Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Hétvégén sikerült nekem is haladni végre picit bő egy hét szünet után, befejeztem Act 2-t, szóval jöhet a készülődés a végjátékra. Első körben a karakterek sztorijait kezdtem el, hogy meglegyen mindenkivel a rank3-as támadás.
-
ldave
félisten
válasz
markknight #301 üzenetére
Igen, ez hasznos tud lenni, volt olyan, hogy Monoko volt a harmadik karakter, épp halott volt és az ellen támadás animációja pont olyan nézetből volt, hogy a hulla miatt semmit nem láttam a csapásokból.
-
markknight
veterán
válasz
s7evcsenko #298 üzenetére
Egyébként el is felejtettem mondani, de az accessibility-ben van egy olyan kapcsoló, hogy a kamera fix marad, tehát nem zoomol közelít rá a karakterekre, hanem csak azok mozognak. Érdemes kipróbálni.
-
meoindil
aktív tag
válasz
markknight #294 üzenetére
Köszi, valahogy sikerült azt nem észrevenni.
-
markknight
veterán
válasz
s7evcsenko #298 üzenetére
A lényeg, h élvezed és nem hagyod ki ezt a gyöngyszemet. Kár lenne. Én kb februárban akartam felszámolni a géminget, de milyen jó, hogy nem tettem. Pont 33 vagyok, így mindenképpen a végére kellett járnom
-
s7evcsenko
addikt
Én fél óra után töröltem az elder ringet.
Normálon indultam én is, haladtam úgy is, de idegesített, hogy alig tudok védeni ütést, csak a kitérés sikerült.
Visszatettem történetre, de ott se lett jobb a helyzet, így jött a mod... nekem így lett élvezhető...nem vagyunk egyformák.
Én kikapcsolódni ülök a gép elé, nem ideggörcsöt kapni.
Ezt leszámítva viszont rohadtul teszik a játék, kár lett volna feladni és törölni. -
meoindil
aktív tag
válasz
s7evcsenko #290 üzenetére
Teljesen egyetértek, erre is illett volna egy választható opciót berakni. Egy történet központú játéknál pont nem a reflexgyakorlat érdekel.
-
meoindil
aktív tag
A Quest item tárgyakat látni valahol az Inventory-ban?
-
s7evcsenko
addikt
Nem, öreg vagyok én már ehhez.
Egyszerűen nem érzem, hogy mikor mi fog jönni.
Nem értem, hogy ha a támadáshoz berakták láthatóra az időablakot, akkor ezt védekezésnél miért nem?
Miért nem rakják be kapcsolhatóra, hogy akinek nem kell, az nem használja?markknight:
akkor majd ott lesz időm gyakorolniMost értem vissza Lumierbe az ösz hajú Maellel, idáig simán ment a dollog. -
markknight
veterán
válasz
s7evcsenko #286 üzenetére
Ha a fekete-fehér nem megy, akkor a sztori egy bizonyos pontján nem nagyon fogsz tudni továbbmenni.
-
Wesder
titán
válasz
s7evcsenko #286 üzenetére
"de aztán találtam mod-ot hozzá, amivel sokkal nagyobb lett az időablak a blockra,"
Erre a legkönnyebb fokozat nem elég?
-
-
s7evcsenko
addikt
Én is így voltam, már majdnem töröltem is a francba, de aztán találtam mod-ot hozzá, amivel sokkal nagyobb lett az időablak a blockra, és így már végre élvezem is a játékot
Egyedül ez a fekete-fehér lassított támadás az, ami még így se megy, itt még most is rendszeresen bekapom a találatot. -
Én egyedül Maelle buildet néztem youtube, a többi karaktert magam raktam össze, próbálgatni kell a dolgokat, ez a szép benne😅 Alapból nem szeretek buildet nézni, mert akkor nem én játszom a játékkal, hanem egy előre lefektetett más által kreált szisztéma alapján játszom, így számomra elveszti a varázsát,szeretek mindenre én rájönni magamtól...
-
TheProb
veterán
válasz
N.YCityBoy #282 üzenetére
próbáltam kontrollerrel, de kevésbé adta. De lehet teszek vele még egy próbát.
Tudom, hogy rengeteg build van. De épp ezért kérdezem, hogy ki honnan merített, mert szöges ellentétben vannak egyikük a másikával.
-
A készítők joyal ajánlják a játékot, ha PC-n játszol akkor gondolom egér billentyűzettel tolod, próbáld ki joyal! Én nekem 10/10 a parry azzal, egyedül eddig Simon támadásait nem tudtam lekövetni, de azokat szerintem senki😂
Build tekintetben pedig rengeteg anyag van a neten és youtube is👍
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Build-eket honnan érdemes nézni? 1-2 karakternél kicsit azt érzem, hogy nem sikerült megtalálni a synergiát az abilityk és a pictos/luminas-ok tekintetében.
Illetve block/parry-vel lassan 10 óra után is szívok (PC), nem sikerül ráérezni. Csak én szenvedek ezzel?
-
Wesder
titán
válasz
zsotesz81 #277 üzenetére
Akkor úgy mondom hogy ez volt a fejlesztők szàndéka. Mindegy milyen kombinàcióban àllsz fel, te tudod hasznàlni az összes karaktert eredményesen, mert mindent megtanultàl amit lehetett. Ez a boss egy skillcheck, az persze màr màs kédés hogy a jàtékot meg lehet úgy törni hogy one-hiteld.
Az nyílvàn abszurd, hogy 94-es teamet ugyanúgy 1-2 hiteli, ha benézel egy tàmadàst, ràadàsul ha jól szàmoltam van neki 16-os combója.
szerk.
Mentésből sokkal több van egyébként, mert le lehet tekerni. Nyílvàn nem fogod hasznàlni őket, ha csak egy 5 perccel koràbbi mentésre van szükséged. -
zsotesz81
senior tag
Mondjuk így a végére meg majdnem a játék szopatott meg, mentett egyet a kontinensen, kiléptem, majd visszatöltéskor kirakott a map-ról. Még jó ,hogy van 3 mentés.nem sok esély lett volna velük, egy ütése is fektetett, a hosszú kombójából kizárt, hogy ne szedtem volna be 1-2 ütést, előtte sem tudtam dodge-olni sem, mindegy, kifeküdt. -
zsotesz81
senior tag
Meglett
Simon, azért elég genyó egy boss, ha kb. 20! hp-ja marad akkor instant kill-eli a csapatot, nem is lehet védeni. Gyakorlatilag tényleg úgy kell megölni, hogy ne is legyen köre -
Wesder
titán
válasz
markknight #272 üzenetére
Nem, mert a Pictos ad stat boostot, a Lumina pedig csak a speciális tulajdonságát örökli a Pictosnak.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #269 üzenetére
Oké, Pictos nélkül, és Lumina?
-
válasz
markknight #269 üzenetére
Azért hülye nem vagyok, szeretem ha fáj,de nem ennyire 😂
-
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #268 üzenetére
Úgy told, hogy nuku picto, parry only experten new game plusban
-
-
Wesder
titán
-
Rula
tag
Köszönöm szépen!
Sikeresen 2x benéztem már ide és valahogy teljesen elmentem akkor mellettük
-
Rula
tag
Most utólag próbálom elkapni azokat a bossokat, amiket nem bírtam még amikor gyenge volt a csapatom.
Volt egy (azt hiszem) erdős/tisztás rész (talán őszies volt) és a legvégén 3 táncoló (legalábbis az ilyen idle animációjuk mintha táncolás lett volna) nőci boss volt, mintha talán elementálok lettek volna (hét elején volt, alig maradt meg bármi is róluk).
Össze vissza repkedek már, de egyszerűen nem találom őket, listákat is néztem opcionális bossokról és fogalmam sincs hol vannak. Mintha direk a revans elől bujkálnának
Valakinek esetleg nem rémlik, hogy hol vannak? -
pzstm
titán
Nah most porog a stablista….huuu….eleg kemeny es mely lett a sztori a vegen
en mqxolni nqgyon nem fogom, de valoban nagyszeru alkotas, sok remake es remaster mellett jo latni egy ismeros de megis uj dolgot.
A korokre osztott abszolut nem az en nifajom, de ez a masodik jatek amit vegig tudtam/akartam jatszani ebben a stilusban (Mario RPG volt az elso) -
válasz
markknight #260 üzenetére
900M az elég gyenge sebzés😂 1.5B a sebzésem, van akinek 4B feletti...😂
-
pzstm
titán
válasz
markknight #260 üzenetére
de már megy a "hiszti", hogy ha minden erős dologra nerf jön az nem jó irány devektől
-
pzstm
titán
holnap nerf érkezik
Expeditioners, a quick note on Stendhal and balance changes: We hadn’t planned to make any balance changes this early—just bug fixes, unless something clearly stood out. Well, Stendhal did. It was underwhelming for most of development, so in our final pre-release balance pass, we gave it a big damage boost—and clearly overdid it. It ended up overshadowing most other options. We still want you to be able to break the game—and you absolutely still can—but Stendhal was making it a bit too easy. You’ve got one more day to enjoy it in its current form and set some wild records. The adjustment will be included in our first full hotfix set, going live tomorrow. The patch will roll out on Steam first, and other platforms will follow. After the change, it’ll still be a strong single-hit skill with great synergy potential... just more in line with everything else.
-
válasz
markknight #257 üzenetére
Ps5Pro van nekem is,de ott ugye csak sima HDR van, DV teljesen más kávéház 😅
pzstm-Teljesen jó a CX, nekem C1 van imádom, 3 éves benne van már vagy 15000 üzem idő, de tökéletes minden tekintetben, sem beégés se pixel hiba, pedig én használom rendesen 😂
-
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #255 üzenetére
Min játszottad eddig? Én a PC-sre lennék kíváncsi, mert PS5 Pron is nagy a difi a grafika vs performance közt. Mondjuk a cutscenek maxon mennek mindig 30 fpssel.
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #255 üzenetére
Nekem “csak” egy CX LG-m van de leolvad a kep, a kivegzesek es az animaciok is a tv-rol…lefolyik ugy erzem
-
Uh hát itt Xboxon mivel ugye ez támogatja a DolbyVisiont, az amúgy sem csúnya játék még rátesz egy lapáttal, bődületesen szép így Oled tévén 😳
-
-
Turist
tag
válasz
N.YCityBoy #249 üzenetére
De én is PC-n játszom
-
zsotesz81
senior tag
[Ezt] a luminát megtalálta valaki?
-
-
Turist
tag
válasz
markknight #211 üzenetére
Akkor lehet elkezdem megint. Kösz a tippet.
Tudja valaki, hol lehet magyar feliratot választani?
A game pass változatot vittem végig, azon nem találtam.
Viszont láttam olyan streamet ahol magyar volt a felirat. -
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #246 üzenetére
-
Most néztem és van még Xboxon Ultimate előfizetésem június 16-ig, vettem ma egy SeriesX Robot White gépet, ott is végig viszem, tudom beteg vagyok, de nagyon tetszik a játék, ez van...😂
-
Wesder
titán
válasz
markknight #238 üzenetére
Nekem megjelenés óta Quick Resume-ban van a játék, az update kiszedte volna. A file info is azt mutatja hogy nem volt frissítés. Érdekes.
-
pzstm
titán
válasz
markknight #243 üzenetére
Az szep….akkor alabecsultem, latszik ezen a teruleten nem vagyok ennyire jartas
-
pzstm
titán
válasz
markknight #241 üzenetére
az komoly…amugy ahogy halad a jatek egyeves evfordulora bontatlanul siman lehet 1000 EUR szerintem
-
pzstm
titán
válasz
markknight #239 üzenetére
nice, gratula.
Találtam egy még ütősebb "csomagról" egy képet én is
-
markknight
veterán
Sikerült feltúrnom az ország kvázi egyik utolsó példányát is
(PS5)
Bontatlan mennek is a polcra, ereklye. Utoljára fizikailag a Bayonetta/Vanquish steelbookot vettem még PS4 időszakban.
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #229 üzenetére
Nem volt patch, legalábbis Xboxon megjelenés óta nem érkezett frissítés.
Kivéve persze ha platform specifikus, bár erről írtak volna Twitteren, de ott se találtam hogy jött volna bármi akár PS-re, vagy más platformra. -
Hunner
senior tag
A kiadó Kepler Interactive egy rakás sikeres indie dev szüleménye, akik azért hozták létre, hogy ki tudjanak adni indie és AA címeket. Nem hiszem, hogy nagyon sápolnák a fejlesztőket.
Jut eszembe, Game Director nyilatkozta, hogy a Microsofttal is elég jó dealt csináltak a Gamepassért cserébe, abból is jut nekik valami.
-
-
Wesder
titán
-
válasz
markknight #230 üzenetére
Igen pontosan ott, akkor nem egyedi eset megnyugtató 😅
-
Callisto
őstag
válasz
markknight #213 üzenetére
Állítólag 15-25 millió USD között. A fejlesztők számítása az volt, hogy első 6 hónapban 500000 darabot adnak el és akkor már jók lesznek. Őket is szíven ütötte (szó szerint
) a harmadik napra eladott 1 millió és az egybehangzó kritikusi és játékosi ovációs siker.
-
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #229 üzenetére
Endless tower new game plusban? Ott nekem volt egy szekció ami megette a PS5 Pro-t, 20 fpssel ment minden, mar azt hittem elfaradt a gep
-
Amúgy valami patch volt az elmúlt pár napban, mert most beléptem a játékba, és eddig gyönyörűen futott, most viszont kb 20fps van a harcokban, nagyon gáz mint a lassított felvétel 😳
-
zsotesz81
senior tag
válasz
markknight #225 üzenetére
Tegnap felvetődött bennem még egy kérdés amit nem igazán értek:
Ha Maelle tulajdonképpen Alicia, akkor hogy jelenik meg Alicia is? Maelle relationsip küldetésében Alicia ellen harcolunk, és a végén ki is töröljük őt. Ő akkor ki? Vagy őt csak Maelle és Verso látja? -
Wesder
titán
válasz
markknight #221 üzenetére
Egyértelmű hogy azelötti pontig szàmított volna a visszahozatala, míg az utolsó harcban Maelle és Verso harca eldönti a Vàszon sorsàt. Az zavar csak hogy hamar ki lett írva a storyból. Igen, a Good Endingnél mindenki "meghal", de az àra annak hogy a csalàd tovàbb tudjon lépni és abbahagyja ezt az ônpusztító gyàszolàst, ami szétszakította a csalàdot. Ezzel az àldozattal én egyet tudok érteni, mintsem végignézni azt ahogy Maelle tönkreteszi magát egy álomvilágban, mert képtelen a gyásztól továbblépni. -
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #222 üzenetére
Hát ugye röviden:
Versot választva megszűnik a festmény, mindenki kiszakad és a család túl tud lépni Verso halálán, aki amúgy pont 33-ban halt meg. Mindenki megsemmisül, bamm ennyi volt. A való életben pedig él tovább a család. Maelle-t választva viszont marad Alicia - Maelle az álomvilágban, hogy éljen egy kicsit. A végén meg az látszik, hogy azért ez marhára nem jó ám és lassan bele fog ebbe halni, mert nem akar való világban létezni, pontosan tudjuk miért. Szóval elég nehéz a döntés. -
válasz
markknight #219 üzenetére
Ez nekem is kimaradt, nem is értem miért nem választottam soha a másik befejezést, na majd ha újra neki esek megnézem...😳
-
Wesder
titán
válasz
markknight #219 üzenetére
Végigvittem.
Igen, viszont az a bad ending. Úgy meg nem ér semmit az egész. -
markknight
veterán
Hol jársz?
A másik befejezést választva visszahozza Maelle. Ha meg magáról az endgame-ről beszélsz, akkor simán lehet, hogy azért mert ő nem a gommage által halt meg, hanem kitörölték a festményből. Ilyen van egyébként amikor Simonnal harcolsz, azt a tagod nem is tudod revive-olni. Az ending meg más, mert ott apuci áldását adja a dologra. -
-
Wesder
titán
Engem egy valami zavar, és ez spoileres lesz, úgyhogy csak akkor olvasd tovàbb ha végigvitted a jàtékot.
Sajnàlom hogy Gustave nem lett visszahozva a jàték végére, mert szerintem Maelle képes lett volna rá.
-
válasz
markknight #215 üzenetére
Erről beszélek, sokan voltak gondolom így vele mint te, én többet láttam bele gondolom a zsáner szeretete miatt is, de már akkor is a grafikai stílus és harcok+amit a sztoriról elárultak, nos nálam borítékolható volt, hogy jó lesz ez😬
Rengeteg ember aki életében még hasonló játékkal sem játszott, még azok is sokan megvették ezt és oda meg vissza vannak, ismeretségi körben is vannak elég sokan ilyenek...Írtam valamelyik nap, hogy már kicsit unom stb...most így pár nap kihagyás után rendesen hiányzik a világ és harcok stb...😳
-
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #214 üzenetére
Én nem gondoltam volna és első 1 óra előtt nem is érdekelt különösebben, talán 1 trailert láttam az is valamilyen state of play vagy nem tudom mi alatt volt.
-
válasz
markknight #213 üzenetére
Igen elképesztő amúgy, szerintem senki sem gondolta volna, hogy ilyen sikeres és mindazonáltal egy mesterművet tesz le az asztalra ez a csapat, gyakorlatilag több évtizedes múlttal és rutinnal rendelkező csapatokat, azokat megszégyenítő minőséget produkáltak és állították őket vigyázba, hát van miről gondolkozzanak azok a fejlesztő brigádok 😳 Habár én már az első előzetes videókból éreztem, hogy nem egy mindennapi játék lesz
-
Turist
tag
Ma sikerült végig vinni. Nagyon jó a játék.
Ami nem tetszett, hogy a történetet szerintem túl bonyolították. Illetve amit már fentebb említettek, ki lehetne bővíteni a történetet. Sok részletet nem tudunk.
A harmadik fejezet nagyon rövid lett.
(A legkönnyebb fokozaton játszottam végig, de sajnos az én reflexeimből ennyire telikEgyből lehetett menni a bosshoz leütni az act 2 után. lvl 52 körül voltam a végén. Volt is olyan skillhasználva, hogyha megütnek AP-t kapok).
Nem tudom milyen játékok lesznek még idén, kategóriájában esélyes az év játéka díjra.
-
pzstm
titán
válasz
markknight #204 üzenetére
Netflixnel vannak a jogok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A „japán szerepjáték” mára műfajjá vált, nem pedig explicit meghatározássá – és az utóbbi években egyre több nem-japán fejlesztő alkot e stílusban. Most egy francia csapat igényes próbálkozása érkezett meg.
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest