-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Urak, mit ajánlanátok:
- műszerfalápolásra, amitől nem szöszölődik olyan gyorsan, nem vonzza az apró porszemeket, de szép fényes marad? (szilikon ugye felejtős, a Clin lehozza a porszemeket és tiszta is lesz, de nem tart soká és matt a felület utána)
- mosás utáni kasztniápolás, amitől szép fénye lesz a fényezésnek? Esetleg ezzel jók a tapasztalatok? -
-
DeFranco
nagyúr
válasz
bitpork #50382 üzenetére
én sem tudom, hogy mi a szép benne, nálam is erősen csúnyagyerek szindrómás, nem szép, de mivel az enyém, én szépnek látom
komolyra fordítva a szót, néha én is elnézegetem, hogy akkor tuljadonképpen milyen szögből is tetszik nekem ez (a belteret meg sem próbálom)
nem csúnya, de lássuk be, nem is a szépségéért szeretik...
az öt ajtós még OK az egész pofás, de a sedan meg a kombi...
-
harry
veterán
-
piqla
őstag
Azt hiszem megtalaltam az idealis jarmuvet
-
hobizoli
nagyúr
-
ABE
őstag
válasz
bzoley #50379 üzenetére
Mármint a bónusz az autóhoz és szerződőhöz kapcsolódik egyszerre, tehát egy meglévő bónuszt át tud vinni a tulaj egy másik, tulajdonában lévő autóra, de kiterjeszteni nem lehet ugyanazon tulajdonos másik autójára, mert az a jármű ugyanúgy "nulláról" fog indulni, amint a tulaj nevére kerül.
bitpork
Nem szép a krókusz, ellenben jó.
-
Hamu a fejemre, de nem értem hogy mi a szép a fókában
Nem is írok többet ezzel kapcsolatban, mert egy-két tulaj fókát ragadna h agyonüssön
-
Nkboy
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődöm a következő autó után.
Elég sokan dicsérik ezeket a típusukat, ahogy olvasgatom. Van valami amire komolyabban oda kell figyelni a vételnél, ennél a típusnál? Km valósnak tűnik, szerintem.
Köszönöm!
-
8th
addikt
válasz
!Overdose! #50368 üzenetére
Nem tudom nem ismerem azt a motort.
-
máyköl
veterán
válasz
!Overdose! #50370 üzenetére
Akkor jó!
-
Revolit
senior tag
Strapabíró autót keresel? Vegyél mustangot
-
Szplöttyy
senior tag
Alapvetoen mostanaban sem gyilkolom az autot, 50es tablanal hetvenhez meg epp hot mindegy milyen motorom van, meg ahhoz hogy a korforgoba becsapodjak 90el
De cafolnam ezt az allitast jopar kisdizelt gyilkoltunk szanaszejjel halalba, es csak nem akartak megdegleni. De komplett 1.6dmotor, valtoval,bolcsovel, feltengelyel, fektarcsaval, golyalabbal bla bla 35-40papir. De eselyes higy ugyis egy td intercooler motor lenne a vege vagy egy AAZ TDmotor. De egyelore inkabb csak arra kell, hogy ha esetleg messzire v sokst megyek akkor nagypapaskodva tudok keveset fogyasztani. Meg ha ugyanannyit is eszik minnt a benziney, akkor is maximum a feleert tankolok, arban.
-
runner 125
nagyúr
Ragasztós tépőzár, vagy gyári bütykök, a miénkben 4 kis bütyök fogja a gyári szőnyegeket, viszont praktikum szempontjából gondolkodtam gumiban. Vaterán találtam is méretpontos tálcákat, viszont jó volna rádobni őket a textilekre, mert a bütykök miatt úgysem feküdne fel normálisan egyik sem.
Kérdés mennyire fog úgy mozogni.. -
giigz
veterán
válasz
!Overdose! #50356 üzenetére
Sajnos ez nem méretpontos, szerintem valami Tescos szőnyeg, és folyamatosan mozog...
-
!Overdose!
őstag
Civicnél van az ülés alatt egy furat, ahová becsavarozható egy kampó, amibe be kell akasztani a szőnyeget és nem engedi elmozdulni. A szövetszőnyegem gyári, amiben ki van alakítva ez a lyuk, de a gumiszőnyegem méretpontos utángyártott, abba én csináltam egy lyukat a megfelelő helyre.
A méretpontos szőnyegek egyébként sem nagyon tudnak elmozdulni, mert minden oldalról akadályba ütköznek.
-
giigz
veterán
Egy fontos kérdés:
Ti a szőnyeget mivel rögzítitek? Mert nekem minden ki-be szálláskor elmozdul a helyéről, és már unom igazítani mindig...
-
jerry311
nagyúr
válasz
Balupapa #50339 üzenetére
A biztosítók azon vannak, hogy minimalizálják a költségeiket az összes törvény adta lehetőséggel és a lehető legtöbb pénzt megtartsák maguknak (tulajdonosaiknak). Nehogymá sajnáljam őket, meg még én legyek a csaló magyar, amikor én is megteszem ugyanezt a törvény adta keretek közt.
-
Szplöttyy
senior tag
Mikor hogy van olyan honap hogy 3ezret, van hogy ketszazat. De oreg autonal nincs plusz javitasi koltsege a dizelnek, mint a modern common rail motoroknal, szoval tok megeri, plusz a leengedett hasznalt.motorolajat, az etolajat, mindent lehet ontogetni bele.
Overdose; A gtd tenyleg tud enni, de n/a d nem evett sosem az en tapasztalatom.szerinz, meg ugye az alternativ uzemanyagok eleg jo hatassal vannak az arra.
8Th; Igazatok volt, beszeltem egy vizsgabiztos ismerossel, mondta h kb 400 a papirozas, de vegyek inkabb egy dizel papirt es fenyezzem szepre a vaz szamot
Amugy volt valaki tokolon tegnap? Jo buli volt, de a gyorsulas es a gepatvetel komolytalan. Meg a sok undormany honda a 250lovas szivo b20akkal.... Viszont dizel kategoriaba a 4montion pd harmasgolf nitroval szepen nyert
-
máyköl
veterán
Azt meg tudjátok még mondani, hogy a kötelező biztosítás egy évre mennyibe kerülne egy 1.1 -es punto -ra?
Megnéztem az átírást, az ilyen 50 körül van, de ugye abban nincsen biztosítás.A biztosítást tudom pl. anyám nevére kötni? Mert nekem a friss jogsi miatt szerintem jóv drágább lenne...
-
TaaT
nagyúr
Azért ha vki hosszútávra tervez egy kettesgolffal és jó állapotban van érdemes lehet ilyenbe beruházni.
Mondjuk én szplötty helyébe beraknám a dájzelt és évente okosba csináltatnám a műszakit rá
Az meg hogy idehaza virágkorát éli a posztkommunista bürokratizmus nem a mi hibánk... bár ha mindezt hagyjuk akkor lehet mégis a mi hibánk...
-
dragonfx
veterán
az lenne a kérdésem akia környéken lakik közlekedik mondjom már infot az árvíz mennyiben érinti a szerémi, budafoki galvani út forgalmát?vannak e lezárások?eljutott e odáig a duna?
-
8th
addikt
válasz
Szplöttyy #50301 üzenetére
Bonyolult. Olcsóbb ha ezt eladod és veszel egy dízelt. Ismerek egy lengyel srácot akinek hivatalosan bele van papírozva egy Octavia 1.4 16v euro4 motorja a huszonéves gömbölyű Audi 80-ba a gyári 1.8 benzines helyére. -15lóerő és -400ccm viszont most már euro4 az autó így olcsóbb rá a biztosítás és szmogriadó esetén is mehet vele. Náluk ez teljesen hivatalos, nem kell hozzá trükközni vagy a tilosban járni mint itthon. Az egyetlen kikötés, hogy nem lehet nagyobb teljesítményű motort belerakni mint amivel az autót gyárilag szerelték. Míg mi csak beszélünk a környezetvédelemről ők tesznek is érte. Itthon meg csak dobálóznak a nagy szavakkal és senki nem tesz semmit hosszú évek óta.
-
Nkboy
senior tag
Sziasztok, jó reggelt!
Fiat Ducato (2009) típusú autónál, milyen programra, és vagy interfészre van szükség ahhoz, hogy bizonyos kényelmi funkciók bekapcsolhatóak legyenek? Az automata ajtózárás elindulás után, és esetleg ha bezárom az autót, az ablakok menjenek fel maguktól funkciók érdekelnének elsősorban.
Köszönöm!
-
Integra
titán
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Kornel #50310 üzenetére
Igazan nen akarlak megserteni de ezt a 28 eves "roncsot" tobbre tartom barmelyik uj muanyagfosnal... Tudod ez mindig azt csinalja amit akarok, es kb apropenzbol fenntarthato, tulestem mar egy feltengely cseren, mert szettor bal kulso csukloval kitekert kormannyal burnoutolva indultam meg minden, egyenesbe is csorgott csattogott remegett, de nem hagyott ott pedig kapott rendesen ot szemely emelkedon kanyarba kirajtolas meg ilyenek. Dizel is csak azert kell mert megint kurva sokat megyek, es jobb lenne a 7helyett 4 literes fogyi. Bar alitolag enne ez hatot is meg ot es feleg, amit nem hisuek el, es amhgyse kenyerem a nagypapa tempo. Ja es kistulzassal hibatlan allapotu ugyanilyen mint az enyem oaztrak papirokkal 70zer forint
Azert nsm hoztam el mert akk mar tetoablakos dizelt hozok h ne kelljen kulon venni mar.
-
Bubee82
őstag
Ha valakinek kell egy 2003 / 2004 Nissan Almera (1.5 benzin), akkor bővebben privátban
-
Szplöttyy
senior tag
De mi az annyukert kell ennyi szar, mikor ugyanebbdn az evjaratban ugyanezzel a felszereltseggel volt dizel is... Pont azert sima de mert ugyanannyi lo es akkor nincs kulonbozet vagy nem sok. Es nyilvan gtd motor lesz csak elobb kell egy sima de hogy legyen mibol termeszeti okokbol megesemmislnie a motorszamnak
Es azert nem akarok masik autot (azon kivul mert a nom nagyon szereti ezt : ) ) mert harom ajtos tetoablakos jo allapotu bodet nehez talalni, foleg olcson. Es azert is mert nem erek ra epitgetni a dolgot egy fel nap alatt at lenne dobva a motor az mehetnek is. Meg lakatolni ha nem muszaj nem akarok mert az a legdragabb nekem, fenyezo, szerelo mindenki van, csak olyan lakatos nincs akire rabiznam az autom.
Ja igen es elek, aktivan olvasok csak hol idom hol kedvem nincs hozzaszolni
)
-
!Overdose!
őstag
válasz
a_tesz #50305 üzenetére
Ő is azt írja, hogy átalakítási engedélyre, VW márkaszervíz által kiadott igazolásra, NKH vizsgára és az általad is említett regadó-különbözet megfizetésére van szükség. Az új motor, váltó, féltengelyek, tank és egyéb kiegészítők ára mellett még egy rakás időt is elvisz a dolog. Inkább vennék egy gyárilag diesel G2-t, mintsem, hogy ezt végigjárjam.
-
a_tesz
Korrektor
válasz
!Overdose! #50304 üzenetére
Elvileg, ha olyan motort rak bele, amivel szerelték a kettes Golfot, akkor csak regadó különbözetet kell fizetni.
Szplötty: hirtelen ezt találtam a témában, de érdemes egy NKH megkereséssel kezdeni a dolgot, ha hivatalos úton szeretnéd megoldani. -
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok! Erdeklodnek megint, az alapokat tudom, csak hatha csinalt mar valaki ilyet. Adott a golfom, 1.3benzin, 54loero, kati nincs, gyarilag, fekete plakettes. Ebbe szeretnem belerakni az 1.6d motort, ami tipusazonos, szinten 54loero, es szinten a legroszabb kornyezetvedelmi kategoriat kepviseli. Viszont dizel. Okoz ez valMi gondod? Marmint.nyikvan atpapirozni szeretndm, mert nerakni nem nagy mutatvany
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dark Souls sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest