Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menotti
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #45839 üzenetére
Van egy pár ,nevezzük úgy, hogy homage órám is, lassan azokat kellene szervízeltetnem...
-
5-ös kezelő
senior tag
-
Menotti
aktív tag
Sziasztok
Keresek az ország Keleti felében órást aki szóba áll ezekkel az órákkal.
(Pü is jöhet.)
Köszönöm. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
chubii #45836 üzenetére
Én is néztem HA-n a hirdetésed, majdnem elgyengültem. Az én kezemen jól mutatott volna, de eszembe jutott, h zavar a stopper mp mutatója, alul van az igazi. Meg a mutató is inkább kard, mint ceruza. De hamar elvitték. És könnyen fogsz találni jót a méretes csuklódra, nagy óra több van, mint rövid füles 38-as. De nem siránkozom, megszokom a 36-ost, abból is sok van. Pár napja hordom a piszkos tizenkettőt, ML07 pihen.
Driv4r : Azt a sorozatot néztük anno, de csak a cím maradt meg bennem, meg a főszereplő arca, mert többször is alakított német katonát asszem. -
chubii
senior tag
válasz
5-ös kezelő #45834 üzenetére
Személy szerint én elvesztem a választék rengetegben.
Eladtam a VK67 Militado-t, nem tetszett a csuklómon, pedig szép óra. Keresem az utódját, csak sok irányba nézelődök ezért nem haladok
Watchdives-on Other Classic alatt több óra tetszik, illetve a Tuna Can a másik stílus, ami nagyon megfogott.
Szívem szerint a 100-130 eurós határt nem lépném át (úgyis át fogom, érzem a lejtőt), és mindegy milyen szíjjal van, csak a NATO is passzoljon hozzá, azzal szeretném javarészt hordani. Automata szerkezet se lenne fontos, de mind az, ami tetszik.
Kissé viseltes IKEA-s szalaggal 21 cm körülire mértem a csuklóm.
Pont volt egy Tuna aprón, de lemaradtam róla sajnos. -
driv4r
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #45834 üzenetére
Nem kell mindig kaviár. Nem minden a vásárlás, anélkül is lehetne értelmesen társalogni vagy gondolkodni órákról. Én most pl. elhűlve olvasom a másikat, egyelőre próbálom feldolgozni az élményeket, nem merek hozzászólni.
-
5-ös kezelő
senior tag
Kicsit behalt a topik. Mindenki bezsákolta már amit akart, v csak nem vásárol, mert gyengék az akciók?
-
|AP|
veterán
válasz
stellaz #45826 üzenetére
amúgy nem tudom igazán megmondani mi a bajom vele.
A piros másodpercmutató az biztos, de a számlap is lehetne kifinomultabb.
Pedig a 36mm-es méret 20-as tokfülszélességgel, zafírral az tök rendben lenne, de valahogy az összkép nem tetszikIgazából egy khaki fieldet lenne belőle a legjobb csinálni, ilyen számlappal:
és ilyen mutatókkal:de akkor már egy 50ezres óra lesz
-
-
|AP|
veterán
válasz
dzsi23 #45808 üzenetére
ha már moddolás:
Ez a kis fehér Tandorio sajnos nem igazán jött be, nem tudok vele megbarátkozni, nagyon gyerekórának tűnik:
Eladni szinte esélytelen, max. gombokért.
Viszont van egy korrekt 36mm-es acél tok, 20mm-es lug width, NH35szerkezet. Ami nem tetszik az a számlap és a mutatók. Itt kezdtem el azon gondolkodni, hogy kellene belőle csinálni valami f@sza kis fehér (esetleg bézs) számlapos field watch-szerű dolgot.
Hol lenne érdemes elkezdenem keresgélni számlapokat/mutatókat?
Valami ilyesmi lenne a cél: -
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976 #45814 üzenetére
Valamikor tavaly megfordult a fejemben, hogy megválok tőle, de észhez tértem, és inkább vettem hozzá új alkatrészeket. Lassan 4 éve megvan, ezzel az egyik legöregebb órám (az általam vásárolt óráim közül), csak a Natural Park van meg több ideje (7 éve).
-
dzsi23
addikt
válasz
Memmaao #45815 üzenetére
A fotó alapján nem is nagy neki, sokkal rosszabb óra-csukló arányokat is szoktunk itt látni.
