-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Churpik
tag
válasz
dokee78 #46812 üzenetére
[Addiesdive MY-H3] Ez régebbi modell, kicsit hagyományosabb színekkel.
Automatában meg van [Pagani PD1651] zafírral, 30 ezerért.
Érdemes nézelődni és a Seiko NH35-ös belet választani hozzá.Egyébként egy sima Casio Duro is adja a Submariner feelinget, bár nagyobb, viszont rengeteg színben van (kermit, batman, sunburst kék, aranyszínű, stb.), alapból 25-30 ezer közt, fémszíjjal pár ezressel drágább (megéri).
-
Throme
veterán
válasz
Faresz1976 #46807 üzenetére
Ezt majd a vásárlók eldöntik, hogy még így is megéri, vagy sem.
Az eu is drágul (más okokból is) nem csak Kína, így megmarad az árkülönbség.
Másrészt Kína elég erős lett ahhoz, hogy beleálljon a vámháborúkba és egyszer úgy levámolja az eu-t, hogy öröm lesz nézni, megint rúgnak egy szép öngólt...csak a mi pénztárcánk bánja...Egyébként egyetértek a hsz-eddel. Amíg eu-n keresztül vettünk kínai cuccot, addig nem volt gond az anyagminőség/összetétel...
-
Churpik
tag
válasz
Faresz1976 #46807 üzenetére
Ez rendszeresen előkerül, pár havonta-hetente, kiskereskedői lobbi. Egyelőre javaslat.
Eddig mindig előkerültek az erősebbkutyalobbi csoportok, pld. a német autógyártás kérdésköre Kínában (Audi-VW), vagy épp a ritkaföldfémek importja az EU-ba. Utána megint csend van pár hónapig. A Mercedes húsz százalékát már így is el kellett adni a kínaiaknak, ott ülnek bent és mosolyogva szavazgatnak az új tulajdonosok (beautiful friendship = 10% Geely + 10% BAIC). És persze nem tudjuk azt sem, hogyan jutott Kínába a legmodernebb chipgyártáshoz szükséges technológia az embargók ellenére (Huawei), de szerintem nem Trumpék adták oda nekik.Az ilyen ötleteknek ráadásul fizikai korlátai is vannak. A minden csomagra kiterjedő vámhoz adminisztráció is kell (gépek, munkaerő, energiaköltség), nem csak regisztrálni a szerződéses helyi logisztikai cégekkel. Még nálunk is nagy számok ezek, hát még pld. a franciáknál, vagy a holland vagy lengyel kikötőkben.
-
Faresz1976
aktív tag
Megint piszkálja az EU az Alit. Addig jó volt Kína amíg olcsón a cégek gyártattak velük és mi megvettük drágán. Most hogy tudunk rendelni közvetlenül onnan és a profit nincs meg, már nem jó.
-
Churpik
tag
válasz
dokee78 #46804 üzenetére
Nem jó az általános vélemény a márkáról.
Ha a típust kérdezed akkor valóban csak a Pro Diver az, ami valamit ér a termékpalettájukról (Rolex Submariner clomage), rozsdamentes tokkal és szíjjal, NH35-tel, de zafír nincs hozzá. Akcióban jó vétel lehet. A titán tokos+szíjas talán még valamennyire kedvelt is.30 ezerért kvarcként viszont nem a legjobb ajánlat az se, pld. a lent mutogatott Addiesdive többet ad feleannyiért.
A többi Invicta az csak egyéni ízlés kérdése, a többség szerintem vállalhatatlanul ocsmány, vagy csak egy sima homage, amit a kínaiak jobban és olcsóbban csinálnak.
-
fakekorom
tag
ali app+widgetből megnyitva ma 100+5 coint adott
-
dokee78
félisten
Ezekről mi az általános vélemény?
[link]
Már úgy értem a márkáról,nem a konkrét típusról! -
Churpik
tag
-
Churpik
tag
válasz
Faresz1976 #46799 üzenetére
Aha, az volt az! De régen volt már, azért kevertem.
Ez volt a MY-H6? -
andrew01
tag
válasz
Throme #46798 üzenetére
Csak hasonló van, tán a tok ugyanaz, de az egyebek mások. Mondjuk ehhez az indexformához illik ez a mutatókészlet. Előny, hogy féláron van gmt-hez képest.
-
Throme
veterán
válasz
andrew01 #46791 üzenetére
Ilyen létezik GMT nélkül?
Tetszik a tokforma, nem zavar, hogy nincs koronavédő és rakott indexek vannak a számlapon. A nyíl alakú mutatót is szeretem, ellenben a "mercivel" és "kalapáccsal".
