- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74 #7698 üzenetére
Hát nem felejtem el azokat az időket elemben a F1el minden évben jön az új,rosszabbnál rosszabb feltételek mellett ,na meg a lényeg! ott mindég találtam HUN tesókat összeverődve egy szerverre MINDEN ÁLDOTT NAP! Este 8-9körül oda ültem és hajnali 4-5 ig nyomtuk ,ki a tésztát főzte ki a kávét, a chat is müködött kifogástalanul. szórakozás szempontjából nálam az viszi a pálmát egyenlőre! (mondjuk ha betoltak volna még +100 autót +pályát akár fizettem is volna érte,és még mindég azt tolnám.............
-
Đusty
addikt
válasz
ftomi74 #7696 üzenetére
Mivel törvény van rá teljesen mindegy, hogy milyen csatorna, persze megoldották, hogy kép összemegy és egymás mellett ment a kettő, de ez semmi az eurosport meg többi idióta csatorna megszakításaihoz képest.
A nagyobb baj, hogy én még emlékszem, hogy nem ment minden futam élőben csak felvételről a quali-król nem is beszélve annál még most is vannak félelmeim remélem azóta észhez tért és más is a brancs. Még ugye olyan is volt, hogy a futamot sem adták végig mert fontosabb volt egy ezer éves szar sorozat amire a kutya se volt kíváncsi mint az élő műsor. -
Steady74
addikt
válasz
gaben82 #7697 üzenetére
Figy, semmi gáz, akk gurult dl a gyógyszerem, egymás után csak idióták voltak mindenfdlé. Megnéztem ma du a felvételt, valóban nem te voltál.
Lóri: szép idők voltak valóban, de azért azt ne feledjük el hogy százszor több hülye volt.mimt itt. Játékélményben persze az eddigi csúcs, ami a multi részét.illeti.
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #7695 üzenetére
CM F1 2011 reklámokat adnak majd 10 percenként
Mivel nem kereskedelmi csatorna, úgy tudom nem szakíthatnak meg műsort reklám miatt. -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74 #7694 üzenetére
2évig nem költöttem játékra.Vajon ,hogy bírta el a szerverük?! Még eredeti sem kellett hozzá Volt egy jó Game. F1 nyomába se érhet . (M1-ről meg csak annyit szeretnék hozzászólni ..remélem nem dobnak reklámot futam közbe! Mert nálam ez nem jött be,még inkább nem veszem a rágógumijukat
-
Steady74
addikt
hát ha ennyire pörög a fórum, akkor egy kis múltidéző, Pepi (
) barátom emlékére
-
Steady74
addikt
Lassan beindul az élet!!
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #7690 üzenetére
Nem tudom mi volt, de halálra idegesített, hogy állandóan szavazott arra, hogy legyen vége az időmérőnek... és nem vette észre, hogy rajta kívül senki sem szavaz, és csak nyomatta... utána meg a startnál milyen frusztrált lehetett, nem tudom, de sztem ő csókolt hátba..
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #7686 üzenetére
Gondoltam nyomok egy pár délutáni futamot, mert este 10 után kicsit más vezetni, mint délután. Hát kár volt.... Vissza ugyan nem fogok olvasni, nem emléxem gaben itt fórumozik-e. Egyrészt halálra idegesített azzal, hogy miután elb@szta az időmédőt Monzában (ekkor volt.még 6-7 perc hátra), egyfolytában nyomogatta a lezárás gombot, és.állandóan villogtak az ablakok a képernyő alján... És qrvára nem.jött rá 5perc.után sem, h egyedül nem fog.neki.menni... Start után meg sztem úgy seggbekúrt az első sikán előtt, hogy keresztbe csúsztam a pályán, ami miatt illegális elözésem lett, azonnal drive through... Ezúton is köszönöm neki, ha nem ő volt akkor.meg másnak...
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #7685 üzenetére
LOL
Nem a legjobb arány , sajnos vagy inkább hál isten nap közben nem nagyon van időm játszani .
Amikor pedig időm is van és kedvem is az általában estefele és akkor Ferencékkel szoktunk gurulni és megproba egymásra figyelni , igaz tegnap Csabát majdnem sikerült betolnom a rázókő alá Kuala Lumpurba-n mert nagyon meglepett a féktávjával amit vett -
Steady74
addikt
Tegnapi és mai online tapasztalat: napközben csak a tizenéves kisb@zik vannak fent, akik egyáltalán nem tudnak veszíteni, kb 8 futamom volt, amit be sem tudtam fejezni, mert állandóan azzal kellett foglalkozzak, hogy ne törjenek össze... és inkább kiléptem
tele van a t@köm jelen pillanatban... -
Doomgiver
aktív tag
munky: Én is ugyanígy jártam mint te. A patch nem oldja meg a problémát a hiba 1.2 nél is ugyanúgy jelentkezik. Ezt a hibát egy K&F feladat teljesítése produkálja ( azt pontosan nemtudom melyik) de Te még szerencsés is vagy mert másoknak még a játékot sem indította el ( a mentés betöltésekor lefagy...) . Egyszerű a megoldás : 3. szor viszem a singlet a sok fagyás miatt. A szabadedzéseket ki kell hagyni a pi*ába
-
TGaben
tag
válasz
Feribacsi555 #7681 üzenetére
köszi,majd megnézem. az a baj,h ugye csak verseny alatt lehet, mert szabadedzésen, és időmérőn egyből be is áll a boxba, és ott cseréli, persze attól még a menü működhet, de ténylegesen lecserélni nem fogja, 300-as tempónál meg nincs idő oda nyúlkáni. Majd átállítom, ha már megvan mit kell.
-
TGaben
tag
Menet közben a "car status"-nál lehet abroncsot választani? Nekem az a "c", de azon belül mivel navigálok? nyilak?
-
HPC
tag
válasz
Steady74 #7673 üzenetére
Az elmúlt 3 esős versenyemnél ebbe az inter/wet-be keveredtem bele.
Kanadában az egyik verseny heavy rainnel indult majd light rain lett utána el is áll illetve 5 perc hiányzott még hozzá amikor kijöttem a boxba interért de aki mögöttem jött wettel ledolgozta 3 kör alatt a 10mp-s előnyömet.
Monzában meg pont ezt próbáltam ki h light rainre felraktam a wetet. 2 kör múlva ki is kellett jönnöm. Én úgy vettem észre h az eső sokkal bonyolultabb lett 2010 óta.
Azt figyeltem meg h mindig másképp változik az időjárás nincs olyan séma mint az előző játéknál. Itt Spaban pl iszonyat hirtelen szakadt le az ég. -
munky
őstag
Mivel a multi elkezdett engem is ledobálni, gondoltam megyek néhány kört egyjátékos módban.
Ha elindítok egy rövid nagydíjhétvégét és időmérőn ki szeretnék gurulni a pályára repülőrajt helyett, akkor amikor az információs monitort felemeli előlem a szerelő szénné fagy a játék. A boxban tapasztalható hangokat továbbra is hallani, de a kép áll. A játék jogtiszta Steam-es verzió, úgyhogy gondolom ez a legfrissebb változat is egyben.
Van erre valami megoldás, vagy hagyjam a fenébe
-
ftomi74
tag
válasz
Steady74 #7673 üzenetére
Nem-nem, az ideiben számít hogy inter vagy wet kell, ha nincs elég víz elkopik/túlmelegszik 2-3 kör alatt a wet. Én is intereztem pár kört, csak én egyből azt tudtam feltenni az 1. cserénél.
Versenytől függ hogy mennyit mix3-azok, Spaban nem sokat lehet 1-1,5 kör után lement optimalra a benya -
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #7672 üzenetére
Igen, azt láttam, hogy vizes a pálya és slick-kel nyomja, utána meg intert rakatott fel, amit nem nagyon értettem... Rolly mondta annak idején még a 2010-ben, hogy ha vizes a pálya, akkor esőgumi, 'oszt jóidő. Sztem ez itt is igaz, interrel sosem jöttem ki jól...
Benyával Spa-ban hogy szoktatok játszani? Azt láttam, hogy Zola többször reach-re tette a keveréket, de mint tudjuk ez öngyilkos taktika, simán elfogy a végére a cucc... a 2es szektor lean, a többi meg opt
-
ftomi74
tag
válasz
Steady74 #7665 üzenetére
Köszz, HPC-nek rosszabbul jött ki a kerékcsere és az eső miatt 1-el többet volt a boxban, a másik srác aki mögötte volt sokat hibázott.
Viszont volt egy olyan katasztrófális versenyem tegnap, hogy még most is pirulok, kicsúszás, büntetés, és végül összetörtem a kocsit a box falán... -
karilla88
tag
köszi Feri a játékot , de lefáradtam
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555 #7668 üzenetére
pü ment
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur #7667 üzenetére
Nemá. Motion sgs-re van normális ics? De ugye nem gyári?
Bocsi, nem tartozik szervesen az f1hez
-
Nunder
őstag
Na ez az, hogy simán Enter-t ütve próbálok belépni, és akkor fagy meg.
ftomi74: Ezt nem próbáltam még, de ha segít, akkor teszek egy próbát. Amúgy még a kormányt sem tudtam beállítani, nyilván érthető okokból, csak a külső program segítségével.
Gyanús nekem, hogy mentési problémája van. Lehet, hogy ha kiveszem a mentéseket, akkor elindul? De akkor újrakezdés. Hmmm...
-
HPC
tag
Nemrég volt egy versenyem Racedepartment-en Spa-ban. Az első kör durva volt.
Videó itt.
-
ftomi74
tag
Nem mentési hibád van, ezt próbáltad már?
C:\Felhasználók\User Name\Dokumentumok\MyGames\FormulaOne2011\savegame\autosave\
mappán belül van 2 fájl, "GTEHXOSJZ_0" és "GTEHXOSJZ_1".
A nullás végűt törlöd! Majd az 1-es végüböl csinálsz egy másolatot, és átnevezed úgy, hogy a vége 1es helyett 0 legyen, vagyis ugyanaz lesz a neve, mint a törölt fájlnak.
A billentyü kiosztást, vagy amivel irányítod, azt újra be kell állítani, de a mentésed megmarad, nem kell elölröl kezdened!
-
Nunder
őstag
válasz
Steady74 #7653 üzenetére
Hivatalosan csak Vista driver van hozzá, egyéb hackelt dolgot nem találtam. Gondolom, hogy a kormány valamelyik összetevőjével nem lehet gond, mert működik F1 2010, netKar Pro, Dirt, TDU2 alatt is, én a driverre gyanakszom. De akkor hogyhogy másik programnál nem ütközik ki? Mondjuk a 2010 is egyszer eljátszotta ezt, de reinstall mentések vissza és azóta is jó.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7657 üzenetére
Feribának hála a probléma kiküszöbölve. Még 1x THX
-
--Lorant--
aktív tag
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #7654 üzenetére
Amit letöltöttél csomagold ki egy mappába . De abból a mappából ne másolj ki semmit mappán belülről indítsd az exet .
-
--Lorant--
aktív tag
Erre van e valakinek valami gyógymódja? Teknogods.exe indítanám erre ez a hibaüzenet jelenik meg! Cannot execute "D:\Rar$EX65.329\teknohelper.exe" (újra letöltöttem cakli pakli,de így sem indul, Hamachi az igen,de a Teknogods az nem.....
-
Nunder
őstag
Enter nyomkodása, a két váltófülön kívül 4 ugyanolyan gomb van rajta, nincs dedikált Start. Legalábbis nem tudok róla, hogy valamelyik alapból ezt a funkciót töltené be.
-
Nunder
őstag
Nem tudom találkozott-e valaki ezzel a problémával, nem találtam hasonlót. Nemrég tettem szert egy Logitech Formula Force GP kormányra. Az előddel (F1 2010) tökéletesen működik, mikor azonban a driver telepítése után elindítottam a játékot, az autosave ikon első feltűnésekor megfagy a játék, és a Leállás hibaüzenet fogad. Lehet, hogy a kormánnyal függ össze? Ha nincs a gépre csatlakoztatva akkor is ez fogad, kormány nélkül ment a játék.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7648 üzenetére
Igen!
-
--Lorant--
aktív tag
Még van kérdésem,azt sem tudom hová írjak? hol kérdezzek?ahol választ is kapok itt? van egy pár kérdésem még,hogy tisztán lássak......
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74 #7644 üzenetére
Igazad van,jobb is ha nem ártod bele magad annyira. mert jelentkezz és ha rád adná valaki ezt az inget amit nekem adtak akkor ,meg lesném a reakciódat. Ne haragudj szebben nem tudom írni
Hoboval és Ferivel semmi gondom nincsen meg senkivel sem. ,úgy ismersz,hogy félbe hagyom a ligákat amibe jelentkezem?....pár liga azért van a hátam mögött. Így van ,ebbe az egybe nagyot hibáztam,hogy nem néztem fel állandóan,van-e változás. (gondoltam a hamachi teszt meg volt minden megy úgy ahogy azelőtt csak Live nélkül) Stabilnak gondoltam a szabályokat. Részemről a Téma lezárva ....... (persze úgy a legnehezebb,ha mindenki rád száll)+még
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #7642 üzenetére
Lóri,
Szerintem itt tegyél pontot erre az ügyre. Nem vagyok érintett a ligában, mivel tudtam, hogy nem tudok jelen lenni mindegyik futamon, sőt lehet egyen sem.
Úgy gondolom, hogy napokkal előtte szólsz, hogy jössz kedves dolog, de ki vezeti azt? Nem bemondásra megy a dolog, hanem érkezésre. És bár földrajzilag messze vagy tőlünk, azért az időzóna ugyanaz.
HOBOék rengeteg munkát tettek ebbe az egész ligázásba, annyit tisztelet jár nekik, hogy nem őket kell ócsárolni, meg puffogni, hanem betartani, amit kiírtak, és jóidő.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7642 üzenetére
OK, igazad van, de szerintem lépjünk túl ezen...
Én kérek elnézést!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
MC HOBO #7639 üzenetére
Mit gondolsz,ha nekem is jól esett volna írtam volna?
Egyik nap Az volt ki írva ,hogy akik újonnan érkezőknek ami marad autó azzal indulhatnak. Na már most nekem ez eszembe sem jutott volna,hogy ki szabad túrni a másikat,azzal,hogy mert túl jelentkezés van(akkor nem is kellene jelentkezni,hanem csak úgy becsöppenni attól,hogy valaki fel van íratkozva,nem számít). Főleg úgy,hogy előtte pár nappal szólok,hogy jövök. Valaki rá kontráz,hogy reméljük is. Erre megyek és azzal fogadnak,hogy sorry,de el fogyott a hely! Persze,hogy el kezdek duzzogni...........
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7640 üzenetére
Itt lehet jelentkezni...
Hamarosan lesz róla hír is az oldalon... -
--Lorant--
aktív tag
válasz
werszomjas #7636 üzenetére
Nem látom,hol lehetne. a piros mozgócsíkot sem látom.per-pillanat. hol birom meg nézni kik indulnak? ftomi74 üzenetére gondolva,meg nézném kikkel is kellene együtt gurulni. minden számít,a régiekkel minden stimm volt kezdtünk össze szokni.de az újakkal kapcsolatba nem szeretem a lögdelőzést. újra indul minden? vagy nem értek most már semmit........
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7634 üzenetére
Már megbocsáss, de nem mi kezdtünk duzzogni, hanem ti, hogy "majd esetleg keresek másik ligát ahol tiszteletbe tartsák az ígéreteket", megy hogy "szerintem alapjaiban szarul van megszervezve az egész"...
Alapjaiban nagyon is jól megvolt szervezve, csak sokan leszarták és azért jutottunk ide. Ez egyáltalán nem rajtunk múlt. Jó kis tanulópénz volt nekünk is a vasárnap, de szerintem nem ezt érdemeltük volna első blikkre, amit pl ti ketten ránkosztottatok. Nem akarok én senkit bántani, de basszus... nem is játszom ezt a kib***ott játékot, de mégis csinálom nektek a bajnokságot, Feribácsi az értékes iskolaidejében teszi ugyanezt, sőt!... És amikor a játékosok linksége miatt befullad egy liga és mi próbáljuk megmenteni, akkor még megforgatjátok a szívében a kést az embernek... Tudod, ez rohadt szarul tud esni... Nem sikerült, istenem, nagy dolog... Legközelebb nem fogunk ugyanebbe a hibába esni, azt garantálom! -
moronso
csendes tag
válasz
werszomjas #7636 üzenetére
Azt szeretném kérdezni,hogy új live-os jelszavam létrehozása után,már nem a mercedes gp-vel száguldoztam,hanem a force indiával.mármint a ligában,és,hogy autót mikor,és hol tudok választani?Amúgy a mercit sem én választottam.
-
werszomjas
addikt
válasz
--Lorant-- #7634 üzenetére
Sztem nem kell veszekedni
Ez csak 1 játék, biztosan lesz megoldás a problémára.
Valszeg újra indulnak a ligák és kettő 50% ON liga lesz.
A gocompete.hu oldalon már lehet is jelentkezni a várólistára.
Meg lehet érteni mindkét oldalt.
Hobo és Feribacsi azért nem kevés időt és energiát feccölnek ebbe az egészbe, gondolom nem esik nekik jól, hogy a kezdeti nagy lelkesedés után a ligákon átlagban csak a fele társaság jelenik meg, ez se nekik, se a liga játékosoknak nem jó.
Gondolom ti sem szerettek 4-en 5-en körözgetni a pályán, mikor 16an is lehetne izgalmasakat meccselni.
Így úgy döntöttek kiteszik az inaktívakat és megnyitják a ligát.
Viszont nagyon sok új ember jött. Ezt ők sem tudhatták előre, ez a tegnapi volt az első ilyen futam, ahol tele volt a rajtrács.
A probléma megoldása folyamatban, nem kell rögtön megsértődni, inkább gyertek vissza játszani.
Azok is akik vissza mondták a LIVE miatt, itt a Hamachi, senkit sem dob ki.
Ligára fel
-
forise
tag
válasz
datatomm #7626 üzenetére
Jól sikerült játék, de Schumaherrel se tudok nyerni.
Attól,hogy Sumi bucóját látod a mercedesben mikor versenyzel a mezőnnyel vagy az idővel, még nem Sumi vezeti azt a verdát.
"A valóságban sem sikerült neki"
De ebben a játékban a Williams-szel is lehetsz világbajnok hidd el
( nekem is sikerült
)
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Sanya595 #7630 üzenetére
Kösz a segítséget,erre utaltam én is,csak nem tudom ennyire kifinomultan ,érthetően meg fogalmazni....Hobo.(elég bajom volt nekem azzal,hogy nem tudtam 2 futamra jönni,de ezt írtam fórumon is,lehet nem láttátok.írtam azt is,hogy most jönni fogok mert úgy néz ki össze áll a pc-m) ,de most ,hogy vissza olvasom itt az elhangzottakat..K.O. résen kell lenned azért amit az elején lejátszottuk Melbornbe? Köszi,de az volt mondva,hogy ez így marad. Erre most jött az új rendszer ,hogy feküdj oda időbe,mert ha nem lemaradsz és nem küzdhetsz a pontversenybe. Van a másik verzió is,mi van ha épp bejutok és a pontversenyben aki az élen áll és azzal vívod a nagy csatákat az nem?? Hol van akkor az a rész,hogy verseny? Úgy kellett volna hagyni a nevezési sorrendet ahogy az volt,nem is lenne most ez a káosz,annyi becsület van mindenkibe,ha feladja az egészet akkor az közli és mehet a helyére más! De ha ez ilyen alap elven fog müködni mint ahogy ezt írjátok,akkor sajnálom ezt a galibát amit most okoztam.De én így nem jövök,mert minek? úgyis lesznek gyorsabbak akik előbb bejutnak szerverre.
-
Sanya595
senior tag
válasz
MC HOBO #7631 üzenetére
Nehogy már Te mond meg,hogy hova irok...
Nem látogatom az oldalt mert nem vagyok ligatag..Aki 15 futamon részt vesz az nem késhet le???
Na ne viccelj már..
Ha 16-an férnek be akkor annyi és kész...ezt kénne megértened.
Azért léptem vissza,hogy más elöl ne foglaljam el a helyet...Szerinted???
Én nem azért játszom,hogy itt keljen veszekedni,hanem azért,hogy a meló után kitudjak kicsit kapcsolodni.
Érdekes modon Én még Pm-ben is megköszöntem a munkátokat..jahh erre nem emlékszel,mert most megsértödtél azon,hogy valaki leirta a véleményét..Én itt be is fejeztem,mert ennyit nem ér az egész.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Sanya595 #7630 üzenetére
Igen, leírhatja mindenki a véleményét... Engem nem nagyon érdekel, hogy neked volt ligád, meg honlapod, ez a te dolgod. De akkor sem tűröm, hogy fikázd a munkánkat csak azért, mert neked éppen nem tetszik valami. Főleg úgy, hogy hogy kb. te voltál az első, aki visszamondta... Innentől nem nagyon érdekel a véleményed a ligáról, amiben benne sem vagy...
"szerintem alapjaiban szarul van megszervezve az egész" - tényleg nem minket fikázol...
"ez igy akkor is káosz" - az a káosz, hogy szarik rá mindenki...
"Itt már nem arról szól az egész,hogy ráérö idönkben szorakozunk és jókatt játszunk,hanem arról,hogy ha nem férsz be,nem játszol...ez a szomoru" - ez nem a mi szervezésünk hibája...
Szerintem is gáz, hogy több hetes munkánkat így semmibe veszitek és egyszercsak kitaláljátok, hogy "Jaj, hát mégsem jövök ligázni..."
A baj az, hogy pont ti álltok így hozzá ehhez az egészhez, pedig pontosan miattatok kezdtünk bele és miattatok jutottunk idáig... Nem én állok hozzá rosszul, pajtás, hanem ti, akiknek csak a nagy pofájuk volt, aztán most meg sunyítotok, meg reklamáltok.
Nem én vagyok a fórum királya, ez tény, de hogy te sem, az is biztos.... Úgyhogy nekem ne mondd, hogy vegyek vissza, mert akinek itt vissza kéne venni, AZ PONT TE VAGY!!!!... Még arra sem vagy képes, hogy a mi fórumunkon megjelenj, csak itt tudsz magyarázni, hogy így szar, meg úgy szar.. Szerinted ez nem gáz?
Ha pedig valaki 15 futamon ott tud lenni és harcban van a győzelemért, az nagyon jól tudja, hogy nem az utolsó pillanatban kell megjelenni a lobby-ban, hanem előbb, mert csak 16-an férnek be!!! (ami még mindig nem a mi szervezésünk hibája)
Úgyhogy részemről a téma lezárva, ha szeretnél még erről "beszélni", megteheted itt:
http://gocompete.hu/forum -
Sanya595
senior tag
válasz
MC HOBO #7628 üzenetére
Kedves MC HOBO!
A véleményét mindenki leirhatja.
Másfél évig volt F1 CH ligám honlappal együtt,bérelt 100/100-as nettel,szóval van egy kis fogalmam arról amitt irtam.
Arról már nem is beszélve,hogy nem a Ti munkátokat kritizáltam.
De szerinted ez nem gáz ami itt folyik?
Az meg,hogy Én visszalépem....már ne is haragudj,de az elsö futam után jelleztem itt is és le is irtakoztam az oldalatokon.
Kár,hogy igy kell hozzá állnod ahoz amitt irtam,szóval kicsit vegyél vissza,mert nem Te vagy a forum "királya".
A véleményét meg mindenki leirhatja,még akkor is ha ez rosszul esik neked.
Én pl ha tegnap megyek és nem férek be a ligába ahova jellentkeztem,akkor másnap már más ligában lennénk..erröl ez a véleményem.
Szerencsére nem vagyok benne,csak egy kivülálló véleményem van amitt leirtam.
Mégegyszer bocs,hogy lemertem irni a PH forumára a véleményem...
Mondjuk mi lenne akkor ha valaki 18-ból 15 futamon indul,harcban van a VB cimért és mondjuk hely hiányában a 16-dik versenyen nem tud indulni???Szóval hagyjuk. -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Sanya595 #7623 üzenetére
Kedves Sanya595!
Nehogy már, még neked álljon feljebb, amikor pont miattad és a hozzád hasonlóak miatt tartunk itt, mert ti nem vagytok képesek még az oldalra sem feljönni, hogy lássátok, ami ki van írva. Ti is csak reklamálni tudtok, mert éppen nem tetszik valami. Az nem számít, hogy a LIVE hibája miatt létrehoztunk annyi Hamachi hálózatot, amin nem 2, de 5 liga is elfuthatna, de ti sz*rtok az egészbe és a végén még meg is mondjátok a tutit...
Már ne is haragudj, de én a helyedben mélységesen hallgatnék, ha eleve inaktív vagy! Amióta feliratkoztál a Ligába, 1x játszottál, aztán jössz itt a kritikával?
Mi nem volt a Live idejében? Akkor befértek többen is, mint 16?És akkoriban hányan fejezték be a futamokat? 4-en vagy 5-en...
Szerinted minek lett "4-5" liga csinálva? Mert jöttetek itt nagy mellénnyel, hogy énis-énis, aztán amikor ott kellett volna lenni, akkor csak a nagy sunyítás volt. Mind a 3 PC-s liga működne, ha mindenki rendszeresen látogatná a sajátját... Ennyi...
Arról meg végképp nem mi tehetünk, hogy egyesek csak az utolsó pillanatban esnek be és csodálkoznak, hogy nincs hely... Ki volt írva az oldalon, eléggé félreérthetetlenül és feltűnően. Még be sem kellett lépni, hogy lásd... Akkor, miről is beszélünk????
Mi is van itt szarul szervezve?
(#7627) werszomjas: THX!
-
werszomjas
addikt
Szerintem jó így a rendszer.
Ez a több liga dolog látszik, hogy nem jó, ki volt próbálva, nem ment.
Assist Off 50%-on is volt 1× jelentkező erre átlagban kb 4-5en voltunk.
De ahogy olvasgattam 50% ON is nem véletlen lett újra megnyitva, ott is hiányzott a fele társaság.
Ugyan így van 75%-osban is, kezdetben hatalmas lelkesedés, aztán megjelenik a társaság fele, a feliratkozottak közül van akivel még nem is találkoztunk.
Tény, hogy nem tud mindig mindenki jönni, nem hivatásos f1-es pilóták vagyunk, mindenkinek van más dolga, ez csak egy játék, viszont ha már játszunk, legyen tele a rajtrács, ne 4-5 ember körözgessen.
Sztem jó így ahogy van, így aki befér, biztos hogy izgalmas versenye lesz.
Max be lehetne hozni egy 107% szerű szabályt
Aki nagyon lassú és egy futam alatt akár több kört is kap, helyette jöjjön más.
Tudom ez kicsit durva a lassabbakkal szemben, de így tényleg összeállna egy erős mezőny, ahol jó csaták várhatók.Annak meg nem tudom mi értelme, hogy valaki nagyságrendekkel lassabban körözget hátul és csak kört kap.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Sanya595 #7623 üzenetére
Tudod ezzel csak az a baj, hogy szervezhetünk mi akár 100 ligát is, mindenki nagy hévvel bejelentkezik rá, aztán meg megint az lesz, hogy lemegy egy verseny és szó nélkül eltűnik és még nekünk kéne utána futkosni, hogy ugyan vajon jön-e. Most is. 10 új ember iratkozott fel a ligára, így lettünk 22-en, ebből 17 tag jelent meg.
Az a baj, hogy mi akárhogy erőlködünk Hoboval, akármit csinálunk, szervezünk, a végén soha nem tetszik semmi és mindig valaki/valakik megsértődik/megsértődnek!
Persze kapjuk az ötleteket. 100 fajta verziót hallottunk már. Ebből próbáljunk meg össze gyúrni 1-et? A vége mi lesz? Sértődés, lelépés. Mert annyira különbözők vagyunk, hogy akárhogy megfeszülnénk és minden napunkból feláldoznánk 28 órát, akkor is lennének olyanok, akiknek nem tetszik és balhé lesz már megint belőle.Persze dolgozunk a megoldáson, felmerült, hogy csinálunk 2 ligát 12-12 fővel, de abból megint mi lesz? 2 verseny után megjelenik 4-4 fő.
És amúgy nem kellett volna felmenni a fórumra. Még az oldalunkra sem kellett volna bejelentkezni! Hiszen a fényújságot ami az oldal tetején pirosan futkos, kb fél perc elolvasni és még bejelentkezni sem kell...
-
djrobaa
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7621 üzenetére
Én sem jutottam be. Láttam ismeretlen embereket is a versenyen. Nézöként azért sikerült belépni egyszer. Ugyhogy nem vagy egyedül...
-
Sanya595
senior tag
válasz
MC HOBO #7622 üzenetére
Én nem akarok beleszólni,mert Én a Live miatt léptem vissza a ligától,de szerintem alapjaiban szarul van megszervezve az egész.
Ha 16 ember fér be,akkor annyi a liga és kész!
A többieknek új liga kell és nem az,hogy most több idöm van és mindenhol indulok meg minden.
Csináltattok 4-5 ligát és jó ha 1 megy normálisan.
Ezzel nem a munkátokat nézzem le,mert sok melótok és fáradozásotokba került,de ez igy akkor is káosz.
Itt már nem arról szól az egész,hogy ráérö idönkben szorakozunk és jókatt játszunk,hanem arról,hogy ha nem férsz be,nem játszol...ez a szomoru,mert a Live idejében ez nem volt.
Akkor még este valaki beirt,hogy futam és játszotunk jókat.
Egyettértek a szervezéssel és hogy jó a liga meg minden,de ez igy ahogy most van..gáz.
Bocs mindenkitöl ha valakit megbántottam,de ez a véleményem.
További jó futamokat kivánok mindenkinek. -
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7620 üzenetére
Nem érted, hogy nem arról volt szó, hogy nem indulhatsz, hanem arról, hogy nem fértél be... Későn érkeztél... Ennyi, semmi több. A "felhajtás az elején" nem tudom, mi volt...
Nem érsz rá felnézni a fórumra? Most erről mi tehetünk?
Szerinted 3 embernek kellett volna új szervert indítani? A Liga egy szerveren tud csak futni. Akkor hogyan osztoztatok volna a pontokon? Aki a másik szerveren versenyez, az mi alapján kap pontot?Egyébként jobb lenne, ha ezeket a saját fórumunkon beszélnénk meg....
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
MC HOBO #7619 üzenetére
Még annyi, ha így át rendeztétek a ligát akkor meg is van értve,....nem tudtam.Meg azt se ,hogy minden nap változik valami. Persze,mindent megértek,a kutyásat is.De a véleményt nyilváníthatok talán. Így van....vannak ennél fontosabb dolgok is az életbe,játékok miatt nem kell bocsánatot kérni...csak egy játék....sajnálom,hogy versenyt kell futni az idővel is,hogy be juss a szerverre,ha már 1x odaértél..............nem fogom magamat minősíttetni másokkal azzal ,ha elkezdek kiakadni egy kis játékocskán. De én indítottam volna még1 szervert,,,még szerencse,hogy csak én nem jutottam be. De ha ti jól éreztétek magatokat akkor annak nagyon örülök
csak így tovább
-
--Lorant--
aktív tag
Így van igazatok is van,csak akkor azt nem értem miért volt ez a nagy felhajtás az elején? Ha a végén csak nem indulhatsz? Nem mindenki ér rá minden nap,hogy fel nézzen időbe a fórumra. Ebbe hibáztam. (a másik meg írtátok,hogy tele a szeró ,nem tudom minek maradjak még ott, 2x rákérdeztem. Értek én a szép szóból ) Ennyi volt.....
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7613 üzenetére
Kedves Lóri,
nem értem a felháborodásod, egyáltalán nincs igazad. Az előny egyébként is csak az autóválasztás jogára vonatkozott, amúgy semmiféle előnyük nincs a régi tagoknak. Ha nem tudsz ott lenni időben, nem fogunk senkit kirúgni, hogy te beférj. Mégis mi alapján döntsük el, hogy ki nem jöhet? Az erősebb kutya b***ik, ezt te is tudhatnád, vagy szebben fogalmazva, ki korán kel, futamot lel...
Szerintem ne mérgelődj ezen, gyere ligázni, ha meg nem érsz oda, ne másokat hibáztass!
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Lóránt.
1.: Nem egyszer kértem elnézést ezért chaten
2.: Egész nap!! fényújság futkosott az oldal tetején, hogy érkezési sorrend van. Ha 19:45 kor van lobby, akkor miért érsz oda 19:58-ra? És egyébként is. Ha vártál volna kb 3 percet és addig szépen elbeszélgettél volna ott velünk, akkor láthattad volna, hogy biza lett volna hely neked a ligában.
Nem pedig rögtön bevágod a durcit és keresel egy másik ligát.
De ha ez így van, akkor kérlek írd meg itt vagy a gocompete-en, hogy akkor ne várjunk rád.
THXui.:komolyan mondom nem is értem minek kérek elnézést, úgyis mindenki mindig megsértődik.
-
hermanyi
addikt
Mivel sok volt a jelentkező a ligába érkezési sorrend ált elő, aki odaért 7.45 re az játszott aki késett az már lehet nem fért be a 16 főbe .ennyi történt .
és ez ki is volt írva az oldalra .
Sajna asist OFF nak vége mert maradtunk hárman négyen akik folyamatosan részt is vennének így beolvadt az on ligába. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Mi történt?
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Miért mi a baj?
-
--Lorant--
aktív tag
Valahol azt olvastam,hogy akik benn vannak Ligán azok előnyben részesülnek az újoncokkal szemben! Ami ma történt az felháborító és hallatlan! Szólhattatok volna ,hogy felesleges az erőfeszítésem a visszatérésre!!! Ne haragudjak meg? oké nem fogok.........kösz ......(majd esetleg keresek másik ligát ahol tiszteletbe tartsák az ígéreteket)
-
válasz
--Lorant-- #7611 üzenetére
Elvileg mindent lehet, ami támogatja a LAN játékot. Legjobb tudomásom szerint...
-
--Lorant--
aktív tag
Srácok lenne egy kérdésem,ezzel a hamachival lehet e GTA4et játszani?
-
--Lorant--
aktív tag
-
moronso
csendes tag
válasz
Feribacsi555 #7606 üzenetére
Vannak AZOK a bizonyos haszsnált jelszavaim de nem jó eggyik sem.Emlékszik az email címemre,csak jelszó kell neki és nem fogad el semmit.
-
moronso
csendes tag
Ja azt nem írtam,hogy a párom tette tönkre,a gmail jelszavam eltüntetésével eggyütt. Nem tudok rámenni a live-ra,pedig nyomnám ott is és a ligában is,mert a live engem csak a ligák alkalmával dobott,külömben nem.
-
moronso
csendes tag
Heló mindenkinek.Nem tudok belépni a live-ba.Csak az email címem van benn,a jelszót nem tudom,és nem tudom visszaállítani sem.Reggeltem a live-ra új mail címmel,de bejelentkezni azért nemsikerült az F1-be mert a serial kay az előző mail címemmel volt mentve,most pedig új serialt kér az új mail címhez.Segítségeteket kérem,ha valaki ráérne, szívesen felhívnám,ha leírná valaki azt nem érteném.Ki tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPHONE 12 MINI 256GB, SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPHONE 12 MINI 128GB, SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- DELL Latitude 5550 15.6" FHD IPS vPRO Ultra 5 135U 12 Mag 24GB RAM 512GB NVME SSD Dell Gar: 2029.12
- MSI GE66 Raider 11UG i7-11800H, RTX 3070, 48GB RAM, 2560 1440 QHD 165Hz
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest