Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Nekem is csak steering linearity 30% többi nulla és van szélárnyékom, tudom hogy az oldalon szerepel 2%-os brake deadzone, de patch óta úgy néz ki nem kell féltétlenül.
mod: én nem vagyok ellene hogy legyen szabadkártya a futamokon, csak vigyázzunk egymásra, főleg az elején

-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Kedves csapattársam

Engem nem zavar ezekkel a feltételekkel szóval felőlem jöhetnek .
De autóválasztás előtt mindenféle kép tájékozódjanak nehogy lenyúlják a foglalt gépjárműveket -
werszomjas
addikt
Assist OFF Liga résztvevők.
Zavarna valakit ha az esti futamra jönne 1 vagy 2 ember?
Azok akik a 75%os ligában is vannak. Bady és Petya
Állandóra nem tudnak jönni ligázni az 50%-ba, de most be tudnának ugrani.
Ez ha bárkit zavar nyugodtan szóljon.
Pontokat értelemszerűen nem kapnának, mert felesleges nekik, tehát ha valamelyikőjük mondjuk 3. akkor a 4. feljön a 3. helyre stb stb.
Nem szeretném ha bárkinek ez gond lenne, de ha nem, akkor lehet hogy jönnének bár még nem biztos, de gondoltam megkérdezem

Aztán remélem ma már én is végig futok egy futamot

-
--Lorant--
aktív tag
Guru,vagy Karilla nem? (én ha kidobna a live vagy exe hiba akkor egyszerüen elfüstölt a motor) így fogom fel! ha a2010hez nézem akkor eddig jobb,mert ott Melbornbe repültem,és még számtalanszor. kicsit itt jobb helyzet,de minden megtörténhet! Azon kellene segíteni akit minden egyes futamon kidob! van olyan résztvevő?
-
giigz
veterán
ON-ban ki lesz a szerver?
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Felőlem lehet 40%, tehát ha a rajtrácson nincs ott legalább 6 ember, akkor legyen érvénytelen a futam, és próbálkozunk újra.
-
Plutor
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem eddig nem volt vele gondom,a lemezen kívül.
Igaz csak offline profillal nyomtam eddig. Az első évet nyomom a Virgin csapattal.(100% táv)
Az első multit tegnap próbáltam. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha szar a live, oldjuk meg hamachi-val

Ahhoz sztem nem kell bekapcsolva legyen a live. -
-
Motion_Blur
félisten
Bugos és sokszor leáll exe hibával illetve disconnectel a Live vagy simán csak a játék. Egyébként magával a játék élménnyel, fizikával nincs komolyabb probléma, kivéve azt hogy ha mondjuk esős edzésen mész kínlódva 1:45-öt, akkor az AI slick gumival megy 1:32-t
a pályán persze kóricálnak de az időeredmények olyanok mintha a 2004-es Ferrarival rohangálnának üres tankkal 
-
fess
őstag
válasz
shikaree001
üzenetére
Szerintem se kellene elhalasztani,mert egy live vagy exe hiba mindig benne van a játékban.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001
üzenetére
GoComplete chat-en azt beszélgetjük hogy mindenképpen meg kéne tartani a futamot, és utólag dönteni arról hogy megrendezzük-e újra. Ki kellene találni egy arányszámot, egy százalékot (természetesen még a futam előtt), hogy mondjuk ha a versenyzők 40-50%-át ledobja Live hiba miatt akkor eredménytelennek kell tekinteni a futamot.
Kérdés hogy ebbe számítson az időmérő is vagy csak a futam?
-
giigz
veterán
válasz
shikaree001
üzenetére
Értem.
De ez holnap is ki fog dobni embereket, nem? 
-
giigz
veterán
válasz
shikaree001
üzenetére
Nekem jó a mai nap. Mi a problem a LIVE miatt?
-
shikaree001
tag
Kedves Ligások!
Indítványozni kezdem a mai futam elhalasztását, emiatt a szájba ........ Live miatt.
Hozzászólások? -
shikaree001
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Én kérek elnézést

-
g-one
csendes tag
-
Plutor
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Jó kis oldal ez a gocompete. Végre normálisan lehet használni a kormányom,az oldalon található beállítással.(DFGT)

Eddig csak szenvedés volt kormánnyal játszani.(ebben a játékban)
Gamepaddal nyomtam idáig,de most a kormánnyal több másodpercet javultam.
Más: van még valakinek olyan problémája a játék lemezével,hogy alig akarja felismerni?
a meghajtó jó,csak ezzel a lemezzel bajlódik.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
shikaree001
üzenetére
idézem:
"néztem a honlapon vannak beállítások de momo-hoz egy van csak"
kereste csak nem volt neki jó

-
ЯΞD
senior tag
üdv..
na egy kis segítségre szorulnék. hát homlok egyenest más itt az irányítás mint 2010-esbe. és nem tudom, miként tudnám úgy beállítani ahogy ott használtam. ha azokat a beállításokat áthozom az fail teljesen rossz. néztem a honlapon vannak beállítások de momo-hoz egy van csak. az ami ott van az nekem túl hogy mondjam könnyű a súlya. nem érzem vele az autot. a 2010-ben a profile setting-nél hagytam mindent alapon. a játékba pedig ezeket használtam:
Steering Deadzone: 0%
Steering Saturation: 100%
Steering Linearity: 50%
Throttle Deadzone: 0%
Throttle Saturation: 100%
Brake Deadzone: 0%
Brake Saturation: 100%Environmental Effects: 30
Feedback Strength: 50
Wheel Weight: 40na most, hogy tudom átvetíteni ide ezt hogy azt az irányítást kapjam?
-
settenkedő
csendes tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
köszönöm a segítséget,még ma kipróbálom.remélem jó lesz.
-
makkai
aktív tag
válasz
settenkedő
üzenetére
Ha használsz Daemon tools-ot vagy hasonló programot, akkor kapcsold ki, mert arra is érzékeny a játék védelme!
-
fess
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
nem biztos,hogy a live,nálam teljesen random jön elő,anno figyeltem,hogy bezárjak minden mást,ne tegyem le ablakba,de volt,hogy úgy is hibát észlel,ma már nem foglalkozok vele,hogy mi fut,mi nem
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
settenkedő
üzenetére
Ne használd annyit a LIVE-t. én csak ennyit tudok javasolni. Nálam exe. hiba akkor jelentkezik ha a Livet babrálom,pl üzengetek......
-
hermanyi
addikt
válasz
polonic
üzenetére
azért minden nincs letiltva

de igy jártam és ami a lényeg már monzánál tartok
de eladva biztos nem lesz ez tőlem megy kukába szerintem
vagy adunk neki sokkolóval egyet ha már elkezd lassulgatni és megy vissza garanciába 
szerk:
Rudi50 majd ha intel SSD-m lesz
nem egy Buffalo de amúgy én sem kímélem -
polonic
félisten
válasz
hermanyi
üzenetére
Fölösleges letiltani és butaság is. Látod, most megmentette volna.
Az SSD azért van, hogy használja az ember. Nem kell azt kímélni, meg mindent kikapcsolni. Elég a töredezettségmentesítést.
Előbb adod el az SSD-t, minthogy az írástól tönkremenjem. . .
Kapcsold vissza, hogy legközelebb ne szaladj bele ilyenbe.
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
no problem hál isten java megvan dokban csak gépeléshez kellene kedv

szerk:
polonic Mivel SSD-n van a rendszer ez alapból letiltottam -
hermanyi
addikt
na most már nem értek semmit

fellépek a játékba hálózati hiba ,mondom ok akkor újra és mi van ? na mi ? 1 es szint és az összes mentésem eltűnve

-
--Lorant--
aktív tag
Háát mittom és, az F1 2011 vihetné jobban is. elég gyatra minőségbe játszom.....de hát ez van! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
82% nál tart aszthiszem jobban járok ha alszok rá egyet
császtok! -
ЯΞD
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
persze a ciginek ott kell lennie
egyébként ha kiszolgál a géped amire kell addig nem kell venni. elég költeni akkor ha már muszáj de akkor nem szabad elaprózni és később meghálálja magát. én is idén cseréltem configot a nyáron ( még nagyon-nagyon jó áron) És azóta a hardver eszközeim ára csak nőt. ez is ritka... -
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
2008év végi a pc-m azóta semmi az ég adta nem lett cserélve ,jaj de hazudok a tápegység mikor elkezdtem GRIdezni elfüstölt!!!akkorrát csattant+szikra .lángcsóva,azt hittem a ménykü csapott bele
az egyetlen dolog amit cseréltem rajta. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Aha, hát akkor nem csoda

-
fess
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
akkor 11 éjfél körül már végez is vele
milyen procival csinálod? -
ЯΞD
senior tag
válasz
hermanyi
üzenetére
értem. hát teljes képernyőn tolom. viszont újra indítottam játékot és már rendesen jelezte. őőő a mini image érdekelne mert nem fogom a dvd íróba tárolni a lemezt. próbáltam guuglizni de nem találtam használhatót. amit találtam a daemon nem ismeri fel. esetleg privátba ha itt nem lehet ilyet osztani segíthetnél. meg minden inditásnál nem fullképernyővel indul hanem ablakba ezt lehet orvosolni? vagy maradt az only ALT+ENTER.
Lorant: Az igen mivel konvertálod?
-
--Lorant--
aktív tag
Engem meg már esz az unalom XD. gondolom már kenyitek
én meg konvertállok egy 7GB filmet amit még d.e 11kor indítottam el,és a sz@rházi még minég nem lett vele kész! így meg nem lehet játszani is,mert szagat 
-
ЯΞD
senior tag
üdv!
Na megjött az én lemezem is. Szóval fel is tettem. Bejelentkezéskor update-elt is majd közölte lépjek ki. Gondolom ezzel feltette a patch-okat. Jól gondolom? honnan tudom, hogy milyen verziósra frissítette magát vagy, hogy feltette-e mind2 patch-ot?
Ami viszont így egyből szúrja a szemem, hogy bejelentkezett közben egy friends és alul ahol ezt jelzi fele ikon és szöveg látszott. mintha nem lenne jól beállítva a felbontás. De jól van. mégis fele nem fért bele. Remélem elég értelmesen fogalmaztam
Na azzal meg csak szívat ugye, hogy bent kell lennie a lemeznek mindig... vagy erre van valami más megoldás?
-
--Lorant--
aktív tag
Én így használom

-
TRH77
csendes tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Mit kell beleilleszteni? mit kell vele megnyitni?
-
moronso
csendes tag
válasz
werszomjas
üzenetére
üdv mindenkinek,megtudnád mondani hol jelentkezhetek játékra?
-
TRH77
csendes tag
Sziasztok nem tudjátok hogyan tudnám átírni a versenyzők nevét?
-
pepusos
senior tag
Direktbe kötöttem a netet, meg feltettem a cFosSpeed-et, és ennyit tud. Nem tudom mennyivel lesz jobb, majd kipróba.
-
Steady74
addikt
Igen, látom a 6 9-es állást.

Amúgy komolyra fordítva a szót, TT-ben kipróbáltam már ide az 5-7 és a 4-6-os szárnyakat, egész jól lehet vele autózni. Brazíliában meg Pepi (

) barátom ment GP-ben 6-8-as szárnyakkal, és nem volt összességében sokkal lassabb, mint én, viszont a hosszú egyenes szakaszokon, mint egy tornádó, úgy söpört végig. -
fess
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
az itteni setup,talán annyi különbséggel,hogy a szárnyak 6-9 állásban vannak,a camber hátul 1,2
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Próbáld meg ezzel is: Istanbul TT Setup - by LegalBeku

-
MC HOBO
aktív tag
Rendes tőled, hogy aggódsz értünk! Egyelőre még bírjuk!

(#6809) --Lorant--: Én még azt tudnám elképzelni, hogy műszaki hiba volt, de nem közölték rádión...
Bár kicsi az esély, de meglehet.... A Car status-t nem nézted véletlenül? Mert lehet, hogy a fék hibája okozta a gondot... -
endy papp
csendes tag
Üdv mindenkinek,
Bocsi csak próbálom hogy is lehet vidit belinkelni ide.Csupán amiatt hogy én így látom a versenyeket cokpit nézetből.
A vastag csík alul felül ne tévesszen meg senkit ,csupán az Eyefiniti monitor beállítás miatt van,ha netán valakinek van olyan szerencséje hogy ő is így nézi akkor láthatja hogy valójában mit is látok én ,mert ez így picit csalóka ,mivel ennyire nem ülök messze a kormitól és többet is látok valamivel ,de nem sokkal. -
fess
őstag
nagy szenvedés árán ennyivel tudtam megdönteni az assist off-os időmet medium tc-vel..ennél azt hittem többet hoz
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
az még hagyján, de 7:56-nál:
- rich (mix3)
- szabvány (mix2)
- lean (mix1)A másik kettőt miért nem írták át...
-
hermanyi
addikt
tegnapi Mokafutam amit elkezdtem pepu hatalmas lagja miatt felvenni , azon megfontolásból,hogy megmutatom neki mennyire is laggol ,de sajnos többet volt boxban mint a pályán és a lagja is elmúlt az első kör végére így csabát kezdtem rögzíteni és hihetetlen harcot folytattunk azért a helyezésért .
-
giigz
veterán
Felolem is csatlakozhat barki a ligakba, csak nalam erosebb ne legyen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Karajev7
üzenetére
Az biztos,hogy nem.....! Ami tegnaptörtént az nem arrol szóllt! Vagy valami hacker jött és belebujt az autómba,vagy valami hatalmas nagy bug. Csak azért írtam fel,h.ne lepődjön meg senki ha így jár. De eddig még soha nem volt ilyen,de kiszámíthatatlan a CM. valaki mellé bementem külső íven hatalmasat fékeztem azaz nyomtam,de semmi rakció ,de az elég lett volna,nem most jöttem le a fáról
,hogy beforduljak,de nem volt fék. istanbulba azért célegyenes végén van szerintem elég bukótér ,hogy befordísd az autót,sokféle helyzetbe voltam már ,de itt nem a féktáv elmérése volt ,mert aki mellé bementem ő fékezett láttam h lelassul kb egy autónyit mentem lejebb,ott már azért meg kelett volna ,hogy áljak. de mem reagált semmire se a fékpedál,se a kormány. vagy jött egy oldalirányu tornádó ami oldalról nem engedte az autót fordulni és egy hátulról. de az a bibi hogy senki nem volt mögöttem..... vicceket félretéve .érdekesnek véltem a szitut! -
Karajev7
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nem szégyen az ha valaki néha elméri a féktávot!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
--Lorant--
aktív tag
Erre varjatok gombot! rajtoltam,célegyenes végén fékeztem és mintha nem is én irányítottam volna egyenest bele a falba,fékről nem is beszélve mintha nem is nyomtam volna tövig! Besz@rás mik vannak,és lesznek még ebben a játékban!

-
csgeri80
csendes tag
Részemről is ok, jöhet bárki az off ligába
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Én is lájkolok mindent...

Nagyon szívesen látunk mindenkit, de jó lenne minden pilótát megkérdezni erről, hogy nekik nincs-e ellenvetésük...
Másrészről lassan a harmadik liga is megtelik, így elgondolkodtam egy negyedik bajnokság kihirdetésén is. Nem is beszélve arról, hogy kilátásban van egy Konzolos-Liga is, de ez még nem biztos...

Szóval várom a versenyzők véleményét és ha ők is támogatják, kinézünk egy napot, mikor jelentkezhetnek az új pilóták.
Új hozzászólás Aktív témák

- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De ez holnap is ki fog dobni embereket, nem?

Hál isten eddig még nem volt rá szükségem de biztos ami biztos.
császtok!
az egyetlen dolog amit cseréltem rajta.
én meg konvertállok egy 7GB filmet amit még d.e 11kor indítottam el,és a sz@rházi még minég nem lett vele kész! így meg nem lehet játszani is,mert szagat
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)