Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAID
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
LIVE problémára: brazil, német, francia, olasz srácokkal beszéltem a múlt héten LIVE-on, náluk is szar, de nem katasztrofális. Őket is kidobálja néha, de nem nagyon aggódnak miatta. Nekem az első patch óta jó.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Mi itt voltunk egyszer, elég jó pálya, nem rosszak az autók sem.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Csak elő kell vennem még a játékot úgy érzem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
HPC: el ne kiabáld!

-
HPC
tag
Javuló tendenciát mutat a live. (kop-kop...) Az elmúlt pár napban talán egy disconnectet kaptam azt is egyből bejelentkezés után. Be tudtam fejezni egy 50% és egy 75% futamot is.
Mintha gyorsabb is lenne a live azóta. Lehet az is közre játszik h a felére redukáltam a baráti listámat. -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ma 0
tegnap 5
azért nem ment
de éreztem, h meglesz ma, sőt ez is még egy elcseszett kör, 450 körül lehet a vége.(-0.034-et dobtam már el a végén, abból kiindulva). -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Csak meglett!!
hány sör volt benned? 
-
Steady74
addikt
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Úúúúú, hogy szakadjon Rátok az ég
Grat! -
Tibicsoki82
aktív tag
http://kepfeltoltes.hu/120117/inter_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Motion

-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pepivel (

) egyeztetek még, állítólag nagy zsuga gocart-ban 
-
Motion_Blur
félisten
Köszönöm Srácok!

A gokartban természetesen benne vagyok, szóljatok és megyünk!

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is sok sikert kívánok!

...és csatlakoznék a gokart csapathoz is...
...ha lehet. 
-
Motion_Blur
félisten
Köszi srácok, február elején összehozhatnánk

Csak hagyjatok majd nyerni!
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Oooooo.
Sok sikert! 
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tényleg, melyik ország?
Tudsz majd menni F1-es futamra? 
-
forise
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszönöm a linket, megpróbálok akkor regisztrálni.

Egyébként sok sikert a kinti világhoz

-
forise
tag
Sziasztok,
esetleg gyakorlásra pályatölteléknek, "edzőellenfélnek" lehetne még jelentkezni ?
-
werszomjas
addikt
Sztem most adjunk még 1 esélyt mindenkinek, a Hamachival, mivel a kezdeti kedvet a ligától a live vette el

nagyon jó úgy leülni játszani, rászánni az időt, hogy verseny közben kidob, gondolom többen ezért nem jöttek.
Én is volt hogy leültem 7kor, elkezdtem gyakorolni a pályát, 8kor kezdtünk, időmérő lement, verseny kezdődik, a közepén meg ledob, és elcsesztem 2 óra hosszát

ftomi74 téged 75% Assist Off nem érdekelne?? Még van hely, és ott úgy néz ki, a létszám is megvan, és aktív mindenki, tehát ha a technika is úgy akarja a 75%osok biztos, hogy nem fognak elmaradni soha és a létszám is 10 feletti

Heti két alkalom: hétfő és csütörtök este 9 óra!
Az Assist Off 50% viszont már nagyon régóta haldoklik, azzal nem tudom mi lesz, sztem legyen összevonva akkor a két 50%os, és kész, én, ha időm engedi és nincs egyéb dolgom (tegnap tesómért kellett mennem az állomásra azért nem tudtam jönni) akkor fogok jönni mindig, főleg most, hogy nem dobál le senkit

-
Doomgiver
aktív tag
Neee veszekedjetek...
-
ftomi74
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Jól van, akkor én lehetetlenítem el a ligát
Elnézést mindenkitől aki nem járt a versenyekre, most miattam lehet, hogy nem lesz miről hiányozni! -
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Ugyan nem nekem szólt ez a hsz, de nekem is íródhatott volna sajnos. Mentségemre legyen mondva, 1 hónap múlva külföldre költözünk és most minden energiámat oda kell koncentrálnom szóval én teljesen felhagytam a játékkal. Szívem szerint kockulnék tovább és csapatnám tiszta erőből, de most másról kell hogy szóljon az élet.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
ftomi74
üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy köszönjük, hogy még jobban el lehetetleníted az 50% off-os liga működését! Így már tényleg nincs mit filózni rajta, hogy hogyan tovább...
Külön megköszönném még: Azoknak akik ma nem jöttek el, főleg az off-osok!
Külön viccnek érzem, hogy ma 2 ligát összevonva 15-en voltunk. Holott ha összeadjuk a jelentkezőket akkor az eredmény 32 fő. 50%-a nem jelent meg! A 15-ből voltunk vagy 3-an akik fel sem voltak iratkozva.
NO COMMENT...
-
ftomi74
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Én be is fejeztem a ligát a mai nappal, megbízhatatlan emberekkel ez nem működik.
-
norbi0604
aktív tag
de itt tulajdonképpen az assist az mit takarna? úgy értem, hogy ha például OFF, akkor minden létező segítség nélkül kell menni, vagy milyen elven működik ez a dolog?

-
Sanya595
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Hát Én konkrétan a Live miatt léptem vissza az indulástól.
Igy lehet,hogy vissza rakom a gamét és elindulok,mert igazából nincs senki nagyon elhúzva a pontversenyben.
Én Assist On ligába megyek,mert billel tolom. -
Feribacsi555
senior tag
Assist off-osok bemondták az unalmast?
4 aktív versenyző, aminek a fele nem indul? 12 versenyzőből 4? Az kva nagy! Többiek? Ezért csináltuk a ligát? Áhhh... Kész... -
giigz
veterán
Én most akarok belépni Hamachi-ban, és azt írja, hogy a hálózat tele van...
-
MC HOBO
aktív tag
Hello mindenki!

Ma este 8-kor az 50%-os bajnokságok a calaunya-i futammal folytatódnak!
Kérjük, mindenki csatlakozzon a számára megfelelő Hamachi-hálózathoz!
Részletek ITT!!!
GoCompete!

-
giigz
veterán
Ma nem tudok menni sajnos... De már tényleg ez lesz az utolsó alkalom, a többi futamon részt fogok venni!

6 versenyből 4 nullázás az egyébként nem is rossz.

-
Feribacsi555
senior tag
Hahó emberek!!!
Ma este rajtolnak az 50%-os ligák!!!!
Hol vagytok? Jól vagytok? Megvagytok?Hamachival megyünk. ITT megtaláltok mindent!
-
pepusos
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére

-
werszomjas
addikt
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Okk így csináltam.
Benne vagyok a GoCompete 2-ben, illetve a GoLiga 50off 1-ben.

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
75%-os hoz is van. csak az 50-et kell kicserélni 75 re.
Azért lett 1-2 mert egy hálózatba 15-en férnek be!
Ezért először az 1-es hálózatot kell feltölteni, aki meg nem fért bele abba az megy a 2-esbe.GoCompete 1-2 meg a közös játékokhoz lett létrehozva. Ha nem férsz bele a GoCompete 1 be, akkor csatlakozz a GoCompete 2-höz, de nem kell mind a kettőhöz csatlakozni!
-
werszomjas
addikt
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Láttam van GoLiga 50on 1-2 meg GoLiga 50off 1-2
Viszont van egy 75%-os liga is, arra nem kell külön hálózat?
Meg van ugye a GoCompete 1-2 ami korábban lett létre hozva, most akkor melyikhez kell csatlakozni?
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Igen!
-
werszomjas
addikt
Akkor ma este az 50% Assist Off liga igaz már a Hamachin megy majd?
-
pepusos
senior tag
Csak emlékeztetőül írom, mivel már karilla korábban megtette... a holnapi/mai liga futamok nem a live-on, hanem hamachin keresztül lesznek megrendezve, az 50% assist on legalábbis biztosan, a többi ligában nem tudom hogyan döntöttek. Aki még nem tette volna meg, az olvassa, nézze és csinálja meg az itt leírtakat, hogy ne este kelljen vele foglalkozni. Ha valakinek nem tiszta, vagy nem megy, az jöjjön chat-re, valaki mindig van fent aki tud segíteni. Remélem haszontalan volt a comment, mert már réges rég megcsinálta minden érintett. Kezeket a paplan fölé! Üdv!
-
hermanyi
addikt
-
MarcZ
senior tag
Úgy néz ki én is megveszem és beszállok a bizniszbe.

-
Doomgiver
aktív tag
Üdv újra fiatalok
Lenne egy újabb hülye kérdésem. KATT Regelésnél kötelező a live név?
Ezt nem értem pontosan... -
norbi0604
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
de ha a vsync (függőleges képszinkronizálás) be van kapcsolva, akkor a max fps igy is úgy is csak 60 lehet, mivel a monitor képfrissitési frekvenciájánál nem lesz nagyobb (60Hz), tehát ha úgy vesszük 60FPS a felső határ vsyncel, afelett meg úgyse tud többet közölni a monitor a gyakorlatban. Ha viszont nincs vsync kapcsolva és van mondjuk 100 fps a játékban, akkor már nem tudom, hogy a 60Hz és a 100 Fps hogyan viszonyul egymáshoz.
Lényeg a lényeg, hogy akkor legalább a 60 fps kell a multihoz.

Bocs, kicsit hosszú lett.Szerk: az a 35 FPS természetesen DirectX 11-ben értendő ultrán, DX9-be még nem is néztem.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
egyetértek nálam még ha sok minden fut a háttérben és belassulok 70 körülre már észrevehetően zavaró,szerintem 80 vagy a felett a sima a játék online .
más amit észrevettem amióta játszunk hamachin azóta FPS számom is nőt átlag 110-130 körül van de amint Live-n keresztül ez leesik 90-110 közé és a felbontás ugyanúgy ful hd ultra beállításokkal igaz élsimi csak 4X es
-
norbi0604
aktív tag
Még az a kérdésem lenne, hogy a multinál mennyi a minimálisan szükséges FPS, ahol még láthatólag folyamatos a játék (Benchmark teszt alatt, FullHD-ba, minden Ultra-n átlagba 35 FPS-t hozott, az még tudtommal jónak mondható, enmtudom multinál mennyi az ideális érték, állítani kell e a grafikán.

-
hermanyi
addikt
válasz
norbi0604
üzenetére
Igaz tegnapi hsz de ezen az oldalon van és szerepel minden benne amit kérdeztél
Legalábbis a kérdésed megválaszolásához eljuttat
-
norbi0604
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Az utolsó 1 lapot olvastam vissza, ott semmi konkrétum nincs ezért láttam célszerűbbnek inkább megkérdezni újra (először kérdezem ezt), azoktól akik állandó jelleggel járnak ide a topicba, pont azért mivel egybőlk vágja a dolgokat és tud segíteni. Nem aról van szó, hogy nem szeretek keresgélni, csak a fent említett okok miatt egyszerűbbnek láttam ha rákérdezek.

De azért te is be írsz fölöslegesen, ennyi erővel már a megoldásban is segíthettél volna, nem rosszból írom.

De a kérdés még mindid fent áll, szóval akinek nem meg erőltető válaszolni, az segítsen. Köszi.

-
norbi0604
aktív tag
Engem az érdekelne, hogy a hamachi-n keresztüli multit hogyan lehet össze hozni?:d
Látom már itt elég sokan írtak róla és kérdezősködtek, ezért érdekelne engem is.
-
Doomgiver
aktív tag
Akkor nem is tudok csatlakozni a hamacsis ligához?

-
Doomgiver
aktív tag
Lehet egy kis segítségre lessz szügségem

-
Steady74
addikt
Hosszú idő után nyomtam egy nyiott szerós versenyt Monzában. Nem sikerült túl rosszul, de szokni kell még ezt a nézetet.
-
Doomgiver
aktív tag
Virágbolti verzióm van
Gond? 
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Doomgiver
üzenetére
Nembaj, legalább nem én leszek az utolsó
Ha egyáltalán célba érek

Jöhetsz nyugodtan. Itt megtalálsz minket. -
Doomgiver
aktív tag
Itt mindenki kormánnyal tolja vagy van billes is?
( Ha nem probléma csatlakoznék hozzátok viszont nemmegyek még olyan jól billel
) -
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Pedig jó futam volt

Igaz amit utána mentünk jobban tetszett csak annak is 50%-osnak kellett volna lenni
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Hát sajnos nem értem rá este. Meg még nem tettem fel a Hamát.
-
HPC
tag
Én írtam is ide szerintem tegyük meg minél többen csak h érezzék a probléma súlyát.
-
HPC
tag
Majd egy hónap után a CM veszi a fáradtságot h ránézzen a disconnectekre. Hát nem kedvesek?
Bővebben itt. -
Doomgiver
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Közben kiderült hogy mentésprobléma... vihetem előlről a singlet... köszönöm az aktív perceket kedves Codies ..

-
karilla88
tag
sziasztok
aki szeretne továbbra is az 50% on ligában részt venni az sürgősen nézzen fel ide minden segítséget megkap de vasárnap csak a hamacsival rendelkező játékosok tudnak a ligában indulni
(remélem nem vész kárba Feri és Hobo munkája)
üdv kari -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Jaja. Köszi. Jössz te is ligázni hamachival?
(#7513) Doomgiver
Legelsőnek a billentyűzetről való belépést ajánlanám. Nem biztos hogy bejön :S:S -
Doomgiver
aktív tag
Üdv!
Vagy 1 hónapja tolom az F12011 et és hírtelen "bedöglött". Elinditom a játékot bejön minden faszául aztán hírtelen kilép... erre mi a megoldás?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Csak azért írtam, mert igazatok van. Vesszen a LIVE a francba, amikor egy jó csapat összejön. Költsék gyógyszerre, amit lusták voltak fejlesztésre, és ez annak szól, aki a pénzért felelős a CM-nél, nem pedig az "egyszerű" programozónak!

-
Killberk
aktív tag
válasz
polonic
üzenetére
Köszi a választ!
Hát sajnos ez nem túl jó hír. Hozzám jutott egy PC-s példány, amivel összesen ha két órát játszott az illető, aki megvette újonnan, de ennyi játékidő alatt is annyit fagyott, hogy elege lett belőle. Elméletileg live-ra se sikerült beregisztrálni, de erre nem esküszöm meg.
Ha valakit érdekelne Sopronban egy PC-s kiadás bolti ár alatt, akkor közösen meg tudjuk nézni hogy elfogadja-e kódot.
Elnézést, hogy így hirdetem meg itt, de fentiek tükrében nem akarom feltenni apróhirdetések közé.
-
Đusty
addikt
A live-ról le lehet valahogy iratkozni, hogy a kódot új regisztrációval újra fel lehessen használni? Szerintem így lenne korrekt.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Igen, nem ezért vettük a játékot, de a live cserben hagyott minket. De tényleg jobb szenvedni a live-al azért mert nekünk eredeti játékunk van, mintha használnánk azt a módszert ami jó!
Aki nem akar jönni, annak sry, szenvedjen a live-al, mi meg élvezzük tovább a játékot!

-
karilla88
tag
este 9-től ismét teszteljük a hamacsit
gyertek előtte fel a: chat-re
mindenkinek segítünk
(vasárnap már ennek fényében lesz a liga) -
pepusos
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Igen, megvettük, de sz@r a live ahogy van. Ettől függetlenül játszani szeretné(n)k, így marad a hamachi. Még mindig jobb így játszani, mint Való világot nézni...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
NE CSÜGGEDJETEK!
HAMACHI TESZT PARTY CSÜTÖRTÖK ESTE!
CSABÁVAL TESZTELTÜK, JÓNAK TŰNIK ÉS MŰKÖDIK IS!!Amúgy ja csak az a baj, hogy nem ezért fizet az ember annyi pénzt a játékért. Mert akkor maradt volna a warez és az elejétől ott toltuk volna a Hamán.
De sebaj bízva bízunk és reménykedünk, hogy rosszabb már nem jöhet.
-
-
Steady74
addikt
Nekem is szarakszik a LIVE, ledobott 2X. érdekes, hogy az xbox-szal belépve nem csinálja ezt...
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Óra topik
- RAID
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Házimozi belépő szinten
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mintha gyorsabb is lenne a live azóta. Lehet az is közre játszik h a felére redukáltam a baráti listámat.
tegnap 5 
Grat!
...ha lehet. 

Gond?
)