Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
Direkt hagsúlyoztam, hogy mellőzzük az ilyen hozzászólást, mert alapvetően én is betartom, hogy csak eMag forgalmazású dolgot veszek. Viszont ez egy 1800 Ft-os cucc volt, ami máshol 4000 Ft fölötti áron van. Vagy lett volna még az Aliexpress (megjegyzem az is drágább lett volna), de gyorsan kellett. Nagy rizikó nem volt benne. Egyébként működik a cucc, csak külső HDD-t használva táp kell neki.
A hozzászólásom egyébként arról szólt, hogy milyen korrekt volt az eMag, hiszen a kupont közvetlenül ő adta, nem is vonta be a partnert. Azért is írtam meg, hogy mindenki láthassa, ilyen is létezik...
-
-
vargalex
félisten
Csak, hogy valami pozitívum is legyen: rendeltem Marketplace partnertől egy USB-C mulltiport adaptert (USB-A, HDMI és USB-C). Az adapter rendben működik, de egy külső 2,5" HDD csak akkor pörög fel, ha tápot adok neki az USB-C aljzaton, holott más átalakítóval a HDD rendben működik. A chat-en felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolglattal (mivel marketplace partner, így nem lehet visszaküldést kezdeményezni), aki azonnal felajánlott 2 lehetőséget:
1. Visszaküldést kezdeményez
2. Ha nem akarok bajlódni vele, akkor kuponban jóváírja a vásárlást (postaköltséggel együtt).Utóbbit válaszottam, a kupon már a fiókomon is van.
Ja, és mielőtt bárki szólna, hogy Marketplace partnertől nem vásárolunk, ez egy 1800 Ft-os cucc volt.
-
AxBattler
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
OK.
-
AxBattler
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
Hol láttad 150k alatt?

Csak mert árukereső grafikonja szerint stabilan 250k HUF körül ment, a fehér volt 200k HUF. -
roseA580
aktív tag
válasz
headhunter
üzenetére
Majd arra fognak hivatkozni hogy az "Elektro hétvége" kampány, nem "árleszállítás" hanem csak egy "kampány"!
-
headhunter
addikt
Ez az "akció" megérne egy bejelentést? [link]
150.000Ft alatt volt az ára, most -30%-kos kupon akció előtt felemelik az árát.
-
Benhill
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Nekem is ők hozták az 55-ös TV-t, igaz hogy az emagos rendelés volt, de nekem is volt fotózás. Viszont ez nem most volt, hanem jó 2 éve.
Ponyvát felhajtva fotózták, kihúzták emelő állványra akkor is, és amikor lerakták a földre akkor is. És alá kellett írnom hogy a doboz sértetlen.
-
headhunter
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
2026.01.22. Alza rendelést ez a cég [link] szállította ki és nem volt semmilyen fotózás.
Illusztráció: Ponyvás teherautó oldaldalsó részéhez rögzítve a doboz (55"), kisebb oldalával élére állítva, mellette egy 65" LG OLED szintén ugyanígy.
-
TungurKnivur
tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
A futár semmit nem nézett, sőt papírt se adott volna, ha nem kérek (Sameday)
Amikor a HDT kihozta, csak röhögtek, hogy felbonthatom, de őket nem érdekli ha sérült...
-
válasz
headhunter
üzenetére
Nekem tavaly októberben így hozták ki az 55" tv-t. Átvételkor fénykép a szállító részéről, meg kellett néznem nem e sérült a doboz, aláírás. Délután pedig küldték emailben ennek dokumentációját. Azt mondta a szállító visszafelé ugyan ez.
-
roseA580
aktív tag
válasz
TungurKnivur
üzenetére
TV-t csak állítva szabadna szállítani, fektetve nem!
Persze eldőlés ellen valahogy biztositani kéne. -
headhunter
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
"...Alza pld most már csak úgy hoz - visz tv-t, hogy átvételnél át kell nézni a doboz sértetlenségét amit a futár is fényképez és alá is kell írni, hogy nincs sérülés a dobozon..."
Ezt mikortól kéri az Alza? -
válasz
TungurKnivur
üzenetére
Azt még lefényképeztem volna ahogy a kocsira teszi, de innentől az ő felelőssége.
Alza pld most már csak úgy hoz - visz tv-t, hogy átvételnél át kell nézni a doboz sértetlenségét amit a futár is fényképez és alá is kell írni, hogy nincs sérülés a dobozon. Erről igazolást is küldenek emailben.
Ettől még ott is videó készült általam amikor kibontottam. -
TungurKnivur
tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Visszament.
Videó, képek készültek.
Esti visszamondás után másnap(!) reggel hívott egy fuvaros, hogy vinné. Megegyeztünk a mai napban... Aztán ma persze nem tudtam elérni, aki végül jött érte, 5 perccel érkezés előtt hívott. Házba nagyon be se akart jönni
, úgy vittük ki neki... Aztán betette a kocsiba állítva(!) a dobozt, én mondtam neki, hogy fektesse már le, mert az első kanyarban el fog dőlni... Hajmeresztő. Lehet imádkozni, hogy épségben odaérjen, bár nagyon szépen visszacsomagoltuk az eredeti csomagolásába.
Várom a visszatérítést...
Az egy hónapja rendelt egér+elosztó még a Holdban sincs...
-
Nikaré
őstag
Tudtok valamit miért nem lehet online fizetni?
-
Bilux
veterán
Hello!
Mai napon reggel SAMEDAY automatánál nem sikerült feladnom a csomagomat. Hibás volt a fiók ami kinyílt nem akart bezáródni. Rányomtam a hibás fiók opcióra csomagot kivettem majd az ajtót újra becsuktam ami bezárult és így üresen maradt majd lezárta a tranzakciót is. Újra beírva a feladási kódot persze már nem lehetett mert lejárt.
Mondjuk a feladásról semmi visszajelzést nem kaptam kellett volna?
Volt már hasonló hülyeség valakivel?
Ügyfélszolgálatot zargatom bár nem tudom ilyen esetben milyen gyorsak. Persze ha egyáltalán elérem őket. -
válasz
TungurKnivur
üzenetére
Vagy ez vagy marad a tv ami nem tetszik és nem szereted nézni, vagy eladod bukóval.
Mindenképpen buksz rajta...döntsd el melyik a jobb neked! -
TungurKnivur
tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
HIába csinálok videót (persze csinálhatok), azt nem tudom bizonyítani, hogy a videó elkészítése UTÁN mi történik nálam a termékkel.
-
Tikakukac
titán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nincs időm kifejteni ez miért nem áll majd meg később ha gond van, de oké, csináljátok a videókat és a képeket.
-
válasz
TungurKnivur
üzenetére
Hogyne tudnád, video a teljes becsomagolásról és készíts több (jó minőségű)képet a termékről, hogy nálad teljesen sértetlen!
-
Tikakukac
titán
válasz
TungurKnivur
üzenetére
Abszolút igaz.
-
TungurKnivur
tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Én attól tartok leginkább, hogy visszaszállításnál megsérül a tv (vagy csak ráfogják) és emiatt nem akarják a teljes összeget visszaadni. Nem tudom bizonyítani, hogy nálam még teljesen ép volt...
Volt már, hogy vadiúj műszaki terméket visszaküldtem nekik (mert egy pillanatig sem működött) eredeti csomagolásában, aztán ráírták, hogy "használat jelei"...
-
Tikakukac
titán
válasz
TungurKnivur
üzenetére
Rossz, rosszabb, bukó, semmi, borzalmas.
Úgyhogy bátran olvass vissza, ezeket fogod átélni szépen sorban. -
TungurKnivur
tag
Sziasztok!
Emag által forgalmazott tévé visszaküldésén gondolkodom, még elállási időn belül vagyok.
Mik a tapasztalatok? Hány nap után viszik el, hány nap után utalják vissza?
Milyen az elszállítás kommunikációja? (az ideszállításé igencsak fosch volt...) Többnyire nem vagyunk itthon, így nagyon nem mindegy, jelzik-e és időben az érkezést.
Milyen buktatók lehetnek?
Nincs semmi baja a tévének, de nem tetszenek a színek és a képminőség sem teljesen.
Köszönöm a válaszokat. -
-
Benhill
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ma jöttek a csomagért... nem kaptam emailt, nem hívott, és nem adott papírt sem mert lemerült a nyomtatója...
Csak valaki csöngetett vinne valami csomagot, még szerencse hogy itthon voltam.. Emagon a státusza még mindig kérelem regisztrálva.Azért rákérdeztem hogy ki vagy, honnan jöttél, mit viszel, de mondta hogy emagtol samedayes és azt is tudta mit fog vinni, szóval remélem rendben lesz minden.
-
cibus
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Emagon is áll az elállás? Ilyen infod van esetleg? Nem szórakoznak vele, ha tetszik, mert bontott? Vissza tudom küldeni indoklás nélkül?
-
cibus
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
És ez új, bontatlan? Vagy ezek is ilyenekkel szarakodnak, mint az Euronics, meg a mediamarkt, hogy ilyen visszaküldött szarokat árulnak teli árban újnak?
[link] -
Benhill
őstag
A visszaküldéssel hogy áll most emag?
Febr. 10-12 között van írva, hogy jeleznek emailben és jön érte futár, de még semmit nem kaptam. Még Kérelem regisztrálva státuszva van. -
cibus
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
És mi van akkor ha megjön és pl egy tégla van csak benne? Aztán reklamálok az emagnak, ami csak egy piactér, azok szólnak az eladónak, aki időközben eltűnt? Vagy pl hibás a termék, az eMAG visszaküldi, de nem igazán foglalkoznak vele? Ilyesmire van az emagnak valami garanciája, felelősségvállalása?
-
HUN_Sector
őstag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Egy 32 gigás kitet berendeltem személyes átvételre 55-ért. Megér annyit egy nap szabi meg egy kb másfél óra kocsikázás oda vissza.
Bár úgyis lemondják, ezt lefogadom -
cibus
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, ez mi?
Találtam emag-on mai viszonylatban egy még elég jó áru vga-t, és az ár alatt ott lettem figyelmes erre, mi ez? Főleg az utolsó 3 sor! Kérdéses talán, hogy lesz-e rá garancia, vagy mi???
Ha gondom van vele, akkor azt nem az emag intézi és meccseli le, ha tőlük vettem?
Meg lehet ezt venni?Másik kérdés: most ez új, vagy újracsinagolt? Mert erről sem találok semmi infót.
Erről van konkrétan szó:
[link] -
HellGreg
őstag
Sziasztok, az emag mióta forgalmaz kétes eredetü, irreálisan alacsony áron 100% hamisitvány termékeket? Pl. 6000 ft-ért 4Tb-nak hazudott SSD-t, vagy akár 16Tb-os SSD-t 14k ft-ért genius akcióban? A hatóságok nem büntetnek ilyenért? Ez a szint még a temut is alulmúlja...
ez a legjobb

-
roseA580
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
"Ez a domain név már foglalt, de Önnek is segítünk megtalálni a megfelelőt!"
Csalásra megfelelőt? -
HUN_Sector
őstag
Belefutottam egy csaló webshopba: csak óvatosan
kontraktor.hu
Érdemes elolvasni az olcsobbat.hu-n a véleményeket
ami túl szép hogy igaz legyen, az hamis. Pedig már majdnem rendeltem tőlük 64 gb ddr5-öt
-
AxBattler
félisten
válasz
Benhill
üzenetére
easyBOX-ba venném át... de végül kiderült, hogy az én otthoni gépemmel, hálózatommal, vagy netszolgáltatómmal lehet gubanc, mert most bejöttem melóhelyre, és innen csont nélkül sikerült a fizetés, egyből megjelent a fizetős aloldal + a bankom security jóváhagyó oldala.
Nem tudom, mi lehet otthon a gond.
-
AxBattler
félisten
válasz
Benhill
üzenetére
Valóban jött email, már három is, hogy próbáljam újra a fizetést, de amikor rányomok a nagy kék gombra, akkor egy fizetős eMAG oldalra dob, ahol megint rányomok az újrapróbálás gombra, de onnan egy üres payments.emag.hu oldalra dob "Redirect...." üzenettel... és semmi.
Illetva az eMAG fiókomba is látszódik a fizetés újrapróbálása opció... most másik böngészőt próbálok, ahol a pay.emag.hu nem érhető el...
És valóban 24 óra.
-
Benhill
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
Nem torlik, ez biztos. Ha aktiv a rendelésed csak nincs fizetve, akkor a termék le van foglalva, emailben is arról szól az újrafizetés amennyiért rendelted.
Ha jól emlékszem 10 napod lesz kifizetni.Azt hogy ma hogyan tudnád, azt nem tudom. Lehet hogy még ma kapsz emailt az ujrafizetésről.
-
Benhill
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
Kapsz egy emailt majd emagtól, hogy nem fizetted ki a rendelést, eddig meg addig van határidőd, ide kattintva indíthatod el a fizetési folyamatot stb.
Erre van egy tippem amúgy mindenkinek: Ha kártyás fizetési folyamat esetén nem megy végbe a fizetés, majd az emailben küldött újrafizetés is sikertelenül zárul le, utána van lehetőség átállítani magadnak a fizetési módot utánvétre, aminek ilyen esetben nincs felára.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Most leadtam egy Őrült Napok rendelést eMAG-on, megjött a megerősítő email, de a fizetős munkalap nem működik, be is zártam, és nem tudom, hogyan tudnám újraindítani a fizetési folyamatot? Ezt melyik menüpontnál kell?
(Nem adtam meg állandó kártyát.) -
GS S
csendes tag
Dobtam egy hátast az emag kreativitásától: már majdnem megrendeltem egy hangfalat, de gyanúsan olcsóbb volt mint máshol. Persze, mert 1 db-ot adtak volna. " hangszórók száma:2 " de ez ugye egy 2 utas hangfal tehát ebben sem hazudtak volna, más hangfalnál már az van írva hogy "hangfalkészlet" meg "hangfalak száma 2" a hangszórók száma helyén.
Miután felkeltem a hátasdobásból beleolvastam ebbe a topicba majd irtam hogy töröljék a regisztrációmat. Kicsit is normális országban az ilyen cég helyét is behintik sóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, úgy vittük ki neki... Aztán betette a kocsiba állítva(!) a dobozt, én mondtam neki, hogy fektesse már le, mert az első kanyarban el fog dőlni... Hajmeresztő. Lehet imádkozni, hogy épségben odaérjen, bár nagyon szépen visszacsomagoltuk az eredeti csomagolásába.
Csak valaki csöngetett vinne valami csomagot, még szerencse hogy itthon voltam.. Emagon a státusza még mindig kérelem regisztrálva.

Dobtam egy hátast az emag kreativitásától: már majdnem megrendeltem egy hangfalat, de gyanúsan olcsóbb volt mint máshol. Persze, mert 1 db-ot adtak volna. " hangszórók száma:2 " de ez ugye egy 2 utas hangfal tehát ebben sem hazudtak volna, más hangfalnál már az van írva hogy "hangfalkészlet" meg "hangfalak száma 2" a hangszórók száma helyén.