Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stellaz #112520 üzenetére
RF (stabilitási) szempontból lehet fontos, de ezt bőven hajtja minden analóg kimenet. Digitálisnál fontos a terminálás a reflexiók miatt - ill. analóg bemeneteknél is illenék terminálni 50-75ohm közé, de ki foglalkozik ezzel?
Többek közt ennek hiányától is lehet többféle hangja a kábeleknek, előre nehezen jósolható módon. -
stellaz
veterán
Nézegetek xlr kábeleket és van ahol ez az adat meg van adva:
impedancia 80 Ohm, kapacitás 90 pF/m
van ahol ez az érték 64 Ohm, vagy 54 Ohm, stb.
Ennek mi a jelentősége? Kell ezzel törődnöm, ha a dac és az aktív hangfalat kötöm vele össze? 1,5 méter hosszúságban.
Most rca - 6,3 összekötésben van, de talán a dac előerősítő módban jobban szólna egy ballanced kábellel. Vagy nem
-
lithium86
csendes tag
Mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget!
A fejhallgató erősítő nem szempont. Szeretném ha teltebb, mélyebb hangja lenne.
A jó BT előny, de nem feltétel. -
Bodz
nagyúr
válasz
Gzula[HUN] #112510 üzenetére
De csak azért új chip, mert pár éve leégett az AKM gyár. Az után került ebbe is Sabre. Nem azért, mert előrelépés vagy bármi.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
lithium86 #112508 üzenetére
Hifi-expressen van kozmetikai hibás Loxjie D30-as egy rakattal. És már az új chip-esek. Én pár napja kaptam meg a P20-ast onnan, az éppen 40%-al volt olcsóbb, mert egy fél kisujj körömnyi maszat volt a tetejének hátsó részén. Az éppen Kínából jött, de nem volt meglepi, nem volt plusz költség. Előre kérdeztem tőlük, és tájékoztattak is emailben mindenről.
Mondjuk a D30-as teljes áron is olyan 64-65ezer HUF-ra jön ki. Ha az még beleférhet. Ha nem kell balanced kimenet. -
stellaz
veterán
Működik faszán
Majd azért így iskap valamikor egy xlr kábelt, ha más nem, a profi érzés miatt
Most jól is jön a K9 minőségi előerősítése, a ZenDac erre nem is lett volna igazán alkalmas, annyival ergyábban szólt a tiszta vonalkimenethez képest.
Most éppen úton vagyok egy hangfal állványért, ami szükséges sajnos, de az első próbák egész biztatóak. És annyival nagyobb lett a hely a falnál, hogy kikerült onnan az a monstrum erősítő, hogy oda valami könyves szekrényt is lehet/kell néznem. -
-
stellaz
veterán
Azt ugye lehet, hogy a dac rca kimenetét rákötöm a stúdió monitor ballanced 6.3-as bemenetére?
Mert ilyen kábelem van itthon, xlr-xlr, vagy 6.3-6.3 ballanced nincs. -
lithium86
csendes tag
Köszönöm a válaszod!
És szerinted új SMSL PS200, vagy használt LOXJIE D30 AK4493EQ ?
-
-
lithium86
csendes tag
Sziasztok!
SMSL PS200 -zal kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
Egy Audiotrak Prodigy HD2 -höz képest előrelépés?Főként DAC-ként használnám.
-
stellaz
veterán
válasz
bitrograde #112490 üzenetére
Nem volt rossz cucc, egy Harman Kardon hk3390-es erősítő és egy Tannoy Mercury F3 hangfal. Csak sok helyet foglalt, meg nem közeltéri hallgatásra való, de én már évek óta így használom leginkább. De mondom, szinte azonnal elvitték alku nélkül, ahogy feltettem.
Az utódja elvileg egy JBL 305p MKII lesz, remélem beválik. -
-
bitrograde
senior tag
-
stellaz
veterán
válasz
stellaz #112481 üzenetére
Szóval miután ma megjött az RCA kábel, feltettem a hangfalas rendszeremet kompletten az apróra és nagyjából azonnal el is vitték, már nincs is nálam (évek óta halogatom az eladását, de ez így gyorsan lezárult).
És mivel az utódja egy aktív hangfal lesz, amin xlr csatlakozó is van, így ez az RCA beszerzés teljesen és tökéletesen felesleges voltjobban mondva, a megmaradt rca mehetett volna a fiamnak, én pedig az extra rca helyett vehettem volna xlr kábelt is nagyjából ugyanennyiért.
-
-
-
Diniboy
aktív tag
válasz
bkercso #112478 üzenetére
Majd óvatosan a hangos zenével,értem .
Fiatalabb koromban nagyon kemény voltam. A motoros fűrésszel, meg a fűkaszával is, igazi férfinak nem kell fülvédő. Aztán amikor 1-2 napig alig hallottam mit kiabál asszony, akkor rájöttem lenne előnye is ha siket lennék. De azért mostanában inkább felrakom a fülvédőt.
Voltak játékban is kellemetlen élmények. Régebbi nagy kedvenc a RUST nevű, túlélős shooter. Nagyon fontos hogy mindent hallj, sokszor megment ha hamarabb hallod meg az ellenfelet mint ő téged. Csak aztán amikor mégis közvetlen közelről, lesből hátba lőnek sörétessel , kiugrik az ember székből isEgyből tekertem lefele a hangerőt
-
exciplite
tag
válasz
bkercso #112483 üzenetére
Ez csak teszting vót (basztikuli, eszembe se jutott, köszi!!!), hogy műxik e, műxik. Jön a felesleges alkatrészek eltávolítása majd, de viszketés van, lehet kipróbálom a red2-vel mit mutat, két kondit át kell fordítsak az aljára, mert valaki olyan fura méretbe csinálta azt az opát...
-
-
exciplite
tag
Lampucera projekt első lépés:
Hát a megszokott hangzáshoz képest khmm... hát nem jó... mondjuk nem is veszélyesen rossz.
Most jöhet a többi. -
stellaz
veterán
Kábel: megjött ma a Cordial a cérna vékony, de amúgy aranyozott csatis (Edifier D12 gyári kábele) kábel helyett. A kisfiam lelkendezve jött, hogy mennyivel sokkal jobban szól.
Igaz, még ki sem volt cserélveEgyébként én nem tudom eldönteni, hogy van-e bármi különbség a profibb megjelenésen kívül. Lehet, hogy csak egy kapcsolóval tudnám állítgatni ide-oda, akkor hallanám, de így, hogy szét kell húzkodni a cuccot, így túl sok idő telik el.
-
-
-
Diniboy
aktív tag
Nincs jelenleg , a család meg a gyerekek miatt csak a fejes jó. Már a nyitott fejest is határesetnek érzem néha . Volt régebben 2 öreg Videoton hangfal felrakva egy pc-s "erősítőre" , nagyon" komoly" kábellekkel meg minden, de szinte sose tudtam használni. Majd egyszer ha lesz új lakás/kirepülnek a gyerekek lesz egy papabarlangom. Csak addigra lehet már a hallókészüléket kell rá kötni a hifire
Köszönöm mindenkinek . Akkor kihagyom a olcsó fejest,ugrunk bele a minőségbe -
-
stellaz
veterán
Szerintetek a képen látható használt kábelt vagy egy új Cordialt vegyek ugyanazért az árért (5500 forint), esetleg tökmindegy?
-
-
stellaz
veterán
Ma beszereztem a gyereknek egy Prodipie (valami francia márka) studió monitort. Van rajta ballanced bemenet is. Vajon hallhatóan jobban szólna ballanced dacról?
pusztán csak kiváncsisgágból kérdezem, mert a K9 tud ballanced kimentet, csak nincs kábelem hozzá (viszont a gyerek nem ezzel fogja használni, így csak ezért nem veszek), aztán egy ideje már érik bennem is a gondolat, hogy a bazi nagy erősítőt, meg az álló Tannoyokat ilyesmire kéne cserélni praktikussági okokból.
Most próbálgatom, elég fasza hangja van amúgy. Nagyon mélyre nem megy le az 5 colos hangszóró, bár létezik hozzá passzoló mélynyomó is, de így is kellemes hallgatni, meg a beszédek elég természetesen szólnak rajta, szóval filmet nézni szerintem elég jó lehet.
-
bala6120
senior tag
válasz
Gzula[HUN] #112463 üzenetére
Aztán lehet felcseszem magam, és lesz egy HD650 vagy 6XX. Utóbbi is bejön csövesről
1 hónapja , minden egyes alkalommal lenyűgöz a Gremlin-HD650 páros. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Dorien #112461 üzenetére
"Loxjie P20 is jó lehet, de magasabb impedancián már csak balanced módban."
A tunning keretem erre a hónapra elfogyott, de szerencsére már nincs messze a májusi fizu. AT audio kábelek már kinézve, meg Fiio adapter, hogy tudjam balanced-ba is használni. Meg utána át tudok menni vele Bala-hoz, hogy összevessük az Apos Gremlin-nel. Az nagyon finom cucc, főleg a Fiio FT1-el.
A TAD-500-asra már kigondoltam, hogy fogom tudni a 4 pines dugaljjal balancedba átalakítani az 2 héten belül meglesz. Meg agyalok az X2HR átalakításán is (ha az előző sikerül). Bár azt meg inkább gyári hagynám, és lehet valami kínai planár lesz első körben, de nem kapkodok. Inkább csak tyúklépésben. Ha egyszerre minden megvan, újra el kezdene járni a fejemben a hifibogár. Aztán lehet felcseszem magam, és lesz egy HD650 vagy 6XX. Utóbbi is bejön csövesről.
-
Dorien
veterán
válasz
Gzula[HUN] #112460 üzenetére
Ja, mondtam én, hogy DACport Slim + HD580 Precision lenne a nyerő páros. (nekem)
Akkor már az X2HR is simán kihagyható... Ez a Loxjie P20 is jó lehet, de magasabb impedancián már csak balanced módban.
Persze gaminghez bőven elég a Fidelio X2HR meg hozzá valami olcsó DAC/AMP.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Diniboy #112458 üzenetére
X2HR-nek a csöves erősítők állnak jobban, legalábbis amivel én próbáltam, Bogyó bá' csöveséről meg a Loxjie P20-asról szól a legszebben. Mondjuk nekem csövesről minden jobban szól.
Ha már ennyit bele akarsz feccölni a zene hallgatásba, akkor nyugodtan kihagyhatod SZERINTEM az Omnitronicot, mint lépcsőt. Egy normálisabb DAC/AMP úgy is kiáltana egy jobb fejes után, és gyorsan ki lenne nőve az SHP-600. -
Dorien
veterán
válasz
Diniboy #112458 üzenetére
Nagyon ritka a 450mW kimeneti teljesítmény, amit a DACport Slim tud SE módban 3,5mm kimeneten... Bodz kedvence (Kuang Pai Player 3) lehet, hogy olcsóbb, de a 430mW teljesítményhez még kell venni 4,4mm balanced kábelt az adott fejeshez, HA cserélhető kábeles. A Fidelio X2HR pl. az. Egy csomó más meg nem...
Innen feljebb meg már a Fiio K5 Pro a köv. lépcsőfok DAC/AMP-ként, ebben 1500mW-os fejes erősítő rész van.
Persze meg lehet venni pl. Bodz olcsóságait is kezdésnek, ezek valószínűleg elbírnának az SHP600-zal meg az X2HR-rel, és az alaplapi hangnál jóval tisztább jelet produkálnának.
EQ-t én már rég nem használok, de az Equalizer APO nagy kedvenc sokaknál:
-
Diniboy
aktív tag
Üdv , a fejes topikban kinéztünk pár fejest, és mivel alaplapról hajtanám ,nem ártana melléjük egy DAC/AMP . Igazából azt se tudom tényleg kell e, meg hogy mit várjak tőle . Sose gondolkoztam rajta hogy kell.
Fejesből következőek a lehetséges áldozatok. Még képlékeny a dolog. Vagy egy Omnitronic SHP-600 mint budget opció, vagy apróról egy némileg drágább fidelio x2hr, esetleg a javasolt refurbisbed Sennheiser hd 599 se. Javasoltak egy CEntrance DACport Slim et innen apróról 25ért ha jól emlékszem. A kérdésem van e jobb választás DAC . Mondjuk 30 körül.
PC- vel használnám leginkább asztalnál. Köszönöm . Illetve ezekkel Windows alatt működne egy softveres EQ? Mindig próbáltam kerülni a használatát. Az alaplapi szoftvert se szoktam felrakni . -
stellaz
veterán
Korábban írtam, hogy a BTR17 azért kevés a HE400SE-hez, de most powerbankról táplálva - és közvetlenül nem összehasonlítva az asztali erősítvel - azt kell mondjam, teljesen rendben van.
-
Bodz
nagyúr
Agyam eldobom, de jó messzire... Az oké, hogy csöves hangot ígér, azzal nincs gond, de a végén az ajándék, az a sticker.
Légkondi dizájn, ne má'
-
Bodz
nagyúr
válasz
Varoz #112450 üzenetére
Nem volt még szerencsém a Pro+-hoz (csak anno a Prohoz), de egyébként így.
K5 Pro < DL200 = DX3 Pro+ (feltételezés)
Az biztosan a DL200 mellett szól, hogy van 4.4-es kimenete. Oké, ez most téged nem érint, de előny.Illetve a vonalkimenet szimmetrikus. Amiről meg nem tudom, hogy érint-e.
-
-
Bodz
nagyúr
válasz
Atomizer #112441 üzenetére
Nem, dehogy. Nem fogja leszívni az akksit fél óra alatt vagy ilyesmi. Csak high gain módban, fejesekkel (vagy nehezebben hajtható fülesekkel), azért érezhetően jobban bele tud harapni az akksiba az átlagnál.
Nyilván nincs táblázatom, pontos összehasonlításom, de én így érzem az itthon lévő cuccaimra alapozva. -
Varoz
addikt
FiiO K5 Pro
Ez mennyire akciós ár? Érdemes lecsapni rá? Ennyiért használtan se nagyon láttam itthon, csak nem tudom van-e csapda. -
stellaz
veterán
Érdekes dolgok a hallásról
[link] -
Mindenkinek egyszerre jön meg a topikban?
-
chopin42
őstag
-
Gzula[HUN]
addikt
Megjött a Loxjie P20. Pici maszat van a tetején, nagyjából annyi a hibája. Aki pont azt nézi, az észreveszi. Ezért volt 60%-os áron. Tényleg színez egy kicsit, de szép teret "csinál". Egyelőre nem tudok rosszat mondani róla. Picit lehet vele bohóckodni, mert ami eddig truebassal volt jó, azzal így már egyes estben sok a bass, de jó! Pláne 60$-ért. És még csak összedobtam az Ifi Zen Dac alap RCA kanócával, meg alap táp, unbalaced, stb. Mi lesz még ebből
-
nobela
senior tag
válasz
szellem #112420 üzenetére
"toldott csatlakozók minőségromlással járnak"
Ezt valamelyik gyakorlati szakértőnk meg tudja erősíteni?
Én sem szívesen használnék ilyet, de előfordulhat olyan helyzet amikor szükség lehet rá.
És most mindenképpen rövid, és minőségi alkatrészekből összerakott cuccra gondolok.
-
szaki58
aktív tag
Nekem van iBasso gyári Y kábelem és egy Nunchakum. Ez a bekötés nem jutott eszembe, mert szerintem nem erre van a kábel kitalálva, legalább is a gyári kábel. Az én olvasatomban a DAC táplálására van, mert hogy az a fogyasztó, és külső táppal (pl. power bank) nem meríti a telót. A power bankhoz szűrő sem kell.
Egyszer fordítva kötöttem be véletlenül, nem is világított a DAC ( mármint a csövek benne, tehát nem működött). meg sem nyikkant, de ez szerintem így is van jól. -
-
Neck
veterán
Ha nem jó totyikban teszem fel a kérdést, irányítsatok át.
Megjött az AQ Big Sur, az eladó 1m-es használt helyett 1.5m újat küldött. Ami egy lottóötös, mivel itt Németországban 190 EUR egy ilyen kábel, én meg 96 euróért vettem.
Sajnos ezzel együtt túl széles a csatlakozó, éppen csak, de nem megy be a Hadenysembe.
Létezik valami olyan 3.5mm jack - 3.5mm jack átalakító, amivel "ki tudnám hozni" a csatlakozót, minőség romlás nélkül? Vagy mindenképp fos lesz? -
stellaz
veterán
ha egy buli egyszer úgy igazán beindul, egyre többen táncolnak
-
bitrograde
senior tag
válasz
liszi70 #112411 üzenetére
Hozzátartozik, nincs két pont egyforma mérés, van egy minimális természetes kilengés bennük. Viszont a komponensek cseréjénél az élménybeszámolók alapján nagyságrendekkel nagyobb változásnak kell(ene) bekövetkeznie, mint a mérések természetes kilengése.
És ennek is vannak okai. -
válasz
stellaz #112410 üzenetére
Ez jó meglátás!
Át lehetne játszani a felvételt a rendszeren újra és újra, felerősítve a hatást, hogy egy csoportos duplavak-teszten erősebb eredményt érhessen el, ha van effektus...Amúgy a több mély nem csak az átvitelben jelenhet meg. 0,1dB-n belül lineáris elektronikák közt is sok diiffi tud lenni mélyben (magasban is), mert a torzítást, csillapítottságot, alkatrészmikrofóniát is mély/magas többletként/hiányként (is) tudjuk érzékelni.
A halláson évmilliókon át az életünk múlott, amíg nem volt demokrácia (és igénytelenség). Nem lehet 3 egyszerűen mérhető, ostoba dologgal jellemezni, hogy milyennek hallunk valamit. Majd ha a számítógépeink megközelítik az agykéreg teljesítményét, a SW-eink pedig ezt ki is használják, visszatérhetünk a kérdéshez.
Én azt látom, minél mélyebben jártas valaki (most kuatókra gondolok, de másokra is igaz) egy témában, annél szerényebb - és fordítva.
-
A mérhető és a szokás-e mérni 3 külön dolog. És mivel már sokszor le lett írva, hogy mindenki ugyan azt a 2-3 butyuta mérést végzi el, az én érvelésem is jogos kell legyen, hogy ha nem járnak utána a dolognak, akkor ne invalidáljuk már egy tengernyi ember tapasztalatát nemlétező bizonyítékra hivatkozva.
Aki kábelmikrofóniát mér, kimérheti - ahogyan páran meg is tették -, hogy pl. a forrás kimeneti impedanciája egészen 1 ohmig számít, mert megfogja a kábel által összemikrofóniázott jelet.
A "kábelhang-tagadók" miért nem mutatnak ennek ellentmondó mérést? -
p_adam
addikt
válasz
liszi70 #112398 üzenetére
Azt is lehet értelmezni, amire én gondolnék, átfogalmazva: egy már meglévő valami újbóli felvétele adott eszközön kevesebb információt tartalmaz, mint az eredeti, így nem vehető biztosra, hogy mindent kimutat, azaz eltérő felvételt kreál. amit egyébként szubjektíven lehet, hogy érzékelhető, valós.
Szóval nem, nem feltétlen kell hogy minden esetben eltérést adjon, bár a technika korlátai miatt lehet hogy ad, csak nem feltétlen olyat, ami 'hasznos'.
Vélhetően ezért nem használják ezt ilyen célból, mert ha olyan 'hasznos' lenne, akkor mért ne használták volna már eddig is.
Alapvetően azzal van (lehet) gond, amikor már valaki csak ebben hisz, az egész ASR erre épül.
Fejhallgatók között frekvenciamenet mérésen még lehet látni jelentős, reprodukálható változást. Erősítőknél már nehezebb kimutatni, mikor hallhatóan eltérő (már akinek).
Egyébként az egyszerűség kedvéért ok, tételezzük fel, egyértelműen mutat valamit a felvétel + visszajátszás, de nem csak ez a lényeges, hanem hogy ha mondjuk nem olyan "egyértelmű" dolgot mutat, mint hogy egyik hang torzabb, mint a másik, stb. akkor hogy lehet ezt átültetni arra, hogy mi a "jó" és mi a "nem jó" -> a szubjektivitás megint képbe fog jönni elkerülhetetlen módon... -
válasz
stellaz #112391 üzenetére
"fejesről műfüllel lehet jó minőségű felvételt készíteni nem? Akkor elvileg az egyes komponensek hangját is rögzítenie kellene, ami így egy eltérő felvételt eredményezne. Az eltérő felvétel meg bármin visszajátszva eltérést kell, hogy adjon, ami pedig többé kevésbé egzakt visszajelzés a változásról."
Nyitott kapukat döngetsz, legalábbis hangfalas rendszer esetén, mert történtek ilyen tesztek, mérések. Szerintem fejhallgatós rendszer esetén is történhettek, de nem tudom. És pont arra jó, amit írsz, a változás tényét rögzíti egzaktan, ha tényleg van változás. Hozzátartozik, nincs két pont egyforma mérés, van egy minimális természetes kilengés bennük. Viszont a komponensek cseréjénél az élménybeszámolók alapján nagyságrendekkel nagyobb változásnak kell(ene) bekövetkeznie, mint a mérések természetes kilengése. Úgyhogy amit írsz, szerintem teljesen valid.
-
stellaz
veterán
válasz
bitrograde #112408 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy pl ha egy kábel csere mondjuk több mélyet eredményez, akkor ha a fejesről készül egy-egy jó minőségű felvétel, akkor egy másik rendszeren visszajátszva is több méllyel kell, hogy megjelenjen a referenciához képes, hiszen a különbség már rajta van a felvételen. Sőt, ez így már AB tesztelhető is lenne kábelcsere nélkül. De más komponensek is
mérhetőekmegjeleníthetőek lennének így, DAC, streamer, erősítő, stb.Nyilván kevés embernek van otthon ehhez szükséges műfeje, kellően minőségi mikrofonnal.
-
Neck
veterán
válasz
bkercso #112399 üzenetére
Ez igaz, azonban abban a vitában, hogy xy kábel okoz-e bármilyen észlelhető változást, Stellaz érvelése jogos - elvileg mérhető, ha bármi különbség van. Az, hogy jobb lett-e, már szubjektív, de maga az eltérés mérhetőnek kell legyen. Ha nem mérhető - egyforma a két kábel, akkor hallani se fogjuk.
Legalábbis a teszt rendszer esetében. -
-
meri
aktív tag
Sziasztok! Szereztem én is egy iBasso DC07Pro-t másodkézből, igen jutányosan, már jön hozzá a védőtok Aliról. Elsősorban a kocsiban használnám (saját "installációhoz" csatlakoztatva), telefonról (UAPP). Adott esetben a telefon töltése lejátszás közben előnyös lenne... eddig ezzel nem nagyon törődtem, mert egy kis HIDIZS S4 Pro tette a dolgát, másoknak pedig van bent egy BTR5 (csak a jack-et kell átdugni), ill. a békesség miatt a gyári AA-s fej is rá van kötve a rendszerre, ha valakinek az kell (annyira nem gáz az sem).
Node - az iBasso-hoz nem a gyári CB19 kábelt használom (nincs), mert találtam egy ali-s Y-kábelt, és igazából működik. Az egyik trükk, hogy a tápdrótra raktam egy épp kéznél lévő USB izolátort (ADUM3160), ez megszüntette a motorzajt (csak betáp esetén volt). Van viszont még egy érdekesség: ha meg van táplálva a telefon az Y-kábelen, és így van csatlakoztatva az iBasso, akkor a DAC kijelzője kikapcsol (bár minden működik). Akinek van CB19 kábele: azzal is ez a helyzet?(a képen az OLED csak a nem telefonkamera-kompatibilis PWM miatt látszik félig-meddig, illetve a kábelezés is nagyon ideiglenes)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest