- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha jól értem, akkor az elmentett car setupokat lehet törölni a patch után, mert teljesen más beállítások kellenek?
Hát, ha elmentek a "szimulátor" irányba, akkor el kell gondolkodnom a Ligás szereplésemen....
-
ftomi74
tag
Lenyomtam 2 versenyt probléma nélkül, jó az új felfüggesztés
-
MC HOBO
aktív tag
Na, nekem az első indításnál kifagyott EXE-hibával, úgyhogy részemről ennyi volt..
Még talán megpróbálok egy win reinstallt, hátha... De nem reménykedek..
-
Tibicsoki82
aktív tag
Fura ez a patch, szarabbul megy a game.
Lagosban végig pörög az fps mint régen, de van 2 kanyar ahol az új patchel írtóra laggol. (beszaggat szó szerint)A féktávok tényleg változtak, ezt osztom, meg a 11-11 bug javítása miatt, a drs-t sem lehet már úgy bolond módjára nyitogatni.
Leaderboardról van vkinek infója, hogy mikor törlik?
-
Vityapapa
tag
Update completed
-
Steady74
addikt
Gyerekek, számoljatok majd be minden részletről!
-
ftomi74
tag
Másik forumon apexracingleague.com.
-
GuruZone
őstag
MEGJÖTT A PATCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és miután YES-t nyomtam, be is fagyott...
-
snoopy
aktív tag
steamen le is jött a patch.
-
válasz
Feribacsi555 #5044 üzenetére
megoldva :-D
-
ftomi74
tag
Én eddig főleg jókat olvastam xbox és ps3 topicokban a patchről.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #5073 üzenetére
-
MajaG
senior tag
válasz
Motion_Blur #5064 üzenetére
Nem tapad annyira kanyarban az autó, nem tudsz olyan hirtelen irányt váltani, kigyorsításnál érezhetőbb, hogy van súlyja, könnyen "bebicskázik" az autó. Csak Kanadát próbáltam, mert tegnap ott mentem pár kört. Akkor asszem 1min 8.5őt mentem, most 1min 9.8-at. 1 mp kehet kb a különbség. A setup ugyanaz volt. ( Az itteni TT-s Kanada)
-
drevin_71
tag
válasz
Motion_Blur #5073 üzenetére
azt írta a CM, hogy "délután" 22-23 óra felé lesz PC frissítés...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #5071 üzenetére
Ahogy indul a játék a Live egyből jelezni fogja
-
--Lorant--
aktív tag
hogy jön ez a pach pc-re? kifogja írni h frissítés?
-
--Lorant--
aktív tag
Nálam még semmi változás! de ma is tanultam egy kanyartechnikát ahol bazinagyot lehet kaszálni,ha nagyon kiszélesíti az illető, nem tudom ha erre nem lesz valami megoldás akkor,ki lehet ne tenni ,mint pálya legjobb ideális ív,ez is hoz annyit mint egy jó autóbeállítás! ez már a 2. olyan pálya ameiken besz@rtam
Ez a patch várakozás kb olyasmi mintha a világvégét várnám
-
GuruZone
őstag
PC-n ezidáig semmi!
-
Motion_Blur
félisten
Megpróbálok jósolni:
11/11-es bug javítása után segítségek (főleg TC) nélkül jóval nehezebb lesz menni mint eddig. Magyarul köridőben kevesebbet fog bukni az aki TC-vel megy, ahhoz képest aki áll majd egy helyben kanyarkijáraton.
Én legközelebb csak szerda este tudom kipróbálni, úgyhogy majd tessék megírni hogy megéri-e jósdát nyitnom
-
MajaG
senior tag
B+. Xbox-on teljesen megváltozott a kormány beállítás értéke. Végre megszoktam, most meg teljesen más. WTF?!
-
nagyszegi
tag
válasz
Motion_Blur #5054 üzenetére
köszi köszi
-
nagyszegi
tag
Heló
Remélem tudtok segíteni. Egy olyan problémám van h játék közben nyomtam egy alt+tab-ot mert megkellett neten nézzek valamit és amikor visszakapcsolatam nem full screenbe hanem ablakosként futott a játék tovább és nem találtam meg h hol lehet visszaállítani? Előre is köszi a választ! -
polonic
félisten
Az önálló telepítők holnaptól lesznek elérhetőek.
Van egy jó hír. Valaki írta, hogy az AI autók is meghibásodhatnak. Tapasztalt is egy AI meghibásodást az egyik játékos.
-
polonic
félisten
Most látom, hogy Helios válaszolt az egyik topikban.
Úgy informálták őket, hogy gmt szerint 10-11 óra körül jön a pc-s patch.
(#5046) hermanyi
Lemaradtam.
Látom, beleszerkesztetted.
-
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur #5047 üzenetére
Pedig már volt ahol 400. voltam
-
polonic
félisten
Valakinek letöltődött már a patch?
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.olyan kérdésem lenne,hogy letöltöttem Warezosan....de megvettem az eredeti CD Kulcsot...és ha frissitem akkor abból nem lesz probléma,ugye?Mármint a játékot update-elni.
-
válasz
Feribacsi555 #5038 üzenetére
Be, csak elfelejtettem.
Ráadásul hülye freemailes címet adtam meg, arra meg qrva lassan érkeznek meg a levelek
-
MC HOBO
aktív tag
Tisztelt GoCompete-tagok!
Elkészült egy kezdetleges táblázat a GoCompete - PH! - LIVE azonosítókkal, a teljesség igénye nélkül. Sajnos, nem mindenkinek tudom mindhárom azonosítóját, ezért kérem, hogy aki valamelyik adatát nem, vagy tévesen látja, az privátban, vagy az oldalon keressen meg és ahogy tudom, korrigálom!
-
Úgy várom már ezt a qrva patch-et, mint a hó eleji fizetést....
Elnézést mindenkitől, akinek nem reagáltam a tegnapi online csapatás invitálására, de szeretnék karrierben is haladni és néha azt is tolom
-
MC HOBO
aktív tag
Sorry a tegnap esti kavarásért, próbáltam Vixennel menni egyet, de valahogy nem akart összejönni... folyton ledobálta ez a f@s Connection Lost-tal...
Ahogy elkezdősött a futam a Ringen, egyből kidobta, előtte már a Lobbyban lefagyott, aztán az időmérőn még egyszer. Elkezdődött a futam, szokás szerint az elején kipördültem...
Aztán Vixen SMS-ét olvasva ismét, de akkor már a falhoz is vágtam... Úgyhogy inkább én is kiléptem, nem tudtam volna már felzárkózni... Persze rögtön lett is egy EXE-hibám, nehogy már jól érezzem magam egy percig is...
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #5027 üzenetére
Na nálam az a felállás .hogy a bejáratott versenytempóm az 1.12 vége 1.13 vége között van ha minden klappol és jó formában vagyok és kerékcserés köröm jó ha 1.15
És igen drasztikus a kerék fogyás de csak az első kígyórsításoknál annyira nem veszem észre . -
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #5026 üzenetére
Nekem is elfogynak a gumik drasztikusan a Ringen. De hirtelen az utolsó két körre, az utolsó körben a bejáratott versenytempóhoz képest (1:11-1:12) 1:14-et tudok csak menni és szinte a fékhez se érek mert rögtön blokkol, ilyenkor iszonyatosan bőgetem a motorféket hogy behúzza az elejét kanyarbejáraton. Érdekes hogy túlkormányozottság ilyenkor minimálisan jelentkezik csak
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #5024 üzenetére
Néha jól tud jönni az időmérő
De ha veletek vagyis olyanokkal megyek akiket ismerek és tudom ,hogy figyel a másikra akkor feleslegesnek tartom .Hogy hogyan fékezek azt leírom neked : Általában a kanyar előtt ahol gondolom ,hogy mostmár el kellene kezdeni lasitani mert nem valószínű ,hogy máskülönben el fog elfordulni a verda ,na ott a bal lábammal elkezdem erőteljesen taposni a középső pedált,miközben bal kezemmel azt a fényes valamit ami a kormányon van maga a kormánykerék mögött na azt közben húzogatom magam felé ütemesen. és ahogy lassul a verda úgy fokozatosan a bal lábammal engedem felfelé a középső pedált .
Remélem értedSztem beállítási gondjaim vannak ami miatt elfogynak az első gumijaim , mert csak a ringen küzdök ezzel
fékerőm az így néz ki : Brakes: 48-52 High-Large
-
Motion_Blur
félisten
Holnap akkor új időszámítás kezdődik gyerekek?
A sok 11/11-el csíterező majd ettől a patch-től várja a megváltástOnline rank-hoz nem nyúlnak remélem, ha már itt nekiálltam "építgetni"
Steady74: én eddig szinte mindig csak olyan szerókat találtam ahol Q&R van, de én annyira nem bánom, megyünk Q-t 5-6-an, versenyre jó esetben megtelik a rajtrács. és azért első helyről ha jól jössz el és későn fékezel, nagyobb eséllyel tudsz meglógni a zúzda elől, mintha a kellős közepéből jönnél el. meg valahogy időmérőn imádom kinyomni a szemét, és szerintem jobb is vagyok mint versenyen (főleg a verseny első 1-2 körében)
mod: azt viszont nem értem, hogy általában miért csak 3-4-en fejezzük be a futamot
tisztelet a kivételnek, pl. amikor innen összejövünk 8-10-e, mindenki végigmegy
-
Steady74
addikt
HOBO: nem volt időm várni, még egy időmérőt végigmenni pláne nem, elmentem megnézni a Forza4-et.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Motion_Blur #5011 üzenetére
hát én versenyeztem ellene 3x.de megmondom őszintén nem sok esélyem volt.jo a srác nagyon.
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #5019 üzenetére
Szia Rototti!
Egyetértek veled. Amikor kicsúszok, esek kelek a pályán, vagy csak tök egyedül megyek, azt nem osztom meg, mert rajtam (és remélem Pepi-n
kívül) senkit sem érdekel. Ha meccs van, az jöhet.
Amúgy szerintem sincs mit szégyellni ezen, jelenleg itt állnak tudásban, és gyakorlás mutatja majd meg a fejlődséüket igazából.
Amúgy egyre kevesebbet frap-ozok, zavar, hogy leesik 40 fps alá a sebesség, és teljesen másképp viselkedik az autó, apró, pici lagg van az irányításban, ami miatt nem lehet pontosan vezetni.
Hermanyi: köszönöm szépen, zúzda a javából, Slayer volt az elkövető. Dave Lombardo, a dobos, minden idők legjobb dobosa, olyanok a lábai (ha figyelitek a kétlábdobos részeket), mint a géppuska
-
Rototti
senior tag
válasz
steve1975 #5017 üzenetére
Egyáltalán nem kell szégyellni, és nem csak tökéletes köröket/versenyeket szabad feltenni, de az ittenieket a verseny érdekli, szép előzések, harcok, nem az, hogy bóklásznak a pályán. F1 2010-ben én is bóklásztam, váltani nem tudtam, de gyakoroltam és miután már szépen végig tudtam menni, akkor osztottam meg pár vidit.
Engem spec nem zavar, hogy felkerült, nem tartott senki pisztolyt a fejünk mellett, hogy végig kell nézni. Én csak a "mindenki elsőre tökéletes kört megy"-es hsz-re reagáltam. -
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #5011 üzenetére
Szépen ment a vége felé, sorra a legjobb köröket.
Nekem viszont nem sok közöm van a meccshez...
-
Rototti
senior tag
válasz
steve1975 #5013 üzenetére
Nem, nem így van. Honnan tudod, hogy itt minden kezdő tökéletes kört ment? Pont ez az, hogy nem tudod, mert az első köreikről nem raktak fel videót. Mert felesleges. Ilyenkor még segíteni sem tudnak az illetőnek, mert semmi sem látszik a köréből, csak az, hogy még nem tudja a pályát. Hogyan segítsünk neki?
-
steve1975
csendes tag
Mert nem így van?Amúgy meg akinek nem inge nem veszi magára!
-
hermanyi
addikt
válasz
polonic #5006 üzenetére
1.54 Től a zene na ez odavaló
-
Motion_Blur
félisten
Huhh, asszem komoly ellenfélre akadtam F1 ROMINET F1 személyében, 3 futamot mentünk most egymás után, hát komolyan meg kellett küzdenem a győzelemért, egy ívlecsúszás se fért volna bele. A pályán nem csatáztunk mert én mindig lággyal indulok ő meg fordítva, de rendesen leizzadtam most Nürin, a végén 1:21-es kört jött mögöttem az állatja, oké lágy gumi + valszeg mix3, de akkor is brutál a gyerek. És a mérlege se rossz, majd most nekiállok elrontani
Amúgy versenyeztetek már ellene? Remélem nem csíter
-
steve1975
csendes tag
Gondolom az itt lévő "kedves" hozzászólók mindannyian kormánnyal a kezükben jöttek a világra és egyből jobb időt mentek mint Vettel vagy Alonso esetleg Schumacher.Gratulálok hozzá nekik és jó nekik,hogy ők minden pályán egyből tökéletes kőrt mentek.Tipikus magyar mentalitás aki kezdő azzal legyünk bunkók,ne segítsük őket.Ugyan vannak segítőkész magyarok de nagyon kevés!!!Általában nagyképű,arrogáns emberek játszanak a szervereken.
-
hermanyi
addikt
válasz
Syrius XIX #5005 üzenetére
Megnyugtatlak nekem sem
megvannak már azok akik szállítják .
De érdemes.
Csak főként meglepő, de ezért tiszteletet érdemelsz ,hogy ezt a videót bevállalod.
Szerintem emberek nagy része (engem is beleértve) biztos nem tettem volna ki . -
polonic
félisten
válasz
Syrius XIX #5000 üzenetére
"Meg azt hittem, hogy valami sokfős multiról lesz egy videó. Erre látom, hogy csak ketten vagytok.
Ez miben érinti a topiklakókat?"Azt írod, hogy csak Steve1975-nek szólt. Na őt pl egyszer sem lehetett látni ebben a topikban. . .
A zene meg egyáltalán nem illik ilyen F1-es videóhoz. És egyébként meg lehalkítottam.
-
hermanyi
addikt
válasz
Syrius XIX #5003 üzenetére
Látom a dőlt betűs részt nem olvastad
A jó közösség megvan itt is hisz fele GRID-es
Csak Meglepő olyan vidit nézni olyan topityba ahol ált a WR időket linkelik .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest