- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz
DjDanee87 #43295 üzenetére
A linkelt cucc nem vált be, hiába írtam be a sort a config fileba amit írtak nem történt változás és a régi elérési utat használja utána is a shaderekhez. Próbáltam letörölni a shader mappákat hogy újra leszedje de az sem járt sikerrel. Esetleg az egész játékot megpróbálom újrahúzni holnap, hátha.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Callisto #43294 üzenetére
Igen próbáltam, attól független. Egy ilyet találtam, ami esetleg lehet megoldás, este megpróbálom hátha: https://www.reddit.com/r/pathofexile/s/joXxTvIqH8
-
DjDanee87
addikt
Olyat csak nekem csinál a játék, hogy megfagy a kép kb 3-4 másodpercre, aztán fekete játéktér előtt látom a UI-t, közepén tölt a GGG fogaskerék és megy minden tovább csak a pl a korábban felfedezett minimap nem látszik.
Ezt van hogy fél-egy óránként, van hogy minden mapon csinálja. Gondoltam hátha az Nvidia driver frissítés megoldja (mert szólt miatta a game minden inditasnal), de hiába frissítettem ugyan az van. Gondoltam arra hátha a túl sok effect/monster okozza, de előfordul hideoutban is miközben a stashben turkálok szóval nem értem.
-
wiggen123
senior tag
Csak nálam laggol ezerrel ma este a játék, eddig minden ok volt az előző napokban :s
-
Lokids
addikt
válasz
crazygamer75 #43288 üzenetére
Semmi gond. Ha ma vagy valamikor, akkor átadom.
-
Lokids
addikt
válasz
crazygamer75 #43286 üzenetére
Oké. Van nálam egy olyan flaska.
-
Lokids
addikt
Na ki kér DIV-et? Ingyé van. tolok kis Lol-t utána visszanézek
-
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #43272 üzenetére
Ez a sok "szürke fal' nem zavar map-ozás közben? Egy csomó mindent kitakar.
-
-
Thrawn
félisten
válasz
Plazmacucci #43272 üzenetére
-
Itt pofázik egy már meghalt merc és nem tudom végigcsinálni a mapot mert le van falazva az ajtó...
-
Siriusb
veterán
Ma délutáni történet. Szemét vagyok?
-
Siriusb
veterán
Zombival kitaláltam egy stratégiát, amiket szeretek, illetve a gépet sem terheli, harvest, harbi, beyond.
https://poeplanner.com/atlas-tree/
Scarab-ok a jegyzet szekcióban.
93-ról indulok, elég jól adja az xp-t. Brutális árban van az omen of ameli, szóval vigyázni kell.
Ha valakinek van építő javaslata, hallgatom.Kíváncsi vagyok, mennyire gyarapítja a kincstárat, de most az xp a prioritás.
-
Siriusb
veterán
Én alacsony költségvetésű ritual-t csináltam, az audience-ek azért jönnek, bár nem adtam el, saját magam akarom megcsinálni őket. Majd az első után meglátjuk, fenntartom-e az álláspontomat.
Néha jön szintetizált cucc is, ami értékes, csak nem nagyon veszik.Ha már itt tartunk a blood-filled vessel-re hogy lehet szűrni, milyen szörnyecske van benne? Mármint a weboldalon.
Szerk.: de a ritual az lutri, lehet sokat kell várni, amire valami jó bejön.
-
Argh!
aktív tag
Valaki tud valami jó farmolos dolgot? Harbi-bol fél divem van átlagosan maponként ezt kevésnek érzem xd
-
Lokids
addikt
Kíváncsiságból megcsináltam a fearedet is. Eddig még 1x sem tudtam carry nélkül ezt sem. 1x meghaltam. Valamibe beledasheltem miközben arcal levettem egy shaper beamet is.
Majd holnap rájövök akarok-e még valamit csinálni.
Ha nem, valaki megkaphat 110 div-et. -
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb #43243 üzenetére
Nem csak én vagyok kiakadva: https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1lo5hv8/if_you_want_us_to_manually_pick_up_loot_stop_with/
-
Win-T
őstag
válasz
Plazmacucci #43256 üzenetére
Azt megpróbálok még kaparni valamennyit össze, de PoB szerint majdnem kétszer annyim van mint ami a guide PoB-jában van és semmit nem segít.
De az érdekelne inkább miért nem kezd el fogyni a rage offcombat? Valamit biztosan félreértek itt. -
-
Win-T
őstag
Segítség kellene nekem megfejtésben.
[ChuckLove nevű karit kellene nézni]
Crouching Tuna VFoS buildjét játszom. A problémám, hogy out of combat valami elkezdi lezabálni a HP-mat igen tempósan és egyszerűen nem tudom megfejteni mi ez és nem tudom megállítani. Vagy fel kell menjek a HO-ba vagy egyszerűen lepörög nullára a life és meghalok. Így viszont pikkpakk elfogynak a portáljaim.
Nincs rajtam semmi debuff, nem állok benne semmiben, nincs a mapon semmi módosító ami ezt indokolná (de például a bányában is meghalok Niko mellett amíg a Voltaxic Generatorral szöszölök). Símán egy helyben állok és pár másodperc műlva kezdődik a degen bármi interakció nélkül. Harc közben nincs gond mert van annyi HP töltés hogy bőven kompenzáljon, de ha hosszabb backtracking van vagy leállok lootot mazsolázni akkor vége a dalnak. Mercenarira gyanakodtam, de nélküle is ez van.
Egyetlen passzívom van ami HP-t buzerál (Cannibalistic Rite - Attack Skill cost life instead of 10% of mana cost), de annak nem kéne ilyent okoznia.Szerintetek mi lehet? Képtelenség így játszani...
-
-
forguet
senior tag
válasz
Lokids #43244 üzenetére
Tök jó lenne ha mint a LoL-ban, itt is lenne death recap...mondjuk az utsó 1 mp-ben milyen típusú damage, kitől, crit-e stb.
Más: mercenaries stats mótvá? Imádom.
-
Edge
veterán
válasz
wiggen123 #43247 üzenetére
Hát ugyanúgy utálja mindenki
de azért szezonról szezonra 1-2 hétre leköt bárkit, endgame az monoton és repetitív lehet kockulni a semmiért, de élvezetes agyatlan mészárlás a cucc összességében, kikapcsolódásra teljesen jó.
Azért írtam hogy back to D4 mert pont ma kezd az S9 -
Edge
veterán
Sztem done ez a liga, a memory szálat végig vittem, az hogy kb 10edjére is megcsináljam az atlast nem motivál semennyire...(korábbi ligákban már kifektettem frostboltos öreggel az összes mindent is, sz'al nincs új élmény) back to D4 (lol)...
-
-
Siriusb
veterán
El vagyok keseredve, akár a siege ballistával megyek, akár a zombikkal, tarolok, tarolok, aztán a következő pillanatban valami kinyír, minden előjel nélkül. Nem tudom, mit bénázok el, ráadásul másféle típusú build-ekkel ugyanúgy...
Kezd elmenni a kedvem. -
la_cc
addikt
válasz
crazygamer75 #43238 üzenetére
Guglizz rá, ghazzy-nak van egy elég átfogó leírása róla a poevault-on.
-
Siriusb
veterán
válasz
crazygamer75 #43238 üzenetére
Egy variáció:
Leer Cast
Asenath kesztyű Vulnerability on hit (corrupt impl)
Windscream
Dying breathAmi drága, de nagyon jó:
Kingmaker
Garb of the ephemeral -
Edge
veterán
3.26-ban ez a memory boss az endgame boss? kinyírtam a gyíkot aminek rózsákat kellett adogatni, akkor ennyi volt?
-
Az új Chris Wilson interjú megvolt? Új stúdiót csinált és Diablo 2 szerű játékhoz keresnek fejlesztőket.
Hatalmas forma.
-
DjDanee87
addikt
A Searing Exarch altarok amik növelnek quantityt meg rarityt számítanak Strongbox nyitásnál, vagy csak az alap quant/rare ami a mapon volt rollolva alapból?
Mercenary elég bejövős így a oneshot nerfek után. Végre kaptam jó rewardot is tőlük, néhányszor volt már 1 Div, most 5, következőnek egy mirrort kérek
[Természetesen meglett] -
LittleBoss67
aktív tag
válasz
LittleBoss67 #43231 üzenetére
Tényleg oda van írva, hogy reroll 2000 magas szintű melós reroll 20000 arany. De akkor is a kurv**nyját.
El ment a kedvem az egésztől, még jó hogy holnap d4. -
LittleBoss67
aktív tag
Basszus.. Bemegyek Kingsmarchba, kocsma, munkaerő felvétel, nézem a kínálatot, drágálom, nem tetszik, lapozok. Nem tetszik, lapozok fenn (xbox RB gomb). 1,2 M aranyam tűnt el, hogy senkit fel nem vettem. Ahányszor új munkaerőt, olcsóbbat, alacsonyabb szintűt próbáltam vadászni, minden egyes "Y" vagy "RB" lenyomásra ezreket, tízezreket vont le.Ez hogy lehetséges??
Minden fellelhető szabályt elolvastam, de azt, hogy már a munkaerő tábla lenullázhat, sehol sem írták.
Tud valaki segíteni?? -
Siriusb
veterán
válasz
Lokids #43229 üzenetére
Hmm, felcsigáztál. Semmi spectre, csak animate guardian?
Csak csináltam egy zombist, azt éppenséggel át lehetne rakni, így néz ki most: https://pobb.in/k4Nd6YcZHN5i
-
Lokids
addikt
válasz
crazygamer75 #43228 üzenetére
Persze, Itt van.
-
Lokids
addikt
válasz
Lokids #43225 üzenetére
Alapból 1 gombos.
Ha bonyolítod, akkor 3. A Mirror arrrow of Bombarding az ami takarít. Blink arrow az ami adhat mozgást. + klónt (ami képes felfogni lövedéket is) és erre lehet aktiválni a rá kapcsolt curse-t.De T16-on is elég csak a Mirror Arrow. Általában, bossnál mire felrakom a 6 klónt, addigra már rég meghalt minden is.
Maven úgy halt meg, hogy nem is láttam hol van és mit csinál (ezért haltam meg a 3. memória játék alatt). Mavenes Über elder+shaper szintén...
A rajtam lévő gear nincs 10 div. -
Lokids
addikt
válasz
crazygamer75 #43220 üzenetére
Ronarray az alap. De aztán elkezdtem nézni poe ninján más buildeket is.
Viszont az öv, gyűrűk, kezes, lábas nagyon nem min maxos. Lehetne még erősíteni.
Viszont T17-es map egész idáig nem esett. Nagyon furcsa.Amúgy én is mással indultam, aztán kukáztam is a fenébe, és inkább felbuildeltem ezt...
-
savior
őstag
Mi az a bama?
-
Lokids
addikt
Na most előszőr nem carryztettem Mavent, hanem kinyírtam én magam.
Dobott egy Awakened spell echo-t. (~80div).Jó ez a BAMA. Bejött. Nem úgy mint a vfos.
-
Edge
veterán
válasz
Lokids #43214 üzenetére
nem rossz
PS-en nincs voltaxic bow traden napok óta, ha van is az vmi elképesztő áron megy 30-40 div... tranquility card darabja 3-4 div, szóval én maradok egyelőre phys bow-n, craftoltam egy egész jót.
A chest már megvan 5 link ami igazából így 6 link, a 7 link majd egyszer, mórrigan eléggé drága 4-5 div.
De így is simán megyek t16on, searing meg eater lenyomva, gyűjtöm a fragmenteket elderhez shaperhez, visz mindent gond nélkül. -
Siriusb
veterán
Ejha, valamit ügyködtek az EU szervereken? Nem is tudom mikor láttam utoljára ily alacsony ping-et.
-
tibee77
őstag
En mar harmadik karimat nyuzom a ligaban, van egy 92es slayerem amit azert hagytam abba mert nagyon draga lett volna az upgrade (kesöbb talan visszaterek ra, ha lesz egy par 100 div-em
) , masodik kari egy elementalist volt mert felültem a golem hypetrain-re.Na azt mar 72es szinten ott hagytam, mert rossz skillt valasztottam es elment töle a kedvem (LC) , most meg a tricksteremet nyuzom , mar 95ös az is egy exsang/reap minert.Na ez a kari nagyon fasza, jo a clear jo a bossdps is (sajna egy gemet cserelni kell nagyobb bossoknal de ezt meg kibirom).De persze ezt a karit is atrakhatnam egy olyanra ami lightning dmg-et tol (csak a kesztyümet kene kicserelni, hogy ne cold-ba konvertaljon hanem lightningre physröl) es nyomhatnam en is ezt a doryani prototype örületet a merc-kel.Viszont nagyon ugy erzem, hogy ggg nerfelni fogja ezt, mert ez igy tulsagosan is op....Az hogy a merc-ek kaptam kb. 80% bejövö dmg reduction-t ez durva, majdnem teljesen negälja a chest negativ reszet.Ezert inkabb maradok egyelöre sima cold, aztan majd meglatjuk mi lesz.Egyik nap a mirror adott nekem egy fasza kis ringet -96% lightning resisttel meg talan meg egy hasznos stattal, el is ment instant 6 div-be, szoval ja, most mig nagy a hype körülötte, eleg jo aron mennek ezek a ringek.Ha lenne most fölös penzem 2 ringre meg a chestre akkor lehet kiprobalnam de sajna nincs.
-
Argh!
aktív tag
Remélem valaki tudna segiteni.
Van ez az RF build
The Ivory Tower builds - Mercenaries - poe.ninjaIvory Tower body armorra épül és a Coruscating Elixir-re.
Na most mikor én megcsináltam ezt a buildot pár ligával ezelött akkor mikor a Coruscating Elixir leszedi a life-ot és csak 1 life marad az RF lekapcsolt.
Viszont láttam hogy másnál meg nem kapcsol le RF hanem folyamatos.
Még most se értem mi volt a baj, valakinek volt, van ilyen buildja?
-
DjDanee87
addikt
Most néztem egy Sirgog videót, szerinte olyan OP hogy nem is igazán érdemes nem lightning builddel menni, legalábbis amíg úgy működik mercenaryn az armor ahogyan jelenleg (ki tudja, nerfelhetik).
Sajna nekem RF és Holy Relic necrom van, azok nem lightningosak. Tudtok rá esetleg lehetőséget, hogy a holy relic necrot át lehetne konvertalni valahogy?
-
la_cc
addikt
Dex-es merc-nek milyen body armor-t érdemes adni? A cél valami utility ésvagy túlélés lenne. Bár igazából a 74-es így sem igazán sebződik t16-on. Eddig egy Carcass Jack volt rajta, most feldobtam próbából egy ilyet a magas evasion miatt:
-
Lokids
addikt
válasz
Siriusb #43201 üzenetére
Uhh, ez nagyon macerás így.
Mondjuk bossokon kívül nem nagyon van rá szükség.Vajon megjegyzi a miniont?
Mármint leteszek 1-et és aktiválom. Majd utána leteszek még 2 db-ot. De az első eltűnik, akkor megszűnik a wrath is? Vagy addig aktív marad, amíg legalább 1 minion van lenn?
(most nem vagyok otthon, nem tudom megnézni.) -
Siriusb
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest