- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megbuktatta az egyes Xeonok fizetős funkcióit az Intel
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Valami baja van a tápomnak
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Ne hidd, hogy nem gondolkodtam el rajta... Ne hidd, hogy nem szeretnék indulni... Elvégre - valamilyen szinten - az én kezdeményezésemre jött létre ez a LIGA-dolog és a GoCompete! oldal... Talán én voltam a legjobban rajta ezen... De egyszerűen sz@rt sem ér ez a játék, nemhogy 8000 forintot.. Azért a XXI. században már nem túl szerencsés egy ekkora BUG-halmazzal kiszúrni a játékos-társadalom szemét. Én nem tudom, mit képzelnek magukról azok ott Birmingham-ben? Hogy ők bármit megtehetnek, mert ők a nagy Kódmasztersz???
Kíváncsi lennék, hogy pl. Te hogy reagálnád le, ha ennyi problémád lenne a játékkal, mint nekem. Minden töltésnél kifagy (nem csak az elején), tele van hibákkal, egy rakás sz@r az egész. Az utóbbi pár hétben többet ültem a gép előtt arra várva, hogy végre-valahára elinduljon a játék, mint amennyit játszani tudtam. Amúgy sem volt túl nagy sanszom a versenyben, így meg még az a kevés is elszállt, ami maradt. Ha olvasod a fórumot (persze, hogy olvasod), láthatod, hogy nem csak nekem vannak ilyen gondjaim. Egy futamot sem tudunk összehozni úgy, hogy valakinek ne fagyna ki, valakit ne dobna ki a LIVE... MI EZ A F@S???Tudom, ez csak egy játék... De véleményem szerint egy játék arra hivatott, hogy kikapcsolódást, élvezetet nyújtson, nem arra, hogy az ember a haját tépje, mert 10 Gigabájt 1-es meg 0 ott szopatja, ahol tudja. Engem ne szopasson, bakker... Öreg vagyok én már bohócnak, az a helyzet!
Szóval, lényeg a lényeg: befejeztem a játékot ezzel a rakás szerencsétlenséggel: kib@szom a kukába, talán gyújtósnak még jó lesz!
Szóval ennyi... részemről a téma lezárva, nem is szeretnék erről többet beszélni!
Megértéseteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- ELADÓ! SAMSUNG Odyssey G5 34'' Ívelt WQHD 165 Hz 21:9 FreeSync VA LED Gamer Monitor
- Apple Iphone 11 eladó!
- Fanatec CSL DD szimulátor szett eladó + opcionális Bass Shaker szett!
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest