Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ezt csak úgy kérdezem. Az Infuse lejátszik BD .iso file-oket?
-
Peace
nagyúr
Másnak is csinálja, hogy rohadt Netflixből kidob. Mondván, hogy nem sikerült bejelentkeztetnie és feldobja a QR kódot?
Ez az egyetlen idegesítő, amit tapasztaltam. Most játszotta el harmadszor. -
.LnB
titán
Nem tudom a technikai hátteret, de nézd meg magad. Egetverő a különbség Plex-szel lejátszva. Szó szerint szemmel látható.
De délután lehet, hogy csinálok róla egy telós videót.Meg erről volt szó korábban, hogy ennek az LG demo filenak ezek a paraméterei:
HDR format: Dolby Vision, Version 1.0, Profile 4, dvhe.04.06, BL+EL+RPU
Erre írták a többiek, hogy ez nagyon egyedi. -
.LnB
titán
válasz
szabolcs.sz
üzenetére
Na és ki mivel játssza le? Mert nekem Infuse alatt, mint mondtam korábban is, nem DV-ben jelenik meg. Csak Plex-szel. Viszont eszméletlen látványos szerintem.
-
blakey
titán
Mai lejátszók nem tudják, 4.9.xxx kernel volt az utolsó, ami a FEL réteget is kihasználta, ezek már elég régi lejátszók, igen a Ugoos AM6B+, Minix U22-XJ már réginek számít, azokon még gyárilag 4.9-es kernel volt és jól működtek, volt FEL is, az utána következő generációkban és az 5.x kerneltől kezdődően az Amlogic kivette a P7 FEL támogatást, lehetőség sincs annak a kezelésére.
-
.LnB
titán
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Teljesen igazad van. Az audiofil téma nekem is eszembe jutott. De én nem vagyok ezekre sem fogékony.
Ez esetben csak kíváncsi vagyok, semmi több. Az sem cél, hogy vegyek ilyen médialejátszókat, viszont már most délelőtt is sokat tanultam erről az egésztől.
Még egy médialejátszót tényleg csak akkor vennék, ha out of box, mindenféle Linux telepítgetés nélkül menne a P7 & FEL. Megnézni, hogy milyen. -
-
(ex)Cat
senior tag
(Szerintem) Valahol ott veszik el ennek az egésznek a lényege, amikor azért nézed az adott filmet, hogy ezen a releasen mennyivel(?) szebb a képe, mint a másikon.
Nem láttam még én sem P7-et, de nem is érdekel. Sőt, ha úgy hozza a sors, simán megnézem HDR-ben, vagy akár az alatt is, vmi régebbi filmet, mert nem ezen múlik az hogy tetszik-e vagy sem.Kicsit azt az időt idézi ez nekem, mint amikor sok évvel ezelőtt még erőteljesen hifiztem. Alkalmanként összegyűltünk valahol, mindenki hozott vmi újdonságot, forrás anyagot, lejátszót, hangfalat, kábeleket, egyre jobbakat, egyre drágábbakat. Folyton megvolt a hűdemennyiveljobb érzés, aztán persze mindnekinek kellett az, hogy az otthoni rendszere is a legjobbat tudja ebből és otthon is rácsodálkoztunk, hogy ez basszus, de k.jól szól... és valahol a végén az egész csak erről szólt. Nem a nyugodt zenehallgatásról, hanem arról a mondjuk 10 percről, amíg azt képzeltük, hogy ez csak így a k.jó, amúgy meg szar. Közben meg a lóf@szt.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne építsd meg az általad legjobbnak gondolt setup-ot, csak azt, hogy érdemes átgondolni, hogy mi ad élményt neked. A még több csillogás, vagy a jó tartalom? És az utóbbi esetében mennyivel lesz jobb? a tartalom, ha egy picit még szebb a kép.
No és akkor még nem beszéltünk a hangról, ami legalább ilyen fontos ugye.
-
.LnB
titán
Tegnap le is cseréltem az összes cuccot P8-asra. Ma meg megpróbálok akkor kicsit képbe kerülni ezekkel a médialejátszókkal. Nem feltétlenül azért, hogy vegyek, hanem, hogy megismerjem őket. Írtam is a topikba.
Azért nehéz még így, pár órával az után, hogy végre megértettem a profilok jelentőségét.
Fene tudja, hogy egy P7 mennyivel lenne szebb, lenne látható a különbség egy P8-hoz képest? Mivel nem is láttam még rendesen P7-et, így nehéz azt is eldönteni, hogy érdemes e beleugrani ilyen médialejátszókba.Amitől
kicsit nem is kicsit fázom is, (és ezt te is jól felismerted ezzel a tegnapi kommenteddel) az a CodeElec-es Linux-os alternatív rendszer telepítése..

Egyébként nagyon hálás vagyok nektek, hogy tegnap felvilágosítottatok. Főleg úgy, hogy jó adag türelemre volt szükségetek hozzá!
Mert mint kiderült, eléggé el voltam veszve a témában. Még most sem tökéletes, de már jobb. Ma még tényleg utánaolvasok jobban a DV-nek is. -
zazenke
őstag
válasz
szabolcs.sz
üzenetére
-
Csabi1984
addikt
-
blakey
titán
A 7es profil annyival szebb, hogy megéri a befektetést?
- a DV profilok a különböző platformokhoz lettek kialakítva, ha megfelelően készítik elő, tehát jó a konvertálás, akkor szabad szemmel nincs különbség, minden adat megfelelően kerül feldolgozásra. Ha egy érintetlen, lemezre készített anyagot játszol le egy médialejátszón, akkor nagy eséllyel nem lesz minden adat feldolgozva, ha médialejátszóra készített anyagot játszol le, akkor az gyakorlatilag hibátlan lesz.
1. P7-es anyagaidat lecseréled P8-asra és probléma megoldva.
2. Veszel egy Amlogic boxod, megtanulod az alternatív rendszer telepítését, megismerkedsz a Kodival, megtanulod a beállításokat.
Szerintem maradj a jelenlegi felállásnál és menet közben ismerkedj meg a Dolby Vision profilok tulajdonságaival (előnyeivel, hátrányaival). -
-
Csabi1984
addikt
A félreértéseket meg az szülte a fejemben, hogy amikor írtad a p7-et, hogy az nem jó, én azt hittem, hogy a p7.6 az más. Azt hittem, hogy annak jónak kellene lennie. Mert tele van az Ncore 7.6-os releasekkel. Nekem is egy rakat van letöltve.
Vegyél még egy Ugoost AM6B -plust vagy Dune Homaticsot amin lehet CoreElecet futtatni és máris nincs kárba a sok remux tartalom

-
blakey
titán
De gondolom az alapból rosszabb képminőség, mint a P8?!
- nem feltétlenül. Ha nincs más verzió, és érdekel a tartalom, akkor más lehetőséged nincs.Nekem is egy rakat van letöltve.
- akkor azokat nem fogod teljes minőségben élvezni, hacsak nem szerzel be megfelelő eszközt, hiszen az asztali médialejátszók nagy százaléka nem képes a remuxokat maradéktalanul lejátszani, UHD Blu-ray lejátszók képesek erre, valamint a korábban felsoroltak. Nem is értem, hogy miért szereztél be olyan anyagot, amihez nincs megfelelő lejátszód.
-
.LnB
titán
Na kész vagyok. Avsforum-ról találtam egy Onedrive linket, ahol vannak fent Dv film jelenetek. Ez alapján igen, amit ti is írtok. A DV8 és DV8.1 fasza Infuse alatt. A 7.6-ot viszont fixen HDR-nek írja. Az egyetlen file amivel a Plex jobb, az a Profile 4-es. Szóval a Plex Player felejtős is.
Oks, ma is tanultam valamit. Mondjuk rá is ment a délutánom.
Annak is utána olvastam, hogy a Profile 5, az a streaminges. De gondolom az alapból rosszabb képminőség, mint a P8?!
A félreértéseket meg az szülte a fejemben, hogy amikor írtad a p7-et, hogy az nem jó, én azt hittem, hogy a p7.6 az más. Azt hittem, hogy annak jónak kellene lennie. Mert tele van az Ncore 7.6-os releasekkel. Nekem is egy rakat van letöltve.
Mert ugye én azt csináltam, hogy letöltöttem most mindenből a legfullosabb, Remux verziókat. Mivel gőzöm sem volt a profilok jelentőségéről.
Elvileg most az lesz, hogy marad az Infuse + Plex szerver. A Jellyfin-t letörlöm. A Plex player meg el lesz felejtve.
Köszönöm a türelmet, és a segítséget!

-
zazenke
őstag
ez valóban nem hdr és dv de ez igen ritka eset lesz az infuse-nál talán az a zavaró hogy ts a fájl kiterjesztés Ugoos AM8 kodival lejátsza DV-ben tehát nem P7 es verzió nem az a baj. Ettől még nagyon jó lejátszót szereztél be és az ellenkezője lesz hosszútávon az igaz hogy az infuse több mindent visz normálisan mint egy androidos kodi. Főleg ha újabb tipust veszel amik már ugyanúgy nem viszik a DV p7-es filmeket csak HDR-ben
-
blakey
titán
az Infusion meg még HDR-t sem ír ki
- ahogy sok más lejátszó sem hajlandó ezzel foglalkozni, amúgy Infuse.Profile 4, dvhe.04.06, BL+EL+RPU
- ilyen anyagot nem töltesz le, régi, demora szánt anyag, sok esetben SDR-ként jelenik meg. Plex nagyon sűrűn csal. Azt nem tudom, hogy ebben az esetben is, de sok jelentősége nincs, ilyen filmet, sorozatot nem fogsz látni.Profile 8.0, dvhe.08.06, BL+RPU
- mindkettőt DV-ben viszi az Infuse, mert valóban az, ezek között előfordul olyan, hogy a Plex csak HDR-ben viszi.Mert a 7.6-ra a Plex DV-t ír.
- P7-et felesleges nézni ezen a készüléken, nem dolgozza fel a plusz metaadatot, amit a FEL réteg "szállít", P5, P8 DV-ket használj.…mert elvileg a 8.1-et ahogy nézem, annak írja. Aztán, hogy valóban az e? Vagy az Infuse is csal ilyen szempontból?
- Az Infuse miindent a tudásnak megfelelően kezel (nem csal), tehát amit tud és megjelenít, az jól jeleníti meg, nem csal, ha az adott Dolby Vision filmet HDR-ben játssza le, akkor az tudja, ettől a Plex vagy bármelyik másik lejátszó alkalmazás nem fog többet tudni, mert az Apple TV nem tud többet, hiába lesz DV, HDR10 adatokat fog megjeleníteni.Milyen lejátszó?
- megfelelő Amlogic box + CoreELEC (Ugoos AM6B+, Dune Homatics, Premier 4K Pr, Pro Vision 4K, stb. + CoreELEC 21-NG). -
.LnB
titán
Akkor már most meg is tudom cáfolni, amit írsz. Mert van egy LG Vision DV demo file letöltve. És azt, a Plex valóban Dolby Vision-ként játssza le. Iszonyat szép vibráló színek, eszement fényerő. Ugyanakkor az Infusion meg még HDR-t sem ír ki ha elindítom, és tök élettelen az egész ahhoz képest, amikor a Plex-szel játszom le.
Nem értek pontosan ezekhez a DV profilokhoz, de ezt írja rá a MediaInfoOnlie:
HDR format: Dolby Vision, Version 1.0, Profile 4, dvhe.04.06, BL+EL+RPU, no metadata compression
Szóval ez esetben a Plex jobb.
Az viszont tény, hogy amivel a Plex nem tud megbirkózni mert akad, azt az Infuse kivétel nélkül lejátssza.
Az egyik ez:
Dolby Vision, Version 1.0, Profile 8.0, dvhe.08.06, BL+RPU, no metadata compression / SMPTE ST 2086, Version HD
A másik pedig ez:
Dolby Vision, Version 1.0, Profile 8.0, dvhe.08.06, BL+RPU, no metadata compression / SMPTE ST 2086, Version HD
Mivel nem értek hozzá, segíts pls. Ezekben akkor a DV profil a lényeg? Mert a 7.6-ra a Plex DV-t ír. Az Infuse HDR-t. Akkor nekem kell kitapasztalnom, hogy melyik profilt játssza le valóban DV-ként (az Infuse)? Mert elvileg a 8.1-et ahogy nézem, annak írja. Aztán, hogy valóban az e? Vagy az Infuse is csal ilyen szempontból?
"nem kezelik a FEL réteget, ahhoz másik lejátszó kell."
Milyen lejátszó? -
.LnB
titán
Ez az Infuse biztos jól kezeli a Dolby Vision filmeket? Mert be van kapcsolba a menüben a DV, de hiába azt indítok el, csak HDR, vagy HDR+-t ír ki. Eddig egy filmnél írta csak ki, (balra felül) hogy DV.
-
-
blakey
titán
Mindenki az Infuse-t ajálnja. Viszont én nem értem azt, hogy ha az Infuse adott esetben a Plex szerverrel, vagy Jellyfin szerverrel van összekötve. Akkor mitől jobb?
- a BMW, Mercedes, Opel, Dacia ugyanazt az üzemanyagot használja, egyik, másik mitől jobb, mint a többi? Na, ezért használj Infuse-t. Ha rákeresel a topikban és az Interneten, akkor rengeteg választ és videót találsz. -
.LnB
titán
Segítsetek pls, mert már kezdek belezavarodni ebbe az egész Infuse, Plex, Emby, Jellyfin dolgokban. Az le fog jönni, hogy nem igazán értek hozzá, ezért kérdezek ilyeneket. De..
Mindenki az Infuse-t ajálnja. Viszont én nem értem azt, hogy ha az Infuse adott esetben a Plex szerverrel, vagy Jellyfin szerverrel van összekötve. Akkor mitől jobb? Mitől nem akadoznak a filmek Infuse-t használva, mint például a Plex appot. Mert az én értelmezésemben a feldolgozás, a PC-n a Plex Server-en történik. Akkor az Infuse-zal miért jobb?
Amire én gondolni tudok, hogy a tvOS-es Plex app hardverigénye akkora, hogy bezavar a lejátszásba? Vagy egyszerűen rosszabbul van megírva a tvOS-es Plex app?
És ki milyen appot használ? Milyen szerverrel? Mert ez a Jellyfin is új nekem.
A cél az lenne, hogy most már mindent elég brutál verzióban töltenék le, és néznék az új tévén. A lehető legszebb képminőségben, és legzökkenőmentesen. Értem itt a beletekergetéseket, és ilyesmit, hogy gyorsan, flottul működjön minden. PC oldalról egyébként egy RTX 5070-nel van megtámogatva a történet, az csak elég minderre. -
.LnB
titán
Tegnap megjött az új tévé. Eddig ugye Plex-et használtam. De most letöltöttem (vagyis megvettem természetesen!) egy rakat filmet Dolby Vision és/vagy HDR Remux verziókban. És volt kettő release ami alatt megnyekkent a Plex. Na meg a Dolby Vision tesztfájlok alatt is. Szóval eszembe jutott ez az Infuse. Lehet ma kifizetem a próba verziót és megnézem milyen.
Fullos Hobbit releasebe ha beletekerek, alig tudja összeszedni magát a Plex, mert akadozik.
De érdekes, mert nem minden release-zel van baja. Full változó.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
mégiscsak működik
-
nylontacsko
senior tag
A JustWatch appban be lehet állítani, hogy a kiválasztott filmet elindítsa az adott stream szolgáltatásaal, vagy ez csak egy kereső ami mutatja, hogy mi hol található?
Közvetlen indítás: Ha a telefonodra telepítve van például a Netflix, a Disney+ vagy az HBO Max, a JustWatch felületén a szolgáltató logójára (vagy a „Watch Now” gombra) kattintva az app automatikusan megnyitja a célszoftvert és azonnal a film vagy sorozat adatlapjára navigál.
A telefonos app valóban megynitja, de a ATV-n nekem nem indítja ugyanígy el
-
blakey
titán
A mai Infuse egész jó lett, van HUD, Plex felhasználó-váltás, sok javítás, pozitív változás történt.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hmm, nekem is ezt csinálja, de csak itt:

-
Alex91
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Probaltad mar resetelni?
-
ForRedGlory
félisten
Van egy Apple TV 4K-m és a távirányító elkezdte duolán érzékelni a lefele irányt. Lehet ezt DIY javítani vagy venni kell új irányítót?
-
cigam
titán
válasz
csomi1977
üzenetére
Ad1 Ez nem sok forgalom.
Ad2 Miért nem nézel utánna magad? Az MI 1 percen belül válaszol rá:
Apple saját szolgáltatásai
Domain Szolgáltató / CégFunkció
tv.apple.com Apple Inc.Apple TV+ streaming
itunes.apple.com Apple Inc.Videó, zene, tartalom
aaplimg.com Apple CDN Képek, videók, UI elemek
push.apple.com Apple Inc.Push értesítések
icloud.com Apple Inc. iCloud szinkronizáció
deviceenrollment.apple.com Apple Inc.MDM / eszközregisztráció
gdmf.apple.com Apple Inc.Aláírás-ellenőrzés, firmware
identity.apple.com Apple Inc.Apple ID hitelesítésTartalomelosztó partnerek (CDN-ek)
Domain Szolgáltató / Funkció
cdn-apple.com Akamai / Apple CDNStreaming és gyorsítótár
mzstatic.com Apple / AkamaiApp Store tartalom
apple-dns.net Apple DNSDNS lekérdezések
hls-svod.itunes.apple.com Apple CDNHLS streaming (video)
Egyéb célok (pl. NTP, geolokáció, analitika)
Domain Szolgáltató / Funkció
time.apple.com Apple Inc.NTP időszinkron
gs.apple.com Apple Inc.Aktiválás, firmware
sq-device.apple.com Apple Inc.Eszközstátusz, diagnosztikaTiltsd csak le nyugodtan, aztán mehet sírás, hogy egyik másik szolgáltatás nem működik, mekkora szar ez...
-
csomi1977
aktív tag
Sziasztok . Valakinek van tippje mi ez a sok forgalom kifelé ?
-
captainnemo
senior tag
válasz
Csabi1984
üzenetére
Bocsánat "el vagyok utazva", és telefonon pötyögök.
Szóval próbálkoztam azzal a tv kapcsolom be mindent, dr nyilván ez akkor működik rendesen ha a kapcsolódó eszközökön is bekapcsolom. A gond az nem mindenhol lehet a viselkedést részletesen szabályozni így össze vissza kapcsolgatnak mindent. A másik probléma az, ha mondjuk a tv-t úgy állítod be a kapcsolódó eszközt bekapcsolja, akkor amikor bekapcsolod a legutolsó aktív kimentem lévő eszközt is bekapcsolja. Ha váltod a kimenetet a kívánt eszközre bekapcsolja, de másikat akkor kapcsolja le, amikor a tv-t is kikapcsolod.
A fentiek miatt én kapcsolók be mindent és ki, mivel egy programozható távom van ahol mindent kézben tartok.
Ami miatt az erősítőn és a tv-n a CEC működik az az arc. Az erősítőn nem kéne, de az arc handshake sokkal megbízhatóbban működik ha az erősítőn is bekapcsolom. Ha bekapcsolom a tv bekapcsolja az erősítőt is most, pedig a kutya nem mondta a tv-nek. Az erősítő CEC je működik így amin semmit nem lehet állítani, csak on/off. Amúgy ha a tv-t kikapcsolom az erősítőt nem kapcsolja ki, csak be. De így működik.
-
Csabi1984
addikt
válasz
captainnemo
üzenetére
Szia, köszi
"elimináltam" az mit jelent?
Az érdekesség, hogy AppleTV-n köttettem a HDMI vezérlést de ugyanúgy elindul.
Nagy baj nincs legfeljebb visszadugom a TV-e és egy másik eszközt csatlakoztatok az AVR-re. -
captainnemo
senior tag
válasz
Csabi1984
üzenetére
A CEC beállításokat kell megnézni, én ha tehetném kikapcsolnám mindenhol, mert nem mindenhol lehet kellően szabályozni. Viszont van ahol sajnos kell, mert úgy működik leginkább hibamentesen.
Én is azért elimináltam mert több eszköz is rá van kötve az erősítőre és amilyen bemenetre volt az eszköz utoljára csatlakoztatva, azt próbálja bekapcsolni.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok!
Valaki próbálta már az appletv-jét AVR-re kötni?
HDMI hely felszabadítás végett gondoltam, hogy az appletv-lejátszót az AVR-re csatlakoztatom. Minden tökéletesen működik a lejátszóval egy érdekes jelenség van amire nem találtam orvoslást.
Egy Amazonfirestick is AVR-re van csatlakoztatva és akárhányszor a Firesticket kapcsolom be ami beindítja a TV-t és az AVR-t de az Applatv-t is elindítja valamit az erősítő arra a bemenetre is kapcsol amin az appletv-van
Nekem az lenne a logikus, hogy ha Firesticket indiítom be akkor arra az adott HDMI-n maradjon az erősítő!
-
Csabroncka
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
Kicsit túrtam, talán frissítés is jött azóta, egészen jót tett a bitráta emelés a spotinak
. -
Csabroncka
addikt
Az új Spotify app elég pofásra sikeredett!
-
Peace
nagyúr
Jah amúgy tegnap full véletlen jöttem rá, hogy kikapcsolt érintéses vezérlésnél a nagy kerek gomb alsó részét nyomva is előjön a speckó feliratok menü Infusa-ban és lehet is tölteni az opensubtitles feliratot.
-
djbahool
senior tag
Tudtok ajánlani Apple TV 4K 2022 3rd gen-hez olyan vezeték nélküli távvezérlőt, amiben van giroscope is?
-
Blossom
junior tag
Legalább képes jelezni, hogy van-e már hálózati kapcsolat.
Amíg nincs, felesleges erőltetni.A manuális IP újabban kicsit problémás lehet.
Korábban ez volt az első dolgom.
Némi meglepetéssel tapasztaltam a 2+ éves táblagépemen és az 1+ éves mobilomon,
hogy miért nehézkes időnként a hálózati kapcsolat összehozása:
Ügyesen az eszköz MAC címéhez rendeltem a fix IP címet . . . -
Peace
nagyúr
válasz
Blossom
üzenetére
Bizony, mutatja a jobb-felső sarokban. Ez olyan 1-2 másodperc összesen. De ugye ha alkalmazás közben állítottam le, akkor emiatt jön a hibaüzenet és nyomni lehet a reply-t. Chatgpt-t megkérdeztem, azzal kezdte, hogy gyakori panasz az ATV kapcsán. Manuális Ip szerinte segít, de sajnos nem. Legalábbis az én esetemben. Ezek szerint ez a normális működés és nincs mit tenni.
-
-
Én is úgy szoktam otthagyni. Nekem sem csinálta még sosem azt amit írtál. Egyébként a tvOS18-ban nekem többször előjött a vezérlőpanel, amin volt kikapcsoló gomb is. Sosem próbáltam ki, mert amikor előjött, akkor éppen nem akartam kikapcsolni, mikor ki akartam, akkor véletlenül sem tudtam előhozni. Mióta 26 van, azóta nem találkoztam vele..
-
djbahool
senior tag
Ha egy Apple TV 4K 3rd gen-hez (amihez már gyárilag társítva van a saját gen3 távirányítója), hozzátársítok egy régi gen1-es giroscopeos távirányítót, akkor mindkettő működni fog vele, vagy csak az újonnan társított?
-
Peace
nagyúr
Deszar...
Tv Plex appban simán a feliratoknál ott az opció, hogy letöltés. Mind1, bőven tudok nélküle élni. Eddig minden filmet és sorozatot vitt gyönyörűen. Örülök, hogy véget ért az idegeskedés. LG meg bekaphatja, hogy egy ilyen fostenger WebOS25-öt adott ki....gondolom semmit nem teszteltek rajta.
-
Peace
nagyúr
És tényleg basszus!!! Most már felfogtam mi ez a lehúzás, de az volt az első dolgom, hogy ezt a ge*is érintéses vezérlést kilőttem, mert mocskos idegesítő. Mind1 is, inkább intézem PC-n annál a pár filmnél, ahol szükséges. Nem értem miért nem lehetett simán a feliratok menüpontba tenni ezt az opciót, mint a Plex-nél.....
-
Blossom
junior tag
Mi az Infuse verziószáma?
8.3-nak kellene lennie.
Legalább fél éve ott van a lehetőség, kb. akkor néztem meg.
Nem használom.
99,9 százalékban eleve adott a felirat a videó fájlban.
Ha mégsincs, akkor előre gondoskodok róla, hogy a videó fájl mellett legyen.
Sokféle felirat készül, nem biztos, hogy a jó töltődik le. -
Peace
nagyúr
Én rendszeresen úgy nyomom ki, hogy valami app-ban vagyok. ÉS akkor ugye úgy "indul", hogy nincs kapcsolat hiba és nyomogatni kel la retry-t. Aztán pár másodperc után rájön, hogy mégis van net és onnantól megy. Zavaró. Főleg azért, mert lényegében folyamat készenlétben van...
-
djbahool
senior tag
Sziasztok,
Vettem ma használtan egy Apple TV 4K 128GB 3rd gen-t.
Láma vagyok Apple terén, mert ez az első i termékem.
Kezdő beállítások megvoltak, aztán felraktam egy autó appot, amit elvileg Apple TV 1st gen távirányítóval lehetne irányítani, giro alapon.
Na most ugye nekem 3rd gen a remote, de nem működik vele.
Lehet rossz a giro benne?
Más: rateszem töltőre a remoteot, de nem világít rajta a LED. LED az egyáltalán? -
blakey
titán
…amikor elindítom, akkor hibakóddal indul bármelyik app is ment a kikapcsolás pillanatában. Netflix, Disney, YouTube..
- próbáld meg úgy leállítani, hogy a főmenüben vagy. Soha nem állítom le alkalmazás közben. Hibakódot még nem láttam. Nekem is kábellel van összekötve, valamint fix ip van hozzárendelve.…tud az Infuse opensubtitles oldalról feliratot szedni.
- sokra nem mész vele, mert sajnos nem teszi a fájl mellé, sz@r, valamint ha Plexet használsz, akkor nem tudja úgy hozzárendelni, hogy mindenki számára elérhető legyen. Feliratot mostanság már nem szedek le, mert mindenhez van, de ha nagyon szükséges és nincs nálam gép, akkor a Dune-n futó Kodival töltöm le. -
Peace
nagyúr
Tudom, hogy nem kapcsol ki teljesen. De amikor elindítom, akkor hibakóddal indul bármelyik app is ment a kikapcsolás pillanatában. Netflix, Disney, YouTube...aztán eltelik pár másodperc és újra felfogja hogy van net. Pedig kábellel van összedugva. Lehet valamit át kéne állítanom hálózatnál?
Más! Internet szerint tud az Infuse opensubtitles oldalról feliratot szedni. Nekem viszont semmi ilyen lehetőséget nem ajánl fel. Már kétszer átnéztem a beállításokat is. Most akkor tud vagy nem tud?
-
-
Peace
nagyúr
Ami még csúcs, hogy 11 MB/s-el töltök le és az Infuse közben röhögve játssza a filmet. Plex app a tv-n ilyenkor már össze**arta magát és megállt a film. Eddig teljesen pozitív ez az Apple kütyü. Az nem tetszik egyedül, hogy hibával indulnak az appok mikor újra bekapcsolom. Azért, mert ahogy látom kell neki 4-5 sec, mire rájön, hogy van net.
-
Privátban folytassátok, ha muszáj, köszönjük.
-
zacci
senior tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Sejtettem, hogy okoskodni fogsz
-
zacci
senior tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Jelenleg B&W602S1x5 + Marantz AV + JBL sub + Onkyo stereo + Nvidia Shield + 83" C4
Zenere dedikalt Wiim Pro+ topping P50 tap + Topping L50 stb.
Korabban Mi TV, Popcorn vten, Zappiti dedikalt lejatszo.Ehhez a rendszerhez egyszeruen keves az ATV a passtrough es plex nem megfelelo kezelese miatt . Nagyon ritkan stream, de azt is viszi az shield termeszetesen passtrough-al.
-
sony89
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autós kamerák
- Highguard
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez az egyetlen idegesítő, amit tapasztaltam. Most játszotta el harmadszor.
Fene tudja, hogy egy P7 mennyivel lenne szebb, lenne látható a különbség egy P8-hoz képest? Mivel nem is láttam még rendesen P7-et, így nehéz azt is eldönteni, hogy érdemes e beleugrani ilyen médialejátszókba.
Mert mint kiderült, eléggé el voltam veszve a témában. Még most sem tökéletes, de már jobb. Ma még tényleg utánaolvasok jobban a DV-nek is.

.
Ügyesen az eszköz MAC címéhez rendeltem a fix IP címet . . .

Tv Plex appban simán a feliratoknál ott az opció, hogy letöltés. Mind1, bőven tudok nélküle élni. Eddig minden filmet és sorozatot vitt gyönyörűen. Örülök, hogy véget ért az idegeskedés. LG meg bekaphatja, hogy egy ilyen fostenger WebOS25-öt adott ki....gondolom semmit nem teszteltek rajta.