Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
Ez egész vállalhatónak tűnik Igaz lejár a műszakija.
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Nordik #10188 üzenetére
a sorrend elvileg jó, de ha gond van az autóval, nem kap eredetvizsgát, és állsz ott megfürödve rossz esetben.
a biztosítást valóban meg kell kötni a vétel napján, sőt igazság szerint előző nap meg kéne, mert másnap 0 órától él...
az, hogy kinek melyik biztosító olcsóbb, sok minden befolyásolja, máshogy értékelik a kockázatos csoportot a biztosítók, van akinél a 30 év alattiak a kritikusak, van ahol a 40 év felettiek, és persze nem mindegy az sem hogy hol laksz. ja és az autó típusa sem utolsó, van ahol egy jó bmw, vagy egy erős kétüléses akár 2-3szoros árat is eredményez.
-
Nordik
őstag
válasz
a_tesz #10187 üzenetére
Ahogy olvasom a legtöbb helyen azt írják, hogy először biztosítás, eredetiségvizsga majd okmányiroda. Jó ez a sorrend?
Meg hallottam olyat is, hogy a biztosítást a vétel napján meg kell kötni, különben megbüntethetnek meg kamatot számolnak fel stb. Ez igaz? Egyébként Uniqa biztosítóról sok jót olvasok. Sokan átmentek hozzájuk az Allianztól, nekem mégis az Allianzt dobta ki olcsóbbnak. Akkor most ez hogyan van?
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Nordik #10186 üzenetére
biztosítót válassz neten, netrisk.hu, biztositok.hu vagy másik alkuszcég, adataidat beírod, és kihozza az összes biztosító ajánlatát.
átírás: vásárlás előtt kéne egy eredetiségvizsgálat, bár legtöbben utána szokták, majd annak az papírjával meg a megfelelő adásvételivel elballagsz egy okmányirodába, ahol ez alapján számított illetéket,
+12000ftot (új törzskönyv, forgalmi)leszurkolva már a neveden is lesz az autó. a forgalmit megkapod ott helyben, a törzskönyvet postán küldik. és minderre a procedúrára 15 napod van a vásárlástól számítva (vagyis ami az adásvételi szerződésen szerepel mint adásvétel dátuma)szerk: most látom, hogy a linken már szerepel minden díj.
-
Nordik
őstag
Tudtok ajánlani valami olcsó de mégis korrekt biztosítót? Fél éve van jogsim, első autó lenne.
Egyébként az átírás menete hogyan zajlik pontosan? Hova kell először mennem?
-
Kornel
veterán
Sziasztok!
Daewoo Nubira 1,6 típusról vélemények? Legutolsó típus, 2003-as gyártás.
Típushibák, szerviz költség, stb? -
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Megint megpróbálkozom a kocsi vásárlás dologgal.Ha sikerülne akkor 1-2 hónappn belül lenne a dolog. Max. 400.000 Ft-om lenne rá. De ha kicsit olcsóbb az sem baj.
Ami fontos lenne, hogy ne egye meg a gatyámat is és a karbantartása is normális keretek között legyen. Mivel ennyiből családi autó nem jönne ki ezért ha kombi lenne az lenne a legjobb. De ha nem az akkor is szóba jöhet a dolog.
Mit ajánlanátok? Milyen márkát vagy típust?
-
Nordik
őstag
Téligumival meddig lehet nyáron eljárkálni? Illetve műszakin nézik, hogy szezonhoz igazított gumi van e az autón?
-
mycso
veterán
válasz
!Overdose! #10169 üzenetére
Én EZT találtam róla.
-
neduddki
nagyúr
válasz
!Overdose! #10169 üzenetére
HI!
enyit tudok:
Country of origin: Honda Passenger Car built in United Kindom
Assembly plant: Swindon
Model: Civic Hatchback 3door 1.4
Body type and transmision: 3 door hatchback, manual transmision
Year of production: 2004
Serial Number: 206586udv
neduddki
-
-
-
Nordik
őstag
Olvastam egy olyat, hogy januártól valahova be kell vezetni autóvételkor a kilóméter állást.
Mi van olyankor ha egy autóban ez tönkrement és az előző tulaj is már így vette? Nem engedik át eredetiségvizsgán vagy mi történik?
-
dabadab
titán
válasz
!Overdose! #10164 üzenetére
"a legvalószínűbb, hogy ez egy facelift előtti modell enyhén faceliftesítve"
Es ez miert zarja ki azt, hogy torve volt? Legalabbis nekem eleg valoszinutlennek tunik, hogy valaki csak ugy beleolt volna egy rakat penzt abba, hogy az egyebkent teljesen hibatalan lampakat meg idomokat lecserelje.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #10164 üzenetére
Köszi, ez elég elszomorító. Mivel nem vagyok Honda szaki így bedőltem a szép állapotnak
-
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur #10163 üzenetére
Ez a 30db-os BAR széria a facelift után érkezett és ez az autó a látszat ellenére nem faceliftes. Igaz, hogy faceliftes lámpák és lökhárítók vannak rajta, de nem a tükörházba van integrálva az index, hanem az első sárvédőben van, facelift előtti a kormány és ami a legárulkodóbb, hogy ennek még 4x100-as felnijei vannak 5x114,3 helyett. Ezek mellett már mellékes a Type-R hátsó szárny és, hogy a matricák sem stimmelnek teljes mértékben. Először arra gyanakodtam, hogy állítása ellenére törve lehetett, de kötve hinném, hogy komplett futóművet cserétek alatta, így a legvalószínűbb, hogy ez egy facelift előtti modell enyhén faceliftesítve, ami kizárja, hogy a 30db-os limitált széria tagja legyen.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #10126 üzenetére
Megköszönném, már csak kíváncsiságképpen is
-
hobizoli
nagyúr
válasz
ati012 #10160 üzenetére
dob nyilvan nincs is rajta amugy, mert nem ferne hova, de meglepodnel, mert a turbos autoknal a turbo eleg jol megfogja a hangot
szivo autonal mar a fejed leszakadnaNekem is osszesen egy ú.n. atmeno vegdob van a turbo utan es siman lehet vele jarni uccan, meg radiot hallgatni vagy beszelgetni is a kocsiban menet kozben
mondjuk szo-mi-szo, kezd hangosodni, de eloszor ojan volt, hogy ismi odament a kocsihoz, hogy bazz ebben jar a motor?, mert latta, hogy pofekel a para ki a cso vegen -tavaj marcius korul volt-, de nem hitt a szemenek meg a fulenek egyszerre
-
hobizoli
nagyúr
-
ati012
őstag
Tetszetős kis krva.
-
SZATA
senior tag
Újabb Clio-s kérés kérdés!
RENAULT CLIO 1.2 16V Expression – Erről mi a véleményetek?
Ma megnéztem és tetszett. Szép külső, belső, jó kerekek – bár én ellennék a gyárival is – és jól is ment. Fel van polírozva.
700e-re le lehetne alkudni téli kerék garnitúrával. Majd átnézek a Renault topikba is. -
Nordik
őstag
válasz
AMD Power #10143 üzenetére
Én is így gondolom, hogy első autónak tökéletes lenne.
Van egy swift ami igaz, hogy fiatalabb, de arról kívűl-belül lerí róla, hogy nem foglalkoztak vele, csak beleültek és hajtották. A szerelő azt ajánlotta inkább így látatlanba mikor kikértem a véleményét, mivel hogy a Clio már öreg. Csak hiába öreg látszik rajta, hogy mindig foglalkoztak vele. -
Nordik
őstag
Mit gondoltok egy 91-es Clio-t 1-2 év múlva el lehet majd még adni? Vagy ilyen öreg autókkal nem is érdemes foglalkozni? Egyébként kifejezetten megkímélt.
-
Napfénysüti
nagyúr
Első szériás BMW Z3-ról van valakinek tapasztalata? Egyik kollégám a jövőben olyat szeretne venni kintről.
-
mv
aktív tag
válasz
!Overdose! #10126 üzenetére
Engem érdekelne.
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #10125 üzenetére
Kevertem...ez nem a type-r...én EZT nem kedvelem.
A type-r tényleg nem rossz, nem lelkesít, de nem is utálnám, ha itt állna az udvaron......
-
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur #10112 üzenetére
Vagy replika vagy össze volt törve, de több ponton sem kerek a történet. Ha van rá igény, akkor kifejtem, hogy miért.
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #10118 üzenetére
Nekem a Type-R külseje sok..túl futur az ízlésemnek az a lámpa hadsereg
-
neduddki
nagyúr
válasz
Napfénysüti #10118 üzenetére
HI!
az 5ajtosnalmegvnais ertlme a megszolitasna, de a 3 ajtosanla???:- )
udv
neduddki
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #10116 üzenetére
Ültem benne, megy meg jó meg minden...de mikor meglátom a külsejét....nekem túl sok
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
je egy s6a-560a, de ez a feher fortelem rajta:- (
udv
neduddki
-
8th
addikt
válasz
Én biztosan nem adnék 2.1milliót egy 2005-ös 1.4 benzinesért. És az a felirat a hátulján... omg. Tiszta ciki. Egész jó formájú lenne a kocsi csak nem tudom miért kell elbaszni egy béna küszöb toldattal meg azzal a nevetséges hátsó légterelővel. Egy 1.4 benzinesre az aztán baszottul kell oda.
-
Zewa
senior tag
válasz
Csak tudnám ebben az autóban mi fogott meg?!
-
Motion_Blur
félisten
Ha most lenne fölös 1 millám eladnám az autómat és megvenném ezt: [link]
-
neduddki
nagyúr
-
AMD Power
titán
válasz
Napfénysüti #10102 üzenetére
Pontosan. Nekem a Clioban az az 1.9D moci... iszonyat jó volt. 270e volt benne óra szerint és szinte tökéletes volt a kompressziója.
-
8th
addikt
válasz
Szplöttyy #10106 üzenetére
Na azért ne túlozzunk. Mindegy, hogy japán, német, ruszki vagy amerikai kinyírhatatlan motor nincs
. Sógorom Rönyó 5 GTD-je ami a neve ellenére egy szívódízel 3év alatt kétszer lett hengerfejes. Nem bírta a motor a mindennapi a hegymenetet (Buda). Az kétezres fordulaton még egy kisebb dombra sem ment fel annyira fosgyenge volt.
-
8th
addikt
válasz
bitpork #10103 üzenetére
Sejtem, hogy a tüzépes gyerek platós Citroen Jumperében dettó ugyanaz az 1.9 motor ketyeghet mint a fent említett TD Xantiában. Felváltva ütik vágják nyomorult vasat de zokszó nélkül tűri a szerencsétlen. Lehet egyébként nem igaz de az a szóbeszéd járja, hogy a régebbi francia autóknál sosem a motorral volt a baj.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
eddie17 #10100 üzenetére
Ha nem kérnek érte sokat, és egyben van, akkor jó vétel lehet. Elég sok Citroenes tapasztalatom van, és a Xantia tényleg az egyik leg megbízhatóbb. A hidraulika sem szokott elromlani, ha oda figyelnek rá, de azért a lehetőség még ott van.
(#10107) 8th:
Helyes a szóbeszéd, kinyírhatatlanok! A benzinesek annyira már nem, némelyik magától kigyullad de az 1769köbcentis dízel bármelyik változata megölhetetlen, a 1905köbcentis is elég megbízható. -
Kornel
veterán
Üdv mindenkinek!
Tudom nem ez a téma, de szerintetek mennyit ér egy 2003-as 1.0 GL Swift, benzin-gázos (6,5 l-t eszik gázból, 15 Ft-ra jön ki egy km)
Nyári gumi alufelnin, téli a lemez felnin, mindkettő 165/65 r13, és elmegy még egy darabig.
Ja és "csak" 105.000 km van benne, 95.000-nél volt egy nagy szerviz.Üdv
-
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kés topik
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest