége fantasztikus, és sztem zenére is vállalható.
-
stellaz
veterán
válasz
stellaz #17791 üzenetére
Egyébként a Sony fülesén az adaptív ambient mód az elég jól sikerült. Pont azt csinálja, amit az összes ilyen cuccnak tudnia kellene. Áteresztő módban is limitálja a külső zajok mértékét és a beszédet külön ki tudja emelni.
Érthetetlen, hogy korábban ezt miért nem tudta és pl a Samsung Buds2 a mai napig nem tudja. Enélkül városban konkrétan használhatatlan az áteresztű mód. Az egy dolog, hogy hallani akarom mondjuk, ha jön a busz vagy a teherautó, de nem ugyanolyan hangerővel akarom hallani, mint a maga természetes valója.(Mos egyébként van két vadiúj ás egyébként tök jó fülesem és mégsem sem felel meg egyik sem nekem. Ez most csak egy kicsit frusztrál, nem nagyon.)
-
mcs
veterán
Idő közben rájöttem, hogy nálam a Technics AZ100 inkább az alap, közepes méretű harangokkal illeszkedik legjobban. Az ,,S" ha pici mértékben is, de kijjebb csúszott egy idő után, ahogy benedvesítette a fülzsír. Kicsivel mély és közép orientáltabb lett a hangzás így, de a magas is ugyanúgy megmaradt kellemes mértékben. Ami érdekes, hogy kevesebb lett a hangzásbeli különbség is a passzív és ANC mód között. Utóbbival a 200-300 Hz közötti részt érzem igazán visszafogottabbnak, de az alsó mély tisztasága ugyanúgy megmaradt.
-
stellaz
veterán
válasz
Janaboy #17779 üzenetére
Volt Linkbuda S, van Linkbuds és 2 napja van Linkbuds Fit -em is. Ez utóbbi is kiesik a jobb fülemből, pedig elég kicsi és könnyű cucc.
A jóval nagyobb Lypertek meg atom masszívan ül a.fülemben. Valami másik haranghal lehet, hogy jó lenne.
Lehet, hogy végül utóbbit megtartom, mert vezetékes fülesként szól, elég jól szigetel is, csak a tokja bazi nagy, még kevesebb mély jobb lenne tömegközlekedésre (zajos környezetben a nagyobb hangerőn nekem így már sok tud lenni). -
szaki58
aktív tag
Eldőlt. megrendeltem A Nothing Ear (Open)-t. Jövő héten próba.
-
szaki58
aktív tag
válasz
Viktor77 #17788 üzenetére
Próbálkoztam én is, de nem jött be. Ez a nyitott megoldás ígéretes számomra. Remélem, a jövő héten már többet tudok róla. Nincs nagy merítésem, mert összesen három fülhallgatóm volt.
Úgy sejtem, hogy NoVa karácsonykor ezekkel díszíti a két méteres fát, és meg is telik a fenyő. -
Viktor77
titán
válasz
szaki58 #17787 üzenetére
"Ha bedugom a fülem (egy zárttal), a nyeléseimet is hallom. Nagyon zavaró nekem, de nyilván ízlés dolga."
Emlékszem, mikor nagyon régen megvettem a Sony W800-as telefonomat, ahhoz járt agybadugós füles, ekkor találkoztam elöször ilyennel.
Nagyon furcsa volt, hogy még a levegővételt is hallottam.
De ez kb. 20 éve volt, azóta megszoktam. -
szaki58
aktív tag
válasz
Janaboy #17785 üzenetére
Márpedig a hagymát az almával nehéz össze vetni. Csak a nyitottról van szó. Ettől olcsóbban ezt a hangminőséget szerintem nem kapod meg. Más élmény. Zártban most csak egy Revonext van (nem érdemes az ára miatt eladni). Az Oriolus Isabellae-t a jó hangja ellenére eladtam, mert zárt. nem birom megszokni a bezártságot, szinte csak nyitott fejhallgatóim voltak, és vannak. Ha bedugom a fülem (egy zárttal), a nyeléseimet is hallom. Nagyon zavaró nekem, de nyilván ízlés dolga.
Szóval nyitott!Így okoskodva már olcsó, ugye? Legalább is a maga kategóriájában.
-
szaki58
aktív tag
-
-NoVa-
addikt
válasz
szaki58 #17781 üzenetére
Jó elvileg az a Nothing is, akad egy volt kollégánál, lelkesen használja. Én az earhookos megoldásokat a méretük miatt kevésbé szeretem, mert nem lehet tokostól zsebrevágni. Persze maga a formátum megenged több akkut, jobb kondenzátorokat, komolyabb teljesítményt, így megint az egyéni igények döntik el, mi az ideális. Akad earhookos cuccom, szépen, igen komolyan tud szólni, de akkor már inkább egy BT DACról hajtom meg a vezetékes fülest komolyabb teljesítménnyel.
A Nothing azért nem ilyen extrémen nagy :)
-
szaki58
aktív tag
válasz
-NoVa- #17771 üzenetére
van egy oldal: soundguys.com, ahol jó tesztekkel találkoztam. Tudjuk, hogy minden tesztet egészséges fenntartással kell kezelni. Itt olvasottak más tesztelők és népek véleményével többnyire megegyezők.
Az általa tesztelt fülesek közül a Nothing Ear (Open) emelkedik ki. A teszteltek között szerepel a Bose, a Soundcore AeroFit, AeroFit 2 és az AeroFit Pro is. A Nothing ára igen jó. Hallottál már róla? Az ár és a teszt miatt hajlok a megvételére, nem lebecsülve amit a Boseról írtál. A felhasználók nagy pontszámot adnak neki, de azért húzós az ára úgy, hogy nem tudom, mit veszek. Lehet, hogy érdemes ezzel az olcsó, de sokak által jónak tartott Nothing fülessel kezdeni, aztán majd kiderül... -
-NoVa-
addikt
válasz
szaki58 #17778 üzenetére
Egyfelől minden füles fülformafüggően tud szar is lenni. Meg a fizetett reviewk is torzítják a listákat, a Bose hamisítványok is, stb. Redditen, discordon, headfin valós userek valós élményei kicsit tisztítják a képet, de nem árt az egyéni ízléseket is figyelembe venni.
Tipikusan az ázsiaiak sokkal felső-középcentrikusabb hangot keresnek, mint mi, aztán finnyognak egy valóban kiegyensúlyozott, nem tolakodó hangolásra. Pl a Technics AZ100 reviewek ellentmondásai.A Bose a mikrofonja miatt kap alacsonyabb pontokat. Csendes szobában nem rossz, zajos környezetben hamar és drasztikusan veszi vissza a hangminőséget tompább, tömörítettebb agyonszűrt hangra. Érthető marad, csak egy modernebb, AI támogatott hangminőségjavítós zajkioltós chipset mellett ez már az őskor.
Aztán van az a fajta tech reviewer, aki mindenféle zeneszeretet és audiofilség nélkül csak rá lett téve a témára, nem is érti, aztán hátrányként írja, hogy a Bose nem a fejében szól, különösen immersive módban. Én meg default be is kapcsoltam, mert pont hogy imádom a hangfalszerűen körülvevő reprezentációját.
Én utcán is ritkán megyek félhangerő fölé, este inkább negyeden szól a zene kint kutyasétáltatáshoz.
-
szaki58
aktív tag
válasz
-NoVa- #17771 üzenetére
Elolvastam a korábbi írásaidat a témában.
Tegnap éjjel (nem hagyott aludni a dolog) találtam egy Youtubeos összevetést 19 darab ilyen tipusú fülesről. A Bose összesítésben a negyedik helyen végzett. Jó eredmény. A legtöbb pontot a Soundcore AeroFit 2 kapta, 91,5-öt, azt követi a Huawei Free Clip 90,5-el, majd aNothing Ear (Open) van 88 pontal, és most jön a Bose 85,5 pontal.Szóval olvasgatom a különféle teszteket, de nagyon ellentmondóak. Például a Soundcore AeroFit 2-t az egyik a hangminősége miatt húzza le, míg a másik 9 pontot ad rá.
A kérdésem a következő: elsősorban éjjeli tv nézésre (filmek) használnám, esetleg Youtube zenére, podcastra... Kellően dinamikusan szól-e filmeken (nem vagyok basszőrült, de jó, ha egy film megfelelő dinamikával, basszussal szólal meg), és elég-e ehez a hangereje. Nem kell csak átlag hangerő! Az a hangerő, ahol még nem kezd el tolakodni a magas, és nem veszi vissza a basszus, az elég lehet egy filmélményhez?
-
stellaz
veterán
válasz
Janaboy #17772 üzenetére
Érdekes hangja van, a jó earbudhoz képest gyenge, zjosabb helyen már nem is hallani pl egy podcastet, de egyébként meg kellemes hallgatni hosszabb távon is. Nekem az egyik fülembe termesztesen ez sem illeszkedett bele, vagy teljesen befordult, így se a zenét, se a túlvilágot nem hallottam kellően, vagy kiesett a fülemből. Megvan még, csak aksija elhalálozott mérsékelt használat mellett is.
Telefonálni nagyon nagyon jó volt vele. -
-
Janaboy
veterán
-
-NoVa-
addikt
válasz
szaki58 #17770 üzenetére
Ha elvonatkoztatunk az ártól, akkor a Bose Ultra Open az ismert csúcs a nyitottak között hangminőségben. Áradoztam róla egy adagot itt régebben, azóta is bele van nőve a fülembe, és imádom.
Tudok vele párnán oldalt feküdni kényelmesen, nem hallatszik ki a halk zene mások számára észrevehetően, és nyitottabban, transzparensebben szól, mint az erről híres kedvenc fejhallgatóm. -
szaki58
aktív tag
válasz
-NoVa- #17769 üzenetére
Köszönöm! Komolyabban körül nézek a témában. Már találtam is néhány változatot. A nem rég vásárolt Koss Porta Pro Wireless nyomja a puha párna miatt a fülem, a hajamat meg becsípi. Vettem utána (néhány hete) egy Grado GW100x-et, ami igazi Grado hang, de a nagyobb G párnával már megint nem lehet a párnán forogni, sőt ha megmozdulok, csuszolódik a szivacs a párnán.
Hát ezért érdekel ez az újfajta megoldás. Körbe járom a témát. Köszönöm! Ártól függetlenül ha még tudnál ettől is jobbat ajánlani, szívesen venném.
Esetleg erről mi a véleményed?
[link] -
-NoVa-
addikt
válasz
szaki58 #17768 üzenetére
Ez nem csontrezgéses, simán hangszórós nyitott cucc, megtévesztő a muziker leírása. Ami jó hír, mert a BC driver kb a beszédhang átvitelére jó, másra korlátozottan, inkább kiegészítő immerziónövelő driverként tud remekelni, pl a Unique Melody MEST IEM-ekben.
A kényelem miatt nézd meg a SoundCore AeroClip-et, nem vészesen drágább, de kényelmesebb, és a hangját is dícsérik.
-
szaki58
aktív tag
Szeretnék némi infót szerezni a következő technológiáról:
[link]
Nem zenehallgatásra, hanem kimondottan éjjeli tv nézéshez kellene. A hangminősége érdekel, azaz mennyire élvezhető egy film nézése, egy Youtube zene megnézése...stb. Van-e kellő mély például. (nem kell, hogy levigye a fejemet, csodák nincsenek...de azért legyen elfogadható.)
Van-e olyan tipus, amit ajánlotok? -
stellaz
veterán
Sony Linkbuds Fit az vajon ugyanazt a méretű harangot használja, mint a Linkbuds S? A gyártók adatbázisában ezt a típust még nem találtam meg.
-
zoltanz
nagyúr
Ennek a fülesnek hangminősége hassonló mint az Apple/Xiaomi/Sony?
Huawei FreeBuds Lite CM-H1C bluetooth
Köszönöm!
-
stellaz
veterán
válasz
stellaz #17761 üzenetére
Nos... azért megint az van, hogy a törött füleimbe felemás módon illeszkednek bizonyos fülesek. A bal oldaliban atomstabilan ül a Sony, meg sem moccan, de a jobb oldaliba egyszerűen nem is kapaszkodik bele a kis kampója és így csak a harang fogja, nem esik ki, de így közel sem olyan stabil érzés. Pedig nagyon pici, nagyon kényelmes cucc, nem nyom sehol. ehhh
-
stellaz
veterán
Ma sikerűlt jutányos áron hozzájutnom eg Sony Linkbuds Fit-hez. Ez teljesen új modell, 2024 őszén jött ki, semmiben nem hasonlít a Linkbuds S-hez, de még a tokja is tök más. Illetve a szolgáltatásai azok szerintem ugyanazok. Elsőre kifejezzetten kellemesen szól, de a kezdeti - nekem jobban tetsző - feszesebb basszus lágyabb lett, ahogy járt egy órát kb
A mikrofon elég jó lehet, zajban is tisztán hallottak.
Az ANC jó, a mélyeket rendesen szűri, de sivítós hangokat kisebb arányban, ezért relatív zajos marad a pl a metró, de sokkal kisebb hangnyomáson.
Áteresztő mód is okés, kicsit digitális, de nem vészes.
A tokja olyan, mint a Samsung Buds2-é, csak egy picit bénább,magasabb, hamburger formával és picit kisebb masszívitásal, de amúgy nincs vele baj.
A kényelme perfekt, észre sem veszem, hogy a fülemben van. -
csakany2001
senior tag
válasz
bszilvagyi #17757 üzenetére
Szerintem a Galaxy Buds3 simán versenyképes, szokott demo lenni mediamarkt-ban így ki is lehet próbálni.
-
Janaboy
veterán
válasz
bszilvagyi #17757 üzenetére
Akkor Huawei Freebuds 5, nyilván ezek a félig nyitottak nem fognak úgy szólni, de ez kifejezetten jól szól a kategóriájában.
Bár ez a 100 EUR-os határon felül lesz szerintem.Half in-earban még ami ott van az Oppo Enco Air3, de az kb pariban van a Huawei Freebuds SE 2-vel.
Ha pedig agybadugós, akkor (bár nem írtad konkrétan milyen telefonnal):
Oneplus Buds 3
Huawei Freebuds 6i
Samsung Galaxy FE
Esetleg Sony WF-C710N, de a Sonyknál korábban sok panasz volt az akku halálra, nem tudom, hogy azt javították-e azóta. -
Janaboy
veterán
válasz
bszilvagyi #17753 üzenetére
Mármint agybadugósat szeretnél?
-
Dori1978
friss újonc
Sziasztok! JVC HA-A7T2 bluetooth fülhallgatóm van és az egyik fülhallgató nem csatlakozik fel és nem szól. Bekapcsol mindkettő amikor kiveszem a tokból, de nem csatlakozik az egyik. Másik telefonnal is próbáltam, de ugyanez van. Mi lehet az oka?
-
bszilvagyi
csendes tag
100€ alatt mit ajánlanátok? Egy Huawei Freebuds SE2-m van, annak idején egy Watch Fit 3 mellé kaptam. Jó cucc, de egy kicsit több mély és illeszkedés nem lenne rossz
A 400€-s kérdésemre visszatérve egy Gemini II lett, imádom.
-
mallee
tag
válasz
-NoVa- #17749 üzenetére
Jó drágákat ajánlottál, de én nem írtam árat
Szóval olyan 30-40k HUF-nál megállnék, nem vagyok audiofil és nem ér nekem sokat a dolog. A mostani SoundCore-t is megtartanám, hogy ki tudjam zárni a külvilágot, bár tegnap sikerült úgy elejtenem, hogy a tetején elvált a ragasztásMi a vélemény ezekről?
Edifier Comfo C
SoundCore C40iKöszi
Janaboy köszi neked is
-
kalozhun100
őstag
jbl live flex 3-mal van valakinek tapasztalata? Milyen? Mert most 47k körül lehet intersparba megkapni pontokkal.
-
-NoVa-
addikt
válasz
mallee #17748 üzenetére
A Sony LinkBuds szilikon kapaszkodó füle olyan ponton nyomja a fület, amit más nem szokott, eleinte elég kellemetlen tud lenni. Később megszokod, egész jó, de akkor a régebbi szériás Sonyk akkuminősége jön be a képbe. Azaz egy éven belül megdöglik.
A Samsung Buds Live (a babszem forma) nehezen beszerezhető, nekem teljesen kényelmes fülbenfelejtős. Kicsit túl sok és dörmögő a basszus a hangjában, sok órás teams callokra ez a fárasztó, nem a komfortja. Az kifogástalan.
Részemről a Bose Ultra Open az igazán kényelmes egész napos viselet, és messze a legideálisabban keveri el a külvilág hangját a sajátjával, mindkettő érthető, és mindkettő teljes természetességgel szól egyszerre. Ezzel arányos ára van
Nézd meg a SoundCore AeroClip-et, elvileg az sem rossz.
-
mallee
tag
Sziasztok!
Irodai munkára (teams, stb) és főként podcastek hallgatására keresnék valami jól használható fülhallgatót. Most egy Soundcore Liberty Air 2-m van, amitől pár óra után fáj a fülem, nem tudok ebben lenni egész nap. Kollégámnak van ez a csontrezgetős cucca, ami egy perces próba alapján egészen tetszett. Van abból vagy más open ear fülhallgatóból értelmes pénzért használható darab? Esetleg olyan irányba (is) nézelődjek, ahol nem a hallójárat tartja helyén az eszközt, hanem a fülre lehet akasztani, mint a Soundcore Sport X10-nél? Ez a megoldás kényelmesebb? Izgalmasnak tűnik a Sony Linkbuds is, de nem vásárolnám körbe a fél világot, hátha valamelyik bejön. Vezetékes ajánlás is jöhet.
Csatlakoztatott eszközök: Galaxy S21+, S25 (ez lehet Pixelre le lesz cserélve valamikor) és MacBook.
Ne csak kínai márkát ajánljatok légysziKöszi
-
dReFiX
senior tag
Igen
És esetleg ha gumi harangos kellene mit érdemes meg nézni?nem baj ha picit drágább köszi -
dReFiX
senior tag
Otthoni csendes környezetben telefonálásra szeretnék egy fülest. Van valami jó ár érték bajnok 20 körül max?Munkában van airpods 2 pro csak nem akarom haza hurcolni minden nap. Köszi
-
Janaboy
veterán
válasz
Szondag4 #17740 üzenetére
Alzánál általában (állítólag) visszaveszik bontva is
Hogy megeri-e azt neked kell tudnod, de 2 dolog:
Hangminőség biztos jobb, de azt írtad nem azaz első.
Ha jól emlékszem mikrofonról jókat mondtam de még nem teszteltem.Ami a Samsung "ellen" van, hogy nem tud multipointot csak Samsung eszközök között (egyszerre két eszközhöz csatlakozás). Ha ez fontos, akkor...
Huawei Freebuds 3 pro mellett szól, hogy van csontrezgeses mikrofonja is.
(Pro 4ből úgy látom kiszedtek, de ettől biztos szuper annak a mikrofonja is).
Ha Teams callok nagyon fontosak főleg számítógéppel akkor inkább a Huaweit javaslom. -
Szondag4
csendes tag
válasz
Janaboy #17738 üzenetére
Megnéztem a többit amiket ajánlottál + pár oldalt visszanéztem a fórumon és ami nagyon szimpatikus ezek alapján az a technics az100, te is + mások is nagyon pozitívan nyilatkoztak róla. A kérdés, hogy megéri-e a +30ezret amennyivel többe kerül a buds 3 pro-nál. Kár, hogy nem lehet meghallgatni ezeket a füllhallgatójat valahol.
1-2 helyen olvastam, hogy voltak minőségbeli problémák /pl. törés/ a galaxy buds3 proval, de elvileg ezeket megoldották. Van esetleg infód erről?
Köszönöm! -
Szondag4
csendes tag
Sziasztok
S24 ultra-hoz hasonló árban mint a galaxy buds 3 pro van jobb választás?
Főként hívásokra használnám + teams meetingekre és mellette hallgatnék zenét plusz rog ally-al játszanék de ezek mellékesek, a fő szempont hogy munkára jó legyen.Köszönöm!
-
csakany2001
senior tag
válasz
Janaboy #17733 üzenetére
LDAC-t támogatja az Tab A9+ szóval nincs kizárva, hogy bedobom idővel azt is 3. eszkönek. Csak most nem nyújtana pluszt egyelőre, meg így képekről nekem nagyobbnak tűnik, mint a Buds 3.
bostone
Ezzel egyértek teljesen persze, csak Apple eszközei szerintem kevésbé rugalmasak. Samsung is érezhetően jobban működik a saját eszközeivel, Buds 3-nál is kiderült. Javult a dinamikatartomány(SCC) és kb. ugyanazok a funkciók megvannak, mint az iPhone + Airpods párosnál.
De részemről marad mind 2 eszköz, telefont nem akarok váltani, tabletben meg jobb nekem a Samsung. -
-
Janaboy
veterán
válasz
csakany2001 #17729 üzenetére
Kíváncsi lennék milyennek látnád Huawei Freebuds 5el még ezeket
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni füllhatagó kiválasztásában.
Főbb információk:
Keret 50-60k.
Egyszerre szeretném használni iPhone illetve Android készülékkel is.
Hívás/zene hallgatás közben "Hear-Through" vagy hasonló funkció valamint a külső zajok kiszűrése (hogy a másik fél halljon).
In-ear kialakítás.
Főbb használat: EDM zenék/podcast hallgatása, illetve telefonhívások lebonyolítása.
A OnePlus Buds Pro 3 az egyik opcióm amit 55k körül meg tudnék vásárolni. Mit gondoltok erről? Más alternatíva?
Előre is köszönom a segíséget! -
bostone
addikt
válasz
csakany2001 #17729 üzenetére
Az airpods nagyon kellemes tulajdonsága, hogy gond nélkül átül egyik apple eszközről a másik apple eszközre. Nálam ez mindig hiba nélkül történt és előnyként könyveltem el ezt a tudást. Egyszer sem kellett elfelejteni senkinek semmit.
Robotos cuccal ritkán használtam, mivel ott tényleg elég buta tud lenni.
Szerintem almát az almával, samut a samuval és boldogabb lesz a világ. -
csakany2001
senior tag
Nem tudom mennyire aktív a topic.
Nekem van most lehetőségem összehasonlítani egy Airpods 4 ANC és egy Samsung Buds 3-t. Mindkettő klasszikus earbuds + ANC megoldással rendelkezik.Kompatibilitás:
- Samsung féle megoldás fényévekkel jobb, gyorsan lehet csatlakoztatni, nem dobja le, nem kell elfelejtetni.
- Apple: "Hirdeti" magát a többi eszköznek, ami kicsit lehet zavaró, ha sok Apple eszköz van környezetedben. Ha nem Apple-höz kell csatolni, akkor azért 5-10 percet rá kell szánni, mert nem adja olyan könnyen meg magát.(ezután volt rá példa, hogy el kell felejtetnem iPhone-nál)
AAC-t tud mindkettő iPhone-ról és Windows eszközőkről, a Buds 3 Samsung eszközökről képes SCC-re(Samsung Seamless Codec-re), ami egyértelmű előny. De kizárólag Samsung eszközöknél.
Összeségében ebben fölényesen jobb a Samsung, és ha hozzáteszünk egy AirTag-t, akkor a lokátor probléma is megoldva.(ráadásul a funkciók, a firmware frissítés az végezhető Windows-ról is)Kényelem:
- Airpods 4 kisebb fizikai mérettel rendelkezik, sokkal csúszosabb a tok és maga a füllhallgató is. Alapvetően kényelmesebb egy fokkal hosszabb távon, viszont ez a bevonat nem teszi valami ergonomikussá és könnyen kiesik a kézből is.(egyből tok kell a töltőtökra)
- Buds 3: Jóval nagyobb, szokni kell. Előtte Redmi Buds szériát használtam, kb. hasonló méretre kell gondolni itt is. Szóval érdemes ezt előtte kipróbálni mindenképpen. Én ezt is kényelmesnek gondolom, de nem mindenkinek fog tetszeni.Hangzás:
- Airpods 4-ben több a mély és egy fokkal több a részlet is AAC-vel. A Buds 3 ezzel szemben "melegebb" hangzással rendelkezik, ahol sok a vocal ott kimondottan erősebb. Tuc-tuc zenénél pedig az Aiprods 4 a jobb választás, de igazából metal zenénél is kijön az előnye, ha éppen nem éneklés van, a gitár jobban "szaggat" és a dob is erőteljesebb. De nem mondanám, hogy egy kategória lenne a 2 hangzásában. Inkább ízlés, mindkettő szépen szól.Zajszűrés:
- Ez az a pont, amiben az Airpods 4 kimagasló és nem tudok rácáfolni. Mindkettő végig lehet menni az utcán, de ha egy forgalmas útról beszélünk itt jelentősen jobban teljesít az Apple féle megoldás.Összeségében:
Samsung ökoszisztémában nagyon sok extra funkció hozzájön, így ott nem is kérdés melyiket javaslom. Apple ökoszisztémában szerintem nem ilyen fekete-fehér a dolog, Airtag-el megtámogatva a lokátor funkció pipa. Windows-on le lehet frissíteni a firmware-t, beállítani az EQ-t és egy csomó mást is, ezt követően csak az ANC ki-be kapcsolása a fontos, amit iPhone-on is meg lehet tenni.
Mivel van árkülönbség és most konkrétan féláron meg lehet venni a Buds 3-t, ez egyértelműen mellette szól és árban nem mutatkozik meg a különbség sem anyagminőségben, sem hangminőségben. Viszont ha valakinek fontos a jobb zajszűrés akkor abszolút megéri az Airpods 4 ANC-t megvenni, feltéve ha Apple eszközökhőz kell csak használni. -
Wa2x_
veterán
Marley Zion TWS ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
s4tch
veterán
Már tavaly kinéztem. Az egyik kedvenc fejesem a NAD Viso HP50 volt, az is Paul Barton munkája volt, úgyhogy kíváncsi lettem. Itthon senki nem tartja, EU-ban ritkán van készleten. Pár hónapja egy szlovén cégnél találtam egyet, írtam nekik, hogy küldik-e hozzánk, és készségesen azt válaszolták, hogy nem.
Úgyhogy le is mondtam róla, míg az ebayre fel nem tett belőle pár darabot egy angol eladó (csak UK címmel látható a készletük; ez a honlapjuk). Nem szállítanak UK-n kívülre, csomagtovábbító szolgáltatást kellett használnom. Szóval nem könnyű, de talán nem is lehetetlen beszerezni.
Akinek nem való: aki zajszűrést és csupa okos funkciót keres. Nincs benne anc, buta az app (gyakorlatilag csak eq van benne), gagyik a gesztusok. Mellette Pixel Buds Pro van itthon, az jobban integrált a telefonnal. Ez zenét hallgatni való, nem arra, hogy elnyomja az irodai alapzajt vagy a fűnyírót.
Akinek nagyon ajánlom: annak, aki zenét szeretne hallgatni. Ez egy jó hangú tws. Van itthon vezetékes planár iem (Tinhifi P1), azt a nívót azért nem tudja, de köröket ver minden drótmentes fülesre és fejesre, amit eddig hallottam. Tiszta, kiegyenlített, részletes, dinamikus, nem a szokásos mélykiemelt harmanra célzott sávhatárolt biztonsági játék. Ja, és könnyű, kényelmes.
Az üzemidőt még nem tudom megítélni. A bölcső közepesen gyenge minőség, remélem, a tok zsanérja ki fog bírni pár évet; akkor az akksi miatt úgyis kuka az egész.
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Melyiket ajánlanátok jobban a kettő közül?
Zajszűrés nem érdekes.
Esti filmezéshez és játékra kellene főként (TV/projektor/telefon).
S23 Ultra-m van, ha ez számit.Samsung Buds 3
Xiaomi Buds 5Előre is köszönöm!
-
stellaz
veterán
Lypertek C3 első utazásos tapasztalatom (mivel azt hittem jön a OnePlus ezért nem használtam) és hát ...... vegyes. Egyrészt sok benne a mély, nem is mocsaras, ami otthon, halkabb zenehallgatásnál egész jó, pláne ha valaki ezt keresi, de tömegközlekedésen ezt nem szeretem, mert ott hangosabbra kell venni - hiába szigetel egész jól - és így nekem már sok.
Podcastre jó lenne, mert szépen, természetesen szól, de amikor bejön a zenei szignál, akkor meg a basszus megint üti a dobhártyámat. Erőben nem szenved hiányt, az biztos.
A tokja meg egyszerűen túl nagy a zsebembe.Megerősödött a korábbi érzésem is, hogy szerintem ennek az igazi terepe otthon vagy munkahelyen van, a tokja nagy aksit rejt, minőségi alu, le lehet tenni az éjjeliszekrényre, asztalra, hetekig nem kell töltőre dugni és basshead módon, de mégis zeneien, tisztán szólal meg, nem mondanám V karakternek, de sötétnek sem. Halkan hallgatva ez a mélytöbblet még jó is.
Nah mindegy, utcára, bringázáshoz nekem csak podcaste kell valami nyitott vagy jó áteresztő módos, ANC- s cucc, zenében és zajszűrésben meg úgyis mindent visz az Etymotic + BTR17. -
mcs
veterán
válasz
-NoVa- #17722 üzenetére
A Dhrme csatorna ránézésre indiai tesztelői sem kedvelik, sőt, alaposan le is húzták. India amúgyis elsőszámú célcsoportja a Harmannak Ázsián belül, elképesztő népszerűségnek örvend náluk a JBL.
Fiatalabb koromban én is túlsúlyos voltam, és akkoriban sokkal jobban bírtam a középmagast. Igazából az előző Beyer DT770 80 Ohm fejesem hozta ki, hogy valójában mennyire érzékeny vagyok rá, azóta pedig a jelenlegi DT770 Pro X-et is belőttem normális hangzásra. A DT770 mellett főleg a konstrukció miatt tartok ki, de szerencsére APOval könnyen korrigalható minden gyári hangzásbeli hibája. -
-NoVa-
addikt
Áh, ázsiaiak. Azoknak kell a középmagasemelés. A Bose lágyabb, melegebb, szobaakkusztikát jobban idéző hangfalszerűbb karakter, de alapvetően nem tér el jelentősen a karaktere. Ahogy a Xelento, vagy az IE900, egyik sem tolja meg a felső közepet.
Múltkor valaki feldobta elméletnek, hogy a túlsúlyos emberek másképp érzékelik a hangokat, nekik kell ez az emelés jobban, meg a több magas. Nem tudom, van-e benne bármi ráció, vagy csak így dagadtozta le Crinaclet kifinomultan :)
-
mcs
veterán
válasz
-NoVa- #17719 üzenetére
Soundguyson most tesztelték, és furcsa hangzásúnak vélik.
Megosztja a közönséget, mert a Harman görbe megszállottjai nem igazán kedvelik. Nem egészen értem, miért jó az bárkinek is, ha szúrja a dobhártyáját a taps illetve a kiugró énekhangok. Komoly vezetékes referenciával sose volt még dolgom, de a technikai adottságaihoz mérten nagyon kellemes élményt nyújt az AZ100. Az AZ80 magasa kicsit fémesebb, az AZ60nak meg pláne. -
-NoVa-
addikt
-
mcs
veterán
válasz
DeathAdder #17717 üzenetére
Én se voltam sose zajszűrés megszállott. Nélküle is el tudja nyomni a zene a külső zajok jelentős részét, másrészt bárminél is próbáltam valaha, kisebb-nagyobb mértékben rontott a hangminőségen.
-
mcs
veterán
válasz
DeathAdder #17715 üzenetére
ANCvel 10es skálán 8,5öt adok a hangjára, nélküle pedig 11et.
A kialakítása is olyan, hogy a számodra legjobb méretű harangokkal tökéletesen fekszik a fülben, de azt csavargatással és forgatással is ki kell tapasztalni, hogyan tudod legmélyebbre dugni a hallójáratodba. -
válasz
bszilvagyi #17703 üzenetére
Bowers & Wilkins Pi8 használok egy ideje. Sosem volt még ennyire jó fülesem szóval bátran ajánlom.
Próbáltam a Sennheiser MTW3 és MTW4-et valamint a Sony XM4-et is, de azok vagy nem voltak elég kényelmesek vagy a hangzás annyira nem jött át.
AirPods 2 Pro volt még ezeken kívül ami drágábbnak számít, de amint mondtam a Pi8 szerintem mindet veri! -
mcs
veterán
válasz
DeathAdder #17710 üzenetére
Elnézve annak a Marshall Motif 2nek a freki görbéjét, nem csodálom, hogy képtelen vagy elviselni. A közép tartománya olyan szinten le van fojtva, ahogyan több JBL-nek sem, és a magasa is fátyolos.
Vegyél Technics AZ100at, ha nem sajnálod rá a pénzt, mert annál mindent megkapsz, amit hangzásban elvársz, főleg ANC nélkül. -
stellaz
veterán
válasz
tobias88888 #17711 üzenetére
jaja, engem is, még jó, hogy nem vitték el a Lypertek fülesemet
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #17678 üzenetére
Természetesen one plus nord volt és elirtak a nagykerben, most hívtak.
-
DeathAdder
veterán
hatalmas csalódás a marshall motif ii anc 65 ezerért
30% kuponnal se érte mega zenekarok konkrétan kétvállra fektetik, nem értem hova van így felpontozva
van bármi normális ilyen árszegmensben ami legalább valamennyire telt, természetes, részletes hanggal, dinamikával, és minimális térérzettel bír?
azt mondják airpods Pro elég fasza, igaz ez, mik a tapasztalatok? ez a motif maximum podcastre jó arra meg inkább veszek valami temusat
sajna sokan bármire rámondják ami jól néz ki, vagy erős pl. mélyben hogy milyen fasza.. nekem sincs sokkal több érzékem ehhez, de ami középszar az azért feltűnik
ha nincs veszek megint valamit 5 ezer forintért, a Honor Choice TWS is kb. 5 évig bevált, zenére teljesen alkalmatlan, podcastre, telefonálásra viszont tökéletes, és igénytelen, fürdőkádat rendszeresen beússza, de járt már mosógépben, klóros medencében, permetes vödör aljában, de még festékes vödörben is, általában csak a bal füles van használva, az úszkált már mindenben, funfact hogy a másik ment tönkre amit kb. alig használtam, csak ha valami hangos géppel dolgoztam
-
-NoVa-
addikt
válasz
AdamTaylor #17707 üzenetére
Nem generál extra szélzajt, és van ereje megküzdeni a fül által kreálttal. Azaz borzasztóan jó vele bringázni, fene a hirtelen jött hideget
-
stellaz
veterán
válasz
AdamTaylor #17707 üzenetére
Bringához egyébként nálam bevált még az iem, de csak egyik oldalt használva. Zenére mérsékelten, de podcastre teljesen ok így.
-
AdamTaylor
csendes tag
A Bose Ultra Open mennyire fogja meg a szelzajt? Az, hogy benyulik a fulkagyloba mar alapbol igeretesse teszi.
Multkor gurultam egyet szelben es a fejpanttal halantekra tamaszkodo Xiaomi bone conduction zajkelto arra volt jo hogy indulaskor meg leszallaskor hallottam valamit, menet kozben max elvetve.
-
lapalapa
senior tag
.
-
-NoVa-
addikt
válasz
Érdekes, a Bose Ultra Open kifejezetten jól csinálja az immersive módot. Aztán zenefüggő is, jellemzően élő, hangszeres felvételeknél tetszik, elektronikusnál nem feltétlenül, néha igen. Alapból kikapcsolva használom, de ha bekapcsolom, hajlamos vagyok úgyfelejteni, és nem zavar.
A Technics AZ100 jó, érdemes ráhallgatni, az XM5 több hangsúlyt rak a felső-középtartományra, mint a basszusra. A zárt Bose QC Ultra gráfja nem tetszik, de nem hallottam, fene tudja.
-
Janaboy
veterán
válasz
Technics AZ100
Sony XM5Ezeknek is nézz utána.
-
bszilvagyi
csendes tag
Sziasztok!
Max. 400 Euro-ig keresek fülhallgatót.Amit keresek:
V-shaped fejhallgatókat szeretem
Jó minőségű, és sok basszus
Tiszta közepek és mélyek
Ami nélkül tudok élni:
Immersive, spatial audio: Bose QC Ultra fejhallgatómon próbáltam, gagyi, nekem nem jött be
ANC lehet, de nem zavar ha nincs, vagy nem tökéletes.
Eddig csak egyszerűbbeket használtam, mint pl a Huawei Freebuds SE 2, szóval a fülhallgató élményeim nem relevánsak.
Basshead-nek hívnám magam, egy Denon D7200-at használok, imádom.Ezeket néztem ki, de bármi mást is szívesen fogadok.
Bose QuietComfort Ultra Earbuds
Bowers & Wilkins Pi8
-
mcs
veterán
Most először huzamosabb ideig elhallgattam a zenéket a Technics AZ100on zajszűréssel.
Igazából teljesen vállalható így is a zenei minőség, nincs semmiféle hangerő ugráltatás, se torzítás, és nagyon hatékonyan csillapítja a külső, főként mélyebb frekvenciás hangokat, de a zajszűrés nélküli testesebb mély és közép közötti átmenetét továbbra is jobban preferálom. Pont azt a melegebb tónust érzem számomra igazán különlegesnek és hosszabb távon is kellemesebbnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest