Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkar
aktív tag
válasz
zoo8800 #11093 üzenetére
Ez teljesen egyértelmű, kereskedő biztos 100Ekm-rel hirdetné
-
zoo8800
veterán
-
Kornel
veterán
válasz
zoo8800 #11093 üzenetére
Azért a műszaki adatlapja alapján egy kis javítással még elfutna egy pár km-t ez is, bár nem egy nagypapa megkímélt autója kategóriába tartozik
-
Kornel
veterán
válasz
!Overdose! #11092 üzenetére
Nem tudom mire mondod ezt cinikusan, de előttem úgy nyilatkoztak egy páran, hogy ez egyáltalán nem így van...
-
zoo8800
veterán
Úgy látom, a banki visszavett kocsik óráját nem szokás visszapörgetni
[link]
-
Kornel
veterán
Én júliusban egy 142 ezret futott Punto-t vettem, most 195 van benne, eddig egy első fékbetét kellett bele, meg vettem egy termosztátot, meg egy klímahajtó szíjat. Semmi köze a normális állapotnak a keveset futáshoz. Ott nyilvánvaló, de én piaci áron vettem, Te pedig jóval drágábban a tiedet.
Nem vettem drágábban, csak jó helyről kell kifogni, nem egy neppertől kell megvenni, aki 250-ről tekerte vissza 120-ra. Azért pont suzukit keresek most is helyette, mert sokkal könnyebb kifogni 4-5 évesen egy vidéki nagypapa 40-50e km-t futott szervizkönyves példányát, mint sok cégautónak használt típusból... tapasztalatból mondom, hogy egy keveset futott szervizelt kocsi sokkal tovább elmegy hibamentesen, mint egy 150-200ezret futott (akár rendesen szervizelt)kocsi, volt már ilyenem is, olyanom is.
-
válasz
!Overdose! #11089 üzenetére
A tömítés és egy repedés amit az aktuális szerviznél nem láttak. Akkor Szeged-Deszk viszonylatban használtam csak az autót, ami napi 20km volt.
Még azt is ide kell írnom, h a 8 szelet polo motor került még akkor a Fábiákba amikor én vettem szalonból.
-
válasz
Napfénysüti #11083 üzenetére
Erről van szó!
dabadab: Abban igazad van hogy idővel több lehet a baj. De ha 0 km-s kocsit nyúzol, akkor ott is rövid időn belül előjön minden nyavaja.
Uh én megmaradok annál a kocsinál, aminek ezt meg tudom bocsájtani.
-
-
válasz
Napfénysüti #11085 üzenetére
A bukolampas europai kivitele volt (ket literes szivomotor 150 loval meg elsokerekhajtassal). Mondjuk minden bizonnyal "erdekes" eloelete lehetett es eleve nem volt tul bolcs dontes megvenni, na de fiatalsag bolondsag
-
válasz
Napfénysüti #11083 üzenetére
Persze, mi is szerettuk a C5-ot, viszont azt is lattuk, hogy ahogy oregszik meg gyulik benne a kilometer, ugy lesz egyre macerasabb es koltsegesebb a tisztesseges karbantartasa (vagyis nem az, amikor az ember olcson megkokanyoltatja es hagyja lassan szetesni, hanem az, amikor rendesen meg van csinalva) es eljutottunk arra a pontra, hogy lecsereltuk. Sot, szerettem az Eclipse-emet is, de az mondjuk tenyleg katasztrofa volt.
-
-
-
válasz
bitpork #11077 üzenetére
"úgy hogy ha szereted, akkor mindent megadsz neki amit kér."
Biztos bennem van a baj, de egy rakat femhez meg muanyaghoz ennyire erzelmi alapon nem tudok viszonyulni. Elobb-utobb minden auto eleteben eljon az a pont, amikor mar egesz egyszeruen nem eri meg tovabbra is fenntartani, kesz.
"könyörgöm ne esélyeket latolgassunk már."
Hanem miket?... Csukja be az ember a szemet es zarkozzon el a valosagtol?...
(Egyebkent hogy tud hengerfejes lenni egy auto garazskiallas kozben?) -
válasz
dabadab #11076 üzenetére
úgy hogy ha szereted, akkor mindent megadsz neki amit kér. ha meg nem, a beleülés is nyűg.
kisebb az esélye, de ez nem érdekli az olyan embereket mint én: akinek pölö új fábiája minden ok nélkül hengerfejes lett, egy reggeli garázs kiállás közben. vagy azt a laguna tulajt aki szalonból kihajtva kapott egy pofást mert rányílt az összes légzsák. könyörgöm ne esélyeket latolgassunk már. ennyi erővel annak is nagy az esélye hogy meghalsz mert egy barom kidob egy kólásüveget egy repülőből...
-
válasz
bitpork #11073 üzenetére
"egy 0 km-s kocsiban is elszállhat pölö légrugó."
Viszont annak sokkal kisebb az eselye es az egesz errol szol: egy 500k-t futott autoban egy csomo alkatresz van, ami lehet, hogy az elete vege fele jar es raadasul van az a jelenseg, hogy ha valami elromlik, akkor dominoszeruen magaval tud rantani mast is.
"Nem számít a kocsi értéke ha szereted."
Ez most meg hogy jon ide?...
-
Tom5
addikt
10Ft-al olcsóbb lett a benya...1-hét múlva meg 4 héten belül tuti emelik vagy 15-20-al. szvsz
-
-
Rick4
félisten
válasz
Kornel #11064 üzenetére
Én júliusban egy 142 ezret futott Punto-t vettem, most 195 van benne, eddig egy első fékbetét kellett bele, meg vettem egy termosztátot, meg egy klímahajtó szíjat. Semmi köze a normális állapotnak a keveset futáshoz. Ott nyilvánvaló, de én piaci áron vettem, Te pedig jóval drágábban a tiedet.
-
válasz
bitpork #11068 üzenetére
"Én meg aszondom h nem a km számít. Lehet az 500k-is ( nem kevés zőccséges mergában van), ha a tulaj szerette-szereti és megadja amit kell."
Amennyiben a "szerette" alatt azt érted, hogy ráköltötte az újkori árának mondjuk a kétszeresét arra, hogy kicserélje kb. a komplett autót, akkor igazad van. Egyébként nem igazán.
-
-
-
-
-
Typhoon47
senior tag
-
Van itt vkinek A4 avant 2.5, 2002 v utáni évjárat?
-
Mawyx
őstag
2 kiszemelt, klímásról esetleg tapasztalat?
Javítom, ez a világvégén van, de nyitva van szombaton is, viszont nem ír árakat.[link]Volt egy Nagykőrösi úti link is, az M5 bevezetőn, de nem találom, azt hittem ez lesz az.
Ennek is tetszik az elhelyezkedése és nyitva este 8-ig [link]
Klíma átvizsgálás kellene, fogalmam sincs mi van vele, de nem hűt. Átvizsgálás, festés, nyomáspróba és töltés. -
-
eddie17
addikt
Mely benzines autók szaladgálnak el 7 liter környékén városban?
1.4-1.6 nál gondolom nem kell nagyobba gondolkodnom.
Érdekelne tapasztalat is, nézegetem a Brava/Bravo-kat... Meg a B Vectra-kat, vagy végső esetben 3-as Golf 1.6 és a konszern társait. -
hdman
őstag
Kész a kocsi, most voltam érte, baba minden.
A szabadonfutón kívül még a szénkefét is kicserélték.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vesztor87 #11042 üzenetére
Haver 3 évig járt olyannal. Olcsón szervízelhető viszonylag és nem is kell hozzányúlni gyakran. Eléggé egyben van az egész konstrukció. Neki 1,3-as volt a fogyija picit magas, egyedül arra panaszkodott (literes Swiftből ült át).
Műanyagok kemények de legalább nem porlad el mint pl a mi Passatunk bele anno. -
-
Vesztor87
senior tag
Lanosa van valakinek? Milyen kocsi?
-
Lortech
addikt
Nálam országúton 6.2-6.4, pályán óra szerinti 140 körül 7.1-7.3, városban (Budapesten, dugókkal tarkítva, rövidebb utakon, ezért sokat hidegen menve) ~8.5.
Dinamikusan vezetem, de feleslegesen nem pörgetem. 2000-2500 körül hajtva nagyon kellemesen el lehet vele járni, nem igényli a pörgetést. -
ati012
őstag
válasz
Nordik #11037 üzenetére
Pedig annyi.
Te is megtudod csinálni, valahonnan megtudod a gyári színkódot, lecsiszolod, zsírtalanítasz és kompresszoros festékpisztollyal pormentes helyen átfújod. De lehet már szerintem kapni sima spray-s is. Karcolásokhoz pedig van külön kis javítófesték mondjuk a Tescoban is.Rick4: itt berettyóújfaluban horribilis motor árak vannak. Trabant motor-váltót 50ért adnak. Nyugati autó motor-váltó pedig ott kezdődik hogy 70ezer.
zoo8800: szerintem magánszemélyről beszél Rick4.
-
Rick4
félisten
válasz
zoo8800 #11027 üzenetére
Szerintem meg pont ez a korrekt át. Akár megvesz egy elől hátul töröttet 150 körül, és a dupláját ki tudja árulni. Ha jól csinálja, csak egy kocsiból 1 hónap alatt megvan neki 150 ezre. És ahogy körülnéztem, nem egy kocsi pörög nála havonta. Pl Golf 4-es motort épp pesti bontós vitt el tőle, és aki bemegy a pesti bontóshoz az legalább egy 50-essel többet hagy ott. Aki rablókhoz akar járni, és az értékeit önként átadni, hát tegye.
-
Nordik
őstag
válasz
ati012 #11036 üzenetére
Úristen, azt a kis kb 50 centis részt 15-25 ezerért fényezik le?
Akkor valami mást kell kitalálnom. Talán karosszériafóliázással olcsóbb lenne és nekem az is megfelelne. Vagy házilag nem tudom megcsinálni? Hol tudnék kikevertetni esetleg festéket hozzá? Az nemtudom mennyire nehezíti a dolgot, hogy ezüstmetál...
-
Nordik
őstag
Ha jól tudom B oszlopnak nevezik az első és a hátsó ajtó közötti részt. Vagyis az én 3 ajtós Cliomon inkább az első ajtón található.
Na szóval ezt a rész körülbelül mennyiért fújják le? 1-2 helyen picit karcos meg van egy kis lepattanás. Sokszor nagyon horribilis összegeket hallok az fényezésekről.
-
zeno70
tag
Ezt neztetek mar? Alitolag valtoztatnak a hulye rendszam torvenyen
Kornelka - bocs, hogy beleszolok, de en a Focust ajanlom, mint alternativat. Valamiert nem erdekel? Nekem az van es maximalisan meg vagyok elegedve vele. Abban is van nagy csomagtartos 4 ajtos es 5 ajtos is. Ja, es Swiftet valtottam erre.
Csak egy otlet... -
-
-
Shalala
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hátha csinált már valaki hasonlót.
Megvennék Magyarországon egy autót, amit kvázi azonnal 2-3 napon belül kivinnénk az EU-ból egy rokonom részére.
Ilyen esetben meg tudom azt csinálni, hogy már eleve az ő nevére venném meg az autót, hogy ne kelljen többször átíratni? Ő nem tud eljönni személyesen, meghatalmazással lehetséges?
Ha az autó forgalomban van itt, akkor az ő nevére átíratva kivihetjük, és utána lesz kijelentve, vagy előbb kell kijelenteni és ideiglenes rendszámmal lehet kivinni?Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv.
-
-
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur #11003 üzenetére
Most már én is hajlok afelé
-
eddie17
addikt
-
hdman
őstag
Ma nagyon aktiv vagyok pedig dolgozni kéne
Jelen, 2008 as 1.3 Mjet 75Le a cégesem.
74k km, jövö honapban muszakizik, de drága lesz, mert minden szar rajta
De ebből ne indulj ki, mert nagyon igénybe van véve, igáslóként van használva...
Normál használat mellett nemtom hogy teljesitene...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest