- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPC
tag
válasz
--Lorant-- #7196 üzenetére
Ma viszonylag sokat játszottam és nem dobott le pedig nem csináltam meg ezt amit linkeltél. Lehet h csak simán javult a helyzet.
-
giigz
veterán
válasz
--Lorant-- #7196 üzenetére
Akkor folytatódhat a bajnokság is!
-
--Lorant--
aktív tag
Háát srácok én ma örömmel jelentem be ,hogy amit Gaben linkelt Trükk ez fenomenálisan Müködik!!!! Azóta,hogy ezt ugyan így beállítottam, Nem válik le!!!! Csak ajánlai tudom!!!
-
HPC
tag
Ilyet se pipáltam még. Rájöttem h ez a játék tud még meglepetéseket okozni
Szitu a következő: bejött a safety car, persze h pont abban a körben áll ki amikor én mennék kereket cserélni. Safety car elindul a boxban természetesen gyök 2-vel én direkt nem a seggében megyek utána de ez sem segített. Amint a gép átvette az irányítást a boxban utolértem és bumm neki mire a "jutalmam" fekete zászló lett.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #7188 üzenetére
Kösz, de eddig nem sok sikerrel jártam, és nem véletlen nem láttok a pályán, ez a játék el van rontva, összefosott szar az egész, nincs is kedvem vele játszani.
-
--Lorant--
aktív tag
-
moronso
csendes tag
Hobót keresem kérdésemmel.A már meglévő asist on ligához tudnék csatlakozni? A pontok nem annyira fontosak,inkább egy jó közösségben szeretnék veletek együtt hódolni F1 szeretetemnek.Boldog karácsonyt kívánok minden fórumozónak! Üdv
-
willike71
tag
Assist OFF-osok FIGYELEM:
December 26.-ára, hétfőre este 21:00-ra szeretnénk szervezni egy mikro bajnokságot!
All assist OFF
All sim. ON, kivéve Collision - OFF
Q nélkül, rajtrács az online rang fordított sorrendjében (ez a 2. versenytől már az előző verseny végeredményét veszi alapul, és annak a fordítottjával indul a köv.)
3 körös versenyek, az egész évad sorban egymás utánAki jönne, vegyen fel ismerősnek (már akinek még nem vagyok felvéve
) és nyomjunk egy ilyen kis érdekes bulit karácsony alkalmából.
Gamertagom: willike71
-
werszomjas
addikt
Aki ma gurulni szeretne szervezett körülmények között:
Ma este 21:00
Korea
50%
All Assist OffAki szeretne jönni majd szóljon és behívom 9 előtt pár percel.
Ha a LIVE is úgy akarja
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #7187 üzenetére
Kitartás, nézz utána fórumokon ha itt nem tudja senki miért nem ment a játékod. Már kezdtelek hiányolni 2010óta nem is láttalak Pályán!
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, lassan ott tartok, hogy kidobom az ablakon a játékot, tokostul, mindenestül, egyszerűen nem értem, miért nem képest menteni ez a szar. Javításban nem sikerült kijavítani ezt sem? K*rvára idegesítő az, hogy ha van egy kis szabadidőm a játékra, azt is b*szhatom, hihetetlenül szánalmas az, amit a codemasters csinál, de lehet, hogy csak én vagyok maximalista, de lassan darabokra lesz törve a cd...
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #7174 üzenetére
Szép a fényezés ,a lentebbi 18 as linked is elég pofás .
Amiért írok az a kamera nézeted neked nem csinál bugot ? Force india és Ferrari ? -
Steady74
addikt
Sziasztok,
Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
-
Karajev7
tag
1167924775
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7180 üzenetére
Ezt ma azaz most kezdtem el, nem fogok mindent.....nem vagyok CM
de ha egyszer rátalállok a pitgirl-re
olyanok fognak a paddockba áldogálni h ...............
JÓccakát,én nyugovóra térek mostmár. BB
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #7177 üzenetére
És csodálkozol hogy ledob a Live?
Catalunya ASSIST OFF esős időmérő eredménye: [link] HRT első sor -
Sanya595
senior tag
válasz
--Lorant-- #7176 üzenetére
Akkor már mért nem "kalocsai" minta...
-
--Lorant--
aktív tag
18-as karika Jó móka ,időigényes ha mindent kicseréllek,de élvezetesebbek lesznek a futamok
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7175 üzenetére
Anélkül nem tudok vezetni
,de nem azért tettem fel a képet......
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #7174 üzenetére
Mi ez a szamárvezető? Vagy csak sok volt a pálesz és nem látsz?
mod: igen, látjuk a spéci festést az autón
-
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7172 üzenetére
,de lehet csak valami progi küldözgeti ezt az üzit, sőt szerintem biztos!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #7171 üzenetére
Használd a tudásbázist!
-
--Lorant--
aktív tag
Tisztelt én!
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett az Xbox Ügyfélszolgálattal.
Kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal munkaido alatt, illetve kérjük, használja online tudásbázisunkat! Ehhez tartózó linket az e-mail alján találhatja.
A kellemetlenségért elnézését kérjük.
Üdvözlettel:
Eszter
Xbox Support
Online segítségnyújtással, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a [YBoX] oldalra.
Tudta-e, hogy konzolját online regisztrálhatja, szervízt rendelhet és a javitás állapotát nyomon követheti az interneten? Kérjük látogasson el a [Xbox] oldalra
Telefonálni azért nem fogok,mert annyit nem ér a játék
-
--Lorant--
aktív tag
Hja! Valami nagyon nem stimmel most megint, fenn vagyok már egy ideje Karillával futottunk egy 50% ,utána Gaben és Wixennel 3x 20% és semmi szkadás, pedig írkafirkáltam is közbe ,már majdnem rajzoltam is ,hátha megszakad de semmi!!! Nem tudom most miért nem sz@rik a LIVE,de ha bezzeg bajnoki van akkor tuti! Bocs Wixen és Gaben ,hogy angolosan távoztam,előbb az egyik lökött ki majd a másik Brazil. utána meg egy boxutca áthajtásos ezt követte a kizárás
, ezt megelőzően jó meccsek voltak ma
-
bady5000
csendes tag
ha van hely szívesen megyek.Azt hol tudom megnézni,hogy hol? mikor? stb.
-
bady5000
csendes tag
liga versenyeken kívül nem szoktatok versenyezni?
-
bady5000
csendes tag
arra én is
-
Motion_Blur
félisten
1167907408
kíváncsi leszek a válaszra...
-
bady5000
csendes tag
1167906833 én ilyet kaptam
-
bady5000
csendes tag
lehet a DA VINCI-kód?!
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #7154 üzenetére
Ez a számsor a panaszosok száma akik a sz@rság miatt írnak ,de ha megfigyelted ök sem teljesen hülyék "Adatainak védelme érdekében, kérjük, semmilyen elérhetőségi adatot ne tartalmazzon a válasza."
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #7154 üzenetére
Rendelési azonosítónak tűnik
-
--Lorant--
aktív tag
Megírtam a panaszlevelet, és kaptam egy ilyet 1167905683 Nem tudom mit jelent,de majd kiderül ha válaszolnak.
-
válasz
--Lorant-- #7148 üzenetére
Szerintem próbáld meg itt:
Írd le nekik konkrétan, hogy mi a gond, és ha nem kompetensek megválaszolni a levelet, akkor továbbítsák az illetékeseknek.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7150 üzenetére
Mert mindenki olyan f@szagyerek,hogy halgat! Vagy befogják a száját, hogy ezért vagy azért ne írjunk. Nekem megéri a kockázatot, így hasznavehetetlen a játék, ennyi fáradságot vennék magamon,hogy megérdeklődjem az okát! ők adjanak választ a témára.... csak hova kell írni?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Engem is így fogad a játék. Kíváncsi lennék hogy ez mennyire globális probléma. Eddig úgy tűnik hogy nincs tömeges "sírás" az ügyben
-
bady5000
csendes tag
válasz
ahogy eddig csinálták a dolgokat,szerintem rögtön a kukába landolna.
-
--Lorant--
aktív tag
Nem tudja véletlenül valaki, milyen emailcímre kell írni a LIVEs bácsiknak? Meg kérdezném,miért van az hogy állandóan mikor beindítom a f1et nem hogy rámenne a Livera,hanem rögtön disconnectol! Valamit csak válaszolnának! De én már nem birom tovább szó nélkül!
-
bady5000
csendes tag
szkálidá szkálidá szkálidá szkálidá
xDDDDD
-
bady5000
csendes tag
válasz
--Lorant-- #7142 üzenetére
nem voltak szimpik a japók ?
-
Palik for President
(ez persze csak vicc volt....)
-
bady5000
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=8Aznkz3Bglg&feature=player_embedded ez a zsííír
-
bady5000
csendes tag
vissza Palikot
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7137 üzenetére
Azt sajnálom,hogy abba az időbe nem lehetett F1 közbe írogatni nekik ,adtam volna a szájának. (de ,hogy ténylegesen mit csináltak a motrokkal az valami fogalom)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommentátor,nem semmi -
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #7134 üzenetére
de szépek is voltak azok az idők [link]
amikor még a dupla DNF is alap volt a mekiknél
-
--Lorant--
aktív tag
Csak Palik neee! Az mindenkit felülmult ,,,,nem kommentátor volt hanem SZurkoló! Bazinagy szurkoló! fuuu azok az évek, Legszívesebben Bevartam volna sokszor a száját!
-
giigz
veterán
Ping nagyon magas...
(#7132) Motion_Blur: Czollner az olyan kis béna, aggódó, lehetett rajta nevetni. Walter Csaba iszonyatosan ért a dolgokhoz, ő szakmailag ott volt. Nekem szimpatikus banda volt, ez van.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #7129 üzenetére
-
ftomi74
tag
Mezei Dániel lesz a kommentátor az F1-es közvetítéseken
-
HPC
tag
válasz
werszomjas #7119 üzenetére
Ez a 3 körös bajnokság érdekesnek hangzik ilyet még nem csináltam úgy h beneveznék.
-
giigz
veterán
Úgy látom jól döntöttem, hogy tegnap a bulizást választottam F1 helyett.
LIVE...
-
ЯΞD
senior tag
válasz
ok rendben.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Szia! Én a Koreaira jönnék. igaz még erősen gyakorló vagyok főleg all assist off-ba de mindenképpen ott lennék.
-
werszomjas
addikt
válasz
MC HOBO #7116 üzenetére
És mi lenne ha az időpontot tolnánk el?
Délutánra mondjuk? (Késő estét nem mondom, mert sokan ugye nem tudnak fent maradni)
De lehet délután nincs még akkora tömeg a LIVE-on.
Bár részemről mind1, remélem mókafutamokat azért majd futunk
Holnap pl: 21:00 - Korea - 50% - All Assist Off
Aki szeretne jönni majd szóljon és behívom
Illetve lesz egy rendhagyó karácsonyi futam:
willplay 3 laps Christmas Championship
2011. december 26. (HÉTFŐ) este 21:00
Verseny beállítások:
- 3 körös championship az összes pályával sorban egymás után
- Rajtsorrend: fordított online rang (második versenytől az előző verseny végeredménye a mérvadó)
- Kvalifikáció nélkül
- minden szimuláció ON, kivéve: Collision: OFF (nem érintik az autók egymást, tehát át lehet menni a másik autóján) (ez még nem biztos, lehet hogy ON lesz)
- minden assist OFFAki szeretne erre is lehet jönni, jó buli lesz, ilyet még úgysem csinált senki, néhány óra alatt VB-ot avatunk
-
MC HOBO
aktív tag
Tisztelt Liga-pilóták!
Az elmúlt néhány nap szomorú és aggasztó tapasztala azt diktálja, hogy szüneteltessük egy időre a liga-futamokat, mivel ennek így tényleg nem sok értelme van.
Megvárjuk, míg rendeződik a helyzet (ha rendeződik egyáltalán) és akkor idítjuk újra a bajnokságot, ha megbízható lesz a hálózati kapcsolat is.
Az utolsó két "futam" eredményeit töröljük és Istanbul-lal folytatjuk.
Addig is mindenki tud karácsonyozni, szilveszterezni és persze gyakorolni... :-P
Tehát: A PH!-Liga remélhetőleg januárban folytatódik: Istanbul
Megértéseteket Köszönjük!
GoCompete!
-
--Lorant--
aktív tag
Én is kiváncsi vagyok,de nagyon, ugy hogy be is állítottam, Teszt indul,igaz ezt ligán volna értelme próbálni......Másnál bejött?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #7109 üzenetére
Adnék én nekik prémiumot [link]
-
HPC
tag
Itt van az a 10 kör amit sikerült felvennem az off ligáról.
-
zsotesz81
senior tag
Van enne a szar live-nak valami support e-mail címe, ahova lehet panaszlevelet írni?
-
--Lorant--
aktív tag
de nem lehetne egy 7 szünet? nem is tudom miért nem értük ezt már fel előbb? vagy még most sem ??? én kiveszem a szabit jövő szerdán leszek a ligába! online leszek ha lefekszik a jó nép,akkor már nem dob le
-
ftomi74
tag
Amúgy nem kell ráparázni, hogy szar a LIVE, biztos jobb lesz az ünnepek után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest