Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
Ennél Meg mért 345 ezer ft
ez is euro5 besorolású. Jó 2.2 es motor van benne,de ilyen különbség mért?
Azért kérdem,mert akitől vennék kocsit,mondta ,hogy pár tizezresből kijön a névreirás költsége. És nem akarom a foglalózás után azt megkapni,hogy bocs még 200 ezret dobj már,mert kicsit több lett Nekem meg annyiért nem kell. ja akkor buktad a foglalót drága...
szóval engem már annyian próbáltak átcseszni,hogy az ilyenektől félek. Ezeknek a maffia autókereskedőknek,csak minden 10. szava igaz....
A kalkulátorral is csak 57-be jön ki a civicnak
[link] -
-v-
addikt
válasz
Remekelek28 #117494 üzenetére
Teljesítményre nem, köbcenti, életkor meg környezetvédelmi besorolás számít.
(#117497) Remekelek28: minél újabb, annál több a regadó
-
!Overdose!
őstag
válasz
bitpork #117469 üzenetére
Biztos jobb, mint nélküle, de szerintem az állófűtés elsődleges funkciója a user körülményeinek javítása (fűtés) nem pedig az autóé. Ettől függetlenül kétségkívül előny, ha van. Nekem is volt és természetesen használtam is.
Gazsi sima adagolós TDI volt, nem? Az még nem PD szerintem.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Remekelek28 #117494 üzenetére
Nem fogyasztásra, hanem ahogy írták is, a környezetvédelmi besorolás számít.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Remekelek28 #117490 üzenetére
Euro besorolas. Az 1.6 sokkal korszerubb. Dpf is van benne.
-
-v-
addikt
válasz
Remekelek28 #117490 üzenetére
Gondolom az újabbnak jobb a környezetvédelmi besorolása, azért
-
blt.62
őstag
A Ford S-Max-ról mi a véleményetek?
-
Kornel
veterán
Egyebkent egy jo xc90 2.4d nem rossz, manuallal, de a jok 4M+
-
válasz
blt.62 #117475 üzenetére
Én a 2. opciót választanám. Az ML270 elég jó hírű, a többi macerásabb. X5-tel kapcsolatban LuckyL Tud elrettentőeket mondani, volt neki. az XC90-t nem ismerem, csak olvastam róla hogy az automata és nagyobb motorok nem szeretnek együttműködni megbízhatóan.
(#117480) [rvilike]: Szeretni nagyon fontos az autót! Ugyanakkor soha nem titkoltam amit költöttem, és nincs okom szégyellni a tapasztalataimat. Másokét pedig elismerem.
(#117481) kornelka: Igen, lehet használt gumit venni rá. Én minden 2. szezonban ezt teszem. Télit (a legutolsó vásárláskor) 7 mm-st vettem 52k-t a 4 darabot michelint. A mostani Nokian is 6 feletti volt, és hasonló árban. Láncos vezérlést nem cserélünk, amíg nincs rá ok. Kopót pedig minden autóm kapott.
-
-v-
addikt
válasz
blt.62 #117475 üzenetére
Ha ennyire az olcsó fenntarthatóság a fontos, felejts el minden prémiumot, ha semmi szopórollerre nem ülsz fel akkor is sokkal többe kerül a fenntartásuk (nyilván mindjárt jön piggy és megmondja ez nem igaz, csak szeretni kell - de mégis). Egy ilyen X5-re évi több százazret el lehet költeni simán, úgy hogy überszopóba még nem is futottál bele. Ha meg beszopsz valami lefingott darabot ..
Nem rokkantnyugdíjas korodra akarsz a rollerre felülni, ebben biztos vagyok, én elfelejteném a prémiumot, meg az összes kétes hírű modellt/motort, meg a dízelt pláne ennyi futáshoz. 2-2.5m-ból már tudsz venni valami szép állapotú szívóbenzint valamelyik jobb hírű típusból, biztosíték semmire nincs, de ott a legjobbak az esélyeid.
-
Kornel
veterán
-
válasz
DeFranco #117459 üzenetére
Ház ez több mint érdekes. Felborulás széria zuglóban... Tegnap volt egy szintén borulós eset az Erzsébet királyné Miskolci sarkánál a kis tesco kihajtójánál. Csodálkoztunk is hogy ez hogy sikerült (már tömeg volt körülötte, vissza kellett fordulni az Erzsébetre)....
-
Vgabor92
tag
válasz
bajnokpityu #117470 üzenetére
Szia!
Nálunk van egy astra j 1.4 turbós (140 le)
Igazából csak jókat tudok mondani róla, kényelmes, és már lassna így a 4. évéhez közeledve is hibátlanul üzemel. Beltere szerintem kúlturált, de ugye ez ízlés függő.
Fogyasztását mostanában nem fgyeltem, de régebben mikor vezettem országúton 6.2 volt a legjobb(klímával). városi rövid távon használva 7-8.5 körül szoktam rápillantani. (ezek persze szabályok betartásával, kúltúrált vezetési stílussal) -
blt.62
őstag
válasz
bitpork #117469 üzenetére
Szio! Tanácsot szeretnék kérni tőled és a többi fórumtárstól is. Autót vennék 2.5 milcsi körül. Diésel legyen és automata. Évi 6-8 ezer km-t megyek főleg városban így nem tudom fontos-e a diesel. Most egy diesel picassom van. Az a bajom hogy nagyon fáj a bal lábam és jócskán nagydarab pocakos vagyok. Ezt már régebben megírtam és ki is csúfoltak itt sokan.
Tehát automata váltós kocsit vennék mert ott nem kell kuplungolni és messzebb lehet ülni a kormánytól.
3 variáció van:1, Városi terepjáró (Volvo xc90, merci ML 320, BNW X5)
2, Mercedes 2002- és Cső
3, Citroen C4 picasso 2008-2010 közöttLényegében az érdekelne, hogy mivel járnék a legjobban? Mindennapos használatra kellene és jópár évig használnám. Megbízható legyen. A mostani 2002-es picassom 4 éves kora óta használom és alig költöttem rá.70 ezerrel vettem 9 éve és most van benne 175 ezer.
Melyik lenne a jó választás?Ui: 53 éves vagyok és most intézem hogy rokkant nyugdíjat kapjak. Útánna szeretném még bejárni az országot egy jó és megbízható kocsival.
Az álmom az a terepjáró. Várom a válaszod és a többiek tanácsát. Találtam A6-os Audit is de azokat nem ismerem. Két kocsinak elküldöm a linkjét kíváncsi vagyok mit szólsz hozzá. (Neked most mid van?) -
Gergőke88
addikt
válasz
bajnokpityu #117472 üzenetére
Mindenképpen probald ki oket, hogy milyenek.
Suzuki divatosabb, de az Astra is jo vetel 4m-ert ha 1.6. -
roberto211
őstag
válasz
"95%ban BPi és Pest megyei szaladgálásra kell. kis fogyi, hibátlan üzembiztonság, sok évre kellene. "
Ez egyenlő a vitara val szerintem.
Belsore kicsit bazari,kicsit kopogós viszont nagyobb hely van benne,nekem ülései nagyon tetszettek ,kényelmesek ,1.6 120lovas moci bőven elég jól mozgatja ,nincs nagy súlya , akkor magassága miatt akadályok se lennének problémák (fekvorendor,kátyú ,stb),illetve uzembiztossag nem kérdéses.Fogyasztasa is megáll normál vezetésnél sztem olyan 6,5 körül.
J astrat nem ismerem annyira majd többiek nyilatkoznak arról .
De amúgy ja. Próbáld ki őket. Bármelyik suzi szalonba lehet tesztvezetni kb a vitarat
-
Gergőke88
addikt
válasz
Csak uj johet szoba? Mert gondolom akkor 1.4 szivo J Astra, azt pedig lehetoleg ne.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
roberto211 #117468 üzenetére
95%ban BPi és Pest megyei szaladgálásra kell. kis fogyi, hibátlan üzembiztonság, sok évre kellene. utóbbi miatt azért valami minimálisan kúltúrált és tartós belső tér is kellene.
emelés az annyiból praktikus vitara esetén, ha a kölkök miatt nem kell hétrét görnyedni, meg cűgölni.
-
válasz
!Overdose! #117466 üzenetére
Lényegtelen, amennyiben a használaton kívüli állapotához képest melegebb lesz tőle. Nem tudom te mennyit mérted ezt, de nekem a pár év alatt sok traktorhangot spórolt meg a passathoz képest, "hidegindításnál". A pd hidegen olyan mint egy földrengés, de Gazsiban nem produkálta ha ment az állófűtés. 20 perc járatással az utastérben 15°C feletti levegőt nyomott beüléskor, feltételezem akkor az olaj is bőven pozitívban lehetett.
-
roberto211
őstag
válasz
bajnokpityu #117464 üzenetére
Teljesen másra van kitalálva mind a két auto.
Attól függ mire,hol,hogyan akarod használni,stb stb.
-
nagyúr
válasz
bajnokpityu #117464 üzenetére
Hozzátok Vitara awd-vel.
-
bajnokpityu
félisten
astra j vagy új vitara?
-
rbalint88
addikt
válasz
kenwood3 #117461 üzenetére
Vedd a G4-et, ha az tetszik legjobban és a keretbe is belefér. Esetleg nézz belőle 1.8T, 2.0 és 2.3 V5 motorost is. Ekkora futásnál pont tök mindegy, hogy 9 vagy 12 litert eszik városban, viszont az utazásnál jó lesz, ha van tartalék egy előzésre vagy tudja tartani a tempót emelkedőn, megpakolva, klímával is.
-
Dare2Live
félisten
válasz
!Overdose! #117397 üzenetére
"Az állófűtés nem csak a vizet melegíti?"
A blokk fém, fémek a hőmérsékletet nagyon jól vezetik.
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Autóvásárlást tervezek, de elég tanácstalan vagyok abban, hogy mit is kellene vennem !? Kinéztem pár típust, amikre gondoltam, es szeretnem ezekkel kapcsolatban tanácsotokat kérni. Az autó nem lenne hosszú utakon használva kb heti szinten olyan 50 km mennénk vele, evente kb 1-2x mennek vele hosszabb utakra 300km felett. A rá szánt összeg kb 1 millió forint lenne !
Ezeket a típusokat néztem ki magamnak, de bármilyen más típust is szívesen meghallgatok, ebben az árkategóriában.
Wv golf 4 1.6 ez tetszik a legjobban
Opel astra g 1.6
Chevrolet lacetti 1.6
Vagy a másik ami nagyon tetszik, az 1 golf 5 lenne , de ehhez még gyüjtögetnem kellene . Mit tudtok tanácsolni? -
Bati0501
őstag
válasz
runner 125 #117404 üzenetére
Nem találom a cikkeket,sajna nem emlékszek,h melyik oldal újságírója csinálta,talán az autónavigáto,de az biztos,h nem a tc.De a topikban volt linkelve,arra emlékszek.
Igen,kecseg dolog,de ilyen a business...
-
Satan_Claus
őstag
válasz
Satan_Claus #116936 üzenetére
Megvettem, részletek később...
-
válasz
Remekelek28 #117447 üzenetére
kérdés miylen rendszám van rajta
ha pl. a piros német (és még érvényes), akkor megkérheted hogy vezesse el hozzád ő
de ha valami lejárt műszakis, lejárt rendszámos a verda, akkor csak p rendszámmal vagy trailerrel tudod mozgatnién úgy tudom ezeknél a külföldi autós adásvételeknél mindig az eredeti külföldi eladó nevére hamisított adásvételikkel variálnak
ha ezt bevállalod, te is tovább tudod adni hasonló módon, bár szerintem ez közokirathamisítása szabályos az lenne hogy a nevedre forgalomba helyezed és úgy adod el, csakhát az drága
-
whited
addikt
válasz
Remekelek28 #117447 üzenetére
tudtommal most már megvan, hogy ha megveszel kint 1 kocsit, X időn belül forgalomba kell helyezni
-
Remekelek28
őstag
válasz
whited #117445 üzenetére
Az autó itthon van,de nála,ő természetesen kifizette odakinn az árát. Most árulja egy összegért,plusz az átirás, De azért kérdezném,hogy valamilyen útón módon én haza tudok gurulni azzal a rendszámmal és,hogy ne kelljen átirást fizetnem? illetve,ha 1 hónap múlva mégis szeretném megtartani,akkor én át tudom iratni a saját nevemre,úgy,hogy rendszámot is kapjak,meg minden hivatalos legyen?
-
!Overdose!
őstag
válasz
Remekelek28 #117444 üzenetére
Azért írja ki az alvázszámot, hogy utána tudj nézni a felszereltségének, előéletének.
-
whited
addikt
válasz
Remekelek28 #117444 üzenetére
hozd haza próbával, vagy veszel rá ideiglenest, itthon meg a német papírral továbbadod
TheChos3nOne Nem olvastam végig minden hsz-d, de esetleg C merci nem járható út ?
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Egy külföldről behozott autót vennék,de vajon mért irja ki az eladó a hirdetőoldalra az alvázszámot? illetve hogy tudnám úgy megvenni,hogy az átirást ne kelljen kifizetni,hanem tovább tudjam adni? Most a külföldi rendszám van a kocsin. -
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Kereskedőtől nem szeretnék, de tetszik: G Astra 1999/11, Ecotec 1.8 85kw kombóról vélemény? Vegyesen olvasok az Ecotec motorokról, de 1.8-ról még nem hallottam.
-
válasz
Chosen #117439 üzenetére
[link] Én ezt kétszer is megnéztem. Hátsó lököst fényezném, ill. ráférne egy polirozás. Olajcsere esedékes, gumik ok.
Magyar, szervizkönyves, 3,5-ért vihető BMW kereskedesből.Amúgy szvsz a 3-as BMW kicsi 4 felnőtt rendszeres szállításához.
Szerk: plusz egy profi kárpittisztítas is kell, valamivel össze lett kenve. Talán nem ragasztó :/
-
-
!Overdose!
őstag
válasz
htomi85 #117429 üzenetére
Látom nem érted, úgyhogy máshogy kérdezem:
Szerinted 3.5 Milliót ér
- egy viszonylag szerény felszereltségű kissé karcos, néhol horpadt, csere érett gumis példány
és
- egy nagyon gazdagon felszerelt, szinte karcmentes, vatta új gumis, amihez esetleg szintén jó állapotú téli szett is van, esetleg még M-packet-es példány is?
Csak mert ezzel a látatlanba beárazással gyakorlatilag ezt mondtad.
-
rbalint88
addikt
válasz
Chosen #117430 üzenetére
napi 80km-re már inkább dízelt vennék. de már azzal is havi 30-nál többet csak el fogsz tankolni, reálisan inkább 50-et.
3er amúgy se valami nagy belül, 4db 180cm-es emberből a sofőrt leszámítva a többi feszengeni fog kicsit.
3M környékén már szép és jó B6-os Passatokat lehet kapni, 2009-es facelift utánit kell nézni (az óracsoportról ismered meg), lehetőleg CRTDI motorral. Minden bokorban van hozzá alkatrész, hozza egy BMW működési kultúrájának 80%-át és feléből-kétharmadából életben tartod. -
Chosen
addikt
válasz
fi:zi'k #117432 üzenetére
Kombi jól jön ha van, mert néha kell ezt azt szállítani, de nem feltétel. Ha van olyan hatch ami a helyigényeket kielégíti akkor akár még az is jó lehet.
Dízel jó lenne a nyomaték miatt, a költségek miatt azonban kérdéses. (Még mindig nagyobb a szervizköltsége?)
Márka: nincs kifejezett preferencia, de ami nagyon bevált eddig az Ford Focus volt a 90-es évjárat, ebbôl a szériából egy Ghia: http://i.auto-bild.de/ir_img/5/2/6/1/8/6/Ford-Focus-Turnier-729x486-746134c417e877dd.jpg (telóról nem megy a link, sry) Ebben eleképesztően sok hely volt, 2.0 benzin motor, ~120 lóval simán elvitte. Kb 250e kilométerig különösebb baja se volt. Ez talán lehet egy kiindulópont.
-
Kickass
őstag
válasz
birozoli7800 #117401 üzenetére
1,6-nál figyelni kell a vezérlésmódosítóra (renyós körökben ha jól emlékszek 'okoskeréknek' hívják), ha hidegen (vagy esetleg már melegen is) kerreg mint egy dízel akkor cserés, vezérléssel együtt szokás cserélni, nem nagy baj, de bele kell alkudni.
-
Chosen
addikt
válasz
fi:zi'k #117426 üzenetére
Valóban nem sokat írtam eddig, de pótolom akkor. Tehát most az eddigieket elefeljtve, ideálisan lenne kb 3 mFT az autóra. (Havi ráköltés talán 30k? De ez a fogalom nekem kicsit bizonytalan így) (A 4 mFt a nagyon kimaxolt keret volt, ezér necces a BMW)
Az autó napi bejárásra lenne használva, 40km oda, 40km vissza. Ennek a 1/3-a autópálya, többi része város. (BP)
-Klímánál fontos, hogy hátul is legyen kivezetése, gyakran utazna benne 3-4 személy, ezért a hátsó lábtér is kellene. (180 magasságú is ülne hátra)
-Motorikusan annyi lényeg, hogy ennyi embert kényelmesen elvigye az autó, plusz legyen jó a váltója.
-Kb 100e km-t legalább beletennénk abba amit veszünk, tehát ennyit még biztonsággal elketyegjen vásárlás után komolyabb költségek nélkül.Ennyi jutott eszembe hirtelen, szűkítsem még valamivel?
-
htomi85
tag
válasz
!Overdose! #117422 üzenetére
Onnan, hogy ismerem a piacot, vettem is már 4 évesen 3ast. Te meg nem.
Senki sem vesz fapad bmw-t, főleg nem cég.
4 évesen 4ért az automata váltós 320d megy. -
szőröscica
addikt
válasz
Chosen #117425 üzenetére
Nos ilyenkor már nem lehet fullosságban kifejezni a felszereltséget, egyszerűen azt mondják, hogy a létező összes extrát megrendelte bele az első tulajdonos.
Minimális típusismerettel persze egyből kiszúrsz legalább 3-4 hiányzó dolgot, de ezeken jobb elegánsan átsiklani.
Egyébként ha nincs benne tempomat, nézz utána, hogy mennyire bonyolult utólag belerakni. Valószínűleg nem az, viszont az egy olyan dolog, ami egyetlen autóból sem kellene kimaradjon.
-
Chosen
addikt
válasz
szőröscica #117423 üzenetére
Ez alapján Gigafullos szerintem, mert automata a klíma, bőr kárpit, ülésfűtés meg hasonlók vannak. A Terafullostól a tempomat hiánya választja el ha jól sejtem?
-
Kornel
veterán
válasz
szőröscica #117423 üzenetére
de a klíma csak manuális, és még jobb is, mert te tudod kapcsolgatni
-
szőröscica
addikt
válasz
!Overdose! #117422 üzenetére
A magyar használtautós terminológiát ismerve vélhetően MEGAFULL, mert van gondolom klíma, 2 elektromos ablak, esetleg multikormány van benne.
-
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Szerintetek egy nap alatt el lehet nyugodtan intezni minden papirt Nemetorszagban ideglenes rendszamra?
-
Kornel
veterán
-
Integrale
veterán
válasz
Chosen #117415 üzenetére
Pár napja írtam, hogy főnököm X3-asa most tavaly kapta a második motort, most pedig gyakorlatilag a 3. turbót, ami még eddig hagyján, csak beszopta a pillangószelepes sztorit, de most a turbó ~700e ft, és legutóbbi információm az, hogy ebben nincs benne a szerelés.
Ha ilyen tételekre fel vagy készülve, akkor hajrá, egyébként nem biztos, hogy ajánlható.
-
válasz
Chosen #117415 üzenetére
A bmw merci audi kis kehesseggel is 6 szamjegybe futhat konnyen. Ezeket nem megvenni hanem rendesen karbantartani a muveszet. Meg ha nem is gyarival potolsz mindent egy fekbetet csere 20k egy elso tarcsa 35k(ebbol ugye rogvest illik ketto) es akkor ez meg csak a postas kezebol nez rad butan - jajj majd elfelejtettem h audi eseten mert bimmernel ezt nem tudom
Szoval olcsosagra ezen a brand levelen nem szabad szamitani. -
Chosen
addikt
válasz
fi:zi'k #117410 üzenetére
Milyen tételeket jelent egyébként, mennyivel nagyobbak a költségek? Én nyitott vagyok mindenre, nincs elhatározásom még semmi mellett, komolyan érdekelnek az alternatívák. Nézéttek el, hogy nem vagyok költségekkel képben, nyilván nem ide írnék most ha fejből tudnám ezeket.
Mod: felvágni sem terveztem vele sehol.
-
roberto211
őstag
válasz
Elektrosokk #117412 üzenetére
Ez lehetetlen. Valamit rosszul hallottál.
Egy Audi 2.5 v6 tdi vel sosincs probléma.
Méghogy szerviz....Lehetetlen. -
Elektrosokk
veterán
válasz
Kornel #117411 üzenetére
Most eszembe jutott amikor a héten felhívtam egy Csókát aki a hahun egy 2,5 TDI audit árult jó áron, hosszasan beszélgettem vele, a beszélgetés végén közöltem vele ha megvenném az autóját nem nagyon maradna pénz a zsebemben, de úgy Tudom az audi nagyon megbízható márka. A válasz ez volt: Viszonylag könnyen hozzá lehet jutni ehhez az autóhoz, jó vele menni, jó vele megjelenni, és utána sorolta a hibákat és hogy mennyit költött szervízre.
-
nagyúr
válasz
Chosen #117409 üzenetére
BMW és alacsony szervizköltség egy mondatban? Ez most komoly?
Nézz inkább egy Honda Accordot, bár azzal nem lehet úgy felvágni, már ha ez is szempont. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
bandus #117390 üzenetére
Nem gáz amennyiben nem csak erre használod. Télen azért kell hosszabb út (nálam télen 10 km is lazán kell ha hideg van kint (2.0 CR TDI)) h bemelegedjen szóval elég sokat fog az majd hidegen járni...
Állófűtés hasznos nagyon a dízelnél élettartam szempontjából. Haver S60-jában van, kvázi alig jár így hidegen.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
2011-es BMW 318i-ről mi a vélemény? Gyanúsan keveset látok belőle használtan, van valami gond vele?
Most lenne lehetőségem venni egy 2000 köbcentis benzinest ~70e kilométerrel. Céges autó volt, folyamatos és ellenőrzött szervízmúlttal, ~4 mFt lenne kb. Ez jó ár érte?
-
válasz
!Overdose! #117397 üzenetére
De. Viszont nagyon nem mindegy h utana a nulla kozeli viz/fagyallo elveszi-e a motorhot v nem. Allofuttessel Gazsi percek alatt melegedett nem kellett neki tizenX km.
-
-
válasz
fi:zi'k #117395 üzenetére
Kell nekik egy fénymásolat az őstermelőiről, de nagyon segítőkészek voltak ebben.
Tudok még szilva és diófát is mutatni, pálinkához sajnos nem elég a termés.A használt beszámítási kedvezményhez pedig nem kértek semmit, szerintem ezzel csak re-exportot akarják megakadályozni, hogy mutassak egy forgalmit a vevő nevével (a feleségem lesz a tulaj, olcsóbb a biztosítása).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest