Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepusos
senior tag
Feri: próbálok felmenni csetre de nemmegy
Minden más műxik, de a csetnél lefagy minden. Mitől lehet? :S -
pepusos
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére

-
pepusos
senior tag
Csak emlékeztetőül írom, mivel már karilla korábban megtette... a holnapi/mai liga futamok nem a live-on, hanem hamachin keresztül lesznek megrendezve, az 50% assist on legalábbis biztosan, a többi ligában nem tudom hogyan döntöttek. Aki még nem tette volna meg, az olvassa, nézze és csinálja meg az itt leírtakat, hogy ne este kelljen vele foglalkozni. Ha valakinek nem tiszta, vagy nem megy, az jöjjön chat-re, valaki mindig van fent aki tud segíteni. Remélem haszontalan volt a comment, mert már réges rég megcsinálta minden érintett. Kezeket a paplan fölé! Üdv!
-
pepusos
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Igen, megvettük, de sz@r a live ahogy van. Ettől függetlenül játszani szeretné(n)k, így marad a hamachi. Még mindig jobb így játszani, mint Való világot nézni...
-
pepusos
senior tag
F12! De félek defektes lesz, szó szerint. A 2010 az volt. Na kiderül...
-
pepusos
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Csak az a biztonsági autó nem hiányzott...

-
pepusos
senior tag
-
pepusos
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Itt biztos tudják rá a választ.

-
pepusos
senior tag
válasz
settenkedő
üzenetére
Egy képet dobhatnál fel a hibáról.
-
pepusos
senior tag
Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
-
pepusos
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
El sem merem indítani!

-
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Dettó.
-
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jófejek!

-
pepusos
senior tag
Rohaggyon meg a live! Annyi a jó benne hogy látom a ManU meccset az elejétől. Bazz.

Akkor szívesen Gaben

-
pepusos
senior tag
Kint van a szavazás...
HOBO: itt is gyorsabb vagy, nem csak a pályán

-
pepusos
senior tag
7 kör volt hátra, de nem bírta ki a live.

-
pepusos
senior tag
Direktbe kötöttem a netet, meg feltettem a cFosSpeed-et, és ennyit tud. Nem tudom mennyivel lesz jobb, majd kipróba.
-
pepusos
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Köszönjük!
Jó éjt adminbá!

-
pepusos
senior tag
Most mondják hogy megint végig laggoltam az egészet... sajnálom ha valakinek bajt okoztam

Vityapapa: falnak tuti nem menetem

-
pepusos
senior tag
Ahogy vártam, rémes futamom volt. Bocsi azoktól akikkel ütköztem. Csaba remélem nem miattam forogtál meg még az elején...

-
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi, és grat!

-
pepusos
senior tag
Nekem 26 a pingem, az nagyon gáz?

-
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jaja, nálunk is ez lenne a max ADSL, de nem bírja a hálózat csak a 10/0,5-öt
pfff -
pepusos
senior tag
-
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerdán kipróbálom, köszi!
-
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az sem semmi
Csak fura hogy korábban nem mondta senki hogy laggolok, a ligában meg mindkét futamon ugyan úgy. Nem értem 
-
pepusos
senior tag
Nem tudom, de ez így nagyon rossz. Nekem jönnek, össze törik magukat, és még csak nem is sejtem hogy így van.
És ezek után az is felmerült bennem, hogy akkor akikkel versenyben voltam, pl. Vitya... lehet nem is látott, lehet nem is tudta hogy én nagyban küzdök vele. Így már kezdem érteni hogy miért nem hagyott sehol helyet. 
-
pepusos
senior tag
Az assist on futamot senki nem vette most fel?

-
pepusos
senior tag
válasz
csgeri80
üzenetére
Ne is mondd Kualát. TT-ztem kicsit...meklárennel 1:27 eleje, de még van benne, na nem 3 másodperc
De ami a vicc, Torro Rossoval nem tudok 1:30 alá menni! De sehogy! Pedig ugyan úgy csinálok mindent mint a meklárennel. Nemár hogy 3 másodperc van a két kocsi között!
Azért ezek így elég sz@r kilátások... 
Ja és grat a kormányhoz!

-
pepusos
senior tag
Jim, ha ezek után nem jössz, elhagylak!

Steady74: még semmiről, az esküvőre meghívunk nyugi!

-
pepusos
senior tag
válasz
Karajev7
üzenetére
Még most sem vagy vicces, de kezdesz szánalmas lenni...Te már biztos Forma autóban születtél (de az fix hogy kocsi hátsó ülésén fogantál), és ha akkora pro vagy, nem tudom mit keresel az assist on ligában. Számíthattál rá hogy itt lesznek olyanok is, akik nincsenek annyira rápörögve az F1re mint te, csak szeretnének játszani, és szórakozni kicsit esténként. Nem vagyok Jim barátnője, de ez velem is előfordulhatott volna, azért bosszant amit csinálsz, és azért állok mellette. Arról meg nem is beszélve, hogy aki a fűről jön vissza, nem pont azzal van elfoglalva hogy hogy húzódjon le előled, örül ha visszaér. De mivel te jöttél mögötte, látnod kellett a füvön, számítanod kellett volna rá hogy eléd jön, és egyszer a futamon feladhattad volna az ideális ívet, és mondjuk kikerülöd. De nem, te nyomod neki, belemégy, aztán fel vagy háborodva. Biztos lehetsz benne hogy rosszul érezte magát amiért így alakult, nem kell még erősíteni is benne. Én is okoztam már jópár galibát, sőt biztos fogok is, eddig mindenki elintézte egy np-vel, de a nagy StartDirt2 erre úgy látszik képtelen.
HOBO: lehet tényleg te jársz a legjobban

-
pepusos
senior tag
Jaja, időmérőn engem is feltartottak, ketten is. Lehet épp utánam jöttél.
Erre majd figyelni kellene kövire... És grat mindenkinek, jó volt, csak az eleje volt necces, amikor kb. hárman próbáltak kilökni sóderbe. Nyilván gyorsabbak, de ott volt még 39. kör, mégis elején akar nyerni mindenki. Na mindegy, van egy 8. helyem...
Peace -
pepusos
senior tag
Úgy hiányzik ide egy post HOBO-tól...

karilla88:

-
pepusos
senior tag
Ezt is megértük! Aki még nem tette, jó lenne ha vetne egy pillantást a liga szabályzatra, csak hogy ne később kelljen magyarázkodni. Nem lenne jó pl. ha azokkal kellene küzdeni rajtnál akiket időmérő connection lost után az elejére sorol a jószerencse, és az sem ártana ha megvárná mindenki a lobbyban, hogy 20:00-kor a server bereadyzzen.

Új hozzászólás Aktív témák

- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem kicsit sokk!!! Tegyél rá valami hűtőt ha nem akarod kinyírni, sztem.
Egy áthajtásossal megúsztam 
Minden más műxik, de a csetnél lefagy minden. Mitől lehet? :S