Méret is ideális.
Bár le kéne állni, mert bevásároltam kínaiakból, aztán az lesz a vége, hogy alig hordom őket... -
WeirdWolf
újonc
Háát, a mostani Summer Sale-ben nem nagyon látok semmi jó akciót. Elég nagy csalódás a tavalyihoz képest.
-
Churpik
tag
válasz
Faresz1976 #46744 üzenetére
Ilyened nem volt már korábban? Csak nem ilyen szíjjal és talán fekete számlappal.
-
andrew01
tag
Nekem most csak ez keltette fel a figyelmem -
Nem a legmegszokottabb tok, mutatókészlet, indexek és még rakott logóra is telt.
Nh34-hez képest, hogy 40-48ezer között kilehet hozni árban az szintén nem rossz: -
Faresz1976
aktív tag
Tandorio NH34 21.500 Ft, több színben, logóval vagy nélküle illetve steril.
-
Churpik
tag
Ez a Tandorio NH35-tel, zafírral, 200m WR-rel, húszasért volt már?
[Tandorio Willard Mother of Pearl Dial] -
Churpik
tag
Sajnos a Q&Q Superior arab számokkal már 12.900, olcsóbban már nem találtam.
[C51A-001VY]
Viszont 100m WR és Miyota 2315 van benne (ami csak egy kicsit nagyobb 2115-ös). -
Churpik
tag
válasz
pulutodurumo #46775 üzenetére
A 2089-esen már javították ezt, szép kék luméja van.
[Addiesdive AD2089 Quartz Dive Style Watch]
A narancssárga sunburst elég érdekes látvány -
Churpik
tag
válasz
dokee78 #46779 üzenetére
Ez az MDV-10 a Casio állatorvosi lova. Talán a legtöbb negatív review begyűjtője. Inkább a Duro (MDV-106/107) vagy az MTD-1053-as, ha már búvár.
Jody: [The TINY New Casio Duro Is A MASSIVE Disappointment!]A Cadisen "Datejust" jó-jó, de Miyota 8215-ös. A Pagani hasonlót ad Seiko NH35 belsővel, olyan már volt a kezemben, megéri az a 2-3 ezer Ft-os többlet (PD1645). A 8215 persze nem rossz, de azért az NH35 jobb.
-
Faresz1976
aktív tag
Berny AM134M PT5000 41mm zafír stb. csupán csak 32.000 Ft
Csak a mutatók tartanak vissza..... -
dokee78
félisten
Hali.
Jelenleg Amazfit GTR 4 okosóra tulajdonos vagyok.
Mostanában elég sok órás videót néztem,eredeti és homage témában is.Sokat nem fogok rá szánni,mert nem biztos még,hogy tartós lenne ez az órákért való rajongás.
Szerintetek milyen órával érdemes kezdenem?Eredeti Casio Collection karóra MDV-10-1A2VEF
Homage CADISEN Men Mechanical Watch -
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #46775 üzenetére
Le kell ragasztani! 😈
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #46761 üzenetére
Jó is az!
-
tboldi
nagyúr
-
Ra3
őstag
Ajánlásokat tudnátok adni fémházas analóg kvarc órára, arab számokkal?
Nem feltétlen kell alis vagy kínai, Q&Q, Lorus, Casio is jöhet 10ezerig.
Köszi! -
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976 #46765 üzenetére
Vegyes a felhozatal, 4 és 20% között mozog. És elég durva, de 49 találat van az AD2066-ra a coinos részben.
-
dzsi23
addikt
válasz
fakekorom #46763 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, de nincs kedvem dolgozni, szóval válaszolok: nálam most 41.21 dollárra (~14440 huf) vihető le alis kuponnal, store kuponnal és coinokkal együtt, ehhez a coinos részben kell megtalálni azt, ami 62.5 dollárra ad 20% coin kedvezményt.
A min. ever kicsivel 14k huf alatt volt. -
fakekorom
tag
válasz
Faresz1976 #46758 üzenetére
Faresz, AD2066-ot mennyiért látod (dodóban)? (és mi volt neked a min. ever?)
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
pulutodurumo #46761 üzenetére
Ennyiért ingyen van. Már majdnem sajnálom szegény kínaiakat, de ők meg a földet veszik olcsón tőlünk.
-
norby_42
aktív tag
A coinos résznél 1500ra jött ki a CTS szíj csattal, kíváncsi leszek rá
-
dzsi23
addikt
Nem kell Kínáig "utaznunk", hogy hülye nevű óránk legyen.
[link]
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976 #46754 üzenetére
De legalább ott van a listáján a Parnsrpe is, így máris szimpatikusabb...
Ez viszont nincs a listáján, de én bedobom ide: Boderry Goldace.
Utóbbi erősen gondolkodóba ejtett, gyengém ez a színkombó.
-
Faresz1976
aktív tag
Ez a fazon teljesen kiakaszt..... minden ajánlott óránál elhangzik a kerámia lünetta, ott is ahol nincs....
na persze amerikai......
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976 #46752 üzenetére
"soha nem hallottam"
Gyorsan felejtsük is el.
-
Churpik
tag
Azért az is jó amikor a kvarc szerkezetre rotort raknak átlátszó hátlappal. És mindezt Pagani Designs névvel hirdetik, automataként. "Swiss precision".
[https://www.aliexpress.com/item/1005007619727317.html] -
Faresz1976
aktív tag
válasz
eldoble #46749 üzenetére
Pedig az ár nagyon jó, gumis verzió 32e Ft es még tart az akció.
Más.
Addiesdive AD2065, 36 mm Ronda gmt 19e Ft
-
eldoble
aktív tag
válasz
Faresz1976 #46742 üzenetére
Van ennek egy modernebb változata, azt gondoltam megveszem nyárra, kékben, tengeri búvárkodásra, de az 50e körüli, csak egyelőre ez a Berny márkanév visszatart, vagy gondolkodok még valami feltűnőbb narancs sárgán, de abból még nem láttam olyat ami jól nézne ki ...
-
Faresz1976
aktív tag
Cadisen, Miyota 9015-el 38.500 Ft kuponnal.
-
Throme
veterán
válasz
petipetya #46743 üzenetére
Szép óra, ilyeneket én is nézegettem, csak a heppem a rakott index, ezért lett elvetve.
A linkelt seiko az még a nem másodperc stop-os szerkezettel szerelt.
Nekem a 39mm átmérőjű SRPG29K1 - kék van, aminek a fekete párja az SRPG27K1.
Év elején ezek 112k huf áron mentek márkakereskedéseknél, de felemelték asszem 127k huf-ra (fémszíjas verziók). -
Faresz1976
aktív tag
Mai kínai:
-
petipetya
nagyúr
Idei első vásárlás.
A rendeléskor még nem volt volt róla videó, emellett kicsit őrlődtem is az M096 és M097 között. Látatlanban is úgy voltam vele, hogy nem lehet vele melléfogni: Baltany minőség, 39 mm, 45.5 lug to lug, kupolás zafír ami felnagyítja a számlapot és NH36.Thomas Watch Review bemutatója után 2 napra már én is a kezemben fogtam. A leolvashatósága kiváló, lume szintén. Nem akarom kalibrálni, pedig akkor ennél pontosabb lenne, de jelen állapotában is bőven a gyári értéken belül van.
A Seiko 5 SNZG és a Lorus RL4BX9 már radaron volt, az ennél kisebb átmérőjű Seiko 5 (most még nem mondom melyik) pedig 130-150 körül van, így a Miliforticot választottam. Talán ez az első kínai órám, ahol valóban ki van töltve a garanciakártya.
-
Faresz1976
aktív tag
Újabb Berni akció. 30.500 Ft ma 9-ig. (Csak a "Big save" menü alatt ennyi! )
-
Faresz1976
aktív tag
Befutott egy Tuna hozzám
.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
SOAD19 #46731 üzenetére
Én azért megvárom a yt tesztet róla, mert néha "élőben" jobban néz ki mint a promo fotón. Bár az Addiesdive is beleesett ebbe a csapdába, az egyik óráján a fehér hullámos számlap még elmegy, de ugyan ennél a modellnél a kék borzalmas műanyag hatást kelt.
tboldi:
A jó akciókat nem ezekkel a kuponokkal lehet elérni, hanem a coin kedvezménnyel. Ha azt hozzávesszük még az alap kuponokhoz, akkor akár szép eredmény is kijöhet.
-
dzsi23
addikt
válasz
tboldi #46737 üzenetére
Egy 100+ dolláros terméknél én sem várnék napokat/heteket, hogy 3-4 dollárral olcsóbb legyen, de még nem tudhatjuk, mennyi lesz a vége hétfőn, mert a bolt is lejjebb viheti az árat, + coin kedvezmény is lehet több, de az a biztos, ha meg sem nézed, vásárlás után nem szabad követni az árakat, jobb a békesség.
-
Land
veterán
válasz
tboldi #46734 üzenetére
Hát igen, én is tartok a kamu akciótól. Felviszik az árát, hogy leakciózzák arra a szintre, ahol most vannak.
Pl a WD0003 tegnap 47.000 Ft volt. Mára 54.000 Ft-ra felvitték, melyet a mostani bolti kuponnal 49.000 Ft-ra tudtam csak levinni. Tehát lehet ha megveszem tegnap jobban járok, mint a nagy nyári vásárral...
-
SOAD19
addikt
válasz
Faresz1976 #46728 üzenetére
Nem rossz, de nem érzik a mértékletességet. Nem kicsit túl erős a textúra, jobban nézne ki kicsit enyhébb, visszafogodtabb kivitelben.
-
dzsi23
addikt
Megkérdeztem a jósnőmet, és azt mondta, érdemes várni.
Amúgy nem lehet tudni, hogy olcsóbb lesz-e, de az alis kuponok miatt érdemes lehet várni. Csak az a baj, hogy amikor elérhetővé válnak az alis kuponok, a legtöbb store kupon eltűnik... nehogy túl jó járjunk.
Általánosságban elmondható, hogy az akciók alkalmával olcsóbban beszerezhetők a dolgok, de konkrét termékre ezt nem lehet kijelenteni. -
Land
veterán
Üdv!
Szeretnék venni Watchdives WD0003-at.
Jelenleg 49 ezer Ft lenne. Ezt a Summer Salet érdemes lehet megvárni hátha olcsóbb lesz?
[link]
-
Faresz1976
aktív tag
Új Berny:
-
xcvbxcvb
aktív tag
346 a dollár. Ez már vásárlásra csábító árfolyam
.
-
zoarden
tag
válasz
driv4r #46723 üzenetére
Pohárikon mögötti funkció:
A, tipp: a beírt értékekből a futtatáskor random kiválaszt egyet vagy bevásárlólista, aminek tételeit rögzítés után, a végén ABC sorrendbe rak (legalábbis a videóból nekem gondolkodást nélkülözve ez a benyomásom volt elsőre)
B, Kitt-nek küldhető, előre felvett rövid parancsok (pl. hozz egy lattét a közeli Frei kaféból "1-LATTE_from-FREI") -
driv4r
aktív tag
válasz
vasim.ragat #46722 üzenetére
Pedig pont most akartam feltúrni a lányom egyelőre nem elköltöztetett cuccait, metál körömlakk volt a hirtelen jött ötlet, de akkor még alszom rá egyet. Max lesmirglizem egyenletesre, pont olyan seszínű bézs a plasztik, mint a régi PC-k háza.
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r #46502 üzenetére
Az ‘Érdektelen elemes órák’ sorozatunk következő részeiből. Uborkaszezon van, hetek óta nem vettem egy rendes órát, ma csak ezzel flexelek.
Kb. 30 éves Casio, de érintőképernyős és működik, egyszerűen nem tudtam ellenállni annak a kis stilizált martinis pohár ikonnak, de még rá kell jönnöm, mi mire való rajta; vállalhatatlan bőrszíjon érkezett, egyelőre egy csörgős Seiko került rá, a műanyag tok újrafestését még nem döntöttem el.
-
Sungoo
addikt
Egész pofás nyári. Solar kvarc, 22 ezerért.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Faresz1976 #46715 üzenetére
Nem biztos. Nálam kb. 2 hete a DPD hozza az alis csomagokat az eddigi Express One helyett.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Faresz1976 #46715 üzenetére
Igazából azért rendeltem meg most, mert azt írta az Ali, hogy abból a sárgából már csak 5 db van. FOMO vagy ilyesmi.
A Militado ML05-öt a DPD hozta áprilisban, de már nem emlékszem, mi volt a termék alá írva az Alin.
szerk.: Az is ugyanez volt, úgyhogy akkor oké. Örülnék, ha a végén át tudnám irányítani csomagautomatába, a DPD-vel ezt meg tudom tenni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Faresz1976 #46712 üzenetére
Türelmetlen vagyok, megrendeltem most.
Találtam Redditen kuponokat, így további 15 $-t le tudtam faragni, 133,44 lett a legvége.Choice AliExpress commitment - ezt valamelyik futárszolgálat fogja hozni, ugye?
Ja, és a korábban emlegetett intercooler is megvan.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Faresz1976 #46712 üzenetére
Nem vagyok ennyire aktív, hogy coinokat gyűjtsek, pillanatnyilag 149,94-re tudnám letornázni velük.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Faresz1976 #46709 üzenetére
Az jobban hangzana.
-
tboldi
nagyúr
A topik tapasztalt rókái szerint várható, hogy érdemben olcsóbb legyen a Seestern 600T a hamarosan induló akcióban? Mondjuk 100 dollár környékén?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Androidos tablet topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hálózati / IP kamera
- UHD filmek lejátszása
- Macska topik
- Steam Deck
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napelem
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged