Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
-
PROHARDVER!

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
mvkly
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ami nekem bejött, az Judy->voodoo boys->DLC kinyitása, very hardon, minél szopósabb, annál jobb, szinttől függetlenül. Aztán meg van terítve. A DLC válaszútján (ha még nem játszottad is tudni fogod mikor) hagyj meg egy mentést és ne csak az egyiket told végig.
Elsőre a DLC-t hagytam a végére, aztán kijöttem onnan Kratosként és nem maradt kit levernem a finálén kívül. -
cyberkind
félisten
Awwwriiight, mi a jobb módja tolni a játékot, new game plus hiányában? Letolni a főküldiket, majd a vége előtt nekiiundullni a mellékesnek és a DLC-nek, vagy a lehető legtöbb mellékest, és utána a sztorit, ami által kb semmi értelme se lesz megszerezni Silverhand motyóit? PS5 verzió.
Köszi srácok!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mehet ultra mindenre, RT max (PTt nem fogja rendesen bírni), FSR Quality.
Ahogy nézem, ahogy nálad van, nálam (7900XT & 5950X épített vízen) is hasonló.
[link] HD Reworked mod itt: Ezzel be fog nyalni a VRam terhelés 14-16GB környékére, viszont a játékban pár textúra (főleg Badlandsben) gyárilag eléggé ronda.
7900 szériával meg nekünk ez nem probléma, lassítani meg kb semmit nem lassít.
Ja igen: Ha monitor tud HDRt, meghálálja a játék ha bekapcsolod.
-
Mostanában olvasom a Setét Tornyot, így kedvet kaptam a gunslinger jellegű buildhez. Egész jó élmény.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Imádtam minden percét ennek a "lejtőnek"

Majd női karakterrel is told végig. -
Apránként, de már kezdem kiismerni magam.
-
Köszi mindenkinek, akkor megy 0.2-re
Karigenerálással elszórakoztam vagy egy órát, elosztottam a pontokat és ahogy elkezdődött a game a grafikától leesett az állam.
-
PuMbA
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én 0,2-0,25-öt ajánlok.
-
Amartus
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Már csak a Witcher3 kell mellé a kiegészítőivel(ha még nincs meg), és akkor nem a lejtőn indulsz meg, hanem egyenesen egy szakadékba zuhansz, ahonnan nincs kiút
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem 0.2 fölé fölösleges menni FSR4-el.
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Na, most aztán már jó játékot hozzá!
-
PuMbA
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Teljesen jó, bár én az FSR 4 utóélesítést levenném a maximumról
Már 0.5-nél kiesik a szemem a műanyag képtől.Továbbá ajánlott az élesebb kép érdekében kikapcsolni a grafikai beállításokban a Chromatic Aberration-t, Film Grain-t, Motion Blur-t, Vignette-t, Lens Flare-t, mert ezek mosnak.
-
Raymond
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ez szerintem igy siman jatszhato, de erre bekapcsolhatod az FG-t es kiprobalod hogy milyen ugy. Ha lomhabbnak erzed akkor kikapcsolod.
-
Nahh FSR4 belőve, finomhangolásban mit érdemes amd kariknál belőni? Első bench így néz ki:
-
-
cucka
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem kavarja össze a szálakat. A kiegészítő (és Dogtown, az új terület) úgy van integrálva, hogy
1. Csinálgatod Judy küldetéseit, a sztori elvisz Pacifica városrészbe, találkozol a Voodoo Boys-al, az ő questline-jukat is végigviszed.
2. Ezután kapsz egy titokzatos hívást, a hívó azt mondaj, hogy tud segíteni a problémádon, és hogy menj Dogtown bejáratához
3. Akkor mész oda, amikor akarsz. Ha ott vagy, elkezdődik a kiegészítő bevezető küldetése. Ez hosszú, elég nehéz, nagyon látványos/izgalmas, és nem tudsz belőle kilépni, végig kell csinálni. Ennek része egy bossfight is, 30-as szint ajánlott hozzá.
4. Ezután Dogtown megnyílik, része lesz az open world-nek, bármikor ki-be járkálhatsz, folytathatod a korábbi küldetéseket, vagy csinálhatod a kiegészítő küldetéseit, tetszés szerint.Dogtown területre sokkal kisebb, mint a fő játék térképe, viszont sokkal sűrűbb, részletgazdagabb, vertikálisabb.
-
válasz
sixpak
üzenetére
Jól betartalékoltam
Szerintem vagy 1+ éve vettem meg, de mindig volt vmi online móka ami elvitte az időmet. Most megfogadtam, hogy ARC Raiders után kicsit kivonulok az online térből és a jelentős offline backlogomnak nekiállok, így jött képbe a CP 
Az egyből átmegyek az új helyszínre nem tudom mennyire kavarná össze a szálakat. Nem akarom gyorsan letudni a játékot, igazából az a típus vagyok, aki ha beszippant a játék, akkor az összes szír/szar mellékszálat képes végigvinni.. -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A látványra nem lesz panasz.
A Phantom Liberty kötelező persze.
"Szólni" fog a játék, amikor elkezdheted a kiegészítőt, egy jó ideig nem tudsz belépni a PL helyszíneire.
Nem tudom hogyan csinálnám, ha most kezdeném....szerintem egyből átmennék az új helyszínekre, amint lehetséges.
4 alkalommal végigjátszottam a játékot és amikor jött a kiegészítő, akkor szintén előről kezdtem az egész sztorit.
Kicsit irigyellek amúgy, csodálatos utazás vár rád.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Egy bizonyos ponttól (tudni fogod, hogy honnan, elég egyértelmű lesz) oldódik fel a DLC, bármikor be tudsz menni oda, ha akarsz, és bármikor ki tudsz onnan jönni.

Én azt mondom, hogy kb. bármikor nekikezdhetsz, bármikor illik a narratívába, de egy 30-as szintet ajánlok hozzá.
-
válasz
sixpak
üzenetére
PT szerintem kimarad, az megfektetné a kártyámat, RT-re ránézek (: Akkor optiscaler FSR4 lesz, pont most cseréltem monitort, kiv leszek, hogy mit mutat oleden a játék.
Még 1 kérdés, anno kieggel együtt vettem meg a játékot. Ahogy olvastam az kb mégegyszer akkora terület/történet, mint maga az alapgame. Eleinte ugye nem tudok oda átkeveredni? Úgy szeretnék játszani, hogy előbb az alapot viszem végig és csak utána megyek át a kiegre. /már ha ez lehetséges/ -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nyugodtan tolhatsz mindent koppanásig jobbra, FSR4-el, RT Ultra....PT megeszi a kártyákat, bár jól néz ki.
Én 2X FG-t is használok, így 3 számjegyű fps-t kapok, a játékban pedig semmit nem fogsz észrevenni a frame generation-ből, azon kívül, hogy játszható fps-eket kapsz, nincs hátránya, semmi, zero.
Aki mást mond, az vak vagy beszopta a sok süket f@szságot.
Ja, és a világlegjobbjátéka még mindig.
-
Sziasztok,
Én most kezdenék neki a játéknak és grafikai beállítások érdekelnének, hogy minél jobb végeredményt kapja a képernyőmön. Elsőre ahogy néztem XeSS 2.1 van a játékban, célszerű ezt használni vagy inkább optiscalerrel az fsr 4-t? 7900XTX-em van és 3440x1440 felbontáson játszanám. Köszi a válaszokat.
-
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Mennyire gáz ez a PT crash AMD RDNA4-en? Néha fordul elő, vagy mindig, vagy stabil rendszeren nem?
-
válasz
Phoen|x
üzenetére
Hi!
Jómagam is ismerkedni kezdek a CP2077 világgal, beköszönök akkor már én is, látom az illem úgy kívánja.
Visszakerestem itt, illetve átfutottam az összefoglalót, jelentem van mán' Switch 2-re port, leárazásban sikerült is beszerezni (így már csak picit volt drágább, mint bármi másra alapáron.
thx Nintendo!)Még csak pár órát pötyögtem (aminek a 70%-a átvezető anim volt), de már túl vagyok az első leckén
, remélem azért ~egy év alatt végzek a fő sztorival.: nem rántottam fegyvert a nemtudom hanyadik balhé alkujánál, így fejbe is lettem lőve. Kedves kis nyitány, kössz szépen, f..zom fog ezután hackelni, meg kábítgatni, első célom lesz a minél nagyobb hentelés...
-
tibaimp
nagyúr
-
mvkly
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Anno asszem a te posztodat követtem, meg netes leírásokat a secret endingről (70% + 5 perc csend a teraszon) micsoda élmény volt alt+tabozni minden válaszlehetőségnél... Morci vagyok, amiért ezt az alapvető narratívát ennyire eldugták a játékosok elől.
A női V-t nagyon, nagyon adom. -
cucka
addikt
válasz
Phoen|x
üzenetére
Amit írtál, az a fő sztori része.
Ez nem egy hagyományos rpg, a sztori lineáris, nincsenek jelentős döntések. Ami van
- Nyilván ha össze akarsz jönni valamelyik npc-vel, akkor csináld meg a questline-ját és ne küldd el a picsába.
- Az utolsó küldetésnél eldönthetet, melyik végjátékot akarod, és van egy titkos opció, ahhoz adott válaszokat kell adni 1-2 helyen.
- Phantom Liberty végén van kétféle végjáték, elég jelentősen eltérőek.
- Van néhány küldetés, amit ha elkezdesz, érdemes végigcsinálni. Pl. meg kell menteni valakit, ha nekikezdtél, és menet közben elkolbászolsz, mást cisnálsz, egy idő után bukod a küldetést meg a questline-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- EAFC 26
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

3x FGt használok cyberben, én nem érzem a nagyobb latencyt , pedig 90% ban competitive fpsekkel szoktam tolni .
A 60fps pedig már a játszható szint.
. Férfi karakterrel meg Panam-el!
Cifu
Vesa