Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Karajev7 #6807 üzenetére
Az biztos,hogy nem.....! Ami tegnaptörtént az nem arrol szóllt! Vagy valami hacker jött és belebujt az autómba,vagy valami hatalmas nagy bug. Csak azért írtam fel,h.ne lepődjön meg senki ha így jár. De eddig még soha nem volt ilyen,de kiszámíthatatlan a CM. valaki mellé bementem külső íven hatalmasat fékeztem azaz nyomtam,de semmi rakció ,de az elég lett volna,nem most jöttem le a fáról
,hogy beforduljak,de nem volt fék. istanbulba azért célegyenes végén van szerintem elég bukótér ,hogy befordísd az autót,sokféle helyzetbe voltam már ,de itt nem a féktáv elmérése volt ,mert aki mellé bementem ő fékezett láttam h lelassul kb egy autónyit mentem lejebb,ott már azért meg kelett volna ,hogy áljak. de mem reagált semmire se a fékpedál,se a kormány. vagy jött egy oldalirányu tornádó ami oldalról nem engedte az autót fordulni és egy hátulról. de az a bibi hogy senki nem volt mögöttem..... vicceket félretéve .érdekesnek véltem a szitut!
-
giigz
veterán
válasz
Karajev7 #6754 üzenetére
En egy ivet tartottam, semmi szabalytalan nem volt benne... Talan egyszer ereztem, hogy egy kicsit sok volt, de utana vissza is adtad azt... Az idomeron egyszer nagyon szarul jottem ki a boxbol, azert elnezest kerek. Rendben, jatssz szabalyosan kovi futamon is, mint mindenki!
-
-
pepusos
senior tag
válasz
Karajev7 #6288 üzenetére
Még most sem vagy vicces, de kezdesz szánalmas lenni...Te már biztos Forma autóban születtél (de az fix hogy kocsi hátsó ülésén fogantál), és ha akkora pro vagy, nem tudom mit keresel az assist on ligában. Számíthattál rá hogy itt lesznek olyanok is, akik nincsenek annyira rápörögve az F1re mint te, csak szeretnének játszani, és szórakozni kicsit esténként. Nem vagyok Jim barátnője, de ez velem is előfordulhatott volna, azért bosszant amit csinálsz, és azért állok mellette. Arról meg nem is beszélve, hogy aki a fűről jön vissza, nem pont azzal van elfoglalva hogy hogy húzódjon le előled, örül ha visszaér. De mivel te jöttél mögötte, látnod kellett a füvön, számítanod kellett volna rá hogy eléd jön, és egyszer a futamon feladhattad volna az ideális ívet, és mondjuk kikerülöd. De nem, te nyomod neki, belemégy, aztán fel vagy háborodva. Biztos lehetsz benne hogy rosszul érezte magát amiért így alakult, nem kell még erősíteni is benne. Én is okoztam már jópár galibát, sőt biztos fogok is, eddig mindenki elintézte egy np-vel, de a nagy StartDirt2 erre úgy látszik képtelen.
HOBO: lehet tényleg te jársz a legjobban
-
werszomjas
addikt
válasz
Karajev7 #6285 üzenetére
Mert te ki vagy hogy nem lehet bemenni eléd? ha jössz meneküljön mindenki előled?
Kicsit nyugodtan vissza vehetsz, ez csak egy játék, Jim bocsánatot kért. Biztos nem szándékos volt.
Itt emberi hangnemben szoktunk egymással beszélni, ha ez neked nem megy nyugodtan elhagyhatod a PH!-t.
-
válasz
Karajev7 #6267 üzenetére
Azt elismerem, hogy hibáztam, de nem értem, hogy miért kell ilyen indulatosan reagálni. Az első dolgom volt, hogy elnézést kértem. Az, hogy te képtelen vagy valakinek a bocsánatkérését elfogadni, téged minősít... Ja, meg az "ez a Jim" szövegrész is...
Mindenkinek köszönöm, aki maradásra kért, igazán jól esik, de inkább kihagyom a Ligát.
Nem vagyok kíváncsi az ilyen jellegű viselkedésre... -
karilla88
tag
válasz
Karajev7 #6267 üzenetére
Norbi sry ha elrontottam a versenyed de én nem éreztem semmit az egészből egyszer valóban kicsit fogtam a kanyar bejáratot de úgy éreztem ez még belefér de tényleg én nem éreztem hogy egymáshoz értünk
de ha igen mégegyszer bocsi
remélem nincs harag mert ha igen akkor s.z.a.r.t se ér az egész liga
-
válasz
Karajev7 #6250 üzenetére
Elnézést kértem normálisan, nem?
Nem direkt volt. Ha nem vetted volna észre, akkor pont próbáltam volna lemenni a pályáról.
Azt is elmondtam, hogy miért léptem ki. Teljesen értelmetlen lett volna továbbmenni a büntetés után.Te meg tanuljál meg egy kicsit higgadtabb lenni és nem rögtön paraszt módon beszólni, ha valami nem úgy történik, ahogy elképzelted.
Részemről be is fejeztem a Ligázást, f*szom se kíváncsi az ilyen hangvételre....
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Karajev7 #5526 üzenetére
akkor csak had csinálja,nem zavar ,csak ha nekiverem a falnak az autót,de olyan még nem volt
GuruZone jaa majd egyszer én is ha odajutok akkor assistok nélkül megyekde egyenlőre tudok assistokkal is driftelni,elcsuszni féktávon stb .....
Csak akkor csinálja ezt az exe. ha írogatok kül nem,max 1x ,1x ha elindítom a játékot de az a legeslegelején. az nem zavar annyira mint ha futam előtt vagy időmérő közbe jön a krakk.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Karajev7 #4918 üzenetére
Karajev7 igazat adok neked! Kodlaci ha már bevettek téged legalább ne dodgemet játszanál. Gy*kér.
Más:
A legrosszabb, amit átéltem. Abu Dhabi hosszú egyenes vége, fékezek és nem fog a fék. Mivel egy másik kedves magyar játékos úgy döntött, hogy márpedig nem enged befordulni és teljes erővel a falnak tolt. És utána még én kapom az üzenetet vmi külfölditől, hogy fair play, mikor én vezettem és ők csak így levágták a kanyarokat és bevágtak elém... -
Steady74
addikt
válasz
Karajev7 #4906 üzenetére
Hat en meg nem szeretem ha ugy kell versenyezzek mint Miss Daisy soforje
. Nagyon szar a benzin szim automata valtosokkal es tc-sekkel nem lehet rendes versenyt futni.
Idomero meg idopocskelas reszemrol alig tudok gurulni akkor meg nem az ido ellen akarok menni hanek ellenetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest