Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem azóta is az egyik gyerekkori traumám, mikor valamelyik pályán jött végre a hűtő, de lepattant rólam bele a szakadékba.
-
A 90-es években még tudták mitől döglik a légy, akkor még játékosok készítettek játékokat a játékosoknak.
-
-
Clorf
tag
Ha jól emlékszem ez az eggyik olyan játék ami csekkolja a gép dátumát, és 2000 után a játék indítása után ad egy szöveget hogy... Ó xxyy van és még mindíg játszanak a játékommal.. és leírja milyen rendszeren programozta...
-
JohnyX
tag
Wolfenstein 3D mindörökké! Az első 3D játékom 1993-ból.
-
negro
őstag
Ajanlom amugy az OldAndNewVideoGames tube csatornat. Ott aztan lehet szemezgetni es nosztalgiazni. Nagyon jo osszefoglalokat csinal.
-
Pestről hozták hdd-n a zenét, játékot egy időben, és jófej boltosok adták tovább pult alatt. Kicsit későbbi időszak, 98-2002 körül. Gondolom előtte is így volt, csak floppy-n. Egyetemekről terjedtek én úgy hallottam, láttam.
Suliban nálunk is ment a Prehistorik 1, Retal, Testdrive, golf szimulátor, Axe, Indycar, Prince of Persia, Dyna blaster... Régi szép idők. Előtte meg a Commodore +4. -
negro
őstag
válasz
Fitzgerald #5 üzenetére
Ezek joforman elkerulhetetlen jatekok voltak. Aladdin, Prince of Persia, Another World...amit nem tudtam kijatszani sem. Na azok voltak igazan nehezek. Viszont szerintem a `90-es evek kozepetol mar nem is emlekszem probaltam volna vagy erdekelt volna barmi ami platformjatek. Szamomra total hatterbe szorultak az ilyen jellegu jatekok. Mar egy Jazz Jackrabbit-et sem probaltam. Pedig azt sem mondhatom nem voltam meg boven gyerek hiszen meg tiz sem voltam `95-ben. RTS, FPS, autos jatekok mentek fokent nalam inkabb mar.
-
-
simauser
tag
90-es évek második fele, általános iskolai számítógépterem, játék-felhozatal (melyik gépen, mi): pre2, Észkerék, Robocod :-) Az egyik gépen fenn volt az X-Com, de akkoriban az érdeklődők kollektív tudása kevés volt az érdemi játékhoz
Kíváncsi lennék rá, abban az időben hogyan és mitől függött, mi került be az országba, és terítődött szét a számítógépesek között (oké, az Észkerék magyar volt).
-
-
Anno nálunk az egész család ezt játszotta, sajnos bugos volt a mi verziónk és az utolsó előtti pályát nem adta be. A főbosshoz úgy jutottam el hogy próbálgattam a pályakódokat és véletlenül eltaláltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest