Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
Hyundai Coupe 2.0-es benzin motorjáról tapasztalatok? (2003-2004)
Az 1.6-os gondolom lomha.Esetleg milla környékén milyen coupé opciók vannak? (3-as bmw-k kivételével)
[ Szerkesztve ]
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Dani_kp
addikt
válasz concret_hp #143897 üzenetére
Ha nagy az esély, hogy lesz gyerek, akkor kombi/egyterű alá ne add. Ezek a "kis" gépek tök jók egy fiatal párnak, akik legalább 5-6 évig biztos nem akarnak gyereket.
Amit írtál honda jazz az teljesen jó vagy amit korábban linkeltek II-es focus-t. Illetve bármi ami kombi.
https://ingatlan.com/33821564
-
Richard!
addikt
válasz concret_hp #143897 üzenetére
ha lenne egy gyerek pár éven belül, akkor ne kelljen egyből autót cserélni
Ez a kijelentés kiejti a linkelt példányokat szvsz.Ma kezdődik életed háralévő része
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #143865 üzenetére
sokat futott de "fiatal" kategóriában ezekről pl. mi a vélemény?
[Swift] ezt már láttam úgy is hirdetve, hogy fix 1.5M
mindkettő fent van minimum 1.5 hónapja.
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
mycso
veterán
válasz BigBlackDog #143861 üzenetére
Évjáratban mi az elvárás? Nem láttam, hogy írtad volna.
Tavaly 2.5-3m körül kerestem én is autót hasonló igényekkel. Ami még kikötés volt, hogy 2011 utáni, diesel és 1900+ ccm.
Amúgy a J astra az belefér ebbe (én kizártam, volt 2évig nem adta). Insignia, mondeo, laguna amik belefértek esetlek octavia.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #143893 üzenetére
Hmm. Ezzel most nem mondtál semmit, még szép olyat választ, amit ő szeretne, ezt minek ide írni?!
-
Kornel
veterán
válasz Luck Dragon #143893 üzenetére
Igaza van, Lanos kemény, kopogos, 1.5-ös ős motor, olajat szereti, rohadnak is nagyon.
Apámnak volt, így tudok róla mesélni. -
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #143890 üzenetére
Az Astra hasonló technika, de sokkal jobb és szebb kivitelben. Semmi indok nincs a Daewoo-ra.
-
-
Victoryus94
őstag
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Utána járok minden ajánlott autónak. (a legtöbbet olvastam máshol is, hogy nem rossz vétel) -
törölt tag
válasz Kornel #143876 üzenetére
Hát, elég szokatlan forma, mondjuk úgy. Rendszeresen karbantartott, vezetett szervizkönyv A Reifenzentrale Rieger + Ludwig GmbH, vagyis egy gumis cég szerviz bejegyzései inkább elriasztanak, mint hogy pozitív jelzést hordoznának a 35 ezer km-enkénti olajcserékkel...
Luck Dragon A Lanosnak nagyon gyenge a beltere azokkal kopogós műanyagokkal.[ Szerkesztve ]
-
Brumi˘
addikt
válasz Kornel #143879 üzenetére
Szerintem az újabbak se esnek szét ha normálisan vannak használva. (Tapasztalatom nincs)
1.9 kereszt motorok abba a kasztniba ASZ(130ló), ARL(150ló) ami frankó szerintem.
PD elemek állapotára lehet jóslatot tenni diaggal, de sok tényező befolyásolja az értékeket.
Turbó sarkalatos pont ezeknél. Amikor én kerestem autót akkor 100/99-en szar volt valami. Vagy maga a turbó vagy a vezérlésében valami. Szal. ha nem akarsz aknára futni vigyél egy tényleg hozzáértőt.Szerk.: DMF kimaradt. Luk/sachs utángyártott szettek 100-200k + a munkadíj. De ezek tartóssága elmarad a gyáriétól. (Ez nem saját tapasztalat)
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
4 órával ezelőtt próbáltam az ocsmányapp-ba lekérdezni rendszám alapján.. Na.. Azóta se sikerül, mert valami hiba van.
"Elnézését kérjük, a rendszer üzemzavar miatt nem tudta teljesíteni kérését.
A hiba elhárítása folyamatban van."
Szuper.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
válasz Victoryus94 #143883 üzenetére
Swift,F Astra, Daewoo Lanos,Fiat punto.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Kornel
veterán
válasz Victoryus94 #143883 üzenetére
Ennyiért már vehetsz Renault megane 1 ph2-t 1.6 benzinnel, vagy Fiat Punto 2-t is 1.4 benzinnel.
Csak jobb, mint egy swift, igaz kicsit drágább is szervizelni, de ha normalist fogsz ki, egyik sem horror. -
Victoryus94
őstag
Első autónak (friss jogsival) fél millió alatt mi éri meg leginkább?
Fő felhasználás: munkába járás - napi 2x25km (nagyobbik fele pályán) - bár ez még változhat (mármint a munka Pestre...)
Suzuki Swiftre gondoltam (2000-es évjárat), bár a 2005 utániak jobban tetszenek, az már nem férne bele.
Légkondinak örülnék, de még ha lenne is benne, esélyesnek tartom, hogy több átka lenne, mint haszna, szóval lemondok róla. Nem 20 évre tervezek (legyen 2-5 év), de nem szeretnék szervizbe járogatni havonta (és az autó árának felét otthagyni alkalmanként).(Autó típus ajánlatokat várok)
Ui.: Még olvasgatom az ajánlott linkeket. Vásárlás 1-2 hónap múlva esedékes.
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
-
zgospel
őstag
válasz footy #143852 üzenetére
Igazad van, de a turbós autót hajtók 90%-nak fingja sincs róla, hogy mi a bré az a turbó, és hogyan is kéne használni.
Ugyanez a 90% manager módban használja a kocsit: indítás után egyből rakja is a sebességet és tolja neki. Megérkezéskor meg egyből leállítja, aztán helóheló. Esélyt sem adnak a turbónak melegedni egy picit, illetve visszahűlni.
Egy szívó benzin ezt jobban tolerálja, illetve nincsenek benne azok a kényes és drága alkatrészek amik az ilyen használattól hamar(abb) letérdelnek.
Használt autó vásárlásánál ez egy lényeges szempont sokaknál, pl nálam is az volt a városi rövid távok miatt.https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
-
Kornel
veterán
válasz BigBlackDog #143872 üzenetére
[link]
Egy jó astraval simán előrébb lennél, akár nulla pótlással is, csak kalkulald be, ha gáz lenne.
DPF,DMF, turbo, befecskendezés. -
rbalint88
addikt
válasz BigBlackDog #143864 üzenetére
Amit megnéznék még, az a Lancia Delta dízel, mindegyik jó konstrukció és akár még fiatalabbat is tudsz venni a Civic árából. Ülésfűtés mondjuk horrorritka benne, de hát semmi nem lehet tökéletes
ülésfűtéssel ez az értelmes kínálat: [link], [link], [link], [link]
Civic árából fiatalabb dízel kevés méterrel eléggé necces. Octaviából, Focusból talán, mert azokból Dunát lehet rekeszteni. Golfok eléggé tartják az árukat, de CRTDI motorral bármelyiknek neki lehet futni. -
Kornel
veterán
válasz Richard! #143867 üzenetére
Nem volt benne PD elemek és kettostomegu se cserélve gondolom.
Luck dragon: gyenge, főleg egy 1,6 tonnás kasznihoz.
Sőt, szerintem ez már a balesetveszélyes kategória.BigBlackDog: szerintem árban igazából csak a J Astra férne bele neked, ahogy nézem.
Abból találhatsz jól felszereltet, és az 1.7 dízel nem különösebben nyűgös, a szokásos dízel plusz szervizigenyeken kívül.
Legalább közelről is szemügyre vennék egy ilyet.[ Szerkesztve ]
-
Kopel 1.4/90 paci láncos vezérlés. Ha csak ez az igény. De ez csak tipp
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Richard!
addikt
válasz concret_hp #143865 üzenetére
Szevasz!
Akkor a te autód a Focus [link]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
válasz BigBlackDog #143864 üzenetére
Van a szomszédban egy 2003-as A4 Avant 131 lovas PD motorral. 445 000 km-rel. Semmi baja nem volt még és valószínűleg nem is lesz. Kop kop
Nem kell félni a sok km-tőlMa kezdődik életed háralévő része
-
Kornel
veterán
1.6 CRTDI kell neked.
Szerintem.
De inkább VW-ben, az halkabb.
Golf elég lenne, nem kell Passat.Ja és dizelnel azért kalkuláld be hogy lehet több is a szervizelés, volt már rá példa, mielőtt az ellenkezőjét állítják.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
- alapvetően A-ból B-be szeretnék eljutni, évi 7-10 000km
- ha lenne egy gyerek pár éven belül, akkor ne kelljen egyből autót cserélni -> 5 ajtós gép és isofix köll
- klíma kell bele
- nem akarnék 10 évesnél régebbi gépet
- nem baj ha keveset és olcsón kell szervizelni (inkább az extra vesződséget kerülném el, de persze anyagilag sem örülnék örökké ezzel foglalkozni)árban mondjuk 2M-nél többet semmiképp nem szánnék rá, de a lényeg az, hogy igazából a következő 4-5 év alatt már ne legyen nagy értékvesztése.
nagyjából ezeket látom:
- random 7-10 éves swift 1M körül egész szépek vannak és olcsó hozzá minden
- 5-6 éves sokat futott legújabb fajta swift 1.6-1.8M szintúgy occó minden
- 7-8 éves Jazz, 1.6-1.8M közt
- 6-8 éves H astra 1.5-1.9M közt (viszonylag többet futottak)
- 7-9 éves D corsa 1.2-1.4M köztegyéb ötletek? ár / érték arányban a swiftek tűnnek a legjobbnak (nem csak az itteni listából, hanem úgy általában), de ki tudja?
+ opelhez meg kiához van megbízható bevált szerelőm, ez még azért tud módosítani a képleten.[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
BigBlackDog
veterán
válasz rbalint88 #143862 üzenetére
Aham, na annyit nem akarnék autóba tolni.
Gondolod, hogy a Civic ársávjában lenne fiatalabb dízel, ami azért felszereltség terén nem visszalépés? Gondolkozok erősen 1.9 PD TDI-s 4-es Golfokon is őszintén szólva, 1.2m Huf környékén már vannak azért, csak van bennük méter rendesen.
Egyébként ezek a Polo V-ök milyenek hangszigetelés terén?
[ Szerkesztve ]
-
Qruval nem rég pont ilyen poloról csevegtünk, csak 1.6CR-TDI 7/DSG volt az alany. Szerintem szuper kis autó.
Ezzel a motorral van hat sebességes manuális váltó is.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
rbalint88
addikt
Civic helyett én biztos vagy ebben a kategóriában vennék egy fiatalabb, leinformálható dízelt vagy egy kategóriával feljebb és akkor jöhet kutya, gyerek, nem lesz gond a kocsira. De ez ugye inkább 3,5-4millás mutatvány...
-
BigBlackDog
veterán
válasz Kornel #143858 üzenetére
+ (#143857) rbalint88: No igen, a felszereltség.
Ami most már kéne az a digitklíma, ülésfűtés, tempomat, multikormány, középső kartámasz, elektromos ablak (legalább elől), legalább MP3 lejátszás, ülésmagasság állítás.
Ami jó lenne, de valahogy meg tudok békélni a hiányukkal: kétzónás digitklíma, plüss kárpit, xenon, tetőablak/üvegtető/panorámaszélvédő, bluetoothos (gyári) kihangosító, 4 elektromos ablak.
Értelemszerűen ez sem olyan merev dolog, a "jó lenne" dolgok nagy része a Civicben sincs meg és nem sírok napi szinten, nem annyira hiányoznak. Viszont úgy tűnik, hogy Tsebacsinak fertőző amije van, mert én is szeretnék már kicsit nyugodtabb módon haladni a tömeggel, nem pedig folyamatosan a felpörgő motor miatt nyugtatni az utasokat. Meg aztán pályán 130-nál én sem érzem magam már annyira kellemesen a 3500-as fordulaton hangoskodód motorzaj és beszűrődő gördülési zajok tengerében. Tudom van rosszabb is, de törekednék a jobbra. Aztán lehet, hogy bő fél év múlva havi 1100 km helyett inkább havi 2000 km lesz az átlagos és elgondolkodtam valami dízelben, bár itt még a benzines érné meg jobban, ha jól sejtem. Kicsit nézegetek más irányokba is, hogy tágítsam a látóteremet, aztán vagy nem cserélem a Civicet, vagy cserélem és keresek utódot 2.5-3m között, vagy belövök egy 1.5(-2)m limitet. Ahogy látom 2.5m környékén a Civicnél nem nagyon találnék jobbat a saját igényeim alapján...Szóval kéne valami megbízható, alacsonyabb pénzigényű csendes gép főképp pályára. Nem érdekel, ha nem kemény a futómű, teljesítményben azért a Civic szintjét közelítse meg legalább, de legyen komfortos, csendes és két ember (alkalomadtán 3-4) férjen el.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Ha kicsit lejjebb menne az ára, szívesen beleulnek egy ilyenbe: [link]
Milyenek ezek a motorok? -
veterán
válasz BigBlackDog #143854 üzenetére
Novemberben egy hétig béreltem ilyen 1.2 TDI-t Seat Ibiza bódéban. Nem versenyautó, cserében keveset fogyaszt. 3 hengeres!
-
Kornel
veterán
Elférnél simán benne, 2 embernek nem is kicsi, de ez teljes ellentéte a civicnek, és nem csak a dízel benzin fronton, hanem vezetési élményt tekintve is.
Én nem valtanék kategóriában visszafelé, még ha csábító is, hogy fiatal, és keveset eszik.Na meg amit balint is mond, ülés fűtés, tempomat, digit klíma, behajtó tükrök, stb., ezek alá nem adnám, könnyű a jót megszokni, na de feladni?
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
a hely nem probléma, kb tágasabb, mint a golf4 széria. a nem egyszerű mutatvány az lesz, hogy találj jól felszerelt darabot nem horror árban (csak amit a civic tud: digitklíma, 4 villanyablak, tempomat, ülésfűtés, tolatóradar)
amúgy egy blueGT 1.4TSI jöhetne belőle már csak egy rendes hifi kellene bele és 3M-val drágábban tudná ugyanazt, mint az Alfa -
Kornel
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Ilyenekről mi a vélemény?
Update: igazából az 1.6 90 lovas változattal lenne ideálisabb. Csak végigfutott a gondolat és nem sokat hallottam ezekről (relatív fiatalabbat is ki lehet fogni). És kicsi vagyok, szerintem elférnék, ha a hely miatt lenne problémás.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz footy #143852 üzenetére
Mindez igaz újan.
Meg egy 1.4 tjet szivocso befecskendezéses motor talán ok, mert nem egy bonyolult szerkezet, de egy hasznalt lerugott bonyolultabb motor simán lehet cumi.
Ujan bármikor bevallalnek egyet, lefeleznem az olajcseret, stb., de 2,5M-ert nem nagyon mászkálnak újszerű turbós autók. -
footy
addikt
En nem ertem ezt a szivomaniat... Ha palyanapozni jarnatok akkor meg csak-csak de a hetkoznapi eletben sokkal hasznalhatobb egy turbomotor. Ha rendszeresen van szervizelve akkor nincs vele semmi gond, lerugni pedig a szivot is le lehet. A paranoiasok meg lefelezhetik az olajcsere intervallumat es kesz...
-
Gergőke88
addikt
válasz Motion_Blur #143846 üzenetére
1.8-ás szivo Insignia?
Ha a J Astra tetszik akkor akar az is... -
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #143848 üzenetére
Egy jó kis lancer?
Bár fél számmal kisebb.Nem vagyok francia párti, de ez a laguna III jónak tűnik, ha jól tudom a motor is ok.
[link]Ezen kívül Ford Mondeo 2.0 is beleférhet.
[link]Esetleg egy mazda6.
[link][ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #143846 üzenetére
Nehéz szülés lenne.
Az accordok ára elég sokat esett, egy jó 2.0 benzin miért nem játszik? -
válasz Kornel #143842 üzenetére
Igen volt, de az OPC 206 kW280 LE , szerintem ez totál felesleges.
Az opel fórumban vannak gazdik akiktől lehet érdeklődni. 1.4T=140Le
De ha ettől erősebb kellene még ott van az 1.6T ami 180LEÖsszesen 9 fajta benzines motorral és 15 dízeles motorral adták ki a J-ket .Ebben benne vannak a motor fejlesztések,faceliftes kiadások, átalakítások, változtatásos motorok.
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #143841 üzenetére
Atom nehéz, a kombi simán 1,6 tonna.
2.0 benzin volt ebben?
Amúgy jó autó, csak mivel nehéz, ezért eszik is. -
Motion_Blur
félisten
Patikának kinéző J Astra: [link]
Számomra hibáltan választás lenne egy 2.0 benzinnel.
Amúgy mit tudni általában a J Astrakról?Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Luck Dragon #143833 üzenetére
4x körbe, az csak 160.000km.
-
vzsryl
nagyúr
válasz Kornel #143832 üzenetére
És ez az 1 millió alatti ár nagyon elborult? Ránézésre túl olcsónak tűnnek. Vagy ez reális?
Nagyon szeretnék egy japán kombit, szopó benyával, és minél jobb áron. Corolla, Avensis már bő 500-600k-val drágábbak. Hondára rá se merek nézni...megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Kornel
veterán
válasz Luck Dragon #143833 üzenetére
Tervben van egy ilyen nekem kintről.
Csak nem tudom, hogy 1.9PD, vagy 1.8T -
válasz Kornel #143829 üzenetére
Két utcával arrébb van egy ugyan ilyen Toledo. Újonnan vette , határ tiszként járja a határ átkelő pontjait. Talán már négyszer körbe érte a Földet is, annyi kilométert tett meg vele.
És még mindig megy.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
2004-2005 körüli, 1.6-os, benzines Mitsu Lancer kombikról mit érdemes tudni? 1 miska alatt vannak nagyon szép darabok, és nekem nagyon bejön ez a sportos orr+hullaszállító, behemót hátsó.
Szabad ilyet venni, vagy inkább kerülendő?
A 98LE nekem elég lenne, szóval ebbe kérem ne kössön bele senki.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Tothgera30
Ármester
Boldog új évet kívánok minden topiklakónak.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Kornel
veterán
válasz Nestor16 #143828 üzenetére
Összességében elég jól összerakták azokat az autókat, ma már sokkal sporolósabb egy Seat.
Szerintem érdemes szétnézni kint is, ha van idő meg erő kimenni egyetért.
Ezek a kereskedések (tisztelet a kivételnek) nem feltétlenül a vevő érdekeit szem előtt tartva kereskednek, és akkor finom voltam, hogy ne lehessen belekötni -
Nestor16
senior tag
válasz Kornel #143825 üzenetére
Köszi mindenki.
Csak benzines jöhet szóba, kevés és rövid táv.
A Leon nem jön be külsőre. Autó formájú autót keresünk.
Én is fenntartásokkal kezelem az ilyen kereskedéseket, sajnos magánszemélytől alig van autó eladó.Szóval akkor típus vagy a Komfort miatt volt prémium érzésű az autó?
Üdv, Dávid
-
félisten
-
BigBlackDog
veterán
-
Kornel
veterán
válasz Nestor16 #143824 üzenetére
Toledora +1.
G4 technika, szerintem jobb csomagolásban.
Bár ez az alap ülés nem túl csábító, a nagyobb felszereltségeknél lévő combtamaszos üléssel keresd, az nagyon jó, tomcsi leonjaban is olyan van, bármikor beleülnék.
1.6 16V ha nincs szethajtva, nem sok gond lesz vele, bár nem megy, és nem is eszik keveset, ha belefér az esetleges magasabb szervizkoltseg, akkor biztos dizelt néznék, bár abból még inkább az 1.9 PD-t, de azok drágábban mennek, talán ha te hozod be kintről, akkor beleférhet. -
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Nemrég megnéztünk egy Seat Toledo-t. Kifejezetten minőséginek érződik belülről. Ez mitől van? A típus miatt (most néztünk először ilyen típust) vagy a Stella Komfort utal rá? Tetszett nekünk az autó, bár már-már túl szép volt. Rozsdát nem találtunk, a motor patyolat, de ment, próbakör nem volt. Maga a típus jött be meg a kényelmes, prémium érzés.
Néztünk egy Toyota Avensis 2001-est is (300k km, autópálya, törésmentes), ami még nem fapados, sőt kellemes de nem annyira, mint az előző, inkább a tartósság érződik rajta. Motorja, futómű, váltó nagyon rendben, jól ment a próbaúton, jól húz, jó vezetni. Hibái: bal első ajtó zsanér nem tart rendesen, leül az ajtó, erősebben kell becsukni. Rozsdák vannak, az egyik ajtó alja eléggé, néhol púposodik kicsit a festés alatt, úgy vettük ki, hogy beázik, hogy az első ülés sínje eléggé rozsdás. Az apróbb hibái ellenére rendben találtuk az autót, szép jó állapotú csak a rozsda az rozsda. Mindez 700k lenne.
Mit gondoltok így látatlanba az autókról?
Üdv, Dávid
-
félisten
-
hacki87
senior tag
válasz BigBlackDog #143821 üzenetére
Én maszek kézi mosónál tapasztaltam, hogy mire bedogom az 500Forintot addigra 450 lesz. Omw Alsónémedin és Dunaharasztin is olyan, hogy ameddig dobálsz nem számol.
-
zgospel
őstag
válasz Richard! #143813 üzenetére
Nem mindegyik. Az OMV-nél (legalábbis Rákosfalván) bedobod és nem kezd el pörögni az idő. Szóval szépen nyugiban be lehet rakosgatni az érméket, nem kell támadómenyét módjára bekészíteni az érméket meg kézben tartani a pisztolyt.
Szerintem ez így lenne korrekt mindenhol.
Más helyeken mire bedobom az érméket elbukok legalább 10 másodpercet simán, aztán mire megindul a sampon is elmegy még jó 10-15 másodperc, szóval kb 1 fél érmét már el is buktam a semmire... Ugyanez amikor átváltok viaszra, legalább 10-15 másodperc mire elindul a viasz.Ja és a kedvencem, kb 1 éve jött divatba sok helyen, hogy 1 érme most már nem 60 másodperc a kijelzőn, és nem a 60 másodpercet számolja visszafelé, hanem 1 érme = 100 egység, és a 100 egység pörög 5-ösével lefelé. Csupán azért, hogy fingja ne legyen az embernek hol tart éppen. Arra mennek rá, hogy majd biztos elszámolja az ember és bedob még pár százast az automatába...
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
mycso
veterán
válasz máyköl #143801 üzenetére
Én itt Miskolcon nagy ritkán szoktam az imo-ban mosatni, eddig elégedett vagyok velük.
Gépi mosóból a legjobbak, amikkel eddig találkoztam.
Egyébként meg kézibe hordom: Crystal Carwash, jó áron, gyorsan dolgoznak, viszonylag jól is.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
veterán
válasz BigBlackDog #143810 üzenetére
Nagyszőlős út elején Agip, Osztyapenkónál OMV, budaörsi Tesco non-stop; ezek egész jók.
-
rbalint88
addikt
válasz barnam_ #143814 üzenetére
Pont most voltam a splash-sel mosoban, mert a kedd reggeli benzinkutas fellangolas nem hozta le a mocskot.
Was'hn'go huszti uti egysegben ot autonyi sor kivarasa utan 1400-bol mostam le a gumiszonyegekkel egyutt, hozzateszem tiszta is lett. A vegen fel perc mar ment a levesbe, de tobb is veszett mohacsnal...[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz BigBlackDog #143812 üzenetére
Az tény, hogy gyorsan leperegnek a százasok... jártam már úgy, hogy vidéki benzinkutas kézi mosóba bedobáltam a pénzt, aztán a végén már ott hagytam, mert nem bírtam kivárni, hogy leteljen
Én ezt szoktam: samponos mosás, öblítés, wax, aztán cseppmentes öblítés. Utána törölgetni nem szoktam (max az ajtókereteket), valóban cseppmentesen szárad. Mivel gyorsan lemegy a pénz, meg alapos is vagyok, 6-700 forintot szoktam beleszórni.
-
Richard!
addikt
Amúgy mindegyik kézi mosó úgy működik, hogy bedobod a pénzt és egyből elindul a visszaszámlálás, a program kiválasztása nélkül?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
barnam_
nagyúr
válasz BigBlackDog #143810 üzenetére
Ott van a Budaörsi IMO mellett a Wash'n'Go kézi mosó, én ott szoktam mosni.
Szépen leszedi a mocskot, de igaz rá mint az összes kézi mosóra, hogy igazán tiszta csak akkor lesz, ha utána át is törlöd a kocsit.
-
Kornel
veterán
válasz máyköl #143807 üzenetére
Vannak jobb kézi autómosók, ahol nem csak a pénzt dobalod, hanem le is hozza a retket.
Budakalász Auchan parkoló, Fót a MOL kúttol nem messze, fogarasi tesco parkolóban lévők váltak be nekem idáig.
A kutakon lévők többnyire csak a pénz költésre jók, tiszta csak immel ámmal lesz.[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
válasz !Overdose! #143796 üzenetére
A nagykozonsegben ennyi marad meg TC-rol, a nemkilometertveszunkhanemallapotot meg a kettostomegumegaturbo
-
máyköl
veterán
válasz BigBlackDog #143805 üzenetére
Én bőven több mint 8 kocsit vártam végig.
Egyébként az otthoni mosásnak a híve vagyok, csak a hideg miatt semmi kedvem nem volt hozzá, gondoltam kipróbálom, de egy ruppót nem ér. (Nem is az alap csomagot választottam). -
máyköl
veterán
Ez az Imo mosó egy vicc.
Kár, hogy nem azonnal szálltam ki és néztem meg a végeredményt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest