Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen széket vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Egész pofás az új TravelMate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Nyáron azon a területen volt a GP Fest
, ott dolgoztam, a szimulátor részlegnél, véletlenül senki se járt akkor arra?
FTomi: Mostanság már G27-el nyomom, load cellás pedál szettel, de attól még meg van a GT is
Sajnos nem nagyon jut időm F1-ezni, pedig megvan eredetiben. Csak egy kicsit csalódás maga a játék.
Ja, és ebben a játékban szerintem mindegy, milyen drága kormánnyal nyomod. Csak hogy a témához is hozzászóljak -
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #4869 üzenetére
A tapasztalatom mitől szóbeszéd? Hogy olyanokat mondjak akiket ismersz innen: Unbaised GT-vel asziszt nélkül, Rototti Force Ex-el!!! szintén asziszt nélkül. Gondolom nem kell bemutatni őket
-
fagy53
nagyúr
válasz
polonic #4891 üzenetére
Hát nem tudom, a legtöbbünk már találkozott azzal a hibával, hogy a tároló ellenőrzésénél lefagyott az egész és ez valahol a vezérlő beállításainak a mentésével is összefüggött. Az autosave a CM hagyományokhoz méltón itt is kritikán aluli, na ezekről én nem olvastam semmit, vagy csak nem vettem észre...
-
giigz
veterán
Ha elmondjátok, hogyan kell játszani, akkor ma este én is gurulnék egyet!
Csak offline játszottam idáig, szóval elkél a segítség.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
MC HOBO #4892 üzenetére
Na igen ha azt a 8 ember elfeleznénk akinek mind1 meik nap,egyformán akkor kb egyforma létszámmal lehet ne nekivágni ? Hétvége (SZ-V)
16 43.2%
Hétköznap (H-P)
13 35.1%
Mindegyik időpont jó (H-V)
8 21.6%vagy az is egy megoldás ha azok akik Mindegyik időpontra szavaztak ,szavaznának a 7végi és a 7köznapi ligából az egyikre? Ha két liga lesz?
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
polonic #4891 üzenetére
Ezek szerint a jövő héten indulhatnak a "selejtezők". Úgy tűnik, van létjogosultsága a két ligának, eddig 25-en jelezték részvételi szándékukat:
MCHOBO, LegalBeku, RevolutioN, loverlylamb, karilla88, pepusos, fess, MotionBlur84, Zomacher, werszomjas, guruzone, mcsaba80, StarDirt2, shikaree001, adrian24, BGyLóránt, Jim74, Blank84, nepszter, rudolf, Vityapapa, admin, Rico, giigz, Sanya595.
(a jelentkezés sorrendjében)
-
polonic
félisten
A patch átment az ellenőrzésen és november 21-én, hétfőn fog érkezni.
A véglegesített fix lista itt található.
-
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant-- #4794 üzenetére
Már elkezdtem összeállítani egy táblázatot, hogy ki-kicsoda a PH!-s, LIVE-os és GoCompete-es nickekkel, de egyelőre nincs még közzétéve. Hétfőn fel tudom tenni az oldalra WIWIW (Who Is Who In Windows Live) címszóval...
Az lenne majd a kérésem, hogy aki nem látja fent magát, vagy nincs meg mindhárom nick-je, az küldjön egy PÜ-t és kiegészítem!
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #4887 üzenetére
A kormány beállitásodon még van mit csiszolni .
közel 6 tizedet -
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #4884 üzenetére
általában korán, én 9 után
-
werszomjas
addikt
Én is jövök
Hánytól lesz a többség?
-
pepusos
senior tag
válasz
Steady74 #4881 üzenetére
Nem annak szántam, bár az amúgyse nagy formám is csak hanyatlik. Megfáztam mint állat, öl a láz, így meg nem olyan vezetni sem. Egyszer jöttem Farkaslakáról haza 39 fokos lázzal, valahogy nem volt élmény a vezetés. Na estig még gyógyulhatok sokat, csak ne melóban kéne lenni
-
MajaG
senior tag
Van valami új hír, mikor várható a patch2?
-
hermanyi
addikt
Motion a Ringhez gratula
Köszönöm a játékot azoknak akik ma voltak és összefutottunk , neveket nem írok de egy fokkal jobb volt mint tegnap
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4874 üzenetére
Ilyen nincs es nem is lehetseges. Ez egy fake video lattam a vagast.
Szep volt azt hiszem nem foglak megszoritani, nincs idom ttzni.
-
Đusty
addikt
válasz
Feribacsi555 #4872 üzenetére
köszi
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #4874 üzenetére
Hát te beteg vagy.
-
Motion_Blur
félisten
Hungaroring Time Trial: 1:08.172
setup ott van a videó végén
fagy53: ilyet se b*sztam még hallod, elkapom a rajtot faszán bemegyek két autó közé, erre mind a ketten totál kitekerik rám a kormányt, semmit nem tudtam tenni, hárman egyenesen zúztunk ki a pályáról... fél kör alatt feljöttem 16-ról 8ra, erre valakinek a laggjába akkorát burkolok hogy majdnem kiesek a pályáról...
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4870 üzenetére
Ezt már láttam valamikor tőled...
-
Đusty
addikt
execute hibánál a 0-ás fájlból kell 1-est csinálni vagy az 1-esből 0-át? Elfelejtettem és nem találom.
-
Motion_Blur
félisten
ALT+F4
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4850 üzenetére
Jó volna,de nincs rá lehetőség! Persze ,hogy tanulni kell minden kormány más,de árban is más! nem is tudom miért??!! mert ugyan azt tudja?! na neee mááár! ftomi74 Én 35 euróért vettem zsír ujan ,na most a G27 vagy G25 itt ahogy nézegettem 300euró? áááááá hagyuk! nem hiszek a szóbeszédbe
-
Motion_Blur
félisten
Ennek a Hring qualnak elég hamar vége lett számomra
-
Xirtam
veterán
Engem meg az idióta Brazíl felnyomott a falra. Hurrá 30 perce futamokat nézek. És még 1 kört nem mentem.
Tele van a tököm mára ezzel az egésszel. Más hibájából 2 futam alatt 1 kört nem tudtam menni de nézzek 30-40 percig 1 futamot!
-
Átmentem egyik session-ből a másikba és kiírta, hogy "invalid controller setup"
.
-
Sry a rajt miatt. Valamiért sz*r*kszik az irányítás
-
Xirtam
veterán
Mikor játszunk?
Zavar titeket, ha futam közben megszólalok?
-
Xirtam
veterán
válasz
--Lorant-- #4846 üzenetére
-
ftomi74
tag
válasz
DFGT-m volt a G27 előtt, nem lettem gyorsabb a cserétől, GT-vel sem kellett assist.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Részemről megértem és absz. elfogadom ezt
Nem tudsz szerválni egy G25-öt? A teljesítményed alapján pedig már illene azzal tolnod
-
fess
őstag
válasz
Feribacsi555 #4843 üzenetére
nekem tetszik, a hétköznapok biztosabbak lennének nekem,mint a hétvégék
-
hermanyi
addikt
válasz
Logitech Driving Force GT nagyon is jó kormány egy rossz szó nem érheti azt a vezérlőt . A 2010-et majdnem végig azzal játszottam és sikerült beújítanom a G25 öt és kemény visszafejlődésen mentem keresztül körülbelül másfél hétig míg meg nem szoktam a 25-öt .
Az igaz ,hogy amint megszoktam kb 1 mpt javítottam az idejeimen .
Sokat számít ki mivel játszik mi mennyit ad vissza a megcsúszásokból , de lehet akárkinek G25 vagy G27 vagy akármilyen komoly kormánya ha az szarul van beállítva és amit visszaad annak semmi köze ahhoz ,hogy esetleg gyors is légy . -
--Lorant--
aktív tag
Nekem ne mondja senki mert ugy se hiszem el!,hogy nem számít előnynek ha valaki G27 vagy G25 -öt használl vs Logitech’s Driving Force GT Racing Wheel ,vagy [link] én is egy ilyen bazárt használlok ,na most kérem ,hogy a fenébe érezhetném ugy a gázpedált vagy a féket? hmm? sehogy !!! ezért nem tudom meg érteni miért számít az ki milyen segítséget használ ahhoz ,h.jobb legyen vagy hogy tudja tartani a tempót? !! Ha mindenkinek G25,vagy G27 használna akkor lehetne gondolkodni a segítségek nélküli futamokon,de így? örülünk h ott vagyunk ahol,nem is beszélve a kontrolosokról! (szerintem)
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4843 üzenetére
Nekem meg felel,akkor én a 7köznapiba akarok menni,mert 7vége az a családé!!!
-
Feribacsi555
senior tag
Hali!
Láttam a szavazásokat a gocompete oldalán a ligával kapcsolatban.
kb ugyanannyi ember jelölt hétköznapot mint hétvégét, ezért megkérdezném, hogy szerintetek jó lenne az úgy, hogy ha 2 ligát indítanánk az egyik liga hétvégi liga lenne, a másik liga pedig hétköznapi liga lenne. És akkor így lennének elosztva a játékosok. Ez csak egy 5let. Vélemény? -
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #4829 üzenetére
Úgy olvastam, hogy titeket le kell tagadni. Ti a nép szégyenei vagytok. Egy igazi csalók. És én is jelentelek titeket a CM-nél.
Barom
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #4770 üzenetére
Tudtam hogy le kellett volna kopognom
Végigszenvedtem egy maláj időmérőt, futamra összejöttünk 13-14-en, simán vezetem a futamot, kerékcsere után connection lost
-
werszomjas
addikt
ugy latom f1-ben minden szal ehhez a gyuri gyerekhez vezet
en ket kulonallo f1 forumon is vagyok de mindenhol szidjak, lassan legenda lesz
-
ftomi74
tag
válasz
És akkor még nem is tudtuk, hogy kell az ideális íven vezetni
-
Xirtam
veterán
Napi 100 kör no assist mellett és megtanulok segítségek nélkül menni!
-
DigitXT
félisten
válasz
Ki a tököm ez a csávó, és milyen alapon vádaskodik?
-
Xirtam
veterán
válasz
Racedepartment-ről tudunk valamit?
-
Xirtam
veterán
Kicsit lenne csak pofásabb
-
Xirtam
veterán
válasz
Steady74 #4820 üzenetére
Felesleges igazából. Nem szeretnék senkit ócsárolni. Mert azzal nem jutok előrébb. Csak amikor egy egész boltot fenyeget valaki alaptalanul. Az kellemetlen, és nem utolsó sorban szemet szúró. Mert mi szolgáltuk ki az F1Game.hu-n vásárolt embereket.
A lényeg, hogy nem jöttünk ki jól a Gyurival soha. De nem csak én panaszkodok/panaszkodtam ő miatta.
De no offense.
Mindenki azt csinál amit akar.
-
fess
őstag
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #4816 üzenetére
Attól szarnál be csak igazán, ha mesélnék!
-
werszomjas
addikt
Jajj de nagy gondban vagytok a nevekkel
remélem engem azért be tudtok azonosítani, karakterre ugyan az
Mostanában picit keveset tudtam lenni, de mától jövök én is gurulni
-
Motion_Blur
félisten
mókaverseny... beszarok
-
Xirtam
veterán
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #4812 üzenetére
Én a 2010 ben vettem részt mókajátékon
kemény 3 futamon és utána be sem tudtam lépni az oldalra Bizonyos okok miatt amivel szerintem itt egy páran tisztában vannak .Szóval a mókajáték nem is annyira mókajáték de ami a lényeg,hogy OTT nem tudnak összeszedni 1 rajtrácsot addig HOBOÉK úgy néz ki 2 rajtrácsra összeszednek embereket
-
hermanyi
addikt
Mert őszintén megmondom abszolúte nem gondoltam ,hogy F1 ben lesznek Ismerőseim(barátaim)
És arra sem nagyon gondoltam,hogy ebből kavar lesz ,hogy itt ezzel a névvel vagyok ott pedig azzalSzerk:
Haldoklik a mókajáték
vajon miért, csak nem azé mert ha más nyer akkor az csuszkás mihaszna csaló emberiség szégyene ?
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #4794 üzenetére
11 es rajtrács LegalBeku Sajnos anno ott is hermanyi akartam lenni de foglalt volt majd kisfiam kedvence Beku jött számításba de az is foglalt volt Live-n és így lettem LegalBeku
És mivel nem vagyok Fizetős Live user ezért névváltoztatás kilőve PH-n tiltott a dupla reg így itt sem tudok LegalBeku lenni de ha valaki elintézi,hogy itt átnevezzenek akkor álok elébe és nincs katyvasz .Steady benzinszim Off volt
szerk:
istambulban a 7.kör helyett a 9.ben tudtam kereket cserélni
áthajtásos büntik miatt 7. ben kaptam meg az elsőt szerintem igazságosan így lőttek kerékcserének ,következő körben pedig csak úgy kaptam valamiért még egyet -
Steady74
addikt
válasz
karilla88 #4793 üzenetére
Grat, nagyot futottatok, Guru, az az előzés 2:06-nál tényleg nagy
. Ami nekem lejött a videóból:
- Hihetetlen buta az automata váltó, a 8-as kanyarban hörög az autó mint az állat, a határon van 6 és 7 között, de szerencsétlenkedik 7ben. Mondjuk ezen Kari tudnál állítani, jobb lenne a kigyorsítás onnan 6ból.
- Ha kicsúszott Kari, nyomott egy padlógázt, és úgy ment vissza a pályára. TC nélkül, ha kipörgök, és nyomok egy hangyafasznyi gázt, azonnal megforgok, a kicsúszást tetézve újabb 5 mp-cel.
- Ha jól láttam nem állított benzin keveréket. 6 körön keresztül versenyben volt a helyezésekért, kinyomta a szemét a kocsinak, és a célvonalon áthaladva sem váltott pirosra a benzin szint jelzője.Ez utóbbi nagyon gáz. Ez teljesen felborítja az esélyeket a ligában szerintem.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
GuruZone #4801 üzenetére
tegnap jól esett a kemény,de ma nagyon nem, igaz épp istambullba az indulásnál vettem észre h át kell állítanom billről kormányra és mire opcióba mentem és vissza addig mindenki elhuzott. de kifogom próbálni majd lágyon milyen menni
nahh jó ennyi feszkót ki kell pihenni mentem aludni Sziasztok!
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #4800 üzenetére
láttam a hosszú kemény + rövid lágy etapot szereted! Én a fordítottját nyomtam, szerintem jobb az elején elhúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- iPhone topik
- E-roller topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest