- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ajánló lista, tudnivalók lenyitás után
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zola007
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Engem múltkor a Sameday futár hívott mikor visszáruztam, hogy mekkora csomagot adtam fel automatában.
Mondom ez miért fontos?
"Csak kíváncsi vagyok"
Mondom most már én is 😀 áruld el mit b***tál el 😁Hát őszinte lesz, kivett 3 csomagot az autoatábol, de elfelejtette melyik honnan és most nem tudja hogy melyikre kell ragasztani a soron következő címkét.
Szóval én azóta inkább ráírom a dobozra tollal is a feladó és címzett nevét, mert amennyi csomagot hoz-visz egy futár nem csoda ha van keveredés. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Minimum Fogyasztóvédelem! Jelentsd!

GVH?
Simán tennék alájuk, nem keveset! Megérdemlik!

-
Lackki
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
kegyetlen... borzalmasak a körülmények
-
enginev3.0
félisten
válasz
Zola007
üzenetére
Tegnap felhívtam a DHL-t, mondták hogy posta intézte a csomagot, hívjam őket.
Felhívtam a postát, nagyjából úgy kezelt az ügyintéző mint egy 80 éves szenilis öregembert, hogy hát akkor a bolt rontotta el, az biztos nem a posta hibája, ők rögtön felteszik a címkét rá feladáskor és az ott van amíg meg nem érkezik blabla
De mondom nem úgy van mint a foxpostnál? Hogy címke nélkül kell feladni, és véletlen rossz csomagra lett ragasztva vagy valami?
Áááá biztos nem, náluk nem így működik
Most hívott egy postai dolgozó, hogy náluk van a csomagom, valami el lett rontva, hétfőn hozzák
Gyökerek
Utálom mikor hülyének akarnak nézni -
Zola007
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem a pólóval jobban jártál 🙂
Tavaly Aliexpressrol rendeltem egy 1500 forintos vadászkést és kaptam helyette egy 300W-os LED tápegységet (kb 10k itthon). Az jó csere volt, mert visszaadták az árát is.
kb. 10 éve pedig rendeltem tesóm kutyájának 2db műanyag kutyajátékot és küldött a kínai helyette egy lila buttplugot. Szerencsére nem az ő címére kértem, nehéz lett volna kimagyarázni.
-
axlfsi
veterán
válasz
hzsolee
üzenetére
... és ez mennyivel volt eredetileg olcsóbb, mint egy megbízható Ali-s eladó, itmedia.sk vagy pl. egy Alza? ... persze, Te tudod, de ilyen esetekben mindig eszembe jut, hogy talán 1-2 ezerrel drágábban vettem valami Alzáról, de az valami szuper érzés, hogy 1-2-3 év múlva is (gari függvénye) csak elbattyogok a falu végi boxhoz és beteszem - ingyen - majd 1 héten belül (ha nem előbb) kártalanítva vagyok és/vagy elállok 14 napon belül, ha úgy van ... eddig mindig, minden úgy ment, mint a karikacsapás, ezért is nekem no. 1 az Alza és csak olyat veszek máshol, ami ott nincs és/vagy nagyságrendekkel drágább.
-
axlfsi
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ejjha! Az kemény, tekintve, hogy 8 éve az Allegro-n van és Szuper eladó ... szerintem kártalanítva leszel, valami tévedés lehet...
-
enginev3.0
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igen
De én arra tippelek hogy a posta már feladaskor rossz címkét tett rá
Vagy tényleg a bolt rontotta elMindenesetre írt a bolt hogy utánajár és jelez
-
rgranc
aktív tag
A kuponok miatt bekapcsoltam az emailek fogadását a beállításokban, és most ilyen sz*rságokkal spamel az allegro...
Az értesítési beállítások közt melyik az a kombináció, ahol ilyen hülyeségek nem jönnek, de a kuponok igen?
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az komoly, ugyanaz az eladó cég és a feladó?
-
pietrrr
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem volt hasonló esetem, egy (egyébként igen jól árazott) sárvédőszett helyett kaptam egy azótasetudommit.
Nagyon nem tetszett, hogy nekem kellett vele postára rohangálnom, majd sárvédőm se lett... -
enginev3.0
félisten
-
fradi81
veterán
Ja igen köszi, jó lesz a posta a lényeg hogy vigyék

-
-
gipsztigris
addikt
válasz
hzsolee
üzenetére
Kérj az eladótól futárt. Ha nem akarja, akkor nyiss egy panaszt az Allegron azzal, hogy a visszaküldés díja magas és nem akarsz fizetni olyan magas postaköltséget ami majdnem annyi mint a megvásárolt termék. Fogják reszelni a fingot az eladóval, de jó eséllyel teljes visszatérítést fogsz kapni úgy, hogy nem kell visszaküldened az árut.
Végigszenvedtem egy mennyezeti ventilátorral és a végén (kb. egy hónap levelezés) visszautalta az Allegro a teljes vételárat+postaköltséget és nem kellett visszaküldenem a hibás ventilátort. -
fradi81
veterán
Csak vissza kell küldenem a cuccot, ezt foxpost automatában vettem át, de jól értem hogy postán kéne feladni a narancs gombra klikk után?
Az én intézem a feladástnál vajon mik a lehetőségek? Nem derül ki, automatából lett volna jó pikk pakk feladni.
-
hzsolee
őstag
Hát kicsit beszoptam. Vettem egy micro sd-t de valami nem kerek vele. Az eladó írta küldjem vissza. Azt persze nem tudtam hiába a smart, 14 nap után önköltséges... A postán a hölgy mondta, hogy nem lesz ám olcsó...4030Ft lett a visszaküldés a 6500-ba kerülő kártyának. Ez is egy tanulság...
-
axlfsi
veterán
válasz
gangstagergo
üzenetére
... A SZÉP kártyádat még becsatolnád plíz?
... Engem is érdekelne, köszike 
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
gangstagergo
üzenetére
-
Ádyka
őstag
Szívesen átvennék 25/4 et olyantól akinek nincs rá szüksége.
-
bul07
nagyúr
Ide 25/4, lehet tudják hogy úgyse használom fel így küldhetnek ilyet is akkár

Ilyen 16% kedvezmény még nem hat meg talán ha 15/4-es lenne talán szétnéznék. -
E-mailben kaptam 70/8-at én is.
-
asynur
tag
Szintén 70/8 jött megint. Végül is így is spórol az ember mert ezt sem fogom ellőni
-
Brave_86
aktív tag
nemrég jött 40/6.
-
Voice24
őstag
Megjött nekem is ez a 8/70-es kupon, de megy a kukába a múlt hetihez hasonlóan. De érdekes volt az email szövege: "Ma kezdődik az Allegro napok márciusi epizódja"
Egy hónapja felhasználtam egy ilyen 8 ezres kupont, mert megvettem az autóra a nyári gumikat, de amúgy szerintem az átlag vásárlásokhoz ez nem igazán passzol. -
cd930
senior tag
Most jött egy újabb 8/70k kupon
-
-
axlfsi
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
... Ahogy jött, úgy ment is; nem tudtam összerakni egy 70k-s kosarat... Azért a lfsznk is van vége! Holnap mi lesz, majd küldik a 140/16k-s kupont?!

-
B1T3
addikt
Nem vagyok gyakori Allegro-vásárló, de most felmerült bennem a kérdés, hogy annak mi a logikája, hogy ha ugyanattól eladótól vásárolok valamit, akkor minden egyes termékre külön szállítási díjat számítanak fel, holott nyilván mindez mehetne 1 csomagba is. Azt megértem, hogy a csomagautomaták rekeszeinek befogadóképessége véges, de nem pont így kéne szűrni, mert így kijöhetnek olyan érdekes felállások nem Smart eladóknál, hogy ha 10 db 50 Ft-os terméket akarok vásárolni, akkor 500 Ft + 7900 Ft szállítás a végösszeg.
-
czanga
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Megérkezett nálam is, appos notira katt majd nem tett be semmit. Na ezt mondjuk jeleztem az USZ-nak, mert ennek van is értelme.
-
Most szólt a mobilalkalmazás, hogy kaptam 70/8-as kupont.
-
rgranc
aktív tag
Sziasztok, akinek van kenyérsütője, az négyévszakos, vagy van külön téli és nyári?

De hogy ne legyek teljesen off, a Tefal Bread of the World PF611838 árukereső minimum áron van, és a 8000 forintos kuponnal eléggé best buy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:

... Engem is érdekelne, köszike 

Mr.Csizmás