Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
Szerintem nem nagy az elvárásod. Erre az időre már meg csinálhatták volna rendesen,ha akarták volna,de tudják ezek mit csinálnak,rfaktor f1-et még nem próbáltam ki,de ami f1 eddig volt azoktól sokkal szebb és jobb a játék CM. Megint csak ott a ,de...! Nagyon sok minden hiányzik még mindég számomra is! Ígérnek mindent csak,hogy kelljen a játék .előrendelésbe is csak vegyed....Sajnálom,hogy meg vettem azért az 1 hónapért amit LIVE-n tudtam játszani kár volt.
Steady: Ha jön Ha.......jön a GRID na arra már láthatatlnaba is befizetnék ,azok a fiilingek amik ott voltak azokat azóta sem találom semmilyen játékba! Nincsenek azok az élmények
,nagy valószínüséggel a társaság is hiányzik Dugó,MMotor stb....
Szép emlék marad,ha nem lesz GDID2
-
munky
őstag
Azért ez a rész is egy nagy vicc. Hiába van dinamikus időjárás, ha menet közben elered az eső és már látni a vízfelverődést a kerekeknél, még akkor is lehet simán slick gumival leggyorsabb köröket futni. A tapasztalatim szerint körül belül, akkor érdemes kimenni a boxba kereket cserélni, amikor a képernyőn megjelennek a vízcseppek. Elég gagyi megoldás és a marketing halandzsa arról szólt, hogy ez rendesen lesz megcsinálva ebben a részben. Arról nem is beszélve, hogy esőben szinte ugyan olyan féktávokat tudok venni mint szárazon.
Azt sem értem, hogy a kocsik hangját miért nem lehet normálisabbra megcsinálni. Egy youtube-os belső kamerás videóból különbet lehet összevagdosni. A jogok nem vonatkoznak a hangokra? Egyszerűbb kikeverni őket, mint felvételek alapján megcsinálni? Túl nagyok az elvárásaim?
Na mindegy, nem koptatom tovább a klaviatúrát, úgy is vágjátok milyen a játék. Már az is sokat elmond, hogy az F1Game.hu szerkesztői milyen stílusban írnak mostanában a sorozatról. Pedig annál elvakultabb és CM ajnározóbb oldal kevés volt.
Egy esélyt kap tőlem az F1 2012. Ha nem lesz live PC-n, akkor talán van esély egy normálisabb multiplayer játékmódra is.
Viszont, ha három év alatt sem sikerül kijavítani azt a sok alapvető hiányosságot és hibát, akkor azt hiszem végleg kasza nálam ez a sorozat. -
Steady74
addikt
válasz
JONAS77
üzenetére
minden év szeptemberében jön ki a gamma, eddig azt hiszem 23-a volt a "nevezetes" nap. Szerintem az itteni társaság jó része meg fogja nézni a rF-t, én is, de ha a szórakozásról, könnyed játékról van szó, lehet marad az F1.
Amit várok nagyon az a GRID2 lesz, jó kis túraautós versenyekkel!
-
JONAS77
aktív tag
Talán a nyílt
forráskód? -
JONAS77
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Nem akarom reklámozni az rF2-t, de az lessz az igazi szimulátor! Sajnos, hogy a codemasters már kétszer eljátszotta a lapokat. Nem hiszem el mitől jobb, vagy mit tud jobban az rFactor fejlesztő és tervező csapata a codemastersnél!
Ebben az évben terveznek még folytatást? Még nincs semmi hír a 2012-es évadról? -
Steady74
addikt
Megosztom veletek legújabb élményemet, ami a játékkal kapcsolatos, csak, hogy pörögjön a topik:
Kipróbáltam mik azok a szárnyállások, ami mellett még vezethető az autó, lévén nem találtam megfelelő online futamot. Monza volt a teszt pálya, itt néztem meg mit lehet kihozni a setupokból. A szárnyakat állítottam csak, illetve a 6.és 7. fokozatok áttételét módosítottam, gumi és benya szim on volt.
Mostanában az 5/7 vagy 6/8-as szárnyakkal megyek itt, de megnéztem 8/11, 7/11, 8/6, 8/4- es szárnyakat is. Az a vicc, hogy sebességbeli különbséget nem nagyon találtam egyedül autózva. A bázis pont a Parabolica kanyar előtti féktáv volt. Szinte kivétel nélkül 330 körül a sebesség, a köridők 5-6 tized eltéréssel voltak. A hátsó szárnynál az 5-ös állás a kritikus, itt már az Askari-sikán ráfordításakor keresztbe álltam, akárhogy fordultam rá, a pálya többi pontján vezethető maradt az autó. Egyedül a Parabolica volt kicsit rally-s, de szokható.
Tapasztalat, hogy az alacsonyabb szárnyállással is lehet menni a játékban (Sao Paulo 6/8 simán jó), főleg akkor érdemes így menni, ha sokat kell előzni, mert ha van segítség (DRS vagy szélárnyék), akkor ki lehet autózni a sebesség különbséget. Egyébként a 7/11 vagy a 8/11 tökéletes minden pályára. Ami vicc, de ez van.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Óóó, drága fszom tényleg az

Szerencsére eltűnnek a leveseben. Annyi gyalázatosan szar, önigazolást kifejezni vágyó, öncélú cikket, annyi gyalázkodást, annyi sz@rt, amit összehordtak nem lehet nem elfelejteni. Jobb is, h eltűnnek a bús pcsába.
Gocompete forever
(Lóri, ezt ne fordítsd le guglival
) -
LSL1337
őstag
mai ligában van még hely?
-
LSL1337
őstag
most látom hogy hamachis... azért ennyit el lehetne várni az emberektől hogy pár ezret kiadjanak egy cd kulcsért.\
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
LSL1337
üzenetére
Állandóan szervezünk gurulást ezen a weboldalon.
-
LSL1337
őstag
f1 2011-ben csak sprint-et lehet találni online?
ha szerencsém van és poleból indulok és megúszom az első kanyart éa a roncsderbi janikák nem ütnek ki akkor el lehet menni, de amúgy gyalázat hogy játszik vele mindenki
nincs itt vmi napi/heti fix időpontos közösségi gurulás?
-
JONAS77
aktív tag
válasz
polonic
üzenetére
Kezdtem már azt hinni, hogy ez a legjobb F1-es játék!?
Tudok ezekről a kijövő játékokról én is, de ehhez csak annyit, hogy ezért nem fogja elveszíteni a táborát az F1 2012. Lehetséges, hogy most belead apait anyait a codemaster! Abból merítek, hogy lessz miből venni alapot, és élményt stb...
Egyébként én nem vagyok híve a fizetgetős online játékoknak, hogy most ilyen kieg. jött ki, most ilyen, aztán a végére ott tartunk, hogy fölösleges pénzkidobás.
Utálom az olyan felfogású társaságokat, akiknek az üzletpolitikájuk ezen alapul!Várjuk ki a végét!
-
JONAS77
aktív tag
Dobhatnánk egy futamot srácok, nekem most nagyon bejön a török pálya!
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére

-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Lecserélhetnéd magyarra az aláírást, szerintem itt nem csak te töröd az angolt

-
--Lorant--
aktív tag
Az egy időszakba brutálisan rossz volt,Tönkretett egy(többet) nagyon jó kis bajnokságot,de mostanság már türhető,azaz ha felmegyek LIVE-ra akkor max 1x dob le. (külföldiekkel gurulás) ha szerveznénk magyar szervert azt nem tudom. Minden esetre marad az aláírásm ,mert nem felejtem el egy könnyen azt az időszakot.

-
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nálam a proci van tuningolva, megpróbálom alapon is.
Ha nem szűnik, akkor Gocompete liga úgyis
Egyébként aláírásod mi alapján?
-
--Lorant--
aktív tag
Wixenish-t látta valaki mostanában?
-
Látom nagy a pangás. Ennyire flottul megy a játék?

A kérdésem az lenne, melyik Catalyst drivert ajánlanátok F1 2011-hez HD 5850 videokártyához?
Továbbá nem tudom h ezzel összefügg-e, hogy Live-on játszva többször megakad másodpercekre és ez tönkre is teszi az addigi játékot. Ez a december óta jelenlévő Live probléma lenne továbbra is? -
Steady74
addikt
Végre megkezdődött az élet!!!!
-
szab.tam
nagyúr
ok, ok. így teljesen világos.

kérdés, hogy nincs-e valami elérhető, szofterbuera szintű mod, amivel a 2010 vezethetőségét rá lehetne húzni a 2011-re.
appróság, de pl.a 2010-be moddolt pilóta fülke megemelt nézet camera mod is jó a 2011-hez. valami hasonló szintű fabrikálásra gondolok... -
ЯΞD
senior tag
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Steady74
üzenetére
aha. ezt így nekem még senki nem mondta...

nem tudtam, hogy piszkálták az ide vonatkozó fizikát....
azt hittem, hogy nálam van valami hiba.pedig muszáj lesz a 2011-et belőnöm. a 2010-hez képest szerintem jobb a cpu otimalizáció, és ugye csak az megy 3 monitoros módban a softth-tal. egyelőre....
thx.

-
Userismeretl
csendes tag
Nincs kormányom billentyűzeten játszok
-
karilla88
tag
válasz
Userismeretl
üzenetére
szia
amikor indul a játék billen az enter-t nyomd és ne a a kormányon nyomd a gombot
elm akkor nem fog leállni a játék csak a kormány beállítást kell újra megcsinálnod
-
Userismeretl
csendes tag
Sziasztok!
A karrierben az első szezon vége felé járok és azzal a problémával szembesültem hogy mikor bejelentkezek a Games for windows-ba nem tölt tovább hanem dob egy hibaüzenetet és leáll.....
Ha valaki tudja hogy lehet megoldani a problémát (ha meglehet), akkor segítsen !Előre is köszönöm !
-
szab.tam
nagyúr
természetesen a drs-re akartam írni, hogy zárva van-e...
engem az bossaznt, ghoy miért nem ugyanolyan adott körülmények közt a 2010 és 11 fizikája, ha alapon van hagyva. kíváncsiságból megcsináltam, hogy átírtam a 10-ből a 11-be az alapot, (ez már nem tudom, pontsoan hoy an zajlott, mert nem ma volt), de ugyanúgy csúszott ki a kanyarokban.
tojnék az egészre, van már pár használhatatlan játékom a fiókban így is (
), mennék én a 2010-zel, de az nem indul 3 monitorrala softth-tal, csak a 2011...és mint írtam, próbálgattam én már ide is írt, tuti setup-okat, de nem jó.
magyarul. én csak azt szeretném elérni, hogy 2011-ben pont oylan legyen a kanyarvételi tapadás, mint a 2010 alapbeállításainál...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Steady74
üzenetére
hopp. drs jó 5 let. megnézem!

tudni illik, egyelőre a 11-en csak edzésköröket megyek, (azaz mennék), és csak a kers-t definiáltama kormány egyik gombjára. a drs-t mégcsak nem is néztem, eszembe sem jutott...

a kanyarban való jobb tapadáshoza kers-nek zárva kell lennie?
és az hogy lesz elnevezve a setup-ban? (csak hogy egyértelmű legyen...)
open vs. closed?
(másik gépen van, most nem tudom megnézni, viszont onnan esetleg nem tudok majd kérdezni...)
-
-
pepusos
senior tag
Feri: próbálok felmenni csetre de nemmegy
Minden más műxik, de a csetnél lefagy minden. Mitől lehet? :S -
szab.tam
nagyúr
újra hi!
miért van az, hogy alap setup-pal a 2011 ugyanazon segédlettel, (csak abs), autóval és pályán sokkal nehezebben pályán tartható, mint a 10-ben.
próbáltam az itt megadott setup-okat, de csak rosszabb lett.
pl. spa-ban van 2 padlógázas szakasz. mindettőben van 1-1 pont, ahol vissza kell vennem a gázból, mert különben lecsúszok. a 10-ben ugyanott elmegy padlón.
kezdek nagyon pipa lenni....ötlet?

-
Doomgiver
aktív tag
Online játéknál miért szaggat a játék? Singleben fullon 40-50 fps multiban meg akad ... 10 megás netem van szóval nemhiszem hogy az... rendszer / driverek stb frissek..
-
--Lorant--
aktív tag
-
hermanyi
addikt
Sztem dx 9 es van neki

Mai bohóckodás Hamachin SPA ban
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Milyen VGA kártyád van? Az dönti el a kérdésre adott választ.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Na most már én is lépek,mert golyóznak a szemeim BB
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Mivel a játék vagy dx11-et vagy dx9-et tud. Így kizárásos alapon dx9-ben megy.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
polonic
üzenetére
Valamibe csak megy
win7 akkor DX10? Na akkor hogy kell ,hogy F1-be DX9legyen belőle? de majd húzgálom ezt itt [link] akkor tökéletes a játék az internetezéssel ellentétbe mert ,ha itt vagyok és nem állítom vissza akkor képernyő nem válaszol meg ilyesmiket írkáll nekem... majd el leszek vele valahogy 
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ha nincs dx11-es vga-d, akkor nem is megy dx11-ben.
Emiatt nincs ez a beállítási lehetőség.
Ha ezzel kezdted volna.

-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
DX11-es VGA-d van??
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ne mondd már, hogy nem találod!
Nézd meg jobban!
Mi normális? Mire gondolsz? A fordítás minőségére? Mert az nem.

-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Tippelj
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A) Irányítás
B) Hang beállitások
C) Grafikai beállitások -
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Na ne.

Felteszel egy játékot és nem nézel meg minden menüt, aztán a beállításokat sem álíltgatod?

Melyik beállítás? A dx11-nek mihez van köze? A grafikához! Ott fogod megtalálni, ott tudod átállítani, milyen dx-et használjon.
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Beállításokban jártál már valaha?

Nem kell semmi fájlt szerkesztgetni már itt.
-------
Egyébként most akartam online játszani. De az egész játék ki van halva. Nem talált session-t a játék.
-
--Lorant--
aktív tag
Írja már meg legyen oly szíves valaki,az összes verzióját ennek a DXmódosítását f1 2011-be mert vissza olvastam egészen a kezdetekig és ez a true átírtam falsera de semmi változás, úgy be szaggat néha leesik a fraps 22re és nem látok semmit. win7óta mortusz driwer is frissítettem már mindent kipróbáltam..... de lehet nem mindent ,ha valaki tudna tippet adni ,az jó lenne! (xp-n nem szórakozott(vagy tegyem vissza az xp-t?)) (BF3 miatt tettem fel a win7-et az tökéletesen megy,de az f1 becsomósodott)
-
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555
üzenetére
mega thx!!
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nem vagyok kiakadva egyáltalán. Egy rfaktor szintű szimulátorban esetles létjogosultságát érzem annak, hogy a teljes beállítási paraméterhálózat le legyen fordítva, talán segít. De ha valakinek semmilyen vagy műszaki, vagy legalább virtuális autóbeállítási tapasztalata nincs, akkor lósz@rt sem ér azzal, hogy a ride high helyett hasmagasság lesz írva, vagy az anti roll bar helyett ballaszt lesz kiírva. Érted már mire gondolok?
Ha meg tudja, hogy a nagyobb kerékösszetartás jobb egyenesfutást eredményez, nagyobb végsebességet, de lassabb kanyarsebességet, akkor meg tök mindegy, hogy camber vagy toe van a menüben, tudja, hogy hová kell nyúlni, mit kell állítani.
A magyarítást díjazom én is, amennyiben teljes körű. De ha csak félmegoldás, meg hülyeség van benne, akkor teljesen felesleges.
-
Steady74
addikt
válasz
pcguru1
üzenetére
Értem, de mégsem értem... Attól, hogy ki lesz írva, h kerékdőlés, vagy kerékösszetartás, nem hiszem, h tudni fogod melyik állítása milyen irányba befolyásolja az autód működését. Ha meg tudod, akkor mindegy, h mi van chaimber (vagy mi a szösz) van odaírva.
Azért sok sikert.
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Tudnátok dobni egy linket,ahonnan leszedhetö a normális magyaritás?
elöre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
,nagy valószínüséggel a társaság is hiányzik Dugó,MMotor stb....

Viszont, ha három év alatt sem sikerül kijavítani azt a sok alapvető hiányosságot és hibát, akkor azt hiszem végleg kasza nálam ez a sorozat.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), mennék én a 2010-zel, de az nem indul 3 monitorrala softth-tal, csak a 2011...

meik beállításokra gondolsz?