Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
patomi
üzenetére
Ldac bekapcsolasahoz valami 7x kellett klikkelni a verziora (build number) azutan jelent meg a Developer options a telefon besllitasai kozott.
Ezutan mar mindrn LDAC kepes BT esxkoz Bt beallitasanal megjelenik az Ldac opcio.
Tud multipontot, csak ldac eseten nem tudja.
Azaz Aptx vagy sbc vagy almason aac kodekkel tud multipontot.
-
crocy
tag
[EarFun Air Pro 4+] meg közben 30%-os kuponnal 70$ (~23.000 ft). szerintetek melyik a jobb, az vagy 32.000 forintert Soundpeats H3?
-
patomi
őstag
válasz
FőDudu
üzenetére
Tud multipointot? Ohh. nem is találtam utalást erre eddig.. Lossless nem mozgat, nem játszom. De az én telóm sem tudja (Galaxy S24). Elvileg LDAC csak appon keresztül kapcsolható be, ha jól olvastam. Más füleseknél is ilyen.
Én Tidalt használok, akár UAPP-on keresztül is.
Örülök, hogy tetszik. Remélem nekem is beválik majd. Kicsit félek a soundpeats mélyeitől, de, ahogy nézem a sok hangkép, meg EQ tud majd segíteni. Utóbbit én sem használom.
blueye. Nálam ezek látszanak: [kép] -
FőDudu
veterán
válasz
patomi
üzenetére
Aptx-lossless kodeket is tudna. LDAC eseten nincs multipoint, igaz nem is lenne tobb eszkozom ami LDAC kepes.
Aptx lossless kepes keszulekkel se talalkoztam meg.
Pedig azzal teljesen lossless lenne az atvitel. Es menne a multipoint is. Talan ha uj telot nezek, akkor erdemes ezt is figyelembe venni.Sennheiser BTD700 BT dongle tud ilyet. 60Euro es barmivel mehet a lossless.
Spotify is tud mar FLAC alapu atvitelt - 1GB per ora savszelt igenyel, figyelmeztet is ra. Bekapcsoltam. Telon benyomtam az LDAC atvitelt. Developer options alatt latszik, hogy azt hasznalja.
Most egy jo fel oraja jollakott ovodaskent (Marton napi ebed es borkostolas utan) hallgatom es nincs igenyem az EQ-hoz nyulni. Csak k.va jol szol es elvezem az eddig nem eszlelt reszleteket a zenekben.
Megerte az arat, nem kerdes.
Ha valakinek van EZ100, hasonlitsa ossze a hangukat. Ez kb ugyanolyan jol szol sok tesztelo szerint.
-
celf
őstag
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Sziasztok!
Enneél olcsóbbat nem tud valaki? amazonon találtam, de magyar webshopot jobban preferálnék. illetve nekem buds 2 prohoz kellene -
Sonja
nagyúr
-
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu
üzenetére
Megerkezett a Soundpeats H3. Letettem az arcomat.

Az a basszus ami ebben van, na az mar-mar felelmetes.
Minden alapon, semmi EQ (csak amit maganak megmert - adaptiv EQ, 1KHz folott emel 1dB-t tartosan) . Sima Spotify. LDAC kapcsolattal.Melle olyan instrument separation van, hogy egy nagyzenekari muben elkulonitve lehet hallanai minden hegedu/nagybogo/trombita hangjat...
Majd meg eljatszok vele - de van ebed meghivasom Marton napi ebedre, igy nincs sok idom.
Es ne gondoljatok, hogy nincs osszehasonlitasi alapom - Periodic Audio Carbon itt van mellette. Az eleg basshead. Es ez basszusban jobb.
Driver flex nincs - nem pukkan szet a dobhartyam a berakasnal. A gyari gumi haranggal tokeletes nekem - a tobbit meg ki sem bontottam.
Probalom bejaratni - bar ugye ha kiveszem a fulembol, akkor leallitja a zenet.
Szoval elsore hallom, hogy ez valami nagyon komoly hangu fules lett.
Nem nehez, fejrazasra nem esik ki a fulembol.Ha valaki csak a hangra megy, akkor nyugodtan vegyen ilyet.
Tuti, hogy nem hazudnak a tesztelok a hangjat illetoen.Az Airpods Pro2 a kozeleben sincs hangminoseg tekinteteben, pedig eddig foleg azt hasznaltam. Es ugy tunik illeszkedik is a fulembe - de hosszabb tavu tapasztalatot majd kesobb tudok irni.
-
Baltincs
tag
válasz
Janaboy
üzenetére
Azt olvastam róluk, hogy eléggé le van korlátozva pár funkció, ha nem Huawei appal, Huawei zenelejátszóval stb... használja az ember. De ja, gondolkodom, hogy "nyilván iPhone, szóval nyilván AirPods", csak azért rákérdeztem, hátha van valami ténylegesen olcsóbb, de működő verzió. Alapból nem szükséges a multipont, ha a termék jól működik nekem iOS-sal, macOS-sel és windowsal (ja meg a teams) is és mondjuk még jól is szól, és legfontosabb, nem agybedugós

-
FőDudu
veterán
válasz
zazenke
üzenetére
Max elajandekozom. Gyereknek tuti jol jon majd. Uj teloja is van, lehet uj fules is kell neki

Most valami jobb hangu Edifier van neki.
Van par masik fulhallgatom - pl. Airpods Pro2 vagy fejhallgato is vagy epp kabeles IEM DAC meghajtassal (BTR3 vagy Mojo 2).
A fo bajom az, hogy IOS alatt nincs parametrikus EQ - igy egy nem alapbol tokeletes cucc kijavitasara nincs tul sok eselyem.
Sokat torpoltem mi legyen - az arral nem is igazan totodnek, csak lenne jo.
Pl. neztem a B&W PI8-at is, de azoknal meg meg mindig van az a megoldas amikor csak az egyik fules mukodik BT vevokent es a masikkal valami vezetek nelkuli kommunikacioval kommunikal (ami nem BT). Na az a multban iszonyat gazokat produkalt, e miatt nincs bizalmam egy ilyen megoldasban.Tesztek szerint ez kb olyan hangminoseget tud - az pedig eleg nagy szo, mert a PI8 az egyik legjobb TWS.
A masik megoldas valami PEQ kepes DAC (BTR17) es a vezetekes IEM lett volna. De engem pl zavar a kabel - foleg a jobbak amik meg vastagok is. Teljesen jol elvagyok egy Nicehck Traceless (vagy Iris Ancestor) fulessel is ha az ki van huzva a Harman gorbere.
(szoval egy BTR17 ami az adott fules harman gorbejet kihozza, aztan egy Traceless vagy Iris Ancestor es hello)Ha ez hangban le tudja hagyni az Airpods Pro 2-t a kabelt eldobva, akkor mar boven megerte.
Ezt ugyanis lehet majd az Androidos telommal hasznalni akar LDAC kodekkel is - igaz nem fog lathatatlanul atvaltani a masodikkent hasznalt Macbook Pro es a szinten masodikkent hasznalt iPhone kozott ahogy az pl. az Airpods Pro eseten volt.
(fo gepkent egy Razer Blade amit hasznalok, telefonkent meg egy Note 20 van jelenleg az iphone 15 pro mellett)
LDAC amugy lehet necces lesz a MBP-val, szoval meglatjuk hogyan tudom hasznalni (vagy kihasznalni) - ott talan aptX a legjobb amit elo lehet csalni.
Legrosszabb esetben rendelek egy Airpods Pro 3-t is, bar azt meg ki kellene probalnom mivel a tesztelok szerint nem minden ujitas hoz pozitiv eredmenyt a hangjaban.
Egyik kolleganom fuleben mar lattam - az picit bumszibb a kettesnel es maskepp vannak a fekete racsok rajta, igy egybol kiszurtam, hogy az mar az uj verzio.Ha megjott majd referalok.
-
zazenke
őstag
ha valaki sport fülesre vágyik ez most jó ajánlat .Még az anker-től sem bírtam ennyiért kosárba tenni hiába volt black friday nála. és az emag forgalmazza nem pedig valami himi humi cég. [link]
-
Janaboy
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Annyira nem vagyok a márka ellen, mert pl kutakodas után ár érték arányban egy JBL Encore party hangfalat vettem

-
Janaboy
veterán
válasz
jesszjessz
üzenetére
Scarbir szerint is jó a Sony
Best sound quality - Sony WF-C510Earfun Free Pro 3 is jó lehet.
Illetve Samsung Galaxy Buds FE -
jesszjessz
tag
Sziasztok, fülest keresek, ehhez kérnék ajánlásokat.
Ár: 10-15 ezer
Kialakítás: pálcika nélküli jobb lenne, jobban ül a fülembe, de a pálcikástól sem zárkózom el.
Használat: kizárólag zenehallgatáshoz kell, mindennapi utcai használatra. Leginkább hip-hop szól, de hallgatok elektronikusat is, illetve rock/metal is előfordul, szóval vegyesen minden terítéken van.
Ja, és sokszor csak fél füllel hallgatom, így nem árt, ha hangosan meg tud szólalni.Mivel használnám: androidos telefonok, nevezetesen egy Poco F5, illetve egy Motorola Edge 30.
Extra funkciók: semmi különleges, nem kell multipoint, sem ANC, általában a passzív zajszűrés elég, ha mindkét füles be van dugva.
Szeretem az erőteljes mélyeket, a hangerőt. Ami eddig megfordult nálam 5-7ezres kategória, ott volt, hogy egy komolyabb rock/metal nótát volt, hogy el kellett váltanom, mert összefolyt az egész, a gitár, a cin stb nagyon kellemetlenül szólt, fülsértőnek is nevezhetnénk.
Tudom, hogy ennyiért csodát egyáltalán nem kell várni, bőven kell kompromisszum készség, így azért nyilván nem is várom, hogy úgy szóljanak ezek, mint az 5x ennyibe kerülő társaik.Néztem Baseust, Xiaomit, Earfunt, láttam vannak Sonynál is ennyiért fülesek. Anno egy WF-C500-at használtam pár napot, de úgy rémlik, hogy nagyon halk volt. Nem tudom, hogy a C510 az javult-e, de nem néz ki rosszul max 15-ért.
-
MC Pite
veterán
Megérkezett a Soundcore AeroFit 2.
Eredendően sportoláshoz kerestem stabil fülest. (A zártat akartam váltani, a csonvezetéses modellek pedig elég kompromisszumosak voltak amiket próbáltam, vettem.)Vezetékes in ear terén is van jó füles itthon, meg normális fejhallgatóból, dac-ból is, szeretem a korrekt hangzást; de fel sem merült, hogy lehet jó is egy ilyen, főleg egy nyitott.
Hát, már nem tűnik túlzásnak amiket a tesztekben találtam róla.
Még 4 napig 94€, azaz kb 36000Ft a soundcore oldaláról bf akcióban szállítással együtt.
Akinek ilyen is szóba jöhet, olvasson utána.Igény esetén írok róla. Mind a hangja meglepett, mind az állíthatósága nagy piros pont - az openjump ezért ment vissza, mert nem volt jó a fülembe. Az meg hogy nyitott, kiegyenlített, talán gondolatnyi magas hiányt eltekintve minden van, de úgy, hogy nem nyom el , nem emel ki semmit, van tere, kellő dinamika kisebb hangerőn is - és még a környezetet is hallom: Ez igencsak pozitív csalódás
-
Janaboy
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Nem ismerem azt a JBLt de lehetséges

Mondjuk lehet akkor sem azt venném
-
mcs
veterán
válasz
spiralhead
üzenetére
A Sennheiser és Technics frekvenciagörbéit elnézve utóbbi kevésbé hepehupás, konzisztensebb megszólalású. Milyet használsz most, amiről váltani szeretnél?
-
spiralhead
friss újonc
sziasztok!
mikrofon és zajszűrés nem érdekel, csak a hangminőség legyen kiváló.
elolvastam/megnéztem egy rakás tesztet/összehasonlítást, első helyezett mindenhol az az100 - habár volt aki mégis visszatért a momentum 4-hez -, a többi helyezés változó.
végül arra jutottam, ezek közül kellene választanom:sennheiser momentum 4
cambridge audio melomania m100
huawei freebuds 4 pro
samsung buds 3 pro (ez csak amiatt mert samsung telefont használok, ha ennek tényleg van valami előnye hangzás szempontból tekintve a belsős kodeket)illetve ha van bárkinek más javaslata ami belefér az 50-80ezres keretbe, örömmel veszem.
köszönöm. -
Janaboy
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Annyiért a Huawei ajándék volt.
-
tomee007007
addikt
válasz
TheMartin03
üzenetére
A protekciós mindenit
Engem lenyűgözött a Freebuds Pro 4 teljesítménye, de ha azonos árban lenne, lehet a JBL mellett döntenék.
Ami hangzásban közel áll a Freebuds-hoz, és nekem is megvan, az mondjuk a Bose QC Ultra, annál részletesebben szól 4 Pro. -
Janaboy
veterán
válasz
Baltincs
üzenetére
Huawei Freebuds 5 vagy 6 de az 30k felett lesz.
Ez nekem tud olyat hogy egyszerre 2 eszközön van de a parositott listán van 4 eszköz és ezekről már csak elég csatlakoznom, nem kell párosítani.Lehet a Huawei Freebuds SE 3 is jó lehet, de az nem tud multipointot.
Vagy veszel el egy Airpods 3at

-
TheMartin03
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Harman-os kedvezménnyel kb. annyira jön ki, Harman-os kollégáknak a belsős webshop-on.

Ami visszatart a Samsungtól, hogy nem tudom, maradok-e Samsung vonalon még egy telefonnyit... -
tomee007007
addikt
válasz
TheMartin03
üzenetére
Tour 4-el én is csak szemezek, így nincs összehasonlítási alapom a Freebuds Pro 4-el
Megkérdezhetem hol 60 a JBL?
Annyiért megveszem és leteszetelem Neked
De látatlanban azt mondanám, hogy a Buds 3-nál mindkettő jobb lesz...de javítsatok ki ha tévedek
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
JBL Tour 3 egyébként ajánlott 60ezres ár környékén?
Vagy inkább Galaxy Buds 3, vagy Huawei Freebuds Pro 4?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest