- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
Közben kipróbáltam egy harvest farmolós atlasz stratégiát is, mert amúgy eleve mindig harvestet tolok a fix bevételért.
Hááát, valami nem volt kerek. Egyrészt az árak masszívan elszálltak, egy fruit astrolab 130c, egy 62+ packsize-os Originator map meg 120-130 körül van. Nekem ráadásul pechem is volt, mert hiába zártam ki minden mást, a harvestet nem rakta be a mirage-ba.
De a fő gond az volt, hogy hiába raktam ki ezt az atlaszt (pár, pack size-ot nem módosító eater passzív kivételével), a 64%-ot adó mapon a scarabokkal és atziri fragmenttel is csak 80% volt a pack size. Ezzel a map nehezebb lett, a harvest meg összesen dobott olyan 140c-nyi lifeforce-ot. Ha a mirage is beadta volna, akkor kb. visszajön a befektetés, de nulla profit van rajta. Utána futottam egy sima T16 corrupted mapot, azon beadta a mirage-ban, ott összejött majdnem egy div-nyi lifeforce, 42% pack size mellett.Magyarán: ilyen originator map árak mellett szerintem nem éri meg a 100% packsize-ra menni. Az astrolab talán igen, mert annak a költsége megoszlik. Persze lehet, hogy én voltam csak peches az első próbával, de nem hiszem. Ami előny, hogy a javasolt City Square mapon tényleg nagyon gyorsan lehet pörgetni, és fix bevétel, még úgy is, hogy a videóhoz képest most rosszabb a cserearány.
-
Har_melin
addikt
Az előző posztomhoz: a belinkelt dust lista használata esetén erősen ajánlott az egyes cuccokhoz tartozó trade kereső használata!! A szórás, amit írtam, az abból fakadt, hogy én simán a játékból vásároltam össze a darabokat. Most kipróbáltam úgy, hogy a lista keresőjéből vásároltam és szörprájz, szinte fillérre hozta a megadott dust szintet. az eltérés nagyon nagy lehet, akár -40% is, ugyanannyi chaosért, szóval figyelmesen.
-
Har_melin
addikt
válasz
San398
üzenetére
A farming helyett most bányászás van, vagyis nem tudsz passzívan forráshoz jutni csak a melósok felvételével. Ezért szerintem Kingsmarchot csak akkor érdemes csinálni, ha "főállásban" csinálod, legalább az egyik atlasz fád erről szól.
Djanee panaszkodott lejjebb, hogy az 50 millás szállítmányok már nem annyira jövedelmezőek - ehhez nem tudok mit mondani, én a sok aprópénzért megyek kb. 1 millás szállítmányokkal.Szerintem muszáj bevállalni az Enrichment scraabot (most olyan 35c körül van), amivel azonnal bar lesz a pályán talált ércből. Így se bányászt, se smeltert nem kell fizetned, csak a hat disenchantolót meg a hajósokat.
A másik, amire érdemes figyelni, és szerintem áldozni is rá, az a legjobban hozó unique cuccok. Itt egy folyamatosan frissülő lista arról, hogy melyikből jön a legtöbb dust. Az értékek erősen szórnak, az itt feltüntetettek inkább a topot jelentik, max quality-s cuccnál. Ezek jellemzően 1c körüli darabok. Ami a lényeg, hogy 14-15k alatti cuccot nem érdemes szerintem bent hagyni, elveszi a helyet a jobbaktól.Az 1 millás szállítmány a scarabokkal együtt kb. két, nem felturbózott vagy egy erősebből jön ki, vagyis nagyvonalúan mondjuk, hogy 50-100c. Ennek alsó hangon a két-háromszorosát legalább visszahozza, néha többet is. Csak ércet viszek, Ngakanu, Te Onui és Pondium felé.
Ja igen, hajósok: mivel az 1 millás érték bagatel, nem kell a legdrágább személyzet, lvl3-4 emberekkel is gond nélkül elmegy. A disenchanthoz persze célszerű a full lvl5 stáb, hogy gyorsabban haladjon.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Ha nekem ilyen könnyen összejött 99-es szint és még lóvét is tudtam generálni (igaz, a szerencse is többször rám mosolygott), sejtheted, hogy tényleg tuti.
Talán legjobb ligakezdésem volt ez, hasonló esetleg a TotA, de ott ugye külön build-et kellett csinálni a mechanikához. -
Siriusb
veterán
Rusei Chains of Command
https://www.youtube.com/watch?v=9JiHNYdS5E8
Leveling: https://pobb.in/AVF66KF5oUZB
Low Budget T16 mapping (1-2D)
https://pobb.in/GWD0JKW7jF6O -
Siriusb
veterán
Vannak jó köreim

-
Siriusb
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Most, hogy átjutottam 99-re, lehet én is foglalkozok ezekkel, s ahogy fentebb említették, ezek a "boss fight"-ok már nem járnak xp vesztéssel.
És köszi a leiratot is, le fogom menteni.

Nálam is kb. ugyanezek a gyengeségek, nálam addig jó a regen (leech) amig a minyonok kellő sebzést csinálnak, de akkor kiváló. -
Har_melin
addikt
válasz
Siriusb
üzenetére
Igen, és sajnos itt nagyon egymásba kapaszkodnak a végső statok - cserébe nagyon kevés mindenre kell figyelni a gearnél.
- az egész build alapja, alfája és omegája a minél magasabb HP és a minél magasabb incr. life regeneration rate (plusz esetleg flat life regen)
- a foulborn Ghostwrithe fixen a HP 40%-át adja ES-ként. Nem kellenek se ES passzívok, se a cuccon semmi.
- Az Energy Blade megint csak teljesen figyelmen kívül hagyja a fegyver minden tulajdonságát, az ES-ből számolja a sebzést, de ez még attack dmg lenne.
- A Spellblade support spell dmg-et csinál a fegyver sebzéséből
- A Rathpit Globe a max HP-ból számolja a crit chance-et és növeli a sebzést.
- Az Inkvizitor Righteous Providence pontja a STR/INT közül a kisebbet nézi és annyival fog nőni a crit chance.
- Ugyanitt a Pious Path egyszerre regenerálja a HP és az ES-t
- A Blood Magic passive miatt nem kell mana
- A Petrified Blood gem meg a Rathpit 10%-os instant HP vesztését időben elhúzza, amit a life regen bőven kompenzál.Nekem most 11k a max HP, ebből a Petrified blood csinál kb. 5,8k-t és 4,5k ES van, 4k/sec life regennel. Minden res maxon, mindkét block chance 75%. Ez a PoB a mostani állapothoz.
Amivel szívok az szinte kizárólag a fix onehites mechanikák, amelyeknél tudnod kell, hogy hova menjél, hogy elkerüld, illetve Maven life regenes beavatkozásai. Tegnap pl. Sirus-t próbáltam - na azt legközelebb majd szintlépés után fogom csak megpróbálni, hogy legalább az XP vesztés ne bosszantson. Mindig is utáltam, de úgy, hogy részben nem tudom, hogy hol a francban keressem (ezért sebezni sem tudom), amikor meg megtalálom, akkor kiderül, hogy Maven visszatápolta közben az addig levert HP-t, a tetejében meg a rutintalanság (meg a "végre megvagy rohadék" koncentrálás) miatt a fix ripes támadásait sem kerülöm el, ez nem az amit szórakozásnak nevezek.
-
DjDanee87
addikt
válasz
wiggen123
üzenetére
Fogalmam sincs, de nem gondolnám hogy unid nem jó.
Elküldtem a második 50 milliós Kingsmarch hajót, ezt kaptam érte. 2ből 2 hozott Sacred Orbot Mirror Shard helyett és ez a második lett így 18 div érték összesen. Nem mondom, hogy biztosan nerfelték a shard esélyét, de sajnos sokkal több hasonló eredményt láttam már és kevesebb mirror shardosat. Amíg a növényeket kellett küldeni én pont fordítva tapasztaltam. Lehet következő ligában inkább 17 milliónyit küldök majd - ha egyáltalán rámegyek erre. -
Siriusb
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Nerfelték a Ghostwrithe-t???
Van valami leírás, pob ehhez a build-hez? Habár nem tudom, mostanában kipróbálnék-e mást, ez a chain of command nekem nagyon jó, már 99 vagyok. Annyira laza vele a játékmenet, nem kell odafigyelni sem különösebben. Persze van egy-két apróság, de egy ilyen speciális build-nél...
-
Har_melin
addikt
á, rájöttem a resistek miatt bent maradt két másik passive. most kiszedtem, kicsit pimpeltem az egyik gyűrűt, így éppen megvagyok vele.
A PoB-nál is rájöttem, hogy az előző változatnál automatikusan hozzászámolta a Righteous Fire bónuszát is, pedig azt soha nem kapcsoltam be. Anélkül nagyjából reális az eredmény, mert egyrészt nerfelték a Ghostwrithe ES értékét (50% helyett már csak 40%-a a max lifenak), másrészt nerfelték az Energy Blade minimum és maximum értékét. Nem sokkal gyengébb, csak kicsit jobban kell figyelni.
A gyakorlatban a négy shaper guardian és shaper is lement facetankkal, még úgy is, hogy időnként benne maradtam a shaper beamben. Igazából meghalni csak olyan szituációkban haltam vele, amelyek a rossz helyezkedést büntették fix halállal. (pl. Eater of the World zöld bogyói.) Most próbaként futottam egy -12 max resistes mapot, azon sem volt gond. -
Har_melin
addikt
Valamiért egy skillponttal kevesebbem van, mint az előző ligában ugyanitt (lvl96), de mindegy. (lehet, hogy az A2-ből?)
A lényeg, hogy ez a BLoO build változatlanul nagyon erős, de azért egy kicsit kockázatosabb, mint az előző volt. A -1 pont miatt még nem tudtam berakni a Red dreamet, azzal valószínűleg javulni fog még, de a PoB-ban a crit chance és a dmg egyaránt jó 20%-kal elmarad az előzőtől, amit nem egészen értek, mert a cuccom szinte jobb, mint ott volt.
Így a bossfightok tovább tartanak, amiben mindig van valamennyi kockázat. Viszont most már annyira nem is izgat, mert lvl96 fölé még csak egyetlen egyszer jutottam karakterrel, minden cuccom megvan (még az eldritch modokat kell maxolnom), és ez az ore+blight atlasz farmolás is teljesen jól működik. Ha sos pénz kell, akkor meg átváltok harvestre. -
DjDanee87
addikt
válasz
wiggen123
üzenetére
Most is ugyanúgy írja, mi kell a skillponthoz. Ráviszed az egeret az Atlason az adott mapra és írja. Nálam nem volt ilyen gond, letoltam a mapot és megadta. Fuss még 1-et ami nem lett meg valamiért. Ha a builded nem túl erős lehet "csalni" is két scarabbal. Sinistral meg Dextral scarabok együttes használata leveszi a map modokat és egyszerűbbé válik a map.

-
wiggen123
senior tag
3/5 ponton áll az atlas completion a nightmare mapokra. Leöltem már mindegyik bosst, mindegyik mapon. Nem az adja meg? Tökre nem írják le sehol mit kell csinálni az 5/5 -höz. Vagy hol keressem a leírást? Előző atlas tök egyértelmű volt minden pont, mit kell csinálni hozzá...
-
Siriusb
veterán
Blight ravaged-re leírom a mostani technikám, alapfeltétele, jó sebzésed legyen:
Map:
3x crimson
3x black
2x amber (50% reduced cost for building towers)
1x teal (gyorsabb legyen)alch+exalt+vaal
4 fragment a map device-banMagán a pályán:
A közelben, lehetőleg a csomópontoknál stun tower + glacial tower + zöldike, majd Meteor tower (gyűrűn burning ground annoint, elvileg ez a hasonló affinitású szörnyikéket is sebzi).
Megállok a pumpánál, a gyerkőcök meg rohangálnak mindenfelé s ütik az ellent )képernyőn kívül is). Több stun ill. glacial towert is célszerű lerakni, ha sokan jönnek, biztos legyen a hatás, így elég szépen fel tudnak torlódni. Persze vannak olyan boss-ok, akik úgyis odaugranak hozzád, akármit is csinálsz, ez ellen nincs védelem. -
la_cc
addikt
válasz
DjDanee87
üzenetére
Aha. Akkor a blight-ot én sem erőltetem.

Azt a Ziz videót láttam, nekem nem hozta meg a kedvem hozzá, hiába tolja hasonló build-del a gyerek, mint én.
#44866 Siriusb
Azt nyomogattam párat, csak a sok altar gyengítés miatt vannak 1 hit-ek néha és fárasztó, így tolni.
#44867 DjDanee87
Köszi a tippet, megnézem. Alapból megy minden egyből a trade-re, azt a pár 300-400 C az aprókból meg nem oszt nem szoroz. Ha tovább akarnám fejleszteni a karim mageblood kéne vagy echoing shrine-os belt, ami önmaga 350D, szóval..
Most néztem egy ritu-s stratérgiát city sq-ra, kicsit tologatom még a napokban, aztán vége is a ligámnak...
Jó volt ez Mirage liga, de önmagában a mechanika egy nagy kalap szar, lófasz se esett ott nekem, annyit tud, hogy duplázza a valós, farmolós mechanikát, ami nekem az unstable breach-ek voltak.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Siriusb
üzenetére
Szerintem map rollolással nem érdemes foglalkozni. Futsz néhány kört Cartography Scarab of Corruptionnel és lesz egy csomó 100+ quant mapod.
la_cc: Még egy tipp, ha esetleg nem ismernéd: [https://wealthyexile.com/]
Itt megtalálod miben áll a lóvéd éppen, és el tudod adni amit érdemes. -
Siriusb
veterán
Fortress.
Én most azt csinálom a hive+marshal scarabbal, illetve blighted map-on afk. Elindítom a blightot, 5-6 perc múlva visszajövök a géphez, összeszedem az olajokat és mehet a következő. Sőt, ezzel a builddel még a Ravaged is lemegy, nem hal be a gép! Csak nem lehet otthagyni, építgetni kell a tornyokat. Át lehetne alakítani, de akkor mást nem tudnék csinálni.Fortress ad n7-8k hiveblood-ot, ha mirage is benne van, akkor duplán, s egy rakat wombgiftet, A fáról is lehet aratni jó cuccokat. Nekem az a bajom, hogy T16-on nehéz kipörgetni a 100%+ item quantity-t, vaal orb inkább ront rajta, mint segít.
-
DjDanee87
addikt
Blightról azóta váltottam, mert szerettem volna gyorsítani a mapozást a Blight viszont lassú. Én konkrétan scarabok nélkül csináltam, csak kirakva Atlason az összes blight nodeot (kivéve Cassia's Pride), összes explicit modifier effectet és quantity/rarityt plussz exarch altarokkal. Lehet scarabokkal jobb (papíron biztos), de nem tudta a gépem vagy a szerver azt a monster mennyiséget kezelni.
Most lett feltöltve egy elvileg jó profittal kecsegtető stratégia Ziz YT csatornájára: [link]
Rám nem érdemes hallgatni farmolással kapcsolatban, csupán a belerakott órák miatt van elég currencym, effektívnek nem nevezném azt, ahogyan játszom. Nem szeretem a vidóban is látható ilyen egy dologra fókuszáló minden mást otthagyunk játékot, annak ellenére, hogy nyilván csak az ilyen taktika lehet igazán jövedelmező. Például én letolom az Ultimatumot ha van a mapomon, hiűba se scarab, se atlas nem arra van kitalálva.A korábban említett elszúrt fegyver craft próbálkozásomat elvitte valaki, így csupán 3 div-et buktam rajta. 1-el olcsóbban adtam el mint amiért vettem és rálocsoltam kettő div értékben essenceket.

3 órája lett kitéve egy ugyanúgy 51es ilevel 29% quality Serrated Foil fractured abyss sockettel. Szerintem aki utánam megvette hasonlóan járt, és ő is próbálja elsózni másra hogy csökkentse a veszteségeit. Mondjuk ő 15 div-ért rakta ki szóval nagyobb bukóval próbálja eladni.
-
la_cc
addikt
Az unstable breach-ek helyett ajánlanátok valami fasza jó divine-os hozamot hozó stratégiát? Expedition kizárva. Uber-eket nem ölök.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ritual milyen most? Mi hozza abba a zsetont most? A king of the mist szart sem ér.
DjDanee87
Esetleg te leírnád, hogy a blight-okat, hogy nyomod, milyen atlas-szal és scarab-okkal? -
DjDanee87
addikt
50 milliós Kingsmarch hajót próbálta rajtam kívül valaki ebben a ligában? Első nem volt túl sikeres nekem, de farmolom a következőre a cuccot, hátha az jobb lesz.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én szerintem már abbahagyom a fejlesztést. Csináltam 2 új clustert, új kardot, új curse on hit gyűrűt, vettem forbidden jeweleket. 170Div-ből lementem 110re, mondjuk abból 20 div sorsa kérdéses még. Karaktert most így áll: [link]
Szar ha ilyen ritkán kell craftolni, mert elfelejtem mit hogyan kell. Vettem abyss socket kardot, rádobom a minion essencet, erre leszedi az abyss socketet. Jólvan, akkor fractured abyss socketes kell. Próbáljuk újra.
Veszek 29% quality max attack speed (1.60) fractured abyss kardot 20div-ért. Rátolok 160 fear essence-t 2 div értékben és nem ad T1 attack speed rollt. Én barom nem néztem az ilevelt és a kard amit vettem 51es - ott max T3 rollolhat. Jólvan 22 div lehúzva a WCn. Illetve a kardot visszatettem shopba, hátha más valaki szintén benézi majd.
Vehettem harmadikat is, akkor már jó item levellel jó drágán, de így már kész lett a kard.Gyűrű craft meg szokás szerint csak 6-7. hunter exaltedre dobta be a curse on hitet szóval azzal is égettem a bankot kicsit. De így sikerült még kicsit turbozni, az amúgy sem gyenge karit.
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ezek szerint kár volt megvenni...
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ja elég jól jön a currency. Próbálnám scryolni ivory temple mapot a Sephirot kártya miatt a kedvenc Mesa mapomra, eddig 20-30 körből sikertelenül. Már esett 4x a kártya de Nameless seer sehol.
Blightot farmolok scarabok nélkül csak atlas fával, van néha jó kis loot
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Megértelek, én sem szeretem a Betrayal-t (sem).
-
Siriusb
veterán
Ezek szerint nem a könnyebbik végén kezdtem a nightmare-t.
Ez így tényleg egy nightmare... Elvitték a prófétás flaskát 50 div-ért. Kinek van ennyi felesleges lóvéja??? Javasoljatok már valami érdekes build-et, amit ennyiből ki lehet hozni. Vagy inkább fel kellene tornáznom a chains of command-ot 100-as szintre, szerintem viszonylag könnyen menne.
-
-
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Safehouse-t kell csinálni, oszt majd pottyan.
-
la_cc
addikt
2 unstable-os scarab, meg 2 random valami amiből sok esik, ez most nálam éppen a magic monster szám növelő, az 5. scarab meg a portal-os, mert nem túl tankos azért a karim + annyi zöld altar item quantity-val és rarity-vel, ami csak lehetséges. Persze a boss előtt ezeken nem igen veszem fel, mert akkor le sem mennek...

Így néz ki most a kari és kb. ez is a vége kb.
Valaki megszakérthetné, hogy a "cruelty lvl 1" a shock nova-nál miért is működik, mikor az hit-es spell és a buff szerint DoT sebzést növel. Reddit-en olvastam, meg PoB szerint is növelte a sebzésem, szóval valamit csak csinál...
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ja hogy random drop ez a szar.
-
la_cc
addikt
Onnantól kezdve, hogy mind a 4 voidstone bent van, tök m1, hogy melyik régióban farmolok, nem?
Amúgy a coin-okkal sem tudom mi történt, a liga elején esett kb. 4 darab, azóta egyetlen egy sem esett. Ezt is szépen silent nerfelhették.
Amúgy a legjobban szerint a nm map-ok hoznak, főleg ha a mirage miat dupla boss-t tudsz ölni vele. Én liga eleje óta csak unstable breach-ezem igazából, semmi más nincs a fámon. Azokat is megdobja rendesen.
-
-
dbius
veterán
Nem tudom, hogy ez konkrétan harvest craft-e, de van jó pár olyan enchant, amit tempering orbbal lehet "kipörgetni".
-
la_cc
addikt

Ezt honnan lehet megszerezni?
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Van ez így.
Én meg elkezdtem csinálni Eagon-t, a memory thread-eket, erre a végén kiesett a 4. voidstone.
No meg egy ilyen: https://www.pathofexile.com/trade/search/Mirage/rPGyjey4HQ
Hát ezzel most mit csináljak??? -
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én az elején kifarmoltam, és ki is választottam a bloodline-t, azt a 3-4 pontot megérte az Atlas-on. Az elején csak 1.5 div volt az ára, szerintem mostanra már nem csinálja senki.
Normál verziót csináltam, csak benyomtam a medallion-t az eszközbe és kész. -
Catarina bloodline-hoz über verziót kell tolni? És ha nem, miért kerül 6 div-be egy sindicate medallion?
-
la_cc
addikt
Ezek a corrupted mageblood-ok, ahol csak mondjuk 2 utility flaskára hat, szart sem érnek, nem? Kb 1/5 áron mennek a teljes 4-eshez képest. Nézegettem őket egy ideig mire rájöttem, hogy hol is rejlik az átbaszás a dologban...
-
Siriusb
veterán
Van most valami jó straglgia farmolásra? Hamarosan 98 leszek, bevállalnék ismeretleneket, kockázatosabbakat is.
Strongbox milyen? -
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Breach-eket, Fortrest, Harvest-et duplázza, ott jól jön.
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Úgy, ahogy te érted (hasra estem tőle), no, olyan nem volt.
-
VAlaki ment már olyan mirage-ot, amire azt mondta megérte?
-
Siriusb
veterán
Rákerestem Ghastly Eye-ra, azt hittem, kiesek a székből: https://www.pathofexile.com/trade/search/Mirage/JBdp0rMYUl
Ehhez sok Blight-ot vagy Hive-t kell farmolni... -
DjDanee87
addikt
Nem próbáltam. Sosem szeretem a drága map befektetéseket, mert úgy vagyok vele a piac beárazta party játékra, ahol jóval nagyobb lehet a profit és soloban inkább kerülöm az eféléket. Aztán lehet nem így van, és megéri, tapasztalatom nincs vele.
Kis extra a hajózáshoz. Tegnapi 50 milliós hajó hozott 12 div értékben currencyt és tattookat. Elküldtem utána a maradék bar-okat és dustot ami kicsivel több mint 17 millió volt még értékben. Eredménye ez lett: [kép]
Wealthyexile alapján [38d currency és 6,7d tattoo] ami jóval több mint a tegnapi. Azzal nagyon nem volt szerencsém. -
-
la_cc
addikt

Ez mennyire megérős? Használja valaki farmra?
#44815 Plazmacucci 669 D-ért van most fent legolcsóbban.
-
-
la_cc
addikt

Valakinek jól indult a reggele...
Mondjuk a 229 divi drop sem semmi.
-
DjDanee87
addikt
válasz
wiggen123
üzenetére
Szerintem nem számolódik bele a szorzó. Ha kipróbálod hogy beteszel x cuccot egy kikötőbe, majd egy másikba ahol olyan a bonus ott is ugyanannyi value-t fog mutatni a berakott cuccra. De hogy biztos legyen, mielőtt elküldtem a hajót újrarolloltam a bonust [Ezt küldtem] . A szerencse nem állt mellém, eredmény 12 div érték. Biztos továbbra is van, ami korábbi patchekben történt, hogy "upgrade"elődött a mirror shard Sacred Orbbá. A gond csak annyi, hogy az kb semmit nem ér. Kingsmarch elég nerfeltnek tűnik a reddit postok/commentek és az én kemény 1 hajónyi tapasztalatom alapján.
#44812Siriusb: Shaper nálam is van egy csomószor a mapon fogalmam sincs honnan.
Kellene futnom egy rare T1 mapot szerintem. Keepersben 22 nap kellett a challengekhez, most gyorsabban végeztem.
1 millió monster sem kellett hozzá, az jóval kevesebb mint előző ligában, halál meg Svalinn hiányában jóval több lett. -
Siriusb
veterán
Amikor egy térképet vaal-oztok, nálatok mlyen arányban javít rajta (item quantity)? Nekem nagyobbrészt gyengébb lesz, pl 81%-ról lemegy 59%-ra Ez valami új, mert régen mindig jobb lett.
A map device-ben eater-t választva miért keveredik be időnként a shaper is a pályára?
Használja valaki az "Annihilation" új gem-et? Nagyon szépek a robbanások.

-
wiggen123
senior tag
válasz
DjDanee87
üzenetére
Redditen olyan elméletet olvastam, hogy rollolható a város rewardok is bele számítanak az 50m -be. Úgy kell rollolni, hogy jó magas legyen a szorzó, és a szorzót beleszámolva kell meglegyen az 50m, így kb. 17-20m is elég lehet, ami kicsit több mint dupla hajót jelenthet. De ez csak elmélet.
Én hozzá se nyúltam ebben a ligában, semmi kedvem érceket szedni, azt tolom, amit élvezek. Régen Essencesztem, most atom erős lett a buildem védelemben is, így unidentified t16 mapokon farmoltam az essenceket az elején, ami nekem most az első hét volt, vicces volt, ott is olvadtak pillanatok alatt
Most meg átálltam ilyen budget breach farmra, mert a clear speedem is elég jó, hát az nem semmi mennyi tink van, ha elég gyors a builded, meg birja a 40% deli T16.5 mapokat. -
DjDanee87
addikt
Mivel az adott karakter dropjait számolja, akire a gyűrűt teszed, és a szezonban új kararaktert indítasz így nulláról indul mindíg. Annak aki több kararaktertel játszik és/vagy több ligában egyszerre kevésbé jó, mert csak az egyiken lehet és ha átteszed másikra nullázódik.
Az originator bossokat Egon indítja, igen. Mirage ligával kezdődően, már szerencsére nem indul fixen a lánc amikor találkozol vele a mapon, hanem helyette dob egy itemet amit te bármikor indithatsz magadnak (vagy el is adhatod). Így egyrészt ez a Maven witness már nem random, mert a memória thread megadja melyik bosshoz vezet a végén. Másrészt nincs az, hogy épp mást farmolsz és váratlanul megjelenik a lánc a mapon mert találkoztál Aegonnal.
Memory of Trauma a neve az egyiknek, keress rá melyik 3 van és hova vezetnek. Fejből nem tudom. -
la_cc
addikt

Az első kettőt, hogy lehet megnézetni a Maven-nel? Nem emlékszem, hogy hogy volt a harmadik sem. Ezek indulnak Eagon-tól láncolatban?
-
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Igen, elvileg így működik, de még én sem vettem meg.
-
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
DjDanee87
addikt
Csak onnantól hogy berakod a karakterre, igen. Csak megvenni nem elég, és csak 1 karaktert tud számolni.
Plazmacucci: jött új harvest craft, ami át tudja alakítani az Astrolobeot egy másik fajtára, meg új wish mirageokhoz, hogy esni fog a chainből egy coin (of knowledge, power etc). És a mirage boss már nem csak mapbossok mellé spawnolhat, hanem a chain mellé tud.
Szokásom volt kingsmarch hajózni 50 milliókat, mióta behozták a játékba. Most változtatták a Mirage ligával és már az ércek kellenek a currency rewardokhoz. Volt már néhány reddit post az új 50 millás eredményekről, de nem voltak túl meggyőzőek. Ugyan már nekem is összegyűlt, de nem küldtem el, mert volt valami olyan mechanika korábban benne, hogy nem volt szabad nagy különbségnek lennie a küldött cuccok értéke közt. Lehet most is van ilyen, lehet nincs, inkább megyek a biztosra és farmolok még amíg nem lesz 5 millió érték minden fajta kőből a 25M dust mellé.
Hátha azért nem volt jó eredménye másoknak, mert nem foglalkoztak ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én most azt csinálom a hive+marshal scarabbal, illetve blighted map-on afk. Elindítom a blightot, 5-6 perc múlva visszajövök a géphez, összeszedem az olajokat és mehet a következő. Sőt, ezzel a builddel még a Ravaged is lemegy, nem hal be a gép! Csak nem lehet otthagyni, építgetni kell a tornyokat. Át lehetne alakítani, de akkor mást nem tudnék csinálni.