Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
válasz
Steve1207 #40978 üzenetére
A kormánynál semmi olyan változás nem történt ami korábban ne történt volna már tucatszor, driver, firmware frissítés miatt soha nem kért még ilyent. A játék update miatt lehet valóban mert korábban nem volt a menüben kalibrálásra opció, sem a kormány elfordulási értékének megadására lehetőség. De 900 fokra van állítva driverben is, játékban is, és szerintem azóta jelenik meg szarul a képen.
Mert egy magát elvileg komolyan vevő szimulátorfejlesztő brigád már ezt is képtelen jól megcsinálni. -
Steve1207
veterán
Ha változott az inputod valamiért, másik usb, firmware frissítés stb, akkor szerintem kérheti. Valamint, ha véletlen félrenyomtad pl kompatibilis módra, ha fana, akkor az totál új eszközkezelésen fog működni. Nézd meg a kormányszöget a játékban meg a beállításokban is, ha van a vezérlőnek profilja ott nem-e másik van használva meg ilyesmi. Nekem is úgy rémlik, hogy ezt már rendesen megcsinálták a megjelenésre, szerintem csak valami beállítás csúszott el.
-
Win-T
őstag
Rosszul emlékszem Motorsportban, hogy megjelenéskor a belső nézetben már sikerült elérniük azt a csúcsteljesítményt, hogy annyit forduljon a virtuális kormánykerék amennyit a kezem alatt lévő kormányok tekerek? Mert tegnap feltűnt, miután kiírta, hogy kalibráljam a kormányt (Ez egyébként most miért jutott eszébe? Sosem kérte korábban.), hogy megint csak 90-90 fokot fordul balra-jobbra.
Legnagyobb baja ez legyen, de miért kell elrontani ami már egyszer oké volt? Baromi idétlen így. -
homerhamm
addikt
Én 2020-ba vettem meg az FH2-őt, sokat játszottam vele online és singlebe is hangulatilag nagyon bejött a zöld táj, meg a zenék is. Az FH3-ba nekem a dzsungeles rész jött be nagyon meg a tengerparti varos, viszont nekem zeneileg az FH2 zenék jobban bejöttek, az FH4 zenéit a játékba már rongyosra halgattam.
Az első FH-m az FH4 volt majd az FH2, FH3 majd FH5. Motorsportból FM7 FM5 FM6 FM a sorrend. FH1 nekrm kimaradt.
-
rdt89
addikt
válasz
homerhamm #40974 üzenetére
FH2 Xbox 360-on egy gyalázat volt, viszont igazi álleejtős élmény volt Xbox One-n. Addig még ilyet játékban nem láttam, ilyen esőt és grafikát, az nagyon adta. Sajnos a FH 3 megjelenésekor lett meg az FH2 és megtört az újdonság hívószava, így a császkálásokat és baráti krúzolásokat átraktam a FH3-ba. Az FH3 változatos, szép és élményben gazdag játék, nagyon élveztem, még néha-néha FH 5 mellett visszalátogatok az FH 3-ba, mert a zenelistája annak volt a legjobb, de sajnos azt kell mondjam, látszik és érződik a különbség a játékok között. Nekem mindig is a nagyobb felhozatalú, igazi klaszikus francia autók listája hiányzott a játékból, az viszont tény, hogy az FH 3 volt a legnagyobb odafigyeléssel készítve. Váltáskor mindig lenyúl a karakter és ez néha nagyon zavaró az újabbakban, hogy sokszor sz.rik rá. Az autóhangok is nagyon jók voltak a 3-ban, a 4 kicsit leeresztett ezen a téren, de az 5-el visszatért. Remélem ha jövőre jön a 6, akkor az olyat gurít, hogy kibicsaklik a szemünk.
-
rdt89
addikt
válasz
parandroid #40971 üzenetére
FH5 - 1059h
FH 4 - 864h
FH 3 - 353h
FH 2 - 215h
FH 1 - 899hFM - 49h
FM 7 - 396h
FM 6 - 269h
FM 5 - 106hEbből látszik hogy az új Motorsport nagyon nem adta ki. Viszont sajnos az xbox 360 időszakból nincs meg a Motorsport 4 statisztikája, azzal négy-öt éven keresztül minden nap játszottam, 10000 plusz órám volt benne. A mai napig az egyik legjobb Forza. Az kapna egy felújított változatot meg kicsit megcsiszolnák, én kiadnám érte megint a teljes vételárat.
-
parandroid
félisten
FH2: 91,5 óra
FH3: 189,3 óra
FH4: 829,3 óra
FH5: 1135,6 óraFM5: 169,6 óra
FM6: 129,6 óra
FM7: 120,5 óra
FM: 333,2 óraÉs az x360-as címekről még nicns is adatom így elsőre.
Amúgy vicces, az FM7-ről azt hittem, több, azzal emlékeim szerint elég sokat játszottam. Aztán meg ki tudja, az xbox app hogyan rögzíti az időket...
Amúgy tudom, hogy vannak itt a topikban is olyanok, akihez képest én is kispályás vagyok.
Meg én amúgy is csak casualban tolom, semmi multi, meg kompetitív, meg ilyenek, csak kikapcsolódás jelleggel megy.
p
-
SpongyaBob
veterán
válasz
IntelKiller7 #40968 üzenetére
FH4: 664 óra
FH5: 1046 óraUltimate mindkettő.
de én csak egy kismiska PC-s vagyok, biztos vannak olyanok akiknek jóval több van benne
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #40966 üzenetére
Az autózás lényege nem pont az, hogy a körözgetés menjen ezerrel?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
parandroid #40967 üzenetére
FH2: 40 ora
FH3: 248 ora
FH4: 363 ora
FH5: 113 oraFH2-t a FH3 utan toltam amikor ingyen adtak Golddal. Ott tenyleg csak az achikat szedtem ki, amiket tudtam.
Horizon 3-at sokan nyomtam, a 4-et is, de a vege fele mar untam. Az 5-nek meg mar az achik sem erdekeltek igazan.43/164
FH3 Ultimate van meg minden kieggel. FH4 szinten. Ez meg GP-bol.
-
parandroid
félisten
válasz
IntelKiller7 #40966 üzenetére
Jó, hát 100 óra az nagyon casual szint, pont erről beszélek. 4+ év alatt az gyakorlatilag annyi, hogy kipróbáltad, meg kicsit játszogattál vele. Kevesebb, mint évente egy nap.
p
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
parandroid #40959 üzenetére
A híresség achi nem releváns.
Nekem pl 105 órám van a játékban, mégsincs meg az az achievement. És nem azért mert 2 óra után otthagytam volna a játékot, szimplán csak nem érdekelt az 50. verseny után még 150 ugyan olyan monoton, unalmas körözgetés. Főleg, hogy az FH2 óta mindegyikben 100+ játszott órám van. FH2, FH3-ban még achievementeztem is, a 4. résznél sem érdekelt már annyira, itt az 5-nél meg plána nem. Van 100 millió kreditem meg kb 400 autó a garázsban. Épp elég mindenre. Pl most 1 év után töltöttem le ismét a játékot, hogy driftelgessek benne. Megyek 10-20-30 percet majd 1 hétig pihen a játék.És, ha a baráti körömet nézem, 95%-a ugyan így van vele. Kereskednek a kocsikkal, festéseket gyártanak. Van pénz autóra, a többi meg lényegtelen.
-
homerhamm
addikt
Inkább mentem volna Edda koncertre.
-
homerhamm
addikt
Nem vót Forza.
-
parandroid
félisten
válasz
ProEvoFan #40955 üzenetére
Azaz a 47,8 millióból 47,8*0,6494 = 31 millió jutott el odáig, hogy egyáltalán eljusson a fesztiválhelyszínig.
Azaz a 47,8 millióból 47,8*0,0959 = 4,58 millió jutott el odáig, hogy hozzáférjen a hírességek csarnokához, azaz kvázi végigjátszotta a játékot. És akkor még mindig nem 100% teljesítésről beszélünk.
Szóval nem, sajnos annyira nem jók a Forza játékosszámai...
p
-
Steve1207
veterán
válasz
ProEvoFan #40955 üzenetére
Ez csak össz adat, bárki, aki elindította, nem napi peak az aktív játékosbázissal. Minden megjelenéskor több millióan ráugranak, utána pár 100e-re mérséklődik össz platformon és tartják a hype utáni időszakban, az a korrekt kiadói oldalú viszonyszám. Ahhoz képest pár tizen-huszonezres aktív bázis jó esetben minden platformról egy eléggé lecsengő arány a százezrekhez képest, amit jelenleg még fel is húzott a PS kiadás. Ez csak szintenttartás ilyenkor, ahogy pc-n is meglépték az előző résznél a steames kiadással, plusz egy morzsa a behúzásra a platformok között egy esélyesen megjelenő rész előtt, nem első eset lenne az ilyen.
Kiadói szemmel ez már rég visszaesés, plusz őket nem érdekli csak az első 1-2 év max, hogy hogyan teljesített. Ha pozitív akkor rendben, ha negatív, akkor elkönyvelték bukónak, hiába jönne ki pluszba tegyük fel 5+év alatt eladásban. Sok címnek és stúdionak lett ez a veszte, mert később kapták fel a címet, megjelenéskor meg vergődött aztán már csőd volt és elküldték a fejlesztőket stb (Spec Ops, eredeti Alan Wake, le is állították a folytatást, vagy a Sleeping Dogs, mint igazi kuriózum top cím.Vagy ott a baromira rosszul indult DriveClub, aminek már fejlesztés alatt volt az új része sok újítással VR-ral, engine-nel stb, az azért nagyot szólt volna 8 éve (talán Eurogamer vagy VG is lehozta), csak addigra a bevétel meg esélyesen a házon belüli konkurencia alapján lehúzták a rolót az Evolution-nak és repült a gárda is. A lényeg, hogy a megjelenéskori számok beszélnek, hogy pár évvel később mennyien indították el nem jelent semmit.
-
rdt89
addikt
válasz
homerhamm #40949 üzenetére
Jól elvoltam, nem bántam meg, de sajnos 100 óra volt benne összesen ami szórakoztató volt. Unalomba fulladt és már tennivaló sincs benne, a hamarosan érkező kaszinó meg nekem nem kell egy autós játékba. 😅Most a Motorfest-et erőltetem, de taszít magától. A Horizon meg mióta nem ad ki frissítést és új autókat, 1000+ óra után nem vonz be.
-
Steve1207
veterán
válasz
CJ4567 #40950 üzenetére
Az lényegtelen, pont azért jött ki oda, mert már régóta az életciklusát teljesítette és nyugodtan mehetett PS-re, nincs benne semmi plusz zs (ahogy a steameset is nyitásra hozták, már az 5. résznél, nem pedig eltolva értelmetlenül, ha már amúgy is van pc verziója náluk). Pont az a lényeg, aki PS-en először játszott vele és rákapott, esélyesebben lehet előfizető, veheti meg bárhova, beszerezhet új platformot a jelenlegi mellett stb szimplán egyetlen cím miatt is akár.
Egyébként idejük volt rajta dolgozni, 4 év, van hozzá sok asset amúgy is, amit újra használhatnak, fejlesztés is egyszerűbb lett, csak hozzanak újdonságokat, ne csak ugyanazt hatodjára más map-en. Ha nem jön idén, akkor eléggé vert helyzetben lesz a jövő éves/őszi megjelenések mellett.
#40951 ProEvoFan: nekem úgy rémlik FH-t pár hónappal a megjelenés előtt teaserezik mindig megjelenési dátummal egyből, nincs közte sok várakozás csak pár hónap (hasonlóképp, ahogy pl az EA is szokta a sport és autós játékait).
-
homerhamm
addikt
Szerintetek a ma esti Xbox Showcasen lesz FH6 bejelentés?
-
Roach35
friss újonc
Sziasztok! Új vagyok a Forza világában, a Horizon Utcai Pálya állomás merre van a térképen. Előre is köszi.
-
Bandi821
tag
válasz
balintka0010 #40942 üzenetére
Nálam múlt hét vasárnap még jó volt minden
-
balintka0010
friss újonc
azon belűl peddig microsoft
-
balintka0010
friss újonc
bocsi azt elfeljtetem írni Pc
-
Bandi821
tag
válasz
balintka0010 #40938 üzenetére
Nálam is ez a gond, de én nem akarok betölteni bizt. Mentést mert egy nagyon régit aǰánl fel-PC-n tolom
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
balintka0010 #40938 üzenetére
Egy platformot írhatnál.
-
balintka0010
friss újonc
Sziasztok, nem tudom hogy tud e valaki segiteni nekem. Az lenne a gondom, a forza horizno 5 hogy elinditom, és mikor elindul rányomok a biztonsági mentés betöltésre. Ez után elkezd tölteni és kidob. Nem tudja valaki mi lehet a gond
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
parandroid #40935 üzenetére
Igen, a hordó volt a megoldás. Köszi.
-
parandroid
félisten
válasz
ProEvoFan #40934 üzenetére
Szerintem ez fordítói hiba. Ez a ‘barrel roll’ lenne angol eredetiben, azaz amikor ugrás közben 180 fokot fordulsz a hossztengelyed menten, de az angol verzióban ‘secret barrel’ skill a feladat, azaz egyszerűen csak gázolj el minden hordőt, ami eléd kerül, amíg be nem adja.
Állítsd vissza a nyelvet, egyrészt gusztustalan a fordítas, másrészt folyamatosan ilyen félreforditásokkal szivat.
p
-
ProEvoFan
nagyúr
Ezt hogyan kell?
[kép]
-
Bandi821
tag
sziasztok
más is találkozott azzal a problémával, hogy a játék betöltése megakad egy ponton és kiírja, hogy biztonsági mentésből indítsam. Fel is ajánl egy mentést, de az barom,i régi. Múlt héten még semmi baja nem volt
-
M5Norbi
őstag
Üdv!
Nekem PC-n az FH5 kb fél óra után egyszerűen lefagy pár másodpercre majd simán kilép az asztalra. Aztán újra belépek és megy tovább.
Ilyennel találkozott már valaki? -
parandroid
félisten
válasz
NoMagix #40925 üzenetére
Próbálj meg egy cash törléses újraindulást (azaz ne csak simán restart consol). Egyszer nekem is volt hasonló, úgy kezdődött, hogy hangok késtek, meg hiányoztak, vagy későn töltöttek be textúrák, valamint elkezdett akadni is a játék, aztán jött a crash. Teljes restart nálam megoldotta, azota nincs.
p
-
NoMagix
addikt
Ó, hogy rohagyjon rájuk a műanyag lakat...
A Motorsportban mostanában majd minden futamra jut egy összeomlás!
Rohadt bosszantó amikor lenyomok egy 15 perces gyakorlást és a futam indulásánál kidob teljesen az Xbox főoldalra.
Ezt képes mindenféle helyzetben előadni... -
ProEvoFan
nagyúr
[kép]
Eventlab nem tölt be. A térképen sem találom.
Ti megtudtátok csinálni? PS5ről vagyok. -
csaba951
veterán
Van új Nvidia driver. Nem javasolt FH5-höz!
Open Issues in Version 576.52 WHQL
Flickering/corruption around light sources in Ghost of Tsushima Directors Cut
[5138067]Cyberpunk 2077 will crash when using Photo Mode to take a screenshot with path
tracing enabled [5076545]EA Sports FC 25 may crash during gameplay [5251937]
[Forza Horizon 5] Game may crash after extended gameplay [5131160]
3 -
Raymond
titán
válasz
parandroid #40917 üzenetére
Nem tudom mi lehet, nem kapcsoltam ki semmit. A bejelentkezes ablak utan van meg egy "checking updates" is de az mindegy hogy ezek mikor jonnek be, csak all ott percekig. Van hogy mindharom lemegy az elejen es van hogy a checking-es csak percek utan. A gep pedig nem csinal semmit. Akkor ez most ilyen, a FS2020 is amig fent volt 10-bol 8 vagy 9 alkalommal csak 10Mbit-el toltott a store-bol ami szinten nem volt idealis.
-
parandroid
félisten
Pedig hajlamos előjönni a probléma tök random is. Mind a Horizon, mind a Motorsport esetében. Én is szoptam már párszor vele, és a legrosszabb, hogy sose derül ki, hogy _pontosan_ melyik elcseszett app okozta. De volt már, hogy az xbox, vagy gamepass app frissítése volt, azt pár órán belül patchelték. Persze az is egy vicc, ahogy a hülye appjaijat cserélgetik, meg ahogy átkerülnek egyikből a másikba funkciók (store, xbox, gamepass).
p -
Raymond
titán
Hosszu ido utan visszatertem a jatekhoz a hetvegen de azt hiszem ennyi is volt. A betoltesekkel most mi van? mert inditas utan a login meg sikerul aztan percekig ott marad a sarga es kek autos kezdokepernyon, az a "napocska" is alig mozog. Per pillanat pl. mar 10 perce inditottam es semmit nem mozdult elore. Tegnap es tegnapelott is percekig kellett varni mire onnan a menu megjelent vegre.
Szerk: ma telepitett egy update-et de semmit nem javult, sot rosszabb lett.
-
ThodEE
őstag
válasz
parandroid #40914 üzenetére
Oké akkor indítok sajátot és nem tőle várom hogy enterre jót adjon
Köszi
Nekem ez lesz az első amit 100%ra tervezekMég csak 2-3 hónapja van meg a játék
-
parandroid
félisten
válasz
ThodEE #40913 üzenetére
Egy custom versenyt kell menni, nem sima opent. Online menüben kiválasztod az opent, beállítod, hogy road race, a osztály (vagz amelyiket akarod), es úgy indítod el. Nem is kell a hármat végigcsinálni, csak egy verseny menjen le, a következőből ki is léphetsz. Célszerű az autót előre kiválasztani, akkor a verseny indulásánál nem nyomsz mellé.
Amúgy fun fact, ezt anno én is megszívtam, egyike a 2-3 szezonomnak a játék indulása óta, ami nem lett 100% emiatt.
A másik kettő az elsőkét szezon, amik az online bugok miatt nem lettek meg, illetve egyszer valami jómunkásemberek elnyesték az internetkábelünket, és egy hétig nem volt net, ott maradt ki pár verseny.
p
-
ThodEE
őstag
Sziasztok!
Elnézést előre is az amatőr kérdésért, de nem sikerül megcsinálnom ezt a küldtetést, mit vár tőlem a játék?
Rá megyek, entert nyomok, keres versenyt, választok autót (#4 Ford focus rs 2001, #11 Ford truck 2014, Ford GT) végig megy a 3 verseny, kapom az XP-t, pénzt, de a küldetés nem lesz készenKöszönöm előre is
-
Redneck
nagyúr
válasz
parandroid #40909 üzenetére
Sok pályán és autóval nem mentem 5 óra alatt, de egyelőre jónak tűnt a 7 után. Ami viszont sokkal jobb, az a tapadás és annak határán autózás. Jobban érezni hogy a guminak hol van a vége, eddig nem tapasztaltam indokolatlan tapadásvesztést.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
AsakuraDave #40910 üzenetére
Máshol is.
-
Redneck
nagyúr
Ugyan még csak 5 órát nyomtam, de egyelőre sokkal jobb az FM, mint vártam. Az AI és a fizika jelentősen fejlődött a 7 óta. Kevésbé kretén, az autó pedig nem egy jégen csúszó téglának érződik, sokkal jobb irányítást programoztak.
-
ProEvoFan
nagyúr
FH5höz nincs valami gyűjtemény, hogy melyik tunning a legjobb?
Régebben volt, de nincs újabb? -
Na milyen lett az új AI?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Microsoft Excel topic
- GTA V
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest