Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
aktív tag
Hát igen. Erről tényleg muszáj minden évben valakinek nyafogó webnapló-bejegyzést írnia.
Mert hát ugyebár nem vagyunk felnőtt, gondolkodni és problémát megoldani képes emberek.
Illetve minden évben olyan tervezhetetlen meglepetésként csap le ez az óraállítás.
Ráadásul még a feltételezés is sértő, hogy akinek ezzel valamilyen problémája van, az saját erőből megoldhatná.
Ha az olyan egyszerű trükk nem válik be, amit KISDUCK ajánlott, akkor lehet egyeztetni a munkahelyen pár napig módosított munkavégzésről vagy szabadságot kivenni, esetleg előzetesen átállni korábbi lefekvésre vagy akármi, de nem. Nyígni mindig egyszerűbb...Meglepő módon viszont senki sem nyöszörög az őszi óraállítás miatt, pedig az is megkeveri a sorokat.

-
Ezért is írtam, hogy "Nem tudom, mennyire tudod magadra szabdni ezt a tippet" (most látom volt egy kis typo). Tudom nem mindenki egyforma nem is várom el és ezt nem is mondtam, de ha az emberek jó része képes elmenni fiatalon rendszeresen hajnalig szórakozni, akkor nem hiszem, hogy ez általánosságban alkati probléma lesz. Persze korral szarabb lesz minden, de kis rugalmassággal szerintem egy ilyen kis mértékű változás elviselhető.
Luck Dragon:
Nincs mit, majd írd meg hogy segített-e.
-
-
Több műszakban dolgozóként mindig elmosolyodok azon amikor mást megvisel egy óraátállítás vagy a jetlag.
Nem tudom, mennyire tudod magadra szabdni ezt a tippet, de ha éjszakás műszak után szeretnék hamar visszaállni délutános műszakra, akkor az utolsó éjszaka után keveset alszok és a fáradtság miatt estére már könnyen tudok aludni. Ugyan ezt játszom el, ha délelőttös hétre váltok, utolsó este sokáik fent vagyok és a 4-5 óra alvásnak hála hamar visszaállok a korán kelésre. Szóval az a titka az egésznek, hogy váltás elött keveset kell aludni és utána már megy magától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MPG Z490 GAMING PLUS + Intel Core i7-10700K 8-Core 3.8GHz LGA1200 + Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB)
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MSI GTX 1080 TI ARMOR videokártya, 11GB GDDR5X, 352-bit
- Apple Watch Series 4 44m CELLULAR + 2x töltő dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert hát ugyebár nem vagyunk felnőtt, gondolkodni és problémát megoldani képes emberek.