Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Az nekem se megy carrierben. Igaz még csak a magyar nagydijnál tartok.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Szerintem ha Steamen aktiválod a kulcsot, akkor onnan letölti a játékot, és nemkell többé a lemez hozzá. A lemezről telepített játékot felsem ismeri a Steam. De lehet, hogy rosszul tudom.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Én sem jutottam be. Láttam ismeretlen embereket is a versenyen. Nézöként azért sikerült belépni egyszer. Ugyhogy nem vagy egyedül...
-
djrobaa
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Miért mi a baj?
-
djrobaa
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Igen 4-en fejeztük be. Pff... mekkora sz@r már.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ilyen nekem is volt. De a rajtnál már semmi probléma nemvolt. Érdekes egy game ez.
És BUÉK minden F1 rajongónak.

-
-
-
djrobaa
aktív tag
válasz
moronso
üzenetére
Nekem se probléma. Amugy sem tudni, hogy mikor indul ujra a liga, mert ilyen live hibák vannak sokaknál, és már 2 futam kilett lőve. Tele szerintem soha nem lesz a rajtrács. Nekem talán minden második verseny lesz jó, ha egyáltalán elnem lesz napolva, vagy törölve mert kidob pár embert a live. Szerintem lesz még több hely is ON-ba.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hatalmas a video. Részemről McLaren & Jenson Button. Boldog karit minden F1 rajongónak és BUÉK.

-
djrobaa
aktív tag

Nekem ilyen netem van. Kábeles, nem ADSL. Még nemvolt vele problémám. És routerem is van.
-
djrobaa
aktív tag
Egy kicsit lemaradtam srácok. Nos nekem a hétközbeni futam nemjó, igy a kezdő futamon se tudok részt venni, mert akkor indulok a melóba. Ha este 6kor kezdődött volna akkor ott tudtam volna lenni, de igy nem. Igy csak a vasárnap marad nekem. Szóval ha valaki akar indulni akkor az Assit ON csoportban holnap kiadó egy rajtrács. Eléggé sajnálom, de ez van.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Igen ez engem is érdekelne.
-
djrobaa
aktív tag
A benzin keveréket hogyan tudom változtatni verseny közben? Nekem a numpad nyilakra és a cursor nyilakra sem reagál. Külön bekell talán állitani?
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Már megtettem.

Jelentkeztem a ligába, ASSIST ON csoportba, és egyik Torro Rosso ülése érdekelne. -
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Megvettem a játékot én is, és szivesen gurulnék veletek, de csak automata váltó, TC és ABS-el. Ezek nélkül elindulni sem birok. A gumi és benzin szim az bevan kapcsolva nekem is. Live nick nevem: Robaa85HUN
-
djrobaa
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy ha Offline profilból átváltok Online-ra akkor az eddigi mentéseim azok megmarad?
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Elég régóta olvasom a topicot, és nagyon sok mindenre ráleltem itt. Nagyon jók az autó beállitások, és rendes azoktól akik ezt másokkal meg is osztják. Nagyon jár az agyan, hogy meglegyen eredetiben a játék mert szivesen indulnék a Ligában bár segitség nélkül nem menne sajnos. Ma kiprobáltam, hogy kikapcsolom a TC-t de még elindulni se tudtam... Igy ez felejtős számomra. Gumi és benzin szimuláció bevan kapcsolva, bár nem szoktam beállitani versenyre a benzin mennyiséget. 50%-os versenyeket megyek Carrier módban, Az AI Legendre állitva és hát elég sokat küzdök ellenük. De ez igy nagyon jó nekem, mert izgalmas a verseny. Természetesen kormánnyal játszok, bár nem a legjobb, de azért megteszi: Logitech MOMO Racing. Szóval ha meglesz eredetiben akkor szivesen jönnék veletek játszani. Röviden ennyi.
További szép estét.

Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Szólánc.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kár, hogy nem vettétek fel.