Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik ezt a kánikulát
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
-
45752 - 45701
45752 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
Igen. Este felé is mentem, akkor meg világégés bűn rossz volt
Véletlenszerű ez de nagyon.
Esett egy olyan chart, sose láttam még. Egész voyagra hatott és monsters cannot drop equipment, flask, tinkture. Azaz csak currency esett végig. Sajnos nem kaptam div altart, azzal brutális lett volna. 2-3 div esett végül. Meg csomó apró. -
Siriusb
veterán
Hogy állsz?
Jelenleg itt tartok: [link]
Illetve megkapta a merc az amuletre is az anoint-ot és kapott egy normális kesztyűt is, szerintem nem lett rossz:
Perrsze maga a merc nem olyan szuper, mint a tied.Szerk.: Az öv úgy pottyant, gondoltam beáldozok némi ES-t a plusz action speed-ért a merc-re.
-
Siriusb
veterán
Rájöttem, hogy nem folytatom tovább a merc farmot. Összegyűlt valamennyi, elkezdtem beárazni a trade-n keresgéléssel... Na, hát ezt már nem.
-
Siriusb
veterán
Nekem jól adott ma reggel. Opulent box, divek. Scarab boxok. Csak gyorsan le kell tolni, nem futkosni jobbrol balra. Én max akkor váltok oldalt ahol már elkezdtem, ha nincs zöld nyilam. Ha 1-2 oszlop maradt akkor meg nem is kinozom csak ledobom és next.
Ja és 110 iiq felett megyek csak. Ami alatta van chaos roll. Ha mindet berolloltam exaltozom is.A chart-ról, beszélsz, ugye?
-
wiggen123
senior tag
Nekem jól adott ma reggel. Opulent box, divek. Scarab boxok. Csak gyorsan le kell tolni, nem futkosni jobbrol balra. Én max akkor váltok oldalt ahol már elkezdtem, ha nincs zöld nyilam. Ha 1-2 oszlop maradt akkor meg nem is kinozom csak ledobom és next.
Ja és 110 iiq felett megyek csak. Ami alatta van chaos roll. Ha mindet berolloltam exaltozom is. -
Edge
veterán
Hmm prodigious defence meg riot queller nem rossz dolgok, lehet ha azt kiraknam akkor sporolhatnek a fan egy keves pontot.Egyelöre csak lvl91 vagyok keves a pontom, aurabot-nak meg kb az a legfontosabb, a szintek.
Jo merc-ek igen 20 divnel kezdödnek , de lehet neha snipeolni öket olcsobban is.3at probaltam meg , mindharomszor elvittek elölem , gondolom valami bot, hogy rohadna meg.15 div körül volt mindegyik de majdnem tökeletesek a buildnek igy aki lenyulta elölem felrakta öket uj aron (1 mirror).
Aztan gondoltam hagyom a snipeolast, vettem egyet nem olcson (60div). 
Amugy jo merc-ek : combatant, kineticist, moneyshot, cruel mistress. persze ezeken a skillek fontosak, static strike - frostblade combatant-on (a linkek ismet fontosak de azt mar nem irom le xD ) , kineticist-nek kell greater kb- kb of clustering , moneyshot-nak iceshot-vaal iceshot de ugy hogy ne legyen benn a skillek között icicle rain mert az elrontja a skillek spammeleset. cruel mistressen kell a soulrend , pontosabban nem tudom.Ez az utolso most azota lett menö , hogy valaki feltett redditre egy videot ahol gagyi cuccokkal a mistress szetszed minden bosst kb. a lenyeg, hogy giga penz van a merc-ekben de nagyon nehez is a jot összeszedni.legnehezebbek a moneyshot-kineticist, ott annyi mindennek kell passzolnia hogy katasztrofa a skilleket tekintve, aztan combatant meg mistress.persze nem veletlen kerülnek sokba meg a jo combatantok is mert ugye meta...mistressnel is asszem 100div a beugro a jo linkekkel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igy allok jelenleg: [link]
thx az infót

Mostmár csak az a bibi hogyha látok ilyen mercet nembiztos, hogy ki tudom nyírni mert hamarabb lecsap
-
tibee77
őstag
Ja amugy a clustereim is total gagyik, ezeket csak ugy gyorsan craftoltam magamnak, hogy az aurak mind beferjenek, majd veszek vagy csinalok 35%osokat.
-
tibee77
őstag
Azt konkretan csak beraktam mikor összeraktam a karit mert volt egy a stashben
csomo mindent nem csinaltam meg meg rajta, szoval ja tattook is kellenek, runegraftot mar haromszor terveztem hogy megveszem, mindharomszor elfelejtettem szo szerint.
-
Siriusb
veterán
Hmm prodigious defence meg riot queller nem rossz dolgok, lehet ha azt kiraknam akkor sporolhatnek a fan egy keves pontot.Egyelöre csak lvl91 vagyok keves a pontom, aurabot-nak meg kb az a legfontosabb, a szintek.
Jo merc-ek igen 20 divnel kezdödnek , de lehet neha snipeolni öket olcsobban is.3at probaltam meg , mindharomszor elvittek elölem , gondolom valami bot, hogy rohadna meg.15 div körül volt mindegyik de majdnem tökeletesek a buildnek igy aki lenyulta elölem felrakta öket uj aron (1 mirror).
Amugy jo merc-ek : combatant, kineticist, moneyshot, cruel mistress. persze ezeken a skillek fontosak, static strike - frostblade combatant-on (a linkek ismet fontosak de azt mar nem irom le xD ) , kineticist-nek kell greater kb- kb of clustering , moneyshot-nak iceshot-vaal iceshot de ugy hogy ne legyen benn a skillek között icicle rain mert az elrontja a skillek spammeleset. cruel mistressen kell a soulrend , pontosabban nem tudom.Ez az utolso most azota lett menö , hogy valaki feltett redditre egy videot ahol gagyi cuccokkal a mistress szetszed minden bosst kb. a lenyeg, hogy giga penz van a merc-ekben de nagyon nehez is a jot összeszedni.legnehezebbek a moneyshot-kineticist, ott annyi mindennek kell passzolnia hogy katasztrofa a skilleket tekintve, aztan combatant meg mistress.persze nem veletlen kerülnek sokba meg a jo combatantok is mert ugye meta...mistressnel is asszem 100div a beugro a jo linkekkel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó lesz ez!

20-as clarity?
Miért nem inkább 20-as Vitality és akkor az jól hozzárak az ES regen-hez.
Három cluster-t is be tudtál préselni?Runegraft-ra menj rá mihamarabb szerintem és a tetkókról se feledkezz meg, ha van pénz.
-
tibee77
őstag
Ami a Prodigious Defence-t és a Riot Queller-t adja. No meg nekem kell a small cluster a mana res efficiency miatt.
Milyen merc-et vettél, mennyi volt? Amiket nézegettem, 20 div-nél kezdődnek.Lehet nekem is meg kéne nézni, mennyiért tudnám eladni a winter orb cuccokat, lehet felmentek az árak, ha ilyen népszerű.
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Hajó van, azt kell nyomatni, ha fix profitot akarsz. Összes chart + voyage. Minél többet. Én ezt csináltam: sárga map-ok, 16-ok vagy 16,5-ek, a lényeg, hogy relatív gyorsan és fájdalom mentesen menjenek gyors egyszerű map-okon full clear közelében boss kill-lel együtt. Jungle Valley-t, Attol-t, Toxic Sewer-t és talán Mesa-kat toltam. Leginkább az elsőt az altar miatt.
Mellette kiszedtem a fán a Legion + kék altar node-okalt, ami pack size-ot ad, meg a Shrine node-okat, amik szintén pack-eket rak a pályára. Semmi más mechanikát nem csináltam.

Ha volt Memory thread, azokat is letoltam, de külön nem vettem. Az is fix currency.
Scarab-ot nem használtam kb. semmit, csak a hugyos quantity-s fragment-eket.

Még az elején toltam pár Legion-os Astroblade-t a Synth Stability node-dal legfelül, de amellé meg kellettek a scarab-ok és nem voltam meggyőződve, hogy megérte, mert amúgy a Legion szart sem adott pár szánalom divine-t leszámítva végig. Egyetlen egy jó uniq-ot sem sikerült kiütnöm. Lehet valami még gyorsabb mechanika kellene, pl. Delirium v vmi.
Ez a chart+voyage mennyit hoz, mit adott?
A patch után mentem pár chart-ot, kb semmit nem dobott, nagyon lerontották. -
la_cc
addikt
Srácok, azt kell mondjam rue teszkós merc build-je nagyon bejön – most már. Kapott egy 30 div-es light of meaning-et és egy 4 div-es cluster-t, és nekikezdtem a Maven's Inv-eknek. Simán vitte őket. 135 pontom megvan a 138-ból, ilyen még nem volt.
Ráadásul a shrine+liga mechanika olyan mozgási sebességet ad, hogy elindulok a pálya elejéről és két másodperccel később az arénánál vagyok.
Most már csak valami hatékony farmolást kellene kitalálni, illetve megnézni, hogy a rendes build mennyibe kerülne és mit kell venni hozzá.Hajó van, azt kell nyomatni, ha fix profitot akarsz. Összes chart + voyage. Minél többet. Én ezt csináltam: sárga map-ok, 16-ok vagy 16,5-ek, a lényeg, hogy relatív gyorsan és fájdalom mentesen menjenek gyors egyszerű map-okon full clear közelében boss kill-lel együtt. Jungle Valley-t, Attol-t, Toxic Sewer-t és talán Mesa-kat toltam. Leginkább az elsőt az altar miatt.
Mellette kiszedtem a fán a Legion + kék altar node-okalt, ami pack size-ot ad, meg a Shrine node-okat, amik szintén pack-eket rak a pályára. Semmi más mechanikát nem csináltam.

Ha volt Memory thread, azokat is letoltam, de külön nem vettem. Az is fix currency.
Scarab-ot nem használtam kb. semmit, csak a hugyos quantity-s fragment-eket.

Még az elején toltam pár Legion-os Astroblade-t a Synth Stability node-dal legfelül, de amellé meg kellettek a scarab-ok és nem voltam meggyőződve, hogy megérte, mert amúgy a Legion szart sem adott pár szánalom divine-t leszámítva végig. Egyetlen egy jó uniq-ot sem sikerült kiütnöm. Lehet valami még gyorsabb mechanika kellene, pl. Delirium v vmi.
-
DjDanee87
addikt
-
Edge
veterán
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Na akartam is irni, hogy valoszinü, hogy a light of meaning az ami hianyzik neked , az nagyon sok ES-t ad.En is összeraktam tegnap a buildet, vettem hozza jo merc-et, majdnem minden megvan mar, kiveve a draga FF jewelek.De majd eladom a raw necro-rol a cuccokat es meglesznek azok is.Milyen cluster vettel 4 divert?Nem is lattam clustert a buildben.small clusterre gondolsz?
Ami a Prodigious Defence-t és a Riot Queller-t adja. No meg nekem kell a small cluster a mana res efficiency miatt.
Milyen merc-et vettél, mennyi volt? Amiket nézegettem, 20 div-nél kezdődnek.Lehet nekem is meg kéne nézni, mennyiért tudnám eladni a winter orb cuccokat, lehet felmentek az árak, ha ilyen népszerű.
-
wiggen123
senior tag
Van twitch drop. 30 percért poe 2 streamet kell nézni. Valami footprintet ad.
-
tibee77
őstag
Srácok, azt kell mondjam rue teszkós merc build-je nagyon bejön – most már. Kapott egy 30 div-es light of meaning-et és egy 4 div-es cluster-t, és nekikezdtem a Maven's Inv-eknek. Simán vitte őket. 135 pontom megvan a 138-ból, ilyen még nem volt.
Ráadásul a shrine+liga mechanika olyan mozgási sebességet ad, hogy elindulok a pálya elejéről és két másodperccel később az arénánál vagyok.
Most már csak valami hatékony farmolást kellene kitalálni, illetve megnézni, hogy a rendes build mennyibe kerülne és mit kell venni hozzá.Na akartam is irni, hogy valoszinü, hogy a light of meaning az ami hianyzik neked , az nagyon sok ES-t ad.En is összeraktam tegnap a buildet, vettem hozza jo merc-et, majdnem minden megvan mar, kiveve a draga FF jewelek.De majd eladom a raw necro-rol a cuccokat es meglesznek azok is.Milyen cluster vettel 4 divert?Nem is lattam clustert a buildben.small clusterre gondolsz?
-
Siriusb
veterán
Na, kipróbáltam az új craft-ot, szerintetek mennyiért tegyem fel?

-
Siriusb
veterán
Most már csak valami hatékony farmolást kellene kitalálni, illetve megnézni, hogy a rendes build mennyibe kerülne és mit kell venni hozzá. -
DjDanee87
addikt
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
Lesz 6 féle "voidstone". Egyszerre használható lesz 3 tehát választani tudunk belőle, vagy akár lehet anélkül is csinálni tovább a chartokat voyageokat. Adnak majd bonus lootot meg nehezítést. Konkrétum szerintem nincs még, de én úgy képzelem el hogy mondjuk+20 quantity+20% rarity és monsters deal extra 45% of physical As fire. Valamennyivel jövedwlmezőbbé teszik vele a ligamechanikát a mostani állapotához képest. Most majdnem kb csak a strongboxok és messages in the bootleről szól.
Aha. És mikor jön ez ki?
Más, valaki tudja, hogy ezt hogy lehet 5/5-re csinálni? Számtalan chart-ot és voyage-t letoltam már.

-
DjDanee87
addikt
Lesz 6 féle "voidstone". Egyszerre használható lesz 3 tehát választani tudunk belőle, vagy akár lehet anélkül is csinálni tovább a chartokat voyageokat. Adnak majd bonus lootot meg nehezítést. Konkrétum szerintem nincs még, de én úgy képzelem el hogy mondjuk+20 quantity+20% rarity és monsters deal extra 45% of physical As fire. Valamennyivel jövedwlmezőbbé teszik vele a ligamechanikát a mostani állapotához képest. Most majdnem kb csak a strongboxok és messages in the bootleről szól.
-
la_cc
addikt
-
DjDanee87
addikt
Liga megmentve?
Jön majd egy voidstone szerű rendszer még a ligamechanikához, én azt várom.
-
Siriusb
veterán
Liga megmentve?
Added a crafting bench to the Menagerie.
Minden bizonnyal! -
Plazmacucci
félisten
Liga megmentve?
-
Siriusb
veterán
https://poe.ninja/poe1/pob/95ca4
Ezzel és az új zsoldossal már élvezhető a játék. Van egy küszöb, amennyit bele kell fektetni, tattoo stb, hogy normálisan működjön. Ki kell találnom valami, mit farmoljak, lehet visszamegyek abyss-ra, mert az a merc farm nem nagyon hoz semmit, igaz még nem néztem át a kiszedett fickókat, mennyiért mennek el, de ránézésre nem hagytak mély benyomást maguk után. -
Siriusb
veterán
Nem tudom, mit nézek be rue budget build-jében, light of meaning nélkül van 7k ES, nekem még az 5k-t sem éri el.
Egyszer csak rájövök.
Kipróbáltam rue merc stratégiáját, 3 raw divine első körben, de XP-ét lenulláztam a másodikban teljesen, 4,7k ES-sel ez nem működik. Így sosem érem el a 95-öt.
Tattoo
-
Siriusb
veterán
Nem tudom, mit nézek be rue budget build-jében, light of meaning nélkül van 7k ES, nekem még az 5k-t sem éri el.
Egyszer csak rájövök.
Kipróbáltam rue merc stratégiáját, 3 raw divine első körben, de XP-ét lenulláztam a másodikban teljesen, 4,7k ES-sel ez nem működik. Így sosem érem el a 95-öt.
-
Siriusb
veterán
Beleültetted a bogarat a fülemben, vettem egy static strike-os merc-t, teszkós support-tal. Elindítottam a breach-es atlast wisp scarabbaé (ha már lúd...), nos, elég ütős, látható különbség van. Ha továbbviszem ezt a karit, vagy ki kell farmolni, vagy érdemes beruházni egy jobbra (drágábbra).
-
DjDanee87
addikt
-
Lokids
addikt
Ha jól számolom a +1 chest nélkül is meg lenne a 128 cooldown (pontosan annyi) ha 21/20 holy relic gemre váltasz. Legalábbis én 131%nak számoltam a tied, tehát a 20/23 gem gyakorlatilag nem segít semmit jelen pillanatban. Nekem is volt korábban olyan rész, mikor az kellett elérni egy pontot - de az cserélni való, amint lehet.
Lett újra 6 Div, ki is cseréltem a gemet.
Kár, hogy nem lehet sehogy 3 fölé növelni a relicek számát.
-
DjDanee87
addikt
Nekem csak 1 80% van, mert a forbidden jewelekre ment a skillpont.
Őszintzén fogalmam sincs, hogy milyen színű socket volt a tyranton... Egyáltalán ne mnéztem . azt lehet elb..tam. Ha 0-ról megint visszaszedem magam, akkor megveszem azt a +1-es dialla-t, meg a gemet. Nekem nem 21/20-as van, hanem 20/23-as.Ha jól számolom a +1 chest nélkül is meg lenne a 128 cooldown (pontosan annyi) ha 21/20 holy relic gemre váltasz. Legalábbis én 131%nak számoltam a tied, tehát a 20/23 gem gyakorlatilag nem segít semmit jelen pillanatban. Nekem is volt korábban olyan rész, mikor az kellett elérni egy pontot - de az cserélni való, amint lehet.
-
Lokids
addikt
Valszeg az önmagában nem számít annyit, de azért segít. +1 level of socketed gems, szóval növeli az empowert is így gyakorlatilag 2 szintet ad a Holy Relicnek. Ha jól rémlik enélkül is meglehet a 128 cooldown breakpoint, az megvan neked is? A holy relic gemem amúgy így level 28as. Supportból használunk mást, én minion damaget az added chaos helyett (ettől halandóbbak a holy relicek, van néhűny szituáció amikor újra kell idéznem őket: mondjuk durván juiceolt T16 mapon egy verusium, vagy ultimatum szokta őket néha megenni) Illetve több flat damagem van ghastly jewelekből.
Az AG-re vett sisak ugye fehér socketes?Még ami különbség, bár elvileg nem nagy, hogy van az egyik gyűrűmön 34% minion dam. Na ez elvileg pont nem sokat számít. Meg van 2x80% increased minion damage a timeless jewelből - de az neked is, nem?
Nekem csak 1 80% van, mert a forbidden jewelekre ment a skillpont.
Őszintzén fogalmam sincs, hogy milyen színű socket volt a tyranton... Egyáltalán ne mnéztem . azt lehet elb..tam. Ha 0-ról megint visszaszedem magam, akkor megveszem azt a +1-es dialla-t, meg a gemet. Nekem nem 21/20-as van, hanem 20/23-as. -
DjDanee87
addikt
Valszeg az önmagában nem számít annyit, de azért segít. +1 level of socketed gems, szóval növeli az empowert is így gyakorlatilag 2 szintet ad a Holy Relicnek. Ha jól rémlik enélkül is meglehet a 128 cooldown breakpoint, az megvan neked is? A holy relic gemem amúgy így level 28as. Supportból használunk mást, én minion damaget az added chaos helyett (ettől halandóbbak a holy relicek, van néhűny szituáció amikor újra kell idéznem őket: mondjuk durván juiceolt T16 mapon egy verusium, vagy ultimatum szokta őket néha megenni) Illetve több flat damagem van ghastly jewelekből.
Az AG-re vett sisak ugye fehér socketes?Még ami különbség, bár elvileg nem nagy, hogy van az egyik gyűrűmön 34% minion dam. Na ez elvileg pont nem sokat számít. Meg van 2x80% increased minion damage a timeless jewelből - de az neked is, nem?
Úgy tűnik sokat számít a + level a poe ninja számolásában - hogy ez valóságban is igaz-e, na azt nem tudom. Vettem eggyel nagyobb empowert, így level 28ról level 29 lett a holy relic. Sebzés poe ninján 1 millióról felment 1,2-re.
-
DjDanee87
addikt
-
Siriusb
veterán

Örülök ennek is, pont a linkek miatt. Abyss, lletve breach+beyond-dal teszteltem, egész jó, T16 8-mod.Kipróbáltam, rátettem delirium orbot is egyet, azzal is ment. Eddig egyszer pukkant el a merc, egy durvább csődületben (breach, beyond, deli volt egyszerre).
Néha a single target-tel vannak problémák (breach boss). -
tibee77
őstag
-
Lokids
addikt
-
Edge
veterán
-
Siriusb
veterán
-
Edge
veterán
vmi értékesebb végre, eddig csak apróságok voltak. -
Siriusb
veterán
1 div-ért találtam:
-
DjDanee87
addikt
Tudtam én, hogy meg kell nézni egy guideot néhány challenge esetén. Csináltam tegnap is Maven witness mapokat, hogy haladják az egyik challenge teljesítése felé. Picit sokallottam amit kér, de OK, idővel meglesz.
Challenge: Complete 30 Invitations while they have at least 5 Explicit Modifiers.
Atlas passzív miatt néha bead extra witnesst tehát egy invitation így inkább 9 map átlagban. Az akkor is sok lenne, 270 map a 30 maven witness invitation megszerzéséhez.
Van egy ember aki készít guideot a challengekhez: [link] Erre ott látom hogy az eater, searing exarch is invitation. Persze logikus, de erre nem gondoltam. Akkor mégsem kell 270 map ehhez az egy challengehez...nembaj még csak 6-8 körül jártam.
-
tibee77
őstag
talaltal magadnak jo combatant merc-et?En napok ota probalom a cuccokat nezegetni a buildhez, nem talaltam idaig olyat ami jo es olcso lenne tegnap ota meg föleg nem, mert kikerült a buildröl egy rövid video youtube-ra...Ne is beszeljünk rola, az arak 10szeresek lettek kb...
-
Siriusb
veterán
-
Edge
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
45752 - 45701
45752 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Látásjavító szemműtét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Metal topik
- Apple asztali gépek
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GAMING PC! i7-13700 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Nintendo Switch Okosítás és Szerviz - V1 / V2 / Lite / OLED - Picofly RP2040 plus modchip beépítés
- ÚJ kijelző! LTE Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 1év gar.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Véletlenszerű ez de nagyon.
csomo mindent nem csinaltam meg meg rajta, szoval ja tattook is kellenek, runegraftot mar haromszor terveztem hogy megveszem, mindharomszor elfelejtettem szo szerint.

Miért nem inkább 20-as Vitality és akkor az jól hozzárak az ES regen-hez.

Egyszer csak rájövök.
vmi értékesebb végre, eddig csak apróságok voltak.