Hirdetés
- Ha így haladunk, pár év múlva megint Pentium 4-ekkel nyomulunk
- Még a Sony sem tudja, hogy mikor jön a következő PlayStation
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Még nem engedte el a GeForce RTX 50 Super sorozatot az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
45875 - 45801
45875 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Semmi különösre nem emlékszem, sima mob a voyage-ban, csak visszakanyarodtam megnézni, hátha. Életemben először bejött.
Csak rongyoltam végig a pályán nem foglalkoztam semmivel. A chart-okat is csak úgy összedobáltam, hadd fogyjon. -
Lokids
addikt
-
Siriusb
veterán
-
Edge
veterán
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
-
Lokids
addikt
Kipróbáltam rue div card farm stratégiáját, hát gyalázatos eredmény lett, nem folytatom tovább. Mondjatok valami jót, de aki kiejti a a száján, hogy abyss...
Ellenben a ligás back attachment (fairgrave?) olyan hülyén nézett ki a bemutatóban, de csak kipróbáltam. Be kell látnom, egész mulatságos.

Nos van az a zöldes izé ami szörnyeket növeszt és néha van egy barlangja is.
Amúgy Heist (experimented item) farmra is elszórhatod amid van. Hátha beadja.
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt

Ez azért könnyebb volt, mint gondoltam.
Egy stability scarab, 4 shrine scarab és még így is meghaltam egyszer...

-
Siriusb
veterán
Kipróbáltam rue div card farm stratégiáját, hát gyalázatos eredmény lett, nem folytatom tovább. Mondjatok valami jót, de aki kiejti a a száján, hogy abyss...
Ellenben a ligás back attachment (fairgrave?) olyan hülyén nézett ki a bemutatóban, de csak kipróbáltam. Be kell látnom, egész mulatságos.

Kitaláltam valami újat, eddig jó:

-
Siriusb
veterán

-
Edge
veterán
-
Lokids
addikt
-
Edge
veterán
-
Lokids
addikt
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Spammolni kell és néha összejön, nincs más módszer.
Amúgy elég kemények tudnak lenni a boss-ok 3 vagy 4 ilyen altar-tól.
Én Cemetery-n csináltam abyss XP farm mellett, de így is volt, hogy egyszer-egyszer 1 hit-eltek. Lehet másik boss-on kellett volna csinálnom így utólag, de az egyszerű layout miatt nem váltottam másra.Mondjuk elég kemény boss-t választottál.

-
wiggen123
senior tag
Néha én is belépek, ahogy a meló engedi. Challengeket tolom. 36 a cél
Jelenleg 24 körül vagyok, de sok már a vége közelében jár. -
la_cc
addikt
Spammolni kell és néha összejön, nincs más módszer.
Amúgy elég kemények tudnak lenni a boss-ok 3 vagy 4 ilyen altar-tól.
Én Cemetery-n csináltam abyss XP farm mellett, de így is volt, hogy egyszer-egyszer 1 hit-eltek. Lehet másik boss-on kellett volna csinálnom így utólag, de az egyszerű layout miatt nem váltottam másra. -
Lokids
addikt
pedig aztán ebben a ligában könnyen jön a div (ok én sem 1000-es tételnél tartok), a víz alatt a dead man's sulphur könnyen jön, ami meg mellette esik (nem ritkán div is, meg Message in a Bottle) csak hab a tortán. Egy kb életképtelen (legalábbis 8 mod T16 mapokon eső-kelő) lvl96 cyclone build is simán arat a víz alatt. Bőven 100 div felett tartok.
Ez igaz, tényleg nagyon könnyen jön a lóvé. Bár már nem nagyon akaródzik farmolni, csak néha egy kis diviner box-ot farmolok, meg kis vízalattit. De valdo mapok tömege, amiket persze mind nyitottam és semmit se adott.
Rakat bottle, amiket szintén nyitottam és szintén alig jött valami.
De még nem volt olyan ligám, ahol 120 divem lett volna... -
crazygamer75
tag
pedig aztán ebben a ligában könnyen jön a div (ok én sem 1000-es tételnél tartok), a víz alatt a dead man's sulphur könnyen jön, ami meg mellette esik (nem ritkán div is, meg Message in a Bottle) csak hab a tortán. Egy kb életképtelen (legalábbis 8 mod T16 mapokon eső-kelő) lvl96 cyclone build is simán arat a víz alatt. Bőven 100 div felett tartok.
-
Siriusb
veterán
Te is fiam, Brutus?

Csak most olvasom, hogy Te is ugyanott tartasz.
Ugyanígy vagyok az abyss-szal 
-
Siriusb
veterán
Jatszik meg valaki vagy mar csak en nyomom?
lassacskan mar meglesz minden a karin, bar a vege meg eleg messze van.amiota rue nyomott egy videot arrol, hogy sikerult neki egy giga mapot letolnina builddel azota az amugy egekben levö arakegjobban elszalltak xD most mar lassan 1000 div felett költöttem a karira es meg nincs kesz.
.. pedig meg mas merceket is ki akarok probalni, kineticust pl. de ha a combatant draganak mondjuk akkor a kineticist a megfizethetetlen kategoria.nem baj, legalabb van valami cel amiert jatszok, cel nelkül mar meguntam volna.Mennyit??? 1000 div??? Basszus, mindig ráébresztetek, milyen kispályás vagyok. Csak most gyártottam le a nagy cluster-eket.

Amúgy segítsetek már, hogy tudok 4 oltárt rányomni a boss-ra? Talán egyszer sikerült, ha össze is jön, max 3 db.

Viszont már 33/40-nél járok a kihívásokban. -
la_cc
addikt
lassacskan mar meglesz minden a karin, bar a vege meg eleg messze van.amiota rue nyomott egy videot arrol, hogy sikerult neki egy giga mapot letolnina builddel azota az amugy egekben levö arakegjobban elszalltak xD most mar lassan 1000 div felett költöttem a karira es meg nincs kesz.
.. pedig meg mas merceket is ki akarok probalni, kineticust pl. de ha a combatant draganak mondjuk akkor a kineticist a megfizethetetlen kategoria.nem baj, legalabb van valami cel amiert jatszok, cel nelkül mar meguntam volna.Kihagyás után én csinálgatom még a challange-eket és herdálom a currency-t rá.

33-nál vagyok egyelőre. Ma meg lett a 100-as szint is. Egy jó darabig nem akarok egy kibaszott abyss-t sem látni...
-
Argh!
senior tag
.. pedig meg mas merceket is ki akarok probalni, kineticust pl. de ha a combatant draganak mondjuk akkor a kineticist a megfizethetetlen kategoria.nem baj, legalabb van valami cel amiert jatszok, cel nelkül mar meguntam volna.En is vagyok még
Ennyi év után rávettem magam hogy kifarmojam a shaper hideoutot. 27. adta be ami nem is rossz
1000 div felett ???
Hogy és miböl lehet annyi divet kifarmolni, nekem itt bukik el minden ligám hogy soha nincs semmim. -
tibee77
őstag
.. pedig meg mas merceket is ki akarok probalni, kineticust pl. de ha a combatant draganak mondjuk akkor a kineticist a megfizethetetlen kategoria.nem baj, legalabb van valami cel amiert jatszok, cel nelkül mar meguntam volna. -
Edge
veterán
Na erre nem számítottam, esett ilyen tükör izé - nemtudom ér-e valamit

Csinálgatom a challengeket, már alig van hátra, erre a Royal Guard atlas passzív miatt boss mellé lespawnoló 2 rogue exile egyike dobott egy mirrort randomra. Második mióta játszom, az előző az nem "drop" volt hanem trial of ancestors ligában a ligamechanika adta egy tournament győzelemért. Na akkor ez is kipipálva, nem hittem volna hogy egyszer látok csak úgy esni.
[már majdnem végeztem a challengekkel]
[bankolva, nehogy jöjjön egy rollback]
azér ez gz

-
la_cc
addikt
Mindenhol erős a Worb, csak kell gear mellé, amik most már sokkal olcsóbbak, mint 1 hete.
-
DjDanee87
addikt
Ötletet nem tudok adni, én csak a holy relicet meg az RFet ismerem. Azok meg nem a legerősebb buildek semmihez, szóval biztos tud jobbat választani. Oh, elnéztem az előbb, nem 83 logbook kell, hanem 81+. Írja a challenge leírása amúgy.
Én nagyjából befejeztem ezt a patchet. Holnap valószínű még megnézem milyen lett a búvárkodás az új cursed ducatokkal - azt még nem is próbáltam. Karakter végül vitt mindent. Mondjuk über Maven az uccsó portallal lett csak meg. Sőt miután meglett a level 100, még meghaltam 50szer tegnap óta, majdnem megduplázva a halálokat. T17 mapok, über bossok és néhány mercenary megfektetett.
Ez lett a /played /kills /deaths, a pilfering ring eredménye és a "vagyonom" összetétele wealthy exile szerint mire végeztem a 40 challengel: [link] -
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Oh a múltkor elfelejtettem megnézni neked, hogy nálam számolódik-e a logbookos challenge. Ma azt is csináltam és nem volt vele gond. Challengehez 83as logbook kell, nem lehet hogy kisebb szintűn próbáltad?
[expedition challenge complete] Akkor számolja el amúgy, amikor meghal az utolsó monster is ami spawnolt a robbantással. A ládák nyitása nem számít (a képen egy nincs nyitva még), és a barlangok amiket robbantasz szintén nem is kellenek. Nekem itt volt egy bal felül, de még nem voltam benne.Emlékeim szering kisebb szintű volt, de azt nem írta, hogy ez számítana, vagy én nem vettem észre.
-
DjDanee87
addikt
Oh a múltkor elfelejtettem megnézni neked, hogy nálam számolódik-e a logbookos challenge. Ma azt is csináltam és nem volt vele gond. Challengehez 83as logbook kell, nem lehet hogy kisebb szintűn próbáltad?
[expedition challenge complete] Akkor számolja el amúgy, amikor meghal az utolsó monster is ami spawnolt a robbantással. A ládák nyitása nem számít (a képen egy nincs nyitva még), és a barlangok amiket robbantasz szintén nem is kellenek. Nekem itt volt egy bal felül, de még nem voltam benne. -
savior
őstag
Én ruetoo luminary aura stacker merc-ét tudom jószívvel ajánlani: [link]
Ha előre tudom, amit most tudok, biztos nem a winter orb-bal indulok. Ezzel teljesen jól lehetett menni, kampányban sem volt gond, most meg különösen nem lehet gond, amikor felturbózták a zsoldosokat és több helyen is felbukkannak.Koszi. Kiprobalok akkor egy ilyesmit.
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
Lokids
addikt

Csinálgatom a challengeket, már alig van hátra, erre a Royal Guard atlas passzív miatt boss mellé lespawnoló 2 rogue exile egyike dobott egy mirrort randomra. Második mióta játszom, az előző az nem "drop" volt hanem trial of ancestors ligában a ligamechanika adta egy tournament győzelemért. Na akkor ez is kipipálva, nem hittem volna hogy egyszer látok csak úgy esni.
Na elmentek most már ti a bús p...ba
Egyiknek Mageblood, másiknak mirror...GZ.

-
Siriusb
veterán
Én ruetoo luminary aura stacker merc-ét tudom jószívvel ajánlani: [link]
Ha előre tudom, amit most tudok, biztos nem a winter orb-bal indulok. Ezzel teljesen jól lehetett menni, kampányban sem volt gond, most meg különösen nem lehet gond, amikor felturbózták a zsoldosokat és több helyen is felbukkannak. -
Siriusb
veterán

basszus * 3
Első felindulásból nem akarok írni semmit, még emésztgetem az egész hozzászólásod...
-
savior
őstag
Lehet elkezdem en is a ligat. Habar lehet hogy mar elkestem vele. Tudnatok jo buildeket ajanlani, amikkel szintezni is jo?
-
DjDanee87
addikt

-
Siriusb
veterán
Valahogy ezekkel a merc-ekkel nincs szerencsém, egyik sem ad mageblood-ot és egyik sem kel el jó áron, illetve egyáltalán nem.
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Ezúton szeretném felhívni mindenki figyelmét a szerencsejáték veszélyeire!!!! Észre sem veszed, s alig marad aranyad.

Viszont ami durva, megpróbálatm abyss-szal aranyar farmolni, majd mentem pár chart-ot, s arra döbbentem rá, a tenger alatt sokkal hatékonyabb ezt tenni. Fél perc alatt simán összeszedhetsz harmincezret, ha szerencséd van, de 10-15k simán összejöhet alapból.Mivel gamble-eztél? Én 8M-en vagyok és semmire se tudok elkölteni.
-
Siriusb
veterán
Ezúton szeretném felhívni mindenki figyelmét a szerencsejáték veszélyeire!!!! Észre sem veszed, s alig marad aranyad.

Viszont ami durva, megpróbálatm abyss-szal aranyar farmolni, majd mentem pár chart-ot, s arra döbbentem rá, a tenger alatt sokkal hatékonyabb ezt tenni. Fél perc alatt simán összeszedhetsz harmincezret, ha szerencséd van, de 10-15k simán összejöhet alapból. -
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
-
DjDanee87
addikt
-
wiggen123
senior tag
PoE 2 twich drop van megint

-
Siriusb
veterán
Ejha, ez már igen! Megcsinálod nekem is?

-
DjDanee87
addikt
Hétvégén megnézem, addig challenge és mapozok sztem.
Ez holnap meglesz. Amúgy van valaki friend listen, gondolom innen PHról - mert máshonnan nem hiszem hogy felvettem volna valakit, aki már egy ideje 100as Elementalisttal. Mindíg valami deepfried karakternevet ad magának. -
Siriusb
veterán
Map-on most kaptem megint egy divine oltártm már másodjára.
Igaz, "csak" 13 div-et sikerült összeszednem. -
la_cc
addikt
Oh a 6 új ducat amúgy más, mint az eddigiek. Az eddigiek craftolni voltak, most a 6 új olyasmi mint a voidstone az atlason. Voyagehez lehet hozzáadni 3 szabadon választottat (ha már megszerezted őket). Nehezíti a voyage-t viszont reward is jobb lesz. Kb ennyi.
[Voyage Ducat Locations/Source]
Tsoatha's Gift - 50% monster damage - Velka/Kishara's Rest chart
Undead Sea - Pen 10% ele res - Changeling Ducat altar
Eucarid Isle - 500% crit chance, 50 crit multi - Captain's bane
Fallen stars - 100% phys as extra ele - Brineking Touched rare
Grasping Deep - 40% inc effect +2 proj - Filthscrabble
Foul kin - 50% attack/cast/movement speed - Seemed to be a Random mob?
All ducats give 20% quant 20% rarity and 50% increased monster toughness per ducat3 ilyen cuccal betéve 1 hit-elt a boss 9k ES-sel...
Nem is láttam mi történt.Nagyon remélem, hogy nem vesztettem XP-t és csak nem adott 1% XP-t se 2 voyage alatt...

Volt valami "chaos as divi" altar-om is, de 0-t dobott.

-
DjDanee87
addikt
Oh a 6 új ducat amúgy más, mint az eddigiek. Az eddigiek craftolni voltak, most a 6 új olyasmi mint a voidstone az atlason. Voyagehez lehet hozzáadni 3 szabadon választottat (ha már megszerezted őket). Nehezíti a voyage-t viszont reward is jobb lesz. Kb ennyi.
[Voyage Ducat Locations/Source]
Tsoatha's Gift - 50% monster damage - Velka/Kishara's Rest chart
Undead Sea - Pen 10% ele res - Changeling Ducat altar
Eucarid Isle - 500% crit chance, 50 crit multi - Captain's bane
Fallen stars - 100% phys as extra ele - Brineking Touched rare
Grasping Deep - 40% inc effect +2 proj - Filthscrabble
Foul kin - 50% attack/cast/movement speed - Seemed to be a Random mob?
All ducats give 20% quant 20% rarity and 50% increased monster toughness per ducat -
DjDanee87
addikt
Én ez alapján [link] annyi különbséggel, hogy nem 1 mapot futok. Kihagytam az Atlas tetején azt a néhány pontot és simán lefutom a 7-10 különböző mapot amit ad az Astrolabe
Lokids: regal orb helyett mondjuk a ducatot teszed be Vespernek. Az a plussz egy affix a ghastly jewelekre nagyon hasznos tud lenni
-
Lokids
addikt
-
la_cc
addikt
Hogy farmolod az Abyss-szal az XP-t? Nekem is bent van az breach-csel.

Gondolom scarab-okból használsz 2 db Abyss Scarab-ot, 1 Multitude-ot. A többi mi? Nekem azok Breach-esek.
-
Edge
veterán
-
Siriusb
veterán
Van köztük jó! Hajóra szállsz és lemész a fedélközbe Vesperhez, nála lehet ügyködni némi juttatás fejében.
Az egyik dukát pl. abyss jewel-t, még akkor is, ha tele van az affix, úgy módosítja, hogy ad hozzá még egyet és korrumpálja.
A másik a kesztyűknél ad hozzá mindenféle mod-ot azon az áron, hogy a socket-eket bedarál(hat)ja.
Dukát nélkül is ügyes Vesper, pl. ha exalt-ozni, div-ezni akarsz valamit, megmutat több lehetőséget, melyek közül választhatsz és így csak egy orb-od bánja. -
Lokids
addikt
-
DjDanee87
addikt
Nem feltétlen, de az is van a mapok közt. Magamnak rolloltam mapokat és csak annyit foglalkozom velük, hogy kiszűrjem azt a néhány modot ami meg tudna ölni (- max res, -block chance, cannot regen). Azon kívül nem válogatok, ha 8 mod lett az csak jó, de ritkán lesz az sajna.
Oh és tegnap elküldtem a szetzon egyetlen 50 milliós rakományát kingsmarchból. Nem lett vele szerencsém, semmi mirror shard: [kép]
-
Siriusb
veterán
-
DjDanee87
addikt
Neked dob valami jót az abyss?
Nálam most a blueprint-ek jöttek be nagyon, épp eseet egy 7 div-es, de 100c+ és 1000c körüli is szokott.Szerk.:
Amúgy a napokban kipróbáltam a propagation-t, 1-2 kör egész jó volt, aztán a végére olyan rare-k lettek, amik minden rezisztensek voltak, meg se karcolódtak. Na, itt hagytam abba.
Blight-ot nem is csináltam, pedig az volt a tervem, de lehet majd csak a következő ligára porolom le, hogy ne unjak bele.Drop nem jó abyssból, de XP szépen jön - elmentem 41%ig már.
-
Siriusb
veterán
Neked dob valami jót az abyss?
Nálam most a blueprint-ek jöttek be nagyon, épp eseet egy 7 div-es, de 100c+ és 1000c körüli is szokott.Szerk.:
Amúgy a napokban kipróbáltam a propagation-t, 1-2 kör egész jó volt, aztán a végére olyan rare-k lettek, amik minden rezisztensek voltak, meg se karcolódtak. Na, itt hagytam abba.
Blight-ot nem is csináltam, pedig az volt a tervem, de lehet majd csak a következő ligára porolom le, hogy ne unjak bele. -
DjDanee87
addikt
-
la_cc
addikt
Boost-ot hol vennél?
-
Siriusb
veterán
Ránéztem a weboldalra, gyorsan végigfutottam a kiírásokat és megrökönyödtem: "Fart Competition". Hú, mondom, talán még követelmény a twitch videó is? Aztán lassabban is elolvastam: Fan Art Competition...
-
DjDanee87
addikt
Az már megvolt. Az egyedüli amitől tartok az a 100% deli 150% quant corrupted rare T17, a többivel nem lesz gond.
Tegnap farmolgattam még T16ot, hogy pörögjön a map explicit mod amiből kell asszem 3000 és már összejött 10% a levél 100hoz. Még a végén nem is fog kelleni boostot venni -
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Yugul pantheon és elemental mastery megoldja a reflect-et, bár ez a merc-en nem segít...
-
Siriusb
veterán
-
DjDanee87
addikt
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Játszik valaki PoE 2-vel 1080p-ben rtx 5070 vagy 9060 XT 16GB kártyával 7800X3D vagy 9800X3D proci mellett?
Milyen a teljesítmény nagyobb tartalmú mapokban pl?
Másik topic. De ezzel a konfiggal 1080-ban röhögve elviszi.6600XT is elvitte.
Új hozzászólás Aktív témák
-
45875 - 45801
45875 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Ha így haladunk, pár év múlva megint Pentium 4-ekkel nyomulunk
- Kiszivárogtak a HMD 102 4G Pro várható specifikációi
- Google Pixel topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Még a Sony sem tudja, hogy mikor jön a következő PlayStation
- Óra topik
- Életre kel a vizor a Google Pixel 11 Pro és Pro XL hátulján – bemutató
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Videó stream letöltése
- Milyen egy négyéves Samsung Galaxy S22+ 2026-ban?
- További aktív témák...
- MSI VenturePro 17 AI Gamer laptop -50% 17,3" Ultra 7 155H 16/512 RTX 3050 6GB FHD 144Hz
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Eladó MacBook Pro 16" (M5 Pro / 48GB / 1TB / Space Black) Makulátlan, 3 ciklus, AppleCare+, extrák
- Újszerű Xiaomi 17 Ultra 5G 16/512GB Kártyafüggetlen, Starlit Green, 12 hónap garancia
- Új Thinkpad X1 2-in-1 Gen 9, FHD+ IPS érintő, Ultra 7 165U, 16GB RAM, 512GB ,UHD IR kam, Aktív toll
- Arany János - Kapcsos könyv
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s I i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari
- GIGA-AKCIÓS! ÚJ -DOBOZOS! Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ IS!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!

)

Én Cemetery-n csináltam abyss XP farm mellett, de így is volt, hogy egyszer-egyszer 1 hit-eltek. Lehet másik boss-on kellett volna csinálnom így utólag, de az egyszerű layout miatt nem váltottam másra.
Ennyi év után rávettem magam hogy kifarmojam a shaper hideoutot. 27. adta be ami nem is rossz
Hogy és miböl lehet annyi divet kifarmolni, nekem itt bukik el minden ligám hogy soha nincs semmim.
Ez holnap meglesz. Amúgy van valaki friend listen, gondolom innen PHról - mert máshonnan nem hiszem hogy felvettem volna valakit, aki már egy ideje 100as Elementalisttal. Mindíg valami deepfried karakternevet ad magának.