Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali gépet vegyek?
- Hi-Fi-ről általánosságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Philips LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen Android TV BOX-ot vegyek?
-
- Utoljára frissítve: 2019-11-21 14:22:59
PROHARDVER!
Milyen CPU hűtőt vegyek? Összefoglaló!
Hozzászólok Aktív témák
-
el kell adni vmi 2200G-1200-assal rendelkező kollegának, ők tudják használni is ^^
Amúgy tuningolva jó lehet. Ne feledjük, tuning=finomhangolás, ami lehet extrém alulfeszelés-power limitelés, nem feltétlenül OC.
évszakos: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=766penguine_singing_jingl.jpg
-
Na jó, de ők is kaptak hűtőt a procihoz
Annyit nem ér szerintem, hogy ezt árulja az ember, a legjobb az lenne, ha minden prociból lenne dobozos, hűtő nélküli verzió olcsóbban, iszonyatos mértékű hulladék keletkezik a semmire nem jó stock hűtőkből.
a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!
-
frelife
aktív tag
Most persze mindenki fikázhatja, de maradjunk abban hogy egész jo hűtő az ha nincs más,stabilan 63 fokok voltak alulfeszelve. Volt hangja? Persze. Szabályozható? Hogyne. Kezdésnek teljesen jo.
Igaz most már vizet raktam fel,nulla hangok,játékok alatt 50 fok max,de akkor is jobb mint a semmi. Dicsérni se fogom meg lehúzni se. Azr RGBje meg szerintem igenis szèp.[ Szerkesztve ]
-
Szia. Mostani árakat figyelembe véve ALPENFOHN BEA jobb, szerintem. A 2600x amúgy sem kazán.
Én az Alpenfoehnt választanám
évszakos: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=766penguine_singing_jingl.jpg
-
persze, arra jó, hogy ha nincs más, be lehet vele kapcsolni a gépet, az, hogy az RGB szép rajta, az így wow, tényleg a legütősebb érv egy hűtőnél. R7-et általában nem azért vesznek az emberek, hogy feladatkezelőben nézegessék a terheletlen magokat és ha munka közben nekem ott visítana a gyári hűtő, hát kidobnám a csába. aki ennyi pénzt költ procira, annak legyen már 10-12K egy normális hűtőre és ne ezen húzzuk meg a költségvetést.
a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!
-
blod001
tag
Sziasztok, tudnátok segíteni az alábbiban?
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
Nem tudom pontosan milyen árban vannak, de 10-15k a max amire gondoltam.2.: Milyen házba kerül?
Aerocool Aero 500 RGB3.: Milyen alaplapra lesz?
Asrock B365M Phantom Gaming 44.: Processzor típusa?
Intel i5-9400F5.: Ramok típusa?
CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz6.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.)
Esetleg RGB ebben az árkategóriában? De a legfontosabb az lenne, hogy legyen csendes. A stock hűtő igencsak kerel ha felpörög a processzor. Esetleg pasztát tudnátok hozzá ajánlani vagy lényegtelen milyet veszek? -
Alpenföhn Brocken Eco Advanced és mellé egy Phanteks Halos [link]
esetleg Fera3 RGB v CC LC 120 RGB
-
surgyi
aktív tag
Sajna ezen elég mélyek voltak azok a karcok, (inkább párhuzamos horzsolás félék, gondolom ahogy lemarták) körmömmel simán tudtam kapirgálni. Lepolíroztam végül..aztán MX-4 paszta..szerintem nem lett rossz a végeredmény!
-
hát ha bedobod végső érvként, nyilván felfigyel rá az ember.
szerintem addig sem jó hűtő, max megfelelő. míg egy budget 3-as Ryzennél még el tudom képzelni, hogy komoly költségkeret limitációk vannak és arányaiban sokat dob egy külön hűtő, de itt most egy újonnan 130K-s prociról beszélünk, a teljes platform VGA-val együtt kb 300K, ha nagyon nem száll el semmivel az ember, szerintem ezen a szinten már nem kérdés, hogy le kell cserélni. mindenki jobban járna, ha nem járna kötelezően a CPU-hoz és annyival olcsóbb lenne.
-
ktommy91
őstag
Ahogy látom, még senki sem vett a topicból snowman hűtőt, így leírnám a tapasztalatomat. Korábban egy olcsó és jó hűtőt keresem, hogy tudjak egy kicsit húzni a Ryzen 5 2400G-n. Innen rendeltem október végén és tegnap érkezett meg. Volt 2 dodós kuponom, így 13.92 USD-t fizettem érte. Bár nem pont azt kaptam, amit vártam, de asszem nem fogok reklamálni.
Ahogy az értékelésekben is látható, nem érkezett meg sértetlenül, de nagy baja nem volt néhány hajlott lamellán kívül.
A teljesítményével maximálisan elégedett vagyok, ráadásul halkan is teszi a dolgát.
Szóval részemről maximálisan ajánlott a snowman.[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Esetleg "emberi" feszültségeken is próbáltad?
ilyen 1.2-1.25V körül. Úgy még elégedettebb lennél..
-
gaben88
senior tag
Sziasztok,
Gepem:
Alaplap: Gigabyte X570 Aorus Elite
Proci+huto: AMD Ryzen 7 3700X, Wraith Prism RGB
VGA: MSI GeForce GTX 1080 SEA HAWK X
Memoria: G.SKILL Trident Z Neo DDR4-3600MHz CL16-19-19-39 1.35V 32GB (2x16GB)
Haz: ThermaltakeSuppressor F31A gyari Wraith Prism RGB hutot szeretnem lecserelni. Maradnek a leghutesnel, fontos lenne, hogy halk legyen es, ha lehetseges, akkor RGB-s legyen (Giga Fusion 2-vel kompatibilis). Mit tudnatok ajanlani? A hazban hatul a VGA radiatora es ventije van, fent egy 140-es venti szivja ki a levegot, elol pedig egy 200-as venti tolja be a friss levegot.
Max ar? Kezdesnek azt mondom 30k-ig!
Koszonom!!!
Xiaomi MI 9, PS4 Pro, PC, iPad Pro 10.5
-
hegegabi80
őstag
Hali!
Sikerült apróról jó áron szert tenni egy Alpenföhn Black Ridge topflow cpu hűtőre.
Egyenlőre még nincs hadrendbe állítva, csak megnéztem mit rejt a doboz.
Brutál minőségi cucc, még Alpenföhn hűtőben nem csalódtam. Igaz én nem a gyári 92-es ventijével akarom használni, hanem a kilyukasztott IS-50 ventijével.
Eszméletlen mennyire . Igaz a bolti ára is borsos, de azért sok minden is van benne. Használható gyári ventivel, slim 120-as és normál 25-ös 120-assal is. Mivel minden típusból van itthon tartalék nem lesz gond.
Ha üzembe is helyeztem jövök még infóval. -
Mikeyhun
csendes tag
Sziasztok! Egy új masinához kérném a segítségeteket. Adott a következő config:
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
15k (+5 ha kell)
2.: Milyen házba kerül?
Phanteks Eclipse-P400A Digital (160mm max hűtő)
3.: Milyen alaplapra lesz?
Gigabyte X570 AORUS ELITE (atx)
4.: Processzor típusa?
AMD Ryzen 7 3700x
5.: Ramok típusa?
Crucial Ballistix Sport LT 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz BLS2K8G4D32AESBK
6.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.)
Csak a szokásos legyen halk jó teljesítménnyel.
OC nem valószínű, hogy lesz, de ha mégis nagyon minimálisElőre is köszönöm a segítségeteket!
-
Alpenfohn Brocken Eco Advanced.
Kár a 160 mm-ert, mert, pcx 7700 forintért vesztegeti az ENERMAX ETS T50-et, de az 163 mm
[ Szerkesztve ]
-
célnak megfelel, de, az Arctic MX4 annyira olcsó, hogy nyugodtan vehetsz belőle.
-
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Nem teljesen témába vág de nem találtam másik topikot a problémámra! Van egy id-cooling is-50-es processzor hűtőm, és most fogok pc-t cserélni, de ezt megtartanám. Elvileg támogatja az AM4-es foglalatot, de a dobozában nincs benne aa két fémdarab amelyikkel az alaplapra lehet rögzíteni a hűtőt! Hol tudnék ilyet szerezni?[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
Mivel 3 éve nem is volt még Ryzen, annyira nem meglepő, hogy nincs benne a lefogató. Nem a boltnak kell írni, hanem a gyártónak, teljesen mindegy, megvan-e még az üzlet.
-
Valkűr
őstag
Pontosan, de rengeteg gyártó van aki eleve már gyárt ezekhez külön erre a célra kiegeszitőt...Legalabbis en elég sokkal talalkoztam már. Árban valtozo 2-3000ft körüli árakra lehet számolni, de van aki ingyen küldi ha supportot keresed fel és nem egy üzletet.
Samsung Galaxy S10+
-
negyedes
addikt
Sziasztok, amd Tomahawk maxhoz es Ryzen 5 3600-hoz keresnek hutott. A lapon elsore is 2 DIMM fog lenni, de a jovoben szeretnem mind a negyet hasznalni. Elso korben a be Quite! Dark rock 4-et neztem ki, de lehet hogy tul szeles lesz es bele log a ramcsatikba.
Ezzel a lappval/cpu-val milyen cooler ajanlott?
-RAM-ot nem vettem meg.
-Nem tervezek tunningot.
-Kb 25K ft szanok a coolerre
-A haz egy be quiet pure base 500, max coolet magassak 190mm.Elore is koszi a valaszokat!
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Alpenfohn brocken 3 miért nem jó? Vagy Enermax ETS T50Axe? [link]
Esetleg 1.45 volton akarod használni a procit?
Felesleges akkora böszme tégla a 3600-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Ukeve
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szükséges e egy Ryzen 5 3600 teljesen általános hűtéséhez egy be quiet! Pure Rock vagy elég a be quiet! Pure Rock Slim is? Az alaplap egy Asrock B450M Pro4 lesz, mellette low profile RAM és mindez egy Kolink Citadel házban.Előre is köszi a segítséget!
-
Leginkább egyiket sem venném. Pure rock slim azért nem túl acélos, a pure rock meg kb egy szint az arctic freezer 34 szeriaval, id cooling se-214x-szel, alpenfohn ben nevis advanceddal, silentium fera3-al. Az áráért kapsz alpenfohn brocken eco advanced hutest, ami csak simán jobb... Mindkét BQ elverzik ar/teljesitmeny mutatoban.
Huvelykujjszabaly--> bequiet minden terméke is túl van arazva, mert "ugyismegveszik". Ha ar/értek arany szamit, Alpenfohn, Arctic...
[ Szerkesztve ]
-
Nem rosszak a BQ termékek, sőt, jók. CSAK, az árazásuk nem az igazi itthon.
A BEA nyugodt szívvel vehető.
-
jim bcs
MODERÁTOR
"bequiet minden terméke is túl van arazva"
Azért oltári nagy sötétséget ne terjesszünk már. Alapból van rajta egy olyan venti amit évekig nem kell cserélni, ez az ID-Cooling-ról már nem mondható el. De maga a borda se hétköznapi még ha annak is tűnik, ez sem összekeverendő mással. Nem véletlenül annyi az ára amennyi és nincs túlárazva egyik se, kategória árak vannak amik teljesen megfelelőek. Ha rászmolsz az ID-Cooling-ra 1db jobb ~5-6k-s ventit már ott vagy mint a be quiet!-el, azért az veszettül nem mindegy.De szeretem mikor úgy van ajánlva egy hűtő, hogy gyakorlati tapasztalat a 0-val egyenlő.
Az más kérdés, hogy új termékként az Alpenföhn Brocken ECO Advanced jelenleg verhetetlen árkategóriában és teljesítményben, de azért oltári sötétséget se ildomos terjeszteni mert a Pure Rock nem egy időben került piacra pl. vele. 65W TDP-re meg azt veszi amelyik jobban tetszik, mehet akár a be quiet! Pure Rock Slim is.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
: ) bár, visszaolvasva pár kommentem, már komikus, hogy állok a BQ-hoz. Maradjunk annyiban, szubjektivitásnak ne engedjek ekkora teret. '
akkor érdemes lehet inkább kategoria-minoseg szerint osztalyozni, mint ar alapjan. Arra majd figyelek.
[ Szerkesztve ]
-
NGabi001
lelkes újonc
Sziasztok!
Egy új gépet szeretnék összerakni, tudnátok ajánlani hozzá jó TDP-vel rendelkezpő, minőségi anyaghasználatú, max 155 mm magasságú processzorhűtőt. kb.: 10-15 ezer Ft között?
Alaplap: Gigabyte x570 Gaming X
Processzor: Ryzen 5 3600
Memória: Gigabyte 2x8GB 3200MHz DDR4 Aorus RGB CL16 memória
Háznak ezt néztem ki: Lian Li PC-O11DW TG
De ha tudtok hasonló kivitelű, jól szellőző házat, akkor ajánlhattok. -
Valkűr
őstag
Hát igaz nem igazán topiktéma, de ma vettem át automatábol a rendelésem. Uj termék vasarlása volt a cél, ezert PCX-től rendeltem egy procihűtőt. 18:00 után végeztem a munkaval, örömmel jöttem haza, hogy végre kibonthatom a csomagom. Ekkor ért a hidegzuhany, a csomagban bolti áron egy használt terméket kaptam. A hutőbordák összenyomorgatva, csomagolás kibontva, a hűtőről a gyári paszta elhasználva. Sokkot kaptam, hogy lehet ezt ma Magyarországon megtenni egy vásarlóval?! Vagy mi a faxt gondoltak, hogy nem veszem észre és benyelem az átbaszást?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10+
-
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata MasterAir MA620M hűtővel kapcsolatban?
Mennyire hangos (pl.egy bequiet-hez képest) , lehűthet-e normálisan egy i9 9900K-t (ami alapjáraton fog működni)?
Egy RGB-s gép lesz összerakva, fontos a hűtő kinézete/teljesítménye, illetve, hogy a ramok is normálisan elférjenek (G.SKILL Trident Z).
Esetleg mit tudtok még ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
először érdemes erre vetned egy pillantást, s úgy már jóval többfajt' hűtés közt fogsz nézelődni:
Phanteks Halosévszakos: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=766penguine_singing_jingl.jpg
-
chopin42
senior tag
Üdv! Egy elméleti kérdést szeretnék feltenni:
Brocken 2-t mire lenne érdemes cserélni, ha azt szeretném, hogy prime 95/ibt max szintű terhelés alatt is elfogadható legyen a cpu hőmérséklet?
Sztori röviden: keresem a megfelelő beállításokat a ryzen 2700-hoz, de sajna oc közben baromira melegszik az említett programok alatt. Normál felhasználásnál nem jelentkezik, de 1.35v/4ghz-nél akár 180-200w-ot is megeszik a ryzen, ami 90+ fokokban manifesztálódik a jó kis brockennel, még push-pullban is full házhűtéssel. Így nem tudom tesztelni. Nem feltétlen cserélnék, csak pusztán érdekelne, mi ettől a hűtőtől jelentősebb előrelépés? Hanggal elégedett vagyok, a teljesítménnyel is, de sajna a hűtő kifullad olyan 140-150w körül max.
Méret nem akadály, pénz az más kérdés, de egyelőre érdekelne, mi az, ami jelentősebb előrelépés (200w max <=85 °c). A kuckó egy fullra hűtőtt phanteks enthoo pro.Szerencsés 2019-et!
-
Huh. Erre megfelelő kompetencia hiányában nem tudok érdemi választ adni. Ahogy néztem, jelentős javulást nem várhatnál értelmes beletett áron. [link] [link] [link]
Bocsánat, hogy G-huszár csokor lett a válasz, de többre nem telik.
-
Ha a pénz kvázi nem gond, akkor lehet építeni vizet, az a nagyobb mennyiségű hűtőközeg miatt jóval hatékonyabb lesz. A kompakt vizekkel beljebb leszel ugyan, de nem jelentős mértékben, egy átlagos tartályba több folyadék fér, mint egy 280-as kompaktba.
Esetleg valami jobb paszta is hozhat 1-2 fokot, ha már minden számít.
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
senior tag
No igen, ezért érdeklődöm, mert ha mondjuk 30-40k-ért vennék hűtőt a 13k-ból megoldott procimra, akkor már vehettem volna 2700x-et, vagy 3600-at. És nem is kéne az oc-val bajlódnom. Szóval ha költök is, annyit nem szívesen...Aio-t meg amúgy sem választanék, egyéb problémákat vetne fel,m meg nem is ide való.
(#86953) fogtunder
A pénz igenis akadály, pár sorral feljebb idnokoltam. Mindössze érdekelt, van -e lehetőség érdemi előrelépésre, de sejtettem, hogy 30-40k alatt nem úsznám meg.[ Szerkesztve ]
Szerencsés 2019-et!
-
Speed(R)
HARDVERAPRÓD
Mivel a B2 a legjobbak közt van kora ellenére, egy AIOval sem lennél beljebb, a jobbak talán hoznának ~5°Ct, amivel továbbra sem lennél elégedett, de legalább elvernél rá 30-40 ezret. Előbb költenék új procira (2700X minimális difi, ha eladod mellőle a hűtőt/bundlet, meg a 2700at is cakkpakk), ha kevesled amit kaptál. Az OC lottery ilyen ugye, de ott nagyobb eséllyel van meg a 4.2-4.3 akár, ill. piszka nélkül is fürgébb, főleg single core, lévén magasabbra boostol.
Jóságok jóárasítva! => tinyurl.com/aprohirdeteseim
-
chopin42
senior tag
Hmm...ha a 14 napon belül neki álltam volna tesztelni, akkor már lehet, hogy másik procim lenne, vagy nem cseréltem volna. Erre nem volt lehetőségem. Úgyhogy szerintem kis bukóval jövőre eladom, és váltok a 3. genre, addigra remélhetőleg az is lejjebb megy.
Szerencsés 2019-et!
-
chopin42
senior tag
1.35/4ghz ibt alatt 200w. Instant 90 °C, nem lekvár, mx-4, 2x kenve, ugyanazzal az eredménnyel, minden maxon. A brocken 2 150w-ig jó, ennyi. Mivel nincs multiméterem, infrakamerám, oszcilloszkópom, stb...ezért a hwinfora hagyatkozom. Eddig azt mutatta kb ami tényleg van, +-5%. Szóval nem hinném, hogy nagyon messze járnék.
Szerencsés 2019-et!
-
Speed(R)
HARDVERAPRÓD
A B2 PCGH 3°Cal maradt el nálam a D14/MDhez képest X3470@4.4G/1.4Von..és ez utóbbi valóban ~200W..a 2700 4Gn dehogy annyi. Szimplán kifogtál egy nem frankón forrasztottat inkább tippre, esetleg az IHS/talp nyomorú és lappolás kellene vagy ezek egyszerre. A lényegen nem változtat..ne stresszelj, használd arra, amire való és akkor nem lesz mi szúrja a szemed
Jóságok jóárasítva! => tinyurl.com/aprohirdeteseim
Hozzászólok Aktív témák
Pontos típus és sorozat feltétlen szükséges az ajánláshoz!
1. Mennyit szánsz a hűtőre?
2. Milyen házba kerül?
3. Milyen alaplapra lesz?
4. Processzor típusa?
5. Ramok típusa?
6. Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.)
Ajánlott CPU Hűtők és Hővezető Paszták
Az összefoglaló alján.
Fontos hír!
Végzetesen meghajolhatnak az Intel Skylake processzorok egyes hűtők alatt!
A probléma nem olyan nagy és széleskörű mint ahogy az elsőre látszik. A 700g-nál nehezebb modelleket szállításkor érdemes a biztonság kedvéért leszerelni.
Noctua
A régebbi modellekhez ingyen elküldik az NM-i115x SecuFirm2 rögzítőcsomagot, ami a 1151-es felfogatásához szükséges. A procedúra nem változott, online a Noctua-nal kell benyújtani az igényt. Kell a hűtő számla másolata, valamint igazolni kell, hogy rendelkezünk LGA115x foglalatos alaplappal.
Prolimatech
A Prolimatech jelezte, hogy a Super Mega-nál 1151-re ne használjátok a fekete rugós csavarokat, mert károsíthatja a cpu-t. Egyelőre a többi Prolimatech hűtőnél nincs gond.
Scythe
A Scythe H.P.M.S. (Hyper Precision Mounting System) rögzítést használó hűtőinél érdemes odafigyelni, ezeket szállítás idejére szintén érdemes leszerelni, ezek a modellek az Ashura, Fuma, Grand Kama Cross 3, Mugen 4, Mugen 4 PCGH Edition, Mugen Max, Ninja 4.
A gyártó az említett processzorhűtőkhöz ingyenesen kínál módosított csavarokat amelyek picivel hosszabbak, így a hűtő talpa kisebb nyomást tud kifejteni a processzor kupakra (IHS) valamint az alatta lévő haswell-nél vékonyabb nyákra. Azok a vásárlók akik igényt tartanak a csavarkészletre, keressék fel a Scythe Customer Support-ot.
Társtopikok:
• Vízhűtés topic
• Kompakt vízhűtés
• Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Teszt Sötét szikla: be quiet! Dark Rock Pro 4 hűtő
- Hír Egykilónyi hűtés
- Hír Kisnövésű Scythe hűtő a láthatáron
- Hír Újabb CPU-hűtővel venné be a HTPC-ket a Thermalright
- Hír Kell is, meg nem is új hűtő a harmadik generációs Ryzen Threadripperhez
- Hír Gigantikus CPU-hűtővel várja az új Ryzen Threadrippereket az Arctic
- Hír Bizonyos Noctua toronyhűtők már fekete színben is elérhetők
- Hír Elkészültek az Intel LGA4189-es foglalatai
- Hír Alacsony profilú ID-Cooling CPU-hűtőt hordott ide a szél
- Hír Újabb ikertornyot tervezett a Scythe
- Hír Fogyókúrára fogták a tervezők a be quiet! Dark Rock CPU-hűtőt
- Hír Csinos kis toronyhűtő a Thermalright műhelyéből
- Hír Felújít egy klasszikust a Noctua
- Hír Teljes vállszélességgel beállt a Socket AM4 mögé a Noctua
- Hír Egészen alacsony az ID-Cooling új CPU-hűtője
- Hír Viszonylag régi Phanteks CPU-hűtő kapott RGB-t
- Hír Új top-flow hűtés a Raijintektől
- Hír Threadripperre való az új Dark Rock Pro
- Hír Két új CPU-hűtéssel örvendeztet minket a Cooler Master
- Hír Játékosoknak szánt toronyhűtővel jelentkezett a Gelid
- Hír Bemutatta a Ryzen Threadripperek hivatalos hűtőjét a Cooler Master
- Hír Két új hűtő a Cryorigtól
- Hír Hatalmas hűtővel várja az AMD csúcsprocesszorát a Thermalright
- Hír Fryzen – Ryzen hűtő a DeepCooltól
- Hír Extrém alacsony profilú CPU-hűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Hír Kialakításban hagyományos, de külcsínben extravagáns Jonsbo hűtő érkezik
- Hír Módosított hűtők a Noctua műhelyéből
- Hír Ingyen Noctua rögzítő-upgrade az LGA2066-ra is
- Hír Scythe és az AM4
- Hír Íme, a hűtőgyártók AMD AM4 foglalattal kapcsolatos álláspontjai
- Lenovo X1 Carbon 6.gen.üzletből,Lenovo garancia,ára alatt,8.gen.i7/16GB RAM/512 GB SSD FHD IPS TOUCH
- FÉLKINFIG ELADÓ = Foxconn 2ADA MicroATX + i5-3350 4x3.30 GHz CPU + GeForce GT620 1GB + 4GB DDR3 RAM
- Dell XPS 13,3" 9360, üzletből, gyártói garancia, ára alatt i7/16GB RAM/512GB SSD QHD érintőkijelző
- Új Zsír HP ZBook 15u G6 15,6 Workstation Tervező Vágó -35% i7-8565U 16Gb 512GB SSD FHD RADEON Pro WX
- Macbook Pro 13" /i5/8GB/256GB SSD/Iris Plus 640 - újszerű, teljesen karcmentes , 6 hónap garanciával