Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Át állunk a 2012-re az tuti csak idő kérdése
ha ti is meg veszitek ,akkor nincs mit tenni ,meg kell venni 
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Én inkább várok még ezzel............
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
mivel 1x már leszedtem kifogom most már tuti próbálni, nem tudtam h.XP nem megy
max 10lesz a fraps de most már meg nézem 
-
--Lorant--
aktív tag
akkor kipróbálni sem érdemes annyira szar?

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Ha tudtok valamit a demoról pc-re linkeljétek. thx
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor ez most már nekem magas
nem tudom miért kellett nekem nagy monitor 
-
--Lorant--
aktív tag
Sziasztok! Ha valaki tud akkor segítsen már, Ha G27 szeretnék venni akkor hol vegyem? Annyit kell tudni,hogy személyesen mennék. Kiindulási pont Vajdaság. Szóval Szegeden vagy minél közelebb Röszkéhez tud valaki üzletet?,mert őszintén szólva BPestig nincs kedvem kocsikázni

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Félő ,ha kijön a F1 akkor megint csúcs árba lesz a G27. De most semmi kép nem veszek mert még a játékot is csak akkor ha több pozitívumot írtok majd mint negatívumot.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Megyek mert ma legénybúcsú

Kövi 7végén meg lagzi,majd összetáncoltatom a menyecskével egy G25vagy27-re
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Trihorn
üzenetére
Tudtok Ti valamit Motionnal amire Gabben is kezd rájönni,vagy már rá is jött

Nagy valószínüséggel sokat számíthat a kormány szett is pedálok,mert írhat nekem bárki füt-fát meg beszélhet baglyokról egy kőkorszaki verzióval nem lehet a csúcsra törni
Nem hiába kerül a G25-27 annyiba amennyi. 
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Kers és DRS-t is tudsz használni.? Mert ha nem akkor ne csodálkozz.....
-
--Lorant--
aktív tag
Én arra leszek kíváncsi mikorra éri el aszt a szintet a CM féle F1 ,hogy azt tudjam mondani ez igen! Ami a fő cél nálam ,hogy könyörgöm...dobjanak már össze egy tökéletes játékot ,ha mondjuk meg lenne egy jó alap akkor kiegészítéseket lehetne hozzá venni,de maradnánk az alapoknál ,bővíthetnék és a végén lenne esetleg egy tökéletes játék! Nem pedig ez a verzió,hogy sorra vesszük a f1-es cd-ket játékokat pár hónap alatt már hanyagoljuk is mert kimerült a game.......még arra is gagyi az egész ,hogy a Rangok feljebb menjenek 50-nél, Szóval lehetett volna ezt még nagyon,de nagyon bonyolítani. De nem majd vesszük a 2012-őt és közbe arra vágyakozunk,hogy talán jobb lesz......
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Mert várjuk a GRID2-őt

-
--Lorant--
aktív tag
Szerintem nem nagy az elvárásod. Erre az időre már meg csinálhatták volna rendesen,ha akarták volna,de tudják ezek mit csinálnak,rfaktor f1-et még nem próbáltam ki,de ami f1 eddig volt azoktól sokkal szebb és jobb a játék CM. Megint csak ott a ,de...! Nagyon sok minden hiányzik még mindég számomra is! Ígérnek mindent csak,hogy kelljen a játék .előrendelésbe is csak vegyed....Sajnálom,hogy meg vettem azért az 1 hónapért amit LIVE-n tudtam játszani kár volt.
Steady: Ha jön Ha.......jön a GRID na arra már láthatatlnaba is befizetnék ,azok a fiilingek amik ott voltak azokat azóta sem találom semmilyen játékba! Nincsenek azok az élmények
,nagy valószínüséggel a társaság is hiányzik Dugó,MMotor stb....
Szép emlék marad,ha nem lesz GDID2
-
--Lorant--
aktív tag
Az egy időszakba brutálisan rossz volt,Tönkretett egy(többet) nagyon jó kis bajnokságot,de mostanság már türhető,azaz ha felmegyek LIVE-ra akkor max 1x dob le. (külföldiekkel gurulás) ha szerveznénk magyar szervert azt nem tudom. Minden esetre marad az aláírásm ,mert nem felejtem el egy könnyen azt az időszakot.

-
--Lorant--
aktív tag
Wixenish-t látta valaki mostanában?
-
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Na most már én is lépek,mert golyóznak a szemeim BB
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
polonic
üzenetére
Valamibe csak megy
win7 akkor DX10? Na akkor hogy kell ,hogy F1-be DX9legyen belőle? de majd húzgálom ezt itt [link] akkor tökéletes a játék az internetezéssel ellentétbe mert ,ha itt vagyok és nem állítom vissza akkor képernyő nem válaszol meg ilyesmiket írkáll nekem... majd el leszek vele valahogy 
-
--Lorant--
aktív tag
Írja már meg legyen oly szíves valaki,az összes verzióját ennek a DXmódosítását f1 2011-be mert vissza olvastam egészen a kezdetekig és ez a true átírtam falsera de semmi változás, úgy be szaggat néha leesik a fraps 22re és nem látok semmit. win7óta mortusz driwer is frissítettem már mindent kipróbáltam..... de lehet nem mindent ,ha valaki tudna tippet adni ,az jó lenne! (xp-n nem szórakozott(vagy tegyem vissza az xp-t?)) (BF3 miatt tettem fel a win7-et az tökéletesen megy,de az f1 becsomósodott)
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Hát nem felejtem el azokat az időket elemben a F1el minden évben jön az új,rosszabbnál rosszabb feltételek mellett ,na meg a lényeg! ott mindég találtam HUN tesókat összeverődve egy szerverre MINDEN ÁLDOTT NAP! Este 8-9körül oda ültem és hajnali 4-5 ig nyomtuk ,ki a tésztát főzte ki a kávét, a chat is müködött kifogástalanul. szórakozás szempontjából nálam az viszi a pálmát egyenlőre! (mondjuk ha betoltak volna még +100 autót +pályát akár fizettem is volna érte,és még mindég azt tolnám.............

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
2évig nem költöttem játékra.Vajon ,hogy bírta el a szerverük?! Még eredeti sem kellett hozzá Volt egy jó Game. F1 nyomába se érhet . (M1-ről meg csak annyit szeretnék hozzászólni ..remélem nem dobnak reklámot futam közbe! Mert nálam ez nem jött be,még inkább nem veszem a rágógumijukat

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Feribának hála a probléma kiküszöbölve. Még 1x THX
-
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
Erre van e valakinek valami gyógymódja? Teknogods.exe indítanám erre ez a hibaüzenet jelenik meg! Cannot execute "D:\Rar$EX65.329\teknohelper.exe" (újra letöltöttem cakli pakli,de így sem indul, Hamachi az igen,de a Teknogods az nem.....
-
--Lorant--
aktív tag
Még van kérdésem,azt sem tudom hová írjak? hol kérdezzek?ahol választ is kapok itt? van egy pár kérdésem még,hogy tisztán lássak......
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Igazad van,jobb is ha nem ártod bele magad annyira. mert jelentkezz és ha rád adná valaki ezt az inget amit nekem adtak akkor ,meg lesném a reakciódat. Ne haragudj szebben nem tudom írni
Hoboval és Ferivel semmi gondom nincsen meg senkivel sem. ,úgy ismersz,hogy félbe hagyom a ligákat amibe jelentkezem?....pár liga azért van a hátam mögött. Így van ,ebbe az egybe nagyot hibáztam,hogy nem néztem fel állandóan,van-e változás. (gondoltam a hamachi teszt meg volt minden megy úgy ahogy azelőtt csak Live nélkül) Stabilnak gondoltam a szabályokat. Részemről a Téma lezárva ....... (persze úgy a legnehezebb,ha mindenki rád száll)+még -
--Lorant--
aktív tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Mit gondolsz,ha nekem is jól esett volna írtam volna?
Egyik nap Az volt ki írva ,hogy akik újonnan érkezőknek ami marad autó azzal indulhatnak. Na már most nekem ez eszembe sem jutott volna,hogy ki szabad túrni a másikat,azzal,hogy mert túl jelentkezés van(akkor nem is kellene jelentkezni,hanem csak úgy becsöppenni attól,hogy valaki fel van íratkozva,nem számít). Főleg úgy,hogy előtte pár nappal szólok,hogy jövök. Valaki rá kontráz,hogy reméljük is. Erre megyek és azzal fogadnak,hogy sorry,de el fogyott a hely! Persze,hogy el kezdek duzzogni........... -
--Lorant--
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Nem látom,hol lehetne. a piros mozgócsíkot sem látom.per-pillanat. hol birom meg nézni kik indulnak? ftomi74 üzenetére gondolva,meg nézném kikkel is kellene együtt gurulni. minden számít,a régiekkel minden stimm volt kezdtünk össze szokni.de az újakkal kapcsolatba nem szeretem a lögdelőzést. újra indul minden? vagy nem értek most már semmit........
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Kösz a segítséget,erre utaltam én is,csak nem tudom ennyire kifinomultan ,érthetően meg fogalmazni....Hobo.(elég bajom volt nekem azzal,hogy nem tudtam 2 futamra jönni,de ezt írtam fórumon is,lehet nem láttátok.írtam azt is,hogy most jönni fogok mert úgy néz ki össze áll a pc-m) ,de most ,hogy vissza olvasom itt az elhangzottakat..K.O. résen kell lenned azért amit az elején lejátszottuk Melbornbe? Köszi,de az volt mondva,hogy ez így marad. Erre most jött az új rendszer ,hogy feküdj oda időbe,mert ha nem lemaradsz és nem küzdhetsz a pontversenybe. Van a másik verzió is,mi van ha épp bejutok és a pontversenyben aki az élen áll és azzal vívod a nagy csatákat az nem?? Hol van akkor az a rész,hogy verseny? Úgy kellett volna hagyni a nevezési sorrendet ahogy az volt,nem is lenne most ez a káosz,annyi becsület van mindenkibe,ha feladja az egészet akkor az közli és mehet a helyére más! De ha ez ilyen alap elven fog müködni mint ahogy ezt írjátok,akkor sajnálom ezt a galibát amit most okoztam.De én így nem jövök,mert minek? úgyis lesznek gyorsabbak akik előbb bejutnak szerverre.

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Még annyi, ha így át rendeztétek a ligát akkor meg is van értve,....nem tudtam.Meg azt se ,hogy minden nap változik valami. Persze,mindent megértek,a kutyásat is.De a véleményt nyilváníthatok talán. Így van....vannak ennél fontosabb dolgok is az életbe,játékok miatt nem kell bocsánatot kérni...csak egy játék....sajnálom,hogy versenyt kell futni az idővel is,hogy be juss a szerverre,ha már 1x odaértél..............nem fogom magamat minősíttetni másokkal azzal ,ha elkezdek kiakadni egy kis játékocskán. De én indítottam volna még1 szervert,,,még szerencse,hogy csak én nem jutottam be. De ha ti jól éreztétek magatokat akkor annak nagyon örülök
csak így tovább 
-
--Lorant--
aktív tag
Így van igazatok is van,csak akkor azt nem értem miért volt ez a nagy felhajtás az elején? Ha a végén csak nem indulhatsz? Nem mindenki ér rá minden nap,hogy fel nézzen időbe a fórumra. Ebbe hibáztam. (a másik meg írtátok,hogy tele a szeró ,nem tudom minek maradjak még ott, 2x rákérdeztem. Értek én a szép szóból ) Ennyi volt.....
-
--Lorant--
aktív tag
Valahol azt olvastam,hogy akik benn vannak Ligán azok előnyben részesülnek az újoncokkal szemben! Ami ma történt az felháborító és hallatlan! Szólhattatok volna ,hogy felesleges az erőfeszítésem a visszatérésre!!! Ne haragudjak meg? oké nem fogok.........kösz ......(majd esetleg keresek másik ligát ahol tiszteletbe tartsák az ígéreteket)

-
--Lorant--
aktív tag
Srácok lenne egy kérdésem,ezzel a hamachival lehet e GTA4et játszani?
-
--Lorant--
aktív tag

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
polonic
üzenetére
Érdekes,hogy ez most járt le! Akkor miért nem tesznek át bennünket arra a másikra? nem ! nem ,hogy nem hanem semmi! változás! itt van egy játszhatatlan játék!!! Csatlakozom Rolly-hoz. Én se adok nekik több lóvét az tuti!!! mehetnek a csába, 1x eljátszhatjuk,de már 2x
. max,ha mindenki azt írja majd ,hogy full jól müködik. Azt majd nem kapkodom el. Csaló banda ez a Codemasters! (valamit azért intézhetnének,ha akarnának) -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Egy próbát minden megérhet.......
-
--Lorant--
aktív tag
Most néztem,4en felyezik be az On-ba? az szép,nem mondom!
-
--Lorant--
aktív tag
Én ezennel belejeztem F1 2011es ligás pályafutásomat. Szolgáltatót is váltottam DSL-re Hülye játék miatt,de most már betelt a pohár! F@ck off LIVE!
Ha valaki szeretne helyettem McLarennel menni szívesen odadom
Nem mondom ,hogy nincs olyan akinek nem tökéletes minden LIVE+Net ,de nekem ezek szerint Karácsonytól kezdve no comment. egy-egy futam jó szokott lenni,de liga az valamiért kidob.....Szóval ennyi! Hobo Nyugodtan törölheted a nevem
.Kár,hogy csak karácsonyig lehetett izgalmas futamokról beszélni.(számomra)
-
--Lorant--
aktív tag
Hy! volna egy velős kérdésem, Most a win7van fenn ami ugye a direktx10et használja úgy tudom,nálam..... vagy 11 na szóval az a kérdésem,hogy direktX9et fel lehet e rakni win7re ,ha igen akkor hogyan? mert xp-n azt hiszem úgy volt .....de most gondjaim vannak ezzel.
-
--Lorant--
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!!! csak összejött!!! vissza sikerült rakni a setupokat!!!

-
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
Ez van, ez azt sem tudom hova menti azaz hová rakta a GFWlive meg az Xlive mappát ,Gondoltam ,hogy így járok,mostmár csak azt sajnálom,hogy nem küldtem be az autóbeállításaimat GoComplettre
Szipka,újra beállítgatom amik vannak és ennyi.....úgy sem játszom már annyira ezt az F1 et csak legyen még is valami setup,ha gurulni kívánok. de kül jön a BF3 és ennyit a f1 2011 ről részemről. Mocskos mentés 
-
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
Kicsit meg késve ,de azért mindenkinek

-
--Lorant--
aktív tag
Fantasztikus volt szerencsére futamra hejre ált
volt már valakinek ilyen? -
--Lorant--
aktív tag
alvás előtt dobok pár

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Így ahogy Írtad ,nekem is ,de szerintem mindenkinek 2 hete kezdte ezt ledobállósdit!!! Mekkora parasztok ezek ,velszedték a pénzecskéket addig még el nem adtak egy bizonyos mennyiséget jól müködött, de most hogy már meg van a kes,levagyunk szarva !!!! komolyan mondom ez szemétség!!!

-
--Lorant--
aktív tag
Ennyi mára, 3x vált le a LIVE menjenek a picsába mostmár ezzel a sz@rral! Komolyan mondom ha lives lesz a következő f1 akkor a tört verzió is meg teszi. egy garast nem adok ilyen fosokért Főleg ha LIVE ,Fucking LIve

-
--Lorant--
aktív tag
akkor 20:00kor? ok,remélem hazaérek addig. Ok Gaben akkor leszel szeró? invelj,én azután invelek mindenki aki a listán van, aki jönni akar az jön. ha pedig kidob a Live a nagy Invelésben akkor majd vissza inveltek

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
GuruZone
üzenetére
Én nem tudom mi van ,már megint, csodálkozom is ,hogy senki nem válaszol,de amikor kapok egy rakás üzenetet akkor már értem mi a szitu. Az van hogy pl: akikkel játszok benn vagyunk szerveren és kapom az értesítőt ,hogy az illető bejelentkezett Livera. Valami nem kóser még mindég nem 90% mint volt,de Felőlem szervezhetnénk egy onos 3köröst mondjuk holnap este 21:00 Én is benne vagyok!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
shikaree001
üzenetére
Én is mennék,de én meg az all assist offal nem vagyok kibékülve.
-
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
Még nem tökéletes Borzasztóan időigényes

-
--Lorant--
aktív tag

-
--Lorant--
aktív tag
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor nem hiába akadtunk ki Gabennal , csak néztünk mint a moziba
,hogy emez meg mit csinál!!! 
-
--Lorant--
aktív tag
Engem se dob le, lehet azért lehet nem ,de eddig ledobált. Akit eddig sem dobott le az ne állítson semmit...szerintem. Akinek megszakadt az próbálja ki. nekem jön a jézuska vasárnap este
no commente 
-
--Lorant--
aktív tag
Erre szóljatok már valamit a srác minden körében 1:06.xxx ment Reális idő ez manapság?
-
--Lorant--
aktív tag
Háát srácok én ma örömmel jelentem be ,hogy amit Gaben linkelt Trükk ez fenomenálisan Müködik!!!! Azóta,hogy ezt ugyan így beállítottam, Nem válik le!!!! Csak ajánlai tudom!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a játék vételt is kihagyom 

max 10lesz a fraps de most már meg nézem

nem tudom miért kellett nekem nagy monitor 
tetszik ahogy mozdul a kormányod és azt abban a pillanatba követi a képernyőn lévő is. Na ezt egy kőkorszaki modellel nem lehet el érni 

Nem hiába kerül a G25-27 annyiba amennyi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,a nézetet azt valahonnan szedtem azt sokan használják. (csak a Mekit szerkesztettem) de ez nem meki