Hirdetés
-
PROHARDVER!

Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Milán
aktív tag
válasz
Dorien
üzenetére
Pff túl szép volt, hogy igaz legyen
Ment a mismásolás, az egyik oldalukon még VAT included volt, aztán hirtelen eltűnt és már ki volt fizetve, mire kiderült, hogy CN stockból jönne
. Nyilván senkit nem lehet elérni egyik mail címükön se, de gondoltam hasonló galádságokra, ezért Paypallal fizettem, már úton van vissza a pénz.Én nem találtam az Allegronál olcsóbban, szóval kénytelen leszek azt a 410-t kicsengetni.
Későbbi látogatóknak üzenem, hogy Ibasso.com, Ibasso.eu feketelistás oldal; csak jól foglaltak domaint. -
V.Milán
aktív tag
válasz
osonte
üzenetére
Köszi a tippeket; majd mindenképp jelzek, hogy mi a helyzet, de egyébként én nem riadok vissza kis aprózástól sem. Nem iszonyatosan nagy, de azért van kínálat itt aprón, meg más használtpiacokon is. Lehet, hogy kell majd egy pár adás-vétel mire rájövök, hogy az első volt a legjobb, de nem tervezem elkapkodni

-
osonte
őstag
válasz
Zoliee
üzenetére
Ez tényleg így lesz (mármint, hogy nyers lesz és még nem lesz a legjobb, bár csalódás szerintem így sem lesz talán, de fejhallgatót azért nem választanák nyers állapotában hozzá), sőt a 100 és 200 óra között is lesz különbség (most talán 220-230 óránál járok), de állítólag a 300 óra a "végállomás" hangban. Mondjuk én már itt azt érzem, hogy ez hova változzon még, ettől jobb már szerintem nem lehet?

Durva, hogy az asztali rendszerrel kezdem minden este 10 óra körül, elsősorban filmezek vagy egy kis zene megy a Serenade-on, ha éppen netezek. Viszont olyan megváltás, amikor éjfél után, 1-2 óra körül bekapcsolom a DAP-ot és ott kezdődik az igazi zenehallgatás, lemossa az asztali rendszert rendesen, mélyben is. Pedig tényleg nem szól rosszul a Serenade, szerintem nagyon sokan örülnének annak a hangnak. Sajnos ilyen ez a hobbi, hogy nincs olyan, hogy nincs mégjobb...#36518 V.Milán : A bejárató kábellel nyugodtan toljál bele napi 10 órát és elég gyorsan 100-200 óra meglesz... Azért ne 0-24-ban járasd, mert fontos a kihülés és újra bemelegedés is "állítólag", meg nem is kínoznám annyit, meg hagyhatod töltőn, csak fixáld 80%-ra az akksit (akkukímélő) és akkor nem kínzod az akksit sem.
-
V.Milán
aktív tag
válasz
V.Milán
üzenetére
Csak még az is közbejöhet (és nekem a füles emiatt nem is opció), hogy miután hallójárat szűküléssel születtem (majd' egy éves koromig teljesen süket is voltam), akármikor elmehet a fülem a legminimálisabb allergén, vagy bármilyen irritációra és akkor el kell menni rendbe hozatni, olyankor itt esélytelen bármi féle zenehallgatás.
-
V.Milán
aktív tag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Ha addig megjön a 270 és nem jön közbe semmi, akkor részemről oké, köszi. Majd kereslek PMben
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
V.Milán
üzenetére
Ha van kedved hozzá, pénteken 24-ezem. Délután kipróbálhatod az IBASSO DX260 MKII, SHANLING M8T zenelejátszókat az ARYA fejest, SHANLING REGAL-t, SHANLING ME800-t és a CAMPFIRE AUDIO SUPERMOON füleseket.
-
V.Milán
aktív tag
válasz
Dorien
üzenetére
Így, hogy már úton van a DAP, mindenképp az lesz előbb és nem vesztek azzal semmit, hogy hozzá tudom próbálni akár az általad javasolt fejest. Mindenképp többet ki szeretnék próbálni, mert pont a zene nagyon olyan, hogy nekem nem feltétlen az lesz a jó, ami papíron, vagy mások véleménye szerint összeillik. Mindenképp kipróbálom majd, amit javasolsz, mert jókat olvasok róla, de majd futok 1-2 kört a fejhallgatós topikban is ajánlásokat gyűjtve, aztán országjárásnak indulok (nem a politikai fajtából
)Jaj szerkesztetted, amíg írtam; mostmár nem írom át

Árban tudom ajánlani az ibasso.com-ot az ibasso.eu-val szemben, jobban adják dollárért mint juróért, gondolom még nem korrigálták hozzá az áraikat a zseniális dollár állapotokhoz. Eleve azért jöttem és kezdtem most keresni, mert láttam, hogy odaát minden olcsósodik relative.
-
Dorien
veterán
válasz
V.Milán
üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget. Végül bezsákoltam a DX270-t szállítással 1177 dollárért (kb 360.000 Ft), közvetlenül az ibasso-tól.
Az jó ár!
Zártban a FiiO FT1 pl. szerintem jó lenne kezdésnek...
Végül mindig a szinergia számít, nem pedig az egyes elemek önálló teljesítménye. -
V.Milán
aktív tag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Pesti vagyok

-
V.Milán
aktív tag
válasz
Zoliee
üzenetére
Az még kiválasztásra vár
, ezért írtam, hogy még találkozunk. Most csak valami átmeneti megoldás fejhallgató van, a fő utazós fejhallgatót lehet, hogy itthon szerezném be, mert mindenképp ki akarom próbálni, hogy milyen lesz az eredmény mielőtt vásárlok, ezért megvárom a lejátszót, hogy legyen mivel próbálkozni. -
V.Milán
aktív tag
Köszi mindenkinek a segítséget. Végül bezsákoltam a DX270-t szállítással 1177 dollárért (kb 360.000 Ft), közvetlenül az ibasso-tól. Kíváncsian várom, aztán ha aktuális lesz, találkozunk ismét odaát a fejhallgatós topikban

-
osonte
őstag
válasz
V.Milán
üzenetére
Nincs mit! Amennyiben feljeb szeretnél lépni és nem zavar, hogy duplázódik a készülék mérete, akkor sokkal inkább egy iBasso PB6 külső AMP, asztali szintű teljesítménnyel és van benne csöves mód, ami szintén nem érthető módon részletes + megtolja szépen a mélyeket, jobban mint a 2x4Wattos asztali rendszerem. Illetve van benne AB osztályú üzemmód is. Ennek is utána tudsz olvasni: [link] (bár még friss a fórum, a DX270-es topikban is vannak vélemények róla). Most mondhatni elég nagy sztár ez a párosítás, nekem is ez van és soha nem volt ilyen jó hang, amit korábban hallottam volna. Az a baj a DX340 szárazsága a DAC-ja miatt van, ami nem cserélhető, ebben jobb a DX270 az R2R DAC-jával. Illetve a cserélhető AMP moduloktól jóval nagyobb valós teljesítményre képes az említett (mondjuk méretre nagyobb) PB6 erősítő.
Én a Muzix-al beszéltem fél órát telefonon, képben volt az eladó és a DX340-et is megvettem volna, kb 780 ezer Ft, de lebeszélt róla, pont a száraz hangja miatt és a DX270 + PB6 szettet ajánlotta, ami olcsóbb is volt és igaza volt, hogy mennyire jó a hangja... -
Zoliee
őstag
válasz
V.Milán
üzenetére
Nehéz szavakkal leírni egy hangot. Pláne úgy, hogy az meg is feleljen a fentebb megfogalmazott elvárásaidnak.
Egy biztos, én is határozott vásárlási szándékkal, és nagy elvárásokkal hallgattam meg egy dx340-et mind a 3 amp-jával (15,17,18) ééés a végén mégis DX270 + Pb6 lett belőle.Szerk: ami kizárólag azt jelenti, hogy nekem ez utóbbi jobban tetszett.
A DX340MAX-ban ugyanaz a dac lesz, mint a simában. Szóval az alapkarakterében ne várj hatalmas változást. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
V.Milán
üzenetére
A DX270 szerintem mehet elsőnek, az ott szerzett tapasztalatokból pedig már tudni fogod, hogy merre akarsz haladni.
Ha később pedig továbblépnél, akkor pedig DX340 és felhajtod hozzá pl. Head-Fi Classifiedsról a kiegészítő boardokat, elég népszerű modell, szinte mindig van belőle eladó.
Vagy ha a későbbiekben pénz és súly nem számít, de szeretnéd Paksot is magaddal vinni, akkor meg mehet majd a most bejelentett DX340 MAX:

-
V.Milán
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Erről az oldalról nem is néztem

Valid, amit írsz, így lehet, a dx 270 lesz a nyerő és ha úgy érzem, van ahol jobbra vágyok, későbbre veszek 340-t, vagy 320 max-t másodlagosnak
-
V.Milán
aktív tag
válasz
osonte
üzenetére
Köszi, hogy így összefoglaltad
Vajon mennyire éri meg a 340-es cserélhető modulos funkciója? Mert kényelemes lenne a 270, az kijön a pénzemből újan is és még marad is, de kissé a 340 felé húz a szívem; nagyon jókat írnak róla, csak vajon megéri-e a +500 dollárt, vagy szenvedést a használt importtal.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
V.Milán
üzenetére
+1 a DX270-re.
Részletezésben a DX340 jobb (plusz a cserélhető elemek akkumulátor és board fronton nagyon jók), de azt fontos tudni, hogy a több részlet nem jelent automatikusan jobb hangot (itt jön be nyilván mindenki személyes preferenciája a képbe).
Alapvetően van egy arany középút, ahol a lehető legtöbb zenei részletet megkapod, de még nem megy a zenekönyvtárad diverzitásának a rovására.
Gondolok itt arra, hogy egy túlságosan részletező új eszközön az addig gondosan összeszedett zenekollekciód fele hirtelen olyan pocsékul szól az albumok mixing/mastering fronton elkövetett hibái miatt, hogy tömegével szórod őket a szemétre.
A DX270 egy egészséges kompromisszum, relatíve új eszköz is, szóval a gyártó sok idegesítőbb, apróbb hibát erre a modellre már kijavított.
-
osonte
őstag
válasz
V.Milán
üzenetére
Igazából Neked a nagy kérdés, hogy DX270 vagy DX340 (használtan).
Mondjuk ez alapján: "Melegebb hangzást kedvelem", egyértelműen a DX270 R2R DAC-ja a megfelelőbb, bár nem tipikusan az a nagyon meleg, illetve kevessebb részlettel rendelkező hang, amit eddig R2R-en hallottam, ez talán nem is meleg, hanem inkább zenei, de csomó pontos részlet van benne (ez saját tapasztalat). Enneke ellenére a DX340-hez hasonlítva, a Head-Fi-t végigolvasva, a DX340 még részletesebb, de cserébe szárazabb hangot ad. Többen vannak, akiknek van mindkettő és mégis a DX270-t hamarabb veszik elő, mert jobban tetszik az embereknek az a hang, még a kicsit (tényleg kicsit) kevesebb részlettel is, meg persze sokkal könnyebb súlyban, ami kényelmes. A mély hangokkal nem lesz gondod, a DX270-et én is hallom, de a DX340-nél sem panaszkodnak rá, meg gáz is lenne abban az árkategóriában (bár ott lehet a cserélhető AMP modulokkal játszani). Annyi, hogy rock zenét nem hallgatok, így abban nem tudok nyilatkozni. Itt tudsz többet olvasni a DX270-ről (ahol néha összevetik más DAP-okkal is, akár DX340-el): [link] . -
Dorien
veterán
válasz
V.Milán
üzenetére
iBasso DX170 + FiiO FT1 zárt fejhallgató 4.4mm balanced kábellel - Nekem ez a kombó van, ezt nyugodt szívvel tudom ajánlani, ha jó mélyeket és izolációt szeretnél.

Próbáltam ugyanezzel a lejátszóval a zártak közül a Denon D5200-at és az ATH-A990Z-t, bár azokat csak a 3.5mm kimenetről, de egyik sem hozta ezt a hangminőséget...
-
V.Milán
aktív tag
válasz
Dorien
üzenetére
És mélyekben melyik a legjobb? Szeretnék egy nagyon jó, részletes, disztingvált hangzást a mély, nagyon mély tartományban, a különböző motívumok jók elkülönüljenek és hirtelen dinamikák is szépen megjelenjenek és nagyon pontos legyen (rosszul vagyok attól, ha kicsit is egybe folyik, kásásodik lent) úgy, hogy a közép és a felső tartományban is szépen vissza legyen adva, ami kell. Méret annyira nem zavar, ha befér a táskámba, ahogy üzemidőben is hajlamos vagyok kompromisszumot kötni és az említett ~1200 dollárt is kiegészíteni kicsivel, ha ezen múlik.
-
Dorien
veterán
válasz
V.Milán
üzenetére
Már a DX170 is egy fantasztikus hangú DAP egy FiiO FT1 zárt fejhallgatóval, ha a 4.4mm balanced kimenetről van hajtva. A zászlóshajó a DX320 MAX Ti, de ez egy böszme nagy cucc. Ezt leszámítva a DX340 volt a top, de újabban a DX270 a sláger, az R2R DAC miatt.
Szerintem már egy DX180-nal is nagyon jól jársz. Cserélhető akkus, erős kimenetekkel rendelkezik, viszonylag könnyű, és egész hosszú az üzemideje.
-
V.Milán
aktív tag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Értem

Mekkora a különbség DX 200 és 300-ak között? Head-fin lehet néha 340-t is vadászni 1200 dollár körül, ami pont kapóra jönne így, hogy dollárból vennék (miért ennyivel olcsóbb az amerikai piacon?). Zeneileg melyik lenne jobb a Djent, Glitch Metal, stb komolyabb basszusú, sok subito stílushoz? (Úgy hogy esetleg a hatalmas spektrumú többi műfajjal is jól kijön) Melegebb hangzást kedvelem, és örülnék, ha a DAP sokféle fejhallgatóval kijönne (zárt és nyitottal egyaránt, de egyelőre első sorba zárttal tervezem), mert még nincsen fejhallgatóra igazán terv, de szeretném, ha lenne mozgástér.
-
V.Milán
aktív tag
Sziasztok!
DAP-ot keresek, használt, vagy új is lehet, még nem néztem ki hozzá az utazós fejhallgatót, egyelőre ideiglenes megoldással használnám. 1190 dollárom volna rá (dollárban fizetnék, nem akarok váltani). Mit javasoltok, mik a szempontok? (új vagyok DAP témában, sose volt még nekem, de sokat utazok és szeretnék egy minőségibb hangrendszert, amennyire a keret engedi
)köszi a segítséget!
-
Dorien
veterán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Ide mindenképp: Hardverapró, AVX, Head-Fi
Az eBay elég macerás, meg jutalékos, de ott is van értelme.
Jófogás, Vatera, FB Marketplace vagy FB csoportok esetleg, ha van rá időd, energiád. -
ericdrawen74
senior tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Köszönöm a segítségeteket.
2db IBASSO DX260, ebből az egyik már az MK2.
3db fülhallgató: 1db SHANLING REGAL, 1db SHANLING ME800 és 1db IBASSO AM05-öt szeretnék eladni. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Ha komolyabb cuccok, akkor mindenképpen Head-Fi Classifieds.
-
osonte
őstag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Az egyetlen hely pluszba amit a fórumtárs is írt, de szerintem ugyanazok az emberek nézik mindkét helyet. Régen a Jófogás volt még, de ott már töröltem magam, mert tele van csalóval, illetve ott nem nagyon tudnak különbséget tenni az 5-50-500 ezres füles között, szerintem kb AirPods-ot érdemes ott eladni... A Facebook Marketplace, na hát ott sem nagyon tudják, hogy a komolyabb audio termékeket eszik vagy isszák, max megjegyzik például a fülesnél, hogy ennyiért vezetékes? Szóval még mindig a Hardverapró a legjobb választás. Viszont itt sem a régi az adás-vétel, nagyon be van állva a piac, még a szinte új terméket is kb max féláron szeretnék megvenni... Viszont érdemes ide feltenni, hátha belefutsz egy értelmes vevőbe.
-
SZKEBE75
senior tag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
-
ericdrawen74
senior tag
Hardveraprón kívül hol tudok még hírdetni? Van két hordozható lejátszóm és kettő vagy három fülhallgatóm, amit eladnék.
-
osonte
őstag
A Head-Fi-n van az iBasso DAP-okhoz tuning lehetőség hangban, ami sok fölösleges rendszerfolyamtot eltávolít és belenyúl a rendszerbe is. A DX270-en teszteltem, nekem jobban tetszik az a hang, amit az iBasso gyárilag nyújt, de lehet velem van a probléma és ez változó kinek mi tetszik.
Ami biztos, hogy 130 feletti rendszerfolyamat/app fut az Android 13-nál gyárilag a DAP-on, amit kiolvastam, hogy a működéshez akár 60 körüli is elég. Van egy csomó felesleges cucc, amit az iBasso benne hagyott, nyomtatókezelés, kameralyuk kivágás kezelése, Google Wallet, ezek lassíthatják a DAP-ot, memóriát foglalhatnak és a hangnak is jót tesz, ha minél kevesebb a háttérfolyamat. Elkezdtem optimalizálni, most kb 100 rendszerfolyamatra (ebben a saját appok is benne vannak) csökkentettem, de lassan csökkentem 10-10 rendszerfolyamat eltávolításával, hogy észrevegyem, ha valaminek az eltávolítása hibát okozna, pár napig tesztelem és újra csökkentem a rendszerfolyamatok számát és újra ismétlem, amíg elérem azt, amikor már tényleg csak a fontos és működéshez szükséges dolgok maradnak. Azt észrevettem, hogy már most is érezhetően gyorsabb a rendszer, vélhetően lassabban is fog merülni (azzal mondjuk eddig sem volt baj) és memóriahasználat is csökkent, most UAPP-n hallgatok Tidal-t és 2.2GB-ot használ a 4GB memóriából. Amikor kész leszek és biztonságosnak/stabilnak ítélem a rendszert, ha van rá érdeklődés, akkor megosztom a listát, hogy miket távolítottam el (adb-vel), persze csak ha van rá igény.
A DX270-ről is írjak pár sort, most tartok 85 óra bejáratásnál, napi 10-12 óra megy bele átlagban. Most már szerintem drasztikus változás nem lesz a hangban, de szép a hangja most is már. Ami brutál jó, hogy bár átmenetileg a Sennheiser gyári balanced kábelét használom (HD660S2-höz járt), aminek jellemzően vékony hangja van, kicsit több magassal, de lehet állítani DAC erősítését Low/High között (nem az AMP-ra gondolok, ott is van Low/High) és ha a DAC Low-on, AMP High-on van, illetve az ötféle filter közül (NOS+4 egyéb filter) az utolsót választom, akkor teljesen korrektül korrigálja a kábel gyengébb hangját és mintha drágább lenne a kábel olyan hangot ad. Nyilván majd lesz jó kábel, csak most 3 méteres van, az meg hossszú. Illetve jó vele filmezni (jók a mélyek, effektek, nagyon részletes, tér is szépen van benne), BT-vel kapcsolódok a TV-hez, ami órákon keresztül is atomstabil (mintha a DX180-nál nem lett volna ilyen stabil a hang emlékeim szerint) és jobb hangot ad BT-n, mint korábban az optikai kábelen (persze ez lehet a TV-m gyengesége is).
-
osonte
őstag
Jó dolog ez a bejárató kábel, egész nap rajta lehet hagyni és végre kicsit hangfalazhatok is: [kép].
A router folyamatosan kiírja hol tart a DAP, mennyit volt bekapcsolva (mivel azonnal hálózatra csatlakozik).Tegnap éjszaka,vagy inkább ma hajnalban elértem a 20 órát, azt szerintem érdemes a fejhallgatóval átélni, eléggé szignifikáns változáson megy keresztül a hang. Viszont kicsit azért fárasztó is volt a végére, két nap alatt nagy részét a fejemen volt a fejhallgató (főként a nyakam fáradt el). Most kényelmesebb napközben a hangfal és innentől kezdve napközben csöndben járódik, utána feltöltöm az akksit, 1 óra pihenés (le kell hűlnie) és este 21-22 körül kezdem hallgatni, akkor derül ki, hogy mennyit változott az előző naphoz képest, de itt már talán nincsenek akkora ugrások, nem tudom mennyire veszem észre napról-napra. A cél a 300 óra, napi 10 órával 30 nap alatt tudom kijelenteni, hogy kész vagyok. Utána csak ha zenét hallgatok, akkor kapcsolom be, vagyis minden este. Az első 20 percben maximálisan igaz, hogy be kell melegednie az R2R miatt, ott másképpen szól. -
osonte
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
osonte
őstag
válasz
Dorien
üzenetére
Az ami durva, hogy rengeteg embernek USA-ban van DX340 és DX320MAX a DX270 mellett. Ott annyira olcsón ki lehet fogni egy használt DX340-et, hogy aki a szoftveres tuningot fejleszti az iBasso-khoz, azt írta privátban, hogy meg sem írja mennyiért jutott a DX340-hez, mert szégyelli (annyira olcsón), meg nem akar hergelni, mert tudja, hogy nálunk kicsit másak az árak. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy akiknek van 340 és 320 is, azok azt írják, hogy technikailag hiába jobbak azok a DAP-ok, de amióta megvan a DX270, azóta inkább azt hallgatják, mert természetesebb a hangja a többihez képest. Szerintem a HD600-as sorozattal megvan a szinergia, de majd lesz teszt HD650-el is és Focal Clear Pro-val, meg majd lehet még összejöhet egy Erzetich Phobos teszt. Mással nem jut eszembe, hogy lehetne itt Pécsen tesztelni. Gondolom sokan Hifiman planár tesztre lennének kíváncsiak, ha valakinek lesz, akkor azzal még lehet bővíteni a képet.
Szerintem sokan kíváncsiak lennének a Hifiman Serenade hangjára egy Arya vagy HE1000SE-vel például, de az a dobozában pihen most...
-
Zoliee
őstag
válasz
Dorien
üzenetére
Ebben a kategóriában talán már kevésbé lényeges maga a készülék súlya. Ezek nem utcára készültek (szerintem), ha a hozzájuk használt fejhallgatókat is figyelembe vesszük, akkor mindenképp.
Lakáson belül, esetleg terasz, erkély, kert a fő életterük...
Osonte: köszönöm én is a beszámolót

-
Dorien
veterán
válasz
osonte
üzenetére
Ezzel zárom, hogy minden Forintot megér, hihetetlen egy tenyérben elférő eszköztől, nem véletlenül írják rá többen, hogy ez a DAP felkavarja az állóvizet, mert mostanában nem volt ilyen ugrás hangban a DAP-ok területén (főleg ebben az árkategóriában).
Már eleve az pozitív, hogy ez tényleg csak 265g, nem pedig egy ~félkilós tégla, mint a DX340 (486g) vagy mint a DX320MAX (620g). Hangminőségben meg úgyis rengeteget számít a fejessel / fülessel való szinergia, meg az egyéni preferencia...
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Megérkezett az iBasso DX270 R2R Ultra DAP. A Fejhallgató erősítő és DAC topik-ban egy első benyomásos beszámolót ígértem, majd egy olyat, amiben már bejáródott. Viszont úgy gondoltam, hogy mivel egy új modellről van szó és mégis ez inkább a DAP-os topik, inkább ide írom és majd oda csak linkelem.
Pár kép róla: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] .
Tápegység: [kép] , adatlapja: [link] .A kijelzővédő üveg 1db a készüléken, illetve 2db tartalék, jár hozzá fólia is, talán 3-4db.
A tok nagyon jó tapintású, drágább fajta. Könnyen belecsúszik a készülék, de nagyon precíz az illesztés, gombok nyomása puha. Jár hozzá egy digitális koax átalakító. Illetve a csomagban van egy 4.4mm-es kábel, aminek a végén ellenállás van, mintha fejhallgató lenne rajta, ezt bejáratáshoz adják. Bejáratás: az első 10-20 órában közel sem azt adja amit tudni fog, utána kezd el alakulni, valaki 200 órát ír a bejáratásra, de hivatalosan 300 óra felett van bejáratva. A hozzá járó bejárató kábellel lehet 23 órát járatni naponta, de nagyon fontos része a bejáratásnak, hogy legyen 1 óra pihenés, amikor teljesen át tudja venni a szoba hőmérsékletét, mivel az is része a folyamatnak, hogy hideg állapotból kell felmelegednie. Amúgy nem melegszik a készülék, langyos, de azért gondolom ne párnára legyen rakva, hanem asztalra vagy bármire ami elvezeti a hőt. A felépítése miatt minden bekapcsoláskor az első 20 percben még bejáratva sem fogja azt a hangot adni, mint amikor eléri az üzemi hőmérsékletet, ez így marad. A hozzá járó 12 Volt-os adapter nem tölti a készüléket, dupla akksi van a DAP-ban és külön akksi hajtja az AMP részt, azt ki lehet hagyni és akkor nagyobb teljesítményt tud az AMP rész a külső 12 Volt-os adapterrel. Tölteni USB-C -vel lehet, elég jó kábel jár hozzá, érdemes QC3.0 szabványú töltőt venni, ha kell a gyorstöltés (ami valamivel több mint 2 óra) és a 9Volt 2Amper, illetve 12Volt 1Amper-t kell tudnia (az 5Volt-ot nem írom az alap), én ezt találtam legjobbnak hozzá: [link] , pont az USB-A QC3.0 és tud mindent. Többen panaszkodnak Reddit-en a PD töltésre, azt nem erőltetném inkább. Biztos kihagytam valamit, de így is sok mindent írtam, majd legküzelebb talán eszembe jut.Első benyomás, kézbe véve, iszonyat minőségi érzést kelt (tokban is), az ezüst nem festett, szóval ha karcolódik az se lesz olyan mint a festett szürkén. Hangban szintén első benyomás, az első órákban kritikusan változik, szinte óráról-órára lehet hallani a pozitív változást, most kb 3 óra után, ami nem releváns végeredményt illetően és nem is szeretnék belemenni elemzésbe így. Van viszont pár dolog, amit ki lehet jelenteni, ami kérdéses volt, hogy mit kezd a 300ohm-os Sennheiser HD660S2-vel, ezt lazán hajtja, trápról főleg határozottabb. A hangerő 63-ig megy, általában 30-35 között hallgatom, a 40-es hangerő már elég hangos, az felett nem hiszem, hogy akarnám valaha hallgatni. A másik dolog, hogy ez az R2R nem a megszokott hangot hozza, nem egy meleg finomkodó cucc, viszont úgy részletez, ahogy azt még soha nem hallottam, mindent hallani, de semmi fárasztó, nem tudom hogyan csinálja, minden természetes, nincs kevesebb mély, mint a nagy asztali rendszeren, de sokkal többféle mély van, olyan effektek vannak a zenében, ami teljesen új számomra, a magas is van, semmi visszafogottság, de annyira simogatja a hallásom még a sok részlettel is. Most írtam mégis a hangjáról, de azt érzem, hogy ezt leírni nem tudom, csak hallgatni. Addig is a Head-Fi-n sokat írnak a hangjáról: [link] . Az hogy vannak ellentétes, összeütköző vélemények a hangot illetően, azokat kezdem érteni, mert ahogy hallgatom, egymásnak ellentmondó jellemzőket kellenene egy mondatba írnom és nem azért, mert bizonytalan vagyok, hanem olyan dolgokat old meg, ami eddig egyszerre nem volt jellemző.
Ezzel zárom, hogy minden Forintot megér, hihetetlen egy tenyérben elférő eszköztől, nem véletlenül írják rá többen, hogy ez a DAP felkavarja az állóvizet, mert mostanában nem volt ilyen ugrás hangban a DAP-ok területén (főleg ebben az árkategóriában).
Nem olvasom vissza amit írtam, bocs ha van benne hiba.
-
osonte
őstag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Nekem majdnem lett, piszkosul tetszett és sok jót olvastam a hangjáról. Fél órát beszéltem pénteken a Muzix-al és minőségre jónak mondták, illetve kellemes meleg hangja van elmondás szerint. Viszont az a kérdés mit kellene hajtania? Mivel csöves módban emlékeim szerint 910mWatt 32ohm-nál. Nekem 300ohm-os Sennheiser HD660S2-t kellett volna meghajtania és az M8T-ről egyértelműen lebeszéltek, mert gyenge lenne hozzá. Végül az iBasso DX270 lett a választás, mert annak is melegebb hangja van (talán nem annyira, mint az M8T-nek) az R2R DAC miatt, de 1575mWatt teljesítményt tud akár 32ohm-nál. A tapasztalat a Shanling márkával másfél/két éves náluk, megbízható márkának mondta az eladó, de egy nagyon picivel azért több a gond a vele, mint az iBasso-val. Illetve az iBasso-nál 10év múlva is tudnak akksit adni, amit a Shanling-nál nem ígértek. Kedden érkezik meg a DX270, azt is nagyon dícsérik, várom már.
Nem tapasztalat volt az M8T-ről, csak átbeszéltük, de a Muzix-nál a férfi eléggé képben volt. Szerintem Neked is tudnak segíteni, hogy ha megmondod mihez kell és milyen hangot szeretnél hallani.
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Milyen ársávban kellene nézegetnem, ha egy ibasso dc07pro-t szeretnék lecserélni egy DAP-ra úgy hogy a hangminőségben ne legyen visszalépés? Van esetleg konkrétan ilyen tapasztalat itt?Ipad-ról/notebook-ról szoktam használni, de kíváncsiságból/kényelemből lehet kipróbálnék egy dap-t.
-
magyargyerek
tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Bocs, nem láttam hogy kérdeztél. Aksija az Astell&Kern AK100-nek még eredeti ! igen. Jól bírja! (2015-ös vétel volt) Van egy Fiio X1-em hasonló idős, majdnem egyszerre vettem őket. Na a fiio aksija haldoklik. Ennyit a fiio értékállóságáról. De talán azóta fejlődtek? Minden esetre annyira gyors a fejlesztés hogy lehet nekik van igazuk. Nem tizenévre tervez a kinai.
-
ericdrawen74
senior tag
Ezzel a készülékkel van valakinek tapasztalata: SHANLING M8T?
-
gaben22
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Sajna nekem gyerekkoromban ilyen luxi cuccokra, mint Sony Walkman nem telt, pedig szerettem volna. Karácsonyra kaptam valami piacos ratyit, aztán amíg ment, ment
. -
Don't Panic
őstag
Előjött a fiók mélyéről , régi szép idők
20 éves jubileumi kiadás volt a Sony részéről.
-
Bodor
veterán
válasz
insyde5
üzenetére
Igen, elhiszem, hogy drága, de gondolj arra, hogy ez egy hosszútávú jó beruházás, és így ki hagysz egy pár feleslegesen drága lépcsőt.
Gondolom jó lenne vásárlás előtt meghallgatni, sajnos ebben én már nem tudok segíteni...
Innen vám és áfa mentesen meg tudod rendelni, ha szeretnéd.
[link]
Vagy talán még itt: [link] -
ericdrawen74
senior tag
válasz
eddieke666
üzenetére
Pesten laktok?
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Párom szeretne magának egy olcsó MP3 lejátszót venni, hogy mikor egyedül utazik a vonaton tudjon zenét hallgatni. Telefonról zenehallgatás nem megoldható.
A lehető legolcsóbb, de már használható lejátszót szeretné. Fülhallgatóval használná.
Klasszikus stílus főleg amit hallgat. Külföldi rendelés is lehet, amennyiben szükséges, illetve lehetőség szerint újat. Azonban ha van megfelelő még használaható használt, akkor attólsem zárkozik el.Van esetleg valami ötleteetek?
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
magyargyerek
üzenetére
Nagyon szép állapotban van!
Szerintem ezek voltak a legszebb készülékek, igazi kis ékszerek voltak.
Szerintem az AK240 mellé fogok venni egy AK120-at is.
Az aksija még az eredeti, hogyan bírja?
-
magyargyerek
tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Nekem még megvan és szuper kis üzemképes a kistestvére, Astell&Kern AK100 lejátszó. 2015-ben vettem.
Két micro sd kártyahely és egy 32 Gb belső tár van neki. Két 64 Gb-os kártyával elboldobul, a nagyobbakat már nem szereti. Olvastam róla hogy a benne lévő Wolfson 8740 chip gyártója csődbe ment, amit felvásárolt egy a mai napig rengeteg chippet gyártó cég (pld. Cirrus Logic CS43131) Ebben már van bluetooth, úgyhogy vezeték nélküli fülest is csatlakoztattam már rá. Persze ez valami 4..... akárhányas bluetooth lehet. -
-NoVa-
veterán
Nagyon összeillő pár. És nem utolsósorban a Xelento 2 Wireless neckbanddel is szépen feljön az aptX HD logo a képernyőn csatlakozáskor, szóval ha épp nem rádugva szól a zene, akkor is ad némi pluszt a DAP a telefonhoz képest, ha az nem támogat aptX HD-t vagy LHDC-t.
A kávézós digitális nomádkodós szettem épp kéznél volt illusztrálni
-
-
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Inkább vonatozás. Heti 20 óra legalább.
-
Üdv.
Szeretnék DAP-ra váltani, egy Beyerdynamic Xelento Gen 2-vel használnám, szimmetrikus 4.4-es Pentaconn kábellel.(jelenleg btr17)Két kiszemeltem van: a FiiO M21 és az iBasso DX180. Szerintetek melyik passzolna jobban a füles karakteréhez?
Eredetileg max. 150 000 Ft-ot szántam rá. Tudom, hogy a DX180 újonnan ezen felül van, és használtan sem nagyon találni még (ami érthető, hiszen friss modell), de ha az állapot és a garancia rendben van, talán elgondolkodnék rajta. Elsősorban viszont az új eszközöket preferálnám.
A zenei ízlésem nagyon széleskörű, mindenevő vagyok. Minden tanácsot és tapasztalatot szívesen fogadok!
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
chubii
üzenetére
Hát nagy afelé hajlok.
Igen az AK240 még kompakt és jól szól, a többi AK300 és KANN sorozat már nagy, ez igazi hordozható gyöngyszem.
Volt AK120-am(1gen) is (szerettem nagyon), az nagyon cuki kis lejátszó volt és ette a 128gb-os Samsung EVO SD kaártyákat, így kerek 300gb tárhelyel lehetett rajta gazdálkodni.
-
chubii
senior tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
+1 szavazat a használd és élvezd opcióra
Ha mindenképp eladnád, én külföldön próbálkoznék inkább.Személy szerint kicsit tartanék az akksitól ennyi idő után, de úgyis csak kibontás után derül ki.
Csípem az Astell megosztó formáit, külsőre nagyon tetszik ez az AK240 is. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
-NoVa-
üzenetére
Ilyet nem kérdezek az AI-tól, mert nyilván blődségeket beszél, ezt amúgy is kb lehetetlen beárazni.
Komoly cuccod van, mondjuk ezt gondolom jobban otthon használod vagy útközben is ez az összeállítás?
Azon agyalok, hogy ezt megtartsam e bontatlanul és vegyek egy használtat, vagy bontsam fel és használjam élvezzem, hogy zsír új és olyan állapotban van ahogyan én vigyázok rá. (3napja ezen vacillálok
)#36447 bitrograde: Tudom, viszont az aláírások nem látszanak, így oda majdhogynem hiába írok bármit is.
Köszi, ha szállít ide (és nem csilliárdokért) akkor az egy jó vétel lehet.
-
bitrograde
senior tag
Saját portéka szaktémában nem hirdethető, csak aláírásban. Amúgy meg.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Bármit megkérdezel egy ChatGPT/Gemini modelltől, hogy régi, bontatlan, azonnal csilliárdért halucinál gyűjtői példányokat belőle, akkor is, ha amúgy értéktelen vackok. Tudom, hogy az ár nem ár a hirdetésben, láttam az alsó sort, csak némi realitást teszek alá.
Tőlem max az A&K SR35 + PA10-et lehetne megvenni, de nem eladók
Bevált stack.

Avagy a pici modernebb DAP jó fejegység, a ROHM DAC-ot a Cayin N8mkII-ben is imádom, és a PA10 a hiányzó A osztályt adja hozzá, így mindent tud amit a nagyok.
Itt a kontinensen inkább 400-600 Euro körül mennek a használtak, 1300 körül meg Japánból gyári dobozos, képernyővédő fóliával, stb. Angoloknál most is van 250GPB-ért hirdetve bátrabbaknak. Teljesen bontatlant nem láttam, jó cucc.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
-NoVa-
üzenetére
Szia,
Milyen AI?
Ilyenben miért kérném az AI tanácsát, mit tudna mondani egy réteg termékről ami nem feltétlenül a nagyközönségnek készült, hanem Audiofil felhasználóknak.240$-ért egy szép használtat már most megveszek tőled, aztán ezt megtarthatom Bontatlanul.
Azért raktam ki, hogy hátha valakinek nagy álma volt, aztán így valóra válhat az álma, nem egy lerúgott bizonytalan állapotú(ugye poti az érzékeny része) darabot kell vennie.
-
-NoVa-
veterán
válasz
üzenabakusz
üzenetére
Szerintem ez az AI hitegetése, a ChatGPT szokott ezer éves bontatlan dolgokra mondani csillagászati gyűjtői árakat, nem létező piacokat vizionálni. 240$-ért néha néha cserélt gazdát egy-egy szép állapotban tengerentúlon, de azok bontott, megkímélt használt darabok.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
üzenabakusz
üzenetére
Ha olvastad a hirdetést, akkor láthatod, hogy "Ár: megegyezés szerint".
-
üzenabakusz
tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Szia!
Nem írtál véletlenül eggyel több egyest?
-
Robi BALBOA
őstag
Sziasztok,
Tudom eléggé réteg igény, de ha valakit érdekel van egy Ilyenem.
-
gaben22
őstag
válasz
üzenabakusz
üzenetére
Ha jacken akarod mindezt, akkor az analóg jelet a kábelen fogod mérni, ráadásul ha mindezt számítógépen akarod, akkor abban is jó eséllyel lesz egy digitizer így igazából mindent fogsz mérni csak épp az MP3 lejátszót nem
. Meg persze ne MP3-at nézz, hanem valami lossless formátumot. Különbség pedig biztos lesz, hisz minimum 1 digital-to-analog konverzió végbemegy (majd azt valahogy visszadigitalizálod, hogy össze tudd vetni az eredetivel), kérdés igazából, hogy mindezt fogod-e hallani, manapság már egész olcsó DAP-ok SNR értéke is olyan jó, hogy nem igazán azon múlik + ugye EQ, default hangolás is belenyúl. Értem a célt, amit szeretnél, de ilyet igazán csak akkor tudsz értelmesen megnézni, ha végig digitális domainben maradsz és biztosan tudod, hogy a DAP nem nyúl bele abba se. Ezen az oldalon a csávó meg szokta tolni az elemzéseit, bár főleg erősítőket, esetleg ott lapozgass. -
üzenabakusz
tag
Van esetleg valami egyszerűen kivitelezhető viszonylag objektív minőségi teszt mp3 lejátszókhoz? Olyasmire gondolok, hogy egy adott zene vagy erre kitalált hanganyag lejátszása és jacken keresztül számítógépen való rögzítése, majd a lementett hanganyag spektrumvizsgálata.
-
fericske
addikt
válasz
üzenabakusz
üzenetére
Igen.
Line in, line out, ezek analóg csatlakozások.
Gond nélkül működnek kábelfordítókkal, hogy például jack-rca, ha eltérő a ki és bemeneti csatlakozás kivitelezése.
Röviden, össze tudod kötni a dolgaidat így és működni fog, ahogy szeretnéd. -
üzenabakusz
tag
válasz
fericske
üzenetére
Köszönöm, nekem CMT-CPZ2 Sony hifi tornyom van, azon a felhasználói útmutató szerint analog in bemenet van, az ugyanaz, amit line in-nek nevezel?
Egyszer régen kipróbáltam, hogy egy Sony mp3 lejátszó fülhallgató kimenetét rákötöttem erre az analog in-re, de nagyon torz hangot adott, használhatatlan volt.
-
fericske
addikt
válasz
üzenabakusz
üzenetére
Szia,
Nem off a kérdésed.
A line out arra jó, amit írsz.
Amin van line in, azzal összekötheted, mint forráseszközt.
Illetve usb-n keresztül külső hangkártyaként (dac) is működik. -
üzenabakusz
tag
Nem tudom, hogy kérdésem on vagy off, és mennyire ide illő?
Még nem volt komolyabb lejátszóm, csak mp3, most nézegetek egy Surfans F20-as zenelejátszót.
Az a kérdésem, hogy ezen van Line out kimenet, ha jól értem, ezt össze lehet csatolni például a hifi toronnyal, amin van elől egy Analog In aljzat? Ennek eredménye az lesz, hogy viszonlag jó minőségben lehet zenét halgatni a hangfalon át, mintha cd-t hallgatnék? -
SZKEBE75
senior tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
SZKEBE75
üzenetére
Ha itthonról vennéd és a pénz nem számít, muzix.
Ha EU-n belülről is belefér, akkor újként az ibasso hivatalos boltja sokkal jobb áron kínálja vagy ugyanennyiért az audiophonics is jó lehet.
Ha nagyon ráérsz és költségoptimalizálnál, akkor a head-fi classifieds EU-s hirdetései között is szétnéznék, időnként szokott lenni belőle eladó.
-
SZKEBE75
senior tag
I Basso DX340-hez, honnan rendelnétek AMP14-et?
-
Kelvin
őstag
válasz
flash-
üzenetére
Akkor segítek még egy picit és kimásolom neked.
Hogy kérjünk segítséget?
- Mennyi pénzt szánsz a lejátszóra?
- Milyen fül- (vagy fej-)hallgatóval használnád? Tervezed-e a fül-/fejhallgató cseréjét a jövőben?
- Milyen zenéket hallgatsz?
- Milyen hangzást szeretsz?
- Külföldi rendelés szóba jöhet-e?
- Csak új vagy használt lejátszót is vennél? -
flash-
veterán
válasz
bitrograde
üzenetére
Rendben köszönöm mégis van olyan ami ajánlott vagy valami lista hogy melyik miben jó?
-
-
flash-
veterán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Ilyen kb 50ezer ft körül gondolkodom, a 10éves wolfson chipes dx50 hangját gondolom ezek a Hiby-k is hozzák...?
-
flash-
veterán
sziasztok!
ibasso dx50-et váltanám le mert az már haldoklik(mind a kettő) legalább ilyen hangú hordózható eszközt keresek. De egyébként nem érdekel sem a nagyfelbontású zene, és a a tidal sem érdekel.
tiszta hangzású ,de nem teljesen stúdió, hanem picit-enyhén meleg hangzású eszközt keresek minél olcsóbb áron amin már nincs nagy komromisszum(tehát azért van kijelzője, képes megjegyezni olyan beállitásokat kikapcsolás után is hogy mondjuk 2 óra után kapcsoljon ki hiába szól a zene rajta,stb..)most vagy olyan megoldás kell amikor mobilhoz kell valamit még csatlakozatni hogy szebb legyen a hangzás, vagy pedig egy hordozható lejátszót keresek.
fülhallgatóval használnám fejhallgató erősítő sem kell.
(A telefonomon nincs már jack kimenet csak usb ha ez számít de ha eleve jobbak a külső dac megoldások ár érték arányban az elvárásaimnak akkor nyilván az kell nem pedig a telefonra tehető megoldás)mit-miket ajánlanátok?
-
Don't Panic
őstag
Új Fiio DAP
-
Caustic
csendes tag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Ööö, okkay...
Hát igen, csak ki kéne nyitnom a szemem és nemcsak nézni, de talán látni se ártana, silly, silly me
Köszönöm a gyors reakciót. Szép napot mindenkinek. -
Caustic
csendes tag
Helló szia hi mindenkinek!
Gyors kérdés Shanling M1 Plus tulajdonosokhoz: találkozott bárki olyan problémával, hogy lejátszás közben, lezárt képernyővel nem működik az előre/hátra tekerés? Hiába tartom hosszan lenyomva a navigációs gombokat, csak léptetni lehet vele, tekerni nem. Ez szándékos/normális, eleve tervezett dolog vagy valami glitch és hogy lehet ezt kijavítani? Mert rohadt idegesítő, hogy egy közel 100ezres lejátszót csak feloldott képernyővel lehet normálisan használni. -
chubii
senior tag
válasz
bitrograde
üzenetére
Az a Headfi-s nagyon jó áron van, amit szaki58 is linkelt a másik topikban. Nekem nagyon szimpatikus, hogy külső tápról is elmegy, kímélve az akksit, plusz könnyebb is cserélni, ha mégis szükség lenne rá.
Az Ant marad? Most másik hobbimra tervezek rálocsolni egy kisebb összeget.. nem lenne jó még az Ant megvételén is gondolkoznom. Kérlek ne add el
Nova: Na ezt legközelebb mindenképp bejátszom. Eszembe nem jutott volna magában rádugni bármelyik planárra a kis Hibyt.
-
-NoVa-
veterán
válasz
emiki6
üzenetére
Némi kiegészítés. RU9 iszonyat jó, de konkrét párosításra szerintem kevés lesz. Nem feltétlenül a teljesítménye, akkuidőben, csöves módban nagyplanarral nem fog 2 órát sem bírni, aztán power bankkal kell tápolni az egyre hordozhatatlanabb kupacot, kevésbé ideális.
Az RS2 meglepően jól zenélt a nagyplanarral is a papíron elenyésző teljesítmény ellenére, de az teljesen offline rétegtermék. Az A&K SR35 szintén jól kezeli a nagyplanarokat is, de az A&K PA10-el párban mutatja csak meg igazán, hogy miért nem raktam asztali DAC/AMP setupot.Ha szerzel valahonnan Aryát, vihetsz forrást próbálgatni, mégiscsak a saját élmény a meghatározó.
-
Kelvin
őstag
válasz
bitrograde
üzenetére
.
-
chubii
senior tag
válasz
emiki6
üzenetére
Külföldi használt árakkal vagyok nagyjából képben:
Cayin RU9 BT DACAMP: Erről Nova tudna többet írni (kb 400 eurótól új vagy új állapotú). Talán a következő talin is ki lehet majd próbálni.
Fiio Q7 BT DACAMP: Keret teteje kb. Féltégla, erőgép.
Xduoo XD05 Pro BT DACAMP: Keret teteje kb, de többet látom a Q7-et ajánlásokban, mint ezt.
Cayin N3 Ultra csöves DAP: offline, ki-be kapcsolható csöves rész. Közepesen erős. 300-330 eurótól találni
iBasso DX180: Ezt mondjuk itthon is megtalálni nem is olyan ritkán.
iBasso DX260 MKI: Kis szerencsével büdzsé teteje, amúgy inkább drágább. MKII-t én is szívesen meghallgatnék, elvileg kicsit "melegebb" a kettes verzió hangja.
iBasso DX300: Büdzsé tetején már találni használtam, ami bajom vele, hogy viszonylag régi (akksi kérdőjeles lehet)... A mostani DX160-om se biztos, hogy eladnám ha lehetne gyári akksit szerezni hozzá emberi áron.
Hiby R6 III: bitrograde többször írt róla. Class A/AB, mai napig elgondolkozom rajta még mindig. RS2-t vettem helyette. Ha önmagában sok erő kell, akkor utóbbi kiesik.
Kereten kívül pedig határ a csillagos ég. Pl.: egy Shanling M8T-t vagy Hiby RS8-at szívesen megfülelnék én is.Annyiból nem vagyok igazán nagy segítség, hogy személyes tapasztalatom a fenti listából néhány eszközzel van csak ( + Arya-t is csak bkercso erősítőjéről hallottam, azzal nagyon jó volt), de én ebből a listából mazsoláznék hasonló igényekkel.
Vaaagy DX340 a keret duplájáért és nagy eséllyel megérkeztél
-
emiki6
veterán
Halihó!
Az asztali zenehallgatastól eltávolodtam és kívancsi vagyok hogy hordozhatóban ez hogy működhetne.
Hifiman Arya alá milyen DAP-ot vagy BT dacamp-ot kene tenni? Mennyit kéne rákölteni? 200-ból kijön vagy az még nem az igazi?
Illetve egy ilyen megoldás milyen asztali rendszerrel lenne kb egy szinten?
-
szipak
tag
Sziasztok!
Mivel nem találtam jobb helyet, ezért itt teszem fel kérdésemet:
Van esetleg valakinek elfekvőben SanDisk e2x0/Fuze adatkábele? 30 pin-es, hasonló, mint az iPod -oké, csak más kiosztással. Megvenném. (vettem ebay-en egy e260-at és nem kaptam mellé kábelt) [hosszú távú tervem, hogy usb-c -re átépítem a kütyüt
]Valamint ha valakinél van felesleges/hibás Clip+/Clip Zip, arra is vevő lennék
Amennyiben rossz helyen járok/ebben a témában nem illik ilyesmit, elnézést.
-
bitrograde
senior tag
válasz
mecsekijeti
üzenetére
Én biztos a DAP-ot venném. Hibynek jók a szoftverei, támogatottsága, és a saját OS-e is jobb zenére. Nekem R6 III van belőle, meg volt R4.
-
mecsekijeti
újonc
válasz
bitrograde
üzenetére
Sennheiser Momentum drótos párosom van, otthon fejhallgató, úton meg fülbedugós. Van egy Fiio X5-ösöm, az meghajtja jól a fejhallgatót is (csak hát azon nem megy a Tidal, valami ősandroid fut rajta, ami nem bírja el)
-
bitrograde
senior tag
válasz
mecsekijeti
üzenetére
Mivel ez DAC+amp kérdés (is), érdemes lenne tudni, hogy mit akarsz a végére biggyeszteni. A Hidizs nem nagyon bír az éhesebb fejhallgatókkal.
-
mecsekijeti
újonc
Sziasztok!
Lejátszó és DAC között a lényeges különbséget mi fogja jelenteni?
Egy lejátszó (Hiby R3 Pro II) CS43198-cal szerelve vagy egy telefonra (Samsung Xcover 7) kötött erősítős dongle ES9038Q2M chippel (Hidizs S9 Pro Plus Martha) lehet a jobb?
Ha jól olvasok, a Sabre chipjét többre tartják, de nem tudom pl, milyen jel jön ki a telóból. Alapvetően Tidal-ról történő zenehallgatás volna a szetáppal.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Nyilván senkit nem lehet elérni egyik mail címükön se, de gondoltam hasonló galádságokra, ezért Paypallal fizettem, már úton van vissza a pénz.

Nekem még megvan és szuper kis üzemképes a kistestvére, Astell&Kern AK100 lejátszó. 2015-ben vettem.

Muzix.hu