- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
-
7600 - 7501
8564 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
LIVE problémára: brazil, német, francia, olasz srácokkal beszéltem a múlt héten LIVE-on, náluk is szar, de nem katasztrofális. Őket is kidobálja néha, de nem nagyon aggódnak miatta. Nekem az első patch óta jó.
-
Steady74
addikt
-
MC HOBO
aktív tag
Mi itt voltunk egyszer, elég jó pálya, nem rosszak az autók sem.
It can't rain all the time! -
Motion_Blur
félisten
Csak elő kell vennem még a játékot úgy érzem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
HPC: el ne kiabáld!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section -
HPC
tag
Javuló tendenciát mutat a live. (kop-kop...) Az elmúlt pár napban talán egy disconnectet kaptam azt is egyből bejelentkezés után. Be tudtam fejezni egy 50% és egy 75% futamot is.
Mintha gyorsabb is lenne a live azóta. Lehet az is közre játszik h a felére redukáltam a baráti listámat. -
Tibicsoki82
aktív tag
Ma 0
tegnap 5
azért nem ment
de éreztem, h meglesz ma, sőt ez is még egy elcseszett kör, 450 körül lehet a vége.(-0.034-et dobtam már el a végén, abból kiindulva).Kóstold meg, megéri! -
Motion_Blur
félisten
Csak meglett!!
hány sör volt benned?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section -
Steady74
addikt
Úúúúú, hogy szakadjon Rátok az ég
Grat! -
Tibicsoki82
aktív tag
http://kepfeltoltes.hu/120117/inter_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Motion
Kóstold meg, megéri! -
Steady74
addikt
Pepivel (

) egyeztetek még, állítólag nagy zsuga gocart-ban 
-
Motion_Blur
félisten
Köszönöm Srácok!

A gokartban természetesen benne vagyok, szóljatok és megyünk!
Steady74
addikt
-
MC HOBO
aktív tag
Én is sok sikert kívánok!

...és csatlakoznék a gokart csapathoz is...
...ha lehet.
It can't rain all the time! -
Motion_Blur
félisten
Köszi srácok, február elején összehozhatnánk

Csak hagyjatok majd nyerni!
Trihorn
tag
-
Steady74
addikt
-
giigz
veterán
Oooooo.
Sok sikert! 
-
Motion_Blur
félisten
-
giigz
veterán
Tényleg, melyik ország?
Tudsz majd menni F1-es futamra? 
-
forise
tag
Köszönöm a linket, megpróbálok akkor regisztrálni.

Egyébként sok sikert a kinti világhoz

-
Motion_Blur
félisten
-
forise
tag
Sziasztok,
esetleg gyakorlásra pályatölteléknek, "edzőellenfélnek" lehetne még jelentkezni ?
-
werszomjas
addikt
Sztem most adjunk még 1 esélyt mindenkinek, a Hamachival, mivel a kezdeti kedvet a ligától a live vette el

nagyon jó úgy leülni játszani, rászánni az időt, hogy verseny közben kidob, gondolom többen ezért nem jöttek.
Én is volt hogy leültem 7kor, elkezdtem gyakorolni a pályát, 8kor kezdtünk, időmérő lement, verseny kezdődik, a közepén meg ledob, és elcsesztem 2 óra hosszát

ftomi74 téged 75% Assist Off nem érdekelne?? Még van hely, és ott úgy néz ki, a létszám is megvan, és aktív mindenki, tehát ha a technika is úgy akarja a 75%osok biztos, hogy nem fognak elmaradni soha és a létszám is 10 feletti

Heti két alkalom: hétfő és csütörtök este 9 óra!
Az Assist Off 50% viszont már nagyon régóta haldoklik, azzal nem tudom mi lesz, sztem legyen összevonva akkor a két 50%os, és kész, én, ha időm engedi és nincs egyéb dolgom (tegnap tesómért kellett mennem az állomásra azért nem tudtam jönni) akkor fogok jönni mindig, főleg most, hogy nem dobál le senkit
üdv -
Doomgiver
aktív tag
Neee veszekedjetek...
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving" -
ftomi74
tag
Jól van, akkor én lehetetlenítem el a ligát
Elnézést mindenkitől aki nem járt a versenyekre, most miattam lehet, hogy nem lesz miről hiányozni!http://www.youtube.com/user/ftomi74?feature=mhsn -
Motion_Blur
félisten
Ugyan nem nekem szólt ez a hsz, de nekem is íródhatott volna sajnos. Mentségemre legyen mondva, 1 hónap múlva külföldre költözünk és most minden energiámat oda kell koncentrálnom szóval én teljesen felhagytam a játékkal. Szívem szerint kockulnék tovább és csapatnám tiszta erőből, de most másról kell hogy szóljon az élet.
Feribacsi555
senior tag
Erre csak azt tudom mondani, hogy köszönjük, hogy még jobban el lehetetleníted az 50% off-os liga működését! Így már tényleg nincs mit filózni rajta, hogy hogyan tovább...
Külön megköszönném még: Azoknak akik ma nem jöttek el, főleg az off-osok!
Külön viccnek érzem, hogy ma 2 ligát összevonva 15-en voltunk. Holott ha összeadjuk a jelentkezőket akkor az eredmény 32 fő. 50%-a nem jelent meg! A 15-ből voltunk vagy 3-an akik fel sem voltak iratkozva.
NO COMMENT...
-
ftomi74
tag
Én be is fejeztem a ligát a mai nappal, megbízhatatlan emberekkel ez nem működik.
http://www.youtube.com/user/ftomi74?feature=mhsn -
werszomjas
addikt
-
norbi0604
aktív tag
de itt tulajdonképpen az assist az mit takarna? úgy értem, hogy ha például OFF, akkor minden létező segítség nélkül kell menni, vagy milyen elven működik ez a dolog?

-
Sanya595
senior tag
Hát Én konkrétan a Live miatt léptem vissza az indulástól.
Igy lehet,hogy vissza rakom a gamét és elindulok,mert igazából nincs senki nagyon elhúzva a pontversenyben.
Én Assist On ligába megyek,mert billel tolom. -
Feribacsi555
senior tag
-
Feribacsi555
senior tag
Assist off-osok bemondták az unalmast?
4 aktív versenyző, aminek a fele nem indul? 12 versenyzőből 4? Az kva nagy! Többiek? Ezért csináltuk a ligát? Áhhh... Kész... -
giigz
veterán
Én most akarok belépni Hamachi-ban, és azt írja, hogy a hálózat tele van...
-
werszomjas
addikt
-
MC HOBO
aktív tag
-
giigz
veterán
Ma nem tudok menni sajnos... De már tényleg ez lesz az utolsó alkalom, a többi futamon részt fogok venni!

6 versenyből 4 nullázás az egyébként nem is rossz.

-
Feribacsi555
senior tag
Hahó emberek!!!
Ma este rajtolnak az 50%-os ligák!!!!
Hol vagytok? Jól vagytok? Megvagytok?Hamachival megyünk. ITT megtaláltok mindent!
-
pepusos
senior tag

-
werszomjas
addikt
Okk így csináltam.
Benne vagyok a GoCompete 2-ben, illetve a GoLiga 50off 1-ben.
üdv -
Feribacsi555
senior tag
75%-os hoz is van. csak az 50-et kell kicserélni 75 re.
Azért lett 1-2 mert egy hálózatba 15-en férnek be!
Ezért először az 1-es hálózatot kell feltölteni, aki meg nem fért bele abba az megy a 2-esbe.GoCompete 1-2 meg a közös játékokhoz lett létrehozva. Ha nem férsz bele a GoCompete 1 be, akkor csatlakozz a GoCompete 2-höz, de nem kell mind a kettőhöz csatlakozni!
-
werszomjas
addikt
Láttam van GoLiga 50on 1-2 meg GoLiga 50off 1-2
Viszont van egy 75%-os liga is, arra nem kell külön hálózat?
Meg van ugye a GoCompete 1-2 ami korábban lett létre hozva, most akkor melyikhez kell csatlakozni?
üdv -
Feribacsi555
senior tag
Igen!
-
werszomjas
addikt
Akkor ma este az 50% Assist Off liga igaz már a Hamachin megy majd?
üdv -
ЯΞD
senior tag
-
pepusos
senior tag
Csak emlékeztetőül írom, mivel már karilla korábban megtette... a holnapi/mai liga futamok nem a live-on, hanem hamachin keresztül lesznek megrendezve, az 50% assist on legalábbis biztosan, a többi ligában nem tudom hogyan döntöttek. Aki még nem tette volna meg, az olvassa, nézze és csinálja meg az itt leírtakat, hogy ne este kelljen vele foglalkozni. Ha valakinek nem tiszta, vagy nem megy, az jöjjön chat-re, valaki mindig van fent aki tud segíteni. Remélem haszontalan volt a comment, mert már réges rég megcsinálta minden érintett. Kezeket a paplan fölé! Üdv!
-
Feribacsi555
senior tag
-
hermanyi
addikt
igen hacsak nem 120 as a moncsi

és ha 50 as a monitor és 100 fps ed megvan akkor a 60 folyamatos de ha csak 6a van és csökken 1-2 öt már mikrolagg nak látod .
És én is DX11 ben játszom de DX9 valamennyivel több FPSt ad és minimálisan lesz csak "csúnyább"Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik) -
MarcZ
senior tag
Úgy néz ki én is megveszem és beszállok a bizniszbe.
A man's got to do what a man's got to do. -
norbi0604
aktív tag
-
Doomgiver
aktív tag
-
norbi0604
aktív tag
de ha a vsync (függőleges képszinkronizálás) be van kapcsolva, akkor a max fps igy is úgy is csak 60 lehet, mivel a monitor képfrissitési frekvenciájánál nem lesz nagyobb (60Hz), tehát ha úgy vesszük 60FPS a felső határ vsyncel, afelett meg úgyse tud többet közölni a monitor a gyakorlatban. Ha viszont nincs vsync kapcsolva és van mondjuk 100 fps a játékban, akkor már nem tudom, hogy a 60Hz és a 100 Fps hogyan viszonyul egymáshoz.
Lényeg a lényeg, hogy akkor legalább a 60 fps kell a multihoz.

Bocs, kicsit hosszú lett.Szerk: az a 35 FPS természetesen DirectX 11-ben értendő ultrán, DX9-be még nem is néztem.
-
hermanyi
addikt
egyetértek nálam még ha sok minden fut a háttérben és belassulok 70 körülre már észrevehetően zavaró,szerintem 80 vagy a felett a sima a játék online .
más amit észrevettem amióta játszunk hamachin azóta FPS számom is nőt átlag 110-130 körül van de amint Live-n keresztül ez leesik 90-110 közé és a felbontás ugyanúgy ful hd ultra beállításokkal igaz élsimi csak 4X es
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik) -
Steady74
addikt
-
norbi0604
aktív tag
Még az a kérdésem lenne, hogy a multinál mennyi a minimálisan szükséges FPS, ahol még láthatólag folyamatos a játék (Benchmark teszt alatt, FullHD-ba, minden Ultra-n átlagba 35 FPS-t hozott, az még tudtommal jónak mondható, enmtudom multinál mennyi az ideális érték, állítani kell e a grafikán.

-
norbi0604
aktív tag
-
hermanyi
addikt
Igaz tegnapi hsz de ezen az oldalon van és szerepel minden benne amit kérdeztél
Legalábbis a kérdésed megválaszolásához eljuttat
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik) -
pepusos
senior tag
-
norbi0604
aktív tag
Az utolsó 1 lapot olvastam vissza, ott semmi konkrétum nincs ezért láttam célszerűbbnek inkább megkérdezni újra (először kérdezem ezt), azoktól akik állandó jelleggel járnak ide a topicba, pont azért mivel egybőlk vágja a dolgokat és tud segíteni. Nem aról van szó, hogy nem szeretek keresgélni, csak a fent említett okok miatt egyszerűbbnek láttam ha rákérdezek.

De azért te is be írsz fölöslegesen, ennyi erővel már a megoldásban is segíthettél volna, nem rosszból írom.

De a kérdés még mindid fent áll, szóval akinek nem meg erőltető válaszolni, az segítsen. Köszi.

-
hermanyi
addikt
-
norbi0604
aktív tag
Engem az érdekelne, hogy a hamachi-n keresztüli multit hogyan lehet össze hozni?:d
Látom már itt elég sokan írtak róla és kérdezősködtek, ezért érdekelne engem is.
-
Sanya595
senior tag
-
GuruZone
őstag
-
Doomgiver
aktív tag
Akkor nem is tudok csatlakozni a hamacsis ligához?
Steady74
addikt
-
pepusos
senior tag
-
stevve
veterán
-
Steady74
addikt
-
hermanyi
addikt
-
Doomgiver
aktív tag
Lehet egy kis segítségre lessz szügségem
Steady74
addikt
-
Doomgiver
aktív tag
Virágbolti verzióm van
Gond?
Sanya595
senior tag
-
Feribacsi555
senior tag
Nembaj, legalább nem én leszek az utolsó
Ha egyáltalán célba érek

Jöhetsz nyugodtan. Itt megtalálsz minket. -
hermanyi
addikt
-
Doomgiver
aktív tag
Itt mindenki kormánnyal tolja vagy van billes is?
( Ha nem probléma csatlakoznék hozzátok viszont nemmegyek még olyan jól billel
)"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving" -
Feribacsi555
senior tag
-
pepusos
senior tag
-
hermanyi
addikt
Pedig jó futam volt

Igaz amit utána mentünk jobban tetszett csak annak is 50%-osnak kellett volna lenni
Rolly Dy07
senior tag
Hát sajnos nem értem rá este. Meg még nem tettem fel a Hamát.
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy -
GuruZone
őstag
-
HPC
tag
Én írtam is ide szerintem tegyük meg minél többen csak h érezzék a probléma súlyát.
-
HPC
tag
-
polonic
félisten
-
Doomgiver
aktív tag
Közben kiderült hogy mentésprobléma... vihetem előlről a singlet... köszönöm az aktív perceket kedves Codies ..
karilla88
tag
-
Feribacsi555
senior tag
Jaja. Köszi. Jössz te is ligázni hamachival?
(#7513) Doomgiver
Legelsőnek a billentyűzetről való belépést ajánlanám. Nem biztos hogy bejön :S:S -
Doomgiver
aktív tag
Üdv!
Vagy 1 hónapja tolom az F12011 et és hírtelen "bedöglött". Elinditom a játékot bejön minden faszául aztán hírtelen kilép... erre mi a megoldás?
Rolly Dy07
senior tag
Csak azért írtam, mert igazatok van. Vesszen a LIVE a francba, amikor egy jó csapat összejön. Költsék gyógyszerre, amit lusták voltak fejlesztésre, és ez annak szól, aki a pénzért felelős a CM-nél, nem pedig az "egyszerű" programozónak!
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy -
Killberk
aktív tag
Köszi a választ!
Hát sajnos ez nem túl jó hír. Hozzám jutott egy PC-s példány, amivel összesen ha két órát játszott az illető, aki megvette újonnan, de ennyi játékidő alatt is annyit fagyott, hogy elege lett belőle. Elméletileg live-ra se sikerült beregisztrálni, de erre nem esküszöm meg.
Ha valakit érdekelne Sopronban egy PC-s kiadás bolti ár alatt, akkor közösen meg tudjuk nézni hogy elfogadja-e kódot.
Elnézést, hogy így hirdetem meg itt, de fentiek tükrében nem akarom feltenni apróhirdetések közé.
http://killberk.deviantart.com/gallery -
Đusty
addikt
-
polonic
félisten
-
Đusty
addikt
A live-ról le lehet valahogy iratkozni, hogy a kódot új regisztrációval újra fel lehessen használni? Szerintem így lenne korrekt.
-
Feribacsi555
senior tag
Igen, nem ezért vettük a játékot, de a live cserben hagyott minket. De tényleg jobb szenvedni a live-al azért mert nekünk eredeti játékunk van, mintha használnánk azt a módszert ami jó!
Aki nem akar jönni, annak sry, szenvedjen a live-al, mi meg élvezzük tovább a játékot!

-
karilla88
tag
-
pepusos
senior tag
Igen, megvettük, de sz@r a live ahogy van. Ettől függetlenül játszani szeretné(n)k, így marad a hamachi. Még mindig jobb így játszani, mint Való világot nézni...
-
Rolly Dy07
senior tag
NE CSÜGGEDJETEK!
HAMACHI TESZT PARTY CSÜTÖRTÖK ESTE!
CSABÁVAL TESZTELTÜK, JÓNAK TŰNIK ÉS MŰKÖDIK IS!!Amúgy ja csak az a baj, hogy nem ezért fizet az ember annyi pénzt a játékért. Mert akkor maradt volna a warez és az elejétől ott toltuk volna a Hamán.
De sebaj bízva bízunk és reménykedünk, hogy rosszabb már nem jöhet.
Feribacsi555
senior tag
-
Steady74
addikt
Nekem is szarakszik a LIVE, ledobott 2X. érdekes, hogy az xbox-szal belépve nem csinálja ezt...
-
Motion_Blur
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 - 7501
8564 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mintha gyorsabb is lenne a live azóta. Lehet az is közre játszik h a felére redukáltam a baráti listámat.
tegnap 5 
Grat!
...ha lehet. 

Gond?
)