- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftomi74
tag
OFF-ot is újra kell játszani, ketten maradtunk :/
szerk.: 44:20-at mentem, Legalbekut csak megsaccolta a gép: +-1 kör
-
makkai
aktív tag
Jelentem Én megint befejeztem!
Karilla jót meccseltünk! -
karilla88
tag
az on ligában maradt harcosok
javaslom ezt is törölnisajnos első körben pont neki mentem Gabennek (nem én löktem ki) mert már forgott előttem de kaptam egy boxutcát.
-
Vityapapa
tag
kíváncsi vagyok kinek sikerül befejeznie a futamot
, vagy mindenkit megcsap a LIVE
-
Karajev7
tag
Na engem is megcsapott a live villáma. Idoméron is meg most is. KUKA..
-
pepusos
senior tag
Rohaggyon meg a live! Annyi a jó benne hogy látom a ManU meccset az elejétől. Bazz.
Akkor szívesen Gaben
-
csgeri80
csendes tag
Engem is kidobott...
-
GuruZone
őstag
módosítanunk kell az időponton, mondjuk este 10-re...
-
HPC
tag
H nyelne bantunéger f*szt amelyik nem tudja megcsinálni ezt a FO$ live-ot már.
Időmérő utolsó körében amikor már letelt az idő disconnect. Aztán visszahívtak de már nem tudtam beállni a játékba ezt sem értem mert még nem indult el szerintem a számlálás sem. Spectből felvettem az első 10 kört (nem lett valami profi de pár csata benne van nemsoká feldobom
) mire jött az újabb disconnect.
-
Motion_Blur
félisten
Innentől csak TT, nem fogok én itt szopni ezzel a szarral...
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
gaben82 #7081 üzenetére
Nem a ligára értettem,de ha már meg vettem akkor játszom a ligát,de sokan írták h a kukába a helye,eddig el araszolgatott. Ilyen nekem nem volt soha az életbe még 2010ba se hogy megszakad a Live connected, milyen ujfajta baromság ez!?? Megvárom mi lesz ünnepek után,ha megindul az iskola stb. változnia kell,vagy nem tudom miért nem kapunk valami értesítést ha valami gond van a Liveval,Tulterhelt vagy valami.........nesze neked csak ugy mint a villámcsapás,eddig minden oké volt........nem is témázok rólla
-
gaben82
tag
válasz
--Lorant-- #7080 üzenetére
Nem a ligával van a baj
ha tudom ezt meg sem veszem ezt a fo.talicska játékot...egyenlőre csak az idegeimre megy....
-
--Lorant--
aktív tag
Köszönjük LIVE
zsínorban 2x Ha tudtam volna hogy ilyen sz@r lesz a LIVE be sem neveztem volna a ligába............. Mondtam h mellőzni kellene ezt az ünnepi versenyt. Én vasárnap NEM jövök,előre szólok!!! (meg vagyok szédülve, megint!!!!Nem hiszem el! ilyen nincs!
-
zsotesz81
senior tag
Haverommal elkezdtünk egy co-op seasont. Következő történt, lejátszottuk a török nagydíjat, és a biztonság kedvéért kimásoltam a mentést egy másik meghajtóra mert jártunk már úgy hogy odalett, szerencsére akkor még csak az első futamon voltunk túl. Majd jött a spanyol gp. Időmérőn Q3-ból kb. 1 perc volt hátra, mikor engem kidobott a live (ekkor én első voltam ő meg hatodik). Volt valami autosave. Én szoktam küldeni havernak a meghívót tehát úgymond mindig én vagyok a host. Namost mikor visszaléptünk, jött a verseny. Ő a megszerzett 6. helyéről indult, engem meg hátravágott a 24. pozícióba. Visszamásoltam a biztonsági mentést, mikor betöltöttem a co-op sessiont láttam, hogy azt írja, hogy practice1 jön, erre haver meg benyögte, hogy nála meg race-t ír. És érdekes módon megint a versenytől lehetett folytatni. Akkor most ez hogy van? Nem a host mentése kéne hogy számítson?
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #7074 üzenetére
Ennyim ilyen most csúcsidőszakbanSzerk:
g-one erről ha jól emlékszem Rolly aláírása jut eszembe valami ilyesmi ,hogy az egész lényege,hogy minél gyorsabban tak@rodj a kanyarból mert az egyenesben a hüle is tudja nyomni a gáztDe az tény,hogy nem mindig a nagy sebesség a jó beállítás
-
g-one
csendes tag
válasz
ftomi74 #7075 üzenetére
én csak azt probáltam ecsetelni,hogy ilyen beállításnak nem szabadna működnie,vagy tévedek?..főleg nem minden pályán :-)
ha megnézel egy forma1-es versenyt,láthatod a kocsik hasmagasságát pl,elől éri a földet hátul jóval magasabb.
másik ha valaki elolvassa a aligmentnél(lehet rosszul írom) a kerék dőléseket,összetartást,nem mindig nyerő ha nagyon bedől a kerék mert a kigyorsításnál vesztesz vele (ez is le van irva ott)
én úgy probálom beállítani az autot,hogy figyelembe veszem a beállítási segédletet amit leirnak...hátha működik:-) -
ftomi74
tag
-
g-one
csendes tag
válasz
zsotesz81 #7066 üzenetére
öö...én a ps3-on időmérőn mentem 1:15:0xx időt lágyon..a TT-t még nem próbáltam,de azt az 1-1 11-11-es beállitás kicsit vicces :-)..ugye nem gondolja senki komolyan most,hogy kijavították azt a bugot, az az irreális beállítás működik?
a hasmagasság még nem is probléma,de a rugókat,főleg hátul feszesebbre kell rakni mindig,hogy jobb legyen a kigyorsítás és a végsebesség.
a balance,amivel a kanyardőlést állítod,elől mindig kisebb hátul jóval nagyobb...pl 3-8,4-10.de ha tévedek kövezzetek meg :-D
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #7068 üzenetére
Kiraktam, thx
-
giigz
veterán
Új netem van! 30 / 5 Mbit
-
g-one
csendes tag
válasz
--Lorant-- #7043 üzenetére
azt az 50-es rankot többször is el kell érned,mert onnan csak lefele vezet az út :-)
-
--Lorant--
aktív tag
Mit jelent az az utólsó bekezdés a tugyukki oldalán? remélem nem álnéven vagtok valaki a tuggyukki helyett
hmm? (mert az tiszta sz@patás lenne a tetőfokon)
De azért egy ismertetőt elolvasnék,hogy hogy is van ez? mert a tuggyukkit nem szeretem
(kitiltott azért az oldalról mert nem tudott olvasni,szerinte én héberül írok
-
werszomjas
addikt
válasz
MC HOBO #7064 üzenetére
Megosztanám a kormány setup-om, majd tedd fel az oldalra:
Logitech Driving Force GT (DFGT)
Logitech Profiler:
Overall Effects Strenght: 70%
Spring Effects Strenght: 70%
Damper Effects Strenght: 60%
(Akinek túl gyenge vagy túl erős ezekkel lehet változtatni)Enable Centering Spring in FB Games = Nincs pipa
Centering 100%Report Combined Pedals = Nincs pipa
Degrees Of Rotation: 250°Allow Game To Adjust Settings = Pipa
Játékban:
Steering Deadzone: 0
Steering Saturation: 15-20 (Pálya függő)
Steering Linearity: 3
Throttle Deadzone: 0
Throttle Saturation: 0
Brake Deadzone: 2
Brake Saturation: 0Force Feedback : mindegyik 10%
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Motion_Blur #7047 üzenetére
Hogy a francba mentek Ti 1:13-1:14-es köröket? Azzal a beállítással amit írtál 1:17:9xx-et tudtam menni. Ezt is már erőlködve. Mondjuk én gamepaddal játszok (Logitech F510) meg a fékezési segítségen kívül minden assist on. Youtube-on néztem videot, ott 1:14:5xx körül ment a gyerek, de azokkal a kanyarsebességekkel meg féktávokkal úgy el szállok mint a győzelmi zászló.
-
Steady74
addikt
válasz
Egyszerűen pazar, ahogy vezetsz
-
MC HOBO
aktív tag
Megkérem a GoCompete! felhasználókat, hogy a Profilom szerkesztése menüpontban jelöljék be, hogy PC-s vagy Konzolos felhasználói a játéknak!
Köszönöm!
-
MC HOBO
aktív tag
Bocsánat Mindenkitől!
Az Istanbuli szavazás végeredménye:
ISTANBUL - Újra?
Legyen új futam: 17 szavazat: 53.1%
Legyen új futam és felezett pontok annak, aki nem indul: 14 szavazat: 43.8%
Ne legyen új futam: 1 szavazat: 3.1%A szavazás alapján tehát újra megtartjuk a futamot és azok a pontok kerülnek fel a tabellára.
A futam időpontja: 2012. február 19. (vasárnap)
-
giigz
veterán
Azt lehet már tudni, hogy az Istanbul-ban megszerzett 15 pontomnak mi lesz a sorsa? El lesz véve?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #7056 üzenetére
Catalunya
Vixen, Lóri, HOBO, HPC: köszi
-
werszomjas
addikt
Akkor mi lesz ma?
Újra Istanbul, vagy Catalunya?
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
settenkedő #7054 üzenetére
-
settenkedő
csendes tag
nem tudja valaki lesz e 2012 f-1?
-
settenkedő
csendes tag
sziasztok.hát asszem dobhatom a kukába a 2011 f-1 et.folyton lefagy,és exe hibára panaszkodik a gép
szomorú vagyok.pedig imádom ezt a játékot,és szívesen kipróbáltam volna milyen játszani vele a neten.császtok
-
Trihorn
tag
válasz
Fasza kis kör lett!
-
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Jó sokáig fenn voltál te is ami azt illeti,azt hittem csak én vagyok ilyen e.....ment ,hogy eddig fenn maradok
Grat szép TTidő, Majd kipróbálom a setupodat THX
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Más, melyik futam lesz ma? Istanbul vagy Spain. Egyre megy mert tuti lekapcsol,csak mégis tudjam miről maradok le megint.
-
MC HOBO
aktív tag
Tisztelt GoCompete felhasználók!
A weboldal kissé átalakul, ezért előfordulhat, hogy átmenetileg némely Setupok nem lesznek elérhetők az oldalon! Kérjük szíves türelmeteket!
Addig is jó böngészést Mindenkinek!
GoCompete!
Szerk.: Motion: Aztaaaaa.....
Gyilkos kör!!!
-
HPC
tag
válasz
Aztapi..
Én meg örültem a kis 1.14.5-ömnek.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7045 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #7043 üzenetére
50-es rank és 5000 xp a max. amit bugmentesen elérhetsz. Persze mindkettőt el lehet bukni, ha rosszabb teljesítményt nyújtasz. Meg gondolom az se mindegy hogy arányaiban hányszor futsz be az első helyen.
Megnéztem az multi statom ha már témánál vagyunk: [link] alakul
-
--Lorant--
aktív tag
Van itt még 1 kérdésem,használja ezt valaki? Most szedtem le ,de még filuzok rajta,hogy felrakjam,de megkockáztatom,hátha tetszik [link]
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7042 üzenetére
Hallod azért van egy jó pár! először azt gondoltam,hogy győzelmek alapján osztogatja,de nem. sokmindenre gondoltam,de hogy bugik arra nem. bebughatnák én is oda
,de hogy van ez meg csinálva? akkor ha elérted az 50et vége? nem akarom el hinni!
-
g-one
csendes tag
válasz
--Lorant-- #7038 üzenetére
öö..ez milyen ranklista?
én ps3-on játszom, ott 50-ig megy.
-
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
karilla88 #7034 üzenetére
Nehogy már jó legyen.
egy ideje fenn voltam ,de mostmár azért elég volt. ennyi mára! minden 20.percben kapcsol szét a LIVE . fenn vagyok csak az online rászből likvidál! (kapcsolat nálam rendben van ,ugyan olyan sz@r mint szokott lenni
. (Én biztos vagyok benne,hogy ünnepek utánra megjavul a szerencsétlen(LIVE))
-
karilla88
tag
sziasztok
nekem úgy tűnik, hogy még ma is rendetlenkedik a live
nálatok milyen?? -
shikaree001
tag
válasz
csgeri80 #7015 üzenetére
Sziasztok. Tegnap mi lett velem? Hát Megvadultam egy kicsit. Úgymond magamhoz képest hibátlanul mentem, igaz a célegyenesben kevés volt a végsebességem s mindig be bírták rakni mellém az autót, de kör végére újra megelöztem a ... nemtudom kit. De sikeresen koccantunk 2-szer, s jött a ráadás vérszomjas belém csúszott s a szárnynak vége lett. Én idegbeteg, erre akárhogy akartam nem tudtam mit tenni boxba be akartam menni de nagy volt a sebességem s a falnak csapódtam.
-
MC HOBO
aktív tag
Örömmel jelentem, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel januártól elindítjuk PS3-Ligánkat!
Kérem a jelentkezőket, figyelmesen olvassák el a jelentkezési feltételeket és a Liga szabályokat!
A PS3-as rész csak tájékoztató jellegű! Egyelőre heti egy alkalom van betervezve. A futamok időpontjáról még folynak a tárgyalások.
Go Compete!
-
MC HOBO
aktív tag
Kérem, hogy aki még nem adta le a szavazatát Istanbul-ügyben, az ma estig tegye meg!
Köszönöm!
-
Matthew
őstag
Ok, köszi a segítséget!
-
Matthew
őstag
Sziasztok!
Ajándékba venném ezt a játékot viszont olyat hallottam, hogy állandó internetkapcsolatra van szükség hozzá. Ez igaz?
Ha valaki csak offline játszana vele akkor nem elég csak egyszeri net kapcsolat hozzá?Előre is köszi!
-
Plutor
aktív tag
F1 Online [link]
-
csgeri80
csendes tag
válasz
shikaree001 #7011 üzenetére
Veled meg mi lett? olyan mintha megvadult volna az autod. viszont az sc-t Neked lehet koszonni elvileg ami nekem speciel jol jott
-
werszomjas
addikt
válasz
3×
-
werszomjas
addikt
válasz
3×
-
werszomjas
addikt
válasz
Nálad mi volt a gond?
Azt tudom én egyszer célegyenes végén oldalasan kicsit neked csúsztam (kerékcsere után hideg gumi nem tapadt) de vissza engedtelek, akkor még egyben voltál, utána lett valami.
Én is köszi, jó meccs volt
A live amúgy ma jó volt, én úgy láttam nem dobott ki senkit.
-
csgeri80
csendes tag
Köszi mindenkinek a ma esti brazil 50%-t! Nem volt rossz.
-
--Lorant--
aktív tag
Nekem nem volt ennyire sz@r Ez egy nagy Tévedés barátom. ...... Most ha használom ha nem lekapcsolódik egy bizonyos időn belül. Na ilyen nem volt Soha még! Igen ,ha használtam,de akkor sem ,hogy levállik,hanem exe. hiba,de az más! ugy hogy ebben egyáltalán nem értek egyet senkivel!
-
giigz
veterán
A LIVE mindig is szar lesz szerintem. Ezt tudok akkor is, amikor jelentkeztünk a ligába.
-
--Lorant--
aktív tag
Lehet én is mert a LiVe nem változott semmit! max carrier marad.......
Legszivesebben kezdeményezném az ünnepekben, NE ligázzunk. (csak egy javaslat) Nálam olyan a LiVe mint tegnap! de ha még is játszunk,és a LiVe nem változik,akkor legalább azok a pályák mennek el amik nincsenek közel a szívemhez.....
-
fess
őstag
válasz
--Lorant-- #7005 üzenetére
én ma az alvásra szavazok
-
--Lorant--
aktív tag
Gurultok már valahol? Én azon gondolkodom,hogy gurulok,ha gurultok,vagy alszom,mai szaladgálás után,vagy alszok vagy játszok......meiket is csináljam ,én sem tudom
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #7003 üzenetére
"Last man standing-et tolni?"
L0L
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #7002 üzenetére
Last man standing-et tolni?
én mennék, de csak holnaptól leszek otthon
-
werszomjas
addikt
Akkor nem jön senki ma este 9-kor 50% assist off Brazil-ba?
-
giigz
veterán
Hihetetlen, hogy az emberek 90%-a azért veszi meg ezt a játékot, hogy online játsszon vele, és NEM LEHET VELE JÁTSZANI!!
Csinálnak egy játékot, és nem lehet vele játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Inspiron 16 5620 27% 16" FHD+ IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG S23 ULTRA 12GB/512GB, FÜGGETLEN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest