Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Néha találkozok érdekes jelenségekkel. A mai napon pl egy idősebb nő kissé erőteljesen állt be a helyi bolt parkolójába, annyira hogy visszapattant parkolót határoló padkáról egy pici asszem nissan micra járgyányal. Aztán amikor ment el akkor meg szinte padlógázon váltót recsegtetve tolatott ki.
    Még még télen papa áll ki szintén padlógázzal fél percig csúsztatva vastag kék füstöt okád szegény swift.
    Ez nem álltalánosítás de azért az autós hírdetéseknél a megkímélt idős hölgy/úr tulajtól szöveteg végigondolva nem biztos hogy a jó állapot köszön vissza.
    De ellenpéda is van, nyugger papa wartburgal ami csillog villog mintha új lenne de hogy hogy a fenébe azt nem tudom mert pl bátyámra hagyta a nagypapám a fűtött garázsban tartott 55eKm futott elektromos antenna emelős skoda 120-asát ennek ellenére több helyen rozsdás és hengerfejes is szegény hiába vigyázott rá a papa. Az is igaz hogy párszor már főtt szegény, de szériatartozék volt az 5L kannavíz a csomagtartóba(elöl) nyáron, télen meg több 25 kilós virágföld hogy legalább egy pici összefüggés legyen a valós kanyarodás és a kormány állása között.

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák