Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Ne hidd, hogy nem gondolkodtam el rajta... Ne hidd, hogy nem szeretnék indulni... Elvégre - valamilyen szinten - az én kezdeményezésemre jött létre ez a LIGA-dolog és a GoCompete! oldal... Talán én voltam a legjobban rajta ezen... De egyszerűen sz@rt sem ér ez a játék, nemhogy 8000 forintot.. Azért a XXI. században már nem túl szerencsés egy ekkora BUG-halmazzal kiszúrni a játékos-társadalom szemét. Én nem tudom, mit képzelnek magukról azok ott Birmingham-ben? Hogy ők bármit megtehetnek, mert ők a nagy Kódmasztersz???
Kíváncsi lennék, hogy pl. Te hogy reagálnád le, ha ennyi problémád lenne a játékkal, mint nekem. Minden töltésnél kifagy (nem csak az elején), tele van hibákkal, egy rakás sz@r az egész. Az utóbbi pár hétben többet ültem a gép előtt arra várva, hogy végre-valahára elinduljon a játék, mint amennyit játszani tudtam. Amúgy sem volt túl nagy sanszom a versenyben, így meg még az a kevés is elszállt, ami maradt. Ha olvasod a fórumot (persze, hogy olvasod), láthatod, hogy nem csak nekem vannak ilyen gondjaim. Egy futamot sem tudunk összehozni úgy, hogy valakinek ne fagyna ki, valakit ne dobna ki a LIVE... MI EZ A F@S???Tudom, ez csak egy játék... De véleményem szerint egy játék arra hivatott, hogy kikapcsolódást, élvezetet nyújtson, nem arra, hogy az ember a haját tépje, mert 10 Gigabájt 1-es meg 0 ott szopatja, ahol tudja. Engem ne szopasson, bakker... Öreg vagyok én már bohócnak, az a helyzet!
Szóval, lényeg a lényeg: befejeztem a játékot ezzel a rakás szerencsétlenséggel: kib@szom a kukába, talán gyújtósnak még jó lesz!
Szóval ennyi... részemről a téma lezárva, nem is szeretnék erről többet beszélni!
Megértéseteket előre is köszönöm!

-
Sanya595
senior tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Arról nem is beszélve,ha pl nekem nem sikerül valamit kezdenem ezzel a f@ssal,akkor nemtudok indulni és máris van egy hely...

De nem értem,mert régebben ha csatlakoztam hozátok akár futam közben is,akkor spectr---mitudom Én milyen modban néztelek benneteket....most ez sem megy..
Kivág exe hibával....
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest