Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karajev7
tag
1167924775
-
Karajev7
tag
Na engem is megcsapott a live villáma. Idoméron is meg most is. KUKA..
-
Karajev7
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nem szégyen az ha valaki néha elméri a féktávot!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Karajev7
tag
Hát ez nem jott ossze nekem. Idoméron feltartottak minden korben. Versenyen meg buntetést kaptam mert giigz10 lelokott a vagy 10x a pályárol, és meég én kaptam áthajtásost. pff Na meg a végén Guru, az nem volt szép! Nem egyszer volt már hogy az egyenesekben melletted haladok hogy majd elmegyek, letursz a pályárol. De igaz, nekem nem szabad szolni. Kérjetek elnézést és el van intézve. Legkozelebb én is igy csinálom. elnézést elore is!
-
Karajev7
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Miért, Verebes István magyar hangja jobb lenne?

-
Karajev7
tag
Beragadtunk?

-
Karajev7
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nálunk esett az eso..

-
Karajev7
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
idoméron én hanyadik lettem? Mert én ugy tudom h 3., aztán meg a 6. helyrol indultam.

-
Karajev7
tag
Tegnap tényleg fel voltam háborodva, mert nem egyszeru verseny volt, hanem a bajnokság kezdete. Mint egy kisgyerek, ugy vártam, lemondtam a fontosabb programom azért h ideuljek és versenyezzek.
Ugy gondolom csak az Ausztrál pálya az ahol nyerni tudtam volna, de nem jott ossze.
Lehet tulreagáltam a dolgot Jim74-el, ezért elnézést kérek, és nem akarom h a jovoben miattam ne álljon rajthoz, mert akkor már nekem se lesz kedvem az egészhez.
A továbbiakban majd igyekszek nem bele élni magam ennyire, és a forum offolás helyett is találtam valami mást ahol levezethetem a duhomet. [link]
Béke
-
Karajev7
tag
"téged minősít" Ezt a szoveget a VVbol a Jerzy-tol tanultad?!
Azért nem érted a reakciomat, mert látszik h téged annyira nem porget fel az f1. Elhiszem h jó nézni a Tv-ben, ahogy száguldoznak az autok, és te is szeretnél ugy menni.
én is szeretem a focit, de nem játszok, mert nem tudok. Az meg h felrugjak pár játékost, az nem ok. Probálj ki valami más játékot, lehet az jobban megy [link] Vagy ha még is ugy dontesz h f1ezel, akkor légyszives máskor ne elém gyere be a fűrol. Remélem mostmár elégedett vagy. Es mégegyszer elnézést hogy olyan paraszt modon irtam. -
Karajev7
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
De igen, azt is választottam, de valamiért a wiliamset adta

-
Karajev7
tag
Az ugy volt, h a célegyenesben jobbrol eloztem Karillat, drs bekapcs, o meg hirtelen jobbra huzta a kormányt egy picit, egy csoppet hozzám ért és már repultem is szanaszét. Aztán nagynehezen feljovok a 3. helyre ez a Jim vagy ki meg a 3as kanyarban lemegy a fure, azt hittem elenged, de nem! Bejott elém, én meg telibe nekimentem, kipordultem.. nem-e hogy kiakadtam! Más is ugyan igy reagálna. Szerintem Jim nem volt parasztság amit irtam, vissza fogtam magam, de nehogy már neked álljon feljebb! Ha máskor látod a kék zászlot a monitorodon, akkor az azt jelenti hogy takarodj le az utrol!!
-
Karajev7
tag
Ki az a Bence 30? Mit keres a forma1be? Derbyben a helye!!!

-
Karajev7
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
fékezésnél milyen faszán emelkedett a RedBull hátsó része, aztán

-
Karajev7
tag
Engem meg kidobott ez a gyenge a destopra.

-
Karajev7
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Aki lemaratt a probafutamrol, az nem versenyezhet a bajnoksában, vagy mi?
-
Karajev7
tag
En lemaradtam. dolgoztam..
-
Karajev7
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
A pár mp.es szaggatás azért van, mert frissit valamit a géped. Nekem is szokott olyat, de minek csinálja, amikor engem meg se kérdezett!???

-
Karajev7
tag
válasz
shikaree001
üzenetére
Nekem is most jobban tetszik. Azelott a 8éves szomszéd is forma1es pilota volt 50es rankal, most meg nem tud végig menni a pályán.. LOL
-
Karajev7
tag
En valahol itt kezdtem a pályafutásom Lorival egy Tv-n félbevágva, nagyfüstben..

[link] -
Karajev7
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ja, Nálam is szunet volt egy pillanatra, pedig elso voltam.

-
Karajev7
tag
valaki irja már meg h mi az a 6/6 meg 11-11. Meg milyen bug volt eddig? mert én nem tudok rola, csak nyomom a pedált ezerrel, amikor van egy kis idom.

-
Karajev7
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Most akartam vlmit irni, de inkább hagylak. Tudom hogy ez a forma1es játék az életed, ugyh csak igy tovább!

-
Karajev7
tag
Kodlaci! vedd elo és azzal játszál! Az F1 nem neked valo, ne is eroltesd!!

-
Karajev7
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem kell, ha a kormányon nyomod meg a gombot az elején

-
Karajev7
tag
Lorant!!!! Csinálj vlmit a neteddel, mert villogsz mint egy stroboszkop!
-
Karajev7
tag
Valaki kuldhetne auto beállitásokat. Nekem elszállt multkor az f1 és azota nincs meg a save game. Igy meg semmi esélyem, meg versenyezni se nincs kedvem. állitgatásra nincs idom.

-
Karajev7
tag
Az mitol van h mindig amikor elinditom az F1et, be kell állitani a kormányt, és azon a gomboka. Aztán azt irja h elmentve, de HAZUDIK!!!

-
Karajev7
tag
ki se jott a jatek de a csalas mar meg volt. szanalmas..

-
Karajev7
tag
ehhez az f1 hez van magyaritás? esteleg egy linket tud vlki adni az uj patchrol?
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ugy gondolom csak az Ausztrál pálya az ahol nyerni tudtam volna, de nem jott ossze.