Sungoo #45812:
Nekem is a fehér órák a kedvenceim, de fehérből van most elég.zoarden #45809:
Minden alkatrész megvan, így bármikor variálhatom. A fehér számlap sajnos nem teljesen fehér, de ez általában így van az ilyen "full lume" számlapoknál. -
tboldi
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #45813 üzenetére
Ha Mosonmagyaróvár-Győr tengelyen jársz, oké.
A 7-est is nézegettem, de jobban tetszik az 5-ös sallangmentessége. -
tboldi
nagyúr
válasz
Memmaao #45815 üzenetére
Fasza! Köszi a képeket!
Én közepes árnyalatú barna bőr natót/zulut gondoltam rátenni, ha nem is pont ezt, de hasonlót.
-
válasz
tboldi #45801 üzenetére
Most jött meg , amit a fiam kért, hogy legyen neki is "apás" órája. Szürke Szíjat akart rá, írtam Max-nak rendeléskor, hogy szürke szijjal küldje, ha lehet. Lehetett. Szerintem messze a legkorrektebb kínai gyártó ez a militado.
Nagy a kezére, de élvezi nagyon. És simán leolvassa 8 évesen.
-
Ubulhun
tag
válasz
5-ös kezelő #45804 üzenetére
Valószínűleg ez lesz, köszi!
-
stellaz
veterán
A Militadoban a VK 67-es szerkezet nagyon faszán teljesít. Azt tudtam, hogy pontos, de most mértem is, majdnem 3 hét alatt másodpercen belül van az eltérése.
-
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976 #45806 üzenetére
A héten ez volt rajtam, most lett elég jó idő hozzá.
Nem egy rejtőzködő típus, talán egyeseknek már sok is lehet a narancs szíj a narancs számlaphoz, de legalább könnyen megtalálnak, ha eltévedek az erdőben.
Korábban így nézett ki, időrend szerint sorszámozva (az 1. a gyári állapot, abban a formában nem nagyon hordtam, mert eleve moddolni vettem).
Az Addiesdive AD2112-vel nagyjából egymás inverzei voltak.
És még pár kép:
Vostok
-
tboldi
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #45804 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #45800 üzenetére
Pont a seiko szerkezetei azok, amiket fölösleges koronáról húzni. 😱
-
dzsi23
addikt
Vostok
-
Ubulhun
tag
válasz
5-ös kezelő #45800 üzenetére
A várható áremelkedés miatt kezdtem el töprengeni. Ca. 5 éve van meg a Seikom, nincs vele különösebb bajom. Nem tudom, van-e értelme most megvenni a szerkezetet. Elméletileg gondolom néhány év állás sem tesz neki túl jót, ugye?
-
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi #45795 üzenetére
Most elkezdtem a Militado ML05 felé húzni ezzel a számlappal. Kap egy bőrszíjat és kész is vagyok, úgy is régóta akarok már egy field watchot.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Ubulhun #45799 üzenetére
Egészen biztosan, nagyon határozott volt. Elsőre nem tartotta valószínűnek, h az új werk lenne a ludas. Azt is mondta, h a mutatókat lejjebb lehet ültetni picivel, ha az a hiba. Szóval már én is reménykedek, h jóra fordulnak a dolgok. Arra azért számíts, h a korona kis átmérője és a koronavédő miatt elég nehéz felhúzni a motorrugót, erre én nem gondoltam.
-
Ubulhun
tag
válasz
5-ös kezelő #45793 üzenetére
Köszi a választ. És én is kíváncsian várom a diagnózist.
Remélem azért mester valahogy meg tudja majd oldani a problémát. -
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi #45790 üzenetére
A Seestern-t kiejtettem, jobban szeretném, ha olyan mélyebb sárga lenne, mint az ihletet adó Doxa, nem ilyen halovány. A többi szín meg annyira sem fogott meg.
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #45793 üzenetére
"0,42 mm-rel vastagabb az NH."
Ez oké, de a számlapnak és a mutatóknak fix helyük van az órában, nem befolyásolja a szerkezet vastagsága. Hacsak nem a mutatók tengelye lett 0.42mm-rel hosszabb... de az a kis eltérés gondot okozna, akkor nem cserélnék annyian a szerkezetet."Nem találgatok tovább, a mester át fogja nézni, mi lehet a gubanc."
Várjuk a végeredményt.
Úgyis pangás van itt, legalább történik valami.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
dzsi23 #45792 üzenetére
Szépen lett felrakva a mutatókészlet, de amennyire bele lehet látni, közel lehet felül. 0,42 mm-rel vastagabb az NH. Nem találgatok tovább, a mester át fogja nézni, mi lehet a gubanc. Ünnep után visszatérek a témára. Ami meglepett, h angol-spanyol naposat rendeltem Kínából, és tegnap angol-arab volt benne. Még ügyeltem is rá, nehogy a mandarinost válasszam (v a 3.8-as koronát).Persze rájöttem, h tökmindegy volt a nap nyelve, uis azt a tárcsát pont át kell rakni a 7s36-ból, azon meg arab volt a második nyelv.
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #45789 üzenetére
Mielőtt még üveget cserélnél... biztos, hogy magasabb az új szerkezet? Én nem cseréltem még 7S26-ot NH36-ra, de eddig mindig arról volt szó, hogy sima ügy, és egyszer sem láttam utalást a magasságra.
Esélyesebb, hogy a mp-mutató lett ferdén felrakva. -
tboldi
nagyúr
Kedves mindenki!
120-140 dollár környékén melyik a jobb és minőségibb kidolgozású óra? Watchdives WD1863 vagy Seestern 600T, esetleg valami más? Stílus majdnem mindegy, csak 2 opció van: tetszik vagy nem.
A Hamilton Khaki Field Expedition projekt kicsit háttérbe szorult egyéb dolgok hatására, de valamit nagyon vennék már.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Ubulhun #45788 üzenetére
Szerviz esedékes volt, ezért gondoltam, h jobban járok a jobb szerkezet beépítésével. Ma beugrom a szervizbe, hátha Péternek van jó ötlete. Magasabb üveg beépítése, régi szerkezet visszaépítése. Mindenképpen bukok egy csomó pénzt, ha csak nincs olyan szerencsém, h könnyen orvosolható a probléma. Amúgy is sok veszteség ér mostanában, szeretve tisztelt nemzetvezetőnk és trampli barátja barátja miatt a nyugdíjpénztári megtakarításaim erősen megcsappantak. De hát mi magyarok így szeretünk élni.
-
Ubulhun
tag
válasz
5-ös kezelő #45787 üzenetére
Szia!
Tegnap éppen fellelkesültem, a hozzászólásod olvasva. Nekem is van egy SNZG07j1-em, gondoltam megúszom majd alis werkkel a szervizt, ha eljön az ideje. Ezek szerint nem biztos, hogy járható út.
Nem olvastam folyamatosan a fórumot, ezért kérdezem csak: esedékes volt a karbantartás, vagy gond volt az eredeti szerkezettel? -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Faresz1976 #45786 üzenetére
Az sem lehetetlen, h a mp mutató túl közel van az üveg belsejéhez, és az akasztja meg.
Csak reménykedek, h ennyi a baja csupán. Asszem az NH picit magasabb, mint a 7s36.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #45782 üzenetére
Uhh, ez rossz hír.... reméljük lesz rá megoldás.
Előszedem én is a P8 Lite-t, és feltöltöm az akkut.
-
driv4r
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #45784 üzenetére
Volt nála pár japánom, ha valamit nem ismer, megbeszéli a Citizen és Seiko műhelyes ismerőseivel. Fura ez a hiba, nem is értem.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
driv4r #45783 üzenetére
Nem, márkaszervizbe vittem. Én hibám is, nem bontottam ki az új szerkezetet - megnézhettem volna, jár-e egyáltalán. MIT nem szereti a japánokat szervizelni.
Ezek után már kijelzőt meg akkut sem merek rendelni Aliról a P9 Lite házi felújításához, elfogyott a tanulásra szánt pénz. A használt telefonba is csak azért merek (ha merek) belevágni, mert sok + értékelésű az eladó. -
driv4r
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #45782 üzenetére
Upszi. Sajnálom. MIT tette bele?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Faresz1976 #45777 üzenetére
Én is szemezek egy használt A72-es Samuval, bár nincs rá szükségem, amíg bírja az A5.
Most ment el a kedvem az automata óráktól, meg az Alis alkatrész-rendeléstől. Beépítették az új NH36-ost az órámba, de megáll, mindig ugyanott. Rázásra elindul, de ismét megáll, amint odaér a mp a 6-oshoz. Mutató nem akad. Holnap még megkérdem a mester véleményét, aztán feladom, ha az új werk a hibás. Elhordom a meglévő mechanikus óráim, de szervizre már nem költök. Kvarcolok, és nem költök többet óravásárlásra, maximum pár óccó kvarc jöhet még. -
dzsi23
addikt
A Phoibos új órájában (Kraken) is felbukkant a Straum-féle számlap. Illetve az óra nem annyira új, mert korábban is volt Kraken, csak a számlap új.
Ja, + kisebb is lett, 41x50 helyett 40x47.5mm.
Miyota 9015, 419 euró...
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #45774 üzenetére
Most valahogy nekem sem tudja felkelteni az érdeklődésemet egy óra sem igazán. Telefont akarok venni az foglalkoztat
.
Sungoo:
Kicsit sokallom az árát.
-
Sungoo
addikt
válasz
Faresz1976 #45771 üzenetére
Pedig erre nagyon fájt a fogam, csak dupla annyi, mint a 36 mm-es társai.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Cserébe újra van ML10-es. ET 38-as repülőse meg lement 26,5-re. De most nem csábítanak annyira, kihagyom őket. Elég az ML07, és holnap kész lesz az snzg71j1 is, NH36-os új szívet kapott.
-
dzsi23
addikt
Én sem, de legalább egy UV lámpa érkezett hozzám.
365nm-es, ez tényleg csak a "lényeget" világítja meg, szerintem ilyet érdemes venni, a 395nm-essel szemben, de rengeteg összehasonlítás született már (pl. ezen a képen), biztos mindkettőnek megvan az előnye.
Érdekes, hogy az Asterixem lünettáján a háromszög és a Parnsrpém mutatói kéken világítanak UV alatt, egyébként meg zölden.
Az arany A1100-am fekete "számlapja" meg sárgára változik.
-
Churpik
tag
válasz
Hát én sem, kb. 10%-os akciók vannak.
-
Faresz1976
aktív tag
Nem vagyok elájulva a húsvéti alis akciótól. Csak a szokásos árak vannak.
-
andrew01
tag
válasz
Rhino82 #45768 üzenetére
Az árcéduláról letakarod az '1'-t és meg is van az ára : ) Annyiért biztos elmegy, afölött kicsit türelemjáték... Lefordítom huf nyelvre is
szóval 25k-ért biztos elmegy, de azért kezdhetsz egy 40k-val is, első héten hátha megtetszik valakinek ennyiért is.
--- --- ---
Jók ezek a Bernyk, csak az nem tetszik, hogy titán, meg Berny
Jah, az alsó az steel, akkor az azért nem mert nagy nekem
-
Rhino82
aktív tag
Órákat egyébként szerintetek hol lehet érdemes eladni/meghirdetni?
A 2 casiom mellett van egy fossilom is, ami nem igazán az én stílusom.(Jó pár éve kaptam még ajándékba)
Illetve méretre is nagyobb mint amit én szeretek. Szóval költözne és helyette jönne valami új.
Használtan így mennyit érhet szerintetek? Talán kétszer ha volt rajtam, de lehet csak egyszer. A hátlapon a fólia is rajta van még. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
driv4r #45765 üzenetére
Film/óra : Visszanéztem pár évtized után a Le a cipővel! c. ifjúsági filmet (felejthető alkotás, könyvben jobb volt), és csak most szúrt szemet, h órával a kézen mentek a Dunába fürödni a gyerekszínészek. Ebben a korban az is ritka volt, h óra van a gyerek kezén, nem hogy vízálló. Típust sajnos nem tudtam megállapítani.
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r #34656 üzenetére
Valami fura együttállás lehetett a héten, egy csomó órás téma bukkant fel a hírekben, mainstream médiában, ezekből párat csak megemlítek, hátha más is unatkozik így a hétvége utolsó fertályában.
1. Most
töltöttenézem legálisan az Apple új sorozatát, már az első részben felbukkant egy Nautilus, a második nyitójelenetében meg kifejezetten hangsúlyosan. Jó lesz, szeretem a Jon Hamm karaktereit.2. Újabb fotók, MNB Tímea, egy újabb Cartier, rózsaarany / gyémánt Panthère lehet. Csak a szokásos, no komment.
3. Ha már sorozat és karakterépítés órák segítségével, HVG szemlézett a héten egy alapos GQ-cikket, Fehér Lótusz harmadik évadának szereplői és óraválasztásai, van benne Vosztok is:)
4. Végére egy csemege, nosztalgiából régi hongkongi 'heroic bloodshed' jellegű filmek után kotorásztam a neten, erre szembejött ez a tavalyi csoda, konkrétan egy ritka Moonwatch meglovasításáról szóló heist movie, UK trailer alapján nézős lesz, max áttekerem és csak az órás részeket nézem.
Az imént Dr. Iver 'Tücsök és bogár' rovatának vasárnapi különszámát olvasták.
-
dzsi23
addikt
válasz
Throme #45763 üzenetére
Nekem tetszik a merci-mutató, de ha csak ez a gond, NH35-höz könnyű másik mutatókészletet találni, szóval lecserél(tet)heted. Ez esetben nagyobb gondot okoz majd a bőség zavara, mert millió féle mutatókészlet van, bár olyat talán nehéz lesz találni, ami pont olyan színben és legalább olyan jól világít, mint amit az AD rárakott.
-
Throme
veterán
válasz
dzsi23 #45762 üzenetére
Kösz!
Ettől "féltem", hogy "mercis", vagy "kalapácsos" a kismutató.
Egyébként egy tökéletes óra lenne (számomra). Rakott indexek, arab számok, jól látható perc jelölés és a nagymutató, másodperc mutató hossza is ideális ezzel könnyítve a leolvashatóságot.Panaszra nincs okom, mert találtam azért megfelelő órákat az Ali-n.
-
Throme
veterán
válasz
bigmasterg #45737 üzenetére
Ennek mi a típusszáma?
kösz!
-
driv4r
aktív tag
válasz
Churpik #45757 üzenetére
Exportőr, neki pont ez a jó, gyenge árfolyam = még több bevétel / nyereség, pont ez a baja amcsiknak velük, a mesterségesen nyomott árfolyam.
Ezért van, hogy az optimisták szerint van logika a Trump vámokban, egy új Plaza Egyezményt akar kicsikarni, a dollárt leértékelni.
De én
pesszimistarealista vagyok, szerintem csak leragadt a nyolcvanas években, a csapata meg úgy viselkedik, mint egy részeg makákó-csorda, minden baromságot ráhagy, cseten beszéli meg a háborút, arany Rollerrel flexel a salvadori mega-börtönben stb stb. Ezért készülök sok gin-tonikkal a nyárra, vicces idők jönnek;) -
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #45755 üzenetére
Jól dokumentált tény, gyakorlatilag elégette az atyai örökséget. Amikor kibukott az egyetemről, konkrétan az volt az első ingatlanos melója, hogy ő járt lakásról lakásra behajtani a bérleti díjakat. Amikor meg később elkezdett vállalkozni, átlagban 4 év alatt döntötte be a céget. Ha nincs az Apprentice sorozat, ma nem itt tartanánk. Infografika, kisszínesek.
ON: mai olcsó meg a sovány szürke.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
stellaz #45751 üzenetére
Meg a vörös színű, az elnök fejét formázó fajansz-tisztító kefék is, elég jól fogynak valszeg, fellendítik a kínai ipart.
Már megint nem vettem semmi időmérőt, kicsit szégyellem is magam. Tízegynéhány év alatt elszórtam százezreket órákra, h a végén egy tizenezres kínai kvarc legyen az igazi. Bár tapasztalatom szerint az igazi mindig változik nálam. -
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976 #45750 üzenetére
Átszámítva másfél milla lenne egy 16 Pro, Apple eddig 600 tonna telót reptetett be stikában Indiából elmúlt hetekben.
Ezt a szánalmas faszt, Art of Deal meg minden, hozzá képest lassan már egy mezei diktátor is a józan kiszámíthatóság csúcsa. [link]
-
stellaz
veterán
válasz
Faresz1976 #45750 üzenetére
A trump óra is kínában készül, nem?
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976 #45748 üzenetére
Szerintem is emelések lesznek, mert rövid távon egyik oldal se fogja elrántani a kormányt, arcvesztés lenne, még ha full önsorsrontás is az egész, a végén még Trump Makes China Greater Again.
-
stellaz
veterán
válasz
driv4r #45743 üzenetére
Nekem a cipővel vannak gondjaim, sajnos a bokasűlyedésem miatt csak sportos cipőket, bakancsokat tudok hordani, még a casual vonalról sem igazán találok olyat, ami megfelelően tartja a lábamat. Mármint emiatt elég behatárolt, hogy mit tudok felvenni, szövetnadrág az jóformán kiesett.
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #45741 üzenetére
Nem baj, ha mínuszban vagy, kicsit irigyellek. A zöld SM miatt meg pláne irigyellek, az egy sleeper hit nekem, pár év múlva nagyon fog hiányozni, ha leállnak vele. Őszintén szólva, én már teljesen elvesztettem a fonalat San Martin vonalon, állandóan kijön valami újdonság, túl nagy a zaj. Kíváncsi vagyok, hogyan alakulnak majd az árak ebben a hülye felfordulásban, bár az amcsi vevők tuti megszívják májustól.
-
bigmasterg
addikt
Nivada is kapott a héten egy új, kínai szijat.
Papíron világos barna, de gyk inkább sötét, főleg frissen.
De már most hordva kezd töredezni, így jobban tetszik.
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #45742 üzenetére
Én is szeretem a sportzakót, pláne pulcsival, azzal nem nagyon lehet mellélőni. Volt egy időszak, amikor szinte az uniformisom volt, akkoriban vagy olasz iparbárónak, vagy öreg új-angliai professzornak álcáztam magam. Ugyanolyan kreatív hobbi volt, mint másnak a barkácsolás, főzés vagy a festés, pár alapanyagból kell előállítani valami mást, valami jelentést. 8-10 éves fotók, akkoriban kevés órám volt, bár valahol van egy kép arról, amikor konkrétan egy Pepsi Seiko ihlette meg az ancúgot, majd előkaparom. [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Az a baj, hogy egyre kevesebb az ideális nap ehhez a kombóhoz, az enyhe napsütés plusz 16-17 fok lenne a jó, legalábbis nekem.
-
-
driv4r
aktív tag
Szerintem is jó dolog egy valamihez igazítani a többit. Sokáig volt öltözködés a hobbim, reggel random kikaptam egy fókusz darabot, pl. vagy nadrág, vagy zakó, vagy cipő, és aköré épült szinte magától a többi. Egy idő után rutin lesz.
Most hétfőn pl. hideg volt, az nekem gyapjú és kasmír, viszont búvár heteket is tartok, ezért lett egy kevésbé sportos darab, plusz velúrra tettem.
-
Ceree
senior tag
válasz
driv4r #45738 üzenetére
Eredekes ez a fortune wheel story, en nagyon forditva vagyok bekotve, mert altalaban leulok reggel a komod ele, kihuzom a fiokot, megnezem melyik orahoz van kedvem, aztan ahhoz oltozok altalaban. Aztan vannak azok a napok, mikor esemeny van, akkor a ruha van meg elobb, majd jon az ora. De hogy egy veletlengenerator mondja meg, hogy melyik ora legyen? Nekem nagyon vad.
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #45737 üzenetére
Ezt dobta a gép?;) Jó ez a kék nagyon.
-
bigmasterg
addikt
Mai kínai
-
Faresz1976
aktív tag
Szintén coinos rész:
Steeldive Willard 23.250 Ft ( fémszíjjal is ) -
Faresz1976
aktív tag
3480 Ft megint a gyorsállítós csat a coinos résznél.
16.600 Ft Cooper Pathfinder 38mm -
SOAD19
addikt
válasz
nebancsa #45709 üzenetére
Ad1 Nincs itthon. Ad2 nehogy már ilyen szereket kelljen használnom egy új óránál.
#45712 stellaz
Gondoltam hasonlóra, mármint, ha nagyon kicsesztek volna velem, hogy ahol csak tudtam volna egy kis negatív reklámmal megháláltam volna a kedvességüket.
Ma válaszoltam nekik. Leírtam, hogy nem értek egyet azzal, hogy nincs semmi gond a szíjjal. Érveltem azzal, hogy más 0144-es tulaj szerint sem oks, illetve, hogy bigmasterg pár SM-ját is kipróbálva sincs rendben a dolog. Küldtem nekik videót a Proximámról, hogy azt is milyen könnyen lehet állítgatni. Ragaszkodtam hozzá, hogy vagy cserét vagy pénz visszatérítést kapjak. Erre jött a válasz, hogy tudnak küldeni új csatot... Az előző levélben bezzeg nem tudta felajánlani.Úgyhogy marad az óra, és remélhetőleg küldenek egy normális csatot. Írtam is nekik, hogy ténylegesen új legyen, és próbálják ki mielőtt elküldik nekem, hogy az valóban jól szuperál. Azért is mentem bele, és nem követeltem az óra cserét, mert nem szeretek balhézni, alapvetően eléggé konfliktuskerülő vagyok, viszont azt utálom, mikor hülyének akarnak nézni. Illetve, mert a védőfóliákat egyből leszedtem, ahogy megjött az óra, és kicsomagoltam.
Összességében, ennek ellenére is kerülendő az üzlet. A videós levelem után 1,5 napig nem válaszoltak, nekem kellett írni újra, hogy megkapták a mailt. A szállítás is két hét volt a max 7 nap helyett (bár ez nem akkora nagy gond). De már a rendelés után is ment a variálás (az EU-t választottam, ha már eleve az "EU Germany"-s verzióval rendeltem):
"Dear Marcell...,
Thanks for your order from SKBWATCHES. The e-mail just to noted that you order SN0144G 39mm blue EU ship need around March 26th. China can ship now, i will use special include tax way, it will no tax from your side, around 9 days arrive.Do you prefer ship in China or EU around 26th ?"Remélhetőleg nem lesz több gond velük, a küldött csattal, aztán elfelejthetjük egymást. Téma lezárva!
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz
Mykeee0923 #45727 üzenetére
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz
Rhino82 #45724 üzenetére
Szép darab. Igazából alkalmas is. Azonban nappal, alkalmi öltözethez nem célszerű fekete számlapos órát viselni. Azt csak az este során. Pl. Vacsora, színház látogatáskor. A szíj színe passzoljon az öv és a cipő színével. De viselve összesen három szín lehet legfeljebb.
-
Mykeee0923
csendes tag
Egyszerű-nagyszerű
-
Rhino82
aktív tag
És erre mit mondotok?
Alkalmas lehet egy esküvőre?
Egyszerű, letisztult, elegáns, bőr szíjas:
-
Ceree
senior tag
Mit szóltok ehhez a kombinációhoz?
Ugyanitt: napi kínai!
-
driv4r
aktív tag
válasz
Rhino82 #45714 üzenetére
Itt egy csomó lehetőség, napi hordásra alkalmas tök jó darabtól az egy alkalomra akár vállalható nagyon olcsóig, sima három mutatósok. [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
Ha esetleg ez is tetszene, és talán még meg is rendelnéd, mindenképpen írd meg, hogy tényleg acélból van-e:)
-
Churpik
tag
válasz
Rhino82 #45714 üzenetére
Teljesen egyetértek azzal amit stellaz írt. Én személy szerint bőrcipőhöz bőrszíjast, esküvőhöz és temetéshez fekete v. sötétkék számlapost vennék (keresztelőhöz, ballagáshoz meg fehéret). És semmi búvárt. De - hangsúlyozom - ez csak az én véleményem, ha valaki egy bazinagy lila Invictát visel, mert abban érzi jól magát én akkor sem fogom megszólni ezért.
"Casio,lorus,citizen, pagani design,addiesdive" - ez szerintem teljesen jó irány, Aliexpressről esetleg még ide venném a Cadisen-t meg a Berny-t.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Rhino82 #45714 üzenetére
Topiktársnak volt már hasonló dilemmája, akkor ezt ajánlottam.
De a fenti insider poénkodást félretéve kérdezem, csak erre az egy alkalomra keresel, vagy máskor is viselnéd? Kifejezetten alkalmi, öltönyóra vagy akár napi hordásra is alkalmas legyen? Az inget úgy kell érteni, hogy csak egy ing, vagy öltöny, esetleg blézer / sportzakó? Milyen átmérőjű a csuklód, mekkora órát viselsz általában?
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #45710 üzenetére
"Hosszú tokfülek, szélesebb szíj."
Az ML07 38mm, ahhoz szerintem kell a 20-as szíj. A tokfülek valóban lehetnének rövidebbek, de közepes csuklón elférnek.
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Júniusban hivatalos vagyok ismerősöm esküvőjére.
Tudnátok olyan órát ajánlani, ami passzol inghez?
Jöhet fém szíjas, bőr szíjas is. Számlapoknál maradnék a fekete, fehér,kék vonalon. Illetve 30 ezer ft-ig szánnék rá maximum.Elsősorban Casio,lorus,citizen, pagani design,addiesdive órákat nézegettem. De szívesen fogadok tanácsokat még!
Köszi előre is!
-
evilskati
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #45710 üzenetére
Köszi, de valahogy a dome nem tetszik annyira, félnék, hogy csúnyán odaverném valahova meló közben
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
evilskati #45701 üzenetére
Engedd el, és végy ML07-est.
Napok óta csak ez van rajtam, és még nem unom. Amiért én nem vennék ML05-öst, az lehet téged nem zavar. (Hosszú tokfülek, szélesebb szíj.) Világos számlapot kerülöm, de ez ízlés dolga. Ez a számlap tetszett : BKYE , amelyiken kívül van az 5 perces skála (képet nem hagyta másolni, v ügyetlen vagyok).
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #45707 üzenetére
Azért videón is látszik, hogy akad, illetve hallatszódik, hogy nem oks. Tegnap írta a netes szintén 0144 tulaj srác, akit említettem, hogy próbáljak meg egy kis vízet ráengedni, hátha kimos valami piszkot, ami beszorult esetleg. Jobb is lett, de pár mp mozgatás után, megint elkezdett akadni. Nyilván egy órás meg tudná mókolni, talán én is, de azért na, ahogy írod. Főleg, hogy majdnem 110k volt. Direkt akartam pont az egyik legdrágább San Martint megvenni, hogy minőségben, minőségérzetben rendben legyen, hogy úgy érezzem, hogy egy komoly órát vettem. Továbbra is azt vallom, hogy inkább kevesebbet veszek, de kicsit komolyabbat. Igaz már 8-9 órám van, úgyhogy... Hagyjuk is inkább.
Tegnap írtam a SM-es Olivernek, de még nem írt vissza. -
bigmasterg
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz
driv4r #45705 üzenetére
Ha ennyire unatkozol...
köszi! De inkább privátban folytassuk.
Amúgy, ezt a videót küldtem el nekik, csak egy hosszabb verzióban: [link]Erre, ezt válaszolták:
"Dear Marcell,
From the video the clasp can move normally, the situation is normal for us.
What i can do if you need any watches in the furture, i’d like give you $25 off coupon code .best regards,
Mary"Majd még egy hsz.-t írok ide ezzel kapcsolatban, hogy mi lett a sztori vége. Többet nem szemetelem a topikot ezzel.
Konklúzió: Nem biztos, hogy a legolcsóbb helyről érdemes vásárolni. -
driv4r
aktív tag
válasz
SOAD19 #45702 üzenetére
Ez egyre sötétebb sztori, nagyon sajnálom. Eleve mi az, hogy nincs számla? Uniós tagállami polgár vagy, uniós forrásból online vásároltál, kell, hogy legyen egy uniós viszonteladó is a képben. Megnézem, mi van a kisbetűsben, de ne hagyd magad, lőj vissza egy mailt, hogy kellemetlen jogkövetkezményekkel is járhat ez a számukra.
-
SOAD19
addikt
válasz
driv4r #45691 üzenetére
Pont most beszéltem egy ismerős sráccal, aki jogászként végzett talán tavaly, és már tavaly nyáron is a fogyasztóvédelemnél dolgozott, és szerintem egyetem után is ott maradt. Szerinte nem hivatkozhatok az EU-s jogra, mivel nincs semmi dokumentumom, hogy kivel szerződtem, hogy EU-s cég lenne. A csomagban nem volt számla, és a weboldalukon se találom letölthető formában. Ezt írják: [kép] Jött is egy mail invoice címmel, de abban csak a rendelés visszaigazolása van: Order summary, Customer information részekkel, illetve linkkel a skb-s fiókomhoz. Szóval sehol sincs olyan dokumentum, amiből kiderülne, hogy ki, milyen cég az eladó, stb-stb. Annyi biztos, hogy valóban EU warehouse-ból jött. [kép]
Lehet, hogy megpróbálok egy új csatot kierőszakolni belőlük (bigmasterg javaslatára) a 25 dolláros kupon helyett, mert ezek után biztos, hogy nagy ívben kerülöm majd a céget, nem veszek tőlük semmit. Gondolom még németbe is elég drága lenne visszaküldeni az órát, és abba nem fognak belemenni, hogy ők állják a vissza postát az előzmények fényében. Nyilván használható az óra, be lehet állítani kis erőfeszítéssel, csak ennyi pénzért azért elvárná az ember, hogy hibátlan terméket kapjon, csak nem egy 10-20k-s óráról van szó, bár azoknál se elfogadható, hogy hibás legyen. -
evilskati
aktív tag
Sziasztok! Töröm a fejem a Militado ML05-ön, de nem tudok dönteni a fekete (logo nélkül) és a fehér (logos) számlapos verzió között. Jól gondolom, hogy a feketét könnyebb párosítani más színű nato szíjakkal? Napsütésben talán a fekete jobban leolvasható, a fehér pedig kevés fényben jobb.
Tudtok még esetleg szempontokat? Mi alapján döntenétek?
Látom Április 12 és 14-én lesz Alis sale, érdemes addig várni esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Diablo IV
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Tesla topik
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest