Hirdetés
- Socket AM5-ös alaplap Sapphire logóval
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Napok óta legyőzhetetlen a 32 GB-os új Radeon pletykája
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Na most bajban vagyok. Ben nagyon jól, átláthatóan felvázolt mindent egy táblázatban, s ráadásul PS mine-t csinált, ami számomra a legjobban bejött mostanság, ezzel akartam a következő ligát kezdeni. Valamint hogy érdekesebb legyen, ez scion.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rjS1KoyKwjUTbS7UElLsGbO0QqkH-1MU5qkCiDt0SZk/edit?gid=0#gid=0
Viszont már ráállt az agyam fubgun shadow-jára. Eh.
-
la_cc
addikt
Láttok valami fasza kis build-et a herald ASC-hez?
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #42625 üzenetére
"Ceased Director"
Milyen érdekes kifejezés ez...
Úgy tudtam, hogy a elhunytat jelent a "Ceased".
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #42623 üzenetére
Link?
-
Chris Wilson hivatalosan is visszavonult. RIP
-
-
tibee77
őstag
válasz
Plazmacucci #42611 üzenetére
Pont te linkeltel nemreg egy forumos beszelgetes ahol egy ggg bennfentes olyanokat irt Jonathan-rol ,hogy hazudozik össze-vissza.
amugy en siman kinezem belöle.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42617 üzenetére
Á, ne adj már jó ötleteket, mert itt fogok vergődni, hogy mivel induljak!
Elég érdekes, mondjuk a kampányon gondolkozni kell. Talán lefelé indulva, proj dmg, elemental eqilibrum, bow dmg stb, szóval valami arrow skill kell, de úgyis íj van azemberscion kezében.Én meg ezt találtam most: Power Siphon Ballista Totem Whisperer [link]
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42605 üzenetére
Kíváncsiságból belenéztem a pob-ba, s bevallom, elkezdett érdekelni. Aztán eljutottam az endgame-ig, megláttam a wand-ot és már csuktam is be. +1 minion, all spell és a többi, majd a sok unique, nem is fárasztottam magam, hogy megnézzem egyáltalán mik azok... Fogalmam sincs, egy ilyen wand mennyi, de hogy nem 1 div, az biztos.
-
wiggen123
senior tag
Kicsit játszottam Pohx ligában és újra húztam lvling alatt a falut valamilyen szinten.
Sokat nem kell vele tökölni. Minimum shipmenteket toltam a rúnák miatt. Ha teljesited a kvótát kapsz egy extra tárgyat, nekem jött egy Unnatural instinct 50-64 között. Meg 5-6 linket onnan lehet ligakezdéskor beszerezni jutányosan. -
Siriusb
veterán
válasz
Ha már belerakták ezt az újítást, valahogy meg kell oldani (az elején biztosan), hogy legyen kellő számú/fajtájú bálvány, hogy lehessen haladni. Mondjuk arról volt szó, hogy nem módosíthatóak, errefel csak belerakták a recombinátort.
Valószínűleg a határidő közeledtével esik le a tantusz, valamit kéne csinálni is, hogy játszható legyen... Azért láttunk már ilyet, hogy ligakezdés után faragták bőszen a faragnivalót, gondoljunk csak a skill gem variánsokra. -
la_cc
addikt
válasz
Gondolj úgy Jonathan-ra, mint egy bűvészre: arra kell figyelni, amit csinál, nem amit mond....
-
-
Siriusb
veterán
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3724692
Bálványokat lehet majd venni a feketepiacról, hármasával be is lehet cserélni, és a recombinátorba is be lehet tenni őket.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42605 üzenetére
Ha esetleg zombizol, mindenképp számolj be a haladásról és benyomásaidról! Köszi! Ránéztem a videóra, kíváncsi vagyok. Habár nem mernék ezzel indítani, régebben szívtam rendesen minion-os kampánnyal.
Ha nem lett volna ascendancy buhera, póver szifont választanám, azzal annyira simán lehet haladni...
-
wiggen123
senior tag
válasz
Siriusb #42604 üzenetére
Most jött szembe épp és szerelem első látásra
Cast When Stunned Arakaali Detonate Dead of Chain Reaction Pyroclast Mine of Sabotage Aspect of the Spider
Eddig kimaradtak ezek a CWS buildek, de tetszik. T17ig úgyse tervezek eljutni. Ez meg tescos gearrel 1-2. nap vinni fogja a T16 8 mod mapokat.
Shadownak mind a 3 új ascendancy-ja brutál erős lett. Ha nem jönne be simán át lehet térni másikra.
Paladint szerettem volna mert az is nagy szerelem, de max ilyen dark paladint lehet kihozni értelmesen belőle summonokkal, meg spectrekkel single playerre. Azokat managelni meg nem adja.[ Szerkesztve ]
-
-
Siriusb
veterán
Kinek mi a terve? Van már egyáltalán?
Részemről fubgun shadow LS mellett tettem le a voksom, hacsak valami más meg nem tetszik a következő napokban. A gép is bírni fogja és talán az én agyam is be tudja fogadni.
Elkezdtem shadow-t felhúzni, cobra lash-sel elég jól lehet haladni.
-
wiggen123
senior tag
Valaki gyűjti a streamerek mivel indulnak, még hiányos: [link]
Csak hogy tudjam mik lesznek drága cuccok -
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42599 üzenetére
Hmm, ezt lehet kipróbálom, pconc az jó. Köszi!
-
-
Siriusb
veterán
Valaki próbált már Ranger-t, íj nélkül felhúzni? Splitting steel + bleed chance + pierce, herald of ice, 2h fejsze, de a single target sebzéstől nem vagyok elájulva, viszont a tömegoszlatásban jó.
A fán proj dmg és phys conv to cold pontok vannak egyelőre kirakva (Act 2). Valami jó ötlet? Vagy maradjak az íjnál?
-
Siriusb
veterán
Ha valaki tud jó build-et, ne habozzon megosztani. Lehet privátban is, ha titkos.
Eddig kettő szóba jöhetőt találtam, de egyik sem olyan, amire gondolkodás nélkül ráugranék:
-
la_cc
addikt
Egy fasza kis zombis templar-t, de adnék...
De a herald stack-elős witch is nagyon szexin néz ki... Remélem ezekre lesznek build-ek hamar.
[ Szerkesztve ]
-
-
cibus
aktív tag
válasz
Plazmacucci #42593 üzenetére
Jah nem, bocs, a 2ről. Abban nincs még mapos, ne keressem??
[ Szerkesztve ]
-
-
cibus
aktív tag
válasz
Plazmacucci #42587 üzenetére
Nem látok ilyen map stash tabot. Milyen néven fut?
-
Callisto
őstag
Currency és map stash tab. Premium tab, ha akarsz árulni geart. Maradékot szerintem tartalékold és majd meglátod mire van leginkább még szükséged. 2-3 hetente szokott sale lenni stash tabből. Tulajdonképpen csak tab-re érdemes elkölteni. Más nem igazán van ami kényelmi funkciót adna.
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42587 üzenetére
És a Premium, ha cuccokat akar árulni, habár most Faustus-szal ez valamennyire kikerülhető. ha azt farmolja, amit ott el tudod adni.
-
-
-
cibus
aktív tag
válasz
Plazmacucci #42583 üzenetére
Szóval épp ezen a hétvégén van...?!
Amit adott a 2 azt 300 pénzt, van esetleg érdemes elkölteni másra is (ami megéri), vagy csak tabra? Skin pl nem érdekel. Más esetleg ami megértheti?[ Szerkesztve ]
-
-
cibus
aktív tag
Mikor lesz tab sales?
-
tibee77
őstag
válasz
Siriusb #42576 üzenetére
Nagyon jo lesz ez az event, en tuti ott leszek elsö sorban.
(meg szerintem egy szabadnapot is kikönyörgök melohelyen xD) Ezek a jol megkevert ascendancy-k kicsit felzavarjak az allovizet, eleg sok van közöttük ami nagyon tutin nez ki.Vegre megint lehet ötletelni, hogy mit kene csinalni velük.Poe 2-re mar nagyon rauntam, ugyhogy varom az eventet mint a messiast.
-
Siriusb
veterán
Egy másik topikból:
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42577 üzenetére
Akkor rápihenek addigra.
Biztos, hogy megvárom valamelyik nagy koponya összerakjon egy szimpatikus build-et, nem állok neki kísérletezni. Amúgy sem sült még el jól az ilyen irányú ténykedésem. -
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42575 üzenetére
Délután megnézem. Láttál valami érdekest?
-
Mind kint van.
-
-
Siriusb
veterán
Is the Idols system replacing the Atlas Tree?
Only during this event. It is an old throw-away idea we didn't think would be good enough to replace the Atlas Tree.
Köszönjük, szerintem ez kifejezetten Plazmacucci-nak szól.
Szerk.:
Given that this is using Settlers League as a base, doing all the town upgrading again is becoming tiring, can there be a way to make this more efficient?
Yes, we will be making early upgrades in particular cheaper in Settlers leagues (including this event and the core league) to streamline this process.Na, azért ehhez nem sok kedvem van.
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42569 üzenetére
Ezen felröhögtem: "You are touched by a Tormented Illegal Fisherman..."
Már azt sem tudja az ember, mit próbáljon ki, elég érdekesre sikeredtek a választható lehetőségek. Ebből több kari lesz...
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42569 üzenetére
Azt hittem, trollkodsz.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #42565 üzenetére
mármint a kettőben a szar layoutos mapokra gondolsz? igen, azokat én is utálom.
A másik oldala viszont az a dolognak, hogy ligáról ligára teljesen random volt, hogy mi kerül a top tier-be. OK, ha letudtad az összes bosst és már az egész atlasz T15 volt, akkor mindegy volt, de addig el is kellett jutni.
Nem tudom, mi lenne a jó egyensúly, részemről elvagyok azzal, hogy a szar layoutokra berakok egy fehér T1-2 mapot, átrongyolok rajta és futom azokat, amik fekszenek nekem.
(Szerk.: én valószínűleg azért vagyok türelmesebb vagy megbocsátóbb a 2 rendszerével, mert az egyben is leolvadt az agyam, amikor ugyanazt az egy-két layoutot "kellett" futni, ha farmolni akart az ember. Gyűlölöm a monotóniát, a negyedik-ötödik City Square után inkább kiléptem és hagytam a francba a játékot.)
Az egy más kérdés, hogy van jó pár layout, ami egyszerűen minősíthetetlen (pl. Mineshaft) (Van még, de ez az, amit annyira utáltam, hogy megjegyeztem a nevét.)
Az is nagyon hülye megoldás, hogy a pár pályán gyakori "emelvények" zsákutcák, ha valami masszívabb action van, akkor ha éppen felfutottál rájuk, akkor nem látod, merre tudsz lejönni róluk és ezen sokszor a mozgás skillek (pl. hands of chayula) sem segítenek.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42563 üzenetére
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42557 üzenetére
Szerintem ezt nem kellett volna, mi értelme szétbaltázni az 1-et, hogy teszteljék, mit rakjanak be a 2-be? Van elég játékos abban is.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci #42559 üzenetére
Én halálra utáltam az atlasz folyamatos respecelését, akár azért, mert az elején másra volt szükségem, mint később, akár azért mert változott az economy és nem volt gazdaságos, akár azért, mert egy másik buildnek más feküdt, mint az előzőnek. Ez nagyságrenddel egyszerűbbnek látszik. Az a-b-c atlasz variánsok bevezetése pont azt mutatta, hogy szükség van könnyen és gyorsan módosítható atlaszra.
Nem tudom, hogy ez jobb lesz-e (nyilván függ a droptól), de nem is tűnik rosszabbnak. -
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci #42557 üzenetére
A PoE2 tower rendszerének az applikálása, csak egyszerűbben és generálban minden mapra, nem csak egy pár darabra. Továbbra is kiválaszthatod, hogy melyik ligatartalmat akarod csinálni, de könnyebb (legalább is több opciót kínálóan) lehet buffolni azt.
Nekem tetszik a koncepció. -
OMFG [link]
-
Har_melin
addikt
quest cuccokat nem szokta engedni kidobni az inventoryból, pont azért, hogy nehogy véletlenül elhagyd őket.
Vissza kell menni az üstös banyához az Apex of Filth-ben, és bedobni őket az üstbe. elvileg egy-egy qualitys life és mana potit ad, szóval semmi extra, de a gombák foglalni fogják a helyet. -
cibus
aktív tag
Hali. A poe2ben pár küldit végig toltam partyban és bent maradt 6 quest item, pl 3 musroom. De a küldi elvileg kész lett. Hogy lehet ezeket kidobni, mert engedi?!
-
Siriusb
veterán
Nagyon jártatom az agyam, hogy kéne megvalósítani a poison srs-t. Kicsit szemetek, hogy 60% helyett csak 50% poison chance-t raktak az ascendancy-ra, mert akkor az egész kapmány mehetne psrs-sel, így meg csak azután, ha már egy abyss jewel-t szerez az ember.
Viszont első 2 lab-nak a threadspinner meg a silk dancer, talán szintén ütős lesz a tüzes srs is.
Kipróbálom a hétvégén, hogy az első lab-ig Rolling magmával milyen, ha a minion node-k felé megyek, annyira nem rossz a shadow-val jobbfelé elindulni a fán, kissé távolabb helyezkednek el, de talán nem olyan vészes. Így is az elején fel lehet venni pár ele dmg pontot, ami útba esik, az a rolling magmának jót tesz. -
Siriusb
veterán
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3718913
Szerk.:
Nagyon izgalmasak ezek az új ascendancy-k! Ennek a szónak mi a magyar megfelelője?[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #42546 üzenetére
Nadlyon zegzi, de hol vannak a monsták, olyan fapados a 2, hogy azok nem járnak hozzá?
(bár az fps bezuhanás azt jelzi, hogy valamik voltak)
És én kérek elnézést, hogy azt feltételeztem, kétgombos buildet csináltál.
Ja, elég pöpecül néz ki a game. Mondjuk nekem a diablo4 látványvilága is bejött, de szerintem simán szebb annál.
-
wiggen123
senior tag
Pohx privát ligájában elkezdtem egy BAMA necrot. Jól beleszaladtam a pofonba, mert egy épkézláb bow craft 40-50 div önköltségen. Lassan egy hetes lesz a liga, de fractured baset se lehet kapni, alap craft currency-k is csillagászati árakon vannak. Szerintem lehet nyugdíjazom is, mert eleve nem vagyok nagy craftoló, de ehhez a fél SSF érzéshez nem sok kedvem van, főleg ilyen drágaságos builddel. Azt szeretem tolni, amit szeretek, nem azt ami szükséges az előrehaladáshoz. Majd kövi ligában, ha lesz minyon valami ascend akkor lehet rápróbálok.
-
tibee77
őstag
Csinaltam egy t4 breach videot a spark karirol, hogy mifele dps-e van. [link] Sajnos a boss halalakor valahogy lehalt a gepem is, lehet a dps-töl.
-
Har_melin
addikt
én is néztem először, hogy ez meg mi a fene lesz, csak utána olvastam el a szöveget hozzá.
A leveling builddel viszont közben lvl62, A6 Matalan waterways, nulla halál, nulla stressz, minden boss elolvadt pillanatok alatt - ha ezt nem fogják nerfelni, akkor meg leszek lepődve. (A mastodon temetőnél egy dupla boss van, a mágus, meg a megidézett nagy csontszörny. Levertem a mágust és gondoltam majd csak előkerül a csonti is. A dropból jöttem rá, hogy azt a legelső másodpercekben úgy csaptam le, hogy észre sem vettem.)
-
Edge
veterán
És megoldják végre, hogy lehessen ascendancyt váltani?
-
Remélem nem csak egy hónapig fog tartani.
-
Siriusb
veterán
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #42533 üzenetére
A sparkkal el nem tudom képzelni, hogy lehet alacsony szinten haladni, nulla crowd controlja és single target sebzése van. Hiába cikázik kismillió spark, ahhoz nem sebeznek eleget, hogy az electrocute felépüljön (még a Kitoko kesztyűvel sem).
Ezzel a felállással tényleg egy álom a haladás. Most leszek lvl52, éppen levertem a King of the Mist-et. Egyetlen hátránya, hogy lassan mászik szegénykém, cserébe folyamatosan, nem kell megállni vele egy-egy packnál. Most már megvan két plusz MS-t adó passzív, így kicsit gyorsabb, de tényleg ez az egyetlen negatívuma. Kb. ez az elvárt leveling build szint: ha már megvan egy alap felszereltség (nem is egy vagyonért) akkor azzal folyamatosan át lehessen gyalogolni a kampányon. -
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #42523 üzenetére
Na nehogy azt hidd hogy en valami több gombos buildet hasznalok mint te poe1-ben
ha itt is ugy kene tolni conduit-ot mint ott akkor tuti nem tolnam, ezert op a cast on shock a jatekban.Csak tolom kifele a sok spark proj-ot es mar castolja is szepen a lightning conduit-ot.
Harmelin:Ahogy edge is irta en azt hasznaltam minden egyes karimra kb, kiveve ugye az elsö ligakezdöt, mert akkor meg nem tudtuk hogy ennyire op levelingre.Kell a staff melle par olcso leveling unique es a tree-n meg csak strength node-okat kell kirakni vegig a leveling alatt.Meg persze jok olyanok is amik az attack speed-et toljak fel, skill speedet, stb..Azzal egy röhej a leveling, spark-ot ki se probaltam, hogy milyen de ahogy hallottam investment nelkül eleg fosi. -
Siriusb
veterán
Én csak a kampányt csináltam idáig, illetve most is azt, de mindenfélét kipróbálok. A hétvégén egy mercenary-t is indítottam, de még Grellwood-ba se jutottam el, egyszerűen annyira nem áll rá a kezem/agyam a nyílpuskára, hogy csak állok ott bambán és 2 másodperc alatt letarolnak.
Mivel én alapvetően a minion-ok felé húzok, de valamiért poe2-ben egyszerűen utálom a raging spirit-et, elkezdtem saját agymenésem alapján egy witch-t skeletal sniper-re építve. Megdöbbentő módon úgy haladok át mindenen, mint kés a vajon, az Ardura caravan-on járok, de eddig a boss-ok is simán lementek. Szinte csak olyan cuccot használok, amit a kampány során szerzek, bár egy jewel-t éppen felhasználtam a spájzból, de ez még elfogadható számomra.
Azonban ezt a haladást látva elkezdtem gondolkozni, milyen más kaszttal lehetne ezt játszani, egyelőre leginkább – meglepetés – úgy látom, egy mercenary-val fogom kipróbálni.
Sajnos minden koncepció nélkül csinálom, úgyhogy fogalmam sincs, a kampány után merre kéne irányulni. Igaz, még az Act 3-ban sem tudom, mi lesz. -
Edge
veterán
Np
nem nekem nincs sorcim, csak a pillar-ra minden kasztnak van már lvling guideja, gremlint is egy olyannal húztam fel igaz, hogy aztán az végül stacker is maradt. Csak amikor keresgéltem neki buildeket akkor láttam, hogy már mindenre is van pillar lvling. De talán tibe77 is írta már vmelyik topikba.
-
Har_melin
addikt
ilyenkor kissé megüt a guta, hogy mennyi időt elb*tam a próbálkozásokra, meg a tetű lassú haladásra a frostwall-os levelinggel. Már régen piros mapokon lehetnék.
Első karakternek a sok unique miatt nem jó (hacsak nem ad valaki kölcsön cuccokat), de második-sokadik buildnek, felhúzni a karaktert csodás. Le a kalappal a csajszi előtt és még egyszer köszi Edge a tippet! A4-ben vagyok, megcsináltam közben a 3-4 pontokat az stormweavernek, változatlanul olvad minden. Azt hiszem, jutalmul kap majd este két szép gyűrűt a hölgy, hogy még simább legyen a haladás.
-
Har_melin
addikt
Hatalmas köszönet a tippért!
Én végig stormweaver levelingben keresgéltem és egyik build szarabb, mint a másik, legalább is nekem mindegyikkel kínszenvedés volt haladni.
Ebédszünetben gyorsan kipróbáltam, végigmentem utzaalon, mint kés a vajon, Naputzi is kész volt kb. 10 másodperc alatt. Végre látok esélyt a LC kipróbálására. Te egyébként melyikkel játszol? Én ezt néztem ki még a legeslegelején és eddig marha nagy csalódás volt, hogy a közelébe sem sikerült jutnom a szükséges szintnek. -
Har_melin
addikt
Köszi, közben megtaláltam én is pont ezt a videót a tipped alapján - délután gyorsan rápróbálok, ígéretesnek tűnik. Azt hiszem, szinte minden cuccom meg is van hozzá, talán az amu és az öv kivételével. (Off: le kellett lassítanom 75%-ra, mert a csaj orrhangú hadarásától kezdett szétmenni a fejem...)
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #42523 üzenetére
abszolút nem konzol-pc háború, annyian dícsérték, hogy milyen jól irányítható kontrollerrel, hogy karácsony előtt tettem egy próbát. Bizonyos dolgok még így is nagyon jól működtek, hogy agyban nem tudtam átállni rá, de a végeredmény az volt, hogy mégsem. Egyszerűen nekem nem passzol, illetve ami sajnos a rendszerből jön, hogy az inventory kezelése nehézkesebb.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #42521 üzenetére
Nem kellett ráérezni, mindig is jó volt, csak nem értékeltétek (na jó, elég sokan toltátok).
Cast on shock? Le vagyok shockolva.
Szóval, mire jövök, addigra nerfelik majd.
Har_melin: Oké, talán egyszer túl lehet élni, a labot se látogattam sokkal többször.
Nem akarok konzol-pc háborút inditani, ez nyilván egyéni preferencia. Sok évig laptopon játszottam, és elvoltam azzal is, de ott annyira nem jött elő a gamer énem. POE (90%-ban), F1, Frostpunk, egy-két rts, ezekben ki is merült a gaming. Aztán hirtelen felindulásból vettem egy ps4 pro-t és most rákattantam. Olcsó a konzol, fillérekért vannak a játékok és ennyi év kvázi kihagyás után olyan élmény, mint egy ötévesnek.
Nekem Diablo 4-nél pl kifejezetten bejön a kontrolleres irányitás.
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #42521 üzenetére
adj már tippet, mivel lehet átvergődni az LC-ig és hogyan véded ki, hogy a papírmasé sorcit ne rohanják le öt másodpercenként a mobok?
Valahogy átszenvedtem magam lvl46-ig, Utzaal-ig, de itt feladtam vele. Vagy Frost Wall - Frost Bomb - Comet, ami biztonságos, de végtelenül lassú, vagy próbálom a Ball lightning - Lightning Warp kombót, de az meg nulla crowd controllal bír, állandóan lerohannak. Pedig már a Three Dragon sisak is fent van, ami a shockra elvben lefagyasztaná őket.A Spark nekem semennyire sem működik, főleg nyílt pályákon nem.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #42518 üzenetére
Raereztel az lc-re mert azzal most eleg beteg buildek vannak.en is most azzal megyek, cast on shock lc build, minden boss egyhit.
spark van clear-re szoval azzal sincs gond.
-
la_cc
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #42518 üzenetére
Szerencsére a sanctum csak egyszer kötelező, azt még ki lehet bírni. Utána lehet az Ultimatumban megszerezni a további pontokat és egy jó builddel (főleg ha a dot sebzéseket tudja kezelni), akkor az sokkal könnyebb, gyorsabb.
konzolom nincs, és a mostani, nem túl jól sikerült újabb kontrolleres próbálkozás után nem is vágyom rá. A hiba az én készülékemben van, nekem az istennek se áll kézre. Idővel valószínűleg megszoknám, de az alatt az idő alatt elmegy a kedvem a játéktól... -
brunnehilde
senior tag
válasz
Har_melin #42464 üzenetére
Egy jó kis LC build azért már kezd hiányozni.
Elnézve a dolgokat, bőven van még mit javitani (sanctummal engem világgá lehetett kergetni, és pont azt az antipoe mechanikát erőltetik).
Ráadásul tegnap böngésztem a PS Storet, január 31. és feb 13. között olyan leárazásaik vannak, hogy már készülök eladni a nagyi kerekesszékét is és megyek a providentért.
Ha valaki "játékválságban" szenved a két poe között, érdemes rálesni a Critics Choicera, és pótolni dolgokat (több játékhoz is van ingyen játszható trial), nekem poe-n és egy-két gamen kivül nagyjából minden kimaradt az utóbbi években, most meg tényleg nem tudom mire költsek, mert összeirtam vagy 40 cimet.
-
Sunrider987
tag
válasz
Plazmacucci #42516 üzenetére
PRAISE
-
válasz
Sunrider987 #42515 üzenetére
Praise the toucan
-
Sunrider987
tag
-
-
Thrawn
félisten
válasz
Plazmacucci #42512 üzenetére
Hátööö: This league has reached the maximum number of players. The league owner can increase players on the league page.
-
Valaki jön ma pohx privát ligájába?
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Remiel #42509 üzenetére
"Ott aztán nagy kihívás volt a kampány meg a mapok"
ott a pont. Az 1-ben, aki a liga kezdése után 24 órával nem volt már mapokon és még egy nappal később nem piros mapokat farmolt, az lusta casual playernek számított. Az első hónap végére ennek a fórumnak a törzstagjai is jellemzően egy, de inkább két kimaxolt builddel, az összes endgame bosst leverve szálltak ki, mondván, hogy kész, ebben a ligában ennyi volt. (Elég sokáig voltam topikgazda, emlékszem rá.)De ahogy lejjebb írtam, akinek hiányzik a kihívás, ott a privát liga lehetősége. Olyan mindennel megpakolt variációt pakolhat össze benne, amilyet akar. Tudtommal ehhez is ugyanúgy lehet adományokat elfogadni, ahogy a guildhez is, lehet toborozni hozzá játékosokat, hogy ne a saját coinjait költse.
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
válasz
Plazmacucci #42491 üzenetére
Itt a jelenlegi formán van a hangsúly. És ha azt akarják, hogy ennek legyen jövőbeni formája is akkor kell is rá ember. Gondolom nem az a céljuk, hogy a POE 1 a végtelenségig fusson ugyan úgy, mintha nem lenne 2. Logikus, hogy arra akarnak fókuszálni, max az a gond, hogy azt nyilatkozták az elején, hogy az 1 is fontos és nem kell aggógni lesz kontent. Én még nem láttam olyat, hogy ha megjelent valaminek a 2. része akkor az elődöt ne hanyagolták volna el.
#42493la_cc ja nem úgy mint az 1 ugye? Ott aztán nagy kihívás volt a kampány meg a mapok... volt 2-3 nehéz boss, meg jobb kraftolás és kb ennyi. Giga nagy a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci #42491 üzenetére
"Nem hiszem el, hogy nem volt 3 ember aki csináljon egy lagacy ligát az elmúlt fél évben."
Nem kell hozzá három ember, elég vagy te magad. Úgy hívják, hogy private league. Beállítod, hogy melyik legyen az alaphang, milyen nehezítések legyenek benne, akár meghirdeted itt, hogy ki akar csatlakozni és voilá, kész a legacy ligád. Még a trade szopatásától is megszabadulsz, mert a liga tagjaival tudsz cseten egyeztetni, ha kell valami.
-
-
la_cc
addikt
Rax is megszólalt a PoE 1 hírrel kapcsolatban.
-
Callisto
őstag
válasz
Plazmacucci #42496 üzenetére
Azért, mert új és jól néz ki, a hangok is nagyon jók. Az emberek 99,99%-a felszínes. Amit lát és hall az alapján próbál ki valamit. Ám ez csak három napos csodára lesz elég. Ki fog fújni inkább előbb, mint utóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Socket AM5-ös alaplap Sapphire logóval
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók