Hirdetés
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aboltom
csendes tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Csak nem a gödi Samsung akkupack gyártósor? Bocs, ezt nem lehetett kihagyni. De ott aztán tényleg qrva komoly a konykurenciafélelembiztonság (gps zavarás, mobil zavarás, saját gsm torony, mondjuk ezek mind egyszerű, nem ördögtől való dolgok).
Egyébként mindegyki azt és úgy csinálja, ahogy neki jólesik.
-
Steve198310
őstag
Leragasztás bizonsági okokból van . (Olyan helyen dolgozom. Mikrofon minden alkalmazásban letiltva) Szóval úgy gondolom nem mindenki dolgozik snasz szalagmelóban.
A cégen belül és közel már a GPS jel sem elérhető. Céges hálózat van .Nincs mobilhálózat a cégen belül. Szóval az szerintem hagyjuk , hogy mit dolgozom és hol. De köszönöm hogy így aggodsz értem
A Teslan az őrszem módot nem tudod bekapcsolni. A Skyguard szintén hanyagolandó.Láttam igen átrendezték a kamera app-át. De még nem próbálta.
Viszont vannak funkciók/lehetőségek amik eltüntek. Pl az nekem sokkal fontosabb volt mint pl a sziget.
Akku téren érzek javulást.
Egy teljes vissza állítást meg játszok majd. -
Karavik
veterán
válasz
Karavik
üzenetére
Jól sejtettem, itt a bejelntés:
"Xiaomi has completely disabled the "rename trick" used in ROM changing operations along with HyperOS3 and new security updates. What Happened?Server Check: Now, the device verifies the ROM file not only by its name but also using the digital signature from Xiaomi servers.Error Messages: "Unverified" or "Unofficial channel" errors are the result of this verification process.Region Lock: It is no longer possible to switch from the global version to different region ROMs such as Indonesia, India, or Taiwan using this method.Conclusion: Attempting this method is not only a waste of time now, but it may also cause your device to become software-locked (bootloop). For those who wish to change the ROM, it is now mandatory to unlock the bootloader and use official/technical methods such as Mi Flash."
-
Smiro
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
A sziget meg az, hogy ha a telefonod össze van kapcsolva TV-vel és azon nézel bármit, a kis sáv távirányító tulajdonképpen. Netflix, YouTube, stb. leállítás és egyebek. Egyébként meg nem látszik.
Biztonsági okokból meg kamera leragasztás? A hátsó is? Hát nem sok ismereted lehet már megbocsáss azzal kapcsolatosan, hogy milyen kockázat magadra nézve egyáltalán a mobiltelefon. Milyen tevékenység lehet annyira rejteni való, hogy ragasztgatunk. Javaslom a mikrofonok beragasztását, bt, gps és mobilhálózat kikapcsolását is. A biztonsági okok így válnak teljessé
Bocsi, távol áll a szándék, hogy beléd álljak, csak amiket írtál, kicsit meglepett. Nálam pedig a fogyasztás jobb lett, éjszaka 100%-ról 2 % csökkent, eddig 4-6% volt. Valahol pont itt vártam javulást. Kamera fronton még nem próbáltam.
-
Karavik
veterán
Eddig ROM átnevezős trükkel szépen tudtam váltogatni Mi és EU ROM-ok között zárt BL-el aztán most vissza akartam térni Mi ről EU-ra ezzel a módszerrel de már nem megy.
rom-1.zip már nem jelenik meg a rom_diwnloads mappában. Ezt a kiskaput is bezárták?Hogy szoktatok ROM -ot váltogatni?
-
Smiro
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Már bocsesz, de amikért puffogsz, azok a Te hmm... hogy is mondjam: a te beállításaidnak köszönheted, amit látsz. Na ennél jobban kéne érteni a telefonodhoz, mielőtt fikázol egy frissítést.
Jonado észrevétele, nos, az igen!
-
falabu88
aktív tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Azok az undorító ikonok biztos nem a gyáriak.
-
Steve198310
őstag
Hát ez egy rakás szar.
A változásban inkább el vették. Nem látok semmi pluszt. Az a fasz sziget???
Nem is látszik Levan ragasztva a kamerám. (biztonsági okok)
Amik eddig tetszettek az nincsenek. Szar volt a 15 is. Ott is a kezdő képernyő felosztása már nem olyan volt mint az android 14 alatt
Már csak megy a lejtőn lefelé.
Gyári téma egy szar. Zöld ikonok...... Miért?
Nem lehet a fenti infó sávot állítani. Miért? Eddig lehetett.
Mi ez a szar? Nincs érdemben változás....
Okké okké tudom állógatoni az ikonok. De miért ilyen a gyári?
Na ez is mehet a lecsóba -
Smiro
senior tag
-
jojoando
aktív tag
Én megvárom, csak stabil legyen.
Van Black shark 5 Pro telóm, annak 2022 óta nincs frissítése, ettől függetlenül minden fut rajta
-
Franky74
aktív tag
Nekem független, yettel sim -el.
Még nem akarja a HO3 frissítést! -
Smiro
senior tag
Sziasztok. Csak bosszant, hogy a Tkomosnak nem jár frissítés. Írtam a fogyasztóvédelemnek, a válasz lényege:
"Javaslom, tájékoztassa az esetről a Nemzeti Média –és Hírközlési Hatóságot. Itt bejelentheti panaszát. Telefonszám: (+36 1) 468 0673, email: info@nmhh.hu
Kérem, a hatóság álláspontját, válaszát küldje meg egyesületünknek. Tanácsadói feladatokat látunk el, nem képviselhetjük ügyfeleinket, emiatt nem tudom panaszát továbbítani."
Jó lenne, ha aki sérelmesnek érzi a Tkom eljárását, minél többen panasszal élnénk. Én küldöm a magam részéről. -
Laci0022
csendes tag
Nekem is ugyan ez volt, 3 vagy 4 laptopon próbáltam és egyikkel se működött, szereztem egy 100 éves laptopot azzal egyből, szerezz egy régebbi laptopot, enyém elég új és nem volt rajta USB 2.0, csak azzal működik, plusz a kábel se mindegy. Ha megvan az eredeti az a legjobb, azzal ha megfelelő az USB akkor működnie kell. Windows nem tudom mennyire befolyásolja, de amin működött azon windows 8, amiken nem azokon 11
-
luikay
aktív tag
Na én az Mi Assistantos Recovery Flashelést akárhogy próbáltam, sehogy se tudtam csatlakozni a telefonhoz. Pedig gép látja, ADB látja.
Minden USB portot és kábelt kipróbáltam itthon. -
Smiro
senior tag
Most lett hivatalos a 3.0.5. Telekom ettől kezdve köteles lenne azonnal kiadni. Számolhatjuk a napokat...
-
cinikis
tag
Rosszul emlékszem hogy volt "Time Laps/Hyper Laps" videó?
-
Smiro
senior tag
válasz
jojoando
üzenetére
Mindenki telefonja független. Viszont aki a Tkomnál vette, azokra tiltást rakott a nem minősítem banda olyan hivatkozással, hogy ha majd ellenőrizték az új szoftvert, és amikor úri kedve úgy diktálja valamilyen pöcsnek, kiengedi nekünk is frissítésre. Addig meg IMEI alapján tiltja. Ennyi. Mindezt úgy, hogy a bárhol vett telefonra is tölthető minden Tkomos app. Szóval értelmetlen, érthetetlen és főleg jogtalan ( mert a vásárlási szerződésben ilyen kitétel nincs).
-
dudzsi
tag
Na megérkezett a HyperOs 3
-
cinikis
tag
Lopakszik le valami.
-
falabu88
aktív tag
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
Miért akarnál globalt? A telekomos az EEA, abból is már kint van a 3-as hyperOS és simán felrakható az átnevezéssel (nekem is úgy van fent).
-
Smiro
senior tag
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
Olvass vissza: luikay hsz. Majd kiadják...
"Még a múltkor feltettem a 3.0.2.0 Global firmwaret az átnevezős trükkel, most viszont nem tudok feltenni újabb verziót, mert ha a legújabb csomagot akarom letölteni, hibát jelez. Van erre valami megoldás?
" -
Kisbatyu75
tag
A telekomos telóra is fel lehet varázsolni a global ROM-ot az átnevezős módszerrel? Milyen hátrányos következménye lehet, ha így frissítem a telefont?
-
cinikis
tag
-
cinikis
tag
Ez mi ez?😅
-
junkpod
nagyúr
Hát érdekes hogy itt mindenki 3-as OS -ről ír, miközben nekem most jött egy 1,8GB frissítés 2.0.206.0 VOQEUXM verzióra...
-
luikay
aktív tag
Még a múltkor feltettem a 3.0.2.0 Global firmwaret az átnevezős trükkel, most viszont nem tudok feltenni újabb verziót, mert ha a legújabb csomagot akarom letölteni, hibát jelez. Van erre valami megoldás?
-
Laci0022
csendes tag
-
Laci0022
csendes tag
-
Styleair
aktív tag
Van vmi, ami miatt inkább várjak ezzel a hiperjó3al?
-
mimey
tag
Ma random rákeresve frissítésre a 2.0.111 vceuxm-re felugrott a wnceuxm 3.0.5 update (6,4GB). Még ismerkedünk egymással.
Szerk: nem kellett régióval szórakozni. -
Mclovin
senior tag
Nekem üzemidőben eddig kellemes csalódás a hyperOS 3. Sikerült közel két napot kihúzni egy töltéssel, eddig max másfél napig jutottam. Remélem így marad a jövőben.
-
Zexx
friss újonc
Sziasztok,
Próbáltam már több rename trick-et is, régió váltásokat (Belgium, Svájc, Marokkó, Bosznia Hercegovina, Argentína), egyszerűen nem megy fel / nem dobódik fel a legutolsó HoS 3 frissítés, pedig beta tester vagyok, részese vagyok a Mi Pilot programnak.
Bárkinek bármilyen tipp, vagy engedjem el inkább és várjak, hogy egyszer megjön?
EEA régió de független teló.
-
falabu88
aktív tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Nálam egyelőre hasonló, vagy még talán rosszabb is az üzemidő..
-
Smiro
senior tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Kb nekem is ez a fontos. Soha nem állítgattam animációt, sőt, csak puritán módon. Nem kell mozgó háttér, meg semmi, ami az akkut szopja. Köszi!
-
pulyka jocó
senior tag
Kicsit több mint 1 nap használat után szerintem lényegesen jobb lett az üzemidő. Érzésre mindenképp jobb, majd amikor jobban tudok erre koncentrálni, valós használatot is lemérek.
Ez a Dynamic Island copy sztem botrányos, almának jól áll, droidon sztem annyira nem de kinek mi.
Amúgymeg, más újdonságot én nem láttam/érzékelek. Nincsenek már animált ikonok (pl beállítások ikon pörgött bezárást követően stb)
Mondjuk én pont le#zarom, ne merüljön annyira onnantól nekem már jó
-
vizo1974
csendes tag
Svájci régión jött egy novemberi 68 Mb biztonsági frissítés, majd rögtön utána feldobta a 3.0.5.0.WNCEUXM 6,4 Gb -ot
-
Smiro
senior tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Várom, mit tapasztalsz
-
pulyka jocó
senior tag
Én most töltöm a Global HOS 3-at
Kíváncsi leszek mit tud majd ez a csoda rendszer -
Kayika
újonc
Honnan tudom letölteni a hyper os 3 rom-ot hozzà?
-
luikay
aktív tag
válasz
jojoando
üzenetére
Főleg vizuális tuning van, pl a Dynamic Island lenyúlása az iOS-ből elég jó lett. De az ikonok is színesebbek lettek, új AI funkciók pl a hangrögzítőben és ez már Android 16 alapú.
Az átnevezős módszerrel ment fel, az időzítés a lényeg, hogy pont akkor kell felírni a letöltött aktuális firmwaret az átnevezett HyperOS 3-al, mikor véget ért a letöltés. -
luikay
aktív tag
Sikerült feltenni X14-re, köszi a segítséget!
-
falabu88
aktív tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
[link] X13 topikban ez alapján csináltuk elég sokan, 14-en majd a 3.0 eu rom release után fogom először. Elsőre tűnik csak nehéznek, második-harmadik alkalommal már simán megy. Elrontani nem igazán lehet, max a régi romot kezdi el újrarakni ha nem időben cselekszik az ember, de az leállítható olyankor.
-
luikay
aktív tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Ezt találtam, de ez nagyon beteg.
-
Alonso69
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
Alonso69
senior tag
Recovery ROM - 3.0.2.0.WNCMIXM
Hyper OS - Android 16
Mi Pilot Release [link]
A Rom-csere módszer működik,fel lehet rakni, most töltöm, később leírom,ha sikerült. -
junkpod
nagyúr
felraktam a VLC playert, örömömre hozzáfér a NAS-on tárolt zenékhez, beszkenneli, talál 521 fájlt de végül a médiatárban ennek csak töredéke jelenik meg. Volt már ilyen tapasztalatotok?
-
Karavik
veterán
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Mondhatni elég sz@r még akkor is ha én megkapom mindig elsők között a frissítéseket, de sajnos látom a többieket mennyit szenvednek beragadt ROM-al még az mi pilot csoportokban is.... érthetetlen!
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Karavik
üzenetére
Érdekes frissítési politika, nem igazán tudom ezt feldolgozni még mindig
Üzemidő szempontból várok nagy javulást, mert most a 2-es alatt botrány, csak emaitt gondolkodtam hogy lecserélem.
Amikor megyek utazni, aztán már sokszor mire a reptérre érek, már addigra -20 akár 30% lemegy. És még nem is fotóztam
-
Karavik
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Én eddig nem találtam benne semmilyen hibát, kinézetre is és érzetre is jobb lett
-
Karavik
veterán
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Csak pár órácskát volt tolva OTA. Aki időben leszedte az örülhet, aki nem az várhat újfent jó sokat
-
Karavik
veterán
Megérkezett HyperOS 3 globál Mi kiadás 🤘
-
Smiro
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Csak halkan jegyzem meg: Karavikot Mi8 kora óta ismerem topikokon keresztül, soha nem tűnt megtévesztettnek Xiaomi fronton
-
achon
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen, én is Decembert tartom valószínűnek.
Már az is furi, hogy 5 hét van karácsonyig
-
Karavik
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
Dehogy, ezekkel én tisztában vagyok (ezt még a 8 éves fiam is tudja 😜). Xiaomi 14 EU még Mi pilot szinten sem kapta meg a HyperOS 2.2-t, itt a bizonyíték:

-
luikay
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Poco F7 Ultra megkapta múlthéten.
-
Karavik
veterán
CN igen de azzal nem vagyunk előbbre sajnos.
Kiszivárogtatások szerint HyperOS 3 Globál Mi és EU nternal teszt verziókat is régóta gyurmázzák már, de kiadás nincs belőle még mindig, szóval ebből sem lehet levonni semmilyen következtetéseket.Xiaomi 15 és 15T Pro-n már rég Android 16 alapú HOS3-on vagyok mindkettő EU. Párom 15T-n szintén.
-
mimey
tag
válasz
Silenzio
üzenetére
Szia Silenzio!
Ha megvan még a Xiaomi 14 telefonod, esetleg meg tudnál osztani mcpro24fps presets-eket?
Totál noob vagyok a videó és fotó témában is, de ha már egy ilyen jól felszerelt telefonom van, szeretném kipróbálni, mit tud.
Igénybe vettem a ChatGPT-t is, hogy szedejen össze infókat a helyes beállításokról, de valami bődületesen rossz lett az eredmény, totál élveztem.
De ha a Motion Cam Pro jobb lenne ebből a szempontból, akkor uccu neki, beszerzem azt is. Igazából főleg a pici gyerekeimet beltérben, nem túl jó fényviszonyok mellett videóznám, illetve kültéren jó fényviszonyokban vagy este. Illetve újonnan néha, kb. évente 1-3 alkalom feleségemnek is besegítenék, (lehet, hogy inkább csak feltartanám) általában látványos kiállításokon, pár sec-es videókkal, esetleg interjúkkal. Tudom, erre jobb lenne valamilyen dedikált eszköz, de egyelőre csak indulni látszik valami.Előre is köszönöm a segítséged!
Üdvözlettel: mimey -
Karavik
veterán
Skacok, azt javaslom EU-ról váltsatok Mi ROM-ra. Utóbbi már 2.0.205.0 kiadásnál tart. Sokkal gyakrabban kap frissítést, én is váltottam, van benne dupla koppos képernyő lezárás is kezdőképernyőről.
Xiaomi 15-ön és 15T Pro-n már HyperOS 3-at használok
-
junkpod
nagyúr
Hogy lehet rendszer alap színeit megváltoztatni, anélkül hogy ilyen -olyan téma településekkel szét qrjam a telót?
A képen látható színtől már rosszul vagyok.
-
Smiro
senior tag
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
Igen, de a miénk EUXM ls nem MIXM, többi betűt elhagyva. Én is bánom, hogy nem ázsiai telefont (Dubai) tartottam meg, hanem a biztos szerviz miatt Telekom... Már rég frissült volna.
-
jojoando
aktív tag
2.0.110.0-ás megjött nekem is a független teló Telekomos simmel.
-
Freddycom
őstag
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
Sőt már kapott 205-ös végűt is.
-
Smiro
senior tag
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
Nekem is. Úgy látszik, használt a sok figyelmeztető lövés.
Olybá tűnik, hogy valaki nagyon úgy gondolta idáig, hogy teljhatalmúan az övé a frissítések engedélyezése - amihez szerintem nincs joguk továbbra sem- , kihasználva a pozícióját "majd én eldöntöm, ki mikor frissít" , szóval képen lett törölve és pár nap eltéréssel jön is, aminek jönni kell. Kíváncsi leszek majd a 16-nál mi lesz a helyzet, bizakodó vagyok. -
Kisbatyu75
tag
Telekomos készülékemre az eddigi VNCEUXM 2.0.109.0-ás verzióra érkezett egy 2.0.110.0-ás verziójú frissítés. 87Mbyte. Updated the security patch to October 2025. Increased system security.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- iPhone topik
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem .Nem az. De igen ezek a cégek ezt csinálják.
Bocsi, távol áll a szándék, hogy beléd álljak, csak amiket írtál, kicsit meglepett.

Minden USB portot és kábelt kipróbáltam itthon.
)