Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
-
Dany007
veterán
Hehe az óra tényleg oldschool. De a konzol jól néz ki. Sőt, az egész belső jól nézne ki ha... ha nem gagyiműanyag lenne az egész...
Szörnyen eltudja cseszni az egész belső hangulatát.
Láttam pár ilyet olcsóbb kisautókban... Szörnyen gagyi. Ennél még a bőrutánzatú borítás is igényesebb külsőt kölcsönöz. -
olcsó a font, ez a hónap biznisze!
-
-
Fernet
senior tag
Szerintetek ezen érdemes elgondolkodni? Mennyire számít soknak a futott km.? (remélhetőleg nem 400-ról van visszatekerve)
Ezt a kereskedést ismeri valaki?
-
tomcsi23
veterán
válasz
Laraxior #49283 üzenetére
Na most képzeld el, hogy van olyan kocsi (Seat pl.
), ahol valami szigetelés elfárad az ajtóban, én nem az alsó - erre való - lukon folyik ki, hanem felette bukik át a víz, így megy befele az ülés elé. Egy nagyobb eső után frankó kis tócsa is lehet. Másik pont, a pollenszűrő, ahol szintén az utastérbe vezeti be a vizet, ha elfárad a gumi.
-
giigz
veterán
válasz
hossszú #49270 üzenetére
Okés, csak annyi hsz van manapság, gondoltam jobb, ha szólok
Egyébként mint írtam, 1 hete vettem én is új óracsoportot, és mint tresh is írta, nem az ecu tárolja a km-t, hanem maga az óra, így annyi lesz benne, amennyi az órában van. Ha megoldást találsz rá, akkor légyszi szólj nekem is, mert én is jobban szeretném, ha a tényleges km-t írná ki.
-
Laraxior
titán
válasz
Mágus2 #49261 üzenetére
Tehát akkor az ajtóból belefolyik abba a gumitömítésbe, és az vezeti el, hogy egy ponton folyjon ki? Megnézem mi a helyzet vele.. de gondolom ez sem volt még takarítva a 100 év alatt, mint anno az ablaktörlőm, az is tele volt mindenféle falevéllel, meg istentudja mivel, el is törött a sínje, de azt fillérekért megcsinálták
-
tresh
veterán
válasz
hossszú #49266 üzenetére
Mert az óra tárolja az adatot nem az ecu
De nem kell aggódni nem fognak érte szólni vizsgán se ha igen akkor egyszerű régi besz*rt és cserélve lett egy másikra ennyi. Barátomnak ugyan ez volt 230kval volt vizsgán majd a kövnél 135k val volt..mondtuk hogy óra csere volt és ennyi felírta azt kész
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Laraxior #49256 üzenetére
Minden ajtó beázik az üvegnél(üveg és a gumi szigetelés között), de alul erre vannak a vízelvezető lyukacskák, hogy ott utat találjon a víz. ezek lesznek nálad eldugulva. Ajtó kinyit, alsó perem végignéz, vagy 3 vízelvezetőnek lennie kell, de a por, kosz eltömítette, valami finom dróttal átpucolod és meglátod mennyi van még az ajtóban.
Taat- Csak pár másodperc...
Revolit meg a fék sem...
-
giigz
veterán
Na végre fordulatszámmérős órám van...
-
Laraxior
titán
Hűtővíz rendben, nincsen különösebb fogyás, kinyitottam az anyósülés ajtaját, csepeg a víz... körbe van egy gumivalami, gondolom, hogy ne folyjon be az ajtón a víz, kicsit megmozgattam alul az ajtón és kifolyt vagy fél liter víz
Az ajtóból baszki
Lehet akkor nem az ablakmosó lötyögött hanem az ajtóban a víz?
De az elektromos ablak működik, valahol mégis befolyt az ajtóba a víz. Valahol rossz lenne az ajtóban a szigetelés? Mert ez a víz nem elölről jön... hanem oldalt..
Megkóstoltam.. tiszta vízTehát valahol beázik az ajtó?
szerk.: A hűtőradiátor, és a fűtőradiátor az nem egy és ugyanaz ugye?
Már ha lyukas akkor nem az lyukas ami hűti a motort remélem...
mondjuk teljesen mindegy, mert az ilyen radiátorokat nem pitipénzért csinálják meg... -
zenke
aktív tag
-
-
Laraxior
titán
Hallom az ablakmosó tartályban a folyadékot, az normális? Lötyög benne mint atom
Kevés van benne azért, vagy mi a rossebért?
Ezenfelül találtam egy tócsát az anyósülés lábtartójánál, kinyitottam az ajtót és az ajtó alsó része is vizes volt, máshol nem... Lehet valahol lejött az a gumibaszás azért folyt be a víz?Már ha egyáltalán víz, nem valami hűtőfolyadék.. bár azt kétlem, hogy ide folyna..
-
Dany007
veterán
válasz
!Overdose! #49236 üzenetére
Na az frankó. Már két ellenvélemény. Asszem akkor lehet ki is zárom az automatákat a jelöltek közül. Na nem mintha annyi lett volna...
Mondjuk tök laikusként úgy gondolom, hogy ha az automata meghibásodik akkor az nagyobb problémát tud okozni és többe kerül, mintha a manuális. Csak abból gondolom, hogy vezettem már olyan autót ami valamiért nem akarta bevenni a 2-est és a 4-est. Egyszerűen nem ment ott... De attól még lehetett vele menni, legalább a szervizig. De ha egy ilyen automata váltó szarik be, akkor gondolom onnantól se előre se hátra... Persze lehet tévedek. -
-
Dany007
veterán
válasz
blt.62 #49234 üzenetére
Ja, mondjuk erre én is kíváncsi lennék. Hogy számításba vegyem-e egyáltalán az automatás autókat.
Bár én azt hallottam a mostani automata váltók már jobbak, mint a kézi. Mert hogy az ember nem tud olyan gyorsan és optimális időben váltani stb... De ez megint csak hallomásnincs infóm.
Meg persze én leginkább 2002-2003 körülit néznék. Az meg már nem mai. -
blt.62
őstag
Az S60-as diesel,autómata váltós Volvoról mi a véleményetek? Megbízhatóak? Alkatrész drága hozzájuk?
-
Dany007
veterán
válasz
mephi666 #49226 üzenetére
Hát ezen felröhögtem de hangosan itt a cégnél!
Nagyon koommmoly!
Ilyet meglátnál ahogy nyomul mögötted a pályán és már villogtat!Szerintem hirtelen azt se tudnád hogy most szakadj a röhögéstől vagy gyorsan húzódj le!
szerk.: nem vagyok nagy autóbajnok, de ez egy régebbi típusú celica ugye?
@aero.: Kellemes!
És igen, ezt szerintem külön figyelembe vették a tervezésnél!
A fehér mint egy szétszállt hippi!
-
mephi666
nagyúr
válasz
FerNandor #49225 üzenetére
+49224: na, ezt akkor mindenki csak saját felelősségre nyissa meg, annyira brutális szemből
-
FerNandor
őstag
válasz
mephi666 #49223 üzenetére
nekem nem brutális szemböl, inkább kicsit a bálnaszáj és ufoszemek ugranak be. most nem is ugrik be olyan autó, aminek olyan igazán brutális orra van.
talán ez: [link]
(#49224) Dany007 ez a mazda rettentö jól néz ki. de nekem az új kiák meg hyundaiok is nagyon tetszenek.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Dany007 #49222 üzenetére
haha, és akkor a cla-ra mit mondana?
szerintem EZ brutális szemből... de állatul néz ki... (ugyanúgy, mint ahogy motorok közül a ducati monster)
ui: hülye vagyok, mert astrát írok, de vectra-ról beszélek
vectra: úgy vagyok vele, hogy magamnak szerintem nem vennék soha, mert nekem túl nagy és az eleje sem tetszik igazán, viszont pörögnék a hátamon örömömben, ha valaki csak úgy nekem ajándékozna egyet
élmény volt vezetni és hiányzik is... (mondjuk nem sok kocsival tudom összevetni, főleg nem felső kategóriával, de nem sok kivetnivalót találtam benne)
-
Dany007
veterán
Az nekem is feltűnt, hogy az ülés meglepően rendben van.
Láttam már pár bőrülést így képről, amin messziről látszott, hogy össze-vissza töredezett és kopott a bőr. Itt nem. A kormány sem látszik innen kopottnak.
De akkor se értem mitől ilyen olcsó. Mert a következő lépcső már jó 2-300k-val drágább.A 12-13 liter gondolom városra vonatkozik? Csak mert most is annyit tankolok kb. Bár még csak nézelődök. Vásárlás még odább van. Időben szeretnék megismerkedni a lehetőségekkel meg mikor mire kell figyelni stb... És itt elég sokat lehet tanulni.
Mellesleg szvsz baromijól néz ki az a racsing felni!
Kíváncsi vagyok asszonynak tetszeni fog-e. Neki valamiért nem jönnek be a Mondeok. A Volvo S60-at meg "túl brutálisnak" tartja szemből, féloldalas nézetből. Hátde mondom nekem épp azért tetszik!
@mephi666:
Valamiért nem jön be az Astra. Néztem és már bent van a jelöltjeim között... De nem tudom. Külsőre elsősorban. Bár nálam az másodlagos, de ez valamiért mégis. Egyébként tényleg minden másban megfelelnek.
-
Qru
MODERÁTOR
-
-
footy
addikt
Ha karosszeriahibajarol vagy matt fenszororol van szo, akkor 100%-ban egyetertek veled.
Viszont hogyha gatya a kuplung, akkor hogy zarod ki mondjuk a valto hibajat.
Ezenkivul meg lehetnek hibak akkor is, ha egy auto elsore jonak tunik.(#49207) JanR
en mar csak azert sem adok el szart, mert nem hianyzik, hogy utana valaki a nyakamra jarjon -
DeFranco
nagyúr
válasz
FerNandor #49209 üzenetére
nem értek a lovakhoz. vezettem. ennyi.
amúgy anyósnak nem tudom milyen forrásai vannak, de nem olcsó javítani. ennyi idősen most már van vele baja rendesen, volt olyan is, hogy ötletszerűen elkezdett a hátsó traktus felől ömleni a füst ködgép tempóban álló helyzetben járó motornál, meg meglepetésszerű leállások, ilyesmi
ebből viszont nem érdemes következtetést levonni, mert nem tudom hova hordja, és ott milyen minőségben dolgoznak, plusz náluk hajtva is vannak az autók, ebben is benne van már 280k.
Apóséban még több, az meg még szarabb. X3-as BMW, Navara után vette (tényleg jár vele terepet, igaz nem keményet, csak földutat, és társait, nem felvágásból kell, de van amikor meg kell jelennie valamiben, amúgy ő személy szerint lesz@rja, nem kivagyi), de utálja mint a fenét. Volt annak is minden baja. Leszakadt a kipufogó, szétesett az első futómű, tönkrement a riasztó, eszi az akksikat. Ahhoz képest, hogy egy rendes lakás ára, egy szar. Vett mellé egy Jimny-t hogy ha tényleg menni kell, akkor legyen mivel, az bezzeg megy, dolgozik mint a katonatiszt és pöccre röffen. Az X3 meg megmaradt olyanra, amikor nem mindegy mivel parkol.
Mind dízel.
-
Dany007
veterán
Ne ezzel pl mi lehet a probléma? Túl olcsónak tűnik nekem...
Tanulni akarok tőletek, kell a tapasztalat mi szúrhat szemet egyből. -
DeFranco
nagyúr
válasz
didros #49196 üzenetére
Vezettél már ilyen mazdát? Ha nem, mindenképp próbáld ki, hogy az ízlésednek megfelel-e. Anyósomnak egy eléggé teleextrázott (fűthető ülés, automata digit vagy nemtommilyen klíma, bőrkormány, bose hifi) dízeles példánya van, vezettem jó párszor és nekem nem jött be.
Piszok jó, pengeéles, húzni is tud, de számomra túlságosan "közvetett". Olyan, mintha közted, meg a "gép" között lenne fél méter. Csinálsz valamit, az autó reagál, de tökéletesen érezteti, hogy az a kerék nem azért fordult, mert eltekerted a kormányt, hanem mert a kormány eltekerésével jelet adtál az automatikának, és ő eltekerte neked a kereket.
Lehet csak nem vagyok szokva a jóhoz, belátom, lélekben nekem a G astra és C vectra volt az etalon vezetési élményben sokáig, de azt mondom, érdemes kipróbálni, mert egy más vezetési élmény. Tök jó meg minden, csak más.
-
JanR
addikt
Én tavasszal adom el az autóm, de amíg nálam volt mindent megcsináltattam rajta. Nálam sem tiszta, hogy valaki egy szart miért adna el, hiszen nem igen fogják úgy megvenni (persze vannak akik próbálkoznak és sokan bele is futnak sajnos). De szerintem a többség, aki magánkézből árulja az autóját, azért rendben tartja, vagy legalább is a mértekhez képest jó állapotban adja el.
Sőt, amíg eladom, még 1x költök rá, szóval
Azért adom el, mert kombi kell, de ettől függetlenül használom és nem akarom, hogy bárhol otthagyjon.
(#49204) MunezXBK : Egyik ismerősöm apukájának van egy 14 éves Astra F-je, 27K km van benne. Nem hittem el amikor mondta. Utána beleültem, megnéztem.. az autó gyakorlatilag új, a fényezés szép, a motor nagyon csendes. Garázsban tartott és ápolt autó, gyönyörű állapotban van, 1.6-s motorral, szépen jár, mint egy új Opel. Kérdeztem is, hogy eladják-e, azt mondta, hogy nem, mert max 50-100K ft-al kapna érte többet egy átlagnál, de annál sokkal többet ér.
-
footy
addikt
válasz
szőröscica #49170 üzenetére
En nem ertem ezt a hozzaallast, miert kellene szar allapotban eladni az autot. Vagy inkabb kerdezem mashogy: Te megvennel egy autot, szar kuplunggal es lendkerekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest