Hirdetés
-
7200 - 7101
8564 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPC
tag
Háát srácok én ma örömmel jelentem be ,hogy amit Gaben linkelt Trükk ez fenomenálisan Müködik!!!! Azóta,hogy ezt ugyan így beállítottam, Nem válik le!!!! Csak ajánlai tudom!!!
Ma viszonylag sokat játszottam és nem dobott le pedig nem csináltam meg ezt amit linkeltél. Lehet h csak simán javult a helyzet.
-
Feribacsi555
senior tag
-
gaben82
tag
-
--Lorant--
aktív tag
Háát srácok én ma örömmel jelentem be ,hogy amit Gaben linkelt Trükk ez fenomenálisan Müködik!!!! Azóta,hogy ezt ugyan így beállítottam, Nem válik le!!!! Csak ajánlai tudom!!!
-
HPC
tag
Ilyet se pipáltam még. Rájöttem h ez a játék tud még meglepetéseket okozni
Szitu a következő: bejött a safety car, persze h pont abban a körben áll ki amikor én mennék kereket cserélni. Safety car elindul a boxban természetesen gyök 2-vel én direkt nem a seggében megyek utána de ez sem segített. Amint a gép átvette az irányítást a boxban utolértem és bumm neki mire a "jutalmam" fekete zászló lett. 
-
Unbaised-Ben
senior tag
Kitartás, nézz utána fórumokon ha itt nem tudja senki miért nem ment a játékod. Már kezdtelek hiányolni 2010óta nem is láttalak Pályán!

Kösz, de eddig nem sok sikerrel jártam, és nem véletlen nem láttok a pályán, ez a játék el van rontva, összefosott szar az egész, nincs is kedvem vele játszani.
-
moronso
csendes tag
Hobót keresem kérdésemmel.A már meglévő asist on ligához tudnék csatlakozni? A pontok nem annyira fontosak,inkább egy jó közösségben szeretnék veletek együtt hódolni F1 szeretetemnek.Boldog karácsonyt kívánok minden fórumozónak! Üdv

-
willike71
tag
Assist OFF-osok FIGYELEM:
December 26.-ára, hétfőre este 21:00-ra szeretnénk szervezni egy mikro bajnokságot!
All assist OFF
All sim. ON, kivéve Collision - OFF
Q nélkül, rajtrács az online rang fordított sorrendjében (ez a 2. versenytől már az előző verseny végeredményét veszi alapul, és annak a fordítottjával indul a köv.)
3 körös versenyek, az egész évad sorban egymás utánAki jönne, vegyen fel ismerősnek (már akinek még nem vagyok felvéve
) és nyomjunk egy ilyen kis érdekes bulit karácsony alkalmából.Gamertagom: willike71
werszomjas-nak is szólhattok itt a karácsonyi futam miatt (ő sűrűbben megtalálható itt, mint én), aztán ő is be tud hívni minden kollégát!

-
willike71
tag
Assist OFF-osok FIGYELEM:
December 26.-ára, hétfőre este 21:00-ra szeretnénk szervezni egy mikro bajnokságot!
All assist OFF
All sim. ON, kivéve Collision - OFF
Q nélkül, rajtrács az online rang fordított sorrendjében (ez a 2. versenytől már az előző verseny végeredményét veszi alapul, és annak a fordítottjával indul a köv.)
3 körös versenyek, az egész évad sorban egymás utánAki jönne, vegyen fel ismerősnek (már akinek még nem vagyok felvéve
) és nyomjunk egy ilyen kis érdekes bulit karácsony alkalmából.Gamertagom: willike71
-
werszomjas
addikt
Aki ma gurulni szeretne szervezett körülmények között:
Ma este 21:00
Korea
50%
All Assist OffAki szeretne jönni majd szóljon és behívom 9 előtt pár percel.
Ha a LIVE is úgy akarja

-
--Lorant--
aktív tag
Sziasztok, lassan ott tartok, hogy kidobom az ablakon a játékot, tokostul, mindenestül, egyszerűen nem értem, miért nem képest menteni ez a szar. Javításban nem sikerült kijavítani ezt sem? K*rvára idegesítő az, hogy ha van egy kis szabadidőm a játékra, azt is b*szhatom, hihetetlenül szánalmas az, amit a codemasters csinál, de lehet, hogy csak én vagyok maximalista, de lassan darabokra lesz törve a cd...

Kitartás, nézz utána fórumokon ha itt nem tudja senki miért nem ment a játékod. Már kezdtelek hiányolni 2010óta nem is láttalak Pályán!

-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, lassan ott tartok, hogy kidobom az ablakon a játékot, tokostul, mindenestül, egyszerűen nem értem, miért nem képest menteni ez a szar. Javításban nem sikerült kijavítani ezt sem? K*rvára idegesítő az, hogy ha van egy kis szabadidőm a játékra, azt is b*szhatom, hihetetlenül szánalmas az, amit a codemasters csinál, de lehet, hogy csak én vagyok maximalista, de lassan darabokra lesz törve a cd...

-
hermanyi
addikt
-
fess
őstag
-
hermanyi
addikt
Szép a fényezés ,a lentebbi 18 as linked is elég pofás .
Amiért írok az a kamera nézeted neked nem csinál bugot ? Force india és Ferrari ? -
Steady74
addikt
Sziasztok,
Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek!

-
--Lorant--
aktív tag
És csodálkozol hogy ledob a Live?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Catalunya ASSIST OFF esős időmérő eredménye: [link] HRT első sor

Ezt ma azaz most kezdtem el, nem fogok mindent.....nem vagyok CM
de ha egyszer rátalállok a pitgirl-re
olyanok fognak a paddockba áldogálni h ...............

JÓccakát,én nyugovóra térek mostmár. BB
-
Motion_Blur
félisten
18-as karika Jó móka ,időigényes ha mindent kicseréllek,de élvezetesebbek lesznek a futamok

És csodálkozol hogy ledob a Live?
Catalunya ASSIST OFF esős időmérő eredménye: [link] HRT első sor

-
--Lorant--
aktív tag
-
Sanya595
senior tag
Anélkül nem tudok vezetni
,de nem azért tettem fel a képet...... 
Akkor már mért nem "kalocsai" minta...
-
--Lorant--
aktív tag
18-as karika Jó móka ,időigényes ha mindent kicseréllek,de élvezetesebbek lesznek a futamok

-
--Lorant--
aktív tag
Mi ez a szamárvezető? Vagy csak sok volt a pálesz és nem látsz?

mod: igen, látjuk a spéci festést az autón
Anélkül nem tudok vezetni
,de nem azért tettem fel a képet...... 
-
Motion_Blur
félisten
Mi ez a szamárvezető? Vagy csak sok volt a pálesz és nem látsz?

mod: igen, látjuk a spéci festést az autón
-
--Lorant--
aktív tag
Használd a tudásbázist!

,de lehet csak valami progi küldözgeti ezt az üzit, sőt szerintem biztos! -
Motion_Blur
félisten
Tisztelt én!
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett az Xbox Ügyfélszolgálattal.
Kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal munkaido alatt, illetve kérjük, használja online tudásbázisunkat! Ehhez tartózó linket az e-mail alján találhatja.
A kellemetlenségért elnézését kérjük.
Üdvözlettel:
Eszter
Xbox Support
Online segítségnyújtással, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a [YBoX] oldalra.
Tudta-e, hogy konzolját online regisztrálhatja, szervízt rendelhet és a javitás állapotát nyomon követheti az interneten? Kérjük látogasson el a [Xbox] oldalra
Telefonálni azért nem fogok,mert annyit nem ér a játék

Használd a tudásbázist!

-
--Lorant--
aktív tag
Tisztelt én!
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett az Xbox Ügyfélszolgálattal.
Kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal munkaido alatt, illetve kérjük, használja online tudásbázisunkat! Ehhez tartózó linket az e-mail alján találhatja.
A kellemetlenségért elnézését kérjük.
Üdvözlettel:
Eszter
Xbox Support
Online segítségnyújtással, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a [YBoX] oldalra.
Tudta-e, hogy konzolját online regisztrálhatja, szervízt rendelhet és a javitás állapotát nyomon követheti az interneten? Kérjük látogasson el a [Xbox] oldalra
Telefonálni azért nem fogok,mert annyit nem ér a játék

-
--Lorant--
aktív tag
Hja! Valami nagyon nem stimmel most megint, fenn vagyok már egy ideje Karillával futottunk egy 50% ,utána Gaben és Wixennel 3x 20% és semmi szkadás, pedig írkafirkáltam is közbe ,már majdnem rajzoltam is ,hátha megszakad de semmi!!! Nem tudom most miért nem sz@rik a LIVE,de ha bezzeg bajnoki van akkor tuti! Bocs Wixen és Gaben ,hogy angolosan távoztam,előbb az egyik lökött ki majd a másik Brazil. utána meg egy boxutca áthajtásos ezt követte a kizárás
, ezt megelőzően jó meccsek voltak ma

-
Steady74
addikt
-
hermanyi
addikt
-
werszomjas
addikt
-
Motion_Blur
félisten
Ez teljesen random megy, aki éppen online van azt meghívjuk és toljuk neki. Mondjuk most szerintem egy kicsit ez a téma is pihen amíg szar a Live

Szingapúr TT találtam most ki magamnak, holnap délig jön a setup + a videó

-
Steady74
addikt
-
bady5000
csendes tag
ha van hely szívesen megyek.Azt hol tudom megnézni,hogy hol? mikor? stb.
-
giigz
veterán
-
bady5000
csendes tag
liga versenyeken kívül nem szoktatok versenyezni?
-
bady5000
csendes tag
arra én is

-
Motion_Blur
félisten
1167907408
kíváncsi leszek a válaszra...
-
bady5000
csendes tag
1167906833 én ilyet kaptam

-
--Lorant--
aktív tag
Legjobb lenne ha mindenki írna nekik, mert egységben az erő! Ha még hiszünk az ilyesmibe(kellene) De nem írtam semmit mert ez is büntetendő,...Köznyelven Buzdítom az embereket.
Megyek oszt játszok,míg rá nem unok a disconektre -
bady5000
csendes tag
lehet a DA VINCI-kód?!
-
hermanyi
addikt
Megírtam a panaszlevelet, és kaptam egy ilyet 1167905683 Nem tudom mit jelent,de majd kiderül ha válaszolnak.
Ez a számsor a panaszosok száma akik a sz@rság miatt írnak ,de ha megfigyelted ök sem teljesen hülyék "Adatainak védelme érdekében, kérjük, semmilyen elérhetőségi adatot ne tartalmazzon a válasza."
-
Motion_Blur
félisten
Megírtam a panaszlevelet, és kaptam egy ilyet 1167905683 Nem tudom mit jelent,de majd kiderül ha válaszolnak.
Rendelési azonosítónak tűnik

-
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
Szerintem próbáld meg itt:
Írd le nekik konkrétan, hogy mi a gond, és ha nem kompetensek megválaszolni a levelet, akkor továbbítsák az illetékeseknek.
Épp most találtam rá én is
Magyarul írjak ugye? vagy Héberül? vagy googleba fordítom english-re ? -
Jim74
nagyúr
Nem tudja véletlenül valaki, milyen emailcímre kell írni a LIVEs bácsiknak? Meg kérdezném,miért van az hogy állandóan mikor beindítom a f1et nem hogy rámenne a Livera,hanem rögtön disconnectol! Valamit csak válaszolnának! De én már nem birom tovább szó nélkül!
Szerintem próbáld meg itt:
Írd le nekik konkrétan, hogy mi a gond, és ha nem kompetensek megválaszolni a levelet, akkor továbbítsák az illetékeseknek.
-
--Lorant--
aktív tag
Engem is így fogad a játék. Kíváncsi lennék hogy ez mennyire globális probléma. Eddig úgy tűnik hogy nincs tömeges "sírás" az ügyben

Mert mindenki olyan f@szagyerek,hogy halgat! Vagy befogják a száját, hogy ezért vagy azért ne írjunk. Nekem megéri a kockázatot, így hasznavehetetlen a játék, ennyi fáradságot vennék magamon,hogy megérdeklődjem az okát! ők adjanak választ a témára.... csak hova kell írni?
-
Motion_Blur
félisten
Nem tudja véletlenül valaki, milyen emailcímre kell írni a LIVEs bácsiknak? Meg kérdezném,miért van az hogy állandóan mikor beindítom a f1et nem hogy rámenne a Livera,hanem rögtön disconnectol! Valamit csak válaszolnának! De én már nem birom tovább szó nélkül!
Engem is így fogad a játék. Kíváncsi lennék hogy ez mennyire globális probléma. Eddig úgy tűnik hogy nincs tömeges "sírás" az ügyben

-
bady5000
csendes tag
ahogy eddig csinálták a dolgokat,szerintem rögtön a kukába landolna.
-
--Lorant--
aktív tag
-
bady5000
csendes tag
szkálidá szkálidá szkálidá szkálidá
xDDDDD

-
ftomi74
tag
-
--Lorant--
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
-
bady5000
csendes tag
Te jó ég! akkor palik nem is nagy szám ,
Na nem tudom,nem várnám annyira ,vagy hang off-ba nézném az f1 et, ekkora bal..szokat. Vagy lehet tényleg ez kell a forma1be csak palik már megöregedett. a fiatalságé a jövő,remélhetőleg!nem voltak szimpik a japók ?

-
--Lorant--
aktív tag
Te jó ég! akkor palik nem is nagy szám ,
Na nem tudom,nem várnám annyira ,vagy hang off-ba nézném az f1 et, ekkora bal..szokat. Vagy lehet tényleg ez kell a forma1be csak palik már megöregedett. a fiatalságé a jövő,remélhetőleg! -
Jim74
nagyúr
Palik for President
(ez persze csak vicc volt....) -
bady5000
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=8Aznkz3Bglg&feature=player_embedded ez a zsííír

-
bady5000
csendes tag
vissza Palikot

-
--Lorant--
aktív tag
de szépek is voltak azok az idők [link]

amikor még a dupla DNF is alap volt a mekiknél
Azt sajnálom,hogy abba az időbe nem lehetett F1 közbe írogatni nekik ,adtam volna a szájának. (de ,hogy ténylegesen mit csináltak a motrokkal az valami fogalom)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommentátor,nem semmi -
Motion_Blur
félisten
Csak Palik neee! Az mindenkit felülmult ,,,,nem kommentátor volt hanem SZurkoló! Bazinagy szurkoló! fuuu azok az évek, Legszívesebben Bevartam volna sokszor a száját!
de szépek is voltak azok az idők [link]

amikor még a dupla DNF is alap volt a mekiknél
-
--Lorant--
aktív tag
-
ftomi74
tag
Waltert, Wébert csípem, Czollnert megszoktam, de a Palikot sose halljam újra F1-et közvetíteni!

-
--Lorant--
aktív tag
Csak Palik neee! Az mindenkit felülmult ,,,,nem kommentátor volt hanem SZurkoló! Bazinagy szurkoló! fuuu azok az évek, Legszívesebben Bevartam volna sokszor a száját!
-
giigz
veterán

Ping nagyon magas...
(#7132) Motion_Blur: Czollner az olyan kis béna, aggódó, lehetett rajta nevetni. Walter Csaba iszonyatosan ért a dolgokhoz, ő szakmailag ott volt. Nekem szimpatikus banda volt, ez van.

-
Motion_Blur
félisten
"Az a banda nekem nagyon szimpatikus volt, Czollner, Walter, Szabó Róbert,"
ugye csak viccelsz?

ftomi74: jaja a HD + a Dolby hang azért kárpótol + ha lesz majd szabadedzésekre stream..
álmodik a nyomor.. 
-
giigz
veterán
Egyedül?
Az RTL mi a jó szarért adta át a jogot? Az a banda nekem nagyon szimpatikus volt, Czollner, Walter, Szabó Róbert, Wéber Gábor, és még régebben ugye Palik! Gyulai Balázs kritikán aluli volt, egyszerűen nevetséges.

-
Motion_Blur
félisten
-
ftomi74
tag
Mezei Dániel lesz a kommentátor az F1-es közvetítéseken

-
HPC
tag
-
HPC
tag
És mi lenne ha az időpontot tolnánk el?
Délutánra mondjuk? (Késő estét nem mondom, mert sokan ugye nem tudnak fent maradni)
De lehet délután nincs még akkora tömeg a LIVE-on.
Bár részemről mind1, remélem mókafutamokat azért majd futunk

Holnap pl: 21:00 - Korea - 50% - All Assist Off
Aki szeretne jönni majd szóljon és behívom

Illetve lesz egy rendhagyó karácsonyi futam:
willplay 3 laps Christmas Championship
2011. december 26. (HÉTFŐ) este 21:00
Verseny beállítások:
- 3 körös championship az összes pályával sorban egymás után
- Rajtsorrend: fordított online rang (második versenytől az előző verseny végeredménye a mérvadó)
- Kvalifikáció nélkül
- minden szimuláció ON, kivéve: Collision: OFF (nem érintik az autók egymást, tehát át lehet menni a másik autóján) (ez még nem biztos, lehet hogy ON lesz)
- minden assist OFFAki szeretne erre is lehet jönni, jó buli lesz, ilyet még úgysem csinált senki, néhány óra alatt VB-ot avatunk

Ez a 3 körös bajnokság érdekesnek hangzik ilyet még nem csináltam úgy h beneveznék.

-
giigz
veterán
Úgy látom jól döntöttem, hogy tegnap a bulizást választottam F1 helyett.
LIVE... 
-
ЯΞD
senior tag
Délutánra mondjuk? (Késő estét nem mondom, mert sokan ugye nem tudnak fent maradni)

Verseny beállítások:
- Rajtsorrend: fordított online rang (második versenytől az előző verseny végeredménye a mérvadó)
- Kvalifikáció nélkül
- minden szimuláció ON, kivéve: Collision: OFF (nem érintik az autók egymást, tehát át lehet menni a másik autóján) (ez még nem biztos, lehet hogy ON lesz)
- minden assist OFFAki szeretne erre is lehet jönni, jó buli lesz, ilyet még úgysem csinált senki, néhány óra alatt VB-ot avatunk

ok rendben.
-
werszomjas
addikt
-
ЯΞD
senior tag

Verseny beállítások:
- Kvalifikáció nélkül

Szia! Én a Koreaira jönnék. igaz még erősen gyakorló vagyok főleg all assist off-ba de mindenképpen ott lennék.
-
ftomi74
tag
Tisztelt Liga-pilóták!
Az elmúlt néhány nap szomorú és aggasztó tapasztala azt diktálja, hogy szüneteltessük egy időre a liga-futamokat, mivel ennek így tényleg nem sok értelme van.
Megvárjuk, míg rendeződik a helyzet (ha rendeződik egyáltalán) és akkor idítjuk újra a bajnokságot, ha megbízható lesz a hálózati kapcsolat is.
Az utolsó két "futam" eredményeit töröljük és Istanbul-lal folytatjuk.Addig is mindenki tud karácsonyozni, szilveszterezni és persze gyakorolni... :-P
Tehát: A PH!-Liga remélhetőleg januárban folytatódik: Istanbul
Megértéseteket Köszönjük!

GoCompete!

-
ftomi74
tag
-
werszomjas
addikt
Tisztelt Liga-pilóták!
Az elmúlt néhány nap szomorú és aggasztó tapasztala azt diktálja, hogy szüneteltessük egy időre a liga-futamokat, mivel ennek így tényleg nem sok értelme van.
Megvárjuk, míg rendeződik a helyzet (ha rendeződik egyáltalán) és akkor idítjuk újra a bajnokságot, ha megbízható lesz a hálózati kapcsolat is.
Az utolsó két "futam" eredményeit töröljük és Istanbul-lal folytatjuk.Addig is mindenki tud karácsonyozni, szilveszterezni és persze gyakorolni... :-P

GoCompete!

Verseny beállítások:
- Kvalifikáció nélkül

-
Motion_Blur
félisten
Tisztelt Liga-pilóták!

GoCompete!
Megértem, de egyben szomorú is vagyok mert ez azt jelenti hogy nem tudom sajnos végig csinálni a bajnokságot

-
Đusty
addikt
Tisztelt Liga-pilóták!

GoCompete!
Szomorú, mert hát pont ilyenkor érnék rá igazán, utána már ritkábban.
Marad a funrace. -
MC HOBO
aktív tag
Tisztelt Liga-pilóták!

GoCompete!
-
fess
őstag
-
--Lorant--
aktív tag
Én is kiváncsi vagyok,de nagyon, ugy hogy be is állítottam, Teszt indul,igaz ezt ligán volna értelme próbálni......Másnál bejött?
-
Feribacsi555
senior tag
-
zsotesz81
senior tag
-
--Lorant--
aktív tag
Beírsz nekik, hogy szar a live, azt visszaírják, hogy akkor prémiumozzál és akkor biztosítják a jó live-ot...
Adnék én nekik prémiumot [link]
-
HPC
tag
-
Feribacsi555
senior tag
-
gaben82
tag
-
zsotesz81
senior tag
Van enne a szar live-nak valami support e-mail címe, ahova lehet panaszlevelet írni?
-
makkai
aktív tag
Bocsi, ha néhol kicsit kemény voltam, de most élveztem a védekezést!

-
karilla88
tag
-
pepusos
senior tag
Én is így láttam, annyi különbséggel, hogy nem csak úgy eléd kerültem, hanem mindig visszaelőztelek

karilla: ezek szerint megint laggoltam?! Reméltem hogy megoldódott, de ezek szerint mégsem

-
karilla88
tag
-
--Lorant--
aktív tag
de nem lehetne egy 7 szünet? nem is tudom miért nem értük ezt már fel előbb? vagy még most sem ??? én kiveszem a szabit jövő szerdán leszek a ligába! online leszek ha lefekszik a jó nép,akkor már nem dob le

-
ftomi74
tag
Amúgy nem kell ráparázni, hogy szar a LIVE, biztos jobb lesz az ünnepek után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7200 - 7101
8564 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Energiaital topic
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Nitro ANV16-41 15.6" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe SSD magyar vbill gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szitu a következő: bejött a safety car, persze h pont abban a körben áll ki amikor én mennék kereket cserélni. Safety car elindul a boxban természetesen gyök 2-vel én direkt nem a seggében megyek utána de ez sem segített. Amint a gép átvette az irányítást a boxban utolértem és bumm neki mire a "jutalmam" fekete zászló lett. 

) és nyomjunk egy ilyen kis érdekes bulit karácsony alkalmából.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, ezt megelőzően jó meccsek voltak ma

álmodik a nyomor..