Hirdetés
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- DUNE médialejátszók topicja
- ASUS notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
polonic
félisten
Itt a topikban, azt hiszem, elég információt találni az újításokról. Linkelve is van jó pár előzetes beszámoló. Ezekből csemegézz.
Azok alapján sc nélkül is egy igen jó játéknak ígérkezik.Az, amit kimeltél, nekem is furcsa egy kicsit. Gondolom a hibák mértékére akart utalni. Mert megpördülések tényleg vannak, de gyorsan vissza is jönnek az autók. Olyan súlyos hibát nem csinál az AI, ami után sc-nek kéne bejönnie.
-
munky
őstag
Úgy tudom a jogokat öt évre vették meg még tavaly előtt.
Az idei játékban 2011-es év pályái és autói biztosan benne lesznek "egyben", esetleg "legendás" aszfaltcsíkok és versenygépek jöhetnek hozzá megjelenést követően DLC formájában.
Az a letöltögetős modell amit korábban vázoltak nekem sem nagyon tetszik, remélem a 2012-es játékot nem viszik el olyan irányba, de az még tényleg messze van...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest