- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityapapa
tag
válasz
pepusos #6596 üzenetére
Sajnálom a dolgot, de tényleg egyszer előttem bukkantál fel egyszer mögém dobott be a játék, aztán eltűntél egy fél körre, majd megint bedobott mellém, nagyon nem tudtam kiszámítani mikor honnan érkeznél esetleg
A lágy gumin amúgy is nagyon szenvedtem, meg a keményen is -
MC HOBO
aktív tag
Sajnos, jelenleg valamiért nem tudom szerkeszteni az oldalt, ezért kérem türelmeteket az autó-választás frissítésével! Természetesen az igények jöhetnek, de csak később tudom befrissíteni az oldalon.
-
pepusos
senior tag
Nem tudom, de ez így nagyon rossz. Nekem jönnek, össze törik magukat, és még csak nem is sejtem hogy így van.
És ezek után az is felmerült bennem, hogy akkor akikkel versenyben voltam, pl. Vitya... lehet nem is látott, lehet nem is tudta hogy én nagyban küzdök vele. Így már kezdem érteni hogy miért nem hagyott sehol helyet.
-
giigz
veterán
válasz
pepusos #6591 üzenetére
En max. teged tudtalak volna felvenni...
A futam ugy kezdodott, hogy a sajat autom megnemult...
Elso korokben egy athajtasos azert, mert az elottem halado elrontott egy kanyart, es szabalytalan elozesnek vette.
Utana pedig minden egyes korben lekoroztelek... Kb. mindig ugyanott autoztal, es en koronkent mentem el melletted olyan lassan mentel...
Egyszer egy kanyarban a szarnyamat is letorted, majd jott egy ujabb athajtasos a semmire, es ekkor ALT F4 -
pepusos
senior tag
Az assist on futamot senki nem vette most fel?
-
MC HOBO
aktív tag
Kérem a 75%-os liga résztvevőit, hogy küldjék el nekem privátban az autó-igényeiket!
THX!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Alpinbalazs #6580 üzenetére
Üdv a fórumon és az oldalon!
Egyelőre még megy a találgatás, hogy hogyan legyen a csapatválasztás/elosztás, de részemről nincs akadálya a kérésednek!
Gratulálok a tegnapi futamok befutóinak, főként a dobogós helyezetteknek!
-
Karajev7
tag
válasz
Motion_Blur #6585 üzenetére
Nálunk esett az eso..
-
lacos001
senior tag
Feleslegesek a képek,meg a sok videó,ti mind csaltok............./tuggyukki.../
-
Motion_Blur
félisten
Assist OFF időmérő eredménye: [link]
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6581 üzenetére
Ja a köv 20 körben meg kaptam körönként 1mp-t
-
Alpinbalazs
csendes tag
válasz
willike71 #6505 üzenetére
Sziasztok, Most már én is megérkeztem hozzátok. Ha lehet akkor Willike71-el szeretnék egy csapatban lenni, ahogy azt már ő is írta. Már jó ideje együtt toljuk a versenyeket és nagyon egymáshoz csiszolódtunk. Remélem nem lesz akadálya az autó pedig mindegy csak 4 kereke legyen. Köszönöm előre is.
-
Karajev7
tag
válasz
--Lorant-- #6576 üzenetére
idoméron én hanyadik lettem? Mert én ugy tudom h 3., aztán meg a 6. helyrol indultam.
-
ftomi74
tag
-
Feribacsi555
senior tag
Kedves LIGA játékosok!
Főként azokhoz szólnék, akik screenshotot csinálnak a ligák eredmény táblázatáról.
Először is köszi, hogy csináltok. Annyit kérnék, hogy a jobb megőrzés érdekében, ha nem jelentene túl nagy gondot, akkor légy szíves ne csak ide linkelgessétek be, hanem küldjétek már el pls az alábbi email címre, hogy meglegyen nekünk. Köszi!eredmenyek@gocompete.hu
Köszi!
ui.: Nem számít, ha többen is külditek, sőtt...
-
--Lorant--
aktív tag
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6573 üzenetére
Hány kört szeretnél?
edit: első 6-ot felteszem, utána ugyse láttalak
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #6573 üzenetére
nékem nix. Neked is GR
-
Motion_Blur
félisten
Nincs valakinek videója az első pár körről?
--Lorant--: természetesen grat Neked is
ftomi74: első etap elég lesz
-
--Lorant--
aktív tag
nekem 2körön át villogott a piros ,le mix1 fel mix 2 gyorsan le mix1
ezt játszottam ,utolsó egyenesbe mix3 ,de nem fogyott ki
-
hermanyi
addikt
válasz
gaben82 #6568 üzenetére
én meg keményen szenvedek ezen a pályán
taktika kemény 11. körben jön a lágy és 19. kör vége irány box új lágy
végig mix2-n mentem mondom 21. körben meglesem a benyát mit ír -2 kör az utsó 3 kört kénytelen voltam mix 1 en menni,pedig a váltásokra végig odafigyelve lilába nem beengedve mentem végig -
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6564 üzenetére
Utolsó körökben Neked is fogyott a naftád? Nekem a 27. kör első szektorában kivillant a piros, és így még nem jártam nem tudtam meddig lesz elég. Ezért rögtön levettem mix1-re és az utolsó 2 kört gyakorlatilag végiggurultam... pedig össz-vissz 2x használtam mix3-at a hátsó egyenesben és a célegyenesben. Nem gondoltam volna hogy ez kicsit megbosszulja magát a végére, szerencsére akkor már eldőlt minden...
Egyébként amikor letudtam az első kerékcserét azt hittem hogy elment a futam, mert két ember is volt közöttünk és Te már a meleg gumival tempót tudtál menni én meg szenvedtem. Aztán csak összejöttünk a végére
Én is gratulálok Neked és Tominak is
-
gaben82
tag
válasz
--Lorant-- #6567 üzenetére
ez igaz, nagy kamu ez a játék mix2 keményen jobban ment az autó mint
mix3 lágyon. hogy van ez? (taktikám: kemény, kemény, lágy) -
--Lorant--
aktív tag
Gart mindenkinek, Gabben ez szoros volt! de nem lrtem akkor sem ,hogy van ez?
míg Gabben után mentem addig maxon toltam a naftát neki,míg ő mix2őn,de a közelébe sem tudtam jutni,aztán sz@rrá koptatott keménnyel mentem +1kört és elég közelre sikeredett a boxból kijövet,össze is értünk,körözgetünk én megint mögé lággyal erre megint semmi kicsit hoztam kicsit veszítettem,nagy nehezem odaloptam magam mögé. és sikerült megelőznöm,vissza mix2re és ugy elmentem ,hogy csak néztem,megint box megint Gabben mögé jöttem
Mondom ilyen nincs ,kezdődött minden előröl. azt nem értem ,míg mögötte voltam kb 2mpre addig szenvedtem,mindenhol eluszott az eleje,de miután megelőztem full kopott gumikon is tapadt...........pedig még a mix1et is használgattam utolsó körökbe.
-
ftomi74
tag
Grat srácok Motion és Vixen nagyon ment csak a kerékcseréig tudtam kapaszkodni a szélárnyék segítségével, utána lemaradtam
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6561 üzenetére
Jó futam volt, bár nekem a vége katasztrófálisra sikeredett.
Motion te viszont nagyon jó tempót mentél, gratulálok a győzelemhez! -
HPC
tag
Köszi mindenkinek a mai futamot, grat a pódiumon végzetteknek. Van még mit szoknom fékezés téren.
szerk: nézzétek meg a 2 liga nyertese között az időkülönbséget. Még egy ilyen technikás pályán is milyen kicsi a különbség...
-
karilla88
tag
-
Motion_Blur
félisten
Köszi a gurulást, ahogy vártam a lágy gumin szenvedtem, de a keményen le tudtam dolgozni a hátrányomat Vixenhez képest, nagy verseny volt
Minden résztvevőnek grat!
ON/OFF verseny között az a 276 ezred mp-es különbség az nagyon komoly!
-
hermanyi
addikt
Asist off 50%
KÉPGratula mindenkinek
-
fess
őstag
-
giigz
veterán
Le sem írom, hogy mi zajlott le a mai futamon... CM... Grat.
0 pont
-
MajaG
senior tag
válasz
Motion_Blur #6553 üzenetére
Köszi szépen!!!! Holnap meló után rárontok. Én 1.27-28-cal is elégedett lennék Gp-be.
TT nem annyira érdekel, az ídétlen autó fizika miatt.
-
makkai
aktív tag
Időmérőről kidobott, A versenyre visszaléptem de diafilmvetítés volt folyamatosan! Ilyen még soha nem volt nekem! kb 5 fps-em volt! Rögtön beléptem egy GP futamra, tökéletesen futott!
Szerk.: Mindenkitől elnézést kérek! Már a rajtnál többen belém jöttek, mert csak egyszerűen néha néha adott egy-egy képet be! Nem tudom Ti mit láttatok belőlem! sajnálom, ha elrontottam mások versenyét!
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6546 üzenetére
Nem lehet felengedni a gázpedálodat?
Grat a körhöz! -
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #6545 üzenetére
Nah, akkor beszéljétek meg, mert nagyon nem mindegy!
(#6546) Motion_Blur: Köszönjük!!!!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6546 üzenetére
Szep volt. Utolso kanyar felvaltas nagyon finomra sikerult.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
willike71 #6536 üzenetére
Rendben, én nem ragaszkodom hozzá, de szerintem hiú ábránd a kiegyezés...
Mivel a 75%-os liga a jelenleg futó ligákkal azonos időpontokban fog zajlani, ezért kénytelenek lesznek választani a tisztelt pilóták, hogy melyikben óhajtanak indulni. A másikból automatikusan töröljük.
Viszont ebben az esetben meg kel kérjem azon játékosokat, akik a 75-ösbe szeretnének átnyergelni - aminek semmi akadálya, természetesen -, hogy az 50%-osban akkor már ne induljanak, hogy ne vegyék el az értékes pontokat azoktól, akik maradnának az 50-esben! Szerintem ez így fair.
Ha tényleg 16-nál többen lesznek fent egyszerre, akkor nem tudok megoldást, két külön futamot nem indíthatunk. Az egyiken esik, a másikon süt a nap, akkor mi alapján teszünk igazságot, hogy ki hányadik lett? Mert köridők alapján biztosan nem...
Sajnos azt kell mondjam, hogy ilyenkor döntsön a szerencse... Én senkinek nem mondhatom, hogy "Te most nem indulsz!"
-
werszomjas
addikt
válasz
willike71 #6544 üzenetére
Az időponttal kapcsolatban, nem csak magam miatt, úgy egyébként is sztem jobb lenne ha nem 1 időpontra esne az 50%os és 75%os liga.
Így szerintem többen lennénk mindkét helyen, mert ahogy néztem 75%ra is jelentkeztek olyanok akik 50%ban vannak.
Egyébként én is rugalmas vagyok, sztem tudok jönni bármikor, annyi hogy ne egyszerre legyen
Én a 75%-osra szavaznék mondjuk egy péntek estét és heti 1 alkalom
Ez willike sztem nektek is jó lenne, mivel pénteken amugyis van fun race, max az lenne a liga futam.
És akkor a hétfő szerda vasárnap megmarad fun race-nek. -
willike71
tag
válasz
csgeri80 #6541 üzenetére
Köszi ezt az infót, valami ilyesmire gondoltam én is.
Amúgy még egyeztethetünk az időpontot illetően is, bár rajtam kívül senki sem írta, melyik napon legyen...
Merthogy ami engem illet teljesen rugalmas vagyok és ha olyan napra tennénk, amikor nincs 50-es futam, akkor részt tudnának venni azok is, akik abban futnak, csak a szombat este nagyon necces szerintem, de bármelyik másik jó lehet. -
werszomjas
addikt
válasz
Trihorn #6538 üzenetére
Rendben, mivel főként a te beállításaiddal megyek, ennyivel mindenképpen tartozom, szóval akkor az 50%os Assist OFF ligában idő előtt bontom a szerződésem az McLarennel és átigazolok máshova.
Mehettek Zomacher, ha ez ennyire fontos nektek.
Egyelőre még nem tudom az új csapatomat, kérnék egy kis haladékot a váltásra, ma tesztelem a redbull-t ha beválik akkor oda megyek fess-hez, ha nem akkor Williams LegalBeku-val
-
karilla88
tag
sziasztok
szeretném megkérni az on liga játékosait, hogy mindenki ügyeljen az autó választásnál
köszönöm
Ui : és 59-kor se nyomjuk a ready-t!!!!!! live idő szerint indulunk -
Trihorn
tag
válasz
werszomjas #6522 üzenetére
Jó lenne egy csapatban lenni és azt nagyon megköszönném ha át tudnád adni a mekit!
-
Trihorn
tag
válasz
BoldiLukácsi #6534 üzenetére
Ha így megmarad az egyik McLaren, akkor én arra váltanék!
-
willike71
tag
válasz
MC HOBO #6535 üzenetére
A próbafutam teljesen felesleges lesz szerintem, meg fogunk egyezni itt a fórumon is az autókat illetően.
A kérdésem inkább arra irányult, hogyan lesz azoknál, akik ugye már futnak az 50%-osban és jelentkeztek a 75-re is. Mivel egy időpontban lesz majd, a helyzet egy picit szerencsétlen, mert ha mindkettő később indulna, el lehetne osztozni, ki hová is szeretne igazán menni, meg lehetne ebben egyezni, de mivel az 50-es már fut, az új arcok oda már nem tudnak jelentkezni ugye, tehát nekik marad a 75-ös. Ezért kérdeztem, hogy mi lesz, ha nem férnek be, mi lesz, ha 16 fölötti létszám lesz jelen egy-egy napon. -
MC HOBO
aktív tag
válasz
willike71 #6520 üzenetére
Az Assist ON! liga 18 fővel indult, mivel minimális az esély, hogy egyszerre 18-an tudjanak indulni..
Ezért úgy gondolom, hogy ez a liga is elindulhat 16-nál több jelentkezővel, de ha kell, indítunk még egyet...
Az időpontokkal kapcsolatban azt hiszem, rugalmasnak kell lennünk az igényekhez, mivel a másik kettő már úgyis elindult, ha a többség úgy akarja, mehet január 8-tól, heti egy futammal.
Autóválasztásra van egy bevált módszer: próbafutam(ok). Az első két ligában is túljelentkezés volt a csapatokra, ezért szerintem itt is az lesz...De ha nincs átfedés az igényekben, nem tartom szükségesnek. Légyszi küldd el nekem privátban, hogy nálatok eddig ki milyen autóval ment, és meglátjuk, hogy vannak-e ezekre jelentkezők. Ha igen, akkor sajna próbafutam...
(#6531) hermanyi: Mire gondolsz?
Motion: Sry!
-
BoldiLukácsi
csendes tag
Én is megerősítem: A Williams, Werszomjas - Boldi párossal indul az assist off, 75%-os ligában!
-
Đusty
addikt
válasz
Feribacsi555 #6532 üzenetére
köszönöm Hobo-nak is
-
hermanyi
addikt
Kezdődik a katyvasz rendesen
-
Đusty
addikt
válasz
Feribacsi555 #6521 üzenetére
Szia!
Szeretnék az assist on ligában átülni a williamsbe. Nekem ez a force india kezelhetetlen. Remélem online nincs akkora különbség az autók között mint TT-ben, béna CM.
Így legalább a két billentyűs egy csapatban lenne. Sanya One.
köszi -
MajaG
senior tag
válasz
Motion_Blur #6526 üzenetére
TT-est szoktam GP-be is, kis módosítással. Assist OFF természetesen!
-
HPC
tag
válasz
werszomjas #6522 üzenetére
Azt hittem h a PH-s ligára utalsz de így már minden világos.
Nagylelkű ajánlat tőled de ha a Meki a kedvenced nem akarjuk elvenni. Ha nem a kedvenced és nem ragaszkodsz hozzá annyira akkor köszönjük szépen. -
MajaG
senior tag
Valakinek nincs 1 jó setupja Silverstonera? A patch óta, alig tudom irányítani az autót a régivel.
Borzalmasan úszkál vele, hiába változtattam a leszorító erőn, a régi első szektor borzalmas vele, de még a stowe is.
-
giigz
veterán
És igeeen, tudok indulni ma!
(Persze, csak ha a CM is úgy akarja, mert már napok óta nem volt hiba a játékkal, egy új mentést kivéve, de ez már nem is számít hibának)
-
werszomjas
addikt
Az az 50%os liga, ott az McLArennel vagyok.
Én most a 75%os ligara irtam, ott Boldi csapattársa leszek Williamsel.
Ha minden igaz és nem egyidőben lesz az 50%os és 75%os liga, akkor mindkettőben indulok, egyikben Williams, másikban McLaren.
De ha 1 csapatban akartok lenni én Vixen-nek átadom a helyem, ha és amennyiben mindenképpen a McLarennel akartok lenni.
-
HPC
tag
válasz
werszomjas #6507 üzenetére
Werszomjas te nem az én csapattársam vagy McLarennél
Csak azért kérdem mert direkt azért akarunk a Ferrarihoz (ami elvileg üres) menni Vixennel h együtt tudjunk lenni de így lehetünk a Mekinél is ketten. Számomra követhetetlen már az egész.
-
hermanyi
addikt
Asist off 50% ki lesz a host?
-
csgeri80
csendes tag
Szia Feribácsi! beírtammagam a 75%osba is, ha lehet akkor Mercivel mennék,ahogy a másik ligában is.
-
karilla88
tag
sziasztok
jelentkező hiányában én csinálom az esti on szerót -
Pety34
csendes tag
Üdv! Én is a willike féle csapatból jöttem, bejegyeztettem magam a 75%-os ligánkra és
maradnék én is a megszokott Mclarenemnél! KöszönömLive: Petya34
És köszönjük a lehetőséget is!! -
willike71
tag
válasz
Feribacsi555 #6510 üzenetére
Ja értem... Máshogy értettem, bocsi...
-
Feribacsi555
senior tag
-
willike71
tag
válasz
werszomjas #6507 üzenetére
Alpinbalázzsal mi maradnánk a HRT-ben.
-
willike71
tag
válasz
Feribacsi555 #6506 üzenetére
Feribácsi, hogy érted azt, hogy nem válasz lesz?
-
willike71
tag
válasz
MC HOBO #6502 üzenetére
Ja és az autóválasztás:
Mint tudod nálunk is kialakultak a csapatok, a versenyzők választottak maguknak autókat. Én az autót illetően nem vagyok válogatós, bármelyikbe beleülök, lényeg a jó muri. Egyetlen kívánságom lenne, csak, hogy megszokott társammal Alpinbalázzsal tudjak egy csapatban nyomulni. Most HRT-ben megyünk, de ami engem illet bármi jó. -
willike71
tag
válasz
MC HOBO #6501 üzenetére
Köszönjük!Az időpontot illetően a csapatunk január 8.-ai (vasárnap) kezdést tűzött ki eredetileg, mert az ünnepi herce-hurcák miatt sok kimaradás lenne.
Anno az időpontot pedig 20:30-ra szavaztuk meg. Ugyan a hetenkénti egy futam volt a terv, de ami engem illet én alkalmazkodnék ebben a nálatok kialakult szokáshoz, és mennénk szerdán is, ha megszavazásra kerül.Megfelelő lenne ez így?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Feribacsi555 #6500 üzenetére
Persze, mert a win live mappát is át kell másolni.
C:\Users\"név"\AppData\Local\Microsoft\XLive (az AppData rejtett fájl!) -
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
Üdvözletem az újonnan érkezőknek!
Örülök, hogy itt is találkoztunk!
A nagy érdeklődésre való tekintettel indítunk egy 75%-os Assist Off! ligát is, amit a mai napon fogok kitenni az oldalra. Várom a jelentkezőket és a kezdési időpont javaslatokat!
(#6490) Feribacsi555: Köszönjük fáradozásod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest