Hirdetés
-
45956 - 45901
45956 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
A poe2 piac is aktiv? Mert nekem poe1-ben is az tetszik legjobban, hogy bizionyos item craftal viszonylag stabilan lehet keresni. Mappozás kb mellékes most, illetve T16 corr 8 map run oké, de nagyobb bossokat rühellem. Én vhogy azt szeretem, ha végigszaladok a pályán, mindenki eldől és után megnézem milyen loot esett.
A poe2 amúgy ebből a szempontból milyen?Ugyanolyan aktiv mint az elso reszeben.
-
wiggen123
senior tag
A poe2 piac is aktiv? Mert nekem poe1-ben is az tetszik legjobban, hogy bizionyos item craftal viszonylag stabilan lehet keresni. Mappozás kb mellékes most, illetve T16 corr 8 map run oké, de nagyobb bossokat rühellem. Én vhogy azt szeretem, ha végigszaladok a pályán, mindenki eldől és után megnézem milyen loot esett.
A poe2 amúgy ebből a szempontból milyen?A poe2 topikba érdeklődj kérlek, én béna vagyok a craftoláshoz. Én is mapozni szeretek. Eladtam mindent eddig és abbol vettem jobb cuccokat. El rolloltam vagy 10 div chaost és semmmit jót nem adott be. Iszonyat drága az endgame craft.
-
Siriusb
veterán
Lance ma este indít egy privát ligát, ha valaki szeretné elölről kezdeni...
-
redwhite78
aktív tag
Van twitch drop, pofás sapi.
Poe2 téma. Nagyon off meta buildet indítottam, de mivel erre vágytam jól éreztem magam a kampány alatt is. Szerintem ami sok valakit zavar(t), hogy teljesen más a játék és nem tudjuk mi mennyit és, mi merre. Poe1 meg szinte faék egyszerű már sok valakinek.
Miután fejben elfogadtam, hogy ez egy másik játék és úgy álltam hozzá, hogy ezt is újra kell tanulni, utána nézni stb. sokkal jobb lett a játékélmény.
Amit javaslok endgame-ben. Mig nincs kiinduló kis currency-d lehet nézegetni a jobb magic baseket is, ha T1 T2 rolloknál gyors price check és van ami sokat is érhet craftereknek.A poe2 piac is aktiv? Mert nekem poe1-ben is az tetszik legjobban, hogy bizionyos item craftal viszonylag stabilan lehet keresni. Mappozás kb mellékes most, illetve T16 corr 8 map run oké, de nagyobb bossokat rühellem. Én vhogy azt szeretem, ha végigszaladok a pályán, mindenki eldől és után megnézem milyen loot esett.
A poe2 amúgy ebből a szempontból milyen? -
wiggen123
senior tag
Van twitch drop, pofás sapi.
Poe2 téma. Nagyon off meta buildet indítottam, de mivel erre vágytam jól éreztem magam a kampány alatt is. Szerintem ami sok valakit zavar(t), hogy teljesen más a játék és nem tudjuk mi mennyit és, mi merre. Poe1 meg szinte faék egyszerű már sok valakinek.
Miután fejben elfogadtam, hogy ez egy másik játék és úgy álltam hozzá, hogy ezt is újra kell tanulni, utána nézni stb. sokkal jobb lett a játékélmény.
Amit javaslok endgame-ben. Mig nincs kiinduló kis currency-d lehet nézegetni a jobb magic baseket is, ha T1 T2 rolloknál gyors price check és van ami sokat is érhet craftereknek. -
la_cc
addikt
Lehetséges, igen.
Ez már nekem is eszembe jutott. Én a 2-t eddig nem nagyon toltam és csak most jutottam el a prelude részekig (act 5-6-7?), itt valahogy jobban tetszik, hogy kisebbek és compact-abbak a pályák, leszámítva a Khari Crossing-ot persze. -
Drenadar
veterán
-
crazygamer75
tag
hát nem csináltatok kedvet

van külön topik-ja, ott biztos sokkal jobbnak mondják. Itt olyanok vannak akik kipróbálták, mégis inkább az 1-el játszanak. Nekem 1-ben van 13200 órám, 2-ben 400+, egyértelműen jobban kedvelem az 1-et. A gépigénye szerintem (elég régi, 6 éves gépem van) lényegesen nagyobb, és a játékstílus is eléggé más.
-
redwhite78
aktív tag
-
la_cc
addikt
Kicsit nagyobb a gépigenye, de le lehet butitani hogy fusson ha gyenge a gép. Grafikai stilusa nekem jobban tetszik.
Vannak jobb meg rosszabb dolgok benne. Nehezebb szerintem mint az 1, ligánként elsö karakter hatalmas kinlodás szerintem

Nagyon hosszú a story és még hosszabb lesz majd ahogy jön a többi act. Sokkal nagyobbak a mapok , általában lassabb a játékmenet de itt is vannak ilyen speed buildok.
Az egész campaign egy kínlódás, rettentően hosszú. Valahogy pörgősebb az 1.
-
Argh!
senior tag
Nem játszottam még a POE2-vel, de elvileg vmi csomagot vettem, amihez jár, de vacilálok. Érdemes átnyergelni , vagy a POE1 még jobb? Mi a különbség játékmódját tekintve? Sokkal erőforrás igényessebb?
Kicsit nagyobb a gépigenye, de le lehet butitani hogy fusson ha gyenge a gép. Grafikai stilusa nekem jobban tetszik.
Vannak jobb meg rosszabb dolgok benne. Nehezebb szerintem mint az 1, ligánként elsö karakter hatalmas kinlodás szerintem

Nagyon hosszú a story és még hosszabb lesz majd ahogy jön a többi act. Sokkal nagyobbak a mapok , általában lassabb a játékmenet de itt is vannak ilyen speed buildok.
-
la_cc
addikt
Nem játszottam még a POE2-vel, de elvileg vmi csomagot vettem, amihez jár, de vacilálok. Érdemes átnyergelni , vagy a POE1 még jobb? Mi a különbség játékmódját tekintve? Sokkal erőforrás igényessebb?
Próbáld ki mindkettőt, érzésre eléggé más a gameplay üteme, sebessége, dinamikája.
Teljesen "új szemmel" nincs jobb és rosszabb, más a kettő.
-
redwhite78
aktív tag
-
Edge
veterán
Nálam tökéletesen működött, ráadásul dupla cometest raktam össze, minden rare-en proccolt és bossokon is, legbrutálabb boss is megvolt 3-4 cometből nem volt ritka az 1 hit is, pinnacle bossok is pikpak. Persze ilyen szinthez már rá kellett locsolni vagy 1k divet, de poe2-ben sokkal jobban hullik a currency mint 1-ben, az új atlas miatt tonna rarity meg quantity-t össze lehet szedni könnyen. Coc alapvetően nem a trash mobokon proccol azt kell megérteni.
Itt a karim
Ez egy archon buffra épülő variáns build.
Minden tartalmat kimaxoltam vele.... ezért se vonz az új liga olyan nagy újdonságok nem lesznek most.Nah nem jól írtam, dupla coc-ost akartam írni mert az.
-
Edge
veterán
En egyszer probatlam a buildet, de alig kasztolt a comet. Pedig a critical ratem se volt rossz. Hasznalhatatlan volt nalam a build. Persze ettol lehet hogy masnal mukodni fog es en neztem be valamit.
Becsapos mert en azt hittem, hogy minden critnel elsuti majd a cometot, de ehelyett gyujtogetni kellett hozza a szazalekokat.Nálam tökéletesen működött, ráadásul dupla cometest raktam össze, minden rare-en proccolt és bossokon is, legbrutálabb boss is megvolt 3-4 cometből nem volt ritka az 1 hit is, pinnacle bossok is pikpak. Persze ilyen szinthez már rá kellett locsolni vagy 1k divet, de poe2-ben sokkal jobban hullik a currency mint 1-ben, az új atlas miatt tonna rarity meg quantity-t össze lehet szedni könnyen. Coc alapvetően nem a trash mobokon proccol azt kell megérteni.
Itt a karim
Ez egy archon buffra épülő variáns build.
Minden tartalmat kimaxoltam vele.... ezért se vonz az új liga olyan nagy újdonságok nem lesznek most. -
savior
őstag
En egyszer probatlam a buildet, de alig kasztolt a comet. Pedig a critical ratem se volt rossz. Hasznalhatatlan volt nalam a build. Persze ettol lehet hogy masnal mukodni fog es en neztem be valamit.
Becsapos mert en azt hittem, hogy minden critnel elsuti majd a cometot, de ehelyett gyujtogetni kellett hozza a szazalekokat. -
Edge
veterán
Én most kihagyom, de vmi spark coc comet buildet nézz, baromi jó clear és boss dps és max 2 gombot kell nyomni de leginkább egyet, mert a critre spamol mindent.
-
Siriusb
veterán
Másnak sem megy a game a frissítés óta? 20:10-kor frissített nálam.
Elindítottam a kedvedért, letöltötte a frissítést, elindult, beléptem, megy. Steam kliens.
-
crazygamer75
tag
Másnak sem megy a game a frissítés óta? 20:10-kor frissített nálam.
-
la_cc
addikt
Meg quicksilver flaska sem lvl 4-en...

Te mit kezdesz? Vagy milyen meta build-et ajánlanál, ami nem melee?
Nekem minden teljesen új, talán a 2. ligába toltam még bele pár órácskát, azóta semennyit.
-
Edge
veterán
Eleve nincsenek olyan fasza travel skillek mint 1-ben, sose lesz olyan gyors mint a poe1. Nem mondom, hogy nem lehet megoldani, de csillókba kerül, pl. blink+ temporalis chest.
-
la_cc
addikt
Nézegetem a PoE 2-es build-eket a most induló ligához, hát... Elég siralmas a felhozatal.
Kurva gagyinak érzem a gameplay-t mindegyiknél. -
wiggen123
senior tag
Már sok hetes a liga, van trade a1-ben is lehet venni gemet, ha esik chance orb vagy alter. Liga kezdést el se tudom képzelni milyen nehéz. Alch orb a fő trade currency. Red mapokon abba hagytam, quest eater meg exarch esetleg lement volna még, de iszonyat kemény milyen kevés a currency.
-
Siriusb
veterán
Egyik gauntlet-ben kipróbáltam, nem rémlik, hogy messzire jutottam volna.

-
wiggen123
senior tag
Jól lemaradtam erről a boxrol

Sebaj. Helyette ruthless módban kínozom magam xD Nem ajánlom senkinek, csak ha nagyon unatkozik. Yellow mapon kezdenek már esni gemek is... addig vettem mindent.
Mintha másik játék lenne. -
Argh!
senior tag
Trade - Path of Exile
Ez 1 eladónál van , farmolt egy keveset az ember
-
Siriusb
veterán
-
Win-T
őstag
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Hogy kerestem ezt a listát, de nem találtam. Ott van benne mindkét ládikó, hátha megérkezik a második is valamikor. Lehet azért késik, mert nagy jutalom van benne!
-
Win-T
őstag
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
A második ládát az 1-be már nem adta oda.

-
la_cc
addikt
Akkor 2 láda.

Egyébként tegnap nekem az volt, hogy végül a ládát magát nem adta be az Cosmetics inventory-ba, így kinyitni se tudtam, viszont valahogy mégis bekerült a kövi cucc a többi közé:

Ingyen a szar is jó, de majd a 2. láda hasznosabb lesz.

-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Most, hogy hogy van megint láda drop?
-
Siriusb
veterán
-
Win-T
őstag
-
Siriusb
veterán
És is a frissítgetős, kattintgatós módszerrel tudtam csak elkapni, és bónuszként még a kalapot is meg tudtam fogni ami a múlt héten nem sikerült, úgyhogy happy end a vége.
De szerintem ezt Poe1-ben nem kapod meg, csak a 2-ben, nem véletlen Call of the Ancients a neve.
Most nézem a facebookon, hogy valószínűleg ma ki lehet majd venni egy második boxot is.Tényleg, most is van ládikó, 30 percért.
-
Siriusb
veterán
És is a frissítgetős, kattintgatós módszerrel tudtam csak elkapni, és bónuszként még a kalapot is meg tudtam fogni ami a múlt héten nem sikerült, úgyhogy happy end a vége.
De szerintem ezt Poe1-ben nem kapod meg, csak a 2-ben, nem véletlen Call of the Ancients a neve.
Most nézem a facebookon, hogy valószínűleg ma ki lehet majd venni egy második boxot is.Most néztem meg, ki tudtam venni, de sok nagy dobás, Nocturne watchmen back attachment...
Szerk.: a múltkori nem is sapi volt, hanem helmet attachment, ezt is megérkezett az 1-be.
-
Win-T
őstag
Én is bénáztam vele, először el sem akart indulni a számláló, aztán igényelni is csak trükközéssel lehetett: ahogy többször frissítettem az oldalt, feltűnt, hogy elsőként felvillan a claim now gomb, aztán lefedi a képpel, úgyhogy F5 nyomogatása közben bőszen kattintgattam és sikerült elkapni. Már csak az a kérdés, poe1-ben megkapom-e, mert az előző cuccot sem adta oda.
Most nézem a facebookon, hogy valószínűleg ma ki lehet majd venni egy második boxot is. -
Siriusb
veterán
Én is bénáztam vele, először el sem akart indulni a számláló, aztán igényelni is csak trükközéssel lehetett: ahogy többször frissítettem az oldalt, feltűnt, hogy elsőként felvillan a claim now gomb, aztán lefedi a képpel, úgyhogy F5 nyomogatása közben bőszen kattintgattam és sikerült elkapni. Már csak az a kérdés, poe1-ben megkapom-e, mert az előző cuccot sem adta oda.
-
la_cc
addikt
A tegnapi Twitch lerohadás közben nem tudtam claim-elni a 100% után, most meg már nem is engedi a szemétláda...

-
DjDanee87
addikt
Kösz, lemaradtam volna róla ha nem szólsz.
Korábban úgy volt abbahagyom a ligát, de néztem hogy nincs olyan messze egy második 50 milliós shipment kiküldése, hát összeszedtem. Elsővel nem igazán volt szerencsém. [az még 18 div értékű lett korábban]
Na a második kicsivel jobban hozott, de nem lett igazán jackpot ez sem (értsd: több mint 1 mirror shard, nyilván az egy is jó).
[Második 50M hajózás eredménye] Wealthy exile szerint [64 div érték összesen] -
Siriusb
veterán
-
redwhite78
aktív tag
2 Legfontosabb dolog: Pajzs és cipő csere. Pajzs az minimum (shaper) %life on block. Vagy The Surrender. De ha nincs rá keret, akkor Phoenix pajzs is jobb ennél és az szinte ingyen van. Cipő pedig a Legacy of Fury. Mostmár az is olcsó.
Sapi nem rossz, már mehet bele a RF és Trap mehet armorba.
Amura kell még min egy +1 fire skill (meg még1 all skill). Meg persze fegyveren is lehet fejleszteni.köszi akkor kicsit farmolok és vásárolok

-
Lokids
addikt
Haladósban nem nyomom, mert ez a játék nem kicsit összetett és rengeteg külön részt kell megérteni hozzá. A farm ezért még nem fullban megy, ismerkedek a különféle mechanikákkal, jó lenne kideríteni, mi az ami tetszik és mi nem. Abyss annyira nem, pedig mindenki írja milyen jövedelmező. De ezeket a térképeket összerakni uncsi. Ami tetszene a craftolás, és a kereskedés, de ahhoz nagyon ismerni kellene a különféle buildeket először.
2 Legfontosabb dolog: Pajzs és cipő csere. Pajzs az minimum (shaper) %life on block. Vagy The Surrender. De ha nincs rá keret, akkor Phoenix pajzs is jobb ennél és az szinte ingyen van. Cipő pedig a Legacy of Fury. Mostmár az is olcsó.
Sapi nem rossz, már mehet bele a RF és Trap mehet armorba.
Amura kell még min egy +1 fire skill (meg még1 all skill). Meg persze fegyveren is lehet fejleszteni. -
redwhite78
aktív tag
Haladósban nem nyomom, mert ez a játék nem kicsit összetett és rengeteg külön részt kell megérteni hozzá. A farm ezért még nem fullban megy, ismerkedek a különféle mechanikákkal, jó lenne kideríteni, mi az ami tetszik és mi nem. Abyss annyira nem, pedig mindenki írja milyen jövedelmező. De ezeket a térképeket összerakni uncsi. Ami tetszene a craftolás, és a kereskedés, de ahhoz nagyon ismerni kellene a különféle buildeket először.
https://maxroll.gg/poe/pob/5oavwf0i
lehet itt jobban áttekinthető
-
redwhite78
aktív tag
A legegyszerűbben Essence farmmal. Nyilván nem az hozza a legtöbbet, de stabil. Ha nem nyomod haladósba, akko 1-2div-et óránként összeszedsz. Meg ami ezenkívül még esik.
De linkelt be a karid, mert a leírásod alapján simán facetankolnod kéne a shaper map összes bosszát. Főleg a Phoenixet...Haladósban nem nyomom, mert ez a játék nem kicsit összetett és rengeteg külön részt kell megérteni hozzá. A farm ezért még nem fullban megy, ismerkedek a különféle mechanikákkal, jó lenne kideríteni, mi az ami tetszik és mi nem. Abyss annyira nem, pedig mindenki írja milyen jövedelmező. De ezeket a térképeket összerakni uncsi. Ami tetszene a craftolás, és a kereskedés, de ahhoz nagyon ismerni kellene a különféle buildeket először.
-
DjDanee87
addikt
Másik hogy érdemes pénzt keresni? Most lifeforcet farmolok (T16 corrupted map, Mesa), Atlas rendben, de így is lassan gyűlik. Érdemes valamit scarabokkal mókolni? hogyan?
A ligamechanika is nagyon jövedelmező tud lenni. Elég csak a message in the bottle üvegeket kinyitás helyett eladni, és a sulphurt szintén eladni. Mindkettő egyszerűen megy.
RF buildről meg tudni kell, hogy nem lesz jó boss ölő build belőle, map farmolásra viszont használható. Pontosabban ezt nem tudom, de feltételezhetően azért kihozható belőle olyan erő, hogy elviselhetően tudjon bossokat is ölni, de ahhoz irreálisan sokat kéne költeni. Van olyan build, ami ezt olcsóbban megoldja.
-
Siriusb
veterán
Másik hogy érdemes pénzt keresni? Most lifeforcet farmolok (T16 corrupted map, Mesa), Atlas rendben, de így is lassan gyűlik. Érdemes valamit scarabokkal mókolni? hogyan?
Hogy farmolod a Harvest-et? Scarab, atlas, map? Yellow lifeforce, amikor legutoljára néztem, elég jó áron ment.
-
Lokids
addikt
A legegyszerűbben Essence farmmal. Nyilván nem az hozza a legtöbbet, de stabil. Ha nem nyomod haladósba, akko 1-2div-et óránként összeszedsz. Meg ami ezenkívül még esik.
De linkelt be a karid, mert a leírásod alapján simán facetankolnod kéne a shaper map összes bosszát. Főleg a Phoenixet... -
redwhite78
aktív tag
-
redwhite78
aktív tag
Kezdőként csak pislogok, hogy miket toltok.
Most meg is akadtam kicsit, Pohx féle RF Chieftainnal.Az Atlas T16 mapokat megcsináltam már pár unique kivételével, de most épp visszapattantam az első Shaper mapról (Phoenix azt hiszem), a boss 6x hazavágott. Kergetőztünk kicsit, de kevésnek tűnik a DPS-em, pedig próbálom Pohx ajánlását követni.
Lenne esetleg észrevételetek? Mit nézek be?
Kb ez a helyzet: (lvl 94)
- van Cloak of flame (6L + 1 level gems), Achdemon Crown 4L, Immortal Flash
- minden gem lvl 20, v 21, a fontosabbak q20%, flagellant flaskák, pohx suffixxel
- DPS igy: 290k az RF és 25-30k az FT dps.
- Aura: Purity of fire, Sand stance, Determination.
- Life ~7400, Life regen ~1450/s (Annihilation csizmát még nem tartja fenn, mert Pohx-ot követve kivettem a passziv tree-ből több liferegen nodot, 1600-1700 körül már tartotta)
- minden resist 90%-on, kiv. chaost (23%)Shaper pajzsra még nincs pénz, ezért nem a block, hanem az endurance charge vonalat követem. Nebulis sincs, de nem rossz a sceptre amúgy.
A bossokkal szenvedős amúgy,a sima T16 corrupted map (ha RF barát) simán megy.
Új hozzászólás Aktív témák
-
45956 - 45901
45956 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ÚJ! 5G EZÜST Surface Pro 10 Ultra 7 165U 64GB 1000GB 1 év gar
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook x360 1030 G8 i5-1145G7 / 8 GB / 256 GB / Touch / 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 1TB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ROG STRIX X670E-I GAMING WIFI Alaplap!
Ez már nekem is eszembe jutott. Én a 2-t eddig nem nagyon toltam és csak most jutottam el a prelude részekig (act 5-6-7?), itt valahogy jobban tetszik, hogy kisebbek és compact-abbak a pályák, leszámítva a Khari Crossing-ot persze.

Kurva gagyinak érzem a gameplay-t mindegyiknél.