- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Ma mar LIGA
-
fess
őstag
válasz
--Lorant-- #6197 üzenetére
én innen raktam fel az első packot,a kesztyűket,a nézeteket és a gumikopást,semmi hátrányt nem vettem eddig észre.
a fordulatszámmérőt majd linkeld már be,kíváncsi vagyok rá
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6191 üzenetére
Nekem is mindenki eltűnt, kivéve téged.
Amúgy nem áthajtásosra mentem, kerékcsere akart lenni, most kivételesen nagyon vigyáztam nehogy büntetést kapjak.
Amúgy mi lehet ez a fos lag? Monzában történt egyszer hasonló, totál káosz volt a futam.
Akkor negyediknek értem célba de az ereménytáblán első lettem. -
--Lorant--
aktív tag
Még mielőtt hülyeséget csinálnék, Használl valaki valamilyen textura javítást vagy pl: realisztikusabb gumikopás,egyéb fordulatkijelző stbit? mert nem szeretnék zsákba macskát felrakni,de viszont már unom ,szóval változásra vágyom
esetleg linkelhetne valaki aki vagy ki mit használl,és ha jobb akkor felrakom én is! Thx
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #6195 üzenetére
Ezért szeretem a rally-t!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #6194 üzenetére
Jah, értem.
Nem reagáltam a Live üzikre, mert futottam a saját versenyemet.
Egyedül -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #6191 üzenetére
wazz ujralett indulva,pont azért mert sokaktak titett a szeró,wixent is. 3xinveltelek,de mire jöttél már késő volt
egy másodpercel késted le szintugy wixen is....
-
werszomjas
addikt
Sztem is simán belefér verseny balesetnek 1-2 megpöccintés hátulról, ha az nem szándékos és nem fék nélkül durrantanak hátba, az persze más tészta, de ha valaki elméri a féktávot, és meglök, sztem az belefér. (amennyiben nem szándékos)
És lehet nyerni hátulról is
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
shikaree001 #6190 üzenetére
Sokaktól halottam már ezt a megnyilvánulást,magamtól is,de nem csak felvagy b@szódva? majd elmulik,remélhetőleg. mindég voltak és lesznek is efajta balesetek,persze jobb lenne ha nem lennének,de belepusztultál? vagy csak feladtad ha már seggbeb@sztak? mert még a végéig minden megtörténik,szóval utolérhetsz bárkit,főleg így hogy sefty cár éllandóan.
-
Motion_Blur
félisten
Érdekes volt ez a 20h-s futam. Elrajtoltam, mögöttem Vixen és Gaben küzdenek, 4. körben mindenki eltűnik kivéve Vixen. 5. körben egy pillanat alatt felugrik mögém 3sec-ről 1sec-re. Oké, megyünk tovább, ő kimegy áthajtásosra, utána már nem láttam... kövi körben ezt kapom: [link]
Közben kaptam meghívókat a kövi futamra, ahol már a 2. körben jártatok és pont bejött az SC.
-
karilla88
tag
válasz
shikaree001 #6182 üzenetére
sose késő kipróbálni a seggbe kukit
-
shikaree001
tag
KÖSZÖNÖM BÁRKI is volt aki jól seggbe b@szott hátulról az 1 kanyarban. Fair play ez igen
Ezek után úgy döntöttem hogy inkább én is segítséggel megyek ilyen közös játékokban s aztán durr bele foglalkozok én vele ezek után hogy kit török össze, kinek baszom el a játékát
-
karilla88
tag
megkérek minden kedves játékost hogy ne indítsuk már el a szerót a megbeszélt idő előtt
köszönöm
(ja és ne hívogassunk már be minden külsőst főleg olyanokat akik cikázgatnak össze-vissza) -
shikaree001
tag
1 kérés az esti futamra főleg az assist használóktól. Ne az elsö kanyarba akarjátok eldönteni a versenyt s please figyeljetek oda az assist offosokra nekik elég egy kis arrébb lökés s máris pörögnek. Köszönöm
-
csgeri80
csendes tag
válasz
--Lorant-- #6178 üzenetére
Próbáltam,de nem oké
-
csgeri80
csendes tag
Segítsen valaki légyszi, mert mindjárt vetek egy cigánykereket a nappaliba... másfél órája szenvedek, ma bekapcsoltam a gépet elindult (volna) automatikusan a Logitech Profil software, de ez a hibaüzenet fogadott:
...működése leálltalkalmazásnév: LWEMon.exe
és ntdll.dll -lel van valami problémája.
Nyomtam egy print screent, de nem engedi feltolteni most valamiért.
Probáltam ujratelepitést, sot registryt is toroltem.. gép ujraindit, felraktam ujra a progit, de nem indul el!!! Mi torténhetett tegnap ota amitol nem indul el?
Semmit nem telepitettem a gépre, tegnap este játszottam Veletek, majd kilottem a gépet.
Most bekapcsoltam és ez van...Elore is koszi, remélem megoldom valahogy és mehetek minnel hamarabb versenyezni.
-
djrobaa
aktív tag
Egy kicsit lemaradtam srácok. Nos nekem a hétközbeni futam nemjó, igy a kezdő futamon se tudok részt venni, mert akkor indulok a melóba. Ha este 6kor kezdődött volna akkor ott tudtam volna lenni, de igy nem. Igy csak a vasárnap marad nekem. Szóval ha valaki akar indulni akkor az Assit ON csoportban holnap kiadó egy rajtrács. Eléggé sajnálom, de ez van.
-
giigz
veterán
Nekem is jó lesz az 50, bár ha lehetne akkor a 30 v 40-nek jobban örülnék... Jah, és ha eső, akkor nekem annyi...
-
karilla88
tag
én is leszel este 20:00-tól addig találjátok ki hogy hány%-os legyen
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001 #6170 üzenetére
okok
-
fess
őstag
válasz
--Lorant-- #6165 üzenetére
az eu-ban elég szigorú megkötések vannak vetőmagilag,tavasszal szabolcsban több tíz vagy 100 hektárt semmisítettek meg,mert románból bekerült génmódosított kukoricával vetettek. sztem még ehetsz nyugodtan...
benne vagyok 8-tól 1 versenyben,de ne 50%-osat,inkább több 20%-oat
-
giigz
veterán
Nyomunk ma 20-tól egy versenyt? Indít valaki szerót?
-
giigz
veterán
válasz
--Lorant-- #6165 üzenetére
Meg sem merem nézni.
-
--Lorant--
aktív tag
Lehet most golyó lesz a fejbe,de ti halottatok már erről? Monsanto Igaz lehet ez vagy csak ijesztgetnek bennünket? Akit nem annyira érdekel a sztori az kukkolja meg 00:59:33 idő alatti részt és a 1:13:50nél . Most mi a Sz@r ez? vagy inkább jobb ha nem is foglalkozunk ilyesmivel?
-
adrian23
csendes tag
Holnap! ... Csak megússzam disconnected nélkül.
-
gaben82
tag
Sziasztok! Én kimaradtam az Assist On-ból, pedig oda szerettem volna első körben jelentkezni, nagy gond lenne ha 17.-ként ott lennék, és ha netán mindenki ott lenne a versenyen akkor nem indulnék, de szerintem mindig lesz valaki aki nem ér rá...
?????Amúgy nekem megfelel a heti 2, nem sok. Akár minden nap nyomnám, ha nem kellene melózni
-
pepusos
senior tag
válasz
--Lorant-- #6158 üzenetére
Jah, indul a dévér, a ponty...
-
bzs73
őstag
válasz
Motion_Blur #6157 üzenetére
thx. exe file-t felülírja az 1.1 Akkor marad az 1.1.
Kicsit nevetséges.A várva várt javítás.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
MC HOBO #6130 üzenetére
Na ne mááár! heti 2 alkalom az a minimum,én még 3-at se sokalnám,Hát könyörgöm,minden este itt ülünk és dumcsizunk,utána meg f1. akkor miért ne lehetne heti 2 alkalom ami liga lenne? Én szavazok a heti 2-re minimum! (Most érdekes az egész bajnokságosdi az elején,mint anno 2010-ba fuuhuu volt jelentkező bőven,heti 1 alkalommal játszottuk,de kb mire a szezon felére értünk elfogytak a játékosok(szerintem ráuntak a játékra)) A másik meg mit készülgessek,megy amennyire megy ez csak egy játék,persze 100%os teljesítményt akar mindenki nyujtani,de ott van az exe. hiba ott van a Live kidob ...stb akkor meg kevés a heti 1 futam!!! (az volna az érdekes ha nem csak egy szezont futnánk hanem vagy 5 évadot mint anno grid) de szerintem ráfogunk unni időnap előtt a játékra,na meg ha jön a tavasz akkor már nem itt fogunk csücsülni ,,,szerintem) 1 Like a heti 2-re!!
-
bzs73
őstag
Üdv mindenkinek.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy feltettem az 1.2 pach-t, de ügye fagyás volt a garázsnál, sehogy nem bírtam játszani. Fix se segített, így újból feltettem az 1.1 patch-t, így már semmi gond. Most akkor újból 1.1 lett minden, és mintha fel sem tettem volna az 1.2-őt?
Vagy maradtak dolgok az 1.2-ből, mert javítottak biztos sok más dolgon is.
A játékban hogy látom hogy most 1.1 vagy 1.2 van fent? -
csgeri80
csendes tag
válasz
hermanyi #6147 üzenetére
Hát elhagylak sajnos, ha nem veszed zokon, mert ahogy Motion is írja, kaptam egy jobb ajánlatot
)
Amúgy a helyzet az, hogy tesztelgettem a Mercit tegnap és őszintén szólva sokkal jobban tetszett az irányítása, mint a F Indiának vagy más autónak, dehát ez meg olyan , hogy kinek mi fekszik jobban
Szóval, ha Hobo megengedi akkor elhagylak! -
csgeri80
csendes tag
Hobo, írtam Neked priviben , légyszi ha megoldható Shikaree csapattársának írj be az Assist OFF-ba a Mercihez.
Köszi szépen. -
csgeri80
csendes tag
Nekem is rendben ezen a héten a szerda és a vasárnap este. Esetleg ha a többség is akarja a hétvégi időpont lehetne inkább délutánonként korábban,mint este.
Üdv:
Geri -
giigz
veterán
válasz
werszomjas #6140 üzenetére
Hát igen... Szombat délután mindenkinek szabadidő, de vasárnap este azért már van más dolog is... Nah mind1, ez már ilyen lesz, ezt kell szeretni!
-
fess
őstag
számomra tökéletes időpont lenne a szerda és vasárnap 8 óra.
-
giigz
veterán
Nah most jövök, rá milyen hülyeséget csináltatok itt veletek!
Ránéztem a weblapra, és látom, hogy "hivatalosan" is ki vannak írva az időpontok...
-
giigz
veterán
Mindenki írjon PÜ-t, úgy a biztos!
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #6135 üzenetére
Nem szombat? És nem délután?
Szombat délután általában mindenki ráér?
Besegítek egy kicsit HOBO kollégának!
Írjátok meg holnap a futamig (PÜ-ben), hogy kinek mikor lenne jó! Az alábbi formátumban várom, utána összesítem!
1. hétköznap: milyen napokon, hány órától?
2. hétvégén: szombat v vasárnap, mikortól?
-
werszomjas
addikt
Nekem sajna a vasárnap 8óra nem jó, szóval én akkor csak szerdán leszek
-
giigz
veterán
Azt ertse meg mindenki (mint irtam is az elobb), MINDIG LESZ OLYAN, AKI NEM TUD INDULNI. Van akinek lost connection, van aki nem tud jonni, van akinek kimaradas lesz a netben, van akinek lefagy a jatek, stb. stb.
Regebben is mondva lett, hetkoznap egy futam, hetvegen egy futam...
Aki nem jon, az kevesebb pontot szerez, es kesz. -
ftomi74
tag
válasz
hermanyi #6118 üzenetére
Heti egy is fárasztó, ha valaki készülni szeretne a versenyekre, és 1 időpontot sem lesz könnyű találni, ami mindenkinek jó, nemhogy 2-t. Ha minden versenyről hiányzik a fél csapat az nem túl lelkesítő.
A megbeszélős módszer sem fog működni szerintem, (még külön topik sincs hogy ne sikkadjanak el a hozzászólások) jobb lett volna az előre megadott időpont, és akkor mindenki úgy jelentkezik, hogy tudja részt tud-e venni vagy sem a versenyeken. Most ha lesz több különböző időpont, melyikünk dönti el hogy ki ne tudjon jönni?
-
MC HOBO
aktív tag
OK, srácok, nem muszáj indulni.
Akinek nem tetszenek a feltételek, ... (no comment)
Nem fogom magam ismételgetni, szerintem a LIGA SZABÁLYOK egyértelműek, betartásuk mindenkire nézve KÖTELEZŐ!!!
Részemről a dolog LEZÁRVA, holnap START, aki bújt, aki nem...
-
giigz
veterán
Ha hetente egy verseny lenne, akkor szerintem tul lassu lenne az egesz liga menete. Hetente ket verseny az idealis, igy is 2 honap lesz kb.
Hetkoznap es hetvegen 1-1 verseny. Biztos sok hianyzo lesz, de ez egyertelmu, nem erhet mindig mindenki ra. -
pepusos
senior tag
válasz
werszomjas #6122 üzenetére
"Gondolom nem ugyan azon pálya, akkor van aki csak minden 2. pályán tud majd menni ha esetleg nem jó neki az időpont?"
Szerintem így gondolta HOBO, igen.
-
werszomjas
addikt
válasz
MC HOBO #6115 üzenetére
Amennyiben az Assist ON liga nem telne meg, lehet menni oda is?
Ha igen írj majd be
Assit ON-ba autó:
Williams
Team-Lotus
Force IndiaAmi marad
De ez a heti két verseny hogy van?
Gondolom nem ugyan azon pálya, akkor van aki csak minden 2. pályán tud majd menni ha esetleg nem jó neki az időpont?
-
pepusos
senior tag
A heti kettő azért lett kitalálva szerintem, hogy azoknak is legyen esélye indulni aki hétköznap ér rá, és azoknak is akik csak hétvégén. De lehet rosszul gondolom...
-
MC HOBO
aktív tag
Tisztelt Liga-pilóták!
Az Assist OFF!--Ligában 5 (öt!), az Assist ON!-Ligában 3 (három!) ember nem küldött csapat-igényt, vagy amit küldött, az nem elegendő...
Ezért úgy döntöttem, hogy nem várunk tovább SENKIRE, a LIGA holnap (2011.12.07.) indul.
Aki ma estig visszajelez, az indulhat, aki nem, azt kiveszem a listából és így járt...A ligákon belüli futamokat egymás között beszéljétek meg, minimum heti két verseny legyen! Lehetőleg egyet hétköznapra, egyet pedig hétvégére tervezzetek, hogy mindenkinek beleférjen a napirendjébe!
(Ha ez így nem OK, akkor én is kiírhatom az időpontokat, de ez a legkevésbé szerencsés: szerda és vasárnap 20:00-ás kezdés...)
---------------------------------------------
Felhívás:
Várom azon Fórumtársam jelentkezését, aki besegítene a Ligák lebonyolításában, az eredmények összesítésében és publikálásában!
A jelentkezőnek hozzáférést biztosítunk a GoCompete! oldal szerkesztéséhez, Adminisztrátori joggal. Kérem, az jelentkezzen, aki tényleg be tudja vállalni és lelkiismeretesen hajlandó segíteni!
Jelentkezés privátban itt, vagy az oldalon!Előre is köszönöm!
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #6108 üzenetére
Amióta megvan azotta benne ez a kamera nézet vagyis nem ez hanem amit használok és ez tegnap jött elő és csak a Force Indiánál
-
pepusos
senior tag
válasz
karilla88 #6112 üzenetére
Erre gondoltam én is, itt fogtam meg a falat még a SC alatt
Ez meg a Szabolcs mindent elkövet de hiába videó
-
karilla88
tag
Tessék uraim
esti 20%-os hungaroring
Főszereplők:
HUN Adrian24
shikaree84
StarDirt2 -
GuruZone
őstag
50%-os Montreal, 1:09-es pole, 3. kör, SC, Safety Car-nak nekimentem hátulról, DSQ
-
csgeri80
csendes tag
Szia HOBO! Légyszi írj be shikaree mellé a mercibe,ha lehetséges.Ha nem akkor:
2.Red Bull
3.WilliamsJelenleg a Force I van beírva, azt szeretném módosítani, ha lehet.
Köszi
-
hermanyi
addikt
Na valakinek ILYEN problémája volt már?
-
válasz
bendeguz76 #6096 üzenetére
Üdvözlet Neked is
. Remélem nem lesz leharapva a fejem, ha a nem szerzek elég pontot a csapatnak...
-
GuruZone
őstag
én Lotus-Renault-t választok (Liga)
-
ftomi74
tag
fagy53, Motion: Kössz!
-
bendeguz76
aktív tag
jöjjön aki akar gyakorolni egy 50%-os australiát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest