-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kövi szezon most 7.-én indul szombaton?
-
Attix82
addikt
válasz
Sirandrish #22655 üzenetére
Nekem tökéletes.
3080-as FHD Epic. Reflex on+boost szépen kisimította.
-
-
Icewloxy
tag
van aki pc-ről játszik, performance módban?
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. A fiam XBox-on játszik a Fortnite-al. 2 napja telepítette a telefonjára a Postparty-t. Aktiválás közben viszont valamit elrontott. A játékba lépést követően azt a hibaüzenetet kapta, hogy nincsen összekapcsolva az Xbox fiókja -kizárásos alapon az Epicgames-es fiókjával-, de erre nem emlékszik. Az Epicgames oldalon újra linkeltük neki az Xbox fiókot, de eltűnt belőle minden, amit az elmúlt években megvett, illetve még egy minimális V-Buck is volt rajta, amit a Battlepass-ra gyűjtött. Hogyan tudnám visszaállítani a fiókját az Xbox-ban?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #22642 üzenetére
Minden apróért le kell hajolni
-
-
30z.Samu
félisten
Van már új szezon?
-
draco31
veterán
válasz
WhiteWalker #22641 üzenetére
Hát tőlem csődbe mennek, vagy 4 éve vettem egy BP-t, azóta visszatermeltetem csak mindig.
Bazsi1987
Azokban azért értelmesebb vas van. -
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #22641 üzenetére
Ez igaz lehet..elég szarúl mehet nekik. Évente 29.000 csillió dollárnál nem jön be több
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #22640 üzenetére
Mert mondjuk az epicnek minden fizetőképes userre szüksége van
-
draco31
veterán
Na most én ugye szeretem ha fáj, szóval a Switch lite-on tolom jó ideje. 1300 óránál járok, hát igen...
Most hogy itt a 2-es, van esély arra, hogy akkor az 1-esnél megszűnik a jácci? -
Sirandrish
legenda
Köszi srácok...tudtam hogy számíthatok rátok
-
Rage47
veterán
válasz
Sirandrish #22635 üzenetére
Persze. Cloud.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #22635 üzenetére
Persze. Konzol.
-
Iramirez
aktív tag
Mi ez a 24 gigás frissités újfent ?
-
gabe_t
csendes tag
Sziasztok !
Van itt valaki aki PS5 Pro-n játszik ? -
Spec
őstag
válasz
Sirandrish #22626 üzenetére
-
Fáraó
őstag
válasz
csabiks #22615 üzenetére
Level 116-os vagyok, még 4 cucc kell Grievous tábornok második oldaláról és kész a Battle Pass. Viszont én csak legózok ebben a season-ben (most a Storm King-et kéne legyőzni, egyszer próbáltam, de nagyon halálos a fószer), ez a Star Wars téma nekem nem jött be, hiába próbáltam többször is.
-
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudom másik meghajtóra áttenni a letöltött játékot. Nem szeretnék újra letölteni, potato netem van -
-
csabiks
senior tag
Sikerült kipörgetni a battle passt, ti hogy álltok vele? a bónuszba vannak még jó skinek, talán elérem majd azokat is..
-
Golden9
veterán
Jött egy ingyenes Frosted Skyline Pack.
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #22612 üzenetére
Gondolom lehet, de én controller-el játszottam.
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #22607 üzenetére
Ennyire azért nem vészes a helyzet szerintem. Bár számomra sem a legjobb szezon, pedig még csak pár karikát mentem, de nagyon nem fogott meg.
-
-
Fáraó
őstag
Ez a szezon nekem se jön be, pikk-pakk leszednek, azt se tudod honnan, és nincs idő reagálni egy támadásra.
-
csabiks
senior tag
nekem eddig bejön, a repülők nagyon könnyen leszedhetők, cserébe elég nehéz velük célozni - irányítani... szal azt a részét nem erőltetem, ahogy a lézerkard se nagy valami..
A távcsöves fegyverek a legjobbak, lehet velük aprítani -
WhiteWalker
nagyúr
Továbbra is undorító ez a szezon!!!! Azt se tudni honnan lőnek !!! Hát a snipert meg hadjuk is!!! Ez a lehető legrosszabb amit csinált az epic!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest