- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen széket vegyek?
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
-
23755 - 23701
23755 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:27 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Ez nyilvan nem direkt ilyen, csak gondolom nem nagyon van ember rendesen lefejleszteni meg letesztelni ezeket miutan kirugtak megint 1000 alkalmazottat.

-
KISDUCK
addikt
Ez a teleportalos pisztoly szerintem szornyu. Nem latszik, hogy az ellenfel melyik iranyba mozdult el, csak egy riftszeru objektumot hagy maga utan.
Meg ugy el tud torni az egesz, hogy vegtelenszer lehet vele teleportalni.Eddig csak 1 meccset mentem, az új cuccokból csak a gyogyító staffot próbáltam ki, most néztem a #23753-as hsz.-ed, hát ez nagyob broken. Az epic ennyire nem tesztel le semmit vagy szándékosan raknak be broken cuccokat, hogy majd rákapnak a playerek és növelik a számokat?
-
0xmilan
addikt
Ez a teleportalos pisztoly szerintem szornyu. Nem latszik, hogy az ellenfel melyik iranyba mozdult el, csak egy riftszeru objektumot hagy maga utan.
Meg ugy el tud torni az egesz, hogy vegtelenszer lehet vele teleportalni.Ujabb pelda, hogy milyen jo exploitok vannak az uj pisztolyra...
-
WhiteWalker
nagyúr
-
0xmilan
addikt
Meg ugy el tud torni az egesz, hogy vegtelenszer lehet vele teleportalni. -
KISDUCK
addikt
Ahogy olvasom a híreket, azért számomra a legjobb dolog a zuhanás utáni knock/halál megszűnése lesz. Volt olyan squad meccsem, ahol a csapatból utolsó túlélőként ugrásból fordulás közben éppen lecsúsztam egy párkányról, és nyekk. Örökre belém égett a jelenet, ahogy 3 csapattárs meg 4 másik korábban eliminált néző figyelte végig a megmozdulásomat...
Olyan gyorsan még soha nem takarodtam vissza lobbyba.Ez az újítas tetszik, a pisztoly és shield is jó, nem lett volna rossz ha inkább 2 potit adnak, de ez is valami és a pocket is nagyon jó újítás.
-
BaLee
addikt
PS5 gépen nem tudok belépni frissítés után. Jól sikerült

Nálunk működik PS5-ön.
-
lazac_
aktív tag
Ahogy olvasom a híreket, azért számomra a legjobb dolog a zuhanás utáni knock/halál megszűnése lesz. Volt olyan squad meccsem, ahol a csapatból utolsó túlélőként ugrásból fordulás közben éppen lecsúsztam egy párkányról, és nyekk. Örökre belém égett a jelenet, ahogy 3 csapattárs meg 4 másik korábban eliminált néző figyelte végig a megmozdulásomat...
Olyan gyorsan még soha nem takarodtam vissza lobbyba. -
WhiteWalker
nagyúr
PS5 gépen nem tudok belépni frissítés után. Jól sikerült

-
Iramirez
senior tag
-
Rage47
nagyúr
-
draco31
veterán
-
30z.Samu
titán
Arra gondoltam én is, de azt meg nem akarnak, vagyis egy 360-asuk van, télen 70-ért hirdették, nem akartam mondani nekik, hogy azt meg nem veszi annyiért senki.

Pc-t meg egy 1050ti, 8GB DDR4, 128Gb SSD, meg i5 8000-es széria. Hát mondom nekem ez van csak 16Gb RAM, és több tároló, de nem kínzom ott magam, inkább Switch, az se jobb, de kényelmesebb az ágyban

Miért nem akarnak? Ugyanúgy rádugják a billentyűzetet meg az egeret azt had szóljon. Erre egy Series S is tökéletes.
-
KISDUCK
addikt
Én potato pc-ről (laptop) nyomom, i5-7300hq 4 mag 4 szál és 65 wattos 1060 max-q 16 giga rammal és ez nagyon mimimura elég jelenleg. Ha pc a téma, akkor sajnos nincs mese 6 vagy 8 magot kell megcélozni, mert akadások lesznek amik élet halál kérdése a játékban.
-
draco31
veterán
Arra gondoltam én is, de azt meg nem akarnak, vagyis egy 360-asuk van, télen 70-ért hirdették, nem akartam mondani nekik, hogy azt meg nem veszi annyiért senki.

Pc-t meg egy 1050ti, 8GB DDR4, 128Gb SSD, meg i5 8000-es széria. Hát mondom nekem ez van csak 16Gb RAM, és több tároló, de nem kínzom ott magam, inkább Switch, az se jobb, de kényelmesebb az ágyban

-
0xmilan
addikt
-
draco31
veterán
Mi mostanában a minimum PC hozzá?
ismerős nyaggat, hogy a gyerekének kellene 100-ből max egy gép. Az szerintem karcsú lesz.
-
KISDUCK
addikt
Alapból a játék része, hogy gamepadnál vagy érintőkijelzőnél van egy kis aim rásegítés, hogy kiküszöbölje a hátrányt az egérhez képest és érintőkijelzőnél van még egy autoshoot rásegítés a mégnehezebb irányításból ami annyit tesz, hogyha ráhúzod az irányzékot az ellenfélre akkor automatikusan lőni fogsz, de ez kikapcsolható.
Szerk.: ezt útóbbit hozzáadva a játékvezérlőhőz szerintem előnyhöz juttatja azt aki használja. -
Iramirez
senior tag
Telefonon szokott valaki játszani?
Kíváncsiságból vettem egy gamepadot telefonhoz és hát érdekes fícsőröket csináltak a kis kínaiak. Ami alapból érdekelt, arra hosszas próbálkozás után jöttem rá, az xbox mód, ami hagyományos kontrolleres vezérlést ad. Az elsődleges mód ami útólag belegondolva zseniális csak időigényes a beállítása, a képernyőre lehet "bindelni" hogy melyik gomb mit csináljon, így egyszerűen megfogalmazva gombokkal emulálja az érintő kijelzőt és így elérhető a mobilos aim és autoshoot, ami szerintem beteg és talán mondható hardveres csalásnak is. Azért írtam, hogy zseniális, mert olyan játékokat is lehet így játszani gamepaddal amik nem támogatják.mobilos aim és autoshoot,
ez mi is?ezzel lehet visszaélni ? Ez hogy müködik ?

-
KISDUCK
addikt
Telefonon szokott valaki játszani?
Kíváncsiságból vettem egy gamepadot telefonhoz és hát érdekes fícsőröket csináltak a kis kínaiak. Ami alapból érdekelt, arra hosszas próbálkozás után jöttem rá, az xbox mód, ami hagyományos kontrolleres vezérlést ad. Az elsődleges mód ami útólag belegondolva zseniális csak időigényes a beállítása, a képernyőre lehet "bindelni" hogy melyik gomb mit csináljon, így egyszerűen megfogalmazva gombokkal emulálja az érintő kijelzőt és így elérhető a mobilos aim és autoshoot, ami szerintem beteg és talán mondható hardveres csalásnak is. Azért írtam, hogy zseniális, mert olyan játékokat is lehet így játszani gamepaddal amik nem támogatják. -
Iramirez
senior tag
óó azóta kivette a karakterek közül a 16. is..
bugos a lelkem,...
-
DrTechnoid
őstag
Nem volt azér olyan rossz , bár sok értelme nem volt a gyűjtögetésnek, azt hittem naívan hogy egy fain koronát kapunk a lockerbe, erre csak ingame lett egy a fejemre azon a kreátor mapon
-
lazac_
aktív tag
Előtte mindenképpen ajánlom a hivatalos "Laufey: The Final Hour" ( 2267-1088-8185 ) játékmódot, hogy jobban tudj kapcsolódni a művésznővel, a Daft Punk experience kutyaf@sza volt ehhez a gyöngyszemhez képest...
-
Iramirez
senior tag
-
BaLee
addikt
Passz. Én amikor először találkoztam vele kapásból feloldotta.
-
draco31
veterán
-
Iramirez
senior tag
"találkozni kell" úgy értettem
hogy megjelenjen a karakterek között mint neked is.
Nekünk nem adja be,pedig nem egyszer lett tőle vásárolva. -
0xmilan
addikt
-
lazac_
aktív tag
Mit jelent az, hogy "találkozni kell"? Van valami quest, lemaradtam?
Az a Lufi csaj, akire most felhúzták a mjuzikpasszt. Életemben nem hallottam róla, most persze rongyosra hallgatom 3 számát.
-
Iramirez
senior tag
Karakterek közül a 17 esel kéne - találkoznom/beszélgetnem ? -
Ripped Tides en,egy szinpadon táncoló csaj.
Oda megyek beszélek vele,feltöltetem a lőszereket .. de akkor se adja be,ő lenne pedig az utolsó a karakterek közül,akikkel találkoznom kéne.... :/Ötlet hogy miért nem ?
-
30z.Samu
titán
Ha a save the world-ből mindenki vehetne ki vbucksot, akkor a bevételük kevesebb lett volna és akkor előbb érték volna el azt a pontot, ahol átszerveznek és elbocsájtanak dolgozókat. Minél több az ingyen vbucks a játékosok zsebében annál több lové folyik ki a kezükből. Most ugye még kreatív mapokon is lehet már költeni vbucksot, ha valaki az ingyen szerzett vbucks-szal fizet akkor abból csak vesztesége van az epicnek, mert csak a kreatív partnernek fizet.
De amúgy ja, ilyen tök felesleges collabokat elengedhetnének, mint Dwayne "The rock engem senki nem győz le" Johnson.Jó, oké, az ingyen Vbuck is veszteség. De a collab-ok vitték el a pénz jó részét. Kíváncsi leszek mit fognak kitalálni hogy a játékosokat visszacsábítsák.
-
KISDUCK
addikt
Ha a save the world-ből mindenki vehetne ki vbucksot, akkor a bevételük kevesebb lett volna és akkor előbb érték volna el azt a pontot, ahol átszerveznek és elbocsájtanak dolgozókat. Minél több az ingyen vbucks a játékosok zsebében annál több lové folyik ki a kezükből. Most ugye még kreatív mapokon is lehet már költeni vbucksot, ha valaki az ingyen szerzett vbucks-szal fizet akkor abból csak vesztesége van az epicnek, mert csak a kreatív partnernek fizet.
De amúgy ja, ilyen tök felesleges collabokat elengedhetnének, mint Dwayne "The rock engem senki nem győz le" Johnson. -
WhiteWalker
nagyúr
Brainrot skinek elérhetőek 😂😂
-
30z.Samu
titán
Nem hiszem hogy emiatt lett volna anyagi gondjuk. Leginkább az indokolatlan mennyiségű kollab miatt és ezek szerint annyira nem jött ki a matek mindegyiknél.
-
KISDUCK
addikt
-
30z.Samu
titán
-
homerhamm
veterán
-
hunym
tag
-
Sirandrish
legenda
-
homerhamm
veterán
-
DrTechnoid
őstag
Ha valakinek tetszik ez a skin , akkor most ingyen be lehet húzni ha letolsz pár meccset Rocket League-ben április 30-ig bezárólag.A Challenge fülön a Rivals and Rockets tab-on találjátok, igaz ott csak a küldik vannak felsorolva maga a skin mint megszerezhető kozmetikai elem, az a világon sehol nincs feltüntetve hogy egyáltalán ilyen kinézet megszerezhető itt.
Összességében triviális, egyszerű feladatokat kapunk, én még szerintem a legalsó osztály legaljánál is rosszabb vagyok ebben a labdás akármicsodában, és úgy is sikerült kb 35-40 perc alatt kiviteleznem.
-
KISDUCK
addikt
-
Mizol29
senior tag
-
Franklin
addikt
-
Mizol29
senior tag
-
hunym
tag
Sziasztok! kipróbáltátok a friss ingyenes Save The World módot? aki esetleg még nem játszott volna vele, érdemes!
-
Sirandrish
legenda
-
30z.Samu
titán
Kapott a játék karaoke módot....hát jó...
-
DrTechnoid
őstag
-
Iramirez
senior tag
Lehet hogy bugyuta kérdés,a shoulder ride emot-ot,amikor egymáson lehet ülni,azt honnan lehet megszerezni ?
Heti feladat lenne
-
KISDUCK
addikt
Ha már a szerencsétlen Brainrot játékok lettek kimondva közellenségnek, amik elszívják a playereket a fő játékmódokból, akkor pl. megjegyzem, hogy én azt nem értem, hogy lehet a Steal the Brainrot-ban belső mikrotranzakciós fizetési mód? Konkrétan van benne már olyan shop is, ahol v-bucksért lehet mindenféle fícsört, és extrákat vásárolni. Hogy lehet egy 3rd party creative mapon beépített v-bucks-os fizetés? Ez nem csak az EPIC privilégiuma? Vagy akkor valójában e mögött is az EPIC áll, csak creative mapnak van álcázva?
Most olvasom, ez új fícsőr és a vbuckson osztoszkodik a creator és az epic. Akkor igazából a creative mapok bevételi forrást jelenthetnek az epicnek, nem pedig problémát.
-
Spec
őstag
Pár napja végig néztem de kicsit clickbait a cím, meg volt amit rosszul mondott B.D. pl.: a rivalizálás játékelemet szavazásként mondta.
Ezt botránynak hívni erős túlzás, ha szexuális zaklatás vagy egyéb toxikus munkahelyi körülmény vagy a felhasználók adataival való visszaélésről* lenne szó, akkor azt mondanám, hogy oké, de a videó tartalmát tekintve túlzás. Az viszont tény hogy rossz döntéseket hoztak és én nem értem, hogy miért erőltetik ennyire a kreatív mapokat, hogy pénzt fizetnek nekik, de tudtommal abból bevétele nincs az epicnek. Engem mondjuk folyamatosan felba##ott, hogy epic által létrehozott játékmódokkal akartam játszani, de minden fos keratív sz@rt dobált be előre és nem a legutóbb játszott módok voltak ott.*elvileg volt rá példa, hogy kémkedtek a felhasználók gépén és scannelték a steam-es friendlistet.
Ha már a szerencsétlen Brainrot játékok lettek kimondva közellenségnek, amik elszívják a playereket a fő játékmódokból, akkor pl. megjegyzem, hogy én azt nem értem, hogy lehet a Steal the Brainrot-ban belső mikrotranzakciós fizetési mód? Konkrétan van benne már olyan shop is, ahol v-bucksért lehet mindenféle fícsört, és extrákat vásárolni. Hogy lehet egy 3rd party creative mapon beépített v-bucks-os fizetés? Ez nem csak az EPIC privilégiuma? Vagy akkor valójában e mögött is az EPIC áll, csak creative mapnak van álcázva?
Új hozzászólás Aktív témák
-
23755 - 23701
23755 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Akciós! Kishibás! Macbook Pro 13 M1 16GB 256GB Akku: 87% 1 év garancia
- Macbook Pro 13 M1 16GB 256GB Akku: 88% 1 év garancia
- iPhone 17 Pro max 256GB kék bontatlan 1 év Apple jótállás
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500X3D 32GB DDR5 500GB SSD RTX 5070 Ti 16GB Zalman I3 NEO Black 850W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LENOVO TINY THINKCENTRE M700 és M710Q FÉLKONFIG
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Olyan gyorsan még soha nem takarodtam vissza lobbyba.