Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
B-L-A-C-K #140522 üzenetére
Haver jött hozzám, "Reggel feltettek egy pont olyan Astra-t, amit keresek, ráadásul Isuzu motorost (és ferdehátú, ami ritkaság a G-k közt itthon), asszem majd holnap felhívom..." és mutatta a hirdetést. Bepötyögtem a számot a telefonomba, felhívtam, egy óra múlva úton voltunk Szentes- Szeged- Nemesnádudvar irányába, még két óra múlva az autóban ülve jött hazafelé. Azóta is áldja az eget, hogy ilyen jó autót talált magának. Közben amikor ott voltunk, beszélgettem a komával, még vagy 4-en jelentkeztek volna be aznapra megnézni, de mi voltunk a leggyorsabbak és szerencsére jó fej volt a koma, mert tuti lett volna, aki hamarabb oda is ér, mint mi.
Szóval ha van egy kínálkozó alkalom, hamarabb menj és tedd le a foglalót legalább, minthogy napokig molyold a netet, mert addig elviszi valaki, akinek gyorsabb a nete
, több ismerőse kérdez rá több helyen ameddig ő autózik a kiszemelt irányába, stb... Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest