Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Melyikek azok a partnerek akiktől NEM ajánlatos vásárolni, és mik a tapasztalatok ezekkel? Azaz nem azt küldik amit megrendelsz?
-
makoss
veterán
Üdv!
Azt lehet már tudni miért nem lehet csomagot postán maradóra intézni?
Sajnos nincs időm a futárt sasolni mindig, csomagautómata meg nincs a településünkön
-
Benhill
őstag
válasz
zsoca29
üzenetére
30 nap max.
Nekem van erre
viccessztorim, nem tudom mondtam-e már, vettem pakkban két villanykörtét, egyik rossz volt, visszaküldtem a rosszat, 30 nap utan irnak hogy nem tudják érvényesiteni a garanciát kellene másik villanykörte (ami nem is volt hibás)
Mondtam nekik jó lesz ha a felét vissza utalják árnak, azt irták nem csinálnak ilyet. És képesek voltak futárt küldeni egy 400Ft os villanykörtéért, hogy aztán vissza utaljanak 800Ft ot
-
zsoca29
tag
Sziasztok!
Nekem is garanciális ügyem van egy termékkel.
Emag forgalmazza.
El is indítottam a folyamatot,még decemberben.
December 29-én jött érte a futár elvitte,másnap már a ott is volt.
Jött is róla e-mail jótállási igényről a jegyzőkönyv.
De azóta nem jött semmi értesítés,hogy mi a helyzet vele.
Ez mennyi idő szokott lenni általában??
Ha valakinek van ilyen téren tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
roseA580
aktív tag
válasz
bugizozi
üzenetére
Szia!
Szerintem OVOLT Magyarország nevű cég nem is létezik!
Még Cégjegyzékszáma sincs!
Lengyel cég viszont van, ha tudsz lengyelül, akkor itt a telefonszámuk:
"Segítségre van szüksége? Hívjon minket:+48 790 380 322" -
Csak azt csinálják, mint most olyan sokan... csúsznak lefelé a lejtőn.

-
mjuti
tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
December 14-i rendelésem tegnap szállították ki ma vettem át....mondjuk ebben 90 %-ban az emag volt a hunyó, karácsonyig azt írták minden megkeresésemre hogy már mindjárt küldik majd nem jött semmi utána 2 hétig keresték a rendelésem, eltűnt a rendszerükből ...
nem mostanában fogok tőlük rendelni -
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Nem lepődtem meg rajta, várható volt.
-
HUN_Sector
őstag
A s(h)ameday-nek annyi [link]
-
makoss
veterán
Üdv!
Az emag postára postán maradóra már nem intéz csomagot?
-
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Na, te a 19. napra megkaptad a rendelt terméket, nekem már letelt a 20. nap is és semmi hír a szállításról
-
Darth_Revan
veterán
Vettem egy VGA-t Emagtol. Úgy tűnik a 435000 forintos ár nem volt elég ahhoz hogy kulon karton dobozba csomagolják mint pl a pár ezer forintos öblítő rendelést. -10 fokban simán a gyári, lezárás nélküli dobozba bevagva az automatába. Ennyi erővel a futár simán kicserelhette volna egy féltéglára, nem lett volna nyoma. Az automatából kivéve azért kinyitottam a dobozt hogy tényleg az van e benne aminek kell.

Az alza is sajnos így csinálja, ezért is volt az eMAG meg pozitív, mert ők saját dobozba pakoltak mindent az extra védelemért. Úgy tűnik mostantól ők is trogerek lettek.Az anti statikus zacskó le volt zárva matricával, de a dobozon lévő szakadások alapján gyanúsan belekukkantott valaki a dobozba. Ennyit ér az emagnak egy 435000 forintos termék védelme.
-
embe
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ne is mond! Most van 1-2 csomagom amit fel kellene venniük, illetve hozni is kellene. Előre félek.
-
-
embe
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Akkor nézd a kupont!
-
-
MLA
aktív tag
Hogy legyen jó tapasztalat is. A marketplace-n vett futógépet amit a nyáron vettem és három hónap után megmakkant a motor szó nélkül vissza fizette az Emag fuvarral mindennel együtt. Futár jött érte, elvitte és aztán szó nélkül perkáltak. Igaz elég sokáig tartott de megérte kivárni.
-
féldekás
aktív tag
Köszi, olvasgattam.
Ezt beszoptam valszeg, főleg, hogy szüleimnek jön, így még a hátam is tarthatom.
Mindegy, türelem, ha megérkezik, ki kell bontatni vagy jegyzőkönyvezni, ha sérülés látszik.
Sosem volt a szívem csücske az Emag, csak nagyon ritkán rendeltem tőlük, TV fronton jók, de a későbbiekben kerülöm őket.
Kár volt beolvadnia az edigitalnak, korábbi TV még onnan jött. -
féldekás
aktív tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Igen, viszont ezt nem saját részre rendeltem, így gondoltam adnék pár instrukciót, nehogy gond legyen.
Nekem is december 21-es rendelésről van szó, bár a futárcég azt jelezte, hogy raktárukban van, remélem ez azt jelenti, hogy az izzó is. Aztán jövő hét első felében megérkezik.
Pont az ünnepek előtti hétvégén romlott el a TV-jük, az évben a legjobbkor, amikor mindenhol rövidebb-hosszabb leállások vannak. Ráadásul az emag alapvetően is lassúcska sokszor, viszont kuponnal meg tök jó áron volt 30-60ezerrel többet nem láttam értelmét fizetni. -
féldekás
aktív tag
Rendeltem egy TV-t, remélem jövő hét elején megérkezik.
Egy izzóval jön, úgy lehetett kupont használni, látom vannak érdekességek a topikban.
Emag esetén sok a rossz tapasztalat reklamáció esetén vagy korrekten intézik?
Érdemes kibontani a szállító jelenlétében, már ha megvárják? Jegyzőkönyvet felvetetni ha látszik a csomagoláson sérülés? Vagy utána felvenni a kicsomagolást?
Fizikai károsodás, pl. törött képernyő, ami szerintem problémás, akár a vevő is összetörheti, nem bizonyítható egyértelműen. Egyéb hibák esetén gondolom nincs probléma a reklamációval. -
HUN_Sector
őstag
válasz
GhostVector
üzenetére
hű, ez sangria ízesítésnek tűnik

-
GhostVector
junior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Gyere hozzánk. Annyi narancsot, szőlőt, datolyát kaptunk már elkezdett erjedni, bor se kell.
-
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem,semmit. De egyenlőre nálam az emag tiltólistán van.
-
Vérboci
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
most őszintén, egy 1500 forintos kupon mit segítene rajtad?
-
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Kaptál legalább valami kompenzációt?
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ha elég sokszor mondasz neki valamit és nem érti, akkor élő emberhez fog kapcsolni chaten. Csak legyél kitartó!
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nyugi,meg fogod kapni,ugyan ebben a cipőben jártam én is. Dec 8-an rendeltem,27-en kaptam meg
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szétrobbanok az idegtől

Dec 21-én vettem az EMAG ElektroHétvége akcióban egy TV-t, kedvezménnyel, úgy, hogy egy másik terméket (egy OSRAM LED lámpát) is venni kellett a kedvezmény élesítéséhez.
Dec 22-e óta a TV a HomeDeliveryTeam futárcég raktárában dekkol. Találtam nagynehezen telefonszámot a futárcéghez, kérdezem, hogy WTF

Elmondták, hogy már régen hoznák a TV-t, nem tudják kiszállítani, mert a hozzá rendelt másik terméket az EMAG nem adta át nekik

Mondom, hogy lesz.rom a LED lámpát, hozzák ki a TV-t. Mondják, hogy nem lehet, mert csak egyszer szállíthatnak, nem kétszer. Mondom, hogy nem érdekel a rühes LED lámpa, aláírom, hogy átvettem, csak hozzák a TV-t. Mondják, hogy azt sem lehet, mert nem tudom aláírni a szállítólevélen, hogy átvettem, mert ahhoz nekik először fel kéne vinni a szállítólevélre, de az nem lehet, mert nem kapták meg a rendszerben.
Kérdezem, hogy akkor most egy 600 Ft-ot LED sz.r miatt áll a 300 eFt-os TV

Hát igen

Mondták, hogy keressem meg az EMAG-ot, hogy nem kell a lámpa, dehát a robotk.rván kívül embert nem érek el az EMAG-nál

Köszönjük, EMAG

-
válasz
GhostVector
üzenetére
A csomagkövető appjuk egy kalap szamóca
-
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Most érkezett meg a dec 8-án rendelt TV
Az nem semmi
Adnak legalább valami bánatkupot a késésért
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Nagy nehezen megérkezett a Dec. 8-an rendelt TV.
A mellé rendelt izzó eltűnt, érthetetlen,hogy amit én kaptam átvevő kódot,azzal hogy tudta valaki más,de szerintem inkább az átvevő pontos asszony, átvenni acsomagot. Még jó,hogycsak egy pár száz forintos izzó volt benne..m -
GhostVector
junior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nagy háztartási gépeket, nagy csomagokat ők szállítanak meg a Gebruder Weis.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Na, az ALZA-tól 2 nappal később megrendelt csomagot ma megkaptam, ezzel szemben az EMAG-ról rendelt dologról még a kiszállító (valami számomra tök ismeretlen Home Delivery Team
) csomagkövető applikációja sem tud semmit
-
Balion
senior tag
Hali. Még nem adtam le az első rendelésemet az appban, mégis eltűnt a 2000 Ft-os kuponom. Elő lehet csalogatni?
-
lowzor
veterán
Ha az info@emag.hu e-mail címre írok, akkor vajon válaszolnak?
A kapcsolatfelvételi űrlapot hiába töltöm ki, mindig hibát dob, amikor be akarom küldeni. -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ma rendeltem az ALZA-tól is valamit, a fizetés 2 másodperc alatt lezajlott

-
lowzor
veterán
Emag által forgalmazott Adidas melegítőn így néz ki a felirat néhány hordás után: [kép]
Érdemes ezt megreklamálni, vagy leszarják?
Garancipapírt nem kaptam hozzá, csak számlát, így nem is tudom, hogy van-e rá garancia.
A 30 nap sajnos letelt, így visszaküldeni nem tudom. -
válasz
Ciccuka
üzenetére
A chat-en a Dia nevű transznemű robot ellátott jótanácsokkal, pl. forduljak kelet felé és dobjak három marék homokot a hátam mögé és amíg száll a homok addig indítsam újra a routert; meg hogy egy kanál varjúhájban oldjak fel egy kanál unikornis epét és azzal kenegessem a billentyűzetet
Nyilván a hiba oka az volt, hogy 100 vevőre méretezték a rendszert, de megjelent a 101-dik vevő is, mire lehalt a rendszer, de ezt nem közölhették
Végül sikerült fizetni, mostmár csak a futárok túlterheltsége lehet a probléma
-
MLA
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Utánvét nem játszhat? Olyan ötszáz forint körül szokott lenni.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
állandó a hiba (már 1 hónapja) az emag app-on a frissítésekkel se javították.
fordulj a chat-en valakihez, aki segítezenkívül volt valami rendszerhiba is náluk kb. 2 hete, ami miatt sorba törölték a rendeléseket
-
válasz
GhostVector
üzenetére
Több különböző rendszer alól (android, win), különböző böngészők alatt próbáltam, semmi eredmény

-
GhostVector
junior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Másik böngészőben, cookiek törlése után, inkognitó lapon sincs fizetés?
-
Azt írják az EMAG oldalán, hogy a megnövekedett forgalom miatt az online fizetés folyamata eltarthat néhány percig

Na, ez a néhány perc nálam már 12 órája tart

Mindig az az üzenet jön vissza, hogy a webhely nem képes biztonságos kapcsolatot nyújtani

Sajnos egy ideje már nem is jön új üzenet, hogy fizessek, sőt az applikációba belépve sem tudom a kosárban lévő dolgokat kifizetni, nincs olyan gomb, hogy fizetés. Elvileg 24 óráig rögzítve van a kosaramban a rendelés, de a fele már eltelt, ma pedig megint jön a roham az ElektroHétvége miatt

Hogyan tudom a kosaramban lévő rendelést kifizetni, ha nincs Fizetek gomb

-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Esetleg nincsen bekapcsolva a telódon a spam védelem?
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Használod még azt a 70-es számot?
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Fuuu,passz,sajnos ebben nem tudok segíteni.. 😶
-
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Sajnos ott nincs.
Eleve lehet ide sem ér az SMS, mert 30/1234567 számra jön, ez nem lehet gondja?
Nincs +36 vagy 06Akárhányszor nyomok rá, várok és semmi....
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ha belépsz az smsek közé és ott nézed meg a letiltott számokat? Ott látni kell az smseket is,amiket kapsz,de levannak tiltva [kép]
-
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Szia
Fogalmam sincs melyik az a szám.
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Szia
Nézd meg az sms-t a letiltott számok között a telefonodban. Nekem is ott topzódtak. 😅 -
Sziasztok,
Rég nem léptem már be az eMAG felületre és nem is tudok, mert SMS nem érkezik meg.
Ezt hogyan lehet orvosolni?
-
Tikakukac
titán
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Ugyanazt tudom mondani, chaten írd meg nekik, hogy lesznek szívesek összelapátolni magukat.
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
A lényeg,hogy a HDT szállítja majd ki amit rendeltem Tv-t és mellé egy Osram izzót, így volt kedvezményes,csak ezért kellett az izzó mellé.
Ez volt dec 8-án.
Közben kaptam egy értesítést,hogy a lampak hu oldalról jött egy küldemény,az én részemre,de az ország másik felére, tőlem 250 km-re. És arra gondoltam,hogy nem-e ez az Osram izzó lehet az,nem lehet esetleg,hogy ezért nem jön a tv sem, mert a HDT hiányos áru miatt nem szállította még ki eddig. -
Tikakukac
titán
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Akkor nem értem ezt a bajai dpd meg boltos részt.
-
Tikakukac
titán
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Ezt nem tudom, nekem tiszta emag rendelés volt, valami nem volt meg, azt viszont nem tudták micsoda, úgyhogy kamuzás szagosnak tűnik a dolog.
Nálad lehet ott a hiba, hogy partner cucc is van benne, na az mondjuk tud borítani, ezt elhiszem.
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Írtam mindkét cégnek,ugye az emagon volt olyan kupon lehetőség,hogy ,ha a tv mellé veszek még valami elektronikai dolgot,vettem egy izzót, így lejött 10 % a végösszegből. Nekem azt írja a HDT,hogy hiányos a csomag így nem tudják kiszállítani és személyes átvételre sincs ez miatt lehetőség,az emag azt írta,hogy ők már kiszállìtották a HDT felé...viszont kaptam egy értesítőt,ez már a DPD-től,hogy a lampak.hu oldalról jött egy csomagom,Baján átvehető egy kis boltban,viszont én teljesen más irányban lakom,nem tudom van e valami összefüggés,de ma felhívom a kis boltot,hogy bontsuk már ki azt a csomagot,mi lehet benne. Kalamajka
-
Tikakukac
titán
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Mindenképp vedd fel a kapcsolatot, mert nyilván ott gond van, ha nem viszik ki.
-
Tikakukac
titán
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Olvasd vissza, már megírtam

-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Október 29.-én hibával lejelentett Marketplace-es futógép mizériája tegnap lezárodott. (Július 29.-én vásároltam, három hónap alatt meghalt a motorja) Tegnap vissza utalták a teljes vételárat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Canon EOS DSLR topic
- BestBuy topik
- Autós topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Panel (PCB) szintű // Alsóforrasztású chippek (BGA) // Töltőelektronika javítása 13"+
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest