Hirdetés
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Apple asztali gépek
- Fedett műveletre szabta az új GeForce drivert az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Nyomtató topik
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
Fura hogy act6-ban esett 1 div és azóta egysem, jó mégcsak fehér mapokon vagyok, de na
-
DjDanee87
addikt
Nem, nincs már semmi szintezés meg nyűg a várossal. Csupán rollolni kell munkásokat (16k gold/roll) és felvenni őket és használni. Hogy ne dögöljenek meg T16on, ahhoz level 5 mapperekere van szükség, de 1% fail van a rendszerben mindenképpen.
Személy szerint engem inkább a hajózás érdekel currencyért. Előző ligában jól hozta a Mirror Shardokat, remélem nem lett nerfelve.
-
la_cc
addikt
Kingsmarch-ot eddig teljesen skippeltem, de lehet a mapper-ekbe bele kéne fektetnem, van 1.3 millió goldom és sok map-om. Most hogy van a város, mit kell húzni a mapper-ekhez hogy ne dögöljenek meg? Húzni kell a várost és úgy jönnek a magasabb tier-ű melósok? Mennyire időigényes ez most? Kell ugyanúgy minden egyéb funkció a városon belül?
-
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ezt állítólag letesztelte a GGG és nem így van csak reddit-es fake info.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tibee77
őstag
Mirrorba kell mindig fektetni, jol teszed hogy azt vettel.Vagy a cardokba, vagy shardokba es az tuti hogy menni fog fel az aruk.
-
-
-
wiggen123
senior tag
Valamit elbasztak szerintem ggg nél, nem igaz, hogy az 8 mod t16 az új endgame farm, hatalmas csalódás a t17 és t16.5 mapok után. Tudnám mindkettőt farmolni, de igazábol nincs értelme, mert nem esik semmi értelmes. 8 mod t16 -on több a loot konkréten, mert van rajta +20 - 30 quantity, félelmetes hogy nerfelhetnek ekkorát az endgamen

-
Siriusb
veterán
Amúgy a spectre buildek-ről mit lehet tudni, mennyire jött be?
-
DjDanee87
addikt
Surrender ment fel, Svalinn ára meg esett kicsit azóta. Most Surrender 5 div (nem foulborn min buyout), Svalinn meg 47 div. Én nagyon gondolkozom rajta, hogy inkább arra spóroljak.
Amikre költeni lehetne a spórolás helyett:
*15%-os poison jewelek, hogy kiváltsam a chance to poison support gemet
*awakened gemek (még 1 sincs)
*spectre + AG setup
*21/23 holy relic gem
*jobb minion cluster
*kardra multimod hits can't be evaded/attack speed enchantDe igazából mostani setupban is már hasít a karakter T16on és lehet keresni kis currencyt ezen a szinten is szóval jó kérdés. Valószínű racionális upgrade a felsoroltak közül az olcsóbbaktól haladni a drágábbak felé lenne és nem kivárni mire összejön egy top pajzsra.
-
la_cc
addikt
PoeDB-n nézzétek át a graft-okat és próbáljatok venni jókat a trade-ről, mert nagyon sokan 5 c-kért árulják a maxosokat is...
Vettem is 2 faszát, szerintem többet nem blood-ot költenem rájuk.Más, megvettem ma a csere spectre-ket a tigrist és a warlord-ot. A tigris a meat shield support végett elég passzív, nem igen adja a frenzy charge-okat, viszont valahogy a haste-tel mégis "jobb érzés" a map-okat clear-elni gondolom a movespeed és attack speed miatt. A warlord viszont egy állat, az folyamat üt és ver mindent, elég hangos jószág...

-
savior
őstag
Köszi a tippet. Slam berserkernek majd utána nézek.
Pohx buildját követem, de az eventes mobok van hogy legyaknak. Chaos resistancem -60% és lehet hogy az lesz a gond. Low level mapokon nem tudom kell e rá figyelni. -
Lokids
addikt
Hogy kell most eljutni Catarinához? Safehouset hiába csinálom, nem nő a Mastermind csík. Sőt maga a csík is hiányzik.
-
la_cc
addikt
Tudtok jól használható oldalt, ahol az összes graft skill fent van a mod-okkal együtt vagy elégedjek meg a poedb-vel?
-
-
savior
őstag
Maraudernél (chieftain) az rf-ről milyen irányba lehet elmozdulni? Van olyan build, ami kis pénzből is működik? kb 50 chaosom lenne rá. RF 70k tooltip dpst ír, de az eventes dolgokat még low level mapokon se tudom vele megcsinálni.
-
wiggen123
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Tudja valaki, hogy a tört értékekkel mi lesz? Én 6% attack speedet rakok bele és 84 körül jön ki egészre a fölé nem mentem, mondom 100 as még drága. de mivel 2x 6% os van bent?
(2*6)*1,92 = 23.04
De ez két 0,5 % - ból jön össze.Lehet bekínozom PoB-ba és csekkolom mit mutat a dps. Ezt szerintem mindig átgondolom minden ligába, olyan deja vu érzésem van

-
-
Siriusb
veterán
válasz
DjDanee87
üzenetére
Na jó, de te már T16-on vagy, tehát több graftblood-ot kapsz.
Elején wombgift nehezebben jött, de most éppen kissé van lemaradva a blood mögött.Nálataok milyen spectre-k vannak? Én most egy perfect forest warrior-t raktam be (olcsó onslaught), és egy perfect hulking miscreation, +damage és attack speed, csak nem tudom meddig tart a buff.

-
DjDanee87
addikt
válasz
Siriusb
üzenetére
Ez a Fortress pont kilógott a sorból, mert valahogy átlagnál kevesebb bloodot adott, de itt inventoryban a loot a benti lila nevű chestekből, földön meg a 24 wave utáni fortress loot. 4+5 wombgift, amit kikelteni kellene kb 12-13000 blood. A Fortress 6366 bloodot adott, ami fele annak ami "kéne". És még egyszer, a két graft amit használok 20+23% increased graftblood gained. Szóval én nem értem ebben az esetben a redditen a többségnek ez hogyan van fordítva.
Sima defend event 8 wave-es volt dobott 1080 bloodot (átlag 900-1100 között van), ami szitén kevesebb mint 1 fa használat max szinten.
szerk: Lokids itt egy chart poison chance vs Darkness öv %:
[link] -
Lokids
addikt
Darkness Enthroned Stygian Vise hány %-tól használható? Gondolom 100 lenne a jó, de 90 az már szar? Vagy elég a 80%-is?
-
Siriusb
veterán
Most jöttem rá, hogy valami elég gagyi pajzs van a kezemben, lassan illene lecserélni. Kb. az első nap óta...
-
la_cc
addikt
válasz
DjDanee87
üzenetére
Nagyon kevés a mati pedig az összes breach-et megcsinálom mindenhol. A currency-s womb-ot és mysterious-t, item level-től függetlenül, nyitogatom, a felszerelésesből nincs 83-as, a uniq-osból meg van egy rakat:

Lehet elnyomkodom őket, majd hogy elfogyjanak azért...
Kell valami challange-hez is biztos. -
savior
őstag
Nincs ilyen problémám így hogy gyakorlatilag egyik eventes dolgot se tudom teljesíteni. Se bloodom se wombgiftem. Talán 5-t ha kinyitottam eddig.
-
DjDanee87
addikt
Ti hogy vagytok ligamechanikával? Reddit tele van sírással, hogy nincs elég wombgift.
Nekem meg pont ellenkezőleg, wombgift van hegyekben (kis túlzással) de kikelteni őket soha nem fogom mert annyi blood nem esik. Ráadásul mindkét runegraftból vettem olyat pár napja, hogy increased blood gain. Van most is 10 item giftem, 8 unique giftem, 5 myterious, 3 currency és ez a level 83as, van jónéhány ami maradt kisebb szintről is. Szóval én nem értem, nekem esik szépen wombgift, nálatok mi a helyzet? -
Siriusb
veterán
Basszus, már elfelejtettem ezt a beast craft-ot. Rányomtam az oltárra, közben másfelé figyeltem, a kattintás pillanatában majdnem agyoncsapott a a nyavalyás.

-
Lokids
addikt
Ashes amuból elég a 22%-os ugye? Azzal megvan a 82 elvileg. (vagy 23%, és akkor tuti)
-
dbius
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Jah, hát a monsták valóban több bónuszt kapnak a chargeokból, de hát azért ez se kevés.
-
-
dbius
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A POE WIKI szerint a minionok is megkapják, a leírás szerint 3.19 óta nem változott a charge működése: [link]
3.19.0 Minions now gain the same bonuses from Endurance, Frenzy and Power Charges as players do, rather than the significantly elevated bonuses that other Monsters gain. -
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Esküszöm láttam rajtuk...

Mit használjak akkor helyettük low budget-en? 94-ig csak elvittek a majmok.
A build is ezt írta, amíg nincs sok divis aurás.DjDanee87: Akkor elnézést, hülyeséget írtam.
-
Win-T
őstag
Az offline trade működik standardon is? Mert beraknék egy rahedli cuccot ha igen.
Értelme mondjuk ott nincs, de hátha valakinek pont jól jönnek (növelni kell a jótékonysági kvótát a lelki békém végett
). -
-
DjDanee87
addikt
De a frenzy charge másra nem jó, mint minimális attack speed buff, nem? Volt előző gyűrűmön, amit én unveileltem frenzy on kill meg minimum 1. Ahogy láttam 4% AS-t adott az egy és hiába volt on kill proc esély nem adott, gondolom mert nem én ölök, hanem a pet.
Más: ti második kettő voidstonet hogy szoktatok? Még vasárnap megvolt az első kettő, de a másik kettőhöz ha nem veszem traderol a belépőt akkor nagyon hosszú lesz eljutni a bossokig. Ti inkább vesztek Maven meg Uber Elder belépőt?
-
DjDanee87
addikt
válasz
Lokids
üzenetére
A Holy Relicek poisonjét szerintem tápolja a dot sebzés az Amanamuból. A miértje csupán annyi, hogy Balormage buildguidejában szerepel és korábbi ligákban is mindig használtam. Például az ő endgame buildjét ha megnézem a POB-ben akkor 18,2millió full DPSe van Amanamu nélkül, ha visszateszem a buildbe akkor meg 21,6 millió. Szóval jó kis cucc az, de ha tippelnem kéne igazán akkor lehet jó amikor Vile Toxin support is van már a HR-en, amit meg Balormage szerint akkor éri csak meg használni ha legalább lvl26 már az alap gem. Nekem még csak 24, de hamarosan.
Splitting Steel most 4 mana 7 life-ba kerül. Ha tennék manás qualityt a két gyűrűre akkor még csökkenne, de most csóróság van.
Ránéztem corpse árakra a Spectre setuphoz. Hát nem most váltok Herald of Purityről. Perfect forest Tiger 9 div
szerk: van Ashes nélkül is 82% ha beáldozol egy linket Enhance supportra és az új 20% minion mastery passzívot is mellé. Nekem úgy volt Ashes előtt 82+%.
-
Lokids
addikt
válasz
DjDanee87
üzenetére
Uhh. Már elég tápos a karid. Kb End game gear. Nekem még sokat kell tolni ahhoz, hogy legyen ennyi Div-em.

Amanamu amúgy miért? simán phys ->chaos konverziót tol a kari, nincs Dot sebzés.
Vagy a + poison ennyit számítana?Igen, a 2 ascendancyt véletlen összekevertem.
Utolsót azért nem toltam még le, mert szimplán elfelejtettem. 
Gain on block az addig jó, míg nincs meg a jobb shield, de mana neked már nem kell. A ringjeid miatt gondolom már 0 manát eszik a Slitting steel.
Én egy Corrupted blood + 2 mana on hit jewelt akarok még beszerezni, amivel felszabadulna egy skill pont. Sokan potin oldják meg, de ez egy olyan QOL nekem ami elengedhetetlen.
Ez után mehet a belt upgrade és a jewelek+cipő upgrade. Ashes nem tudom mikorra lesz meg nekem. Az valahogy mindig drága. Pedig a nélkül nincs 82%.
-
DjDanee87
addikt
#43781Edge: 1 gombod van a DPSre a lancing steel, azon kívül még movement skillek és ennyi. Játszani könnyű, T17-re tápolni viszont nem túl olcsó.
Nem számít 82 felett, de a 23 gem qualityvel megspóroltam egy passzív pontot. Megérte-e ezért drágább Ashest venni? Valszeg nem.
Most jön 30 Dialla, 29 Ashes, 23 HR gem quality = 82.
Olvastam redditen, hogy van valami unique fegyver amivel el lehet érni a 128ast is, és aki próbálta azt írta nagyon vad. -
Edge
veterán
Srácok ez a HR build ez hány gombos, zongorázni kell?
-
la_cc
addikt
válasz
DjDanee87
üzenetére
Az a +3% CDR számít bármit a 82-es braking point felett?
"Relic Breakpoints of Quality for Cooldown Reduction: 2, 14, 30, 52 (5 attacks per second), 82 (6 attacks per second), 128 (7.58 attacks per second)"
Én értelmezem a build-et, hogy nem. Inkább akkor már a +1 szintbe fektetnék, ha már a drága gem-ekról van szó...

Én itt tartok:
https://poe.ninja/poe1/profile/lacc-2062/character/LaccHRelicSzara
-
DjDanee87
addikt
válasz
Lokids
üzenetére
Ha már T9-10 akkor igazán letolhatnád az uccsó labot. Sokat dobna szerintem védelmen a Mistress of Sacrifice. Balormage ráadásul azt javasolja 3.nak pontnak, és a Bone Barriert csak 4.nek.
Azon kívül én még kiraktam azt a block masteryt is bal alul szintén a túlélés (és mana?) miatt, amit Balor nem. "20 Life gained when you Block, 20 Mana gained when you Block"
Lehet nem ér meg az egy pontot, mert olyan kevés az a 20, de most épp nincs is igazán jobb helye a pontnak nálam amíg a clusterem ilyen, de alakulnak a dolgok.
Nálam ez a szitu: [https://poe.ninja/poe1/profile/Vinsanity87-2260/character/HolyRelicCool]
Jó hogy mondod Siriusb. Kardot pl lehetne már cserélnem lassan, az még a pár chaosért vett még a mapozás megkezdése előttről. -
-
DjDanee87
addikt
válasz
Siriusb
üzenetére
Megvolt az eddigi legfrusztrálóbb aszinkron trade ügyletem
ezt le kell írnom.Azzal kezdődött, hogy láttam megvehetem az Ashes amuletet, ha átváltom a Div-eket Chaosra. Átváltottam, megvettem, de annyira lenullázott hogy kemény 2C volt a currency tabomban . Köv lépés Ashes mellé a 20/23 Holy Relic, megnéztem mennyibe kerül:

Kedves David valamit elnézhetett, mert 7C az kicsit olcsó a többihez képest. Erre rá is ugrottam, majd az ő hideoutjában rájöttem, hogy nekem 2C-m van csak. OK - visszateleport haza. ALT TAB wealthy exile, gyorsan megnéztem melyik scarabom éri a legtöbbet. Faustusnál eladtam a stacket chaosért. Újrateleportálni nem enged a website az olcsó gem-ért, mert már a Teleporting felirat van a gomb helyén a korábbi miatt. Akkor frissítés, és úgy engedte. Chaos megvan, de most goldom nincs megvenni. Újra vissza hideout, leszívtam Kingsmarchból, újra frissítés a weboldalon, teleport és megvettem 7C-ért.
Nem kicsit izgultam ezalatt végig, hogy nehogy elvigye valaki amíg tököltem.
[kép] De végül meglett.#43772la_cc: Szerintem úgy árazzák, hogy van több különböző árú dump tab. A kieső jewel megy mondjuk a 30 div-es tabba. Onnanmeg bizonyos idő után ha nem jön vevő mehet a 20-as tabba és így tovább. De csak tipp, fogalmam sincs nem szoktam streamereket/farmereket nézni.
-
la_cc
addikt
Köszi mindkettőtöknek, ez így nagyon komoly!
Sose baszakodtam ezzekkel a timeless jewel-ekkel, de most találtam egy +80% armour-st és mellette 3 pontért egy Slum Lord is akadt... 
Akik verik a legion-ből ki ezeket, azok hogy árazzák be trade-re? Mert kb. bármi lehet jó bárhova...
Ami nekem most szemét 10 c, az másnak simán érhet nagyon sokat. -
DjDanee87
addikt
A #43762 hsz-ben leírtam, hogyan lehet keresni POB-ben Timless Jewelt. És ha az így talált Jewelt akarod megnézni a fán, akkor a kereső ablakában ahol a trade linket copyzod ki - látod a különböző számú jeweleket. Amelyiket megfizethetőnek találtál duplán kattintasz azt hozzáadja a buildhez, és már csak itemek közt ki kell választanod.
-
Siriusb
veterán
https://vilsol.github.io/timeless-jewels
Itt is meg tudod nézni.
-
DjDanee87
addikt
Mármint miután megkreáltad az itemet POBben? Itt van jobb felüla create: [kép]
Oda kell a trade weboldalról copyzni. Utána ha megvan az item lesz felül ugyanitt Add to build gomb. Azt megnyomva kiválaszthatod a kívánt socketbe bal piros jelölés. Ha ráviszed az egeret mutatja felugró ablakban melyik socketről van szó a fán. -
DjDanee87
addikt
A trade weboldalon az item ikonjának bal alsó sarkában van egy copy. Azt megnyomva ha bemész POB-ben az Item fülre, és ott jobb felül Create Custom-ot nyomsz, bemásolod majd hozzáadod a buildhez és a megfelelő helyre rakod a fán akkor megnézheted. Én így tudom, de lehet van gyorsabb megoldás is rá, de arról meg én nem tudok.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Lokids
üzenetére
Ha mégis keresgetnél később Timeless Jewelből másikat így tudsz Path of Buildingben: [link]
Alul megnyitod a menüt. Kiválasztod a kívánt Jewelt az első két sorban. Ez megadja mivé alakul a keystone passzív a socket közelében. Jewel Socket sorban változtathatod hova tennéd a fán.
Filter Node résszel lehet játszani. Ha nincs bepipálva akkor a Search node részben kiválasztott kívánt passzív (mondjuk a Slum Lord Holy Relic buildben) a találtaok mellett látható hányszor lesz az adott számú jewel használatakor a fán. Viszont Ha olyan helyre teszi ahol neked 5 passzívodba kerül eljutni, akkor annak sok értelme nincs. Tehát csinálhatsz olyan keresést, hogy kirakod a fán a könnyen elérhető (2 vagy 3 passzív árán) elérhető helyeket majd bepipálod a Filter Node részt. Akkor úgy keres hogy a Slum Lord megadott passzív csak azokon a helyeken lehet amiket te kiratál a fán - nem fog beadni olyan találatot ami számodra nem reálisan elérehető. Aztán alul Search, majd Copy Trade és bemásolod böngészőbe. Ha találsz tetsző árút a találatok közt a POB-ben dupla kattintással hozzá adod a buildhez. A megfelelő helyre téve az items fülön látható is a fán hogyan alakítja azt.Csináltam egy gyors keresést kíváncsiságból. Olyan Jewel ami Slum Lordot ad be az Arcanist Dominion helyett (amit fixen kiteszünk, az első nagy pont a fán, a starttól az 5. passzív) az 5 divinetól indul és ennyiért van sok, meg néhány jóval drágább. Én olyat fogtam ki 1 div-ért amivel 50% fire rest kapok a fix átmenő helyen és kirakható két helyen Slum Lord 3-3 pontért. Nem nagy szám de amíg nincs jó clusterem
-
la_cc
addikt
Eagon Caeserius nevű NPC, ami így adogatja az erős map-okat ez az előző ligában jelent meg? Ezek a 16,5 tier-ű mapok?
-
Siriusb
veterán
válasz
Lokids
üzenetére
Valamit kavartak a pob-ban, szerintem az amerikaiak nem értették a használatát, úgyhogy lebutították.

Sajnos most már nem rakja ki egy lekérdezésbe az egészet, hanem csak szakaszosan, párat idemásolok neked:
https://www.pathofexile.com/trade/search/Keepers/glkrVWEjUQ
https://www.pathofexile.com/trade/search/Keepers/aLk6WZ2pte
https://www.pathofexile.com/trade/search/Keepers/MdYOy7WJFJNe felejstd a jobb felső sarokban insta buyout és in person opciót kiválasztani!
-
Har_melin
addikt
válasz
Siriusb
üzenetére
akkor lehet, hogy ez valami bug.
Amiről beszélek, az elvileg egy normál breach, de nem a megnyitáskor kezd el nőni, hanem már előtte látszik egy nagy kör alakú területe. Viszont az aktiválásával nem is jelenik meg egy nagy kupac monszta a centrumban, hanem csak kisebb pakkok és ha elindulok kifelé, ott sincs mészárolni való. Viszont mivel nincs monszta, 5-10 másodperc után közli, hogy csá, ő bezárt. -
Siriusb
veterán
válasz
Lokids
üzenetére
Ha beteszed a holy relic-et a zöldbe, a gem fölé viszed az egeret, ki kell írni, quality 20% (gem), +30% from item.A fám is ki tudod rakni az újabb 20%-ot. Ez az alap. Aztán ott van az amulet stb.Félreértettelek, poison chance-ről beszélsz.

Support gem: 40%
Darkness enthroned-ban 2 ghastly és a fákon is minden lyukba dugd be a micsodáidat, amire az van írva, hogy minyon have 15% chance to poison on hit. -
Har_melin
addikt
válasz
Siriusb
üzenetére
Ezt tudom, de hogyan? a "normál" breachet aktiválom, megjelenik egy kupac monszta, leverem őket és utána el kell indulni valamerre (lehetőleg körben, ahogy tágul), mert ott jelennek meg az újabb monszták, amiket leverve stabilizálható.
De ez a változat már fixen "nyitva van" és se a közepén nincs tömeg az aktiválásnál, se bármerre a széle felé nem igazán jelennek meg monszták. Ezeknél olyan 15-25 bloodot tudok maximum összeszedni A9-ben mielőtt bezárul, ami nulla. -
Siriusb
veterán
Nekem ez a graft-ok jönnek most be:
Ha van jó ötlete valakinek, ne tartsa magában!
-
Siriusb
veterán
válasz
Lokids
üzenetére
Attól függ, mennyi chromatic orb-od van. Szerintem a lényeg egy zöld a Holy Relicnek, a többi mehet pirosba, ha sikerül, Gondolom még nincs 6-link.
Szerk.:
If your Holy Relic will go up to the next breakpoint with the quality added by putting it in a green socket then it should be in one, if not, it can go in red.
Empower Support should always be in a red socket. All of your other supports should be in a green socket unless they are awakened and would hit the level 5 breakpoint from being in a red socket to give +1 Minion Skill. -
Har_melin
addikt
Még csak kampányban, de gondolom később is lesz ilyen:
Mit kell csinálni azoknál a breacheknél amelyeknél már eleve látszik a hatósugara, csak nincsenek még monszták? Mi itt a taktika? Ezeknél szinte alig nyerek valamit, ha bármerre elindulok a középponttól, ahogy a "normál" breachnél kell. -
Lokids
addikt
Amúgy mások mennyi idő alatt végeznek 1 mappal? Alap map 5-7 perc lenne, de a breach jócskán rádob. Ha híve is van, akkor 15 perc is lehet.
Normál breach esetén az összes kis pöttyöt érdemes takarítani? Vagy azok mit csinálnak? -
la_cc
addikt
válasz
Lokids
üzenetére
Valami nagyon nincs rendben, ahogy build-eled, nekem ez az eddigi legtankosabb build-em kb. akkora sustain-je van a sok life per hit-ből...

92-esen simán viszem a T16-okat ezzel a shield-el:

Előbb az Ashes-t akarom kikaparni, kell a sebzés, nem véletlenül játszom Softcore-t...
Pob-ot követed? Lépésről lépésre vannak kis lenyíló ablakokban, hogy kb. mit is kellene összehozni.
#43727 DjDanee87
AG budget gear-el is nagyon jó pedig és a 2 ingyen spectre frenzy charge-jai is jól jönnek. -
DjDanee87
addikt
válasz
Lokids
üzenetére
Az attribute követelmények kiirtására van az Elegant Hubris Timeless Jewel: beadja ezt a passzívot Supreme Ostentiation
Védelemben szerintem kellene a AG+Spectre setup, ami segíthetne a builden (pl a perfect turtle) meg nyilván a jobb pajzs is, ahogyan mondod. Még én sem álltam át ezekre.
Másik dolog, ami nemtudom csak engem irritál-e, vagy egyáltalán másokat is érint. Nincs lehetőség később visszanézni mit adtam el aszinkron traden. Ez még OK, a nagyobb értékű cuccokat le printscreenelem mikor beteszem és később látom mit vittek el ha visszanézem a screent. A baj itt jön, a screenshot (gamebe beépített keybind) sokszor nem az aktuális képet lövi hanem lemaradásban van valahogyan?????? WTF
Pl ma is beléptem és ez fogadott a shopban
De visszanézve a screenshotjaimat összesen egy itemről sikerült olyat csinálni ahol valóban az van a képen amit szerettem volna. És ez nem csak a shopban van így. Mapozás közben abyss trove-ból esett egy raw Divine. Le screenshotoltam azt is. Nézem a screenshotok közt még a mobokat ölöm a trove nincs nyitva...lemaradásban lőtte a képet... Ez vajon mitől lehet? HDD parkoltatva van és fel kell pörögnie a screenshot mentésére, vagy szinplán a játék hibája? -
Lokids
addikt
válasz
DjDanee87
üzenetére
Grat. Szép drop.
Nekem egyelőre a legnagyobb fogás egy natur div.
Meg chaosból összejött még 2db.De ezt a HR buildet továbbra se értem teljesen, hogy lesz ez T17 képes. Még csak sárga mapokon tartok, de itt is előfordul néha 1hit. Oké, a 4. asc még nincs meg, meg a shieldem is act4-5 körüli.
De a surrender pajzs is marha drága (svalinnról nem is beszélve). Lehet valami shaper modos %hp on block lesz a megoldás addig.
Bajom még a szükséges dex/int összeszedése. Jelenleg +30-as nodokat használom. -
DjDanee87
addikt
válasz
Siriusb
üzenetére
Kalandra's Touch
ha előző ligát vesszük alapul kivárhatok az eladással, egy hónapig ment fel az ára. Na majd meglátom, lenne mire költeni bőven -
Megint be vannak fosva a rohadt szerverek.
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
Lokids
üzenetére
Előző ligákban 50 millió értékű shipmentet kellett küldeni bármilyen crop (növény) és dust kombinációban, a kikötő nem számít. Legegyszerűbb 50-50% arány. Annyi növényt és dustot napok/hetek összeszedni, de korábbi patchekben legalábbis - szinte garantált volt a néhány mirror shard mint reward. Persze azt még nem tudni változott-e valami a mostani ligával, majd idővel kiderül. Én azért ráálltam a növénytermesztésre.
#43716savior: Nálam semmi gond vele, mondjuk nem most telepítettem.
Siriusb: Én tippet adni nem tudok, én sem szerzek sok lóvét, ha nincs mázli. Korábbi ligában esett már Headhunter, Svalinn, 100%-ot rollolt Darkness öv első napokban. Mostani ligában egyelőre a legtöbbet a fa használatával craftolt itemekkel szereztem. Volt egy darb 1 div értékű cucc és sok néhány chaos értékű. De sok "pénzt" nem szerzek, most sincs 1 divine orbom sem, majd remélhetőleg lesz ha már a farmolás fázisába érek. Most még gearelődés megy.
-
savior
őstag
Nektek feltelepul az awakened poe trade? Hiába indítom el a telepítőt, mert nem csinál semmit.
-
Siriusb
veterán
Visszatérő kérdésem: hogy a bánatba szedtek össze az első napokban ennyi pénzt?

-
la_cc
addikt
Köszi mindenkinek az okítást, még ennyi év után is bőven van hova fejlődni ebbe a game-be.
Közben megvettem a 6L-t közepes színekkel (3 zöld / 3 piros), majd, ha lesz idegeztem és nem lesz másra költeni, akkor megcsinálom ezt a beast craft-ot a saját szám íze szerint.

-
wiggen123
senior tag
Ha volt már minion karid specrekkel, akkor tudod hogy kell elveszíteni mindet. Nekem is sikerült, szerencsére olcsók már. 60 körül vettem, most 25 ért sikerült.
Devoouring diadem is eszi, le kell venni ha mozgatni akarod őket,
offeringgel is eltűntetheted,
cuccot ha megmozditod véletlenül amiben a gem van, akkor leesik a földre, ilyenkor ho-ban fel lehet szedni egy ideig.Ha van kérdés segítek.
A MoM azért kell mert MoM 40% dmg manábol -> Eldrich battery védi a manát, ezért is használok többnyire es geart meg abba volt gem könnyen kampányban. Később armor - eva chest, sok suppressel, hogy cappeljem, de most nincs zsé.
Van hogy leszalad a shield 0-ra, olyankor spurizni kell, mig regenerál, e miatt kell majd mana regenes abyss jewel.
DjDanee87
Basszus én az ijamat raktam be 6 linkelni egyszer anno, az ciki volt fegyo nélkül. Kis support spectrek meg AG csipkedte le a beasteket :S -
DjDanee87
addikt
Elvileg nem nehéz, de attól függ milyen modok vannak a beasten. Enyémnek volt az kupola pajzs+ néha enragel ami miatt paráztam rendesen (mert közel kellett maradni hogy sebezzem). Ráadásul a Dialla-t az oltárra kellett tenni így a stashbol kellett kukáznom egy korábbi body armort ami nehezítette a dolgot. Amúgy ha így oldanád meg később a 6 linket, szertinem biztos ami biztos kérj segítséget. Pl azt meg sem tudom mondani mi történik, ha elbukod a fightot. Beast nyilván kuka, na de a Dialla nemtudom.
-
-
DjDanee87
addikt
A farmot kingsmarchban se felejtsétek el. Ha nem nerfelték előző liga óta, akkor majdnem fixen hozza a mirror shardokat.
-
wiggen123
senior tag
válasz
Lokids
üzenetére
wodowhail bama gem ezeket beadod ninjan és sorolja.
Na kiderült, hogy az új support gemek mennek a bama gemekkel. Nem is értem a szöveget: "Cannot modify skill of minions." Ennek ellenére megy. És atom. Living lightning-al a clear és single target is brutális. A másikat még ki se próbáltam, de folyamatban.
Mindenki:
Graftokat kukkantsátok meg részletesen trade oldalon lehet szűrni a drágákra, én úgy csináltam. Iszonyat képességek vannak. Nem a skill amit ellő a lényeg, hanem ami mod a skillek mellett lehet.
Nekem lightning spec kariként. Van olyan ami ad +15% shock chace, a másik meg conductivitit nyom a támadással.
Egyik helyett lehet valami defenziv kellene, de mindegy. -
DjDanee87
addikt
Van egy beast craft, ami a lehető legtöbb linket hozza ki az adott itemen lévő socketek közt. Értsd 6 socket van az itemen akkor azt 6 linkeli. A 6 socket meg olcsó 350 jeweller. A beast ami drága (Black Mórrigan) tegnap 2.3 div volt, de lehet olyan tulajdonság rajta hogy az áldozás után megmarad X eséllyel. Olyat vettem amin volt 40%, levertem, likelte a Dialla chestet és bejött a 40% megmaradt a beast és újra eladtam. Így lett gyakorlatilag ingyenes a 6link.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- Macbook Air 13" M1 2020 (2021) A2337 16GB
- DJI Osmo Pocket 3
- Asus Zenbook 13 laptop
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kell valami challange-hez is biztos.

A build is ezt írta, amíg nincs sok divis aurás.

Nem kicsit izgultam ezalatt végig, hogy nehogy elvigye valaki amíg tököltem.