- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
polonic
félisten
Itt a topikban, azt hiszem, elég információt találni az újításokról. Linkelve is van jó pár előzetes beszámoló. Ezekből csemegézz.
Azok alapján sc nélkül is egy igen jó játéknak ígérkezik.Az, amit kimeltél, nekem is furcsa egy kicsit. Gondolom a hibák mértékére akart utalni. Mert megpördülések tényleg vannak, de gyorsan vissza is jönnek az autók. Olyan súlyos hibát nem csinál az AI, ami után sc-nek kéne bejönnie.
-
munky
őstag
Úgy tudom a jogokat öt évre vették meg még tavaly előtt.
Az idei játékban 2011-es év pályái és autói biztosan benne lesznek "egyben", esetleg "legendás" aszfaltcsíkok és versenygépek jöhetnek hozzá megjelenést követően DLC formájában.
Az a letöltögetős modell amit korábban vázoltak nekem sem nagyon tetszik, remélem a 2012-es játékot nem viszik el olyan irányba, de az még tényleg messze van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged