Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Ne hidd, hogy nem gondolkodtam el rajta... Ne hidd, hogy nem szeretnék indulni... Elvégre - valamilyen szinten - az én kezdeményezésemre jött létre ez a LIGA-dolog és a GoCompete! oldal... Talán én voltam a legjobban rajta ezen... De egyszerűen sz@rt sem ér ez a játék, nemhogy 8000 forintot.. Azért a XXI. században már nem túl szerencsés egy ekkora BUG-halmazzal kiszúrni a játékos-társadalom szemét. Én nem tudom, mit képzelnek magukról azok ott Birmingham-ben? Hogy ők bármit megtehetnek, mert ők a nagy Kódmasztersz???
Kíváncsi lennék, hogy pl. Te hogy reagálnád le, ha ennyi problémád lenne a játékkal, mint nekem. Minden töltésnél kifagy (nem csak az elején), tele van hibákkal, egy rakás sz@r az egész. Az utóbbi pár hétben többet ültem a gép előtt arra várva, hogy végre-valahára elinduljon a játék, mint amennyit játszani tudtam. Amúgy sem volt túl nagy sanszom a versenyben, így meg még az a kevés is elszállt, ami maradt. Ha olvasod a fórumot (persze, hogy olvasod), láthatod, hogy nem csak nekem vannak ilyen gondjaim. Egy futamot sem tudunk összehozni úgy, hogy valakinek ne fagyna ki, valakit ne dobna ki a LIVE... MI EZ A F@S???Tudom, ez csak egy játék... De véleményem szerint egy játék arra hivatott, hogy kikapcsolódást, élvezetet nyújtson, nem arra, hogy az ember a haját tépje, mert 10 Gigabájt 1-es meg 0 ott szopatja, ahol tudja. Engem ne szopasson, bakker... Öreg vagyok én már bohócnak, az a helyzet!
Szóval, lényeg a lényeg: befejeztem a játékot ezzel a rakás szerencsétlenséggel: kib@szom a kukába, talán gyújtósnak még jó lesz!
Szóval ennyi... részemről a téma lezárva, nem is szeretnék erről többet beszélni!
Megértéseteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

- OLED monitor topic
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 16 pro max 256gb desert titanium eladó
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest