- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #197580 üzenetére
Na, tegnap késő délután írtam nekik, hogy egyik cucc szar. Most írtak vissza hogy küldenek másikat. Ez így elég korrekt
-
m3ss
veterán
c64 tricepsz?
pedig ebben most alul vagyok edzve, nagyon nyirja az osszes itthoni gyakorlat a golfot..na meg igy masik kezzel telefonnal hadonaszva. pedig tudnek csinalni rendes fenyeket is itthon, meg kamera is lenne..bar pozolni nem tudok en se. na majd egyszer.
-
Dorian
félisten
Igen, nekem is ez a járható út ahhoz, hogy valahogy kinézzek, hogy maradjon az alacsony testzsír, mert sok izomtömeget 46+osan már úgysem rakok magamra. Túl alacsonyra menni "a la haskockák" nem érdemes, mert pólóban úgysem látszik. Most, egyszer akarom ezt megcsinálni, és ennyi.
-
m3ss
veterán
válasz
CriticalHit #197585 üzenetére
koszi. nem elsosorban azon fog mulni, hogy milyen sokat edzel. genetika, intenzitas, jo technika (rom, nyulas, vegrehajtas, tempo) legalabb olyan fontos sztem. de amugy jobb lenne heti 2x 3x edzeni / izomcsoport, de mondom nem nagyon prioritas most az izomnoveles, edzeni sincs kedvem tobbet meg enni se. most ilyen szintentarto uzemmodban vagyok. heti 2 sorozat vall, 1 sorozat bicepsz, 1 sorozat tricepsz stb...
persze azert maszason kapnak a huzo izmok meg a vall is. sokszor hatedzest skippeltem is. meg sajna a golf konyok idegesit tovabbra is mind2 kezen..
amugy ppl splittel csinaltam 1 ev alatt, heti 1x gyakorisag volt ott is. amugy kb 13 kilo jott fel. de csalos, mert izommemoria, az a rovid haju kep 18 evesen.
bar amugy 2-3 hetente ujabban lemegyek terembe, akkor az a heti 1x edzes van, akkor full bodyt nyomok. es teremben azert volt lassu progresszio mostanaban. itthon a kezikkel viszont stagnalok. de a gyakorlatok szama is veges amit csinalni tudok, nem nagyon tudom varialni, golf konyok miatt se.. -
m3ss
veterán
válasz
Tyler Durden #197583 üzenetére
47 korul mar valszeg nem egyszeru. sot sehol 40 folott. en ugye izommemoriabol epitkeztem, igy konnyu volt 1 ev alatt osszerakni ezt. de nattyban nem kell evtizedekben gondolkodni sztem. ha jol edzel 2-3 ev alatt osszerakod a nagyjat, utana mar reszelgetes megy, nuszanszok, dekak. sztem szinte kar rajta gorcsolni. persze ha vkinek fogyozni is kell, akkor hosszabb ez a folyamat.
itt inkabb az a nehez, hogy nattyban, idosebb korban nem tudsz sok izomnovekedest triggerelni. plane ha nem tolod alsotestet orrverzesig. es bulknak total semmi ertelme, kaloria szamolgatas nelkul meg nehez minimalis kaloria pluszban lenni.
na meg nattyban nehez akkora izomtomeget osszerakni, hogy izmosnak nezz ki anelkul, hogy 13-15% alatt lennel. ha meg 13% korul vagy akkor oriasi izomtomeg nelkul is azert definialt vagy, ugy nezel ki mint aki edz. pl falmaszok extrem alacsony testzsir miatt iszonyat izmosnak neznek ki, hiaba csak 60-70 kilosak 170-180 centivel. legalabbis kepernyon -
Én skinny fat-ben toltam éveken keresztül, innen kezdtem összerakni magamat. Genetikám fixen nincs olyan, mint a tiéd, izomépítésben vagyok /heti 3x teremben edzés/ illetve, hogy látszódjon vmi a strandon, most diétában is. Nem vagyok mai csirke már /idén töltöm a 47-t/. Talán 2-3 év múlva, már fel lehet mutatni vmi értékelhető formát.
-
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker #197580 üzenetére
auuch, az azert sok
nekem 28-as tarcsaim vannak sajna.
es kellene huszonpar kilos terheles legalabb, meg konnyu loadolhatosag, melleny emiatt nem jo. -
Peaceliker
addikt
Ez a max 🫣
Találtam egy 20% os kupont (ez nyilván a 27% fa meg is ette). Vettem két adaptert 28as tárcsákhoz és így lett 127e
Az áfát egyből fizeted a honlapon6, szállítás tán ingyenes volt így, de ja húzós. Csak azért engedtem meg magamnak mert épp eladtam a nagy erollerem ami fájt... És kellett egy kis vigasztalás magamnakHa valakinek van 2" os tárcsa akkor csak egy Hosszabbító kell és olcsóbb lehet. Illetve ha sosem lesz tervben hogy mocskos sok súly legyen rajta akkor kisebb is elég. És utóbbi megfontolandó, mert sztem 40kg al a hátamon sem nagyon fogok már felkelni a földről
és mire még 40 et felpakolok előre el is fáradtam..... Aztán hol van még a 140kg os súly határ
-
Tényleg nagyon jó a genetikád.
Nekem erre a kábé 19%-os testzsírra állt most be a testem, ezen stagnálok; és sokáig voltam kifejezetten kövér is. Innen elmozdulni lefelé ugyan lehetne, de az már fájna. Pedig meg kéne csinálni már egyszer, mert aki igazán izmos nem lehet sehogy, legalább szálkás legyen.
-
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker #197577 üzenetére
pont akartam irni, ha megjon irhatnal rola. mennyi lett az ara mire ideert? ez a kozepso verzio a harombol?
miert korulmenyes? -
Peaceliker
addikt
Na megjött a kenshui fancy mellény (ez vest). Első benyomásra elég prémiumnak hatott. A csomagolás, kis céges logos fekete kemény borítékban köszöni kártya, mocskos jó minőségű "tesi" zsák hozzá mint hordtáska stb. Aztán a pluszba rendelt 1" (28mm volt csak 30 nem sajna) adaptereknál már más az érzet. Szar finishing hibás festés stb. De ezt le is szarom mert úgyis leüti róla a festéket a tárcsa. Nade egyik hosszabb adapter szar, nem megy rá az anya
írtam nekik várom mi lesz ebből.
Maga a mellény marha jó minőség, de ha felrakok rá hátra 30kg ot már nem őszinte a mosolyom amikor fel kell kelni vele, aztán még előre is rápakolni ugyan ennyit
Jó bemelegítésAmúgy ebben sikerült először úgy guggolni hogy tényleg comb fogyott el és nem hátam, grip miegymás. Vádli gyakorlat is ment benne magasabb súllyal, mert nem kell másra figyelnem csak vádlira. Felülés (hasprés) nem annyira jó benne, de jobb mint kézben fogva a súlyt.
Plusz súlyos barbell rollout jó volt vele próbáltam pár fekvőt is, lehet azt is beiktatom mert így tetszik
Tolodszkodásra tuti jó lesz, húzódszkodás meg alkar miatt nincs, bár lehet chinup ot be fogom vezetniSzóval jó, bár macera picit használni. Majd lesz idővel erőkeret akkor ott fel lehet majd lógatni és alá bújni az sokat dob majd rajta. De mocskos drága, még nem tudom eldönteni hogy megért e ennyit.
-
m3ss
veterán
válasz
Dorian #197575 üzenetére
nem is igazan a surlofeny, hanem a fentrol jovo feny, "magas" beesesi szoggel ami miatt arnyekok lesznek a szeparacioknal, nem csak a hasnal...nezd meg en is beallitam a lampa ala szinte kozvetlen. ezen rengeteg mulik. most fotozgattam edzo lanykat teremben, de inakbb nem hozok kepeket ne idegesitsetek fel magatokat
pedig te is jo alacsony testzsiron vagy a hatadad nezve. ez valszeg genetikus is, arnoldnal se voltak annyira jol szeparalt kockai alul, igaz nem is volt extrem alacsony testzsir%on mint a maiak. de also nekem sem igazan jon ki. persze ott van is rajtam kis zsir. -
Dorian
félisten
Hát ja, így lehet. Nálam is az van, h ahhoz, h lapos maradjon a hasam, nulla odafigyelés kell, nulla edzés, zabálhatok is bőven. Ahhoz, h a hasizom körvonala látsszon, egy nagyon kicsit kell odafigyelni a kajára, ami annyi, h nem kell brutálisan mértéktelenül ennem, ez is nulla effort. De h a kockák külön látsszanak, ahhoz bizony kell egy kis defficit, h erősen ráfeküdni a hasizomgyakorlatokra. Most az van, h jó súrlófényekben már látszanak külön, de szórt fényben még csak a függőleges középső árok és a két szélen a kockák kis "beugrásai"
-
m3ss
veterán
válasz
Tyler Durden #197573 üzenetére
elvileg mindenkinel van vmi testzsir% amire beall a szervezet, persze el lehet mozditani, de van vmi ami hosszu tavon tarthato. en tuti nem akarnek allandoan kajat meregetni, trackelni. multkor lattam egy ilyen cikket is, talan linkeltem, hogy a zsirszoveteknek is "memoriajuk van" es ha vki el volt hizva utana nehezebb alacsony testzsir%-ot tartani.
nem tudom, en ennel kisebb testzsiron kb sose voltam, ha nem eszek izmot veszitek. nagyobbon se, nem fogom force feedelni magam meg 1-2 kg izomert. sztem annyit meg biztos ossze tudnek hozni. nekem amugy ocsem is vilag eleteben uilyen testzsir%on mozgott.magadhoz hasonlitsd magad, nem emlekszem most postoltal-e kepet amugy, de nekem azert eleg jo a genetikam. errol nem beszel soha senki, akik influenszerek meg arulnak tartalmat, termekeket, mindenki csoda genetikaval, altalaban tele roidozva osztja az eszt, igy konnyu...nekem se kell vert izzadnom ehhez. persze azt csinalom, pl bolgarnal, de ha nem csinalnam is hasonloan neznek ki sztem..
elkezdtem falat maszni es alkarom belso felen olyan izmok ki nottek par het utanabbahagyom az edzest utana izommemoriaval nevetseges gyorsan visszaepitek izmot. de ezt az ulo combhajlito gepet is azonnal, par alkalom utan elkezdtem latni a combomon. egesz arányos lettem most
persze gondolom lassan majd vegeter ez a tortentet, ahogy oregszem...
-
-
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #197570 üzenetére
Éhesek a bélférgek
-
m3ss
veterán
válasz
Tyler Durden #197570 üzenetére
gyors. nem szamolom, de 3 oranekent eszek vmibol teljes adagot. vagy ha nem eszek akkor smoothie. de amugy vilag eletemben ezen a testzsiron voltam, amikor nem mozogtam akkor is.
amugy mostanaban azert eleg aktiv vagyok.
volt most egy honap, amikor minden nap jogaztam 1 orat, melle ugye heti 1 upper 1 lower edzes, 1 v 2 falmaszas, hetente/2 hetente 1 interval futas. minden nap nyujtok kicsit, uszok is eleg gyakran, kertben is matatok, gyerek utan rohangalok...
most napi jogat elengedtem, de szinte minden nap csinalok vmit. -
-
m3ss
veterán
válasz
Apollyon #197562 üzenetére
ahh nincs dietam, eszek mindent, mindig hasonlo testzsiron vagyok. inkabb ez lenne a bulk, csak nem kivanok tobb kajat. vagy hat mar bulknak se mondanam, mert honapok ota heti 1x edzek testreszenkent, de falmaszas miatt annyira nem banom, hogy nem hizok. tul nehez vagyok oda mar most is.
pacalporkolt, kakasporkolt, bolognai, fasirt, halaszle, fozelekek, palacsinta, gyumolcsleves, husleves, hazi kolbasz. most ilyenek vannak a hutoben.
cukros dolgot nem nagyon eszek, nem azert mert elhiznek tole, de nem kivanom mar. amugy most sok salata megy koretnek, kertben naponta lehet szedni ipari mennyisegben, nagyon bejon.ifju sajnos mar nem
par nap es 43 vagyok.
-
Vitee
aktív tag
válasz
stickrs #197554 üzenetére
Nekem egyszer olyan volt, hogy hapcizas kozben randult ossze az izomlazas hasam, olyan szinten gorcsolt be, hogy keptelen voltam kiegyenesedni, es tamaszkodnom kellett egy par percig egy falnal, hogy kitudjak egyenesedni es elindulni
Egyszer pedig, ami az eddigi leggazabb volt, tobb honap kihagyas utan, labaztam egyet, ugyan olyan effortot beleteve, mint elotte. Nem tudom mit gondoltam.
Olyat ereztem masnap, mint maskor soha.
Szo szerint keptelen voltam labraallni szinte, barmilyen mozdulatot tettem olyan szinten gorcsolt be, hogy elkezdtem szedulni, hanyingerem volt es az ajulas szelen voltam orakon keresztul.
A legaprobb mozdulatokra is kinokat eltem at
Szo szerint menet kozben, volt, hogy oda kellett jonni tamogatni, hogy letudjak ulni.
Egyebkent az ilyen rohadt veszelyes tud lenni, valami olyasmi tortenhet, hogy kicsapodik a feherje es a verbe kerul?! -
m3ss
veterán
egy kis pump nelkuli pic, na jo usztam par percet
eroben is, tomegben is itt stagnalok 1 eve kb..hatam minimalisan fejlodott. meg alkar, de az itt nem latszik. olyan jo minosegu, hogy legalabb nem kell kitakarni a fejem
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197549 üzenetére
Én ma kipróbáltam barbell rolloutot.
ezt nagyanyam is csinalta
igy keszult a jo pogacsa(mit ki nem talalnak
)
-
stickrs
senior tag
válasz
Dorian #197548 üzenetére
Nekem görcs nem volt, de most valahogy 3 napig izomlázam volt a hasamban harangozás után, pedig csak minimálisan emeltem a súlyt. Nekem a combom görcsölt régen guggolás után mindig, ezt a magnézium elég jól helyrehozta, mostmár csak ritkán fordul elő... na az is durva volt 😀
-
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker #197549 üzenetére
ezt a haskereket is ajanlottak vmelyik maszos videoban, teremben nezegettem is, de nem akartam bolondot csinalni magambol
mit kell azzal csinalni?
-
m3ss
veterán
válasz
Dorian #197548 üzenetére
aaa az nagyon gaz. nekem egyszer volt, konkretan olyan volt, mintha a beleim kinyomtak volna a hasfalam, ilyen 5 cm-es pup lett a hasamon, az egyik borda egyik oldalon full kitulemkedett..megijedtem h mi a f*sz, racsaptam es visszament
nem serv volt mielott valaki felreertene, maga az izom produkalta felso bordak kozul..
amugy most en is elkezdtem hasazni, meg ezeket a plankeket csinalni. falmaszasnal limital, hogy alul vagyok edzve ezekben. konkretan 10 labemelest tudok megcsinalni gyurun, kb gyurut erintve, de minimalisan hajlitott labbal
de amugy a hasam pont ugy nez ki, mint tizenevesen, amikor megorultem h majd en guiness rekordozok () es sok ezer felulest csinaltam egy nap. sztem ez, hogy kinek mennyire bordas a hasa full genetika, meg persze testzsir%.
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197527 üzenetére
Én ma kipróbáltam barbell rolloutot. Ugye haskerék helyett. Hát saját súllyal kevés. Felraktam a hátamra 20kg ot... Na úgy 4 ment
szóval legközelebb 10-15kg al tolom inkább
de amúgy tetszik a cucc
-
Dorian
félisten
Fú baszki, most már tudom milyen az a hasizomgörcs. A tegnapi itthoni után ma a teremben csináltam 90-nel (ez a max a csigán) 20 ismétlést harangozásból. Pont a napokban mondta vki, hogy létezik ilyen, hát, most megkaptam.
-
-
m3ss
veterán
sztem ez jobb mint a sima plank, en olyan core izmokat erzek tole, amiket korabban semmitol. mondjuk nem csoda, mert mindig ellogom,ellogtam a core meg has edzest is
-
Peaceliker
addikt
jaja, nyúsjtás része effektív, de bandázs kellett, hogy jobbra balra kiforduljak 2-2x
mondtam is magamban, hogy de csíra vagyok, hogy ez sem megy.na igen, furcsa is volt. Persze éreztem, de bandázs segített, illetve terhelést nagyban csökkentettem. Illetve ami sokat segített skullcrusher-nél, hogy figyeltem rá, hogy könyökök összetartsanak amennyire tudnak. Én francia rúddal csinálom amúgy.
-
thomasvold
őstag
válasz
Dorian #197519 üzenetére
Én teljesen abbahagytam, mert nagyon fájt mindkét könyököm tőle. Kellett pár hónap, hogy rendbe jöjjön, mivel már a sima súlyzós bicepsz gyakorlatok alatt is nagyon fájt. Azóta helyrejött, de a Scott-ot teljesen kihagytam, nem is merek belevágni. Mióta jól van a könyököm, jóval nagyobb súlyokkal tudok dolgozni bicepszre és ezt nem akarom megint elcseszni a Scott-al. Bár lehet már nem jönne elő, ez csak úgy derülne ki, ha kipróbálnám.
-
CriticalHit
addikt
válasz
Peaceliker #197511 üzenetére
Jól mutatja, hogy mennyire egyéni és mindenki másképp reagál, mert az említett " skullcrusher" főleg nehéz súllyal a letolás mellet az egyik legnagyobb könyökgyilkos. Elvileg.
Az egykezes bicepszezés nálam csak akkor okozott tenisz/golf könyököt, amikor az egykor annyira felkapott módon az utolsó fázisban csavartam, mondván hogy ez is a bicepsz funkciója. -
ben-ga
tag
Sziasztok, éjszakai ébredés egy hosszú percekig tartó izomgörcs a bal combban végig...
Mit javasoltok, volt valakinek hasonló? (nekem volt néha, de hamar elmúlt néha szem tikkelés is...) -
scdlsc
senior tag
Én hasra amit még szoktam csinálni az az L-sit. Nekem van itthon parallette hozzá, de fekvőtámasz bak is megteszi. Mondjuk ez talán főleg a core izmokat dolgoztatja meg, nem tudom. Ártani talán nem árt.
szerk.: +L-sitben már tudom feljebb is emelni a lábam a vízszinteshez képest
-
tisn
addikt
-
Ijk
nagyúr
Myproteinnél melyik a legjobb vegán fehérje? Most nézem hogy van blend, szója, borsó. Ált. vaníliást preferálom, ha jól látom az csak szójából van.
-
Dorian
félisten
Azt hiszem, az otthoni edzésnapból ki kell szednem a hasizmokat.
Lábemelés eleve nem is effektív, meg lábsúlyból magamra pakolni 18 kilót full macera + csúszkál ide-oda.
Plank meg tök jó lenne, de a húzódzkodások és military pressek után már fáradt a vállam, és a core izmok még csak röhögnek amikor a kezem elkezd remegni és összeesek.
Mindegy, heti 3 has is elég lesz. -
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197524 üzenetére
ez nyujtas, nem egykezes huzodzkodas
(aze kemeny vagy, igaz, ha nincs lenna a lab, jobban nyulik az a vall
)
-
tisn
addikt
válasz
Tyler Durden #197520 üzenetére
esetleg vallra probald ki azt a nyujtast, amit egy oreg csavo javasolt nekem a teremben. azota soha nem faj a vallam.
ket kezzel vallszelessegnel kicsit szelesebben megkapaszkodsz a huzodzkodo rudban, labad erjen le. egyik kezzel elengeded, es a masik kezed korul elcsavarodsz, amennyire meg kenyelmes. ezt 2-3x mindket kezzel...
-
-
Dorian
félisten
válasz
thomasvold #197518 üzenetére
Nekem jó darabig abba kellett hagynom és olyan bicepszeket csinálnom, ahol a könyök nagyon picit azért tud mozdulni. De aztán újra bevezettem, és pár hónapja nem fáj.
Érdekes, hogy múltkor ezzel volt bármilyen gyakorlat közül az első olyan élményem, amit szoktak mesélni: Amikor először azt hiszed nem fog kimenni, de legyőzöd az érzést és minden más megszűnik csakis az adott izomra koncentrálva, kurva lassan, de mégis sikerül. Tényleg brutál volt, sztem legalább 10 mp volt mire megcsináltam a munkasorozat utolsó ismétlését, de nem csaltam bele és megvolt.
-
Vitee
aktív tag
-
Dorian
félisten
Nekem amikor golfkönyököm volt, mindenre is fájt. Fekvenyomásra, csigás evezésre, csigás tárogatásra, koponyatörőre, de persze scott bicepszre a legjobban és legtovább.
Meg is látszik azon a karomon. -
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197513 üzenetére
Úgy látszik jót tett a 60j os "lökéshullám terápia" neki a bontó kalapáccsal
kivalo uzleti otlet
azert megneznem a delikvensek arcat, amikor a kezukbe nyomod a masinat, hogy tessek ezt a 20 metert felvesni vele terapias cellal -
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker #197511 üzenetére
Nekem golf konyokot nyirja az overhead extension, skullcrusher is. Tolodzkodas is. Legtobb bicepsz gyak is.
Trcepsz ket kezes lenyomas viszont nem. En most 90x14-et toltam bele nyomasok utan.
Viszont ez az ulo combhajlito nagyon jo, vegre latszik a combhajlito izmom is..rdl 2 ev alatt nem ert annyit, mint par alkalom ezen a geoen.. -
Peaceliker
addikt
válasz
CriticalHit #197509 üzenetére
Jogos. Attól továbbra sem fáj. Csak már rendbe jött és igazán mástól sem már.
Amúgy sérülés ideje alatt is ment pl skullcrusher is (fej mögé engedve, könyök szem vonalában). Csak durván visszavettem súlyt és szépen újra felépítettem. De eleinte ment bandázs is -
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197509 üzenetére
De akkor is részt vesz amennyire, Ill a vállát semennyire nem vonod ki.
Lehet ez csak az én bajom, mert mindenhol azt hallani, h a váll milyen gyorsan regeneralódik, hát nekem kifejezetten a leglassabbak közt van -
Peaceliker
addikt
válasz
CriticalHit #197502 üzenetére
+1 a tolodszkodásra. Az nekem is olyan volt amitől nem fájt a könyököm,amikor legrosszabb volt, akkor sem
-
tisn
addikt
válasz
En kétkezessel csinalom, konyokot nem basztatja. Tolodzkodashoz nem kell meg plusz súly, elég a beépített súly mellény
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197505 üzenetére
Igen, az egykezes letolád nehezebb. A kétkezest 77-tel, az egykezest 32-vel csinálom.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #197503 üzenetére
én egy kezesből a tricepsz letolást próbáltam miután láttam egy "nem kicsi" sráctól a teremben... alapból a triplacsigás gépet maxolni tudom ezzel a gyakorlattal (ez 95kg lapsúly, de amúgy nem szoktam, általában 80-85kg-mal csinálom), ezért is voltam kíváncsi milyen (mint későbbi alternatíva, ha már nagyon kicsi lenne a 2kezes terhelés). baromi sok extra stabilizáció kell, ~35kg-mal ment relatív kényelmesen.
Tolódzkódást én a napi 4 fekvenyomó szett utánra raktam be... 2x 10-12... 8szimplán, saját súllyal, amolyan levezetőnek)
-
scdlsc
senior tag
Én régebben így csináltam. Csigás gép előtt letámasztottam a könyökömet egy padra, így nem tudtam belecsalni a mozdulatba.
-
Dorian
félisten
válasz
Fej feletti ext. nekem is kedvencem. De az egykezesnek nem látom előnyét a köteles kétkezeshez képest.
Tolódzkodással az a baj, hogy nehezen illeszthető a tervbe, mert a tricepszet csak részben terheli, jelentősen kap a váll és a mell is, -
Peaceliker
addikt
válasz
Cranium #197500 üzenetére
Az volt nekem is. Tapadási ponton téptem meg azt is
úgy látszik azokon a részeken gyengén vagyok összerakva....
Na de igen, bandázs segített. Egy ideig úgy edzettem és visszavettem súlyt jócskán. Ma már messze túl vagyok azon a súlyom amivel anno megnyekkent. De több hónap kellett mire rendbe jött.
Sípcsontom tetején az elülső szalag tapadási pontja is így járt nálam, bandázs ott is jó volt, de inkább máshogy edzettem. Most tudok újra guggolni talán így kb 10 hónap utánszóval ezek (nálam) lassan jönnek rendbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Goddess of Victory:Nikke
- Path of Exile (ARPG)
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest